PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص مشکلات و اطلاعات کامپیوتر , نرم افزار , اینترنت و ...

صفحه ها : [1] 2

amir-aghaei
09-28-2008, 01:26 AM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...
این تاپیک رو دایر کردیم تو بخش ازاد واسه مشکلات نرم افزاری.کامپیوتری.و موارد دیگه که باشون مواجه میشید...
صرفان این تاپیک رو واسه این راه انداختم که شاهد تاپیکهای اضافی مثل من مشکل دارم ننم مشکل داشت و اقام مشکل اورد نباشیم!! هر کی مشکلی داشت سریع اینجا بیان کنه تا دوستان مخ کامپیوتری و مغز کله پاچه ای به کمکش بیان...

-------------------------------------------------------[hr]
=========================

میگن تا جاییت زخم نشه بروش چسب نمیزنی !! همه راضی از چسب راضی

والا اولین مشکل رو من دارم...و هر کی بونه مشکل مارو حل کنه یه تمشک طلایی تو انجمن بهش میدم!! شایدم براش یه سی دی از کارهای هنری و فرهنگیمو فرستادم!!!

اما مشکل: یه روز در نت راه میرفتم که ناگهان تلفنم زنگ زد و گفت برو نو مرسی 2000 لینک مستقیمشو بگیر .منم رفتم گرفتم و 1روزی طول برد تا دانلود شد ...امشب شاد و خوشحال اومدیم تماشا کنیم ...اما هنوز از حالت فشرده در نیورده بودیمش که فهمیدیم داداشم عصری چند تا از فایلهای اضافی درایو ها رو پاک کرده و از قضا تو درایو مربوطه فایل زیپ دانلودمون هم پاک شده و حالا هر کاری میکنیم اولان که پیداش نمیکنیم از یه سوراخ سمبه هایی مثل ارشیوWINRAR هم که میبنیمش علامت اخطار میاد و فایل باز نمیشه !!

حالا هر کی میتونه مشکلمونو حل کنه.بگه ! اصلا حل شدنی هست!!؟؟؟

جونه باباتون اسون بگید ..ما زبون مادر زادیمونم بزور بلدیم اجرا کنیم .وای به سه سرچ ساده..یطور بگید نه سیخ من بسوزه نه گوجه شما!!!

undertakerr
09-28-2008, 11:26 AM
شما باید از برنامه های ریکاوری استفاده کنی.اگر شانس داشته باشی فایلت بر میگرده.یه برنامه هم که من خودم باهاش کار کردم Super File Recovery.

Crazy
09-28-2008, 02:00 PM
سلام من توی قالب وبلاگم مشکلی دارم اگه کسی می تونه کمکم کنه یه اس ام اس به 09365464300بزنه یا توی این پست اعلام امادگی کنه.ممنونم.:7:

DEAD MAN
09-28-2008, 02:11 PM
این یه تاپیک واجب بود آقا ابوالفضل.مرسی.

حالا مشکل من:صدای کامپیوترم خود به خود بلند میشه.اگه میشه راهنمایی کنید.

Omid.Taker
09-28-2008, 03:01 PM
فقط ابوالفضل جان با هر ریکاوری که کار می کنی اصلا با نرو کار نکن که بر نکیشرده هیچی 2 تا دیگه هم پاک می کنه :4:

only batista
09-28-2008, 04:13 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...
این تاپیک رو دایر کردیم تو بخش ازاد واسه مشکلات نرم افزاری.کامپیوتری.و موارد دیگه که باشون مواجه میشید...
صرفان این تاپیک رو واسه این راه انداختم که شاهد تاپیکهای اضافی مثل من مشکل دارم ننم مشکل داشت و اقام مشکل اورد نباشیم!! هر کی مشکلی داشت سریع اینجا بیان کنه تا دوستان مخ کامپیوتری و مغز کله پاچه ای به کمکش بیان...

-------------------------------------------------------[hr]
=========================

میگن تا جاییت زخم نشه بروش چسب نمیزنی !! همه راضی از چسب راضی

والا اولین مشکل رو من دارم...و هر کی بونه مشکل مارو حل کنه یه تمشک طلایی تو انجمن بهش میدم!! شایدم براش یه سی دی از کارهای هنری و فرهنگیمو فرستادم!!!

اما مشکل: یه روز در نت راه میرفتم که ناگهان تلفنم زنگ زد و گفت برو نو مرسی 2000 لینک مستقیمشو بگیر .منم رفتم گرفتم و 1روزی طول برد تا دانلود شد ...امشب شاد و خوشحال اومدیم تماشا کنیم ...اما هنوز از حالت فشرده در نیورده بودیمش که فهمیدیم داداشم عصری چند تا از فایلهای اضافی درایو ها رو پاک کرده و از قضا تو درایو مربوطه فایل زیپ دانلودمون هم پاک شده و حالا هر کاری میکنیم اولان که پیداش نمیکنیم از یه سوراخ سمبه هایی مثل ارشیوWINRAR هم که میبنیمش علامت اخطار میاد و فایل باز نمیشه !!

حالا هر کی میتونه مشکلمونو حل کنه.بگه ! اصلا حل شدنی هست!!؟؟؟

جونه باباتون اسون بگید ..ما زبون مادر زادیمونم بزور بلدیم اجرا کنیم .وای به سه سرچ ساده..یطور بگید نه سیخ من بسوزه نه گوجه شما!!!

ابولفضل اقا یه برنامه هست به اسمه active file recovery 7.1 من خودم باهاش کار کردم خیلی خوبه حتما مشکلتونو حل می کنه.کار کردن باهاشم زیاد سخت نیست.

scooter
09-28-2008, 05:04 PM
این یه تاپیک واجب بود آقا ابوالفضل.مرسی.

حالا مشکل من:صدای کامپیوترم خود به خود بلند میشه.اگه میشه راهنمایی کنید.

كامپيوترت ويروسي شده،پيشنهاد ميكنم با آنتي ويروس AVG ،آن هم آپديت شده كامپيوترت رو اسكن كني!!!!
براي منم اين مشكل را داشت كه AVG مشكلش رو حل كرد!!!!

amir-aghaei
09-28-2008, 09:36 PM
ما میگیم سواد نداریم اینا متن انگلیسی رو میکنن!!!
بابا یه لینکی ازش بدین تا دانلودش کنیم(هم نون رو میخوام هم خرما رو!!!)
اگه بتونم مشکل رو حل کنم دمتون رو گرم میکنم!

بازم ممنون از دوستان عزیز....حالا تا ماگفتیم همه کامپیوتراشون مشکل دار شد!!!
ماشالا چقدر داوطلب جوابگویی هم حاضره!!

The Dark Knight
09-28-2008, 09:46 PM
خدا پدر گوگل رو بیامرزه...این برنامه ها رو یه کپی پیست توش بکن, دانلود کن...
این هم یه عکس جانانه واسه شما:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قصد یاد دادن ماهیگیری بود, و نه جسارت!

ممنون.
موفق باشین.

legendarp
09-28-2008, 10:07 PM
داش ابولفضل این که چیزی نیست اگر تو بری یه برنامه ریکاوری خوب مثل همونی که بچه ها گفتن یا مثل Recover my file آخرین ورژن یا به نسبت به فورمت پارتیشن کامپیوترت برنامه Get Data Back برای NTFS یا FAT32 که با هم فرق می کنه که این برنامه آخری که گفتم اینقدر قوی هست که هرچی از روز اول هم از کامپیوترت پاک شده که تو یادت نمیاد هم برمی گردونه چه زیپ چه غیره . واسه دانلود اینها برو یه سایت دانلود مثل <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> میری و دانلود می کنی اخرش هم کد ریجیستری یا کرکش رو از سایتی مثل <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> که به احتمال قوی ***** هم هست باید بگیری اگر ***** شکن هم نداری بگو بهت بدم تعارف نکن . همین
-------------------------------------------
شما هم که صدای کامپیوترت خراب بود کاری نداشت که به احتمال قوی تروجان هست می تونی با همون آنتی ویروس که بچه ها گفتن یا نه می تونی با کسپر یا نه بهترینش همون NOD32 smart security که آخرین ورژنش رو بگیر و آپدیتش هم توی سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هست و می تونی با همون شماره سریال ها تا همیشه آپدیت کنی حل می شه .
-----------------------------------------
شما هم که با قالب وبلاگت مشکل داری از کجا بلاگ زدی بگو مشکلت رئو هم بگو مدهاش رو برات بزارم
-------------------------------------
اینم به خاطر داش ابولفضل دیگه از این بیشتر نمی تونستم برات بجوم
مشکل بود بگین
-------------------------------------------

amir-aghaei
09-28-2008, 10:42 PM
ما با همین برنامه جست جو کردیم همه چی از شیر مرغ تا جون شتر مرغ !! پیدا کردیم اما فایل اصلی مون پیدا نمیشه .حتی شرت معین رایپر هم توش پیدا شد!!! ولی فایله رار ما پیدا نشد ..در حالی که اطلاعات رار دستگاه نشون میده که فایل موجود بوده تو همون درایو ولی هر چی تودرایوه میگردیم پیدا نمیکنیم..

اقا اصلا نخواستیم ....بازم جهنم و ضرر میگیریمش

از بچه ها ممنونم..مخصوصا داش هادی

Azad_Taker
09-28-2008, 11:00 PM
سلام دوستان عزیز من کاربر جدید انجمنم و علاقه ی شدیدی دارم که PPV ها رو زنده ببینم ولی به هیچ طریقی نتونستم این کارو بکنم.میخواستم بدونم فروشگاه انجمن یا هر کسی که فروشگاه کشتی کج داره میتونه صبح بعد از PPV اون رو برای من سریع بفرسته که تقریبا مزه ی زنده رو داشته باشه.در ضمن من ساکن تهرانم و از نظر قیمتم به توافق میرسیم

R . I . P
09-28-2008, 11:10 PM
ما با همین برنامه جست جو کردیم همه چی از شیر مرغ تا جون شتر مرغ !! پیدا کردیم اما فایل اصلی مون پیدا نمیشه .حتی شرت معین رایپر هم توش پیدا شد!!!

آخ اگه حامد این پست رو بخونه یه تیکه آب دار بهم میندازه ! :4:

amir-aghaei
09-28-2008, 11:49 PM
امیر ارین بدو مشتری اومد بدو پسر تا از کفش ندادیم!!!! اقا با این شماره تماس بگیر
!!Tell Shop
: 09329488589
- 09366055044

کارش عالیه ...کیفیت XVID ش بهترین تبلیغه !!! ا
** دیدیش بگو منو داش ابوالفضل فرستاده تا برات ارزون حساب کنه مثلان 1800 تومن رو بهت میده 1700 تومن !!

Azad_Taker
09-29-2008, 12:25 AM
دوست من فروشگاه کشتی کج زیاده من میخوام یکی باشه که تو تهران باشه و خیلی خیلی سریع اون رو برای من بفرسته

thedeadman
09-29-2008, 01:40 PM
سلام خسته نباشید

من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یه تیکه از فیلمی را بصورت انیمیشن gifدر می آید

در همین سایت بارها و بارها از این این عکسها دیده ام حتی بعضی از عکسها یه تیکه ثابت هست یه تیکه gif

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

legendarp
10-02-2008, 10:53 PM
خوب اینی که می خوای با خیبی برنامه میشه درستش کرد . من با برنامه های زیادی در این مورد سرو کار نداشتم اما با برنامه فلش رو خواستی بگو برات بگم منظورم برنامه Macromedia Flash هست ها هر چی ورژنش بالاتر بهتر من 8 رو دارم تو هر چند رو که می خوای بگیر بگو خودم برات می گم کاری نداره خیلی راحته

Mr.Green
10-04-2008, 02:11 PM
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی هست که بلد باشه چه جوری میشه تو فوتوشاپ دور یک نوشته رو رنگی کرد اگه کسی توضیح بده ممنون میشم یا آدرس سایتی که توش این آموزش باشه ....ممنون :34:

The Dark Knight
10-05-2008, 06:31 PM
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی هست که بلد باشه چه جوری میشه تو فوتوشاپ دور یک نوشته رو رنگی کرد اگه کسی توضیح بده ممنون میشم یا آدرس سایتی که توش این آموزش باشه ....ممنون :34:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از تولبار به layer و بعد layer style مراجعه کنید,یه پنجره ایی شبیه به عکس زیر براتون باز می شه:

وارد هر گزینه بشین و کمی باهاش ور برین,کم کم حساب کار دستتون می یاد!

ممنون.
موفق باشین.

Mr.Green
10-05-2008, 07:39 PM
تو هرچی انجمن فوتوشاپ گشتم این آموزش رو نتونستم پیدا کنم خیلی ممنون :34:
فهمیدم چه جوری میشه رنگی کرد با این اموزش بازم خیلی ممنون :34:

amir-aghaei
10-07-2008, 09:18 PM
اقا یه مشکل دارم ...حلش کنید این دفعه یه جایزه خوب بعدان!! بتون میدم!!

ما میخوایم این لینکه مستقیم دانلود رو از سایت ADRIVE بگیریم... از دیروز هی میگه سایت شلوغه و باز میگه باید جاوا اسکریپتت نمیدونم پیتت باید روشن باشه..ما امروز رفتیم یه جاوا نصب کردیم...البته کار که بلد نیستیم باش کنیم فقط صفحشو باز کردیم...

الان رفتیم دانلود کمنیم باز همون پیغام رو میده ...
ابتدا اینو میده که سایت شولوغهSorry, but this file is currently too busy.
Please try to download again in a few minutes (از دیروز شلوغه پس کی خلوت میشه )
بعد که کلیک میکنیم اینو
Please go to ads page first. Please turn on javascript

به دادم برسین!! کلی دانلودی از دستم پریده...این دانلودیها هر کدوم به اندازه هیکل ساسان می ارزه !!!

Jason
10-07-2008, 10:35 PM
سلام علیکم
برادرانم Folder Option من دیگه نیست
کلی فایل هاید کردم حالا چه کنم؟
به دادم برسید

amir-aghaei
10-07-2008, 11:14 PM
کاربر جیسون ! باید وایسیم داش هادی لگن دراپ بیاد بهمون پاسخ بده..اخه این جماعت همه بدتر از منو و تو از نظر ساختار عقلی ! و سیستم سخت افزاری خیلی ضعیفن ...و اندازه یه پشیز هم سرشون نمیشه !! اونوقت میگن چرا امریکاییها برای نظر سنجی سایبر ساندیس ایرانی ها رو راه ندادن!!!

ما گفتیم الان ارسال میکنیم سریع جواب میدن..ولی دیدیدیم نه بابا این جماعت فقط واسه انتخابات پر شورن!!

R . I . P
10-08-2008, 01:24 AM
سلام علیکم
به دادم برسید

عزیز شما برو اینجا

هادی لجند آرپ (یا به قول ابول ، لگن دراپ :4:) هم به زودی توضیحات بیشتری خواهد داد ...

The Last Outlaw
10-08-2008, 10:47 AM
اقا یه مشکل دارم ...حلش کنید این دفعه یه جایزه خوب بعدان!! بتون میدم!!

ما میخوایم این لینکه مستقیم دانلود رو از سایت ADRIVE بگیریم... از دیروز هی میگه سایت شلوغه و باز میگه باید جاوا اسکریپتت نمیدونم پیتت باید روشن باشه..ما امروز رفتیم یه جاوا نصب کردیم...البته کار که بلد نیستیم باش کنیم فقط صفحشو باز کردیم...

الان رفتیم دانلود کمنیم باز همون پیغام رو میده ...
ابتدا اینو میده که سایت شولوغهSorry, but this file is currently too busy.
Please try to download again in a few minutes (از دیروز شلوغه پس کی خلوت میشه )
بعد که کلیک میکنیم اینو
Please go to ads page first. Please turn on javascript

به دادم برسین!! کلی دانلودی از دستم پریده...این دانلودیها هر کدوم به اندازه هیکل ساسان می ارزه !!!

داش ابوالفضل منم تا چند وقت پيش وقتي ميخواستم از راپيد دانولد كنم دقيقا همين مشكل رو داشتم ولي حلش كردم.
اگر از IE استفاده ميكني به طريقي كه ميگم عمل كن:
به احنمال فراوان زماني كه اين پيغام رو بهت ميده يك نوار زرد رنگ هم بالاي صفحه ظاهر ميشه روي اون كليك كن و گزينه اول رو انتخاب كن و بعد از پنجره اي كه باز ميشه YES رو بزن و مشكل حل ميشه.

RATED R EDGE
10-09-2008, 12:39 PM
سلام علیکم
به دادم برسید

شما ویروسی گرفتید که کارش همینه که FOLDER OPTION رو حذف میکنه
بهتره هرچه سریعتر ویندوز رو عوض کنید چون با آنتی ویروس ها احتمال پاک شدنش کمه چون با هربار وصل شدن به اینترنت لیست آپدیت های آنتی ویروس ها رو توی بلک لیست میزاره

legendarp
10-11-2008, 11:00 AM
سلام برو بچ ما چاکر همتون هم هستیم به خدا ما هم یه ذره بیشتر از خیلی بلدیم اونم وظیفه است بیایم و بگیم .
------------------
داش ابئلفضل چطوره چند دفعه خواستم زنگ بزنم بهت آنتن ندادی جیگر ولش واسه تو رو بگم ( لگندآرپ و نه و لجندآرپ= ولی تو هرچی دوست داری بگو )
اون مشکل رو من هم دارم به خاطر خیلی دلایل می تونه اتفاق بیوفته که یه موقع هایی اگر یه نفر دیگه با IP آدرس تو وصل شده باشه به اینترنت ( مظورم یا ***** شکن هست یا از همون سرور ) داره با تو توی سایت رپیدشیر تلاش می کنه این مشکل واسه امنیت سایت پیش میاد پس جلوی دانلود یکیشون رو می گیره ین از این . شلوغیش رو هم خودت می دونی یه دلیل دیگه مقدار آپ لود بالا توی این سایت و تلاش این سایت واسه اینکه کسایی که تا حالا مدت زیادی از اون سایت دانلود کردن بیان و براش پول بریزن و از حساب و سرعت بالای سایت استفاده کنن این کارها رو می کنن البته من یه آدرس بلدم که از اونها یه وقت هایی دانلود می کنم این جوریه که لینک رو می زاری توش و می زنی تا واسه دانلود برات بالا بیاره اینم آدرسش <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> راستی یه دونه هم آدرس معین داره بهش دادم که خودم گم کردم که اونم این کار رو می کنه البته امیدوارم حل بشه مشکلت داداش ولی من باشم به اونهایی که لینک دانلود می زارن بگو از یه جای دیگه بزارن که بشه مثل آدم راحت دانلود کرد و این همه بساط نداشته باشه مثل 4shared یا جاهای دیگه که من بلد نیستم و خودشون بلدن . در ضمن اگر می خوای فیلم دانلود کنی چه مرضی من خودم نوکرتم اسمشون رو بگو دی وی دی هاشون رو برات پست می کنم یا اصلا خودم میام بهت می دم برنامه هم خواستی بگو من خودم آرشیو کامل برنامه هستم بگو باز برات می فرستم باز هر جور خودت راحتی .( مشکل داشتی بگو سالار)
---------------------------------------
اما اون داداشمون که گفته بود فولدر آپشنم از بین رفته ویروس بودنش درسته این از این . من همیشه چندتا راه پشنهاد کردم که هیچ کس عمل نکرده تا به یه چنین مشکلات کوچیکی برخورد نکنه دوباره می گم امیدوار واسه همه مسمل ثمر باشه .
1. استفاده از آنتی ویروس NOD32 آخرین ورژن به صورت آپدیت شده هر روز آپدیتش رو هم برید از سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> بگیرید فقط کافی یوزر نیم و پسورد رو وارد کنید خود برنامه واستون آپ می کنه . ( با این کار تا 90 درصد صدمات ویروسی رو میارین پایین اون 10% هم واسه اینه که آپ دیت نکنیم پیش میاد )
2. همیشه چندتا برنامه عالی روی سیستم واسه محافظت داشته باشین نه محافظت ویروسی نه اجرایی رو می گم من بهترین برنامه ای که می شناسم اسمش Servent salamander که ورژن 2.5 مد نظر هست فعلا و یا الان اسمش شده Altap salamander 2.5 که باید حتما دانلود کنید و داشته باشید . این برنامه حتی فایلهای هیدن شده توسط شرکت ماکروسافت رو نشون می ده که می تونی هکشون کنی یا هزارتا کار دیگه ولی این برنامه همه ی فایلهای هاید رو نشون می ده و می تونه از توی هاید خارج کنه یا بزاره و در ضمن بهترین برنامه کپی کردن هست و تازه خیلی امکانات دیگه داره که وقتی نصب کنین تازه می فهمین چی هست اگر دانلود کردن و زمان داشت بگین من خودم کرکش رو می زارم چشمم کور . حالا این برنامه به قدری خوبه که قول می دم اگر باهاش کار کنین دیگه شکل پنجره های ویندوز یادتون می ره و دیگه عمرا مای کامپیوتر رو باز کنین و همیشه از همین تو می رین به همه جا و گفتم که قدرت فوقلعاده بالایی واسه کپی داره و خیلی راحت و دقیق این کار رو انجام میده . تازه این برنامه جلوی یه همچین ویروسهایی رو هم می گیره و کنفشون می کنه که اون ویروس هر کاری م یخواد بکنه حالا شما باز فایلهای هایدت رو می بینی . تازه یکی از کانور تور های عالی هست و شما می تونید فورمت فایلها رو بدون هیچ زحمتی و فقط با تعویض اسم عوض کنید ( البته توی ضابطه طبق قوانین مشخص فایل ) که ایشالا یاد می گیرین .

