PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فوری : WWE Smackdown Vs Raw 2010 آمد !!!

The Shadow
09-18-2009, 12:52 AM
با سلام.
به دلیل زیاد شدن تاپیک های درباره ی این بازی و اینکه اگه کسی بخواد اطلاعاتی از این بازی رو در انجمن بخوانه باید وقت زیادی برای پیدا کردن تمام تاپیک ها بذاره ، برای همین تصمیم گرفتم همه ی اطلاعاتی که یا خودم نوشتم یا دیگر دوستان و یا عکس و... رو در همین تاپیک جمع آوری کنم تا تاپیک کلی و جامعی از این بازی باشه و طرفداران این بازی با اومدن به این تاپیک تمام احتیاجات خود از این بازی رو بدست آورند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تاریخ عرضه :

October 23rd 2009 انگلستان و اروپا

October 20th 2009 آمریکا

پلت فرم هایی که این بازی برایشان منتشر خواهد شد :

XBOX 360

Playstation 3

Nintendo Wii

Playstation 2

Nintendo DS

PSP

اسامی کامل کشتی گیران این بازی :

RAW Superstars

Big Show
Evan Bourne
Carlito
John Cena
Ted Dibiase
Cody Rhodes
Jack Swagger
Triple H
JBL
Mark Henry
MVP
Sanitno
Stone Cold
HBK
Primo
Festus
Chavo Guerrero
Kofi Kingston
Mr. Kennedy
Randy Orton
The Miz

SmackDown Superstars

Batista
Edge
Fnlay
The Great khali
Matt Hardy
Chris Jericho
Jesse
JTG
Kane
Mike knox
John Morrison
Rey Mysterio
CM Punk
R-Truth
Shad
The Rock
The Undertaker
Dolph Ziggler
The Brain Kendrick
Jeff Hardy
Umaga

ECW Superstars

Christain
Tommy Dreamer
Goldust
Ezekeil Jacksoon
Vladimir kozlov
William Regal
Shelton Benjamin

Div*as

Brie Bella
Nikki Bella
Eve
Mickie James
Kelly Kelly
Gail Kim
Maria
Maryse
Michelle McCool
Melina
Natalya
Beth Pheonix

استار هایی که هنوز معلوم نیستند :

Alicia Fox
Chris Masters
DH Smith
Gregory Helms
Jillian
Katie Lea
Layla
Paul Burchill
Sheamus
Tyler Reks
Tyson Kidd
Yoshi Tatsu
Zack Ryder

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تریلر رسمی بازی : ( آپلود توسط کاربر : shayan_cena_jeff_batista )

فرمت : FLV

حجم : 3.2 مگابایت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکس های فضای بازی : ( آپلود توسط کاربر : shayan_cena_jeff_batista )

برای X360 و PS3

تعداد: 24

حجم : 3.5 مگابایت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکس های فضای بازی :

برای Wii و PS2

تعداد : 20

حجم : 3.43 مگابایت

تریلر مراسم کامل انتخاب بازیکنان این بازی :

فرمت : MPEG

حجم : 434 مگابایت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 6228603&c=movie_ftp_&site=1&u=<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> gsc%2F2009%2F09%2F169_wwe_smackdown_raw_2010_roste r_091609_lr.mpg%3Frs%3D150%26e%3D1253429869%26h%3D 2192318ba4025646d9ae690b12649083%26file%3D169_wwe_ smackdown_raw_2010_roster_091609_lr.mpg)

لوگو های بازی : ( آپلود توسط کاربر : SASAN )

01 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

02 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کاور بازی برای انواع پلت فرم ها :

PS2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
PS3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
X360 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Wii (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
PSP (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکس های کامل کشتی گیران بازی Character Models : آپلود توسط کاربر : SASAN )

Raw S*p*erStar character models

تعداد : 25

حجم : 700 کیلو بایت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ar.html)

SmackDown & ECW S*p*erStar character models

تعداد : 33

حجم : 850 کیلوبایت

عكــس هـا بـه صـورت كـلي از هــاسـت :

Rapidshare.Com (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Zshare.Net (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

گیم مود های بازی :

Exhibition
Road to Wrestlemania
Create-a-S*p*erStar
Design-a-Story
S*p*erStar Threads
Create-a-Finisher
Highlight Reel
Tutorial

آهنگ های بازی :

Invincible - Adelitas Way
Hero - Skillet
Monster - Skillet
Down from the Sky - Trivium

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با منتشر خبر های جدید تاپیک آپدیت خواهد شد.

تذکر 1 : از زدن تاپیک های مختلف جداً خودداری کنید ، حتی اگه مهم هم باشه حذف خواهد شد و همه ی تاپیک های این مورد رو در همین تاپیک بزنید ، مگر اینکه ابتدا به بنده خبر دهید که من بعد ادغام کنم ولی اگر تاپیک رو بزنید و بعد به من خبر دهید مطمئن باشید حذف خواهد شد.

تذکر 2 : از زدن اسپم در این تاپیک خودداری کنید که بلافاصله پاک خواهد شد ، فقط اگر سوال مورد داری براتون پیش اومد در صورت لزوم اینجا مطرح کنید.

با تشکر از دوستان.دیگه تاپیک های قبلی رو لطفا بالا نیاورید.
بای.

Awesome
09-18-2009, 12:57 AM
پژمان اگه یادت باشه قرار بود یه تاپیک برای انتظارتمون از این بازی واینکه دوست داریم چه چیزایی داشته باشه که سری های قبلی نداشته بزنیم.فکر کنم این جا بهترین جا باشه؟اگه اشکال نداره همینجا بیان کنیم

The Shadow
09-18-2009, 09:32 AM
پژمان اگه یادت باشه قرار بود یه تاپیک برای انتظارتمون از این بازی واینکه دوست داریم چه چیزایی داشته باشه که سری های قبلی نداشته بزنیم.فکر کنم این جا بهترین جا باشه؟اگه اشکال نداره همینجا بیان کنیم

شایان جان به نظر شما چه سودی داره که بچه ها بیان بگن دوست داشتیم این بازی چطوری باشه ؟؟؟
مثلا یکی میگه من دوست دارم گلدبرگ باشه.یکی میگه دوست دارم سینا نباشه.خوب اونوقت دوباره تبدیل میشه به اسپم و اسپم بازی و بعد تاپیک بهم میریزه

The GAME is back
09-18-2009, 09:45 AM
ببخشيد ولي باتيستا تو اسمكداون نيست و تو راو هستش.

DARK LORD : دوست خوب این بازی آپدیت شده و به خاطر حضور باتیستا در اسمکدان ، باتیستا را در اسمکدان گذاشتند.

SASAN
09-18-2009, 09:53 AM
سلام

رسما سايت دبليو اي باتيستا رو استار برند اسمك معرفي كرده :

SmackDownECW Superstar character models
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Batista (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بــاي.

AƦAƾH
09-18-2009, 11:18 AM
من همه ی این کاراکترا رو دانلود کردم ولی Umaga,Keneddy,The Brain Kendrick توشون نیست
اگه اینارو به صورت تکی دارین برام بزارین(جدا جدا)
:30:

SASAN
09-18-2009, 11:31 AM
من همه ی این کاراکترا رو دانلود کردم ولی Umaga,Keneddy,The Brain Kendrick توشون نیست
اگه اینارو به صورت تکی دارین برام بزارین(جدا جدا)
:30:

اين صفحه رسمي Wwe.Com از استارهاي بازي SD Vs. Raw :

SmackDown vs. Raw 2010 # Roster (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

خبري از اون استارهايي كه گفتي نيست !.!

AƦAƾH
09-18-2009, 11:51 AM
آخه هم تو اون اسمایی که پژمان گفت اینا هستن هم یکی از کاربرا تو یه تایپیک یه عکس گزاشت که چند نفر توش بودن برایان کندریک هم جزو اونا بود!!!

Hamid
09-18-2009, 12:07 PM
پژمان جان بازی جی ام مود به این سری برگشته یا نه؟:21:

The Shadow
09-18-2009, 01:23 PM
این هم لینک روستر های سایت Game Spot .من میگشتم تو سایتای مختلف تا ببینم لیستی که گذاشته درسته یا نه و دیدم درسته و Umaga ، Mr.Kennedy و The Brian Kendrick رو هم داره و مطمئنم . سایت WWE هم قطعا اشتباه نوشته.
لیست کامل روستر سایت GameSpot (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

----------------------------------------------------------------------

در جواب به سوال حمید خان هم باید بگم که به احتمال زیاد GM Mode رو داره ولی مثل اینکه هنوز مشخص نشده اما من حدود 70 درصد مطمئنم داره.

Age Of Mehdi
09-18-2009, 02:00 PM
در ضمن اين استارها هم در اين بازى حضور نخواهند داشت:

Abraham Washington, Alicia Fox, Charlie Haas, Chris Masters, Courtney Taylor, Curt Hawkins, David Hart Smith, DJ Gabriel, Hurricane Helms, Jamie Noble, Jillian Hall, Jimmy Wang Yang, Katie Lea Burchill, Kung Fu Naki, Layla, Paul Burchill, Rosa Mendes, Sheamus, Tiffany, Tyler Reks, Tyson Kidd, Yoshi Tatsu, Zack Ryder

DEAD MAN
09-18-2009, 04:55 PM
دوستان من اصلآ قصد اسپم دادن ندارم مجبور شدم.

اين چه قيافه هاييه براي بعضيا ساختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعآ خنده داره.قيافه ي بيگشو ، فينلي ، گيل كيم و خيليا ي ديگه واقعآ ضاين.شاون قيافش شبيه خودش نيست:27:اميدوارم تو بازي درستشون كنن و قيافشون همين عكسا نباشه.ماريا رو ببين:23:

ولي خب بعضيا از سال پيششون بهتر شده(اين عكساشون كه قبل بازي منتشر ميشه.چون بعضي عكسا الكين.پارسال عكس سينا با گرافيكي در حد PS1 بودش ولي وقتي بازي ميكردي ميديدي همون سال 2008ي يست.)

حالا من اين خبر رو از يكي از دوستان خيلي گل شنيدم كه روش پين فال كردن همون روش پين فال لجندز اف رسلمنيا هستش كه بايد هر 4 دكمه رو نگه داره خطه داير رو دور بزنه.:26:واقعا مسخرست اين روش.

جون مادراشون يكي رسيدگي كنه.:36::36::36:

cena-rey
09-18-2009, 05:05 PM
فقط يك چيز كي به دست ما ميرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AƦAƾH
09-18-2009, 05:07 PM
محمد حسین جون هیچوقت عکسایی که هنگام انتخاب استار میزارن با تو بازی یکی نیستن:14:
به نظر من اونایی که تو عکسا خوبن(swagger,kelly kelly,maryse,primo,santino,HHH,ziggler,Jtg,shad,me lina,R-truth,kozlov)
اینا به اضافه ی JEFF HARDY:7:
بقیه ی:27:
تیکر با hbk خیلی ضاین:26:[hr]
20 اکتبر ریلز میشه
احتمالا 3روز بعدش بیاد ایران

DEAD MAN
09-18-2009, 05:20 PM
محمد حسین جون هیچوقت عکسایی که هنگام انتخاب استار میزارن با تو بازی یکی نیستن

ببين مدير جون من اصلآ قصد پست اضافه ندارم.من بي تقصيرم ولي خب اين جور مسائل پيش مياد ديگه.

آرش جون من ميدونم تو پستمم گفتم.من ميگم خب مگه اينا مرض دارن قبل بازي يه عكس ضايع منتشر كنن و بعد تو بازي درستش كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:خب از همون اول درست و حسابي عكس بده بيرون كه بقيه از بازي شاكي نشن و فروشت خوب باشه.الان ميدوني چه قدر ادم از اين عكساي ضايع ناراحتن؟؟؟؟همينا ميان بازي رو نميخرن بعد كمپانيان سازنده ، منتشر كننده ، پشتيبان و... ميگن چرا فروش نكرديم و ...

Awesome
09-18-2009, 08:20 PM
در مورد پیشنمایش بازی باید بگم که قیافه ها بسیار خنده دار هست.مال شان که من هرچی نگاه کردم شباهتی ندیدم.جریکو خوب شده.باتیستا افتضاحه.**** ها که کلا خرابن.فقط امیدوارم گیم پلیش مثل لجندز نباشه که واقعا چیز مزخرفیه.ولی خوب چیزی که انگیزه میده CREATE مود های متونعش هست که اگه واقعا بشه استوریلاین ساخت ارزش 3 تومن رو داره!

afk.dante
09-18-2009, 09:03 PM
اگه واقعا بشه استوریلاین ساخت ارزش 3 تومن رو داره!

3تومان؟عجب همین الان فکر کن امریکایی حاضری 50 دلار برای این بازی بدهی؟:11:(فقط جنبه ی سوال داشت:24:)

P E E P
09-18-2009, 11:37 PM
این بازی به شخصیت هایی مثل هاریکین هلمز، زک رایدر، شیمس و مخصوصا کریس مسترز نیاز داشت . حیف شد ...

من فقط میخوام بدونم ورودی ها رو چجوری درست کردن :27: . معمولا ورودی ها رو میپیچونن و بیشتر روی ورودی آندرتیکر، تریپل ایچ و سینا تمرکز میکنن . فکر کنم ورودی آر تروث رو پیچوندن و تروث بجای اینکه از وسط تماشاگرا بیاد از ورودی میاد .

قدرت ها رو هم هر وقت مشخص شد بگین . فکر کنم قدرت سینا ایندفعه n باشه :4: .

Hamid
09-19-2009, 11:12 AM
البته داریوش جان من هم روی ورودی ها زیاد حساسم!!
ولی اگه یادت باشه در سری 2008 سندمن از میون جمعیت به رینگ میومد و فکر کنم که آر تروث هم همین جور باشه...
کلا از سری 2008 خیلی رو ورودیها کار کردند و بازی رو جذابتر کردند و ورودی با کمربند رو هم به بازی اضافه کردند.
ای کاش تو پایان بازیهایی که سر کمربند هستند هم کار می کردند و هر کسی حرکات مخصوص به خودش رو انجام میداد!!

Ð-i-R-Ť-Y
09-19-2009, 11:17 AM
تو این سری آخر کمربند ها خیلی خیار بودن :4:
یعنی سینا که wwe Champion رو میگرفت دستش اصلاً آدم فکر میکرد این یه نوزاد گرفته دستش تا یه کمربند !!

SASAN
09-23-2009, 06:16 PM
SmackDown vs. Raw 2010 YOUTH Package - PS 3

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
01 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SmackDown vs. Raw 2010 Package - PS 2

02 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

----

03 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فـــــعلا ..... !

امير دي اكس
09-23-2009, 07:28 PM
يه سوال:يه سري عكس زده بوديد مال كركتر هاي بازي پي اس دو هم اون شكليه؟
در ضمن اين بازي كي منتشر مي شه؟

SASAN
09-23-2009, 07:32 PM

تاریخ عرضه :

October 23rd 2009 انگلستان و اروپا

October 20th 2009 آمریکا

The Shadow
09-23-2009, 08:04 PM

دوست عزیز هنوز عکس های بازی برای PS2 نیمده و من این رو به عنوان پیش فرض برای PS2 گذاشتم.همین گرافیک رو مطمئناّ برای PS2 فرض کنید.

تاریخ بازی هم که ساسان خان زحمتش رو کشیدن گذاشتن ولی اگه توجه میکردید همون صفحه ی اول تمام اطلاعات رو گذاشتم که تاریخ عرضه هم همون اول نوشتم.

The GAME is back
09-24-2009, 02:29 PM
بله در يكي از اين فيلما ديدم تو يه سايتي كه اگه يادم اومد ميزارم

salar_cena
09-24-2009, 03:11 PM
اگه این جوری باشه که خیلی خوب میشه هر موقع تیکر میبرد باور کنید یه دونه مشتم نمیخوردا ولی میافتاد و مثل سانتینو خوشحالی میکرد....

The Shadow
09-24-2009, 03:28 PM
بله در يكي از اين فيلما ديدم تو يه سايتي كه اگه يادم اومد ميزارم

نمیدونم من به شما حرف بدی زدم ؟؟؟؟:15:
اگه حرفه بدی زدم من رو ببخش ولی اگه توجه کنی نه من فوحش بهت دادم نه بهت بی احترامی کردم.
پست های اضافه هم پاک شد.این تاپیک جای دعوا نیست.من از کیوان عزیز و سالار گل هم تشکر میکنم ولی متاسفانه پستاتون ویرایش و پاک شد.عیبی نداره بذارین هر چی میخواند به من بگند من خودم جوابشون رو میدم ، شما زحمت نکشید :4::34:

The Shadow
10-01-2009, 11:58 PM
سلام.امروز براتون عکس ها و تریلر های جدید این بازی رو آماده کردم و این عکس ها و تریلر ها تا به حال در انجمن قرار نگرفته.

ابتدا تریلر ها رو میذارم تا دانلود کنید.( تریلر ها توسط سایت Game Spot آپلود شده اند و همگی MPEG هستند )

WWE Smackdown vs. Raw 2010 - Royal Rumble Gameplay Movie

» LINK « (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

WWE Smackdown vs. Raw 2010 - Lady Fight Gameplay Movie

» LINK « (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

WWE Smackdown vs. Raw 2010 - Championship Scramble Gameplay Movie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم عکسای جدید که به طور کامل براتون آپلود کردم.

تعداد : 25 | حجم : 2.22 مگابایت

» DOWNLOAD « (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این بازی در تاریخ 20 اکتبر یعنی 20 روز دیگر عرضه خواهد شد...

تاپیک چند روز دیگر ادغام خواهد شد.

تا بعد بای...

The Shadow
10-02-2009, 12:00 PM
سلام عکس هارو براتون تک تک گذاشتم :

03 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

04 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

05 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

06 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

07 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

08 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

09 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

10 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

11 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

12 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

13 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

14 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

15 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

16 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

17 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

18 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

19 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

20 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

21 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

22 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

23 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

24 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

25 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این هم عکسها به طور کامل با راپید شر پرمیوم که علی آقای عزیز زحمتش رو کشیده :4:

Rapidshare.Com (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

با تشکر از دوستان.

The Shadow
10-02-2009, 03:09 PM
باز هم عکس های جدیدتر از این بازی رو براتون آپلود کردم :

تعداد : 15 | حجم : 1.51 مگابایت

» DOWNLOAD « (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این هم به صورت تک تک :

04 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

05 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

06 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

07 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

08 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

09 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

10 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

11 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

12 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

13 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

14 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

15 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یه توضیحی هم درباره ی بازی بدم :

قسمت رویال رامبل این بازی بسیار تغییر کرده ، به طوری که در نسخه ی 2009 این بازی یا قبلیهاش ، وقتی استار رو مینداختی پایین قیب میشد ، ولی در این یکی تا در خروج رو استار میره :4: یا وقتی که از 10 تا 0 رو میشناسه که استار بیاد تو ، آهنگ رو نمیزنه و بدوه بیاد تو بلکه اینترنس رو انجام میده بعد میاد تو :23: مثلا باتیستا تا میاد بمب و آتش بازیش رو میکنه بعد میاد تو رینگ ، یا وقتی نوبت آندرتیکر شد چراغهای ورزشگاه خاموش میشه.
میتونید این توضیحی که دادمن تو عکسای بالا ببینید.
خیلی عالی شده نسبت به قبل.

تا بعد بای...

Hamid
10-02-2009, 06:05 PM
پژمان هنوز خبری از GM Mode نیست؟!

The Shadow
10-02-2009, 08:29 PM
حمید جون ، هنوز معلوم نیست ولی به احتمال زیاد GM MODE رو داره.

-------------------------------------------------------------------------------------

بازی برای کامپیوتر هم نمیاد.

------------------------------------------------------------------------------------

این بازی مسابقه ی Dark Match هم داره.
از دیگر ویژگی های این سری این است که در سری های قبل مثلا آهنگ تیکر رو میزد و بعد که میومد تو زمین Loading میشد بعد میومد نفر بعدی ولی این یکی آهنگ سینا رو که میزنه میاد تو رینگ همون موقع که سینا داره راه میره یه دفعه آهنگ تیکر زده میشه و همه استادیوم تاریک میشه.یعنی بدون Loading

The Shadow
10-03-2009, 05:56 PM
سلام.

یک سری والپیپر جدید درسایز های مختلف از بازی WWE Smackdown Vs Raw 2010 عرضه شده که به طور کامل براتون این والپیپر های زیبا رو آپلود کردم :

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 320x480 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1680x1050 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 340x480 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1680x1050 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1680x1050 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1680x1050 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

320x240 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1440x900 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1600x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1680x1050 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1920x1200 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این تاپیک در تاپیک مخصوص این بازی ادغام خواهد شد.

فعلا بای ...

Keyvan
10-05-2009, 09:19 PM
دوستان این ویدئو مسابقات Hell in a Cell رو در بازی به تصویر کشیده:.:

Mediafire | flv | 2.2 MB | Downlaod (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

DEAD MAN
10-06-2009, 05:39 PM

با سلام.

با يه سري خبر توپ و جديد از بازي WWE Smackdown vs. Raw 2010 در خدمتتون هستم.

===================================

ليست افراد جديدي كه تو قسمت ROAD TO WRESTLEMANIA قابل بازي ميباشند:

HBK

EDGE

ORTON

BRAND WARFARE (درگيري بين برند ها)

MICKIE JAMES

CREATE A SUPERSTAR (مخصوص استاري كه ساختين)

البته اينا فقط چند تا شون هستن و غير از اين افراد باز هم افراد ديگه اي در اين قسمت حضور دارن.

-----------------------------------------------

اما قسمت جديد كه WWE STORY DESIGNER هست.شما تو اين قسمت براي استار دلخواه يك داستان ميسازين.

قسمت HIGHLIGHT REEL هم كه از پارسال وارد بازي شد هنوز هم تو بازي موجوده.اما چيز جديد اين قسمت اينه كه ميتونين ويديو هايي رو كه ميسازين رو به عنوان entrance movie كه همون ويديو ي ورودي هست براي استار دلخواه قرار بدين.

قسمت Create A Finisher هم در بازي هست.
------------------------------------------------

مسابقه ي Scramble match وبازي مخصوص زنها هم از بازي هاي جديد هستن.ولي هنوز من اطلاع ندارم كه از مسابقات قبلي چيزيشون رو حذف كردن يا نه.

------------------------------------------------

بعضي از موارد و استار هاي قابل استفاده رو در بازي بايد آزاد كنيد.مثل سال پيش كه با انجام كارهاي مخصوصي در ROAD TO WRESTLEMANIA آزاد ميشدن.

=========================================

دوستان بازي واقعآ خيلي پيشرفت كرده.تو تريلري كه ديدم گيم پلي خيلي روان تر بود.موقع اجراي فينيشر خيلي بهتر از سال 2009 كه شيشه ميشكست هستش.آيتم ها ي خيلي جالب.

تاپيك بعدا ادغام خواهد شد.

يا علي

The Dark Knight
10-06-2009, 05:54 PM
بازی مخصوص زن ها رو دقیقاَ نمی دونین چیه؟

ممنون.
موفق باشین.

trust no.1
10-06-2009, 06:12 PM
البته یک توضیح هم یدم که این مواردی که دوستمون زحمت کشیدن در کنسول اکس باکس به اسم اچیومنت نام برده میشه .
درواقع اینها اچیومنتهای بازی هتستند که شما باید اونارو بدست بیارید.

Humanoid
10-06-2009, 06:52 PM
خیلی بازیه خدایی شده....روانیه...این قسمت Highlite Reel هم خیلی خدا شد...من میتونم ویدئو ورودی بسازم؟؟؟4:

روانیه.

CROWN
10-06-2009, 07:37 PM
نه مثله اينكه راه نداره بايد برم ايكس باكس بخرم با PS2 كارمون نميشه!!!!!!!!!!

اگه اين بازي به اين مردي باشه چي ميشه WWE تو صنعت گيم ميتركونه و ميكشه زير هر چي بازي جنگيه:26::26:

The Shadow
10-06-2009, 07:40 PM
سلام به دوستان عزیز.
امروز سایت IGN یک تریلر جدید از این بازی گذاشته بود که من دانلود کردم و به نظر من قشنگترین تریلر منتشر شده از این بازی است که گرافیک و جزئیات جدید این سری رو در بازی نشان میده.من براتون این تریلر رو به طور کامل با کیفیت خیلی زیاد آپلود کردم.

این رو حتماً دانلود کنید چون واقعاً فوق العاده هست.

مدت تریلر : 40 ثانیه | حجم : 7 مگابایت

تاپیک به تاپیک کلی اش ادغام خواهد شد.

فعلا بای...

The Shadow
10-06-2009, 08:18 PM
پست اضافه پاک شد.چون تمام اطلاعات اشتباه بود.
کاربر SAEEDCENA اگه قیمت میخوای به من پ.خ بده.بهت قیمت حال حاضر و چی خوبه چی بد رو بگم.
لطفا از این بحث ها توی تاپیکی که ربط نداره نکنید.

Ardalan
10-07-2009, 12:07 AM
البته دوستان عزیز یک خبر خوب دیگه هم بهتون بدم
ان شاالله بعد از ورود این بازی در بازارهای جهانی فروشگاه ساردیان هم اون رو به صورت ارجینال هم برای PS2 و هم Xbox360 و هم PSP میاره!
موفق باشید

AƦAƾH
10-07-2009, 01:52 PM
مگه نگفته بودن road to wrestlemania برای بیشتر استارها هست؟
پس چرا بازم مثل پارسال 4,5نفرن!؟

Awesome
10-07-2009, 02:08 PM
شک نکنید برای سینا و تیکر هم استوری دارن.من که لحظه شماری میکنم برای این بازی خیلی وقته WHC نشدم!:4:

DEAD MAN
10-07-2009, 03:12 PM
بازی مخصوص زن ها رو دقیقاَ نمی دونین چیه؟

ممنون.
موفق باشین.

نه سينا جون نميدونم.ولي پژمان جون تو تاپیک مخصوص بازی WWE Smackdown Vs Raw 2010 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ويدويي از ايم مسابقه براي دانلود گذاشته كه ميتوني دانلودش كني.

مگه نگفته بودن road to wrestlemania برای بیشتر استارها هست؟
پس چرا بازم مثل پارسال 4,5نفرن!؟

چرا آرش جون گفته بودن.اين ليستي هم كه من گذاشتم گفتم كه استار هاي جديدن.همشون همينا نيستن.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

خدا كنه اين درگيري بين برند ها رو روش زياد كار كرده باشن.اگه اين طور باشه خيلي عاليه.:32::32:

خدا كنه اين بازي خيلي زودتر از ريليز جهاني كه 13 روز ديگه تو آمريكا هستش به ايران بياد.:30::30::30::30::30:

ممنون.
موفق باشين.:4:

The Shadow
10-07-2009, 04:32 PM
باسلام خدمت دوستان گلم .

دو تریلر جدید دیگه که واقعا قشنگه رو براتون آماده کردم.

این اولی که بازی کریسچن با ریگال هست و کازلوف تو بازی دخالت میکنه .حتما دانلود کنید چون حجمش 13 مگ بوده ولی براتون اوردم پایین.

مدت تریلر : 50 ثانیه | حجم : 2.30 مگابایت ( کیفیت خیلی خوب )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم یه تریلر خیلی جالب درباره ی Overall های استاران که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.

مدت : 1 دقیقه و 14 ثانیه | حجم : 13 مگابایت

با تشکر از علی آقای گل :7::7::7:

تا بعد بای...

CROWN
10-07-2009, 06:53 PM
ممنون آقا پژمان بابت گذاشتن تريلر ها ولي در صورت امكان ميشه دومي رو هم از مديا فاير آپلود كنيد!!!!!!

AƦAƾH
10-07-2009, 07:00 PM
همون چیزی که سعید گفت میخواستم بگم
رپیدشار ارور میده
از مدیا فایر بزارید لطفا:34:

The Shadow
10-07-2009, 08:22 PM
دوستان نمیدونم مشکلتون چیه ولی من همین الان راپید شر رو زدم ، Free رو زدم و بدون ثانیه شمار لینک دانلود اومد ، چون پرمیوم بود:15:

Hamid
10-07-2009, 08:34 PM
قدرت سینا 95 هستش اونوقت قدرت شان 93!!:23:
من هم مشکلی در دانلود نداشتم و به راحتی دانلود شد.
با تشکر از پژمان عزیز!

AƦAƾH
10-07-2009, 08:36 PM
پژمان من هم فری رو زدم هم پریمیوم.ولی ارور میده!

Keyvan
10-07-2009, 08:53 PM
پژمان ، بر و بچ راس می گن...

فری رو که می زنی لینک می ده ، لینکم می زنی میده ERROR !!! :4:

اگه می شه از مدیا فایرم به بر و بچ یه حالی بده :34:

The Shadow
10-07-2009, 10:38 PM
این هم سه عکس جدید :

MR.Kennedy (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Umaga (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Brian Kendrick (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

با تشکر از آرش ( Jeff Swanton ):7:

متاسفانه الان دیر وقت هست ولی حتما فردا براتون از Media Fire با دو حجم کم و زیاد آپلود میکنم.

فعلا ...

Awesome
10-07-2009, 10:57 PM
ریتینگ های مهم رو مینویسم تا اگه حال دانلود ندارید بدونید:

آندرتیکر 96
جان سینا 95
تریپل ایچ 94
رندی ارتن 93
کریس جریکو 93
شان مایکلز 93
جف هاردی 93
باتیستا 91
کریسشن 90
سی ام پانک 90
بیگشو 89
جک سواگر 89
ری میستریو 88
کین 88
مت هاردی 87
جان مورسن 86
نظر من هم در مورد این ریتینگ ها اینه که اگه شان 95 میشد وهمچنین کریسشن هم 88 میشد عالی میشد.ریتینگ سواگر هم غیر قابل باوره 89 یعنی از کین و خیلی های دیگه هم بالاتر.
نکته اینه که تو این تریلر جوری در منو ها حرکت میکرد که ریتینگ اج به تصویر کشیده نشد ولی احتمال میدم که 92 یا 93 باشه.

اینکه باتیستا از جریکو و جف و رندی پایینتره جالبه.ریتینگ میز هم 78 هست در حالیکه او داره پیشرفت میکنه و اولین کمربند درست وحسابیش رو هم بدست آورده!

در کل به جز ریتینگ جان سینا :4: بقیشون الکی هست (شوخی)

Hamid
10-07-2009, 11:31 PM
فکر کنم این لجندها هم اضافه شدند!

Bob Orton

Dusty Rohds

Ted Dibiase Sr.

AƦAƾH
10-08-2009, 12:52 PM
آقا حمید این عکسارواز کجا پیدا کردی؟(در مورد SD vs Raw 2010 هستن؟)
عجیبه لجندی مثل برت هارت نیست بعد میان باب ارتن رو میزارن:26:

Awesome
10-08-2009, 01:47 PM
اینها احتمالا تو استوری لاینهای لگسی میان چون به جز اینکه پدر لگسی هستن هیچ موضوعیتی ندارن

Hamid
10-08-2009, 02:55 PM
من این عکس ها رو از سایت code-x گرفتم ، تقریبا هر سال هم مثل سایت IGN عکس های استار های بازی رو قرار میده!
منبع (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
10-08-2009, 04:21 PM
بروبچ من الان داشتم تو سایتای بازی میگشتم که دیدم میشه در این بازی از دیــــــــــــــــ واها در بازیه استیل کیج استفاده کرد:23:
حتی یه ویدئو هم گزاشتن که نشون میده:27:

The Shadow
10-08-2009, 04:26 PM
سلام.تریلر Overall رو همون طور که قول داده بودم براتون از Media Fire آماده کردم.

با کیفیت اصل و عالی | حجم : 12.75 مگابایت

با کیفیت معمولی | حجم : 2.21 مگابایت

با تشکر از دوستان.
بای...

HesaM
10-08-2009, 06:27 PM
واقعآ امسال شاهکار کردن
ما که بی صبرانه منتظریم که این بازی واردبازار ایران بشه.

fbi
10-09-2009, 11:51 AM
سلام به همه
حالا ميخواستم بدونم اطلاعات بيشتري از بخش داستان نويسي بازي پخش نشده اخه من فكر كنم چون امسال اين قسمت وارد بازي شده دستمون ان چنان باز نيست (اخ من يك داستان خفن تو ذهنمه)؟؟؟؟؟؟؟؟

The Shadow
10-09-2009, 04:37 PM
سلام به دوستان.تصمیم گرفتم تا قبل از انتشار بازی هر چی تریلر از این بازی اومده رو براتون آپلود کنم ، البته تا جایی که بتونم.

این تریلر بازی Evan Bourne Vs MVP که ویژگی های جدید این بازی رو در این تریلر میتونید ببینید .همچنین Kane و Rey Mysterio هم در این تریلر حضور دارند.

مدت : 1:32 | حجم : 4.55 مگابایت

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

این هم تریلر دیگری که رویال رامبل رو نشان میده.کاملاً تغییر کرده و خیلی بهتر شده.پیشنهاد میکنم حتماً دانلود کنید و ببینید تفاوتش رو.

مدت : 1:08 | حجم : 3.33 مگابایت

تاپیک ادغام خواهد شد.

فعلا ....

Ardalan
10-09-2009, 06:42 PM
واقعا ممنون
من هم همون لینک ها رو روی رپیدشر آپلود کردم:

Keyvan
10-09-2009, 11:02 PM
سلام.

این ویدئو همراه با گزارش از استاران که امیدوارم از دست ندید...

از پژمان عزیز هم تقاضا دارم که بعدا" ادغام کنه :34:

FLV | 6.5 MB | MediaFire | Doawnload (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Shadow
10-09-2009, 11:11 PM
سلام.ممنون کیوان جون ، ولی شما تو بخش دانلود زدید که من نمیتونم ادغام کنم :4:
از مدیران بخش دانلود میخوام که یکیشون این تاپیک رو به بخش گیم ارسال کنه.

The GAME is back
10-11-2009, 03:07 PM
امسال اين بازي بسيار كار شده و شما در بخش استوري لاين ميتونين هر كاري بخواين بكنين( البته نه از اون كارا!) شما حتي ميتونيد به جاي اينكه شاون مايكلو دوستتون بكنين ميتونيد دشمن بكنيد و در قسمت رويال رامبل هم بستگي به موقعيت شما داره: اگر شما بالاي 5 نفر المنيت كرديد تيكر به صورت عادي وارد ميشه ولي اگر شما بالاي 6 تا المنيت كرده باشيد صفحه خاموش و روشن ميشه بعد تيكر پشت شماست يا كين ! بعد در يك ميني گيم شما بايد دكمه هارو درست زده و المنيت نشديد! در استوري مود شما با هر كي استوري دار يد همون كس ( مثلا رندي اورتن :32:) به شما حمله ميكنه و ميخواد شمارا المنيت كنه كه شما بازم دكمه هارا درست زده و موفق به موندن ميشيد. در رويال رامبل ميتونيد از فينيشر خود براي المنيت كردن استفاده كنيد

DEAD MAN
10-11-2009, 03:20 PM
اين بازي ارزش صبر كردن داره.يه هفته صبر كنيد انشا الله ببينيم چي ميشه.

احتمال ميدم ريترينگ اين بازي از 2006 هم بيشتر بشه.

حالا دوستان خودمونين بخش استوري نويسي رو من زياد جالب نميبينم.چون خودتون وقتي دارين اون استوري رو بازي ميكنين ميدونين كه الان قراره چي بشه.ولي اگه بشه استوري ها رو رو بخش لايو به اشتراك گذاشت جالب ميشه.

پژمان يه پيشنهاد دارم.اونم اينه كه بعد از انتشار بازي در ادامه ي اين تاپيك دوستان نقد بازي رو انجام بدن.

از تمامي دوستان هم كه تو اين مدت زحمت كشيدن و كار آپلود و... رو انجام دادن تشكر ميكنم.:34:

MORTEZA_BATISTA
10-11-2009, 03:21 PM
عزیزان ایران دبلیو دبلیو ای چهره باتیستا در سال های 2005-06-07-08-09- دیدید که چقدر زیبا بوده ولی الان ببینید ترستون میگیره چرا اینقدر دوست دارید تا این بازی به ایران زود بیاد؟

The GAME is back
10-11-2009, 03:22 PM
كسايي كه ميپرسن mmode هست يا نيست :::::::::......::::::::: با عرض تبريك Gmmode وجود داره !!!!!!!

The Shadow
10-11-2009, 03:26 PM
آقایون خوبه گفتم اسپم نزنید.لطفا رعایت کنید.
چند بار پست میدین ؟؟؟ آخه اول صفحه نوشته چه تاریخی بازی میاد.امروز 11 اکتبر هست و 9 روز دیگه میاد.هم تو ایران و هم تو خارج.
پست حذف شد.

The GAME is back
10-11-2009, 03:32 PM
پژمان جان امروز 12 اكتبره يعني 8 روز ديگه مياد! GmmoDe بچسب

TeZAR
10-11-2009, 03:32 PM
امسال اين بازي بسيار كار شده و شما در بخش استوري لاين ميتونين هر كاري بخواين بكنين( البته نه از اون كارا!) شما حتي ميتونيد به جاي اينكه شاون مايكلو دوستتون بكنين ميتونيد دشمن بكنيد و در قسمت رويال رامبل هم بستگي به موقعيت شما داره: اگر شما بالاي 5 نفر المنيت كرديد تيكر به صورت عادي وارد ميشه ولي اگر شما بالاي 6 تا المنيت كرده باشيد صفحه خاموش و روشن ميشه بعد تيكر پشت شماست يا كين ! بعد در يك ميني گيم شما بايد دكمه هارو درست زده و المنيت نشديد! در استوري مود شما با هر كي استوري دار يد همون كس ( مثلا رندي اورتن :32:) به شما حمله ميكنه و ميخواد شمارا المنيت كنه كه شما بازم دكمه هارا درست زده و موفق به موندن ميشيد. در رويال رامبل ميتونيد از فينيشر خود براي المنيت كردن استفاده كنيد

شادروان شما از اون دنیا آنلاین شدین , یا از تو قبر پست میدین !؟

The Shadow
10-11-2009, 03:33 PM
کاربر The GAME IS BACK اگه بازم ناراحت نمیشید ، لطف میکنید لینک این خبرهارو به من بدید ؟؟؟ تاجایی که یادمه دیروز از طرف پدید آورنده ی GM Mode بازی ، خبر رسید که این قسمت به طور کلی حذف شده.حالا اگه میشه لینک خبر رو بدین تا مطمئن شیم

The GAME is back
10-11-2009, 03:34 PM
ها ها بامزه بود حالا اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همه به من ميگن مردي؟ [hr]
چشم پژمان جان اجازه بده بگردم تا دوباره پيداش كنم. شما از كجا شنيدي؟

TeZAR
10-11-2009, 03:39 PM
5 صفحه بهت تسلیت گفتن !
Wi Fi داره بهشت زهرا , لپ تاپ بردی ؟

The Dark Knight
10-11-2009, 03:51 PM
5 صفحه بهت تسلیت گفتن !
Wi Fi داره بهشت زهرا , لپ تاپ بردی ؟

به خاطر سهمیه بندی بنزین, فعلاَ اتیش جهنم رو ستند بای هست, دارن با دیال اپ مرده ها رو شکنجه می دن!

ممنون.
موفق باشین.

DEAD MAN
10-11-2009, 04:00 PM
عزیزان ایران دبلیو دبلیو ای چهره باتیستا در سال های 2005-06-07-08-09- دیدید که چقدر زیبا بوده ولی الان ببینید ترستون میگیره چرا اینقدر دوست دارید تا این بازی به ایران زود بیاد؟

چهره ي باتيستا و خيلي از استا راي ديگه تو اين سري اصلا تغيير نكرده.فقط آرم رو لباسشون تغيير ميكنه.

كنترل بازي هم مثل legends of wrestlemania نيست.اگه تريلر ها رو ديده باشيد طريقه ي كيك اوت عوض شده و از دكمه هاي پشت دسته هم ميشه استفاده كرد.

fbi
10-11-2009, 04:00 PM
اقا پژمان مدير گرامي بخش بازي من قصد اسپم ندارم فقط از بچه ها يك سوال دارم بچه ها اطلاعاتي از كنترل بازي نداريد يعني عين نسخه هاي قبل 2009-2008 يا مثل legends of wrestlemania دراوردن اين سوال را پرسيدم چون ميترسم كنترلش عين legends of wrestlemania مضخرف نباشه

Humanoid
10-11-2009, 04:32 PM
یک عکس جالب از این بازی پیدا کردم که نگاه کردنش خالی از لطف نیست:

Smackdown Vs. Raw 2010 Cancel The Pinfall (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Shadow
10-11-2009, 05:43 PM
سلام.خبر های جدیدی از این بازی رو به خدمتتون عرض میکنم.

قسمت Road To Wrestlemania این بازی به صورت زیر و با حضور افراد زیر است :

EDGE :

استوری لاین او به ماریا ربط داره و با هم در ارتباط اند.کسانی چون ونیس مکمن و مستر کندی هم در این استوری حضور دارند.

Randy Orton :

در استوری لاین او ، دوستانش تد دیبیاسی و کودی رودز به حضور دارند.استوری تیم لگسی با تیم Brothers Of Desteruction یعنی آندرتیکر و کین است که با آنها مسابقه میدهند.این استوری با بازی رندی و تیکر در رویال رامبل و مسابقه ی هل این ا سل به پایان میرسه.

Mickie James :

در این استوری ، میکی با دیــــ وا هایی چون : کلی کلی ، بث فونیکس و ناتالی ، درگیری داره و استوری در یک مسابقه ی دیــــ وا رامبل در رویال رامبل به پایان میرسه.

Triple H / John Cena :

این استوری از موقعی شروع میشه که تریپل اچ در اسمکدان چمپ بود و سینا در راء.شما میتوانید یکی از این دو رو انتخاب کنید و با او ادامه دهید.این استوری بین تریپل اچ و جان سینا است و ادامه پیدا خواهد کرد تا به مصاف هم بروند.
استوری با حضور استارهایی چون : جریکو ، ام وی پی ، دِ میز و جان موریسن اتفاق می افتد.

Shawn Michaels :

در این استوری که هم تیمی شان مایکلز ، سی ام پانک میباشد شما به درگیری هایی با جی بی ال و رندی اورتن با هم میپردازید.این استوری هم از استوری جالبی برخوردار است و با بازی تگ تیم بین این چهار نفر به پایان میرسد.

Created Wrestler ( کشتی کج کار ساخته شده توسط ما ) :

این استوری ، استوری بسیار جذاب و هیجان انگیزی است که بین استا ساخته شده توسط ما به وقوع میپیوندد.همان طور که در عکس بالا میبینید ، در این استوری ، استار دشمن ما سانتینو مارلا هست.این استوری هم استوری منحصر به فرد و جذابی است.

این هم عکس های جدید این قسمت یعنی Road To Wrestlemania :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم تمامی حرکات این بازی که بعضی ها از نسخه ی قبل بوده اند مثل درتی پین ، و بعضی ها هم اضافه شده اند.

Dirty Pin
Evasive Dodge
Lock Pick
Referee Shield
Move Thief
Taunt Thief
Hammer Throw
Object Specialist
Resiliency
Durability
Hardcore Resurrection
Kip-Up
Fan Favorite
Outside Dives
Springboard Dives
Possum Pin
Fired Up
Ring Escape
Exploder Turnbuckle Attack
Pull-Back Attacks
Strong Strike

تاپیک ادغام خواهد شد.

با تشکر...

salar_cena
10-11-2009, 06:23 PM
من بمیرم استوری لاین میکی جیمز رو نمیرم:4:
خدایی داستانای 2009 باحالتر نبودند؟؟؟

Humanoid
10-11-2009, 07:02 PM
اگه میشه عکسارو به صورت کلی با هاست زدشر هم بزارید!:24:

shaver
10-11-2009, 07:07 PM
اقا پژمان خيلي ممنون اگه باز خبري گرفتيد لطفا دريغ نكنيد مخصوصا از داستان نويسي امسال به نظرم جالب تر است

Olympic Hero
10-11-2009, 07:39 PM
اینا چرا همه تو رویال رامبل بازی میکنن؟
پس wrestlemania چی؟
سالار جان گل گفتی 2009 محرکه بود

The GAME is back
10-11-2009, 08:15 PM
كنترل اين بازي عين سالهاي گذشته است و هيچ جاي نگراني نيست

AƦAƾH
10-11-2009, 09:13 PM
اینا که گفته بودن با نصف بیشتر استارها میشه تو این بخش بازی کرد!!!
ولی اینا تنها چند نفرن مثل پارسال:10:

اگه از قسمت ساختن استوری هم خبری هست بگید لطفا

P E E P
10-11-2009, 09:28 PM
اینا چرا همه تو رویال رامبل بازی میکنن؟
پس wrestlemania چی؟
سالار جان گل گفتی 2009 محرکه بود

بابا هنوز که SD vs. RAW 2010 نیومده انقدر ایراد میگیرین.
عادت دارین بخدا ... دست خودتون نیست!

در ضمن، SD! vs. RAW 09 محرکه نبود، معرکه بود. (فیزیک زیاد خوندیا برادر، اون نیروی محرکست :4:)

The Shadow
10-11-2009, 09:58 PM
سلام.
عکس ها رو به صورت کلی هم از مدیا فایر براتون آپلود کردم :

تعداد : 10 | حجم : 1.38 مگابایت

فعلا ...

Amin-Hunter
10-11-2009, 10:22 PM
عجیبه که کاراکتر آندرتیکر تو قسمت Road To Wrestle Mania نیست ! :15:

ممنون !

HesaM
10-12-2009, 02:01 PM
pejman جان این road to wrestlemania مگه درگیری بین برندها هم جزوش نبود؟

The Shadow
10-12-2009, 02:16 PM
pejman جان این road to wrestlemania مگه درگیری بین برندها هم جزوش نبود؟

نـــــــــه :23:
کی این حرف رو زده ؟؟؟

HesaM
10-12-2009, 02:24 PM
ایناها:

[تصویر: +2klEg==.jpg]

The Shadow
10-12-2009, 02:41 PM
ایناها:

[تصویر: +2klEg==.jpg]

خب دوست عزیز توجه نکردی دیگه.:4:

این دو لوگو نشان دهنده ی بازی تریپل اچ و جان سینا هست دیگه :4:

HesaM
10-12-2009, 02:59 PM
میدونم
من فکر کردم که تیم برندها با هم مسابقه دارند:4:

The Shadow
10-12-2009, 03:02 PM
کاربر The GAME is back دفعه ی دیگه که اسپم بدید با شما برخورد جدی خواهد شد.
اصلا دنبال این مرگ و میر و این ها رو نگیرید.از این به بعد هم کسی اسپم نزنه.
پست های اضافی حذف خواهد شد.

The GAME is back
10-12-2009, 04:54 PM
من سرم به كار خودم بود

DEAD MAN
10-12-2009, 06:58 PM
این road to wrestlemania مگه درگیری بین برندها هم جزوش نبود؟

همين ايچ و سينا ست كه نبود بهتر بود.سينا از راو و ايچ از اسمك هست كه با هم تگ ميشن:26::26:در مورد اين قسمت چي فكر ميكرديم چي شد.:17::17::17:

خدا كنه به همين چند نفر ختم نشه اين قسمت.

fbi
10-12-2009, 08:55 PM
به نظر من يم از دليل هايي كه smackdown هميشه نمره هاي 7 7.5 ميگيره كم بود بخش داستاني بازي بعد از بازي با چند **** استار بازي انگار تمام شده ولي لااقل خداكنه امسال بر روي داستان نويسي خوب كار كرده باشن تا سرمون گرم شه چون اين گمپاني thq هميشه يكسال تو بازي هاي smackdown vs raw از 2008 به بعد عقبتر مثلا همه اين كارا را ميتونستن تو 2008 بكنن و 2009 و 2010 تكميل تر تا بازي ناب ميشد.............. چون نسخه 2008 بازي هيچ بخش داستاني نداشت كه عجيب بود چيكار ميكردن و فقط گرافيك پيشرفت هاي جزي داشت خلاصه امسال ان شاالاه با بازي خوبي روبروه هستيم

Keyvan
10-12-2009, 10:05 PM
سلام.

FLV | Mediafie | 2.21 MB | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
10-12-2009, 10:17 PM
این چه کلیپیه؟
لطفا یهکم اطلاعات بده که دانلود کردیم نبینیم تکراریه * بشیم:4:

Keyvan
10-13-2009, 04:50 PM
این چه کلیپیه؟
لطفا یهکم اطلاعات بده که دانلود کردیم نبینیم تکراریه * بشیم:4:

این ویدئو ویدئو یی بامزه هستش که سینا در اون وجود داره ، با ویدئو های گذاشته شده ی قبلی تقریبا" تفاوت زیادی داره و فکر کنم که تا حالا نذاشتن و البته جدید هم هست !!!

به نظر من دانلود کنید ضرر نکردید !!! :4:

The Shadow
10-13-2009, 05:03 PM
سلام خدمت دوستان.

عکس های جدید این بازی به تاریخ 13 اکتبر یعنی همین امروز رو براتون به طور کام آپلود کردم.عکس های بسیار زیبایی از قسمت های جدید این سری میباشد که امیدوارم دانلود کنید و لذت ببرید :

تک تک :

16 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

17 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

18 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

19 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

20 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

21 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

22 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

23 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکس ها به صورت کلی :

تعداد : 23 | حجم : 1.63 مگابایت

فعلا ...

fbi
10-13-2009, 11:19 PM
سلام بچه ها يك مشكل بسيار گند در قسمت داستان نويسي بازي پيدا كردم كه نصفي از مزه اين قسمت را ميپراند اون هم اين از چند تا تريلر كه ديدم وقتي شما داستان را ميسازيد و تمام ميشود موقع پخشش س و پ ر ا س ت ار ها از زبان حركت (لالي) استفاده ميكنند يعني صدا كشتي گيرا پخش نميشود فقط زير نويس حر فاشون مياد ولي لباشون تكون ميخوره بعد يك سوال داشتم ايا تو اين قسمت داستان نويسي ميشه بازي كرد يا فقط cat scane پخش ميشود؟؟؟ اگر كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم

Awesome
10-14-2009, 12:39 PM
اکه مکالمات به صورت زیر نویس میاد پس میتونیم به جای این حرفا مثلا فحش خواهر مادر بنویسیم تا حالشو ببریم

The Shadow
10-14-2009, 12:44 PM
خیر دوستان.حرف میزنند صدا شون هم میاد و اونی که میگین ساب تایتل یا همون زیر نویسشه.اگر نه صدا حرف زدنشون درسته.
یه توضیح درمورد بخش Create A Story بدم:

در این بخش شما بین کسانی که میخواید استوری برگزار کنید مثلا خودتون انتخاب میکنید چجوری بازی به پایان برسه و خودتون انتخاب میکنید که در بک استیج چه اتفاقی بیوفته.
فقط تنها چیزی رو که با خبر نیستم اینه که اگه ما استوری رو بنویسیم خوب ضایعس که ! چون ما میدونیم چه اتفاقی میفته.ولی صد در صد خودشون فکر اینجاش رو کردند.

The Shadow
10-14-2009, 09:27 PM
سلام به دوستان عزیز.

این تریلر جدید که حجم اصلیش 14 مگ هست رو و جدید هست دانلود کردم و حجمش رو کم کردم و براتون آپلود کردم که همه بتونند دانلود کنند.

ویدئو ، بازگشت کریسچن در استوری هستش.خیلی جذاب و واقعیه.
این هم یه توشیح بدم که درسته تو این بخش فقط صدای کسی که حرف میزنه نمیاد و زیر نویسه چون که زیر نویس رو خودت مینویسی :23: مثلا من میخوام به فارسی بنویسم :4:ولی در بخش های دیگر مثل Road To Wrestlemania و... صدای استار هم میاد.

این ویدئو هم جالبه.

مدت : 1:28 دقیقه | حجم : 4.48 مگابایت

تا بعد یه تریلر جذاب دیگه آپ میکنم.
فعلا بای...

Sir.Dani
10-14-2009, 09:49 PM
پژي لطفا با كيفيت و سايز اصلي بزار"ثواب اخروي داره:4:"

The Shadow
10-14-2009, 09:52 PM
اون تریلر هایی که فکر میکنم نمی ارزه وقتم رو صرفش کنم ، با حجم و کیفیت اصلی آپلود نمیکنم.
چه فرقی داره ؟:4: تو دانلود کن همین رو ببین دیگه :4:

Sir.Dani
10-14-2009, 09:56 PM
تو كه محدوديت نداري
آپ كن ديگه
بابا ميخوايم دانلود كنيم يه چيز درست حسابي ببينيم:4:

SASAN
10-14-2009, 09:59 PM
تو كه محدوديت نداري
آپ كن ديگه
بابا ميخوايم دانلود كنيم يه چيز درست حسابي ببينيم:4:

سلام.

دانيال تو ياهو لينك اصلي رو ازش بگير نگاه كن !

شايد نميتونه اپ كنه !

باي.

The Shadow
10-14-2009, 10:43 PM
درسته محدودیت ندارم ، ولی خوب دل که دارم :4:

بابا من 14 مگ دانلود میکنم حال ندارم که 14 مگ آپلود کنم.مگه 512 دارم که همچین میگی نا محدود.:4:

این هم یه تریلر دیگه که واستون آپ کردم.تو این تریلر دقیق نشون میده که خودتون چطوری متن مینویسید و بدست خودتون و با حرف هایی که دوست دارین میتونید بنویسید.

مدت : 1.22 دقیقه | حجم : 4 مگابایت

بای فعلا...

TeZAR
10-14-2009, 10:49 PM
تریلر کپتن رو با کیفیت متوسط من واس وب آپ کردم , گفتیم بزاریم اینجا ملت استفاده ی کافی رو ببرن :4:

The Shadow
10-14-2009, 10:59 PM
دوستان یه نظر سنجی در بالا گذاشتم درباره ی تاپیک.لطفا همه در این نظر سنجی شرکت کنند.
اصلاً مهم نیست که بخواید دروغ انتخاب کنید.فقط یه گزینه رو انتخاب کنید.چه خوب چه بد.
کسانی که نقصی دیدند و به بد راء دادند میتوانند پیشنهاد بدهند.کسانی که از تاپیک راضی بودند هیچ پستی ندهند چون اسپم محسوب میشه.
در کل از اسپم خودداری کنید.

shaver
10-15-2009, 12:29 PM
ممنون خوب براي اون كسي هايي كه انگليسيشون خوب نيست هم فكر كنم يك فكري كردند حتما يك سري نوشته ها است براي كسي هايي كه نميتونند انگليش بنويسند انتخاب ميكنند واسه ا س ت ا ر

TeZAR
10-15-2009, 01:05 PM

Animation Domination

s
FLV Format - :: DownLoad Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Christian Is Back

s
FLV Format - :: DownLoad Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Cookie Fight

s

Death of Clements

s

Divas and Darkness

s

Ross and Striker

s

Setting The Stage

s

تمامی ویدئو ها مربوط به بخش استوری لاین نویسی هستند , مدیر محترم این بخش هم لطف کنند تا 12 ساعت دیگه تاپیک رو با تاپیک خودشون ادغام کنند . :|

The PhenomeNal
10-15-2009, 04:08 PM
شروین بالاترین کیفیتسون همین FLV هستش ؟

TeZAR
10-15-2009, 04:28 PM
بالاترین کیفیت HD 720p باید باشه .[color=#800000]

HesaM
10-16-2009, 02:43 PM
برادر لطفآ توضیحم راجع به ویدیو بده

Keyvan
10-16-2009, 03:04 PM
برادر لطفآ توضیحم راجع به ویدیو بده

برادر این ویدئو در واقه مصاحبه با اسکیلته و نظرشون راجه به بازی و آهنگ H i a C 09 ، تیکه هایی هم از آهنگشون و داخل بازی هست !!!

به نظرم ویدئو جالبیه!!!

TeZAR
10-17-2009, 02:33 PM
ای توف به این شانس . زنگ زدم توپ خونه گفتن کچ ممنوع شده :|

Hunting RKO
10-17-2009, 02:38 PM
جوك گفتن برو فروشگاه ديانا اون مياره

DEAD MAN
10-18-2009, 03:12 PM
ای توف به این شانس . زنگ زدم توپ خونه گفتن کچ ممنوع شده

هر سال اين مسخره بازي رو درميارن دستشون خاليه ديگه ولي بازم نميشه جلوش رو گرفت مياد.

دوستان من پرسيدم اين بازي تا فردا آماده هستش.

The Shadow
10-18-2009, 04:02 PM
سلام تو سایت دانلود تورنت بودم که تو قسمت دانلود گیم دیدم نسخه ی کامل بازی WWE Smackdown Vs Raw 2010 با حجم 6.25 گیگ رو برای ایکس باکس 360 ، برای دانلود گذاشته :23::23::23:
احتمال 95 درصد رو میدم که این بازی اومده و تا عصر خبر 100 درصدش رو بهتون میدم.

در ضمن بازی PES 2010 هم برای ایکس باکس 360 و ریجن پال اومده

ERFAN_CENA
10-18-2009, 04:10 PM
جوك گفتن برو فروشگاه ديانا اون مياره

ميشه آدرسشو بدي؟:30:

Batista666
10-18-2009, 04:24 PM
هیچ جور نمیتونن جلوی بازی کج رو تو ایران بگیرن . بالاخره یجوری وارد میشه . دوستان اگه کپی این بازی رو جایی دیدن نخرن ما سال پیش خریدیم وسطش هی گیر میکرد . با بدبختی تونیستیم از یه جا اصل sd vs. raw 2009 رو گیر بیاریم .

Olympic Hero
10-18-2009, 04:42 PM
آرش جون از کجا گیر اوردی؟ جان من بگه
منم مشکل تورو دارم

Hunting RKO
10-18-2009, 04:44 PM
توپخونه نبش خيابان فردوسي

فریبرز
10-18-2009, 04:49 PM
ای وای بچه ها اگر سرعت اینترنتتون توپه برید تورنت دانلود کنید ببینید این صفحه رو:

ببینید 30 تا ترنت گزاشته همش هم برای XBOX ایول دارم میمیرم/. کی PS2 میاد بگیرم با PC بازی کنم. :32:

ERFAN_CENA
10-18-2009, 05:19 PM
ميگم آرش خودتم خريدي؟[hr]

منم مشکل تورو دارم

منو ري صدا كن

Olympic Hero
10-18-2009, 05:32 PM
ری کیه؟؟؟؟!!!!!
من با آرش خان بودم دوست عزیز.

Batista666
10-18-2009, 06:11 PM
منم با یه بدبختی دادم از توپخونه توسط یه دلال اوردن . نمیدونم ولی یارو میگفت که این سری Orginal رو قاچاقی از ترکیه اورده بودن نمیدونم راست میگفت یا خالی میبست . :15:

TeZAR
10-18-2009, 06:12 PM
پیدا کردم :|
زنگ زدم گفت 3-4 روز دیگه واس PS3 میاد !

fbi
10-18-2009, 06:39 PM
ممنون خيلي خوشحال شدم البته بازي pes 2010 فعلا زبان ايتاليايي هست پس اونو بايد صبر كنيد ولي اينو بريم بگيريم ببينيم امسال thq چي كار كرده.:34::13::13::13:

ŠÄÉËĐ
10-18-2009, 07:59 PM
من همین الآن از توپ خونه اومدن SD VS RAW برای هیچ کنسولی نیامده
PES 2010 فقط واسه XBOX اومده . یه نسخه ادیت شده هم دادن که بازیکن جدیدارو توش داره من گرفتم همون 2009 فقط بازیکناش جدید بود
ولی SD VS RAW اصلآ خبری نبود همه جارو هم گشتم دیگه از پاساژ لباف گنده تر نداره که . باید فعلآ صبر کرد

Ð-i-R-Ť-Y
10-18-2009, 08:05 PM
تازه امروز لینکاش اومده , فکر نکنم همین امروز تو بازار بیاد .
2-3 روز دیگه شاید بشه پیدا کرد ...

فریبرز
10-18-2009, 08:08 PM
اره بابا تازه من که تو شیراز هستم پاساژ صدف خیلی برای بازی داغه و همش سی دی و از این جور چیزاست به یکی از رفقا که خونشون اون طرفاست زنگ زدم گفتم برو ببین هست یا نه اون هم پیدا نکرده باید حد اقل تا شنبه دیگه صبر کنیم اونم شاید بیاد.....

The Shadow
10-18-2009, 10:18 PM
بله باید منتظر باشید.من از چند جا اطلاعاتی گرفتم و فهمیدم که دو روز دیگر 100 درصد هم SD V R 2010 و هم PES 2010 عرضه خواهد شد و میتوانید بازی کنید.

Ardalan
10-18-2009, 10:55 PM
دوستان عزیز ان شاالله از چند روز آینده این بازی برای xbox360 و ps2 با چاپ دیجیتال بر روی دی وی دی و کاور (البته برای xbox360 با قاب) در ساردیان آماده فروش میشه!

قیمتشون هم به این صورته:

بازی کشتی کج 2010 با چاپ دیجیتالی بر روی DVD و کاور رنگی مخصوص برای PS2 فقط 1000 تومان
و بازی کشتی کج 2010 با چاپ دیجیتالی بر روی DVD و قاب رنگی مخصوص بر روی دیسک ورباتیم برای Xbox360 فقط 3500 تومان

ان شاالله یک تاپیک جدا برای فروش این دو بازی در همین انجمن زده میشه! این فقط برای اطلاع رسانی شما دوستان عزیز هست
موفق باشید

Batista666
10-18-2009, 11:00 PM
یکی از خر ترین کسایی که تو محله ما بازی میاره ، به من قول دو روز دیگرو داده اونم ORGINAL !!!
اگه اورد بهتون اطلاع میدم بگیرید .

The Shadow
10-19-2009, 02:46 PM
از دوستان عزیز خواهش میکنم اسپم نزنند.یه ذره دندون رو جیگرتون بذارید تو ایران هم میاد.
اسپم ها پاک شد.
پست arman_071 هم به خاطر اینکه تبلیغ محسوب میشه پاک شد.

فریبرز
10-19-2009, 03:33 PM
یکی از خر ترین کسایی که تو محله ما بازی میاره ، به من قول دو روز دیگرو داده اونم ORGINAL !!!
اگه اورد بهتون اطلاع میدم بگیرید .

برادر من , من که تازه کار تر از تو هستم میدونم که اقا اردلان مدیر فروشگاه انجمن پس تبلیغ اینا همش براش ازاده
راستی بچه ها از اقا اردلان بگیرید بازی رو خیلی توپه....

The GAME is back
10-19-2009, 04:05 PM
دوستان فروشگاه DC اين بازي رو براي X360 رجيون Free و PS3 آورده.

PES 2010 همم همسنطور

DEAD MAN
10-19-2009, 08:42 PM
دوستان عزيز من اين بازي رو در تاريخ دو شنبه يعني همين امروز راس ساعت 4:45 دقيقه بازي كردم.:24::24::32::32::13::33::9:

قسمت رود تو رسلمنياش يك مقدار به نظر من خشك تر شده.گرافيك زياد تغيير نكرده.گيم پلي تغيير كرده:
ديگه اون ادمكه اون بالا نيست كه قرمز بشه.خون هم نداري كه كم بشه.يه دايره دوره پاته كه اون با زدن ضربات پر ميشه و با خوردن ضربات كم ميشه.تا به حدي ميرسه كه ميتونين ضربه ي مورد علاقه (مثلا تيكر چاك اسلم ميزنه)اجرا كنيد.اجرا كردين و دايره پر شد فينيشر رو ميتونين اجرا كنيد.

استوري نويسي هم به نظرم زياد جالب نيست.

رود تو رسلمنيا ي رندي رو تا نصفه رفتم كه اونم چيزي نداشت به غير از خراب كردن تيكر.

SASAN
10-19-2009, 09:37 PM
SmackDown vs. Raw 2010 Strategy Guide

Humanoid
10-19-2009, 09:53 PM
دوستان عزيز من اين بازي رو در تاريخ دو شنبه يعني همين امروز راس ساعت 4:45 دقيقه بازي كردم.:24::24::32::32::13::33::9:

قسمت رود تو رسلمنياش يك مقدار به نظر من خشك تر شده.گرافيك زياد تغيير نكرده.گيم پلي تغيير كرده:
ديگه اون ادمكه اون بالا نيست كه قرمز بشه.خون هم نداري كه كم بشه.يه دايره دوره پاته كه اون با زدن ضربات پر ميشه و با خوردن ضربات كم ميشه.تا به حدي ميرسه كه ميتونين ضربه ي مورد علاقه (مثلا تيكر چاك اسلم ميزنه)اجرا كنيد.اجرا كردين و دايره پر شد فينيشر رو ميتونين اجرا كنيد.

استوري نويسي هم به نظرم زياد جالب نيست.

رود تو رسلمنيا ي رندي رو تا نصفه رفتم كه اونم چيزي نداشت به غير از خراب كردن تيكر.

فینیشر زدن اسونه..؟؟؟کجا بازی کردی؟:4:

Ð-i-R-Ť-Y
10-19-2009, 09:59 PM

این چیه ؟

SASAN
10-19-2009, 10:01 PM

این چیه ؟

ارمان جديد ترين محصول اسمك و راو از WWEShop بود :: توضيحات نداشت. :4:

Our Price: $19.99

Product No: W02216

Average Customer Rating:

(0 Votes)
Read: 0 Reviews | Write a Review

باي.

fbi
10-19-2009, 10:02 PM
به نظر من بازي امسال خيلي بهتر شده ولي بخش استوري نويسي گيج كننده است. لي در كل بازي امسال از سال هاي پيش بهتره به نظر من

PeD BaT
10-19-2009, 11:59 PM

این چیه ؟

کتاب راهنمای بازی

فریبرز
10-20-2009, 02:37 PM
این یکی هم مثل 2009 کدی داره که بشه بازیکنایی رو که توش نیستن بسازی؟

DEAD MAN
10-20-2009, 06:06 PM
فینیشر زدن اسونه..؟؟؟کجا بازی کردی؟:4:

آره مثل سالها ي پيش با Y در 360 و با مثلث در PS .خونمون.:4:

این یکی هم مثل 2009 کدی داره که بشه بازیکنایی رو که توش نیستن بسازی؟

فريبرز خان اونا كد نيستن.افرادي ميشنن يه استار رو ميسازن و گزينه ها ي انتخاب شده براي ساخت رو ميگن به ما كه ما هم اونا رو بسازيم.:34:

Sir.Dani
10-20-2009, 06:19 PM
نميدونم جديده يا قديمي:4:
IGN به بازي 8.5 از 10 داده كه ميشه تحملش كرد:4:

ERFAN_CENA
10-21-2009, 04:06 PM
رفتم پاسداران بخرم گفت چند روز ديگه واسه پي اس2 مباد ولي الان واسه ايكس باكس هست

fbi
10-21-2009, 05:44 PM
8.5 از 10 ميدوني براي اين بازي چقدر بلاست بعد چرا شما انقدر اين نمره ها را ضعيف تصور ميكنيد 8.5 در اين سايت ها يعني نمره عالي

Ali-tp
03-26-2010, 09:45 PM
برای psp میشه استار های دیگه رو اضافه کرد؟
اگه میشه چجور؟