توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ شرط بنـــدی Royal Rumble 2010 :::
سلام به همه دوستان من می خواستم کلوپ شرط بندی رو دو باره راه بیندازم ولی قبلش می خواستم نظر شمـــا دوستان رو بپرسم که موافق هســـتید یــا نه؟:21:
Keyvan
12-23-2009, 04:09 PM
خب دوست عزیز ، 5 هفته تقریبا" تا خود PPV مونده و هنوز فقط یه بازی مشخص شده ! :15:
سر چی شرط ببندیم ؟ ! :27:
Olympic Hero
12-23-2009, 04:17 PM
من که میگم نه زیاد جالب نیست. چون به قول یکی از بچه ها نظم نداره و کاری که بدون نطم باشه فایده ای نداره....
بله دوستان میدونم ولی تا اون موقعه ای که مسابقه ها مشخص میشه می خواستم نظر شما رو بدونم ولی در مورد نظم شاید با کمک یکدیگر بتونیم یک نظمی بدیم و یا با کمک کسانی که در کلوپ های شرط بندی قبلی بودند نظرتون چیـــه؟
اقای The Rioter شمـــا می خواستید بدونید سر چی شرط می بندیم؟
Arash WoNder
12-23-2009, 04:31 PM
شرط بندی گناه ، اونم ماه محرم ... :4:
شوخی کردم ببندین منم هستم :11:
Keyvan
12-23-2009, 04:35 PM
من که می دونم سر بازیا می خوایم شرط ببندیم ! ( ...سخل نیستیم که :4: )
ولی آره ، واسه چی سر بازیا شرط نبندیم ؟ ( البته من شرکت نمی کنم ) ، منظورم اینه که کسی مخالف نیست که ! :15:
ولی خیلی زوده ! :27:
و الله یحبُ الصابرین ! :4:
ایول آقا آرش دمت گـــرم.
نظر دیگر دوستان پس چی شد...
امیدوارم نظرتون + باشه.:34:[hr]
خوب دوستان هر موقع مسابقات مشخص شد من خودم میام و می گم چه مسابقه هایی هست و نیست
راستی هنوز نظر بدین.
The LasT MaN
12-23-2009, 05:03 PM
مخالفم
و اما دلیل مخالفت :
1.چون واقعا نمیشه تاپیک رو اداره کرد و به سرنوشت تاپیکهای دیگه دچار میشه
2.به توافق نرسیدن سر شرط باعث بحث میشه ( اسپم )
3.شرکت تعداد اندک مثال : تاپیک کلوپ شرطبندی Surviver Series2009 که یک نفر بیشتر شرکت نکرد و حتی دیگه کسی تاپیک تی ال سی رو نزد
4. و عمل نکردن بعضی از کاربرا به شرط
با تشکر
مخالفم
و اما دلیل مخالفت :
2.به توافق رسیدن سر شرط باعث بحث میشه ( اسپم )
3.شرکت تعداد اندک مثال : تاپیک کلوپ شرطبندی Surviver Series2009 که یک نفر بیشتر شرکت نکرد و حتی دیگه کسی تاپیک تی ال سی رو نزد
با تشکر
سلام آقای METALLICA شما خودتون تاپیک Bragging Rights رو اداره کردید. و اینکه بر سر به توافق رسیدن بحث میشه چه بحثی می خواد بشه؟ در تاپیک های قبل بحثی نشده و در اینجا هم نمیشه .
در ضمن دوست عزیز شما از من بیشتر سابقه داری شاید بتونی کمکم کنی و مثل تاپیک Bragging Rights موفق بشم.
با تشــــکر.
SASAN
12-23-2009, 05:38 PM
ســـلام.
ربطي به موفق شــدن نداره .
نتايـج تمام بشــه . كســي به شــرطي كه داده عمــل نميكــنه پـس بهتره كـلا زده نشـــه .
دـوم نيــاز داره تــا مقــامات بالــاي ســايت رسيدگـي بكنند . چون يك كاربر نميـتونه بيـاد به كــاربر ديگـه بگــه اسپـم ندهيــد .
و اينكـــه رويــال هـم موقـع امتحـانات بچــه هــا افـــتـاده كســي هم وقـت نميكــنه بيــاد شــرط بنــدي .!