3. راه سوم هم اینه که همیشه یه بک آپ از ویدوز سالمی که طبق خواست شماست داشته باشین . همیشه یه بار یه ویدوز درست و حسابی نصب کنید ( نه رضا کامپیوتر سر کوچه) یه جای درست و حسابی یا خودتون اگر بلدین . بعد تمام درایور های ویندوز رو هم نصب کنید . بعد هر برنامه ای که خیلی لازمه یا بازی مثل فوتبال یا کشتی کج که همیشه بازی می کنید و هیچ وقت پاک نمی کنید رو هم نصب کنید . برنامه های همیشه مورد نیاز هم مثل فوتوشاپ یا مدیاپلیر جدید یا کانور تو یا برنامه های خیلی واجب ریکاوری که فایلهای پاک شده رو برمی گردونن یا خیلی برنامه دیگه که من نمی دونم شما احتیاج ذارین مثل یاهو یا موزیلا یا هرچی . حاللا که این کار رو کردین با یه برنامه قوی که من قویترینش رو برنامه Power quest drive image یا همون PQDI خودمون یه بک آپ از بگیرین و بزارین یه جایی که مطمئن هستین پاک نمیشه . خوبی این بک آپ ها این هست که همه اون چیزهایی که شما نصب کردین رو برمی گردونه و همن ویندوز رو روی سیستم بالا می یاره و در ضمن ویروسی هم نمی شه . حالا هر وقت ویندوزتون مشکل پیدا کردو و درست نشد به هر دری زدین دیگه حرص نمی خورین وای باید 5 ساعت ویندوز عوض کنم آی حال ندارم آی فایلهام پاک میشه ای ال آی بل و سباستین. این برنامه تمام ان 5 ساعت کارت رو توی 5 یا 10 دقیقه به سیستمتون بستگی داره برمی گردونه سر جاش و ویندوز می شه همون روز اوللی که انگار تازه نصب کردین تازه خودش زمان رو درست می کنه و لازم نیست برین زمان درست کنین خیلی دقیق هست .
---------------------------------------------
حالا اگر 3 قانون بالا رعایت کنی مثل من هیچ وقت به مشکل نمی خوری فقط وقتی یه سخت افزار خراب شه و بخوای عوض کنی به مشکل می خوری وگر نه دیگه هیچ مشکلی نیست .
اگر خواستین راه کار سخت افزاری هم می گم اگر خواستیم و مشکل داشتین در باره برنامه های بالا توضیحات می زارم . اگر نتونستین مثل بعضی های واسه دانلود پیدا کنین و دنبال لینک مستقیم می گردین بگین باز خودم هستم . اگر با کرک کردن هرکدوم از برنامه ها مشکل داشتین بگین می زارم .
---------------------
من چااکر همتون هم هستم از همه ی اونهایی هم که کمک کردن و براتون توضیح دادن مخصوصا تسکو(معین) هم تشکر و آقای Reted R edge هم نهایت تشکر ور واسه راهنمایی هاشون داریم خیلی ممنون و متشکر
فعلا یا حق
--------------------
دعا کینی م تکمیل ظرفیت توی تهران قبول شم ( پاورقی + توی دعاتون بگین ایشالا کارشناسی قبول شه تهران)

ما چاکر همتون هم هستیم

SASAN
10-23-2008, 07:39 PM
ُسلام دوستان ///

اقا هادی من میرم سایت دبیلو ای دات کام برام به روز نمیشه و سایت هایی دیگه ...
مثلان یعنی عکسهای جدید برام نمیاد . و هنوز عکسهای راو توشه ...
از حامد پرسیدم گفت کوکیها را پاک کن . پاک کردم ولی فرقی نکر د ... اگه بلدی بهم بگو چطوری به روز شه ؟؟؟

با تشکر ...

legendarp
10-28-2008, 10:56 AM
داش حامد درست گفته یکی از راه هاش همون هست یکی دیگه اینه که از کلید Refresh استفاده کنی همونی که آبی شکل هست خودت می دونی کودوم رو می گم صفحه رو رفرش کنی یا بعد از اینکه وارد سایت Wwe شدی یک بار روی گزینه ی Home سایت بزنی تا صفحه خانه سایت به روز بشه بعدش به صفحه های دیگه بری اینم یک راهش هست یک راه دیگه هم اینه که بری به آدرس C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files و هرچی توش هست رو پاک کنی و همچنین بیر به C:\Documents and Settings\NetworkService و کوکی ها رو هم پاک کنی و C:\Documents and Settings\name profailet\Local Settings\Temp و اونها رو هم پاک کن دیگه حل می شه نترس ولی اول اون کارهای بالا رو انجام بده بعد به این آدرس ها برس درست می شخ ایشالا نشد بگو یه فکر جدید برات بکنم بگم یه کلک رشتی بزنی ولی بیشتر همین هست .

AREF TAKER
10-29-2008, 03:48 PM
سلام به همه دوستان.تو سيستم من ويروسي به اسم xih9.cmd افتاده.هركاري هم ميكنم فقط شناسايي ميشه ولي پاك نميشه.لطفا راهنماييم كنيد.ممنون.

legendarp
10-29-2008, 10:54 PM
cmd مگه پسوند فایل نیست نمی شه ویروسی شه ولی اگر تشخیصش می ده شما از چی استفاده می کنی آپدیتش کن یه راهش اینه یه راهش هم مسیر فایل رو نگاه کن برو پاکش کن یه NOD32 نصب کن آپدیتش کن پاکش می کنه نترس حل می شه

AREF TAKER
10-30-2008, 02:15 AM
اتفاقا من نود32 دارم و همين پري روز اپديت كردم.اسم ويروسش هم xih9.cmd هست و فقط اين انتي ويروس شناساييش ميكنه.ولي پاكش نميكنه.نميدونم كه چكار كنم.

legendarp
10-31-2008, 10:36 AM
ببینم روی سیستمت خرب کاری هم می کنه . نمی تونی دستی پیداش کنی پاکش کنی . برو پیداش کن هکش کن طرح نوشته شدن برنامه اش رو بردار بده به NOD32 تا برات پاکش کنه یه خورده فعال باش خودت براش آنتی بنویس بلدی .
--------------------------------------------------
اگر روی سستم خراب کاری نمی کنه بزار ببینم چند روز دیگه بهت جواب بدم اگر هم می کنه نمی تونی کاری کنی بزار ببینم می تونم آنتی پیدا کنم یا بنویسم نشد یه راه بهت می گم . یه خورده باید صبر کنی برم پیدا کنم ویروس رو هک کنمببینم دردش چیه .

AREF TAKER
11-01-2008, 03:10 AM
ممنون.اين لامسب نميزاره كه فايلهاي مخفيمو باز كنم.فولدر اپشن هم باز ميشه و سرعت سيستمم اومده پايين.

legendarp
11-01-2008, 09:31 AM
ای بابا اینم نمی زاره فایل مخفی هات رو ببینینی مشکل شد که مثل قبل فکر کنم صفحه 1 یا 2 توضیح دادم ولی نهایت فردا جوابت رو گرفتی دارم روش کار می کنم شرمنده طول کشید پروژه دارم باید تحویل بدم .

AREF TAKER
11-02-2008, 01:19 AM
قربون داداش....

legendarp
11-06-2008, 09:27 AM
آقا اگر کامپیوترت هنوز درست ندشه من امتحان کردم نمی دونم چرا شرکت است هنوز آنتی ننوشته لی شما اول یه کسپر 6 یابالاتر نصب کن اگر پیداش کرد که هیچ اگر نکرد یه ویندوز عوض کن بعد به هیچی دست نزن نه پنجره وا کن و نه هیچی ویندوز خام که اومد بالا حالا کسپر رو بزار نصب کن تا پیداش کنه تمومه دیگه . من امتحان کردم این راهش هست مطمئن باش درست می شه .

The Dark Knight
11-07-2008, 07:17 PM
من صفحه مای کامپیوترم تولبار نداره(اون قسمت tools , می خوام برم تو Folder Options)ویندوز ویستا هست... اگر می شه یکی کمک کنه! ویندوز هم انگلیسی نیست, اگر براتون ممکنه عکس بگیرین از صفحه از رو عکس توضیح بدین(البته اگر توضیحاتش سه سوت و کوتاهه نه)
یک دنیا ممنون می شم.

ممنون.
موفق باشین.

legendarp
11-08-2008, 08:48 AM
داش سینا اگر نمی تونی بری توی فولدر آپشن از توی تولبار من ویندوز ویستا ندارم ولی باهاش یه ذره کار کردم . فعلا برو توی Control panel اونجا فولدر آپشن داره کارت رو بکن .
-----------------------
در ضمن اون ویندوز ویستا رو هم پاک کن که به درد نمی خوره ازرزش داشتن هم نداره همون اکس پی 2002یا2003 رو بریز بهتر هست و عالی جواب می ده سروریس پک 2 رو می گم .
----------------------
در ضمن این رو هم به تو می گم هم به همه ی دوستانیه برنامه Altap salamander 2.5 رو نصب کنین دیگه به مشکل پوشه ای نمی خورید که آی می خوام اینکا رو رو کنم با فولدرم یا اونکا رو راحت .
------------------------
اگر نشد بگو ولی نمی دونم چش شده باید توی رجیستری یه کاری کرده باشی که اون پاک شده یه بار ویندوزت رو آپدیت کن درست می شه نشد بگو .

amir-aghaei
11-11-2008, 08:40 PM
سلام به مخهای کامپیوتری .داش هادی و رایتر و بروبچ !
مشکل دارم...
دیروز معین این فیلمای هالووین رو گذاشت ما دانلود کردیم حالا میخواهیم تماشا کنیم بجایی که فیلم وحشتناک ببینیم صدای وحشتناک داریم میبینیم :11:(فیلم نزاری با این فیلم گذاشتنت قاطر !!!)
حالا که فیلم صوتی میزارید یه برنامه ای هم بدین بتونیم ببینیمش !!
فقط مدیا پلیر رو نزارید این برنامه رو دارم :4:
الانه که داش هادی فوش بارونمون کنه..داش هادی هنوز با اینترنت اکسپور کار میکنم .با سس اضافه ای به نام مدیا پلیر!!!
پیشاپیش ممنون !!!

The Dark Knight
11-11-2008, 08:45 PM
مشکل دارم...
دیروز معین این فیلمای هالووین رو گذاشت ما دانلود کردیم حالا میخواهیم تماشا کنیم بجایی که فیلم وحشتناک ببینیم صدای وحشتناک داریم میبینیم :11:(فیلم نزاری با این فیلم گذاشتنت قاطر !!!)
الانه که داش هادی فوش بارونمون کنه..داش هادی هنوز با اینترنت اکسپور کار میکنم .با سس اضافه ای به نام مدیا پلیر!!!
پیشاپیش ممنون !!!

معمولاّ فیلم هایی که تو نت تو چند قسمت می زارن با VLC player باز می شه(گوگل کن) ...

ممنون.
موفق باشین.

R . I . P
11-11-2008, 09:25 PM
ابولفضل تنها راه چاره ی تو دانلود کردن این نرم افزاره !

مطمئن باش تمام فرمت های کره ی خاکی رو میخونه

legendarp
11-12-2008, 09:06 AM
گناه که نمی کنی خودم فردا برات لینک دانلود موزیلا رو می زارم برو دانلود کن کد رجیسترش رو هم می زارم خوبه
--------------------------------
این مدیا پلیر هم که باز نمی کنه مشکلی نداری من همیشه از مدیا استفاده می کنم ولی تو می تونی از اینی که معین داده هم اسفاده کنی خوبه ولی همیشه یه برنامه Power dvd روی سیستمت نصب باشه که به دردت همین موقع ها می خوره و همه ی فرمت ها رو ساپورت می نه کار ش خوبه همین . سیناهم درست گفت اون رو هم می تونی استفاده کنی اونم خوبه .
البته ما کوچیکتر از معین سینا هستیم وی بحث نت و از این جور چیزا
ولی اگر باز مشکل بود بپرس مفق باشی یا حق

The Last Outlaw
11-12-2008, 12:25 PM
مشکل دارم...
پیشاپیش ممنون !!!

به احتمال 800 درصد فرمت فايل nsv هست منم يادمه آنفورگيون رو با هزار امبد آرزو با قرمت nsv دانلود كرده بودم ولي فقط صداش مي اومد!
از اون موقعه ديگه سراغ اين فرمت نميرم . گويا اين برنامه با winamp بازميشه ولي بايد كدك(codec) مخصوص فرمت nsv رو دانلود كني كه داش Taker تو يكي از پست هاي دانلود مسابقات گذاشته بود.

The Dark Knight
11-18-2008, 07:33 PM
چه جوری می شه روی فایل MP3 عکس گذاشت؟(بعضی MP3 ها هستن که به جای لوگوی موزیک, یه عکس رو نشون می ده)

ممنون.
موفق باشین.

SOLDIER
11-18-2008, 09:07 PM
کسی میدونه از یه فریم فیلم چطوری میشه عکس گرفت ؟

R . I . P
11-18-2008, 11:58 PM
کسی میدونه از یه فریم فیلم چطوری میشه عکس گرفت ؟

منظورت عکس گرفتن از دقایق مختلف ویدیو هست ؟ مثل عکسی که من در زیر گرفتم :

من روش عکس گرفتن اینجوری رو با نرم افزار KMPlayer فقط بلدم و برای این کار وقتی که فیلم داره پخش میشه رو صفحه کلیک راست کن بعد برو گزینه Capture بعد هم Make Story Board بعد هم ستون و سطر ها رو انتخاب کن و OK رو بزن تا عکس بگیره ، خیلی ساده هست یکی دوبار که انجام بدی یاد میگیری

اگر هم این نرم افزارو نداری بالا برای دانلود گذاشتم ، پست شماره 42

legendarp
11-19-2008, 02:27 PM
داش سینا یه چیزایی می پرسی م موندم اینا به چه دردت می خوره . یادم رفته چه جوری بود ولی می گرم برات پیدا می کنم از تو هاردم .
-----------------------------
تویی که می خوای از روی فیلم عکس بگیری روشهای بسیار زیادی هست . با برنامه های تدوین می تونی این کار رو بکنی به راحتی مثل Ulead Video Stadio یا Pinacle یا Perimier یا هر چی خدت می دونی .
از اون طرف با برنامه های پخش مثل همونی که معین گفت( نمی دونم اگر یه روز این KMP نباشه معین می خواد چی کار کنه ؟) یا Power DVD یا XInًًQ یا چیزای دیگه . تو کدوم رو داری بگو بهت بگم البته همه ی اینها نوشته که چه جوری می شه باهاشون عکس گرفت .

SOLDIER
11-21-2008, 11:46 AM
من فیلم هارو با نرو نگاه میکنم البته یکی قبلا بهم گفته بود وقتی فیلم داره پخش میشه باید c رو بزنی و یه همچین چیزایی ولی جواب نداد میخوام با همون کیفیتی که فیلم پخش میشه عکس گرفت مثل همون عکسی که معین جان گذاشتن

The Enigma
11-21-2008, 01:55 PM
من فیلم هارو با نرو نگاه میکنم البته یکی قبلا بهم گفته بود وقتی فیلم داره پخش میشه باید c رو بزنی و یه همچین چیزایی ولی جواب نداد میخوام با همون کیفیتی که فیلم پخش میشه عکس گرفت مثل همون عکسی که معین جان گذاشتن

گرفتن عکس از هر چیزی که رو صفحه ویندوز باشه با کلید[ Print Screen [ prt sc انجام میشه ! وقتی کلید رو زدید تو هر برنامه ای که ادیت عکس داشته باشه یا Paint پیست کنید عکس میاد

برای ویدئو ها تو برنامه Windows Movie Maker [ نسخه 2.6 XP ] میشه این کارو کرد ! :34:

Omid.Taker
11-21-2008, 02:26 PM
من نه ران ویندوزم بالا میاد نه داس چیکار کنم ؟؟؟:4:

legendarp
11-21-2008, 05:33 PM
چاکر داش تیکر که اسمت یادم نیست
اونم می شه اینم می شه مال معینم می شه با برنامه هایی هم که من گفتم می شه من با زینک و power dvd می گیرم یا اصلا vcd cutter داری با اونم می شه توی همش یا عکس دوربین عکاسی توی برنامه هست یا نوشته کپچر یا تیک ا پیکچر
--------------------
خدا بگم چیکارت نکنه سینا 80 گیگ از هاردم رو گشتم نبود اگر توی اون یکی هم نباشه باید بین 168000 هزار و خورده ای برنامه ای که دارم بگردم .

