PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپـیک مـخصوص WWE : T.L.C سال 2009 !

Ð-i-R-Ť-Y
11-24-2009, 11:23 AM
با عرض سلام .
تاپیک مخصوص پی پی وی بعدی کمپانی WWE یعنی TLC سال 2009 .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

محل برگذاری : San Antonio , Texas

تاریخ برگذاری : 13 دسامبر 2010

ورزشگاه : ورزشگاه ( سالن ) به نام , AT&T Center که بیش از 200 که ورزشگاه اختصاصی تیم San Antonio Spurs در مسابقات NBA است . همچنین درفت سال 2008 در این سالن برگذار شد .

عکس نمای خارجی سالن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)| عکس نمای داخلی سالن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پی پی وی بعدی : رویال رامبل 2010

والپیپر رسمی این پی پی وی در سه سایز :

800x600 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)| 1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | 1280x1024 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دانلود پروموی رسمی این پی پی وی :

× دانلود پرومو »» WWE TLC 2009 × (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دانلود آهنگ رسمی این پی پی وی :

×××

-----------------------------------------------------------------------------------

Unified Tag Team Champions Chris Jericho & Big Show vs. D-Generation X (Tables, Ladders & Chairs Match)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در این بازی که به صورت TLC برگزار میشه گروه دی جنیریشن اکس در برابر کریس جریکو و بیگ شو قرار میگیرند .

WWE Champion John Cena vs. Sheamus - Tables Match

این بازی هم به صورت Table Match برگزار میشه . شیماس توانست با برنده شدن در بتل رویال راء کنترات سیگنینگ رو بدست بیاره و مقابل سینا قرار بگیره .

ECW Champion Christian vs. Shelton Benjamin - Ladder Match

در این بازی که مخصوص برند ای سی دبلیو هست و به صورت نردبانی برگزار میشود , دو استار تکنیکی این برند بر سر کمربند ای سی دبلیو مقابل یکدیگر قرار میگیرند .

تاپیک همچنان آپدیت خواهد شد .

The Hitman
11-24-2009, 12:08 PM
پس چمپ شدن شان هم تموم شد.

دی اکس هم که هنوز هست.

به خدا خیلی زور داره این همه چشم به راه بزنه آدم تا شان تایتل شات بگیره بعد هم آبکی ببازوننش و چلنج بودنش هم سر یه بازی تموم بشه.

salar_cena
11-24-2009, 04:26 PM
من نمیدونم احتمالا" فیلم سینا به هم خورده .بکمپانیم یه چیزیش میشه ها...به شاون و هانتر کمربند نمیده میخواد به این کمربند بده...
اون بازی بیگشو و دی اکس خیلی حساسه...

amin_cena_stf
11-24-2009, 07:18 PM
فکر نکنم شیموس اینقدر بهش بها بدن
فکر کنم تو این بازی یه سورپرایز باشه....
برگشت اج یا جف شاید!!

The Hitman
11-25-2009, 11:50 AM
یکی دیگر از مسابقات تی ال سی مشخص شد.
در این باز شلتون بنجامین به مصاف کریسچن می رود.

Christian vs. Shelton Benjamin

hasanwwe
11-25-2009, 06:22 PM
فکر کنم اگه همین جوری بخواد کمپانی پیش بره برای PPV بعدی باید شاهد بازی جان سینا و خورزو خان سره تایتل باشیم:13:

The Great One
11-25-2009, 07:13 PM
محل برگذاری : San Antonio , Texas

تاریخ برگذاری : 13 دسامبر 2010

ورزشگاه : ورزشگاه ( سالن ) ساخت سال 2002 به نام , AT&T Center که بیش از 200 میلیون دلار هزینه داشته است و ورزشگاه اختصاصی تیم San Antonio Spurs در مسابقات NBA است . همچنین درفت سال 2008 در این سالن برگذار شد .

عکس نمای خارجی سالن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | عکس نمای داخلی سالن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پی پی وی بعدی : رویال رامبل 2010

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بازی جدید اضافه شده : BatisTa Vs UnderTaker

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

یکی دیگر از مسابقات تی ال سی مشخص شد.
در این باز شلتون بنجامین به مصاف کریسچن می رود.

Christian vs. Shelton Benjamin

در یک بازی " Ladder Match " .

Ð-i-R-Ť-Y
11-25-2009, 07:29 PM
تاپیک با توضیحات خوب آقا نوید + بازی جدید آپدیت شد .