در كــل مخـالفــم با كــلوپ شرط بنــدي . !
The LasT MaN
12-23-2009, 05:53 PM
مخالفم
و اما دلیل مخالفت :
2.به توافق رسیدن سر شرط باعث بحث میشه ( اسپم )
با تشکر
سلام آقای METALLICA شما خودتون تاپیک Bragging Rights رو اداره کردید. و اینکه بر سر به توافق رسیدن بحث میشه چه بحثی می خواد بشه؟ در تاپیک های قبل بحثی نشده و در اینجا هم نمیشه .
در ضمن دوست عزیز شما از من بیشتر سابقه داری شاید بتونی کمکم کنی و مثل تاپیک Bragging Rights موفق بشم.
با تشــــکر.
من همه این مسایلی که گفتم تو همون تاپیک Bragging Rights دیدم :70:
Ð-i-R-Ť-Y
12-23-2009, 07:33 PM
نظر بنده هم رو نظر جمع هستش ..
همونطور که میبینید کسی موافق نیست ! ولی چون این پی پی وی مهم هستش شاید عملی بشه ...
THE DARKEST SIDE
12-24-2009, 01:54 PM
من که موافقم البته من تجربه اش را ندارم ولی خوب انجمن رو از این که هست جذابتر میکنه و در مورد اینکه کاربر ها به حرفاشون عمل نمیکنن هر کی زد زیر حرفش یا بینظمی ایجاد کرد برای مدتی اخراج میشه و بعدش یک سوال میشه اصلا کامل توضیح بذین که این کلوپ شرط بندی چجوریه
سلام
آقای The Phenom Undetaker این کلوپ سر مسابقاتی شرط می بندند و هــــر گروه که شرط رو باخت باید امضا و اواتار خودشو تغیــــر بده
مثال: Randy Orton Vs. John Cena مثلا من سر جان سینا شرط می بندم و جان سینا می بره من باید یک اواتار و امضا برای کسانی که روی رندی شرط بستند بســـــازم.
The PhenomeNal
12-24-2009, 06:23 PM
من نظرم نه به دلایل زیر :
1. ناشی عمل کردن کسایی که می خوان شرط ببند ( یکی می یاد شرط می بنده ولی اصلا نمی دنه باید چی کار کنه)
2. بحث های الکی.
3. عوض کردن شرط. ( بعضی 1 ساعت یه ساعت شرط عوض می کنند)
4. افزایش اسپم
5. درگیری بین کاربرای بر سر عقاید
6. شکل گیری بحث های الکی.
7. افزایش تاپیک های متفرقه و بی خود و پایین رفتن تاپیک های با ارزش.
8. نبودن نظارت مناسب.
9. نبودن کسی که بتونه تاپیک رو اداره کنه ( کسایی مثل آرمان هستن ولی بیکار نیستن مثل بقیه)
10. عمل نکردن به شرط (من اینو خیلی دیدم)
بازم بگم ؟
سلام
من با اقا هامون صحبت کردم خودشون گفتند که رسیدگی می کنند درباره رعایت نکردن قوانیــــن.
wwe-vala
12-25-2009, 04:08 PM
من موافقم
HaMo0n
12-25-2009, 09:11 PM
بنده موافق هستم به دو دليل
اول اينكه پي پي وي مهمي هست و حتما بچه ها شركت ميكنن در تاپيك و شرط بندي
دوم اينكه با نظم كردن تاپيك كار دشواري نيست و من خودم ميتونم اين كار رو انجام بدم يا شخصي رو مامور اين كار بكنم
Olympic Hero
12-25-2009, 09:44 PM
خب اگه آقا هامون هستن ما هم هستیم.چرا که نه؟ فقط خواهش میکنم با نطم...
The Proud
12-26-2009, 04:31 PM
من هم موافقم اگر نظم رعایت بشه و دوستانی که شرط را میبازند به قول های خود عمل کنند.
wwe-vala
12-26-2009, 04:50 PM
آقا شزط بندی کی شروع می شه ؟
دوستان به احتمال زیاد مسابقاتی که در رویال رامبل 2010 است:
W.H.C Undetaker Vs. Rey Mysterio
John Morrison Vs. IC McIntyre
WwE Champion Sheamus Vs. John Cena[hr]
----------------------------------------------------------
WwE - Vala
آقا شزط بندی کی شروع می شه ؟
--------------------------------------------------------------------------------
شرط بندی زمانی شـــروع می شود کــه 3 یا 4 مسابقه مهم مشخص بشود ( از سایت WwE.cOm )
The PhenomeNal
12-27-2009, 09:32 PM
عزیز و داداش و لوطی یه نگاه به نظرسنجی بنداز وقتی اکثریت نه بعد تو م یگی شرط بندی شروع می شه ؟ اگه این طوری پس این تاپیک رو واسه چی زدی ؟
دوست عزیز این تاپیک رو اقا هامون هم قبول کرده پس اون نظرسنجی بی خوده قربونت.
Keyvan
12-29-2009, 11:18 PM
خیل ببخشید جسارت نباشه
خیلی عذر می خوام
یه مطلب :
خب دوست عزیز آقا هامون مسلما منظورشون اکثریت آرا بوده !
یعنی رای و نظر بقیه ی بر و بچ برا شما مهم نی ؟
The PhenomeNal
12-30-2009, 12:01 AM
عزیز نظر سنجیش به گند کشیده شده چه برسه به خودش. نظریت اکثریت رو هم باید احترام گذاشت.
dds kane
12-30-2009, 10:44 AM
آقا چرا دعوا میکنی
نهایتش این میشه هرکی موافقه شرکت میکنه
هرکیم مخالفه شرکت نمیکنه
من موافقم و نظرمم اینه که چون ppv royal rumble هست و اهمیت زیادی هم داره
و بیشتر بخواتر مسابقه 30 نفره فکر کنم نظر سنجی جنجالی و جالبی بشه و زیادم شرکت کنن
THE DARKEST SIDE
12-30-2009, 03:49 PM
ببخشید باز بنده یک سوال داشتم تکلیف اون افرادی که میخوان شرط ببندن ولی نمیتونن امضا یا اواتر بسازن چیه بعد اقا ی awwe میشه یک بار دیگه جواب من رو دقیق تر بدی
سلام اقایون خوب اونایی که نظر نه دادن می تونند شرکت نکنند کسی مجبورتون نکرده قربونه شکلت که!
آقا ی THE PHENOM THE UNDERTAKER من خودم امضا و اواتار رو درست میکنم .
The PhenomeNal
12-31-2009, 01:06 AM
واقعا دیگه داره تو انجمن حرمت قدیمی تر توسط تازه وارد ها شکست می شه. این انجمن دیگه مثل دو 3 ماه پیششم نیست.
واسه بعضی واقعا متاسفم.
The Last Outlaw
12-31-2009, 03:49 AM
حسام جان از كاربري كه دو ماه نيست ثبت نام كرده نبايد انتظار داشت. تا يه نفر تو فروم جا بي افته 4 5 ماه زمان ميبره. انشالله اين دوستان هم فعال تر ميشن و كم كم جا مي افتن و قوانين رو بهتر درك ميكنن.
اقای The PhenomeNal میگی چی کار کنم؟! تاپیک رو ادامه ندم؟!
The LasT MaN
12-31-2009, 02:34 PM
اقای The PhenomeNal میگی چی کار کنم؟! تاپیک رو ادامه ندم؟!
داش اگر نظر سنجی گذاشتی پس باید به رای اکثریت احترام بذاری و تاپیک رو ادامه ندی
باشه چشم دیگه تاپیک رو ادامه نمی دم
Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2009, 02:49 PM
دوستان بهترین کار اینه که تاپیک زده بشه , چون پی پی وی مهم هستش .
کسانیی هم که دوست ندارند شرکت نکنند , این سری نظارت دقیق میشه .
ĜЁЙЗЯĂŁ
12-31-2009, 03:38 PM
بله وقتي آقا آرمان هست كسي جرأت نداره به شرطي كه باخته عمل نكنه
به نظرمن تاپيك رو بايد زد هركي مي خواد شركت كنه هركي مي خواد شركت نكنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.