Omid.Taker
11-24-2008, 07:37 PM
آقا من وقتی سیدی بوت میزارم ویندوز را ریستارت می کنم بوت نمیاد که فعالش کنم یکی از این اساطیر (آقا هادی گل و ...) به من می ** باید چیکار کنم ؟

legendarp
11-25-2008, 09:32 AM
جیگر گلی از خودت هست این دوتا کار رو بکن حتما درست می شه نشد بگو یه حرکت دیگر بهت بگم که خیلی سخته ولی این دوتا حتما جواب می ده
----------------------------
اول سی دی بوتی که می زاره واسه کدوم ویندوز هست ، 98، ME ، XP، کدوم ؟
--------------------------
دوم مشکل توی این قسمت همیشه بر می گرده به بایوس تو باید کامپیوتر رو خاموش کنی و بعد از برق در بیاری و بعد باید یه خار بقل باطری مادربورد هست اون رو از جا در بیاری و بزاری یه 10 دقیقه بگذره ( برو حموم یا دستشویی یا بشین PS بازی کن خسته نشی ) اگر دوست داشتی می تونی رمهای کامپوترت رو هم در بیاری اگر نخواستی هم مشکلی نداره بعد از 10 دقیقه همه رو جا بزن و بعد کامپیوتر رو بزن به برق و روشن کن بعد برو توی بایوس و فقط ساعت و تاریخ رو از روی موبایلت که اگر اینگلیسی هست تنظیم کن بعد دیگه تنظیمات رو ذحیره کن بعد به کارت برس مطمئن باش درست می شه .
بازم تاکید می کنم سیم رو از برق در بیار بعد باطری رو در بیار تا زانتی هم که همه چیز رو سر جاش نزاشتی سیم برق رو وصل نکن
داش اومید بلدی یا بیام خونتون
----------------------------------------------
ای سینا ای سینا جونم در اومد یه ذره دیگه صبر کن به جوابت می رسی

Omid.Taker
11-25-2008, 04:08 PM
آقا هادی مطمئنم که از سیدی وین نیست من نمیدونم این خار که میگی کجاست نیز صفحه مادر بورد بزرگ است ببین تو این عکس هستش
اگه اون باتری هرو میگی هر چی سیم بود کندم از دور ورش 20 مین بعد باز زدم فرقی نکرد :10:

afk.dante
11-25-2008, 06:41 PM
دوست عزيز شما cd rom ات را first boot كردي؟

Omid.Taker
11-25-2008, 06:47 PM
من نمیدونم خودم این کار رو نکردم واسه ای دی اس ال دادم شرکت اونا درستش کنن نامردا ویندوزش هم عوض کردن 1 ویندوز بسیار ت... ریختن بی پدرا لعنت ا..ه علیه ها :4:
حالا نمیدونم چیکار کنم از ویندوز هم که بخوام ویندوز عوض کنم که 2 ویندوزه میشه

Ð-i-R-Ť-Y
11-25-2008, 08:27 PM
چه جوری می شه روی فایل MP3 عکس گذاشت؟(بعضی MP3 ها هستن که به جای لوگوی موزیک, یه عکس رو نشون می ده)

ممنون.
موفق باشین.

من با مدیا پلیر که همه دارنش بهت میگم

اول آهنگ رو میزاری تو مدیا پلیر
بعد این راست اسم آهنگ و زمانش رو نوشته
رو اسم کلیک راست میکنی
بعد Advanced Tag Editior رو میزنی میری تو تب Picture ... اون جا هم میتونی عکس رو حذف کنی هم عکس بزاری + میتونی تگ آهنگ هم ادیت کنی
با جت آیدیو هم خواستی بگو

ممنون

SASAN
11-25-2008, 08:32 PM

ممنون.
موفق باشین.

من با مدیا پلیر که همه دارنش بهت میگم

اول آهنگ رو میزاری تو مدیا پلیر
بعد این راست اسم آهنگ و زمانش رو نوشته
رو اسم کلیک راست میکنی
بعد Advanced Tag Editior رو میزنی میری تو تب Picture ... اون جا هم میتونی عکس رو حذف کنی هم عکس بزاری + میتونی تگ آهنگ هم ادیت کنی
با جت آیدیو هم خواستی بگو

ممنون

ُسلام ....

ارمان جان میتونی جت ایدیوش را بگی ؟؟

متشکریم :34:

legendarp
11-25-2008, 10:34 PM
داش امید برای اینکه cd room رو بوت کنی باید بری وقتی داره کامپیوتر روشن می شه همون اولش دکمه delete رو بزنی تا بری توی تنظیمات بایوس بعد اونجا توی گزینه ی دوم نوشته frist boot (بستگی به مادربوردت داره ) شاید نوشته باشه 1st boot معلوم نیست ولی مشخصه و به احتمال قوی مقداری که داره نوشته floopy تو باید فلاپی رو تبدیل کنی به سی دی رام درست می شه بعد می ری و سی دی بوت رو میزاری می یاد بالا .
--------------------------------------------
وای دستت درد نکنه ای داش تیکر کارم رو راحت کردی برادر داشت جونم در می اومد یادم رفته بود یعنی البته نصفش یادم بود اون آخرش یادم نبود داشتم می گشتم البته یه برنامه دیگه هم هست واسه این کارا که خیلی دقیق هست و کارش حرف نداره شاید پیداش کردم گفتم چیه
--------------------------------[hr]
داش امید برای اینکه cd room رو بوت کنی باید بری وقتی داره کامپیوتر روشن می شه همون اولش دکمه delete رو بزنی تا بری توی تنظیمات بایوس بعد اونجا توی گزینه ی دوم نوشته frist boot (بستگی به مادربوردت داره ) شاید نوشته باشه 1st boot معلوم نیست ولی مشخصه و به احتمال قوی مقداری که داره نوشته floopy تو باید فلاپی رو تبدیل کنی به سی دی رام درست می شه بعد می ری و سی دی بوت رو میزاری می یاد بالا .
وای دستت درد نکنه ای داش تیکر کارم رو راحت کردی برادر داشت جونم در می اومد یادم رفته بود یعنی البته نصفش یادم بود اون آخرش یادم نبود داشتم می گشتم البته یه برنامه دیگه هم هست واسه این کارا که خیلی دقیق هست و کارش حرف نداره شاید پیداش کردم گفتم چیه

Dave Batista
11-30-2008, 07:16 PM
دوستان کمک من نه می تونم از یاهو انلاین بشم نه می تونم با اکسپلور جایی برم الان فقط با فایر فاکس اومدم کمک

Dave Batista
12-01-2008, 10:41 PM
منم یه سوال داشتم ولی هنوز سوال قبلیم جواب داده نشده :4:
سوال من اینه کدوم مرورگر واسه دانلود قوی یعنی سریعه :4: بعد کجا واسه آپلود فیلم سریعتره آخه قاطیه بعضیا میگن مگا آپلود بعضیا 4 شارد :37: ممنونم که جواب میدین لطفا نظر یاهو رو هم بگین اون واسم مهم تره :2::5:

R . I . P
12-01-2008, 10:48 PM
ادریس جان برای دانلود از نرم افزار دانلود Internetdownloadmanager استفاده کن نه از مرورگرت

اگه هم از یاهو نمیتونی بیای ، یاهوی 7 نصب کن به راحتی بالا میاد یا از سایت های کمکی مثل Ebuddy.com استفاده کن

Omid.Taker
12-01-2008, 10:51 PM
ادریس جان مشکل اولت رو از وب مسنجر بیا <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> اینو من خودم هم استفاده می کنم اگر ویندوزت هم عوض کنی یاهوت خوب میشه.

اینترنت اکپلورت رو نمیدونم.

تو از برنامه های مدریت دانلود استفاده کنی بهتر است .
مثل Internet Download Maneger[hr]eeeeeeeeeee معین جان هم زمان 1 چیز گفتیم چه جلب :4:
راستی ادریس جان به نظر من سرعت آپلود بقیه جا ها از 4 شرد بهتره

Dave Batista
12-02-2008, 11:03 PM
دوستان من مشکل یاهو رو فهمیدم یعنی از یه کاردان پرسیدم میگه اگه رمز پسورده ایدی تو عوض کنی به احتمال زیاد خوب میشه لطفا یکی بگه چه جوری رمزو عوض کنم یک دنیا سپاس

HaMo0n
12-02-2008, 11:34 PM
به سایت yahoo.com برو روی sign in کلیک کن و بعد login کن وقتی login کردی برمیگردی به صفحه نخست yahoo بعد اسمت اون صفحه سایت هستت رو اسمت کلیک کن میری به قسمت مشخصاتت تو صفحه جدید یه جا به صورت قرمز رنگ زده Change Password اون رو بزن در صفحه جدید تو کادر اول پسورد فعلی و تو دو کادر آخر پسورد جدیدت رو عینان وارد کن
اگر تغییر پسورد دادی مشکلت حل شد که هیچی نشد حتما یاهو 7 بریز
علت لوگین نکردن هم این هست که وقتی به یک باره IP فرد تغییر میکنه اگر یاهو 8 یا 9 باشه یاهو شک میکنه که مبادا فرد مثلا آیدی رو هک کرده باشه واسه همین اجازه لوگین رو نمیده و Sign problem میده

DEAD MAN
12-03-2008, 02:27 PM
دوستان من وقتي ميخوام دالنود كنم تو اين صفحه ي دانلود اون خط هست كه توش سبز رنگ پرميشه و اندازه ي دان شده رو ميگه رفته.چي كار كنم بياد؟

Dave Batista
12-03-2008, 06:34 PM
هامون جان خیلی ممنون
ولی مشکل حل نشد 7 میریزم
ولی می خوام رمزو بزنم ************** اینجوری رمزو وارد می کنه مشکل از این نیست که
اگه نیست که برم 7 بگیرم

DEAD MAN
12-04-2008, 08:59 PM
اگه ميشه بگين كه چه جور جاي دكمه ي پ و ژ روعوض كنم.در اصل واسه من دكمه ي ژ پ مينويسه و بلعكس وچون من به حالت قبلي عادت كردم نميتونم اينجور كار كنم.اگه ميشه سوال بالايي رو هم جواب بدين.

Dave Batista
12-04-2008, 11:49 PM
اگه ميشه بگين كه چه جور جاي دكمه ي پ و ژ روعوض كنم.در اصل واسه من دكمه ي ژ پ مينويسه و بلعكس وچون من به حالت قبلي عادت كردم نميتونم اينجور كار كنم.اگه ميشه سوال بالايي رو هم جواب بدين.

عزیز من پس چه جوری این 2 کلمه رو الان وارد کردی؟

DEAD MAN
12-05-2008, 05:24 AM
عزیز من پس چه جوری این 2 کلمه رو الان وارد کردی؟

من نگفتم نميتونم بنويسم.گفتم دكمه ي ژ حرف پ رو مينويسه و دكمه ي پ حرف ژ رو مينويسه.
اينم 2 تا سوالام:
دوستان من وقتي ميخوام دالنود كنم تو اين صفحه ي دانلود اون خط هست كه توش سبز رنگ پرميشه و اندازه ي دان شده رو ميگه رفته.چي كار كنم بياد؟

Omid.Taker
12-05-2008, 10:02 AM
Bache Ha Man Win Vista Nasb Kardam Balad Nistam Ke ConeCtion Adsl Besazam Vali Balad Nistam alan ham ba dial up oomadam age mishe rahnamayi konin :| dar zemn age kasi balade be man bege 2 windows vista chetor mishe zaban ro farsi kard :4:

Milad-Wwe
12-05-2008, 11:28 AM
Bache Ha Man Win Vista Nasb Kardam Balad Nistam Ke ConeCtion Adsl Besazam Vali Balad Nistam alan ham ba dial up oomadam age mishe rahnamayi konin :| dar zemn age kasi balade be man bege 2 windows vista chetor mishe zaban ro farsi kard :4:

سلام عزیزم شـما باید برید start===> contorol pannel===>network & shairing center==> manage network connectin بعد اونجا گزینه borad band داره وقتی بزنی ازت یوزر و پسوورد میخواد وارد میکنی !

فارسی کردن ویستا هم فرقی با Xp نداره فقط اونجایی که add داره دنبال pesian میگردی اگه نداشت باید Cd ویندوز رو بزاری بعد فارسی کنی موفـق باشی !

legendarp
12-06-2008, 07:26 PM
همينجوري قوي ادامه بدين تا من برگردم
ماشالا
ممنون

Omid.Taker
12-07-2008, 08:04 PM
سلام بچه ها من هر روز 1 چیز ویندوزم خراب میشه :4: حال کنید چقدر کنجکاوم با همه چیز ور میرم میری*نم توش :4:

بچه امروز مشکل من این است که تو ویندوز ویستا قسمتSound ویندوزم mute شده نمیتونم درست کنم پلیز راهنمایی :4:

Omid.Taker
12-08-2008, 06:23 PM
:10: :4: :10::4:
بچه ها 1 راهنمایی دیگه می کنم تورو خدا بگین

رو ادیو می نویسه :
no audio output device is installed

Shawn Michaels
12-08-2008, 06:35 PM
سلام
یکی میشه به من بگه RMVB رو چجوری میشه با زیرنویس Play کرد من با Real player باز میکردم RMVB رو ولی نمیشه زیر نویش رو اورد اگه میشه رانمایی کنید

سلام ساسان بعضی وقتا اصلا نمینونه وارد انجمن بشه حتی با ***** شکن یه راهیبهش بگین

HaMo0n
12-08-2008, 10:37 PM
:10: :4: :10::4:
بچه ها 1 راهنمایی دیگه می کنم تورو خدا بگین

رو ادیو می نویسه :
no audio output device is installed

ارور میگه که دریاور صدا نصب نیست در سیستم
درایور صدات نصب نیست
-------
مشکل شما هم که میگی زیر نویس مشکل داره
برای نشون دادن زیر نویس اگر دو فایل هست یعنی یک فایل فیلم هست و یک فایل هم زیر نویس هر دو فایل رو در یک مسیر کپی میکنید و هر دو فایل رو با یک اسم عینان ذخیره میکنید(فقط فرمتها فرق داره)
با این کار فکر کنم مشکلت حل بشه.

--------
در مورد ساسان هم عرض کنم
بعضی وقتها ISP ها با سرور مشکل پیدا میکنن که در این صورت باید صبر کرد تا ISP ست بشه با سرور
در مورد اینکه حتی با ***** شکن هم باز نمیشه برام جای تعجبه

The Phenom
12-09-2008, 12:27 AM
هر كي مشكل منو حل كنه خدا مشكلشو حل كنه

legendarp
12-12-2008, 01:13 PM
هامون هم ترشی نخوره یه چیزیش می شه بابا تو خودت یه پا مهندسی داری خبره می شی حاج هامون .
معین هم که جدیدا اومده کلاس کامپیوتر ثبت نام کرده داره یاد می گیره سینا هم که باید واسه ترم جدید شهریه بریزه .
من یه توسیه عمومی بهتون می کنم تا اطلاع ثانوی از سمت شرکت مایکرو سافت از ویندوز ویستا استفاده نکنید تا به هیچ مشکلی نخورید . از تم ویستا هم اگر خواستید توی ویندوز XP تون استفاده کنید یه چیزی استفاده کنید که باگ نداشته باشه و راحت کار کنه اگر باگ داشته باشه کلا ویندوزتون خراب می شه
--------------------------------------------------------------------
یا شاید هم تا اطاع ثانوی من هم باید صبر کنید چون تیم ما ویندوز ویستا رو حلاجی کرده برای همین این ویندوز هنوز کامل نیست و مشکلات فراوانی داره که خیلی ساده اتفاق می افته و مایکروسافت هم هنوز چهارچنگولی مونده توش ما که هیچ
ولی یه وقت دیدید این شرکت MRT حلش کرد خدا می دونه از ایرانی جماعت هیچی بعید نیست .
ولی .........
موفق باشید یا حق

amir-aghaei
12-13-2008, 10:19 PM
اقایون سلام...

چند تا مشکل دارم....

برنامه اینترنت دانلود منیجر قبلان خیلی باحال بود ولی الان 3 روزه نامرد شده...جریانش اینه ما فایلها رو میزاریم اتوماتیک یکی یکی دانلود میشن...بعد این سرور ایدسل منطقه ما خیلی تخمیه !! مدام دیسکانت میشه...و قبلان اگه دیس میشد اتوماتیک از طریق برنامه منجیر کانت میشد ولی الان نه تنها کانت نمیشه بلکه بلکل دانلودها هم از دستمان می÷ره...تمام راههای منیجر رو هم چک کردم ولی نمیدونم چه درد بی درمونیه گرفتش!!!!

و مورد بعد ما میخوایم فیلم بزنیم رو DVD باید چه خاکی به سرمون کنیم..فیلم با فرمت AVI فقط روی DATE CD میشه زد ولی میخوایم بصورت ویدئو دی وی دی که بشه رو دستگاه دی وی دیدش ... بزنیم نمیشه ...

البته توقع جواب از اونایی که فکر میکنن خیلی حالیشونه نداریم

Xtreme
12-14-2008, 02:40 PM
آقا یاهو مسنجر من داخل نمیره میگه مشکل داخل اتصالته هر کاریم کردم درست نمیشه یکی راهنمایی کنه مرسی بای

SASAN
12-14-2008, 03:04 PM
یاهو 7 را نصب کن . میره .

یا ویندوز عوض کن :4:

legendarp
12-14-2008, 05:52 PM
جیگر تو همون یاهو هفت رو نصب کن درست می شه . از ساسان هم ممنون
------------------------------------
به اون بچه پرو هم بگین بی خود نیا اینجا سوال بپرس من که جوابش رو نمی دن در و دهاتی و به جهنم که مشکل داری یکی بیاد جواب سوال این بچه پرو رو بده بزاره بره حوصله ندارم تاپیک کامپیوتر رو خراب می کنه
-------------------------
چخه چخه زود جواب گرفتی برو بیرون اینجا واینسا تاپیک رو کثیف کردی بچه پرو به جهنم که مه نمی تونی رو DVD فیلم بزنی تو که این همه ادعا داری روی DVD نمی تونی فیلم بزنی
معین بیا جواب این رو بده بزار بره
دیگه هم خوش ندارم توی این تاپیک ازت پست ببینم خواستی پیام خصوصی بده از بچه ها بپرس

Ð-i-R-Ť-Y
12-14-2008, 06:13 PM
امید جان کسی مجبورت نکرده ویستا نصب کنی ... یهو بیا این جا دفترچه کامل آموزش رو از ما بخواه دیگه :11:

Dave Batista
12-14-2008, 08:32 PM
دوستان من هر وقت می خوام از 4 شارد آپلود کنم خوب عمل می کنه اما تا میره جلو تر مثلا 25% یا 60% گیر می کنه و دیگه آپلود نمی کنه من قبلا این مشکلو نداشتم سرعتم هم 52 هستش

SASAN
12-14-2008, 08:35 PM
آستاد .. .

سرعت نت کم شده .

چند روزی صبر کن :4:

Dave Batista
12-15-2008, 02:04 PM
یکی به دادم برسه IRANWWE واسم بد باز میشه قالب به هم ریخته داغون PC من چشه کمک

Dave Batista
12-15-2008, 07:14 PM
یکی لطفا جواب بده

SASAN
12-15-2008, 07:31 PM
ادریس چند بار بگیم . سرعت کم نت .

بای :4:

The-Undertaker
12-15-2008, 11:33 PM
:15:سلام.چند روزی است سایت rapidshare (راپیدشار) رو نمیتونم باز کنم.خواستم ببینم آیا شما هم مشکل منو دارید یا ایراد از کامپیوتر منه؟ضمنا از Adsl استفاده میکنم[hr]
سلام.چند روزی است سایت rapidshare (راپیدشار) رو نمیتونم باز کنم.خواستم ببینم آیا شما هم مشکل منو دارید یا ایراد از کامپیوتر منه؟ضمنا از Adsl استفاده میکنم

only batista
12-16-2008, 12:02 AM
اقایون سلام...

و مورد بعد ما میخوایم فیلم بزنیم رو DVD باید چه خاکی به سرمون کنیم..فیلم با فرمت AVI فقط روی DATE CD میشه زد ولی میخوایم بصورت ویدئو دی وی دی که بشه رو دستگاه دی وی دیدش ... بزنیم نمیشه ...

البته توقع جواب از اونایی که فکر میکنن خیلی حالیشونه نداریم

به نظره من بهترین برنامه واسه این کار convertXtodvd هست کار کردن باهاشم اسونه رو دستگاهم با زیرنویس نشون می ده.

The-Undertaker
12-16-2008, 10:54 AM
لطفا یکی جواب مارو بده.ثواب داره.......................................... ...............

The Pincode
12-16-2008, 01:03 PM
آقایون ... فایل NSV رو با چه برنامه ای میشه باز کرد ؟؟؟
اگه میشه لینک DLشو برام بذارید !!!

Milad-Wwe
12-16-2008, 01:47 PM
آقایون ... فایل NSV رو با چه برنامه ای میشه باز کرد ؟؟؟
اگه میشه لینک DLشو برام بذارید !!!

سلام عزیزم برنامه Nsv با برنامه Winamp باز میشه که آخرین ورژن تو سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> گذاشته شده برای دانلـود ! موفق باشی

The Pincode
12-16-2008, 01:51 PM
آقا دمت گرم !!!

Hamid
12-16-2008, 02:19 PM
من یک مشکل اساسی دارم تر وخدا کمکم کنید
الان یه ماهی میشه که هر وقت مای کامپیوتر رو باز میکنم و رو درایوا کلیک میکنم یه پنجره ی دیگه باز میشه یعنی مستقیم از مای کامپیوتر تو درایو نمیره و پنجره ی قبلی هم بسته نمیشه از ویروس کش هم استفاده کردم ولی جواب نداده در ضمن فایل های مخفی رو هم نشون نمیده( البته فولدر اپشن نپریده)
ترو خدا کمکم کنید

Hamid
12-17-2008, 01:11 PM
کسی نبود منو کمک کنه

The-Undertaker
12-17-2008, 01:28 PM
کسی نبود منو کمک کنه

اگه ویروس کشت تو کامپیوتر ویروسی رو پیدا کرده بود یا بر روی درایو کلیک راست کنی و فونتها بهم ریخته بود مال ویروسه که به نرم افزارت آسیب رسونده.
System Restore رو امتحان کردی؟:32:

Eddie Guerrero
12-17-2008, 02:56 PM
من یک مشکل اساسی دارم تر وخدا کمکم کنید
الان یه ماهی میشه که هر وقت مای کامپیوتر رو باز میکنم و رو درایوا کلیک میکنم یه پنجره ی دیگه باز میشه یعنی مستقیم از مای کامپیوتر تو درایو نمیره و پنجره ی قبلی هم بسته نمیشه از ویروس کش هم استفاده کردم ولی جواب نداده در ضمن فایل های مخفی رو هم نشون نمیده( البته فولدر اپشن نپریده)
ترو خدا کمکم کنید

داداش اگه Task Manager و Regestry ویندوزت هم باز نمی شه ویروس Kazm_Ghayz وارد سیستمت شده ... فقط بگو که آیا این دو قسمت ویندوزت هم خرابه یا نه تا من راهنماییت کنم

Hamid
12-17-2008, 03:43 PM
نه این دو قسمت ویندوز نپریده

Ð-i-R-Ť-Y
12-17-2008, 03:57 PM
:15:سلام.چند روزی است سایت rapidshare (راپیدشار) رو نمیتونم باز کنم.خواستم ببینم آیا شما هم مشکل منو دارید یا ایراد از کامپیوتر منه؟ضمنا از Adsl استفاده میکنم[hr]
سلام.چند روزی است سایت rapidshare (راپیدشار) رو نمیتونم باز کنم.خواستم ببینم آیا شما هم مشکل منو دارید یا ایراد از کامپیوتر منه؟ضمنا از Adsl استفاده میکنم

ایراد همون جریانه کابل فیبریه نوری ایرانه که درست شدش !!
هیچکی نمیتونست باز کنه ...

The-Undertaker
12-17-2008, 04:51 PM
[quote=The-Undertaker]

ایراد همون جریانه کابل فیبریه نوری ایرانه که درست شدش !!
هیچکی نمیتونست باز کنه ...

بله.خداروشکر درست شد.دستت درد نکنه...:11:
(تشکر ویژه کردم!!!)

Dave Batista
12-17-2008, 05:10 PM
می خواستم ببینم فیبر نوری به سرعت خانگی هم ارتباط داره؟

Ð-i-R-Ť-Y
12-17-2008, 05:21 PM
فکر میکنم ارتباط داشته باشه ... چون اینترنت و مخابرات ایرانه دیگه !!

Eddie Guerrero
12-17-2008, 05:36 PM
واسه رفع مشکلت بعد از عوض کردن ویندوزت وقتی سیستم بالا اومد جفت دکمه های Shift صفحه کلیدت رو به مدت 10 ثانیه نگه دار.بعد قبل از اینکه هر برنامه ای رو اجرا کنی وارد My Computer میشی و بجای اینکه روی درایوات دابل کلیک کنی اون بالا تو صفحه آدرس مثلا می زنی /:D وقتی وارد درایو شدی فایل Autorun.ini رو پاک کن ... به همین ترتیب واسه همه درایوات این کارو بکن ( به هیچ وجه روی درایوات دابل کلیک نکن ) و در پایان هم Restart کن

Hamid
12-17-2008, 06:06 PM
واسه رفع مشکلت بعد از عوض کردن ویندوزت وقتی سیستم بالا اومد جفت دکمه های Shift صفحه کلیدت رو به مدت 10 ثانیه نگه دار.بعد قبل از اینکه هر برنامه ای رو اجرا کنی وارد My Computer میشی و بجای اینکه روی درایوات دابل کلیک کنی اون بالا تو صفحه آدرس مثلا می زنی /:D وقتی وارد درایو شدی فایل Autorun.ini رو پاک کن ... به همین ترتیب واسه همه درایوات این کارو بکن ( به هیچ وجه روی درایوات دابل کلیک نکن ) و در پایان هم Restart کن

یک دنیا ممنون

Dave Batista
12-19-2008, 01:48 PM
من چرا نمی تونم هیچی دانلود کنم اگه مشکل هنوز سرعت نته یعنی تا کی باید این مشکلو داشته باشیم ؟
اعصابم خورد شده

Capitan Cena
12-19-2008, 02:04 PM
من یه مشکلی دارم اینه که وقتی کامپیوترم بالا میاد صفحه دسکتاپ قفل میکنه و هیچی رو نمیشه اجرا کرد.
میخواستم ببینم مشکل چیه و راه حل چیست؟؟؟

Dave Batista
12-25-2008, 12:10 AM
بد بخت شدم بیچاره شدم کمک!!!
هر چی فایل ویدیو داشتم می خواستم بریزم یه جای دیگه اونا رو پاک کردم اما ازشون کپی گرفتم الان میخوام کپی کنم به صورت شرت کاته به دادم برسید تو رو خدا همه فایل های wwe 89 تاست کمک

Dave Batista
12-25-2008, 11:42 AM
بابا چه بلایی سر PC اومده
از شکلک یاهو iranwwe گرفته تا آرمش همون WWE نوشته new و ... همه پاک شده هدر سایت مثله اینکه نظر خصوصی هم نمی تونم به کسی بدم !!!
و هزاران مشکل دیگر ...

king batista
12-25-2008, 01:12 PM
اقا ما اين ارما گدون 2008 رو با كيفيت دي وي ي باكس دانلود كرديم وقتي كه دارم ppv رو نگاه مي كنم
از مديا پلير مي زنم جلو چون كيفيت بالا هست و بايد حد اقل 30 ثانيه صبر كنم تا بره جلو مي خواستم بدونم كسي برنامه اي رو سراق داره كه وقتي مي زنم جلو سريع بره ديگه گير نكنه ؟
علي يارتون
فعلا

Hamid
12-25-2008, 01:25 PM
فقط دو برنامه به نظرم بتونه این کارو برات بکنه gom player و kmplayer

Omid.Taker
12-25-2008, 01:38 PM
آقا ادریس شما چاره ای جز نصبیدن وین نداری اول هر چی داری رایت کن بعد این کارو بکن
----------
آقا احسان شما هم دوای دردت جت اآدیو است :4:[hr]
راستی پاور دی وی دی و وین دی وی دی هم خوفه باو

king batista
12-25-2008, 01:50 PM
برادرا دستون طلا حالا يكي رو امتحان مي كنيم ببينيم چي ميشه
راستي اميد جان از جت اآدیو هم اون جوري هم صفحه رو كو چيك نشون ميده
ديگه ارضي نيست
علي يارتون
فعلا

legendarp
12-26-2008, 09:05 AM
داداشی شما می تونی از WIN DVDو Power DVD و اونهایی که بچه ها گفتن استفاده کنی من خودم از پاور استفاده می کنم .
-----------------------
و اونیکی ایران دیگه داداش همون ویندوز کارت حل می شه ولی اگه کامپیوترت زیر دست من بود دردش رو واست در می آوردم

Dave Batista
12-28-2008, 07:04 PM
آقایون این وین چی هست ؟[hr]
راستی ویرایش هم ندارم که ویرایش کنم پس میشه بگید چه جوری اکسپلورم رو کار بندازم چون بلاگ ها رو بهتر از فایر فاکس میخونه ممنون از کار افتاده

legendarp
12-29-2008, 11:22 AM
یه برنامه مثل بقیهی برنامه ها هست می تونی باهاش فیلم نگاه کنی WINDVD اگر نبود اونیکی رو بگیر در ضمنی یکی از دوستای من یه برنامه پخش فیلم با Delphi نوشته خیلی خوبه اسمش Delavar player آره دلاور پلیر هست برین ببینی می تونین پیدا کنین اونم عالیه .
------------------------
اکسپلور رو چرا می خوای از کار بندازی یه جاهایی به درد می خوره هر وقت بازی در آورد صفحه اش رو ببند همیشه هم از موزیلا استفاده کن راحت

HBK_CEna
12-29-2008, 12:06 PM
از اوپرا استفاداه کن وبلاگ رو زیر 30 ثانیه باز میکنه

Dave Batista
12-30-2008, 01:11 PM
نه آرش جان منظورم اینه که از کار افتاده میخواستم به کارش بندازم چون بعضی جاها کارایش بهتر از موزیلا هستش

Ð-i-R-Ť-Y
12-30-2008, 01:20 PM
آقا یه ویندوز عوض کن همه چی اوکی میشه چرا اینقدر ذجر میدی به خودت ؟ :|

I Am Legend
12-30-2008, 03:24 PM
با سلام

آقا امروز این کامپیوتر ما نمیدونم چه مرگیش شد یک دفعه اعصابمون رو خورد کرد .

این عکس رو ببنید میتونید یکاری واسه ما بکنید ؟

وقتی هم روش میزنی میخواد Antivirus 2009 رو نصب کنه که اونم پولی هستش و رجیستر میخواد بگید چیکارش کنیم که از کار بندازمش .

amir66
12-30-2008, 03:44 PM
بروبکس خفنن.........
کسی هست بدونه چه شکلی میشه بازی های جاوا رو سایز صفحه شون رو به 176*160 تغییر داد؟

legendarp
12-30-2008, 04:22 PM
داش حامد وقتی روش کلیک می کنی کدوم صفحه می ره عکسش رو بزار تا بهت بگم چیزه خاصی نیست
اگر فقط آپدیت می خواد بازم اون پیغام هایی رو که می ده عکس بگیر بزار تا بهت بگم چی کار کنی
برای برادر امیر هم بگم من راستیش این یه کار رو تا حالا کسی ازم نخواسته بود اگر تونستم بهت می گم ولی فکر نکنم به چون چیزیه که نوشته شده و با اون اندازه ها کار می کنه حلا اگر شما ابعادش رو کم یا زیاد کنی مختصاتهای حرکتی عوض می شه و ممکنه کار نکنه .

R . I . P
12-30-2008, 06:17 PM
با سلام

آقا امروز این کامپیوتر ما نمیدونم چه مرگیش شد یک دفعه اعصابمون رو خورد کرد .

حامد برو تو کنترل پنل بعد Security Center بعد سمت چپ تو منوی بغلی نوشته Changes The Way Security Center Alerts Me

بعد که اونو زدی پنجره زیر میاد

تیک همه رو بردار تا دیگه این پیغام ها برات نشون داده نشه

واسه آنتی ویروست هم یه آنتی ویروس کرک شده Nod32 دارم که آخرین ورژنه Smart Security هم هست بزودی میزارم سایت دانلودش کن مشکلت حل میشه

The Pincode
12-31-2008, 09:51 PM
آقا می خواستم ببینم این اومدن تشکر توی بعضی از ارسال ها و نیومدنش توی بعضی دیگر واسه شما هم اتفاق میافته یا این مشکل از پی سی منه ... کلا تعداد تشکر ها هم حذف شده !!!

R . I . P
12-31-2008, 09:59 PM
عزیز از وقتی قالب عوض شده ، تشکر ها ثبت میشه ولی نشون داده نمیشه تعدادشون

به زودی هامون جان گفتن مشکل رو حل میکنن

I Am Legend
12-31-2008, 10:01 PM
از آقا هادی و معین جان خیلی ممنونم
مشکلم حل شد .

amir66
01-01-2009, 12:56 AM
بروبکس خفنن..........
داداش کسی نیست به مشکل ما برسه؟

SOLDIER
01-01-2009, 12:59 AM
دوستان من یه سری انیمیشن فلش دارم که فقط هم با فلش پلیر میشه اونارو دید مشکل من اینه که میخوام اونا رو موبایل ببینم ایا راهی هست ؟

amir66
01-01-2009, 01:04 AM
بروبکس خفنن...........
موبایلت چیه؟
تو سری 40 نوکیا میشه با همون فرمت دید...........
اما اگه تو گوشیت نمیخونه یه برنامه هست به نام smart video converter که با اون میتونی به فرمت های دیگه مثل 3gp تبدیل کنی.........

legendarp
01-01-2009, 04:00 PM
این معین هم داره راه میفته ها . داش معین این کامپیوترم خراب شده یه رخست ممی دی بیای یه نگاهی بهش بکنی . نمی دونم توی برق نیست ولی روشن هم نمی شه به نظرت چشه ؟ یه دگمه روش هست اون واسه چیه ؟
-------------------------------
آره میری یه کانورتور تبدیل فلش به mpg دانلود می کنی بعد اون mpg رو تبدلی به 3gp می کنی اگر هم یه راه دیگه هست برنامه Mcfun Video Solution ورژن 7.8 یا بیشتر رو بگیری این برنامه همه چیز رو به هم تبدیل می کنه و این کار رو هم می کنه فلش رو یه کله تبدیل به 3gp می کنه راحته حتما هم کار می کنه
-------------------
شما مشکلت چی بود که بهت نگفتن

SOLDIER
01-04-2009, 11:37 PM
aghaun moshkele jadid
------------------------------
man jadidan harvaght mikham az host haee mese rapid ya gheyre dl konam mige

This page needs JavaScript, to display all information correct!
ya migan javascript bayad faal koni man ke hichi sar dar nemiaram!!!!
(sharmande finglish shod taze windoz rikhtam farsi saz nasb nakardam)

WWE_HRN
01-07-2009, 03:16 PM
كمك براي يكي كردن چند فايل بريده شده avi
سلام
دوستان عزيز من فايلي رو از اينترنت با حجم 707 مگابايت گرفتم كه به هشت قسمت تبديل شده به صورت زير :

wr15.cd1.avi.001
wr15.cd1.avi.002
wr15.cd1.avi.003
wr15.cd1.avi.004
wr15.cd1.avi.005
wr15.cd1.avi.006
wr15.cd1.avi.007
wr15.cd1.avi.008

البته به صورت عادي اينطوري نمايش داده ميشه

wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi
wr15.cd1.avi

اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه من از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم تا اين فايل رو يكي كنم
از fast avi joiner استفاده كردم ولي اون رو نميشناسه
از hjsplit كردم اونم اين فايل رو نميشناسه بعد از زدن join اصلا فايلها در قسمت in put نمايش داده نميشه

ulead و premier قرمت اوليه و كيفيت اوليه رو تغيير ميدهند

اين فايل دقيقا مانند فايل rar هست كه با برنامه win rar يكي ميشند به برنامه اي مانند win rar اما براي اين فرمت نياز هست اگر كسي اطلاع دقيقي داره راهنمايي كنه
اخه خيلي مهمه
ممنون

Hamird
01-09-2009, 03:23 AM
کسی مشکل کنکوری داره به من بگه.. من تا دلتون بخواد تجربه دارم توی این مساله..
کسی اینجا IT میخونه؟

legendarp
01-10-2009, 06:10 PM
جیگری فدات شم که می خواستی اون فایلها رو یکی کنی کی گفته یولید کیفیت رو تغییر می ده نمی ده عزیزم نمی ده .پریمیر هم نمی ده اگر پیناکل هم داشته باشی اونم نمی ده .
تو فیلمهات رو ببر توی یولید بعد وقتی خواستی همه رو یکی کنی یه گزینه دره همون اولش نوشته create same as project یعنی بساز به همون شکلی که هست همین به همین راحتی با همون کیفیت و بدون هیچ مشکلی همه رو یکی می کنه ولی خیلی طول می کشه . اگر به خوای می تونی DVD شون هم بکنی به راحتی با برنامه VSO ConvertXtoDVD این برنامه ورژن آخش رو بگیر همه چیز رو به DVD تبدیل می کنه به راحتی من هنوز باهاش کار می کنم . البته واسه اون کار بالای برنامه های دیگه ای هم هست ولی اینقدر حرفه ای هست که من نمی تونم اینجا راحت بهت توضیح بدم و اگر برنامه ی ساده ای هم باشه من هنوز باهاش کار نکردم و باید چک کنم تو با یولید اینی که من گفتم امتحان کن اگر نشد من می رم چک می کنم ببیمن چیز دیگه ای هست ولی 100 در 100 می تونه یولید این کار رو به راحتی انجام می ده امتحان کن

Xtreme
01-10-2009, 06:16 PM
آقا غیر از یولید و پریمیر و مووی میکر و... برنامه ای هست ویدیوها رو تکه تکه کنه و فرمت رو تغییر بده ؟

only batista
01-10-2009, 06:35 PM
آقا غیر از یولید و پریمیر و مووی میکر و... برنامه ای هست ویدیوها رو تکه تکه کنه و فرمت رو تغییر بده ؟

TOTAL VIDEO CONVERTER

legendarp
01-10-2009, 06:56 PM
VCD Cutter

The Phenom
01-12-2009, 03:11 PM
هادي جان يه كمك ميخوام
من اين سيستم رو دارم مي بندم ببين جا داره يه قطعه رو بهترش رو پيدا كنم؟
MB: GA-EP45-DQ6 (گيگا بايت) يا GA-P35-DQ6
ram:2x2 g king
VGA : GeForce 9800GX2
monitor : T1900 samsung
Cpu : core due e660 يا amd Athlon X2 Dual Core 4200Mhz ( كدومش بهتره ؟ )
منتظر جواب هستم ( فقط فوري )
شرمنده
ممنون

legendarp
01-12-2009, 04:30 PM
داداشی یه ساعت برات نوشته بودم ولی همین که اومدم دگمه ثبت رو بزنم برق خونمون چشمک زد منم خیلی نوشته بودم گفتم اصلا کارت رو راحت کنم فدات شم بیا
این شماره من هست
09352254532
و اینم خونمون هست
66237157
ما توی تهارن هستیم کد یادت نره
زنگ بزن من از پشت گوشی همه چیز رو بهت راحت می گم تا دقیق بفهمی
این سیستمی که نوشتی خوبه ولی......
زنگ بزن منتظرت هستم

SOLDIER
01-13-2009, 01:05 AM
آقایون :4:!!!!
من یه فایل rar دارم که ازم pass میخواد راهی هست که بشه پسوردشو گیر آورد اصلانم نمیدونم ماله کدوم سایت بود ! باز کردنشم خیلی برام مهمه اگه راهی هست بگید !

Xtreme
01-13-2009, 01:08 AM
منم همین مشکلو داشتم با تمام برنامه ها امتحان کردم منتها جوابی نگرفتم ...
به نظر من هر چقد سعی کنی نمیتونی پسوردشو پیدا کنی چون برنامه هایی که اینکارو میکنن
تمامی حروفهای ممکن رو در نظر میگیرن و این واقعا خیلی طول میکشه که آخر هم بدون نتیجست ...
پیشنهاد میکنم بیخیالش شو :3:

legendarp
01-13-2009, 05:47 AM
من یادمه یه بار یه برنامه داشتم که اینکار رو می کرد باید بر کنی چک کنم ببینم پیداش می کنم

MaJiD HetFieLd
01-14-2009, 07:49 PM
دستم به دامنتون بدبخت شدم:10:
آقا ما یه برنامه دانلود کردیم به اسم Ulead VideoStudio 11 آقا نصبش کردیم و برنامه باز شد.خدا برکت بده به اداره برق یهو برق خونه رفت و 2ثانیه بعد اومد سیستم رو روشن کردم رفتم رو برنامه دیدم باز نمیشه و این ارور رو میده:
the security inrormation is invalid or has been modifile.this progran will be terminated

برنامه رو دوبار پاک کردم و نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده.
به نظرتون مشکل از کجاست؟:15:

legendarp
01-15-2009, 11:50 AM
آخه یولید چی بوده که تو رفتی دانلود کردی می رفتی می دادی بیرون 500 تومن سی دیش رو می خریدی حالا هیچی اگر این کار رو کردی درست نشد باید صبر کنی برم توی رجیستری ببینم فایل تنظیماتش کج می ره .
تو اول باید برنامه رو پاک کنی هم از داخل کنترل پنل ریمو کنی و هم باید بری هر چی ازش مونده رو توی اونجایی که ریختی دیلت کنی بعد هم یه ریست می کنی میای بالا و حالا ... بعد می ری توی My dcuments و یه پوشه ulead video studio هست و هرچی توش هست پاک می کنی اصلا خودش رو کلا پاک کن بزار بره . بعد می ری توی مسیر زیر .
C:\Documents and Settings\yuor name\Application Data
بعد اونجا یه پوشه هست به اسم ulead system و اون رو هم بل کل پاک می کنی .
بعد می ری توی پوشه ویندوز و محتویات پوشه temp رو هم پاک می کنی و بعد هم میری توی
C:\Documents and Settings\your name\Local Settings\Temp
و اگر پوشه ای به اسم ulead بود پاکش می کنی به همین راحتی
و بعد هم یه بار ریستارت می کنی و دوباره برنامه رو نصب می کنی درست می شه .
به احتمال 100 در 100 درست میشه و اگر درست نشد . باید صبر برم توی ریجیستری رو نگاه کنم .
متال باز سایت تماس نگرفتی ما کماکان منتظریم فدات شم .
-------------------
موفق باشین یا حق

MaJiD HetFieLd
01-18-2009, 10:48 PM
حاجی تمام این مراحلی رو که گفتی انجام دادم ولی بازم همون ارور لعنتی رو میده:17:
خوب چبکار کنم؟یکی از دوستام گفت خوبه منم دانلودش مردم اخه حال اینکع برم سی دی بخرم رو ندارم.
حالا شما اگه را دستته یه نرم افزار خوب به ما معرفی کنم که بشه باهاش انواع فرمتها رو کات کرد و بعدشم به هم چسبوند بدون اینکه تابلو باشه.من قبلا با برنامه VCD CUTER کار کردم خیلی خوب بود حالا اگه شما برنامه خوبی سراغ داری با آدرسش بگو تا من برم دانلود کنم.
دستت طلا:7:

The Phenom
01-19-2009, 12:07 AM
داداشي دوس ندارم مزاحمت بشم
قربون مرامت هم برم ا
واست تو پيغام خصوصي مي نويسم كدوم سيستمو مي خوام بازم دمت جيز

legendarp
01-19-2009, 09:45 AM
داش فنوم مزاحمت ینیست شما سروری نه بابا از این سایت 1000 نفر زنگ می زنن تو هم روشس یعنی چی شوال دیگه حالا برات جواب می زارم.
-----------------------
داش مجید شما هم اگر این مراحل رو رفتی اگر من بخوام برات از ریجستری بگم کارت وحشتناک می شه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد اگر می تونی ویندوز عوض کنی خوبه اگر نمی تونی که هیچ.
خیلی برنامه واسه این کار هست همین یولید واسه تو عالیه من 10 رو دارم هنوز 11 رو نگرفتم . تو می تونی پریمیر رو هم بگیری که خیلی حرفه ای تر هست و هم می تونی اوید رو بگیری که اونم حرفه ای من می گم یه ویندوز عوض کن بعد همون رو دوباره نصب کن چون از هم راحتر هست با اینهایی که گفتم نمی تونی کار کنی در ضمن من اصلا تو نخ دانلود نیستم من هرچی بخوام یا دارم یا 500 می دم سی دیش رو میگیرم تو هم همین کار رو بکن ضرر نمی کنی .

MaJiD HetFieLd
01-19-2009, 02:34 PM
راس میگی باید ویندوز رو عوض کنم:4:
اخه ویندوزم از ایناس که از نت خریدم:4:خیلی آشغاله:26:یه هفت هشت ماهیم هست که نصبه و عوضش نکردم:4:
نه مووی میکر داره،نه میشه دیفرگ کرد هیچی نداره:4:پس ویندوز رو عوض کنم.
دستت درد نکنه:7:

only batista
01-19-2009, 09:32 PM
یه برنامه توپ می خوام واسه کم کردن خیلی زیاد حجم avi به شرطی که کیفیتش زیاد کم نشه.ممنون.با برنامه های زیادی کار کردم هیچ کدوم به درد نخوردند.

-[Aidin]-
01-20-2009, 12:03 AM
من کامپیوترم ویروس گرفته بود
ویندوز رو تعویض کردم
حالا صدا نداره !!!!
چی کار کنم .
باند ها رو درست وصل کردم
فیش ها هم همه درست زده شده
اما یه برنامه ای هست که برای صداست !
چه کنم ؟

legendarp
01-20-2009, 03:51 PM
شما که تبدیل گر می خواستی بهتر از McFunSoft Video Solution نمیشناسم اونم ورژن 7.8 به بالا خودمهم همین 7.8 رو دارم خیلی هم راضیم تمام فیلمهای دوربینم رو با همین تبدیل می کنم.
شمایی هم که ویروس گرفتی صفحه های قبل رو بخون گفتم چه کنی و در ضمن برو توی کنترل پنل و از قسمت add new hardware کارت صدات رو نصب کن به همین راحتی .
مشکلی بود بپرس.

only batista
01-20-2009, 04:23 PM
legendarp عزیز دمت گرم اتفاقا برنامه رو سیستمم داشتم ولی نصبش نکرده بودم یه فایل ویدو avi داشتم حجمش 700 MG بود به 3gp تبدیلش کردم شد 4 MG :23: کف کردم کیفیتشم نصبت به حجمش که انقدر کم شد بازم خیلی عالیه.

NO FEAR
01-22-2009, 01:04 AM
سلام ...

من یه مشکلی داشتم.. فکر کنم هادی جان باید از تجربت این دفعه استفاده کنی و یه کمکی به ما بکنی...

راستش نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم تا متوجه شی...

نوار ابزاری که زیر صفحه مانیتور میاد... منظورم همون نوار زیری که استارت روش قرار گرفته... سمت راستش که ساعت هست... و یه سری ابزارایی هست برای راحت تر کردن کار ما.. مثلا وقتی به اینترنت وصل میشی دو تا مانیتور رو نشون میده که چشمک میزنه.. فکر کنم فهمیدی کجا رو میگم..
من هر برنامه ای که نصب میکنم تو سیستمم یکی میره تو اون قسمت... اینجوری سرعت سیستم خیلی پایین میاد.. مثلا برنامه های ، وینمپ ، نرو ، کوییک تایم ، برنامه مانیتور و...... خیلیایی دیگه..
میخاستم ببینم چی کار کنم که وقتی سیستم روشن میشه این برنامه ها اون زیر نیاد...

ممنون...

The Phenom
01-22-2009, 01:13 AM
البته هادي استاد تره
ولي معين جان فكر كنم اين طوري هم مي توني از شرش راحت بشي وقتي كه كامپيوترت بالا اومد كامل روي هر ايكوني كه نمي خوايي باشه اون پايين يه كليك راست كن بهد گزينه اگزيت يا ديزيبل رو بزن ( حالا هر گزينه اي كه باعث بشه اون برنامه فعال نشه )
مثلا بابيلون ديزيبل داره
IDM اگزيت داره
ببين كارت اينطوري راه ميوفته؟

NO FEAR
01-22-2009, 09:29 AM
دستت درد نکنه عزیزم... ممنون..
اینجوری هم میشه قربونت برم.. ولی این آیکون ها وقتی اون زیر بالا میان موقع روشن شدن سیستم کلی از سرعت بالا اومدن سیستم رو کاهش میدن...
خودم هر وقت روشن میشه همین کارو میکنم ولی میخام ببینم راهی داره که برنامه هایی که نیاز نیست دیگه اون پایین نیاد.. مثلا وینمپ رو میخام اونجا چیکار.. یا کوییک تایم.. یا خیلی از برنامه های دیگه..
از تو هم ممنون عزیزم.. ممنون از راهنماییت..

only batista
01-22-2009, 01:38 PM
no fear عزیز شما می تونی رو همون قسمت کلیک راست و بزنی بعد بری تو قسمت customize notifications بعد یه قسمت name میاد یه behavior که تو قسمت name اسم برنامه هایی که اینجا ظاهر می شه رو نشون می ده و قسمت behavior وقت های که قرار برنامه فعال بشه. وقتی رو هر کدوم کلیک می کنی می تونی انتخاب کنی فعال باشند یا نه سه حالت واست می ده که اگه always hiden رو بزنی دیگه نشون نمی ده اون برنامرو.

The Phenom
01-22-2009, 01:55 PM
خواهش ميكنم اقا معين وظيفه بود
اگه لا ميخوايي از شرش راحت شي بايد هادي بياد
حالا اگه من راهشو پيدا كردم بهت ميگم

شاد باشي

Xtreme
01-22-2009, 07:01 PM
سلام من به مشکل داشتم دوستان اهل فن راهنمایی کنن .
خب من دیشب دی وی دی یک پی پی وی رو دی ال کردم ولی فایلهایی غیر فرمت ویدیویی
رو دارم میبینم اگه متوجه نشدید یه عکس میزارم ببینید .
میخواستم بدونم چطوری میشه این فایلها رو دید . با تشکر ...

عکس از فایل :

The Enigma
01-22-2009, 07:13 PM
100% نمیدونم ولی اینا فکر کنم ماله فرمت VcD یا DVd باشه ... اگه این جوری باشه با Nero Show Time پخش میشه ! :3:

only batista
01-22-2009, 10:46 PM
خوب فرمت این فایل ها, فرمته dvd هست دیگه.با برنامه های پخش dvd می تونی ببینی مثل power dvd.

legendarp
01-23-2009, 12:55 AM
دستت درد نکنه عزیزم... ممنون..
اینجوری هم میشه قربونت برم.. ولی این آیکون ها وقتی اون زیر بالا میان موقع روشن شدن سیستم کلی از سرعت بالا اومدن سیستم رو کاهش میدن...
خودم هر وقت روشن میشه همین کارو میکنم ولی میخام ببینم راهی داره که برنامه هایی که نیاز نیست دیگه اون پایین نیاد.. مثلا وینمپ رو میخام اونجا چیکار.. یا کوییک تایم.. یا خیلی از برنامه های دیگه..
از تو هم ممنون عزیزم.. ممنون از راهنماییت..

من فدات شم
می دونی اگر راهی داشهت باشه باید توی ریجیستری باشه تا اینجایی که دوستان گفتن خوب بود ولی او only batista قربونت برم اون فقط واسه هاید شدن هست ولی جلوی لود اونها رو نمی گیره توی سیستم من هم همی اینها لود می شه ولی اگر فعلان اگزیت کنی خوبه تا من برم سراغ این رجیستری و مشکلت رو در بیارم ولی این ها لود شودنشون واسه سیستم بد نیست خوبه
----------------
ما کوچیک داش phenom هم هستیم
ما که چیزی بلد نیستیم شما هم استادید
موفق باشید
چیزی شد بگین
شرمنده فالان وسعم همین بود
یا حق

only batista
01-23-2009, 02:33 AM
با اجازه legendarp عزیز من یه روش دیگه به مخم رسید.روی Start کلیک می کنیم بعدش Run را انتخاب می کنیم msconfig را می نویسم و OK را می زنیم.تو پنجره ای که ظاهر می شه تب Start Up انتخاب می کنیم اینجا لیستی از برنامه هایی که موقع شروع ویندوز لود می شه رو نشون می ده هر کدوم نخواستیم لود شه تیک کنارشو برمی داریم.فکر می کنم با این روش بشه هر برنامه ای حتی برنامه هایی که با استفاده از رجیستری خودشو نو در Start Up قرار دادند را از اجرای بدون اجازه متوقف کرد.

Ħ д † ε Ð
01-23-2009, 06:05 AM
یه مشکل دارم.یاهو رو وقتی نصب میکنم نمیاد و ویندوز رو هم عوض کردم و یاهو 6 و 7 نصب کردم درست نشده.راه کار چیه؟نصب ورژن بالاتر؟مشکل از ویروسه؟

NO FEAR
01-23-2009, 08:09 PM
دست همتون درد نکنه...
دوست عزیزمون که منو راهنمایی کرد.. روش اوت میشه ولی دوباره میاد..
ولی روش دوم کار کرد..
دست گلت درد نکنه... هادی جان دست تو هم درد نکنه آقا..
ممنون از زحماتتون.. خسته نباشین..

legendarp
01-23-2009, 08:22 PM
ما چاکریم اجازه ما هم دست شماست داش اونلی باتیستا گفت همینه البته من ریجیستری و گشتم ولی به جایی نرسیدم ولی داش معین اگر می خوای سرعت سیستمت رو ببرم برات بالا شما یه بار تمام قطعات سیستمت رو + ویندوزی که روش نصب کردی + تمام برنامه هایی که نصب کردی و داری و یا استفاده می کنی رو بگو تا بهت بگم چه کنی عزیزم
-------------------
شما هم که یاهوت نمی یاد این از اون مشکلاست که بای ببینم ولی شاید از ویروس یا تروجان هم باشه صفحه های قبلی رو بخونی می تونی ویروس رو پاک کنی
-------------
موفق باشین
یا حق
-

The Viper
01-25-2009, 12:33 AM
سلام دوستان من یک فایل رار دارم که نمیدونم پسش چی هستش.هیچ راهی نیست که من بازش کنم؟خیلی نیاز دارم محتویاتش رو ممنون میشم جواب بدین.

NO FEAR
01-25-2009, 03:59 PM
ما مخلصیم هادی جان...

در مورد راهنمایی که باتیستا عزیز کرد (اسم گلش رو نمیدونم) اونجا کاری به برنامه های نوار ابزار زیر نداره.. مثلا موقعی که سیستم روشن میشه یاهو مسنجر بالا میاد که با راهنمایی ایشون میتونی اون رو از بین ببری...

هادی جان..
راستش سرعت سیستم من خوب است فقط ویروس داره...
ولی بازم بهت میگم.. او سیستم..
chip type : geforse 8500 Gt
DAC TYPE : Integrated Ramdac
Memory size : 1024 MB
Adapter string : Geforse 8500 Gt
Bios information : Virsion 60.86.41.00.00

برنامه های سیستم من وینمپ ، کیووک تایم.. مدیا پلیر. جت اودیو . یولید . فوتوشاپ . پاور دی وی دی . نرو. 2 تا برنامه کاربردی جغرافیا.. با دو سه تا بازی...

همین عزیزم... یه چند تا برنامه کوچیک دیگه هم هست..

قربونت برم...:7:

legendarp
01-26-2009, 08:04 PM
داش معین اما خاک زیر شیمه پا اسیم
الان تو CPU رو ننوشتی گرافیک رو نوشتی و رم رو خوبه سیستمت مال من از تو کمتره ببین تو آنتی ویروست چیه اگر همونی که من گفتم رو همیشه هم می گم رو نصب کنی + اون آنتی اسپای وار به اسم Spyware doctor رو نصب کنی دیگه هیچ وقت به هیچ مشکلی نمی خوری . خوبه مورد نداره البته این اسپای وار رو هم بای بعد از هر بار استفاده غیر فعال کنی چون خیلی طول می کشه همین به همین راحتی تو می تونی یه سیستم داشته باشهی ولی ایسالا به همین زودیا دارم یه سر میام شمال که به احتمال قوی عید باشه یکی از دوستام واسه رشت هست بچه محلمون هست و تازه اون هم داره انتقالی می گیره بیاد رشت که من هم باهاش میام البته خودت می دونی که ما مال کجاییم نزدیکیم خلاصه با هم می چرخیم به کامپیوترت هم می رسیم یه خرده دیگه تحملش کن فدات شم .
--------------
والا یه برنامه هست که پس اینا رو پیدا می کنه اگر بگردی می تونی پس اون فایلت رو هم گیر بیاری جیگر

NO FEAR
01-27-2009, 10:41 AM
امان تی کوچیکیم بلا می سر...

پس منتظرتم فدات شم :7: آنتی ویروستم بردار بیار :4:

مشتاقانه منتظرت هستم هادی جان .. عزیزمی... :13:

The Phenom
01-31-2009, 02:28 PM
هادي اومدي رشت معين رو هم وردار بيايين پيشم به خدا بفهمم اومدين رشت پيشم نيومدين دلخور ميشم
اينم شمارم داشته باش
اگه خواستي اس ام اس هم بدي الكي ايراد نداره
پولش كه واسه خودت مياد جهنم و ضرر بده
09111310413

salar_cena
02-02-2009, 07:16 PM
آقا من یک سوال در باره ی پرینتر داشتم. این پرینتر من وقت ی روشنش میکنم تست میده بیرون.چیکار کنم نشه .تست هم یک کاذه که خط خط داره روی صفحش
نوع پرینترم:vivera_hp
دوستان جواب بدین ممنون میشم بای

The Phenom
02-02-2009, 09:17 PM
ساده ترين كار اينه كه تو پرينترت كاغذ نذاري

يا اينكه اگه زبانت خوبه بري تو propertis پرنترت راحت ميشه اونو پيدا كني

erfan fcbarca
02-02-2009, 09:30 PM
سلام دبه دوستان مایکروسافتی ام !

آقا دو مشکل
اول اینکه اگه بخوایم سرچی که توی گوگل کردیم رو دفعه ی بعد که حرف اولش رو مینویسیم دیگه نیاد ، چکار باید بکنیم ؟ بعبارت اخری یعنی چجوری سرچی که توی گوگل کردیم رو حذف کنیم ؟

دویمیش اینکه ویرویس کظم غیظ رو با چه آنتی ویروسی میشه از بین برد ؟ من که با ناد 32 نتونستم

The Phenom
02-02-2009, 09:56 PM

R . I . P
02-02-2009, 10:25 PM
بنده و مدیر کل سایت طی مشورت هایی که کرده بودیم شاید باورتون نشه اما تقریباً طی دو هفته تمامی آنتی ویروس ها رو دانلود کرده بودیم از جمله : Bit Deffender , Norton , Kasper Sky , Panda و Mcafee اما در آخر فقط و فقط به یه آنتی ویروس رسیدیم اونم چیزی نبود جز AVG Internet Security

ما کلی ویروس رو با این آنتی ویروس ها اسکن کردیم اما همشون از دم خراب کاری کردن ، 131 ویروس رو گذاشتیم برای اسکن که Kasper فقط 5 تا پیدا کرد Norton و Nod32 حدود بیست و خوردی Mcafee هم چون ایران رو تحریم کرده آپدیت نمیشد Bit Deffender هم که یه بار آپدیت کنی کرکت لو میره و هزار دردسر لازم به ذکر هم هست همه آنتی ویروس هامون آپدیت شده بود

اما Panda Global Protection حدود 48 تا ویروس از 131 پیدا کرد و Avg Internet Security حدود 56 تا پیدا کرد

من خودم خیلی وقته AVG دارم ، واقاً محیط زیبایی داره و اسکنش دقیق و فوق العادس ، اینم عکسی از محیطش

اینم خود آنتی ویروسش

میتونین جایزه ها و افتخارات خیره کننده این آنتی ویروس رو هم از این لینک ببینین

به هر حال من پیشنهاد میکنم دانلودش کنید واقعاً می ارزه اگه کسی واسه دانلود خواست بگه تا بذارم البته حجمش 65 مگابایته و بالاست ... در ضمن این نسخه Internet Security هست و AVG نسخه های دیگه حتی Free هم داره اما Internet Security از همه کامل تره

هادی همین الان داری کلی فحش میدی برو بابا AVG چیه ...Nod32 حرف اول رو میزنه و فلان ویروسو از فلان ویروس تشخیص میده ولی اعتماد کن بهم AVG فوق العادس نه سرعت کامپیوتر رو کم میکنه و نه کار کردن باهاش سخته کرکش هم راحت و بی دردسر فعال میشه ( حالا اومدم تهران توصیفت میکنم )

HaMo0n
02-03-2009, 08:37 PM
تو قوی بودن آنتی ویروس AVG شکی نیست
دیگه این که AVG یکی از بهترین آنتی ویروس ها هست ثابت شدس و تز دروغ نیست تست هایی که روی این برنامه و بقیه انجام شد نشون داده شد که تو بهترین بودنش شکی نیست
این رو خود منم میتونم ثابت کنم
بنده هم از این آنتی ویروس استفاده میکنم البته نسخه Free رو استفاده میکنم که نیازی به کرک نداره و واقعا هم راضی هستم

The Dark Knight
02-03-2009, 08:49 PM
هاتی جون بیا ببینیم نظرت در مورد AVG چیه؟
من قبلاّ AVG داشتم... بعد یه دفعه سیستم سرعتش مثل مرگ اومد پایین... ریستارت کردم, فرقی نکرد(صفحه پر از پیغام های AVG) می شد... من هم پاکش کردم و ESET ای که معین خان گذاشته بودن و من خیلی وقت بود دانلود کرده بودم رو نصب کردم... بعد به دو نتیجه رسیدم:
1. ایول سکوت... کیس پس می تونه صدا نده!!!!!!1
2. سرعت سیستم و بالا اومدن ویندوز بیشتر و سریع تر انجام گرفت.

ممنون.
موفق باشین.

HaMo0n
02-03-2009, 08:58 PM
هاتی جون بیا ببینیم نظرت در مورد AVG چیه؟
من قبلاّ AVG داشتم... بعد یه دفعه سیستم سرعتش مثل مرگ اومد پایین... ریستارت کردم, فرقی نکرد(صفحه پر از پیغام های AVG) می شد... من هم پاکش کردم و ESET ای که معین خان گذاشته بودن و من خیلی وقت بود دانلود کرده بودم رو نصب کردم... بعد به دو نتیجه رسیدم:
1. ایول سکوت... کیس پس می تونه صدا نده!!!!!!1
2. سرعت سیستم و بالا اومدن ویندوز بیشتر و سریع تر انجام گرفت.

ممنون.
موفق باشین.

سلام سینا جان
خوب داداش من سیستم نفتی باشه نمیشه بیشتر از این که ازش انتظار داشت
بعد اینکه شما میگی من قبلا خوب این قبلا کی بوده ؟
هر آنتی ویروس 100 درصد دارا ایراداتی هست ایراد AVG در زمان دور کند کردن سیستم بوده که اون موقع در سیستمها نفتی مثل من و شما بعد نشون میداده
اما الان با پیشرفت خیلی زود این شرکت و همچنین محصول سکوریتیش بین همه معروف شده
من آنتی ویروسی که از 130 ویروس 56 تاش رو میشناسه رو ترجیح میدم به آنتی ویروسی که با آخرین آپدیت 16 تارو میشناسه
خداحافظ

The Dark Knight
02-03-2009, 09:03 PM
ورژنش یادم نیست همین بود یا نه... ولی طراحی داخلش دقیقا همین عکسی بود که گذاشتین...
محصول پیشرفت کرده, ولی سیستم من هنوز نفتیه... من هم پول گازسوز کردنش رو ندارم:4:
الان مگه سیستم رو کند رو نمی کنه؟
فن کیس رو زیادی به کار نمی گیره؟(ورژن اخرش)
(البته بگم اون مشکی که گفتم, بعد از چند ماه استفاده از AVG برام رخ داد ها... نفتیه نفتیم نیست:دى)

ممنون.
موفق باشین.

R . I . P
02-03-2009, 09:08 PM
در ضمن سینا جان من سی پی یوم 2.2 celeron intel هست که به نوع خودش یکی از مزخرف ترین سی پی یو ها هستش و رمم 512 DDRیک هست و الان حدود دو هفتس که این آنتی ویروس رو دارم و هیچ گونه مشکلی ازش ندیدم و نه کیسم صدا میکنه نه کامپیوترم کند شده

این رو بگم خودم یکی از استفاده کنندگان NOD32 بودم ولی این آنتی ویروس در شناخت ویروس ها عملکرد ضعیفی داره

HaMo0n
02-03-2009, 09:13 PM
والا من این یکی رو نشنیده بودم که آنتی ویروس روی CPU و صدا تاثیر بزاره ؟
چون صدا در اوردن فن CPU یا فن Power یا فن خراب شده یا خاک زیاد گرفتش که صداش در میاد ربطی به برنامه هایی که داخل سیستم عامل نصب میشه نداره
چون اگر اینطوری باشه شما زمانی که با ادوب پریمیر کار تدوین داری انجام بدی با همین سیستم که شما داری که دیگه باید CPU منفجر بشه :4:

The Pincode
02-03-2009, 09:22 PM
اهل علم پی سی و دوستان دانشمند ... من گزینه ی FOLDER OPTION کامپیوترم محو شده !!! شما راهی برای نشون دادن هیدن ها بلدین ؟؟؟

R . I . P
02-03-2009, 09:31 PM

salar_cena
02-03-2009, 10:24 PM
ساده ترين كار اينه كه تو پرينترت كاغذ نذاري

يا اينكه اگه زبانت خوبه بري تو propertis پرنترت راحت ميشه اونو پيدا كني

عزیز 1000 بار کاغذ را برداشتم ولی مشکل چک پیپر رو میزنه یه راه دیگه بدید.

legendarp
02-04-2009, 03:26 PM
با اجازه مهندس کامپیئتر و صاحب کرسی آنتی ویروسی جهان آقا هامون
----------------------------------
با اجازه من تحریم های خودم رو شروع کنم البته طی مکالمه ی 1 ساعته ای که من با معین داشتم معین قانع شد ولی شما رو نمی دونم باید بگم تا بفهمید.

داش سینا خوبه ولی به درد نمی خوره می دونی چرا ؟
------------------------
چرا؟
چون ببنید آنتی ویروسها توی دنیا چند دسته هستند که یه سری ها آنتی ویروس هستن یه سری هم اینترنت سیکوریتی یه سری هم اسپای وار و یه سری هم آنتی ویروس نامحسوس و یه سری آنتی ویروس شکاک

-----------------------
اما بهتر بگم اونهایی که آنتی ویروس هستن و خوبن مثل NOD32 فقط ویروس رو پیدا می کنن و عامل ویروسی و مار ویروس رو قدرت خیلی زیادی دارند .

البته آنتی ویروس های دیگه ای هم هستند که به درد نمی خورند مثل مکافی و پاندا و سایمانتک یا حتی آنتی ویروس قوی KNF که دستی هست و خیلی قوی ولی به درد نمی خوره . حالا

یه سری هم اینترنت سیکوریتی هستند مثل همین NOD32 Smart Security که این هم عالی هست مثل سایمانتک یا کسپر که باز خوبن ولی به دردر نمی خورن

اسپای وار رو هم می دونید که چی هست یه برنامه ای مثل Spyware Doctor یا چیزهای دیگه که البته کارش پیدا کردن تروجان هست و پاک سازی کوکی های مزاحم و از این جور چیزا ولی اینم خوبه بدونید که NOD32 یا هر اینترنت سیکوریتی این رو داره ولی قدرتش به یه برنامه خاص این کار نمی رسه .

--------------------------
اما آنتی ویروس نامحسوس که وارد کشور نمی شه و به ما هم نمی دن و واسه شرکتهای بزرگ به صورت دستی نوشته و واسه اینه که یه شرکت که به صورت شبکه هست رو از کامپیوترهاش پشتی باینی کنه تا کسی از طریق شبکه به سرور آسیب نزنه یا اینکه کار خطر ناکی انجام نده حالا

---------------------
آنتی ویروس شکاک هم داریم . همین AVG یا بیشتر آنتی ویروسهای موجود توی بازار
-----------------
اول من یه توضیحی در مورد ویروس بدم ببینم شما فکر می کنید ویروس چیه هان ؟ لولو خور خوره که نیست .
ویروس یه فایل هم نام با فایهای پایه ی ویندوز شماست یه یه خرده برنامه نویسی توش تغییر کرده و اومد تا یه فرمان رو اشتباه انجام بده یا توی انجام شده فرمان ها اشکال به وجود بیاره . همین .
--------------------
خوب حالا وقتی یه فایلی ویروسی بشه یا ویروس باشه توسط آنتی ویروس پیدا می شه و همه آنتی ویروس ها پیداش می کنن و اگر آنتی ویروسی نکنه به درد نمی خوره .

حالا آنتی ویروس های شکاک مثل همین AVG خیلی آنتی ویروس خوبی هست نمی گم بده ولی شکاک هست به همین دلیل به درد نمی خوره

زمانی می رسه شما میری و توی ریجیستری یه تغییری رو اعمال می کنی یا مثلا یه تم جدید روی سیستم نصب می کنید این تم یا تغییرات که به هر شکلی باشه میاد و می ره توی سیستم می شینه و برنامه نویسی یه قسمتهاییرو سازگار با ویندوز عوض می کنه که هیچ مشکلی نداره مثل همین تم ویستا

حالا AVG یا هر آنتی ویروس شکاکی که شما دارید این فایها رو ویروس تشخیص می ده و پاکشون می کنه و طبق معمول ویندوز شما خراب می شه و دگه کار تمام و شما باید همین روال رو همیشه داشته باشید همیشه بعد از نصب یک بازی یک برنامه یم تم یه ........ هر چیزی

حالا یه توضیح بیشتر که به معین هم نگفتم
ما یه چیزایی داریم به اسمن شبه ویروس که هیچ خطری ندارند و تا ویروس مادر نباشه نمی تونند مظر باشند و حتی مفید هم هستند .

این ویروسها هم توسط آنتی ویروس ها شناسایی می شه ولی چون مخرب نیستن پاک نمی شن و به شما هم نشون داده نمی شن .

حالا اصلا بزارید بگم ما ویروس خوب هم داریم ویروسهایی که میان ولی خوبن و آنتی ویروسی که قوی باشه این ویروسها رو تشخیص می ده .
یا بهتر بگم تمام برنامهایی که ما نصب می کنیم با شبه تروجان و شبه ویروس و ویروسها مفید نصب می کنیم و کار می کنند یا بازی یا تم یا هر چیزی نمی دونم برنامه ای که سرعت سیستم را زیاد می کند فکر کردین چیه همش ویروس مفید هست

یا برنامه ای که ویندوز را در 30 ثانیه نصب می کنه ویروسه ولی مفید .
------------------------------------------
و آ«تی ویروس شکاک به همه ی این ها شک می کنه و همون مشکل بالا پدید میاد و همه می گن آقا چرا اونهایی که آنتی ویروس ندارن ویندوزشون رو دیر تر از ما عوض می کنن. یا چرا کامپیووتر ما زود خراب می شه همینه و.
------------------
البته توضیح دادن در ورد ویروس ها ، شبه ویروسها و ترئجان و اسپای و worm و شبه اینها خیلی طول می کشه که باید به شکل یه نشیت باشه که من حرف بزنم چون اگر بخوام بنویسم فردا باید برم بیمارستان و مثل رهبر یه دست بزارم جای دستام
---------------------------

حالا آقا ی مهندس هامون یا آقایونی که با این AVG موافقین و می گمین از 130 تا 50 تا پیدا کرده از کجا می دونید همه ای 130 تا ویروس بوده من نگاه کردم بیشترش نبوده و از عوامل بالا توش بوده

اگه تو همه ی آنتی ویروس ها چک کردی چرا هیچکدوم تا حالا نتونسته هر 130 رو نشون بده هان مگه می شه این همه ویروس قدیمی باشه و یه آنتی ویروس نتونه همش رو پیدا کنه بااخره هر جور حساب کنی باید همه ی اینها پیدا بشن اگر نشن ازکجا می شه فهمید که اینا ویروسن هان
تو مهندسی تشخیص می دی اگر می دی بگو بینم از کجا از برنامه نویسی بالاخره یا آنتی ویروسی باید باشه که اینها رو تشخیص بده

بگذریم فکر کنم دیگه قانع شده باشین ولی با داش سینا بگم
شما همون NOD32 که معین داد رو داشته باش و آپپدیت کن و هم Spyware Doctor ورژن 5.0.0.184 من دارم راضیم تو هم نصب کن اصلا هر کی می خواد نصب کنه این دوتا رو ضرر نمی کنه تنها برنامه هایی هستند بکه با هم سازگار هستند
داخل پرانتز بگم هیچ دو آنتی ویروسی با هم روی یه سیستم کار نمی کنن
حالا بقیش آره یا ورژن بالاتر البته همیشه اسپای وارت رو غیر فعال بزار فط وقتی که گشت و گزارت توی اینترنت تموم شد بیا فعالش کن بزار بگرده یا هر وقت شک کردی بعد دوباره غیر فعالش کن .
نصب AVG هم با خودته من نمی گم بده خیلی هم خوبه ولی اگر با مشکلات بالا کنار میای راحت نصبش کن به قول یه بزرگی که می ** :(( من اون آنتی ویروسی رو ترجیح می دم که بیشتر از همه ویروس پیدا کنه ))

اما در مورد اون ویروس بالا که چرا NOD32 بگم که نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده نداره آنتی ویروس از یه فایلی که به اسم موتور جستو جوی ویروس توی برنامه نویسها و هرکر های ویندوز معروف هست استفاده می کنه ولی حالا یه ویروسی میاد و این فایل رو پاک می کنه و یا اجازه فعالیت درست بهش نمی ده یا براش تعریف می کنه که من رو توی جستوجو حساب نکن همین می شه

و آنتی ویروس نمی تونه
پیداش کنه

البته الا دارن یه سری ویروس می نویسن که هیچ آنتی ویروسی پیداش نمی کنه و فقط باید از طریق DOS از بین بردش چون حتی توی ویندوز نشون داده هم نمی شه . که البته این کار آدم خودش رو می طلبد و از هیچ کس توقعی نیست که البته ما ( تیم کامپیوتری خودذم و دوستانم )روش کشتن این ویروس رو پیدا کردیم حدود 1 ماهی هست که این جوری هست و ویروسی هست که اصلا نمی شه فهمید ویروسه و خیلی وحشتنا هست همین رو بگم بسته

----------------------
در ضمن تمام شرکتهای برنامه نویسی دنیا از جمله مایکروسافت و در واقع همه حتی شرکتهای آنتی ویروس نویسی از این ویروسها سود می برند چون باعث می شه که سیستم ها دوباره راه اندازی بشه به همین دلیل هست که ویروس هایی نوشته میشه . آنتی ویروس نوشته می شه و همه و همه و ما نیز این وسط بازیچه این چرخه مالی کشور های دیگه هستیم به همین راحتی پس حرص نزنین این بهتر از اون هست
---------------------

من به شخصه آنتی ویروسی رو انتخاب می کن که اول درست کار کنه و کم حجم باشه سریع باشه پر قدرت و همه چیز رو اسکن کنه حتی اوونجاهایی رو که من نمی نم توی سیستتم وجود داره مثل چیپست و فضای مجازی کامپیوتر یا همون ویرچوآل مموری و خود رم و هستوری کامپیوتر و ریجیستری و حافظه غیر قابل دسترس من رو ( همون لایه ی آخر صفحه هارد دیسک که فقط با برنامه های ریکاوری خونده می شه و فایلهای پاک شده رو بر می گردونه )
( تکنولوژی هارد 100 سال از تکنولوژی روز دنیا جلو تره و خود محققان توش موندن اگر خواستین بعدا بیشتر توضیح می دم )
-------------------
با این معیار ها من NOD32 رو می پسندم که تمام این کار ها رو برای من انجام می ده
---------------------------------------
موفق باشین یا حق
------------------
ببخشید سرتو ن درد اومد

R . I . P
02-04-2009, 05:37 PM
پس با این توضیحات من فقط یه Spyware Doctor هم نصب کنم در کنار AVG سیستمم دارای امنیت کامل میشه

ممنون از توضیحات :4:

HaMo0n
02-04-2009, 06:38 PM
والا هادی جان درباره اینکه گفتی آقا ویروس چیه ؟ اینم تعریف ویروس:
رایج ترین روش جهت آسیب رساندن به اطلاعات ویروس است.ویروس یک برنامه کوچک است که قادر به تکثیر خود بر روی کامپیوترهای دیگر است.
خوب این از این
درباره اون 100 ویروس هم
من با اطمینان عرض میکنم تمام 100 فایل که البته نشمردم فکر کنم 130 باشه همه از دم ویروس هستن و یکی از خطرناکترین ویروسهای دنیا هستن که یک سریشون هم تروجان هست.این ویروسها خطرناکترین ویروس های سال 2008 بودن که هنوز آنتی ویروس ها توانایی ندارن که همه رو بدون مشکلی بشناسن
100 درصد یه فرقی میکنه که Nod32 میره 16 تارو میشناسه با آخرین آپدیت و AVG حدود 58 تا
یعنی شما میگید 42 تا ویروسی که AVG بیشتر شناخته اشتباه بوده و اصلا ویروس نیست
خوب اشکالی نداره شما به جز اون 16 تا ویروسی که میگه ویروس هست رو که پاک میکنه روی بقیه کلیک کن کاربردشون رو دوستان بیان اعلام کنن ببینیم چطوره
اینم آخر عاقبت کسی که تا همین چند روز پیش از Nod32 استفاده میکرد با آخرین آپدیت

sina_2026
02-04-2009, 08:24 PM
سلام .
من ویندوز ویستا سرویس پک 1 رو نصب کردم حدود 100 MB هم با دیال آپ از اینترنت آپدیتش کردم حالا می خوام ویندوز رو عوض کنم ولی می خوام فایل های آپدیت رو هم داشته باشم . می شه بگید از کجا باید پیداشون کنم . و چه شکلی به ویندوز جدید منتقل کنم .

