PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : The Search For Shawn - On Raw - دانلود ویدئو تریپله اچ بدنبال شاون

Ð-i-R-Ť-Y
08-11-2009, 01:57 PM
سـلام .
خب یک کلیپ زیبا رو براتون آماده کردم که در سه پارت هستش .
تریپل اچ در ویدئوی اول به دنبال شاون میگرده , در ویدئوی دوم شاون رو پیدا میکنه و درباره شخصیت جدید شاون صحبت میکنه و در ویدئوی سوم درباره DX حرف میزنن که این گروه برمیگرده .
تو این ویدئو ها باز هم اسگل بازی های DX رو میبینید :4: . پیشنهاد میکنم از دست ندید .
در آخر هر سه پارت هم تو یک رار آماده ی دانلود کردم .

The Serch For Shawn On Raw 10 August

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

1 . The Search for Shawn - Part 1 - Triple H finds HBK » Size : 5.1 MB | Host : MF » Download iT (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

2 . The Search for Shawn - Part 2 - Chef HBK reveals his new career » Size : 6.3 MB | Host : MF » Download iT (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

3 . The Search for Shawn - Part 3 - DX is reformed » Size : 6.3 MB | Host : MF » Download iT (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Search for Shawn » Size : 17.6 MB | Host : MF » Download iT (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

موفق باشید .

MaJiD HetFieLd
08-11-2009, 03:15 PM
وای آرمانی یه دنیا ممنون...
انجمن رو زیر و رو گردم ولی پیداش نکردم:4:
از مدیریت اومدی بیرون انگار به درد بخور تر شدی:4:
بازم دستت درد نکنه:7: