PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عكس هـاي جديد منتشـر شده WWE بـه نـام : *CharacterModels SD vs. Raw 2010 !

SASAN
09-17-2009, 06:00 PM
ســلام.

Raw Superstar character models

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تـعداد : 25 ▬ حجـم : 700 كيلوبايت ▬ دانلــود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ar.html)

---

SmackDownECW Superstar character models

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تـعداد :* 33 ▬ حجـم : 850 كيلوبايت ▬ دانلـود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> __SASAN.rar.html)

عكــس هـا بـه صـورت كـلي از هــاسـت : ZShare.Net (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | RapidShare.Com (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) !

فــعلا ........

Awesome
09-17-2009, 06:05 PM
خب با این حساب راک و لجند ها هم هستن دیگه

AƦAƾH
09-17-2009, 06:29 PM
واقعا TANX داره ساسی جون
خیلی وقته دنبال سری جدیده اینابودم
:7:

مرسی

SASAN
09-17-2009, 06:38 PM
عكسها به صورت كلي به درخواست كاربر jeff swanton :

عكــس هـا بـه صـورت كـلي از هــاسـت : ZShare.Net (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | RapidShare.Com (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) !

بـاي .

The Shadow
09-17-2009, 09:29 PM
با تشکر از ساسان عزیز به خاطر اینکه زحمت عکس ها افتاد گردنش :4:
تاپیک مهم شد

امير دي اكس
09-22-2009, 11:31 AM
ببخشيد اين بازي براي پي اس دو هم هست ديگه؟

HesaM
09-22-2009, 02:42 PM
فکر میکنم که فقط راک و استون کلد رو داشته باشه:
1_راک به عنوان لجند اسمک دان
2_استون کلد به عنوان لجند راء

Olympic Hero
09-22-2009, 02:47 PM
من فقط امیدوارم تو لیگش داستانای خوبی باشه
فکر کنم برای ps2 هم میاد

SASAN
09-22-2009, 02:50 PM
سلام.

بله فقط همين دو تا لجند هست .

براي PS2 هم مياد.

باي.

AƦAƾH
09-22-2009, 03:16 PM
تو این بازی میشه استارهارو ادیت کرد یا وقتی یه استار میسازی میشه شبیه استارهای بازی درستش کنیم؟؟؟

Olympic Hero
09-22-2009, 06:01 PM
در جواب سوال اول = نمی دونم
در جواب سوال دوم= فکر کنم آره چون تو ی بازی های قبلی میشد

AƦAƾH
09-22-2009, 06:28 PM
تو بازی های قبلی که نمیشد؟
مثلا یه عکس از جریکو دیدم که با شرت قرمزه تو لاکر روم!ولی تو بازی(در رینگ)با شرت آبی وسیاه

HesaM
09-23-2009, 12:48 PM
این قابلیتیه که تو سری 2010 گذاشتن و ما میتونیم رنگ (ش ورت و ....) استارا رو همون طوری که خودمون دوست داریم تغییر بدیم.