PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتایج پی پی وی UFC 104 با تمامی اتفاقات مهم شو

Ħ д † ε Ð
10-25-2009, 01:00 PM
با نتایج پی پی وی UFC 104 در خدمتتون هستیم.

بازیهای ابتدایی شو که از تی وی پخش نخواهد شد.

Stefan Struve موفق شد تا با تراینگل چاک حریفش یعنی Chase Gormley رو در راند اول تسلیم کنه و با سابمیشن پیروز بشه.

Kyle Kingsbury با برتری امتیازی نسبت به Razak Al-Hassan پیروز شد.

Jorge Rivera موفق شد تا با مشت های پی در پی خودش حریفش Rob Kimmons رو در راند سوم از ادامه بازی منصرف کنه و با قانون TKO پیروز مسابقه شد.

Chael Sonnen با برتری امتیازی نسبت به Yushin Okami پیروز مسابقه شد.

Pat Barry موفق شد تا با قانون TKO حریفش Antoni Hardonk رو در راند دوم ناکار کنه و پیروز مسابقه بشه.

Ryan Bader با برتری امتیازی نسبت به Eric Schafer پیروز مسابقه شد.

نتایج شو اصلی

Anthony Johnson vs. Yoshiyuki Yoshida
جانسون موفق شد تا در راند اول و در ثانیه چهل و یکم حریفش رو از راه به در کنه و با قانون TKO پیروز مسابقه بشه.

گروه موسیقی بسیار مشهور در سبک راک یعنی Red Hot Chili Peppers در جایگاه مهمانان ویژه دیده میشه که با تشویق بسیاری همراه هست.

Joe Stevenson vs. Spencer Fisher
جو موفق میشه تا در راند سوم حریفش رو با ضربات مشت متوالیش مجبور به تسلیم شدن بکنه و با قانون سابمیشن پیروز مسابقه میشه.

Chris Tucker در میان هوادارا هستش.

Josh Neer vs. Gleison Tibau
گلیسون موفق میشه تا با برتری امتیازی حریفش رو شکست بده.

Ben Rothwell vs. Cain Velasquez
ولاسکوئز موفق میشه تا در راند دوم حریفش رو از ادامه بازی خارج کنه و با قانون TKO پیروز مسابقه میشه.

مین اونت

UFC Light Heavyweight Championship
Lyoto Machida (c) vs. Mauricio “Shogun” Rua
پس از یک بازی نفس گیر امتیازات دو مبارز در پایان سه راند مساوی میشه و داوران دستور به ادامه بازی میدن.
راند چهارم هم به همین منوال طی میشه.
در راند پنجم داوران ناگهان امتیازات ماچیدا رو بیشتر اعلام میکنن که تصمیم اشتباهی بودش.
بدین ترتیب ماچیدا موفق میشه تا کمربندش رو با برتری امتیازی به رای داوران حفظ کنه.

اتفاقات بعد بازی
بعد از بازی همه هواداران به اتفاق تیم داوری رو بوو میکنن و روآ رو به شدت تشویق میکنن.
در جریان مصاحبه ماچیدا هم باز هم هوادارا او رو بوو میکنن.
او در مصاحبش میگه که اون تصمیم داور بود و همه باید بهش احترام بذارن.به هر حال من در صورت درخواست ریمچ اماده انجام یک مسابقه دیگه رو هم هستم.

روآ هم میگه که من خیلی برای این بازی زحمت کشیده بودم و تمریناتم خیلی سخت بود.من فکر میکنم پیروز این مسابقه شدم و همه هم این موضوع رو دریافتن.به نظر من تصمیمات داور اشتباه بود.

The Dark Knight
10-25-2009, 01:35 PM
مزخرفترین مبارزه ایی که تا به حال تو UFC دیدم همین مین اونت 104 بود. بسیار خسته کننده بود... 25 دقیقه مبارزه, همش وایساده بودن و هر از چند گاهی به هم لگد می زدن... نتیجه ش هم که باعث می شه ادم شاخ در بیاره... ماچیدا تو کل مسابقه, فقط سه چهار تا زانو زد. چند تا مشت هم بود که رووا دفاع کرد... اصلاً حقش نبود ببره!
دلم برا شوگان سوخت... حقش رو خوردن, ولی اخرش خوب برخورد کرد.

ممنون.
موفق باشین.

Ħ д † ε Ð
10-25-2009, 01:42 PM
سینا جان .............دم.
من با قوانین کلیش اشنا هستم ولی توی خود اونتش نوشت امتیازاتشون و من نفهیمدم دقیقا و فکر کردم مساوی شده و ادامه داره.
دمت گرم بر دانستنی های ما اضافه کردی.:4:
ضایع سه نکن دیگه یه خورده خویشتن دار باش.:4:

سینا: من که ویرایشش کردم... تو هم به رو خودت نمی یووردی:4:

SASAN
10-25-2009, 04:56 PM
سلام.

عكسهاي كامل اين پي پي وي :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>