DarKSideR
11-30-2009, 02:14 PM
Batista vs. World Heavyweight Champion Undertaker (Chair Match)
اضافه شد

Batista666
11-30-2009, 11:38 PM
فقط همین مونده بود به شیموس تایتل شات بدن . . . :11:
بازی آندر و باتی جون هم لدر میزاشتن بهتر بود .
با این وضع پس فردا چاوو رو هم میزارن واسه چلنج wwe champion

will
12-01-2009, 12:02 PM
بهترین بازی همون دی اکس با جری شو میشه امیدوارم حداقل تگ تیم رو به دی اکس بدن ...بازی سینا هم از اون بازیهاست به نظر قابل پیش بینی هست که کل مسابقه سینا کتک بخوره اخر سر هم یه aa بزنه و برنده بشه ولی شایدم یه نفر سومی هم بیاد تو مسابقه باید منتظر بود و دید چی میشه

amin_cena_stf
12-01-2009, 01:37 PM
فکر کنم تو بازی اندر و باتیستا اج دخالت کنه!!
بازی سینا هم معلومه که خودش میبره.
با حال ترین بازی اندر و باتیستا و دی اکس با جریشو که امیدوارم حداقل این ppv خوبی بشه
the champ is her

Hunting RKO
12-01-2009, 01:46 PM
من ميگم به دليل اينكه كاور مسابقات عكس اندر و اج هست.اج تو بازي اندر با باتي دخالت ميكنه حالا ببينيد.:33:

DarKSideR
12-01-2009, 01:56 PM
محاله استوری لاین تکراری ادج و تیکر به وجود بیاد
ادج تو مسابقه سینا دخالت میکنه

stone cold steve austin
12-04-2009, 06:45 PM
به نظر من باتیستا کمربند و از اندر تیکر میگیره تا اندر تو یه پی پی وی مثل راسلمنیا اونو از باتیستا بگیره
دی اکس هم همیشه برنده است

Humanoid
12-04-2009, 06:53 PM
JeriShow برنده میشه .

Taker برنده میشه .

Cena برنده میشه .

Keyvan
12-05-2009, 12:19 PM
مسابقه ی جدید :

AƦAƾH
12-05-2009, 12:24 PM
دوستان اینجا کلوپ شرطبندی نیس...میدونستید؟!
هر وقت کلوپ شرطبندی زده شد اونجا بگید کی برندست!

TeZAR
12-05-2009, 12:33 PM
دوستان اینجا کلوپ شرطبندی نیس...میدونستید؟!
هر وقت کلوپ شرطبندی زده شد اونجا بگید کی برندست!

شما برای ناظم شدن گزینه ی خیلی خوبی بودید !
آرمان شانس آورد که زود دست به کار نشدید !

AƦAƾH
12-05-2009, 12:39 PM
شروین جون حقمو خوردن:11:
من واسه این میگم که علکی نیارن بالا(وقت ما Dial-up ها کمه فکر میکنیم خبر.مسابقه اضافه شده:4:)

TeZAR
12-05-2009, 12:41 PM
شروین جون حقمو خوردن:11:
من واسه این میگم که علکی نیارن بالا(وقت ما Dial-up ها کمه فکر میکنیم خبر.مسابقه اضافه شده:4:)

خوب اضافه شده دیگه , شما مگه پست آقا کیوان و ندیدید !

AƦAƾH
12-05-2009, 12:44 PM
من قبلیارو گفتم!بالای پست این عزیز که مسابقه گزاشت!

TeZAR
12-05-2009, 12:47 PM
من قبلیارو گفتم!بالای پست این عزیز که مسابقه گزاشت!

خوب شما فکر کردی مسابقه اضافه شده , اضافه شده بود دیگه !
در ضمن اون دوستان هم نظرشون و گفتن!

Comiser Jacobs
12-05-2009, 01:33 PM
با وجود اینکه با این پست دادن ها در صفحه قبل مشاهده شد خوشم نمی یاد ولی خو دوست عزیز یکم از خرج پفک و چیپست و خرت و پرت های دیگت بزن، یک خط ای دی اس ال بخر ! دلیل نمی شه که چون شما دیال آپ هستی بقیه پست ندن یا نظرشون رو نگن ! این تاپیک هم برای انعکاس نظر دیگر دوستان درست شده نه فقط برای مشخص شدن مسابقات برگزار شده !

Ð-i-R-Ť-Y
12-05-2009, 01:38 PM
دوستان لطف کنند این بحث رو ادامه ندن تا از مسیر اصلی تاپیک دور نشیم .

The Great One
12-08-2009, 07:16 PM
Randy Orton vs. Kofi Kingston

Chris Jericho & Big Show vs. Shawn Michaels & Triple H in a Tables, Ladders & Chairs Match

amin_cena_stf
12-08-2009, 07:44 PM
جان سینا برنده میشه
اندر میبازه
دی اکس هم میبره
مرسون برنده
کریستین هم میبره

Keyvan
12-08-2009, 09:35 PM

S.H.A.Y.A.N
12-09-2009, 04:56 PM
از همین الان نگرانم که رندی رو پیش اون سیاه بدریخت خراب کنن ! واقعا افتضاح میشه...

The Shadow
12-10-2009, 05:35 PM
مسابقه ی اعلام شده بر سر کمربند زنان :

Women's Champion Michelle Mcool vs Mickie James

هادی
12-10-2009, 08:15 PM
جان سینا برنده میشه
اندر میبازه
دی اکس هم میبره
مرسون برنده
کریستین هم میبره

این وسط فقط اندر میبازه
البته احتمالش هست که الان کمربند رو ببازه و در رستل منیا همراه با بردش اونو پس بگیره

amin_cena_stf
12-11-2009, 11:08 AM
بله همینطور میشه البته احتمالا