PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین بازی های آنلاین اینترنتی!

wwe-vala
09-21-2009, 08:54 PM
با سلام.امروز این تاپیک رو زدم تا چندتا از بازی های آنلاین اینترنتی را معرفی کنم.

1.Travian (تراوین) : این بازی یکی از بزرگترین بازی های اینترنتی جهان می باشد که سرور فارسی آه چند سال است که راه افتاده.حدود 5000 هزار نفر هم در آن عضو هستند.دارای 5 سرور است:سرور 1 2 3 4 و اسپید سرور 5 هم از 1 مهر ثبت نام می کند.در این بازی شما کار خود را در یک دهکده کوچک شروع می کنید.کلا بازی قشنگیه.
آدرس:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

2.ikariam (ایکاریم) : این بازی رقیب اصلی بازی تراوین بوده و گرافیک نسبتا بالاتری نسبت به تراوین دارد.در این بازی شما در یک جزیره دهکده ای دارید که باید آن را اداره کنید.
آدرس:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

3.Erepublik (ایرپابلیک) : این بازی را خودم بازی نکردم.یعنی موفق نشدم ثبت نام کنم.تعریفش را زیاد شنیدم ولی خودم بازی نکردم.اگر کسی اطلاعات بیشتری درمورد این بازی دارد بدهد.

با تشکر...

Man On Fire
09-21-2009, 09:30 PM
به نظر من هر وقت آدر تراوین رو دید کامپیوتر رو خاموش کنید :4: دوستان اصلا ثبت نام نکنین معتاد میشید که هیچ زندگی هم ازتون میگیره :2:

wwe-vala
09-22-2009, 10:02 AM
Man On Fire از نظر شما متشکرم.

amir66
09-22-2009, 10:34 AM
بروبکس خفنن.........
داداشی bite fight رو یادت رفتا...............

Neo
09-22-2009, 11:17 AM
کسی اینجا اهل فوتبال نیست!
بازی مربیگری انلاین به اسم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> این بازی فوق العاده طبیعیه (از نظر مربیگری)ولی خیلی طولانیه وهرفصلش 233روز طول میکشه . تو بازی به شما یه تیم از دسته های پایین واگذار میشه که شما باید اونو مربیگری و مدیرییت کنید
در این بازی شما توانایی خرید فروش بازیکن استخدم واخراج کارمند(دکتر و فیزیوتراپ و استعدادیاب و...) را دارید
این بازی از سال 1997 شروع شده و تا ابد ادامه داره.این سایت آلمانیه ولی فدراسیون و زبان فارسی داره.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> : این سایت ایرانیه به کاملیه هتریک نیست ولی جذابه چون هر روز بازی دارین و هر هفته یه لیگ جدید برگزار میشه

به همه فوتبالی ها پیشنهاد میکنم یه سری بزن ولی خودشونو کنترل کننچون اعتیاد داره.
من neo تازه ترک کردم وپاکه پاکم!

legend killer rko
09-22-2009, 12:41 PM
ایکاریم بد نیست تراوین من همین دو تا رو میشناسم:15:

wwe-vala
09-22-2009, 08:04 PM
از نظر تمامی دوستان متشکرم.باز هم نظر بدهید.
با تشکر...