PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفندهاي بازي فوتبال در ps2

mahyar-hhh
09-12-2009, 01:59 PM
با عرض سلام.
در اين تاپيك ميخواهيم كه يك سري تكنيكها و ترفند ها براي بازي فوتبال رو ياد بديم.از بقيه هم دعوت ميكنم اگه اطلاعاتي دارن بگن كه ازش بهره ببريم.اگه درخواستي يا سوالي هم داشتين به من پيغام خصوصي بدين.
سعي ميكنم تاپيك رو زود به زود آپ كنم كه نخوابه.البته من فقط ترفندهاي سري فوتبال KONAMI رو ميزارم كه شامل PES و WE ميشه.

اولين تكنيك رو هم خودم ميزارم البته ممكنه بعضي ها بلد باشن.هنگامي كه حريف داره تكل ميزنه جهت عقب رو دوبار فشار بدين اونوقت تكل حريف بياثر ميشه.البته اين تكنيك رو هميشه ميتونيد انجام بديد ولي كاربرد اصليش زماني هستش كه يا حريف داره تكل ميزنه يا روبروتون ايستاذه و ميخواين گيجش كنين.

cena-rey
09-12-2009, 05:58 PM
فكر نكنم اين تاپيك زياد طرفدار داشته باشه

mahyar-hhh
09-19-2009, 05:09 PM
ببخشید من یک هفته هستش که به اینترنت دسترسی ندارم به خاطر همین نتونستم مطلب بزارم.در هر صورت ببخشید.
یکی از دوستان گفته بودن ترفند های pes 2009 رو بزارم.تمامی ترفند ها رو میتونید تو pes2009 و کلا وسری pes و we استفاده کنید.

تو این پست میخوام در مورد سانتر ها و انواعی که دارن صحبت کنم.هر کس سوالی داشت بپرسه یا اطلاعاتی داشت قرار بده تا استفاده کنیم.
طریقه ارسال سانتر بلند:تو این نوع سانتر توپ از دوبرابر حالت عادی بالا میره.برای این کار باید کلید R2 و دایره رو باهم فشار بدین.
طریقه ارسال سانتر کوتاه:تو این نوع سانتر توپ کمتر به هوا میره وسرعتش بیشتر میشه.برای این کار باید کلید سرعت یا همون R1 و دایره رو باهم فشار بدین.
طریقه ارسال سانتر کات دار:برای ارسال سانتر کات دار باید دایره و L1 رو همزمان فشار بدین.
طریقه ارسال کرنر زمینی: تو این حالت میشه کرنر رو به صورت زمینی زد یعنی یه جورایی توپ رو شوتش کرد.برای این کار باید کلید دایره و جهت پایین رو باهم فشار بدین.
طریقه ارسال سانتر در محوطه جریمه حریف با ارتفاع های متفاوت: اگر بخواهید تو یکسوم حریف سانتر کوتاه بکشید باید کلید دایره رو دوبار فشار بدید.اما اگه بخواهید که سانتر زمینی بکشید (شبیه کرنر زمینی) باید کلید دایره رو سه بار فشار بدید.
اینم از انواع سانترها.اگه کسی سوالی داشت بپرسه.من تا هفته دیگه آپ نمیکنم.پس تا هفته دیگه ...