PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه کار باحال

Eddie
06-24-2007, 01:20 PM
آقا هرکی هر اطلا عاتی د رباره ی بازی داره بده این بهترین کاره.من خودم شروع می کنم.
طریقه ی خورد کردن میز گزارشگرها:
ابتدا جلوی میز برید و ضربدر رو بزنید.بعدش چند کار می شه کرد:
یکی اینکه R1 رو بگرید و آنالوگ سمت راست رو به طرف بالا حرکت بدید تا حریف رو بگیرید.بعد R3 رو فشار بدید اگه سو پراستارتون آندر باشه به طرف چک اسلم می زنه و از زمین بلندش می کنه و تو هوا نگرش می داره.بعد در همون حال ببریدش جلوی میزه گزارشگرها که قبلن روشو خالی کردید.بعد کارو تموم کنید طرف روی میز پرت میشه و میز می شکنه.
یا اینکه R1وضربدر رو نگه دارید تا طرف رو روی میز بندازه بعد اگه فینیشر داشته باشین جلوی میز وایسید بهتون میگه اون موقع L1 رو بزنید ببنید چه بلایی سر حریف میاد .برا راحت تر بودن موقعی که فینیشرتون پر میشه L1,L2 رو نگه دارید تا بعدن بتونید از فینیشرتو استفاده کنید وقتی طرف رو میزه.
یا اینکه از جایی بالا بررید و بپرید روش مثل نردبون وگوشه ی رینگ و بقیه........
یا اینکه خودتون برید بالای میز بهش فینیشر یا یکی از فناتون رو بزنید.

Eddie
06-24-2007, 01:25 PM
من برام مهم نیست اکه همه بلد باشن این کارهارو اگه یه نفر یاد گرفته باشه من راضیم.

Captain.Rey
06-27-2007, 09:53 AM
طریقه ی زدن استانر بحال در بار
ابتدا یه فینیشر جمع کنید بعد به سمت جایی که مشروب هست بروید بعد خودکار ببینید سر حریفتو چه چیزی رخ میده:4:

I Am Legend
08-15-2007, 11:39 AM
دمت گرم ادامه بده باحال داره میشه
ببین من داشتم با رفیقم بازی میگردم و بعد من R3 زدم اون یک کاری کرد تمام نفس من تمام شد میدونی چه جوری؟

Ð-i-R-Ť-Y
08-15-2007, 11:57 AM
دمت گرم ادامه بده باحال داره میشه
ببین من داشتم با رفیقم بازی میگردم و بعد من R3 زدم اون یک کاری کرد تمام نفس من تمام شد میدونی چه جوری؟

برایه شما هم یه راه حل مناسب دارم تا از دست استمینا(یا نفس)خلاص شید.همین الآن میام

Ð-i-R-Ť-Y
08-15-2007, 12:20 PM
برای این که دیگر استمینایتان فعال نباشد به این آدرس بروید:
OPTIONS<GAMPLAY SETTING<IN GAME OPTIONS<STAMINA SYSTEM=OFF
الآن دیگر نمی خواهد استمینا یا همان نفس خود را پر کنید.

legendarp
08-15-2007, 03:15 PM
اصلا برای چه بازی هست اینا که می دی ببخشید می پرسم ؟