Xtreme
02-04-2009, 09:37 PM
سلام یه مشکل تو مدیا پلیرم دارم ... هر ویدیو ای میزارم بالاش چند تا نوشته (مشخصات ویدیو)
میاد که اعصاب آدمو بهم میریزه چیکار کنم به نظرتون ... اینم یک عکس از این مشکلم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

...............................................

یک مشکل دیگه هم دارم که جدیدا ویندوز عوض کردم ولی نمیدونم چرا هر 1 ساعت یک بار
لپتاب روی استند بای میره ... تنظیمات اسکرین سیور رو درست کردم ولی بازم نمیشه ...

دوستان من را راهنمایی کنید :4:

legendarp
02-05-2009, 08:37 AM
خوب به یه نفر قبول می کنه یه نفر هم نمی خواد قبول کنه داش هامون ما که دعوا نداریم عیسی به دین خود موسی به دین خود شما AVG استفاده کن ما هم NOD32 خوبه
در ضمن اون عکسی هم که تو گزاشتی اصلا روی سیستم طرف NOD32 نصب نیست یک و در ضمن اون عکس داره اخطار اسپای وار رو می ده باز با برنامه ی spyware doctor حل می شه به همین راحتی
داش معین سیتمت می هنگه من می گم تنها چیزهایی که با هم کار می کنن NOD32 با Spyware doctor هستن تو می گی AVG و اسپای وار خودت می دونی از نظر من مشکل داره .
---------------------------
دوستان هر کی هر آنتی ویروسی دوست داره نصب کنه من هرچی در مورد ویروس بود و نبود و رو گفتم من می گم ویروس خوب هم داریم یکی می ** نه .

راستی یه توضیحی رو باید به متن بالا اضافه کنم یه چیزی رو باید بدونید
وقتی آنتی ویروس شما مثلا 100 تا ویروس پیدا می کنه اون تمام هم خوانواده های اون ویروس رو هم می شماره یعنی چی یعنی مثلا اگر شما یه ویروس new folder بگیری آنتی ویروست توی هرجا پیدا کنه اون رو می شماره و دوباره می شماره و می شه 100 تا در صورتی که آنتی ویروس شما فقط داره 1 ویروس رو شناسایی می کنه .
مثلا اگر NOD32 بده 10 ویروس روی سیتم و یه آنتی ویروس دیگه بده50 NOD32 داره 10 نوع ویروس رو با تمام هم خانواده اش از بین می بره ولی آ«تی ویروس دوم داره تعداد میروسها ی رو که از بین می بره می شماره و این باز با هم فرق می کنه .
این رو یادم رفته بود بگم ببخشید چون یه سری ویروس که نوشته می شن و از خودشون تکثیر می کنن اینجوری می شن و در ضمن یک سری ویروس از هم خانواده های هم ساخته می شن که مثلا تلفیقی از 2 ویروس یا از هم خانواده ی ویروسهای قبلی هستند .
------------------------------------------
ای دکتری که رفتی با دیال آپ نشستی ویندوز ویستات رو آپ کردی من هیچ راهی به نظرم نمی رسه به جز اینکه به جای اینکار ها می رفتی 1000 تومن می دادی از انقلاب پک آپدیت ویندوزت رو می خریدی ولی حالا هم دیر نشده می تونی این کار ور بکنی البته مناصلا ویستا رو پیشنهاد نمی کنم
ویندوز 7 رو هم هنوز نصب نکردم ببینم خوبه یا نه ولی به زودی خودم هکش می کنم
موفق باشین یا حق

sina_2026
02-05-2009, 12:19 PM
ممنون عزیزم ولی هر روز این ویستا داره آپدیت میشه چه شکلی این کاسب ها میرن این آپدیت ها رو در میارن :15: تازه اگه برم بخرم دو روز دیگه باید باز از اینترنت آپدیتش کنم . :10:
سایتی رو سراق ندارین تمام آبدیت ها رو برای دانلود بزاره تا از کافی نت دانلود کنم . :2:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویندوز سون (7) هم خیلی باحاله 15 دقیقه ای نصب شد . :32: محیطش تقریباً عین ویستاست ولی خیلی سریع تر . k750 رو به سیستمم وصل کردم خود به خود شناخت . تقریباً هیچ درایوری نیاز نداره خودش تمام قطعات رو فرتی میشناسه .:11:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد آنتی ویروس هم توی یه سایتی خوندم آنتی ویروس پاندا 2009 بهترین شده . رفتم خریدمش آپدیتش کردم . سرعت سیستم رو نصف کرد . یاهو مسنجر و اینترنت دانلود منیجر رو هم از کار انداخت کلاً سیستمم به .... رفت . ولی آقا هادی درست میگن هیچ آنتی ویروسی عین NOD 32 نمیشه . تازه آبدیت هاش هم کم حجمه .

ممنون
بای

The Phenom
02-05-2009, 02:19 PM
منم از ناد 32 راضيم
در عين حال به نظرات بقيه احترام ميذارم
حتي معين مغز نخودي :4:
به نظر من هيچ انتي ويروسي كمل نيست فقط دعا كنين ويروس ناجور نره تو پاچتون:4:

ممنون

R . I . P
02-05-2009, 02:42 PM
ما هم از همین AVG خدا رو شکر کع فعلاً راضی هستیم ... حالا کاری به شکاک بودنش ندارم ولی تو تشخیص دادنه ویروس کارش درسته

من میخواستم از سایت خود Spyware doctor بگیرم دانلودش کنم متأسفانه باز ایران تحریم شده توسط این سایت ونمیشه دانلود کرد ...

legendarp
02-05-2009, 09:42 PM
دکتر مگه مجبوری هر روز آپدیت کنی اصلا آپدیت می کنی که چی بشه فایده نداره اینجا ایرانه حواست هست
----------------------
در ضمن ویندوزی که خود مایکروسافت و تمام مهندسهاش می گن مشکل داره شما می گی خوبه
----------------------
7 هم هنوز نگرفتم دوستم می ** 4000 تومن می گم برو بابا وامیستم بشه 500 تومن می رم می خرم
----------------
مهندسی که مدیا پلیرش خراب شده بود توی منوی view بگرد گزینه ی info یا به یه نام دیگه هسا بگرد و تیکش رو بردار درست می شه
--------------------
لب تاب هم توی خودش ویندوز داره و باید ویندوز توی خودش رو روش نصب کنی و درست نصب کردن خیلی مهمه
ویندوز XP حتما باید روی فرمت پارتیشن FAT32 باشه نه چیز دیگه ای
-----------------------------------
به قول دوستمون معین مغز نخودی تو باید سرت به سنگ بخوره نترس به زودی می خره اصلا خودت رو ناراحت نکن در ضمن معین من برات اسپای وار فرستادم نمی دونم کدوم ورژنش بود اگر اومدی یادم بنداز ورژن جدیدیش رو بهت بدم ولی نمی تونی آپدیتش کنی جیگر شاید هم بتونی کسی چه می دونه
---------------------------------
آپدیت یادت نره
------------------
موفق باشین یا حق

sina_2026
02-06-2009, 04:29 PM
دکتر مگه مجبوری هر روز آپدیت کنی اصلا آپدیت می کنی که چی بشه فایده نداره اینجا ایرانه حواست هست
----------------------
در ضمن ویندوزی که خود مایکروسافت و تمام مهندسهاش می گن مشکل داره شما می گی خوبه
----------------------
7 هم هنوز نگرفتم دوستم می ** 4000 تومن می گم برو بابا وامیستم بشه 500 تومن می رم می خرم
----------------
مهندسی که مدیا پلیرش خراب شده بود توی منوی view بگرد گزینه ی info یا به یه نام دیگه هسا بگرد و تیکش رو بردار درست می شه
--------------------
لب تاب هم توی خودش ویندوز داره و باید ویندوز توی خودش رو روش نصب کنی و درست نصب کردن خیلی مهمه
ویندوز XP حتما باید روی فرمت پارتیشن FAT32 باشه نه چیز دیگه ای
-----------------------------------
به قول دوستمون معین مغز نخودی تو باید سرت به سنگ بخوره نترس به زودی می خره اصلا خودت رو ناراحت نکن در ضمن معین من برات اسپای وار فرستادم نمی دونم کدوم ورژنش بود اگر اومدی یادم بنداز ورژن جدیدیش رو بهت بدم ولی نمی تونی آپدیتش کنی جیگر شاید هم بتونی کسی چه می دونه
---------------------------------
آپدیت یادت نره
------------------
موفق باشین یا حق

اگه خواستی آدرست رو پخ کن برات ویندوز سون رو بفرستم .

Ħ д † ε Ð
02-07-2009, 05:16 PM
یه مشکلی داشتم این چند وقت که یاهو مسنجرم باز نمیکرد و با عوض کردن هارد و ویندوز و مشکلات پروکسی هم حل نشد.پس از درخواست در فرومهای مختلف بالاخره یه فروم کمکم کرد.این رو میزارم تا اگه شما هم مشکل داشتید حل بشه.

نرم افزارها پس از مدتی که کار می کنند ممکن است دچار مشکل شوند. بخصوص آن هایی که مانند Yahoo! Messenger در تماس با اینترنت هستند. رفع چنین مشکلاتی زمان زیادی نمی برد اما باید دقیق و درست و بدون بر جا ماند دلایل به وجود آورنده این مشکلات آنها را از بین برد. به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید:

1- پس از وارد شدن به Control Panel آیکن Add or Remove Programs را اجرا کنید. به انتهای پنجره باز شده بروید و Yahoo! Messenger را انتخاب و دکمه Remove مقابل آن را بفشارید تا نرم افزار Uninstall شود.

2- اکنون به C:\Program Files رفته و پوشه Yahoo را پاک کنید. در صورتی که این پوشه پاک نشد یکبار سیستم را Restart کنید و سپس اقدام نمائید . حال وارد Start شوید و پنجره Run را باز کنید و آدرس زیر را در آن اجرا نمائید:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data

مسیر مربوطه باز می شود و شما شاهد چندین پوشه هستید. پوشه Yahoo را پاک کنید.

3- به مسیرهای زیر وارد شوید و هرچه فایل و پوشه در این مکان ها هست پاک کنید:

C:\WINDOWS\Prefetch

C:\WINDOWS\Temp

در صورتی که محتویات این پوشه ها پاک نشد یکبار سیستم را Restart و سپس اقدام به پاک نمودن کنید.

4- اکنون وارد Start شده و پنجره Run را باز کنید و در آن تایپ کنید: Regedit

در سمت چپ پنجره ای که باز شده روی عبارت My Computer تنها یک کلیک کنید که High Light شود (انتخاب شود) و سپس دکمه های Ctrl + F را بفشارید تا پنجره کوچک Find باز شود. در محل مربوطه کلمه yahoo را تایپ کنید و سپس دکمه Find Next را بفشارید. جستجو آغاز خواهد شد و به محض یافت شدن اولین مورد ، توقف می کند. کافیست دکمه Delete روی کیبورد را بفشارید تا آن مورد حذف شود. سپس دکمه F3 را کلیک کنید تا جستجو برای مورد بعدی ادامه پیدا کند و آن را هم پاک کنید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا به پایان برسد و با پیام Finished Searching مواجه شوید. در صورتی که یک یا چند یافته ، هنگام Delete کردن ، پیام Error دادند سخت گیری نکنید و با F3 به جستجوی مورد بعدی بپردازید.

only batista
02-07-2009, 06:16 PM
حالا شما که نصب کردی این سون خوبه؟اگه خوبه بریم بخریم.من که خیلی تعریفش و شنیدم.

sina_2026
02-07-2009, 06:29 PM
حالا شما که نصب کردی این سون خوبه؟اگه خوبه بریم بخریم.من که خیلی تعریفش و شنیدم.

از ویستا خیلی بهتره . البته الان تازه نسخه بتاش اومده .

این ویندوزی که من دارم یک قسمتی داره به نام send feed back . برای اینکه شما بعد از کار نظرتون رو راجع به تمامی بخشهای ویندوز بگید. تا مایکروسافت مشکلات اونها رو در نسخه ی اصلی که 6 ماه دیگه میاد درست کنه .

Ħ д † ε Ð
02-13-2009, 04:27 PM
یه ویروس به جون کامپوترم افتاده بود که نه با nod و نه با کسپر و avg نتونستم درستش کنم.
این ویروس کارش این بود که وقتی روی درایوها کلیک میکنی متن open with رو میاورد.با استفاده از آموزش زیر کار این ویروس رو یسره کردم.میزارم شاید یکی مثل من هم این مشکلو داشته باشه یا بعدا بهش مبتلا بشه.

برخی موارد ممکن است با این مشکل مواجه شده باشید که وقتی بر روی درایوی دابل کلیک میکنید ، آن درایو باز نمی شود و پنجره ای با عنوان Open With به شما نمایش داده میشود .

مشکل چیست ؟ و از کجا ناشی میشود ؟

این اتفاق معمولا بعد از ویروس یابی های شما رخ میدهد .

دلیل این امر این است که در ریشه درایوی که میخواهید آنرا باز کنید یک فایل متنی به نام Autorun.inf وجود دارد همانطور که میدانید و ظیفه این فایل اجرای اتوماتیک یک سری دستورات مشخص است .

بسیاری از ویروس ها از این روش برای اجرای اوتوماتیک خود بر روی کامپیوتر قربانی استفاده میکنند به اینصورت که مسیر اجرای فایل اصلی ویروس را درون فایل Autorun.inf قرار میدهند . با اینکار هر بار که شما بر روی درایو مربوطه کلیک کنید درحقیقت ( پشت پرده ) باعث اجرای ویروس میشوید .

برخی از آنتی ویروسها پس از شناسایی ویروس ، فایل Autorun.inf ای که به ویروس اشاره میکند را تشخیص نداده و به حال خود رها میکنند . بنابراین مسیر اجرای ویروس پس از پاک شدن آن از بین خواهد رفت یعنی وقتی بر روی درایو خود کلیلک میکنید فایل Autorun.inf میخواهد ویروس را اجرا کند درحالی که چنین فایلی و چنین مسیری دیگر وجود ندارد و قبلا توسط ویروس یاب پاک شده است . در این هنگام است که شما با پنجره Open With مواجه میشوید .

راه حل :

برای اینکه بتوانید وارد درایو مربوطه شوید میتوانید بجای دابل کلیک کردن بر روی نام درایو ، اسم درایو را به همراه علامت " : " در نوار آدرس تایپ کنید . مثال

C:

اما این کار به درد نمیخورد چون هر بار که میخواهید وارد درایو شوید باید از طرق منوی آدرس این دستور را اجرا کنید .

برای رهایی از این مشکل بصورت اساسی کافی است مراحل زیر را دنبال کنید :

در منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید

سپس دستور CMD را تایپ کرده و با زدن کلید Enter آنرا اجرا کنید

حالا فرض میکنیم درایو D را میخواهیم از فایل Autorun.inf پاک کنیم

دستور زیر را تایپ کرده و با زدن کلید Enterآنرا اجرا کنید

del D:\autorun.* /f /a /s /q

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل ویروس هیدن هم با این حل کنید.خیلی توضیحات داده شده که اکثرا عملی نیست ولی این یکی عملیه.

راه هايي رو براتون آموزش بدم که بتونيد از طريق اين راه ها گزينه ي Show Hidden Files رو که در برنامه ي Folder Option مربوط به Windows Explorer هست رو اگر کار نمي کنه برگردونيد ( يعني شما تيک Show Hidden Files رو ميزنيد ولي کار نمي کنه و وقتي بر مي گرديد هنوز روي Do Not Show Hidden Files هست ! ) و اگر توسط ويروس هاي مختلفي که اکنون پاک شدن ولي آثارشون باقي مونده و شما Show Hidden Files رو نميبينيد بتونيد دوباره بياريدش.

1-براي مشکل مربوط به قسمت دوم ابتدا به منوي Start بريد.

2-سپس Run رو بزنيد و regedit.exe رو تايپ کنيد و OK رو بزنيد.

3-مسير زير رو دنبال کنيد :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]

4-اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).

با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته رو که نميديدينش بر گردونيد !.

براي برطرف کردن مشکل اول نيز کارهاي زير رو دقيقا انجام بديد :

مراحل 1 و 2 قسمت بالا را عينا انجام بديد.

مسير زير رو دنبال کنيد :

HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL

در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

با اين کار هم تونستيد Show Hidden Files اي رو که ميديدينش ولي کارش رو انجام نميداد تعمير کنيد.

legendarp
02-16-2009, 08:19 PM
اینا ویروس نیستن اینا تروجان هستن که با Spyware doctor حل می شه و در ضمن تمام این ویروس ها رو با NOD32 شهید کردم هیچ مشکلی هم نداشتم . نمی دونم والا باید سیتم های شما رو ببینم . هیچ وقت یه آنتی ویروس روی یه سیستم با ویندوز خراب یا ناقص درست کار نمی کنه عنی هیچ برنمه ای درست کار نمی کنه .

THE_HARDYS
02-21-2009, 05:26 PM
من موقعی که میخواهم folder رو بشز کنم seach میاد بالا باید کیلیک چب کنم بد open کنم نه 2 بار کیلیک راست بهم بگید چطوری درستش کنم؟؟؟؟!!11[hr]
من موقعی که میخواهم folder رو بازش کنم seach میاد بالا. باید کیلیک چب کنم بد open کنم. نه 2 بار کیلیک راست. بهم بگید چطوری درستش کنم؟؟؟؟!![hr]
من موقعی که میخواهم folder رو بازش کنم search میاد بالا. باید کیلیک چب کنم بد open کنم. نه 2 بار کیلیک راست. بهم بگید چطوری درستش کنم؟؟؟؟!!

legendarp
02-24-2009, 10:04 AM
اینا همه مشکل ویروس و تروجان هست کهبا اونهایی که من می گم و همیشه آپدیت بشه خوب هست همین .تنها راهش استفاده از آنتی ویروس و آنتی اسپای هست دیگه هیچی نمی شه سیستمتون

Mike Tyson
02-24-2009, 10:21 AM
سلام.دوستان نمیدونیداین ویروسی که بالای سیستم جک مینویسه چطوری کشته میشه؟

هادی
02-24-2009, 12:18 PM
سلام من 2 تا مشکل دارم
1. وقتی با لپ تاپم میرم تو اینترنت و اینتر نت ایکس پلورر رو باز میکنم ادرس هر سایتی رو سزچ میکنم یا بازش نمیکنه یا اینکه وسط کار گیر میکنه
2.من چند تا فایل تصویری داشتم که حدود 9 ماه پیش پاک شد چطور میتونم برشون گردونم
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه مخصوصا اینکه کدوم برنامه ریکاوری میتونن بهتر کمکم کنن

legendarp
02-24-2009, 02:47 PM
دادشی که ویروس جک داری اون ویورس نیست اون تروجان با Spyware Doctor
-----------------------
تو هم تروجان داری در ضمن برو چک کن پروکسی های اینترنت اکسپلورت رو و اگر می تونی از موزیلا استفاده کنی خیلی بهتره
---------------
و اگر اینکه اون فایلهای که 9 ماه پاک شده اگر روی درایوی که روش ریختی دیگه چیزی نریختی بر می گرده ولی اگر نه می تونی با برنامه Get data back for FAT32 یا همین برنامه برای فرمت NTFS استفاده کنی و همین تنها راهش هست
موفق باشین یا حق

Sr - Q1
02-28-2009, 12:25 AM
با عرض سلام به دوستان

یک سوال فنی از دوستان دارم اون اینه که برنامه ای برای تبدیل MPEG به Avi دارند ؟

فقط در صورتی که وقتی تبدیل می کنی حجم خیلی بالا نره

من خودم با یولید این کارو کردم و حجم خیلی زیادی شد یعنی هر 6 دقیقه 1 گیگ که بسیار بسیار زیاد میشه

من می خوام که با تبدیل یک ویدیو 50 دقیقه که Mpeg اون 1.5گیگ هستش بدون افت کیفیت با همون حجم 1.5 به صورت AVi تبدیل شه

اگه کسی بتونه کمک کنه مرسی میشم

این ذکر کنم که همه ی ویدیو ها HDTV هستند

ممنون

موفق باشید

The Phenom
02-28-2009, 12:38 AM
ويدئو كانورتر روامتحان كردي؟
ميتوني به انواع و كيفيتهاي مختلفي از AVI تبديل كني
هوم؟

Xtreme
02-28-2009, 12:40 AM
امیر جان این برنامه فکر کنم بدردت بخوره ...

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 56)

Sr - Q1
02-28-2009, 12:52 AM
توتال ویدیو کانورت خوبه ولی فایل رو برش یا قسمتی رو حذف نمی کنه فقط کانورت می کنه

dexicena
02-28-2009, 05:21 AM
از برنامه ی nero vision استفاده کردب یا نه؟؟؟؟

R . I . P
02-28-2009, 12:38 PM
دوستان یکی به داد من برسه ، به شرکت ای دی اس الم هم اطلاع دادم ولی میگن مشکل از ما نیست

اصلاً نمیتونم آپلود کنم یعنی هیچ رقمه ، نه عکس نه فایل ویدیویی ، آهنگ و ...

تو انجمن هم نمیتونم پست بدم ، وقتی متنم رو مینویسم و ارسال رو میزنم مینویسه در حال بارگزاری ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ، کلاً هیچ چیزی برام کار نمیکنه و هر موقع از ***** شکن استفاده میکنم میتونم پست بدم یا آپلود کنم الان 5 - 4 روز هست که این طوریه

خواهشاً اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه ویندوز هم عوض کردم باز مشکلم حل نشد

Ð-i-R-Ť-Y
02-28-2009, 01:15 PM
ببین معین برا منم بعضی موقع ها اینطوری میشه ! 3-4 بار پشت هم ارسال پاسخ رو بزن میاد
یا یه کاری کن
برو تو پاسخ به مبحث از اون جا پاسخ بده !

bret-hitman-hart
02-28-2009, 01:40 PM
یه مشکل بدی دارم اونم اینکه وقتی بنده دی وی دی فینال رو توی دی وی دی رم میذارم نمیخونتش و میگه که دی وی دی خالیه اما روی سیستم های دیگه همون دی وی دی فینال کار میکنه
و وقتی دی وی دی های دیگم رو میذارم توی دی وی دی رم خودم ,می خونتشون
به نظر شما مشکل چیه ؟

legendarp
03-02-2009, 10:22 PM
مشکل از دی DVD خام فینال هست اگه رایتر هست توی دی وی دی رام امتحا ن کن اگر دی وی دی ام هست برو توی رایتر امتحان کن نشد فینال نگیر من همیشه پرینکو می گیرم دونه ای 190خیلی هم خوبه راضی هم هستم اصولا جنس ایرانی همینه

HaMo0n
03-03-2009, 01:21 PM
رم اينترنتي جديدي در حال انتشار است كه سر باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا را در رايانه*هايي كه آلوده مي*كند نمايش مي*دهد.

اين ورم كه به تازگي توسط Walling Data، شركت توزيع كننده محصولات امنيت اينترنت AVG كشف شده، توسط هيچ يك از محصولات آنتي*ويروس شناسايي نشده است با اين حال تهديد خطرناكي محسوب نمي*شود زيرا شمار اندكي از رايانه*ها به آن آلوده شده*اند.

ورم اوباما از طريق درايو USB و با استفاده از امكان اجراي خودكار ويندوز (اتوران) خود را در هر درايوي كه به آن متصل مي*شود به طور خودكارنصب مي*كند.

برخلاف بيش*تر نرم*افزارهاي مخرب داراي اهداف مالي، ورم اوباما شماره كارت اعتباري كاربر را به سرقت نمي*برد و يا رايانه كاربر را به رايانه*هاي آلوده تحت كنترل از راه دور معروف به زامبي تبديل نمي*كند.

در حقيقت اين ورم به نوعي طراحي شده تا هر روز تصوير كوچك اوباما را در انتهاي گوشه راست رايانه نمايش دهد اما اين ورم به اندازه*اي بد نوشته شده كه رايانه* آلوده را پس از مدتي غير قابل اجرا مي*كند.
(حالا باز بگید AVG بده)

legendarp
03-03-2009, 01:45 PM
AVG آشغاله چون اسپای وار داکتر اون زمانی که اوبا ما نامزد بود این ورم رو که به صورت تروجان عمل می کنه شناسایی کرد .
-------------------
هامون درست می ** این اولین ورمی هست که مانند تورجان یا ویروس دستور اتوران داره چون هیچ ورمی دستور اتوران داره برای اینکه پیدا نشه بدون اتوران ساخته می شه ولی فعاله ولی داداشی این قدیمی هست مال زمان آخرای نامزدی هست راه حلش هم همون اسپای وار داکتر هست و AVG هم می شناسه یکی از دوستان تست کرده بود NOD32 Smart Security هم می شناخت ولی NOD32 Anti Viruse نمی شناخت نمی دونم چرا اینم برام جالب بود .
---------------------
ممنون برادر فعال در امر PC
---------------
در ضمن یه چیزی رو می دونستی جیگر یکی از دوستام تحقیق کرده بود ولش کن بی خیال
موفق باشین یا حق

Dr Cool
03-03-2009, 03:52 PM
سلام
كامپيوترم هر 5 دقيقه يه بار ريستارت ميشه كمك كنين.:34:

Ħ д † ε Ð
03-03-2009, 04:02 PM
60 درصد مادر بوردت سوخته
20 درصد هک شدی
10 درصد ویروس گرقتی
10 درصد احتمالهای دیگه

The Phenom
03-03-2009, 04:58 PM
60 درصد مادر بوردت سوخته
20 درصد هک شدی
10 درصد ویروس گرقتی
10 درصد احتمالهای دیگه

ولی از یه چیز مطمئن باش 100% به چنگ رفتی :4:

R . I . P
03-03-2009, 05:13 PM
سلام
كامپيوترم هر 5 دقيقه يه بار ريستارت ميشه كمك كنين.:34:

این مشکل سخت افزاریه ، یا بیش از اندازه سی پی یوت داغ میکنه و رستارت میشه یا پاور کامپیوترت مشکل داره که برق به اندازه کافی نمیرسونه و در شرف سوختنه

منم همین مشکل رو داشتم که مورد دومی مشکلم بود

bret-hitman-hart
03-04-2009, 12:47 AM
مشکل از دی DVD خام فینال هست اگه رایتر هست توی دی وی دی رام امتحا ن کن اگر دی وی دی ام هست برو توی رایتر امتحان کن نشد فینال نگیر من همیشه پرینکو می گیرم دونه ای 190خیلی هم خوبه راضی هم هستم اصولا جنس ایرانی همینه

خیلی ممنون :7:
والا من که خودم فینال نمی خرم. از آقای نوروزی( Sardian) خرید میکنم و دی وی دی هاشون فینال هستش و روی سیستمم نمیگیره اما روی سیستم پسر خالم میگیره.

Omid.Taker
03-04-2009, 04:41 PM
سلام آقایون
من به 1 دردی گرفتار شدم
میخوام یدونم آیا میشود که من مای کامپیوتر ویندوز قبلیم رو بدست بیارم برنامه اسم بدید و دربارش راهنمایی هم بکنید ممنون :5: :10:

legendarp
03-05-2009, 12:44 PM
حاج معین کامپیوتری ترکونده معین درست می ** شاید فن سیپیوت مشکا داره چک کن
آقا شما که می خوای مای کامپیوترت برگرده چیش رو می خوای مای کامپیوترت وندوز قبلی که بر نمی گکرده اصلا یه چنین چیزی امکان نداره ولی بگو کدوم درایو رو می خوای بر گردونی تا بهت بگم

Omid.Taker
03-05-2009, 07:01 PM
ببین هادی جون من مای داکیومنت ویندوز قبلیم رو میخوام فقط همین مر30

J-J
03-05-2009, 07:37 PM
كسی Key جديد واسه Kaspers IS9 نداره؟:34:
هر چي پيدا مي كنم بلك ليست شده

HaMo0n
03-05-2009, 07:58 PM

ببین این به دردت میخوره:

J-J
03-05-2009, 11:33 PM
ببین این به دردت میخوره:

نشد.مي نويسه سازگار نيست باهاش

Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 05:29 AM
دوستان چند وقتیه مانیتورم گوشه هاش سبز رنگ میشه.
Lg مدل F700b کسی هست بدونه راش چیه.
اگه راهش دادن به تعمیرگاه هست حدودا چه قدر اجرت میگیرن؟
کی برمیگردونن؟
تعمیرگاه هاش کجاست؟

R . I . P
03-06-2009, 09:47 AM
دقیقاً مانیتور منم همینه ! اون اوایل خیلی خوب کار میکرد ولی الان دیگه به درد نخور شده ، خیلی از اوقات هم صدای سوت میکشه نمیدونم برای چیه ولی اگه کلاً مانیتور میخواین بخرین LG نخرین فقط Samsung بگیرین

ببین آرمین درایور مانیتورت رو نصب کن ببین چطور میشه اگه خوب نشد باید ببریش تعمیرگاه ، همه کامپیوتری ها بلدن تعمیرش کنن مشکلی نیست

اینم درایور با حجم 9 کیلوبایت

The Legacy
03-06-2009, 09:59 AM
آرمين جان سلام .
منم بعضي موقعات همين مشكل رو دارم مورد از داغ كردن مونيتور يا تلويزيون هستش كه پس از 1 يا 2 ساعت به حالت اولش برميگرده .
اگه LG داري سي دي بهنما كه هميشه توش هست رو دوباره نصب كن .

legendarp
03-06-2009, 12:50 PM

باز ما ارادت داریم خدمت بردادر معین رایتر یا معین کامپیوتری
----------------------
آقا شما که کی می خوای برو سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
---------------------
تو هم مانیتورت رو از بالا شت بوم بنداز توی کوچه تنها راهش همینه همونی که معین گفت رو انجام بده شاید درست شه
----------------------
تویی که می خوای مای داکیومنتت برگرده شاید برگرده اونم فقط با برنامه های GET DATA BACK که باید ورژن فرمت پارتیشن رو دانلود کنی یعنی یا FAT32 یا NTFS
----------------
موفق باشین

Mike Tyson
03-06-2009, 06:25 PM
سلام.
اقا من هر چی فیل تصویری از اینترنت میگیرم به صورت فایل صوتی نشان میدهد.
شما میدونید مشکل از چیه؟
ممنون

R . I . P
03-07-2009, 11:36 AM
فايل هاي تصويري مثل چه فرمتي ؟ avi يا wmv يا ... ؟

اين پک کُدک رو نصب کن به احتمال خيلي قوي مشکلت حل ميشه

Mike Tyson
03-07-2009, 12:35 PM
ممنون .درست شد.خیلی ممنون از شما

The Dark Knight
03-16-2009, 10:18 PM
اقا اگر کسی یه ورژن خوب از NOD32 با کرک یا سریال و یوز نیم صحیح داره, طف کنه...
من eset nod32 همونی که معین دالتون یه سال پیش تایپیکش رو زد و گذاشت رو دارم و الان می ** یوزر نیم و پسوردش صحیح نیست... خلاصه دستم به زیر شلواریتون!

ممنون.
موفق باشین.

sina_2026
03-16-2009, 10:40 PM
آقا سینا برو سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .
هر روز یوزر و پس جدید میزاره .

legendarp
03-17-2009, 04:06 PM
اقا اگر کسی یه ورژن خوب از NOD32 با کرک یا سریال و یوز نیم صحیح داره, طف کنه...
من eset nod32 همونی که معین دالتون یه سال پیش تایپیکش رو زد و گذاشت رو دارم و الان می ** یوزر نیم و پسوردش صحیح نیست... خلاصه دستم به زیر شلواریتون!

ممنون.
موفق باشین.

به به داش سینا بالاخره اومدی نزد ما فدات شم آخه معین آدمه که چیز بزاره تو بری دل کنی مرتیکه نفهم می ** AVG
----------------------
سینا برو هر سایتی که دوست داری اینی که می گم رو دل کن
Eset Nod32 Smart Security
آخرین ورژن رو دانلود کن بعد هم برو همون سایتی داش سینا 2026 داده یعنی
تمام مشکلاتت حل می شه تا امروز که 17 هم هست
من آپدیت کردم
شماره ورژنم شده 3942 و عالی هست هیچی نفوذ نمی کنه ترکوندم اطراف رو با آپیدت
الان چند روزه همش سیستم ویروسی میاد من درست می کنم
راهش همینه

R . I . P
03-17-2009, 05:33 PM
سینا دالتون یه "ل" ننوشتیا ببین چقدر بی ادبانه شد درخواستت:4:

البته من سیستم خودمم اسلو شد و مجبور شدم Nod32 نصب کنم ...

به زودی یه تاپیک میزنم آخرین ورژن Smart Security رو که سری جدیده و ورژن 4 هست با کرک و سریال میذارم واسه دانلود

KANE
03-17-2009, 05:45 PM
آقایون یه کمک فوری !

ما چند وقتیه که این مشکل رو داریم . من از اول با اینترنت اکسپلورر کار میکردم ولی خیلی شنیدم که اُپرا و فایر فاکس بهتر هستن البته میخواستم بدونم که بین این سه کدوم یکی رو خریداری و نصب کنم . یه راهنمایی کوچک !

R . I . P
03-17-2009, 05:59 PM
خریداری چرا پوریا ؟ شک نکن فایر فکس بهترین و پر طرفدار ترین مرورگر دنیاست ، اما ورژن 3 به بعدش هنوز یه سری مشکلاتی داره
من بهت پیشنهاد میکنم آخرین ورژن 2 که خودمم همیشه ازش استفاده میکنم رو دانلود کنی با قالب انجمن هم بصورت عالی ای سازگاره ، اینم لینک مستقیم

Firefox 2.0.0.20 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ee4b88e018529a/)

KANE
03-17-2009, 06:06 PM
حجمش چقدر هست معین جون ؟ آخه من الان با دایال آپ هسم !

R . I . P
03-17-2009, 06:24 PM
5 مگابایت ، با دیال آپ فوقش 20 دقیقه طول بکشه

sina_2026
03-17-2009, 10:35 PM
به نظر من از اپرا استفاده بکن . البته من باهاش راحت ترم .

opera (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

legendarp
03-18-2009, 01:07 AM
اوپرا هم خوبه ولی هیچی موزیلا نمی شه
اکسپلورر که آشغاله
----------------
همون که معین داده رو دل کن خوبه شک نکن[hr]
فکر کنم مجید معین رو تو مکه دعا کرده آخه سر عقل اومده NOD32 استفاده می کنه
-------------------
به افتخار بازگشت داش معین از خطر مرگ بزن اون دست قشنگه رو

AƦAƾH
03-20-2009, 10:07 AM
salam.man 3,4 rooz pish pc dadam vase tamir paveresh kharab bood tamiresh kard .hala az vaghti ovordamesh farsi tayp nemikone na 2 google na anjomane khodemoon kolan hich ja(shift+alt)hala moondam chikar konam javab lotfan gir kardam

legendarp
03-20-2009, 11:47 AM
ببین دکتر اونی که برات تعمیر کرده برات ویندوز عوض کرده یا نه اگر عوض کرده از دزدی زیادش هست پس این کار رو بکن
ببین می ری توی کنترل پنل توی گزینه ی Regional and language Option بعد میری توش و میری توی تب دوم که language هست بعد می ری از اون دوتا تیک توی صفحه تیک بالایی رو فعال می کنی بعد هم یه سوال ازت می پرسه yes می زنی بعد سی دی ویندوز XP رو می زاری توی دستگاهت( تو یکیش بزار که باهاش ویندوز رو نصب کردی یه بار بزار مثلا بالایی اگر کار نکرد بزار پایینی ) هم می ری apply می کنی تا شروع به ریختن زبان فارسی بکنه وقتی ریخت می ری تب آخر Advanced هست توی نوار کشویی Farsi رو انتخاب می نی بعد دوباره می ری تب اول که Regional Option هست و اونجا میری دوباره توی نوار کشویی اول Farsi و تو نوار دوم نام کشور ایران رو انتخاب می کنی . بعشد که تموم شد یه yes , no ازت می پرسه که یس می زنی و یه ریستارت ازت می خواد که اگر دوست داشتی می کنی اگر نداشتی هم نمی کنی درست می شه اگر نشد بگو ببینم درد ویندوزت چیه یه راه دیگه بهت بگم .

AƦAƾH
03-20-2009, 12:01 PM
?yani 2bare windows avaz konam

Omid.Taker
03-20-2009, 12:27 PM
نه داداش من يعني سي دي ويندوز بزار بورو به اين آدرس Contorol Panel => Regional and language Option بعد دستور هاي هادي رو انجام بده درس ميشه :4: