PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشت پرده WWE (اختصاصي فقط براي اين سايت)

Mr.DMN
06-24-2007, 01:23 PM
نميدونم بگم اين پست معمولي هست يا داغ يا جنجالي .اما وظيفم دونستم اونو براتون بذارم.اين پست بخشي از مصاحبه رسلينگ تاون (مجله) هست با سه سوپراستار اسبق WWE به نامهاي كورت آنگل و ليتا و بيگ شو كه البته اين مصاحبه براي 3/2 ماه پيش هست و من قسمتهاي مهمترش رو براتون ميذارم

كورت آنگل درباره رفتنش از WWE ميگويد : WWE در اين سالها مثل گذشته نيست . در حال حاضر WWE بر پايه پول و شرط بنديهاي كلان اداره ميشه.من خوشم نميومد كه به عنوان يك بازيگر باشم دوست داشتم مثل يك كشتي كچ كار واقعي باشم.من قرباني مسائل زيادي شدم از جمله اينكه به خاطر زنده نگه داشتن ياد ادي در رسلمنيا 22 كمربندم رو به ري مستريو ببازم.اگر من قردادي با WWE تا سال 2006 نداشتم خيلي زودتر ميرفتم . WWE اصلي تا سال 2003/2004 بود .حال نتايج و بازيها از پيش تعيين شده هستند .در اين بين بيگ شو ميگويد : پي پي وي سوروايوور سريز 2005 قرباني بازي آندرتيكر و رندي اورتون شد.مك من به ما گفته بود كه براي جذابيت بيشتر تحت هر شرايطي رندي بايد برنده شود تا رندي و تيكر در آرماگدون با هم بازي كنند.ليتا ميگويد : من هم با WWE قرداد طولاني داشتم و هزينه فسخ آن خيلي سنگين بود براي همين هر نقشي كه ميگفتند بايد بازي ميكردم.او ميگويد : بدترين نقشي كه براي من درنظر گرفتند و من را منفور كردند در كنار ادج قرار گرفتن من بود.او ميگويد تريش رفت اون هم بعلت اين كه مك من سخت بدنبال ايجاد رابطه با او بود.و تريش كه بارها ثابت كرده بود از مك من متنفر است WWE را ترك كرد.كورت آنگل ادامه داد در WWE قانون اين است كه هالك هوگن در بازيهاي خودش برنده باشه اگر بازيهاي هوگن را درست نگاه كنيد او يك مشت واقعي هم نميزند و با ضربات غيرواقعي پيروز ميشود.كورت ادامه داد دليل اين مسئله محبوبيت هالك در سطح امريكا است.بيگ شو ادامه داد در رويال رامبل 2004 ما رو قرباني اختلاف هينمن با بنوات كردند .چون هينمن گفته بود بنوات هرگز قهرمان رويال رامبل نميشود بنابراين مك من گفت براي درآمد بيشتر بايد بنوات قهرمان شود.حتي گلدبرگ هم كه حاضر به اينكار نبود را با همكاري لازنر اوتش كردند.آنگل ميگويد : نگاه كنيد افراد بزرگي چون گلدبرگ و لازنر و ليتا و تريش و دادلي بويز و استينر و بيگ شو و.... به خاطر اين مسئله كنار رفتند حتي يكي از دلايل رفتن راك هم همين بود .من اگر به تي ان اي رفتم براي اينكه اينجا همه چيز واقعيست و من اينجا به حق خود ميرسم.افراد بزرگي در WWE در حال سوختن هستند .بيگ شو ميگويد : مك من رابطه خوبي با كين ندارد به همين دليل براي كين اغلب نقش شكست خورده ها نوشته ميشود.من با كين تگ تيم خوبي بوديم اما به خاطر درآمد بيشتر براي WWE مجبور شديم به اجبار شكست بخوريم و با هم درگير شويم.او ادامه داد : رويال رامبل ها از سال 2003 به بعد همه نتايجش از پيش تعيين شده است.كورت ميگويد : زماني كه من ميخواستم مسابقات كينگ اف د رينگ رو ببرم مارك هنري رو به سراغ من فرستادند.تا نگذارند من برنده شوم و با اينكار ميخواستند شخصيت جديدي به نام كينگ بوكر به وجود آورند.اگر توجه كنيد دراين سالها 70 درصد بازيهاي WWE از پيش تعيين شده است .و فقط 30 درصد از اين مسابقات واقعي هست.او ميگويد روزي كه گرت خلي به WWE آمد حتي در تمرين هم همه از او مي باختند اما من مطمئنم او هم مثل ما درگير اين مسابقه هاي كثيف و پولي ميشود.او ادامه داد در اواسط هر سال برنده رويال رامبل سال آينده توسط مك من مشخص ميشود.او ميگويد : شايد خيليها بگويند چرا براي پول؟ اما من ميگويم چون اكثر بازيكنان WWE از خانواده هاي كم در آمد يا متوسط و فقيرند.مجبورند وقتي پول زيادي ميبينند و پس از هرنتيجه پول شرط بندي رو ميگيرند بايد هم حاضر به بازي شوند.او در آخر گفت همه ما قرباني قراردادها و پولها شديم

دوستان اين بخشي از اين مصاحبه بود كه من براتون گذاشتم اين مصاحبه براي مجله نام برده هست كه من از روي سايتي كه منبع مطالبم هست برداشتم و شما تو هيچ سايت ايراني اين مطالب رو پيدا نميكنيد

اگر نظري نسبت به صحبتهاي اين 3 سوپراستار داريد بنويسيد

منبع:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز است!

Mr.DMN
06-24-2007, 01:33 PM
آقايون نظر فراموش نشه

Alireza Hunter
06-24-2007, 01:33 PM
خیلی ناراحت شدم

HaMo0n
06-24-2007, 01:37 PM
من که از TNAبیشتر خوشم میاد پی پی وی های TNAهم همرو میبینم و لذت میبرم خدایی همه حرفهای کرت واقعیت بود
دستت درد نکنه داوود جان

H H H
06-24-2007, 01:39 PM
حرفاشون کاملا درسته. wwe داره افت میکنه.

Alireza Hunter
06-24-2007, 01:42 PM
ولی TNA مسخره ترین لیگ کشتیکچ هستش اگه همین بچه هایه انجمن یه لیگ بزاریم سطحش از TNA بالاتر میره ..اتفاقا کسانی هم که میرن TNA باری پول هستش بعدشم فکر کنم بعد از ONS 2007 دیگه سیاست ها تغییر کرده و WWE شکل جدی تری به خودش گرفته
ولی باز با بعضی از قسمت های صحبت های کارت و بیگ شو موافقم و کلا بعضی از مسابقه ها مشخص بود که بعضی از کچ کارها بازی رو جدی گرفته و اصلا حاضر به باخت نمیشند مثل بازی کارت انگل با شان مایکل در رستلمنیا 21 و بازی جان سینا با شان مایکل در رستلمنیایه 23
پس به امید اینکه سیساست های WWE تغییر کنه و مسابقات شکل جدی تری به خودش بگیره

Alireza Hunter
06-24-2007, 01:47 PM
اقایون کلا کارت شخصیت خوی نداره نمی دونم میدونید یا نه ولی باید بگم که بعد از اینکه کارت موفق نشده بود کمربندو از سینا بگیره تا جایی پیش رفت که حتی از زنش طلاق بگیره تا بتون با تمرکز بیشتری فقط رو مسابقه با سینا تمرکز کنه اما باز نتونست موفق بشه تا اینکه WWE کمربند سنگین وزنو مفت دادند به کارت انگل

Mr.DMN
06-24-2007, 01:49 PM
نه عليرضا جان اشتباه نكن تي ان اي خيلي هم واقعيه.بعدم اگه اون بازي هل اين سل آرماگدون كه 6 نفره هست رو ببيني به زرنگي كورت پي ميبري

B M C
06-24-2007, 01:51 PM
ان شا الله با دور شدن وینس این سیاست های کثیف تموم شه!

nima.cena
06-24-2007, 01:52 PM
wwe به نظر من دیگه واقعس شده مخصوصا از judg به این ور.

nima.cena
06-24-2007, 01:53 PM
به نظر من wwe دیگه واقعی شده مخصوصا از judg 2007 به این ور.

Eddie
06-24-2007, 01:55 PM
راست میگه شده یه نمایش از پیش تعین شده آدم نمی دونه باور کنه باتیستا آندرو می زنه یا نه باور کینم.کین شکست می خوره یا نه.خیلی چیزا بازی کرت و ری با مارک هنری و رندی یادتون هست چه مسخره بود یا بازی باتیستا و ری با mnm این مکمن ریده به این بازیا.مطمئن باشید ظرف چند سال آینده tna جای wwe رو می گیرخ کرت رفت. کین هم میره من یه جا شنیدم راک گفته اگه بر گردم به tna میرم.

Mr.DMN
06-24-2007, 01:57 PM
آقا نيماي عزيز هنوزم دبليو دبليو اي نمايشي هستش

hosseinRKO
06-24-2007, 02:07 PM
من که میدونستم همش نمایشی هست اما شما باورتون نمیشد آخه کدوم مشت های اینا واقعی هست همش از دم الکیه خنده دار نیست جان سینا گریت خالی رو شکست بده یا ادج باتیستارو ببره همش الکیه

Mr.DMN
06-24-2007, 02:08 PM
با اين نظرت موافقم چون مشتاشون آروم و نمايشيه

B M C
06-24-2007, 02:25 PM
دقیقآ

erfan fcbarca
06-24-2007, 02:25 PM
دمت گرم.خیلی باهال بود.واقعا راست میگن کرت و بقیه.لیتا که واقعا قربانی شد.بیگ شو و کین هم که نیازی به گفتن ندارن بس که قوی بودن.دبلیو ای مسخره شده.خیلی مسخره.من وقتی داشتم میخوندم آهنگ کین هم گوش میدادم دیگه دلم برا همشون سوخت.واقعا این تی ان ای خیلی بهتره.در مورد مشتاشون واقعا من خندم میگیره.حاضرم قسم بخورم که واقعی نیستن...خیلی ضایست مشتاشون.همچنین لگداشون.واقعا مسخرست.من که دلم بیش از همه برا کین و لیتا میسوزه...تو جادجمنت دی هم که برد ادج آنقدر تابلو بود که دیگه حرقی برای گفتن باقی نمیذاشت...

B M C
06-24-2007, 02:27 PM
هی دل غافل!

monster kane
06-24-2007, 02:27 PM
من واقعا از WWE خسته شدم اخه تا کی سینا و باتیستا . تنها عللی که من WWE رو دنبال میکنم فقط کین هست اگر کینم به TNA بیاد میتونم با خیال اسوده دیدن WWE رو برای همیشه کنار بزارم
ولی من مطمئن هستم که کین به TNA نمیره:2:
اگر کین رفتنی بود خیلی وقت پیشا WWE رو کنار میزاشت , من واقعا افسوس میخورم که کین بهترین دوره هاش رو داره تو این جهنم میگذرونه
در مورد WWE هم اینو قاطع هستم که هیچ وقت درست نمیشه تا وقتی که این کمپانی دست خانواده مکمن هست WWE اینطور خواهد بود
تا چند وقت پیش وقتی خبرای رفتن RVD به TNA رو میدیدم ناراخت میشدم ولی الان به جرات میگم که یک چیز منو خوشحال میکنمه و اونم نابودی کمپانی WWE هست(چیزی که هیچ وقت اتفاق نمیفته)
ممون MRDMN جان , راستی اگر خبر جدیدی از کین و TNA شد حتما بگو
بازم ممنون

Alireza Hunter
06-24-2007, 02:31 PM
راست میگه شده یه نمایش از پیش تعین شده آدم نمی دونه باور کنه باتیستا آندرو می زنه یا نه باور کینم.کین شکست می خوره یا نه.خیلی چیزا بازی کرت و ری با مارک هنری و رندی یادتون هست چه مسخره بود یا بازی باتیستا و ری با mnm این مکمن ریده به این بازیا.مطمئن باشید ظرف چند سال آینده tna جای wwe رو می گیرخ کرت رفت. کین هم میره من یه جا شنیدم راک گفته اگه بر گردم به tna میرم.

کی گفته باتیستا نمیتونه اندرو بزنه ..اتفاقا برد اندرتیکر از باتیستا در رستلمنیا ته نمایش بود مخصوصا اونجایی که اندر نمیتونست تومبستونو کامل بزنه ولی باتیستا به اون کمک کرد

erfan fcbarca
06-24-2007, 02:32 PM
ایشالله دبلیو ای نابود شه.بابا این چه وضعشه.

B M C
06-24-2007, 02:34 PM
اخه باتیستا چه هیزم تری فروخته!
اون سینا که عین معجزه گریت کالی رو میبره!
باتیستا که الا ن قربانی همون سیاست هاست!

erfan fcbarca
06-24-2007, 02:39 PM
برد سینا وافعا مسخرست.باتیستا هم الان باید کمربند سنگین وزنو داشته باشه

Alireza Hunter
06-24-2007, 02:39 PM
نه عليرضا جان اشتباه نكن تي ان اي خيلي هم واقعيه.بعدم اگه اون بازي هل اين سل آرماگدون كه 6 نفره هست رو ببيني به زرنگي كورت پي ميبري

اقای عزیز در توانایی انگل که شکی نیست ولی قبول کنید tna از هر لحاظ از wwe ضعیفتره مثله: تماشگرایه کمش.. توانی اندکش در درست کردن داستان ها وایجاد هیجان های ریاد و ...
و باید قبول کرد که توانیای سوپراستار های wwe خیلی بیشتر از سوپراستار های tna هستش

erfan fcbarca
06-24-2007, 02:42 PM
بله ولی خب اگه 4تا **** استار دبلیو ای بیاد تی ان ای مطمئن باش آمار همه چیش بالا میره.چه تماشاگرو چه فروش بازیها که مطمئننا من و تو هم میریم بازیشو میخریم

erfan fcbarca
06-24-2007, 02:45 PM
خب علیرضا جان که من آخر نتونستم خبر مهمو از طریق چت بهت بدم نیگا کن.وقتیه مه چجیه تی ان ای واقعیه دیگه چه داستانی میمونه؟؟؟؟

Alireza Hunter
06-24-2007, 02:46 PM
بعدشم خواهشا بحث سینا رو وسط نکشید ...پشتکار سینا مثال زدنی هستش و تنها با توانیی های خودش تونست از یک سوپراستار خیلی معمولی به یکی از قطب هایه wwe تبدیل بشه
باتیستا هم همینطور ولی خوب ابتیستا شرایط بهتری داشت و باید قبول کرد که این دو بهترین های wwe هسیتند بعدشم Wwe هرچی که باشه اگه اون نبود اصلا کشتی کچ به این صوت دنبال نمیشد اونوقت ما باید مسابقات خشک و بدون خلاقیت مثله بوکس و میدیدم

Alireza Hunter
06-24-2007, 02:52 PM
خب علیرضا جان که من آخر نتونستم خبر مهمو از طریق چت بهت بدم نیگا کن.وقتیه مه چجیه تی ان ای واقعیه دیگه چه داستانی میمونه؟؟؟؟

خوب عزیز برو تو بحث ای دی شما من ای دی مو بهت بگم ولی قبلش تو درخواست بکن تو همون پست عزیز....بعدشم مطمئا باش اگه wwe تو بعضی از مسائال دخالت نمیکرد اصلا جذابیتی نمیموند و من و تو و خیلی هایه دیگه اصلا این مسابقاتو دنبال نمیکدم و همین داستان ها و درگیری ها چه ساختگی چه غیر ساختگی خیلی به جذاب شد کمک میکنند و گرنه دیگه چیزی نمیونه دو نفر میان تو رینگ همدیگرو میزنند و جلوی همه فنا مقاومت میکنند و فقط میمونه چهار تا مشت و لگد

The King Of Kings
06-24-2007, 02:53 PM
ممنون داود جان
اما بچه ها کم لطفی نکنید من موافقم که برنده از قبل تعیین میشه اما موافق نیستم که فن ها نمایشی قفس در انفورگیون 2006 رو ببنید اونجایی که شان میبره رو گلو شین یا اونجایی که تریپل با پتک میزنه تو سره وینس
یا مانی این د بانک رسل منیا 23 ببینید جف از بالا میپره رو ادج توری که نبردبون خورد میشه
یا بکلش باتیستا چه اسپیری به اندر میزنه
اما نظر شما اقا علی رضا اینجوری نیست اندرتیکر از باتیستا سر تره و میتونه ببرش میدونی برا چی چون وقتی تو بکلش اندر به اون وجه ضربه ی سنگینی خورد اما ده ثانیه بعد از تموم شدن شمارش داور پاشد پس میتونست قبل 10 ثانیه پاشه که اینم از سیاست های وینس بود
یار اون قفس که من باهاتون حاظرم شرط ببندم اندر زود اومد پایین چرا؟ چون اندر قدش بلندتره اما فیلمی که نشون میده با هم میان پایین واسه اندرو یه خورده عقب تر نشون میده که مثلا با هم اومدن پایین
تازه سرعت اندر بیشتر بود
اما در کل من با اینکه میدونم WWE از قبل تعیین شده ولی بازم جذابیته مسابقاتش از TNA بیشتره

monster kane
06-24-2007, 03:04 PM
توانی اندکش در درست کردن داستان ها وایجاد هیجان های ریاد و ...
بله تو این مورد ضعیف تر هست چون TNA معنای کشتی کج واقعی رو داره و Storyline تو TNA به هیچ وجه معنی نداره ولی پایه و اساس WWE فقط Storyline هست و مشخصه که WWE تو داستان سازی قوی هست , البته این رو باید بگم که بهتره از نظر داستان سازی TNA رو با WWE مقایسه نکنید چون کلا تو TNA داتستان سازی نداره

Mr.DMN
06-24-2007, 03:11 PM
ممنون داود جان
اما بچه ها کم لطفی نکنید من موافقم که برنده از قبل تعیین میشه اما موافق نیستم که فن ها نمایشی قفس در انفورگیون 2006 رو ببنید اونجایی که شان میبره رو گلو شین یا اونجایی که تریپل با پتک میزنه تو سره وینس
یا مانی این د بانک رسل منیا 23 ببینید جف از بالا میپره رو ادج توری که نبردبون خورد میشه
یا بکلش باتیستا چه اسپیری به اندر میزنه
اما نظر شما اقا علی رضا اینجوری نیست اندرتیکر از باتیستا سر تره و میتونه ببرش میدونی برا چی چون وقتی تو بکلش اندر به اون وجه ضربه ی سنگینی خورد اما ده ثانیه بعد از تموم شدن شمارش داور پاشد پس میتونست قبل 10 ثانیه پاشه که اینم از سیاست های وینس بود
یار اون قفس که من باهاتون حاظرم شرط ببندم اندر زود اومد پایین چرا؟ چون اندر قدش بلندتره اما فیلمی که نشون میده با هم میان پایین واسه اندرو یه خورده عقب تر نشون میده که مثلا با هم اومدن پایین
تازه سرعت اندر بیشتر بود
اما در کل من با اینکه میدونم WWE از قبل تعیین شده ولی بازم جذابیته مسابقاتش از TNA بیشتره

درست ميگي تو مطلب نوشته 30 درصد بازيا راست هست ننوشته همه خالي بنديه.ولي خداييش بازيه ادج با باتيستا تو وان نايت استند رو ببين؟باتيستا راحت ميتونست بره بيرون ولي انقدر طول داد تا ادج ببره.پس ميبينيد خيلي جاها نمايشيه

Alireza Hunter
06-24-2007, 03:15 PM
اقا من کلی حرف میزنم من میگم کلا سوپراستارای wwe خیلی سطحشون بالاست و توانایی های زیادی دارند و یک دونه اندرتیکر می ارزه به کل لیگ های مختلف دیگه

Mr.DMN
06-24-2007, 03:19 PM

اقای عزیز در توانایی انگل که شکی نیست ولی قبول کنید tna از هر لحاظ از wwe ضعیفتره مثله: تماشگرایه کمش.. توانی اندکش در درست کردن داستان ها وایجاد هیجان های ریاد و ...
و باید قبول کرد که توانیای سوپراستار های wwe خیلی بیشتر از سوپراستار های tna هستش

ملاك ما واقعيت هست نه اينهايي كه شما ميگي.بعدم براي همه سوپراستارها نمايش وجود داشته.شايد در پستهاي بعديم تك تك بازيهاي نمايشي سوپراستارها رو بنويسم .اونم از زبون اين 3 نفر كه تو مصاحبه گفتن.اونا از هر بازيكن معروف يه بازيه نمايشي نام بردن.

The King Of Kings
06-24-2007, 03:22 PM
نه به نظره من 100% بازی ها از قبل معلوم شده کی ببره قبولم دارم اما 85% فن ها واقعی هست

Greatone
06-24-2007, 03:24 PM
مطلب كامل و جالب بود.........ممنون

The King Of Kings
06-24-2007, 03:25 PM
در ضمن WWE با اینکه از قبل معلوم شده هست مدیریت خوبی داره واسه همینم هسنت مردم بیشتر جذب WWE میشن نه TNA .یا مثلا شرکتای بزرگ مثل THQ حتی یک بار هم از TNA من ندیدم بازی بسازن . چون WWE محبوبیت بیشتری داره

Mr.DMN
06-24-2007, 03:26 PM
من خودم طرفدار سرسخت WWE هستم ولي ميگم اگه مثل سابق واقعي بشه بهتره

Alireza Hunter
06-24-2007, 03:27 PM

ملاك ما واقعيت هست نه اينهايي كه شما ميگي.بعدم براي همه سوپراستارها نمايش وجود داشته.شايد در پستهاي بعديم تك تك بازيهاي نمايشي سوپراستارها رو بنويسم .اونم از زبون اين 3 نفر كه تو مصاحبه گفتن.اونا از هر بازيكن معروف يه بازيه نمايشي نام بردن.

از خودشون چی ..فکر کنم تا حالا هم خیلی به کارت و ببیگ شو کمک کردند

Mr.DMN
06-24-2007, 03:28 PM
اين حرفت منطقيه.

Alireza Hunter
06-24-2007, 03:30 PM
من خودم طرفدار سرسخت WWE هستم ولي ميگم اگه مثل سابق واقعي بشه بهتره

منم همچین حسی دارم

Mr.DMN
06-24-2007, 04:34 PM
بنظرم اگه مثله سال 2003 بشه عاليه تمام بازيا جذاب ميشه

Slipknot
06-24-2007, 04:52 PM
بچه ها !!! بعد از اين همه وقت كه WWE مارو سرگرم كرد و با بازي هاي جالبش به ما روحيه داد حالا به خاطر حرف 3 تا عوضي كه از tna پول گرفتن شما اين چيزي رو باور مي كنيد؟؟؟ حالا كورت و بيگ شو يه چيزي آخه اين ليتا ديگه چي ميگه كه مثل خوره افتاده بود به جون اج و حالا......اين حرفا رو كه زدم واسه اينه كه فقط قبول دارم كه 30 يا 40 درصد بازيها نمايشي هست...هركي نظر خودشو داره ولي آخرين حرفم اينه كه واسه ي كسايي كه نون به نرخ روز مي خورن واقعا متاسفم...

NO FEAR
06-24-2007, 05:10 PM
ممنون داوود جان واقعا خبر جالبی بود...
من در مورد این که مسابقات پیش بینی شدست قبول دارم...
ولی ضربات این کج کارها 80 درصدش واقعی.... حالا بعضی موقع ها یه لگد رو نمایشی ول میکننفرق میکنه تا ضربه ای مثل تامبستون یا بمب باتیستا... یا ضربات .......... که هر کدوم واسه افراد عادی مرگ بار....
به نظرات همه دوستان هم احترام میزارم...

NO FEAR
06-24-2007, 05:15 PM
ولی با تموم این حرفا wwe اگرم فیلم باشه اون همه تماشاچی به ورزشگا ها نمیرفتن... اگر تابلو بود و اگر دل مردم رو میزد اون همه تماشاچی آمریکایی زودتر از ما میفهمیدن...
wwe یه نکته مثبتی که داره هیچوقت قابل پیش بینی نیست... اینه که این همه تماشاچی رو به سمت خودش کشونده....

monster kane
06-24-2007, 05:21 PM
بعد از اين همه وقت كه WWE مارو سرگرم كرد
درسته , دستش درد نکنه

و با بازي هاي جالبش به ما روحيه داد
روحیه؟!
متوجه نمیشم یه مسابقه چه روحیه ای برای ما داره؟!

حالا به خاطر حرف 3 تا عوضي كه از tna پول گرفتن شما اين چيزي رو باور مي كنيد؟؟؟
کورت و بیگ شو و لیتا حرف حق رو زدن , به اونا ظلم شده
یادت هست بیگ شو چقدر بد از لشلی باخت , این جواب بیگ شو بعد از این همه کار برای WWE بود

آخه اين ليتا ديگه چي ميگه كه مثل خوره افتاده بود به جون اج و حالا
لیتا خودش نمیخواست به زور اینکارو باهاش کردن
در ضمن مطمئن هستم که شما این حرف رو از روی تعصبی که به ادج داری زدی

اين حرفا رو كه زدم واسه اينه كه فقط قبول دارم كه 30 يا 40 درصد بازيها نمايشي هست
اگر مدرکی یا حرف قانع کننده ای بزنی ممنون میشم
در ضمن شما در بین حرفاتون به نمایشی بودن یا نبودن اشاره نکردین که میگین اين حرفا رو كه زدم واسه اينه كه فقط قبول دارم كه 30 يا 40 درصد بازيها نمايشي هست!!!

هركي نظر خودشو داره ولي آخرين حرفم اينه كه واسه ي كسايي كه نون به نرخ روز مي خورن واقعا متاسفم...
مطمئن باش که TNA انقدرها هم پولدار نیست که بخواد پول زیادی بده , فقط TNA به کورت گفت که من به تو راه میدم تا خودتو نشون بدی و کورت هم دقیقا اینو میخواست
اگر با کینم دیدار داشته باشه این حرف هم به کین میزنه
درود به سیاست TNA
======================
نگاه کن تا سال 2004 همه چی خوب پیش رفت ولی از رستلمنیا 21 بود که یکدفعه همه چیز تغییر کرد البته علل این تغییر هم تغییر کردن سیاست وینس بود

monster kane
06-24-2007, 05:32 PM
ولی با تموم این حرفا wwe اگرم فیلم باشه اون همه تماشاچی به ورزشگا ها نمیرفتن... اگر تابلو بود و اگر دل مردم رو میزد اون همه تماشاچی آمریکایی زودتر از ما میفهمیدن...
wwe یه نکته مثبتی که داره هیچوقت قابل پیش بینی نیست... اینه که این همه تماشاچی رو به سمت خودش کشونده....

نگاه کن اگر دقت کنی مبینی که اکثر کسانی که کشتی کج رو خیلی وقت دنبال میکنن داره صداشون در میاد , من الان وقتی انجمن های خارجی رو میبینم یعنی واقعا حرص میخورم چون میبینم همه حرف از MVP , کندی , ادج , مت هاردی میزنن و دیگه اثری از اون افرادی که طرفدار اسطوره ها هستن نیست و دلیلش هم اینه که وینس یکدفعه قدیمی هارو رها کرد و یک تف ناقابل هم به گذشته پرت کرد
ولی TNA م هوای قدیمی هارو داره و هم تازه کارها
سوپراستارهای نسبتا تازه کار:
1.TNA:دادن کمربند به کریستن:نمونه ای از راه دادن به افراد نسبتا تازه کار
WWE:دادن کمربند به ادج و سینا :نمونه ای از راه دادن برای پیشرفت(که وینس هم حتی راه حل راه دادن به یه سوپراستار رو بلد نیست و باعث شده که سینا تا حدودی منفور بشه , در صورتی که کریستن هم پیشرفت کرده و هم منفور نشده)
------
سوپراستار های قدیمی:
2.TNA:دادن کمربند به کورت انگل برای قدر دانی از سوپراستارهای قدیمی
WWE:متاسفانه هیچی

The King Of Kings
06-24-2007, 05:33 PM
TNA ار نظر جذابیت....تماشاگر....مدیریت.... منظم بودن....سوپراستار... از WWE بهتره

H H H
06-24-2007, 07:38 PM
اقا چرا خودتونو عذاب میدید همین وجنس رو پیشبینی کنید اگر میگید wwe همه مسابقاتش قابل پیشبینیه؟

monster kane
06-24-2007, 08:01 PM
اقا چرا خودتونو عذاب میدید همین وجنس رو پیشبینی کنید اگر میگید wwe همه مسابقاتش قابل پیشبینیه؟

عزیزم کسی نگفت قابل پیشبینی هست , نتایج از قبل تعیین شده
پس قابل پیشبینی هست با نتایج از قبل تعیین شده از نظر معنی و مفهوم خیلی فرق داره
اگر وینس کس و کار من بود حتما بهتون میگفتم تو ونجنس کی میبره

Poriya_Johncena
06-24-2007, 09:13 PM
مسابقات از قبل معلوم ميشه بعد اينا بازي ميكنند توي جاجمنت تقلب شد جان سينا برنده نبود ولي قرار شده بود برنده باشه

Mr.DMN
06-24-2007, 09:17 PM

عزیزم کسی نگفت قابل پیشبینی هست , نتایج از قبل تعیین شده
پس قابل پیشبینی هست با نتایج از قبل تعیین شده از نظر معنی و مفهوم خیلی فرق داره
اگر وینس کس و کار من بود حتما بهتون میگفتم تو ونجنس کی میبره

monster kane راست ميگه عرفان جان سران كمپاني نتايج رو از قبل تعيين مي كنند نه ما

Alireza Hunter
06-24-2007, 09:57 PM
بچه ها !!! بعد از اين همه وقت كه WWE مارو سرگرم كرد و با بازي هاي جالبش به ما روحيه داد حالا به خاطر حرف 3 تا عوضي كه از tna پول گرفتن شما اين چيزي رو باور مي كنيد؟؟؟ حالا كورت و بيگ شو يه چيزي آخه اين ليتا ديگه چي ميگه كه مثل خوره افتاده بود به جون اج و حالا......اين حرفا رو كه زدم واسه اينه كه فقط قبول دارم كه 30 يا 40 درصد بازيها نمايشي هست...هركي نظر خودشو داره ولي آخرين حرفم اينه كه واسه ي كسايي كه نون به نرخ روز مي خورن واقعا متاسفم...

حرفات کاملا درسته...با تک تک کلماتت موافقم ..عالی بود

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:11 PM

نگاه کن اگر دقت کنی مبینی که اکثر کسانی که کشتی کج رو خیلی وقت دنبال میکنن داره صداشون در میاد , من الان وقتی انجمن های خارجی رو میبینم یعنی واقعا حرص میخورم چون میبینم همه حرف از MVP , کندی , ادج , مت هاردی میزنن و دیگه اثری از اون افرادی که طرفدار اسطوره ها هستن نیست و دلیلش هم اینه که وینس یکدفعه قدیمی هارو رها کرد و یک تف ناقابل هم به گذشته پرت کرد
ولی TNA م هوای قدیمی هارو داره و هم تازه کارها
سوپراستارهای نسبتا تازه کار:
1.TNA:دادن کمربند به کریستن:نمونه ای از راه دادن به افراد نسبتا تازه کار
WWE:دادن کمربند به ادج و سینا :نمونه ای از راه دادن برای پیشرفت(که وینس هم حتی راه حل راه دادن به یه سوپراستار رو بلد نیست و باعث شده که سینا تا حدودی منفور بشه , در صورتی که کریستن هم پیشرفت کرده و هم منفور نشده)
------
سوپراستار های قدیمی:
2.TNA:دادن کمربند به کورت انگل برای قدر دانی از سوپراستارهای قدیمی
WWE:متاسفانه هیچی

tna داره این وسط لاشخوری میکنه wwe کارت انگلو کارت کردش فکر میکنی tna واسه کارت چه کار کرده اگه اونو گرفته فقط برایه خودش هستش در ضمن tna به سوپراستاریی که از wwe میرند اونجا بیشتر پول میدند
اصلا اگه wwe نبود به هیچ وجه کشتی کچ اینجوری پیگری نمیشد تو حتی میتونی حرفهایی که راک درباره ی وینس زده رو بشنوی راک گفته اون یک تحول عظیم و یک انقلاب بزرگ رو در این رشته به پا کرده و الانم قصدش اینکه بره سراغ جونترا تا بتونه این کمپانی رو هم برای اینده تامین کنه...منبعشم مصاحبه ی راک با شبکه ی جهانی voa
ّبعدشم مگه تا همین چند وقت پیش این هوگان نبود که الکی میومد و بزرگا رو میبرد یا همین رودی پیپر که تونست کمربند تگو بدس بیاره اینا مگه قدیمی نیستند ...پس مراسم hall of fame رو برایچی برگزار میکنند برای یادبود از گذشتگان این رشته دیگه
بعد دیگه به قوله دوستان مردمی که تو امریکا هستند برای پولشون ارزش قائل میشند و با شناخت اونو خرج میکنند و دیگه همه هم میدونند که طرفدارای tna یک چهارم طرفدارایه wwe هم نمیشند

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

monster kane
06-24-2007, 10:12 PM

پس مثل اینکه شما هم از این سیاست وینس راضی هستید
البته طبیعی هم هست چون فکر کنم شما طرفدار سینا هستی و الان این سیاست وینس هم برای سینا بد نشده
=========
وینس خیلی بی معرفت هست یعنی انقدر زود یه ادم کسایی رو که براش یه عمر کار کردن فراموش میکنه؟!
در حال حاضر بیشترین کسی که داره در حقش ظلم میشه کین هست و جالب اینجاست که کین این شکست هارو فقط برای بالا بردن سینا میخوره(اوماگا و خالی)
بهتره بگیم که کین monster jobber سینا هست!!!
من کاملا حق رو به این سه سوپراستار میدم

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:15 PM
TNA ار نظر جذابیت....تماشاگر....مدیریت.... منظم بودن....سوپراستار... از WWE بهتره

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تمالشگر!!!!!!!!!!!!!! نظم!!!!!!!!

Mr.DMN
06-24-2007, 10:19 PM
عليرضاجان قبول كن يكسري از بزرگان دارن در WWE تباه ميشن.بحث فرد خاصي نيست.اما شما دوست نداشتي مثل سابق گلدبرگ بود .براك بود و........

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:20 PM

پس مثل اینکه شما هم از این سیاست وینس راضی هستید
البته طبیعی هم هست چون فکر کنم شما طرفدار سینا هستی و الان این سیاست وینس هم برای سینا بد نشده
=========
وینس خیلی بی معرفت هست یعنی انقدر زود یه ادم کسایی رو که براش یه عمر کار کردن فراموش میکنه؟!
در حال حاضر بیشترین کسی که داره در حقش ظلم میشه کین هست و جالب اینجاست که کین این شکست هارو فقط برای بالا بردن سینا میخوره(اوماگا و خالی)
بهتره بگیم که کین monster jobber سینا هست!!!
من کاملا حق رو به این سه سوپراستار میدم

اقا کین افت کرده و چون افت کرده wwe به اون توجه نمیکنه منم اینو قبول دارم که به کین ظلم کردند ولی خوب کینم دیگه کین نیست اگه مطلع باشی wwe میخواست که کین رو به اوج برگردونه ولی کین واقعا کند شده ولی این بهت قول میدم کین اگه با پشتکار بیشتری کار کنه وضعش از این خیلی بهتر میشه
پس مشخص شد چون شما طرفدار کین هستی و کین هم جدید اصلا در wwe خوب کار نمیکنه ناراضی هستی

B M C
06-24-2007, 10:22 PM
ا منم با نظر د داوود موافقم!
اگه مکمن یکی از فامیلامون بود من که باتیستا رو قهرمان رویال و کمربند سنگین وزن و تگ تیم و .....میکردم!(اما نیستم:4:)

Mr.DMN
06-24-2007, 10:24 PM
به خاطر سياست غلطش بزرگان يكي پس از ديگري رفتن

mrk
06-24-2007, 10:27 PM
wwe از همون اول از قبل تعيين شده بوده و هست و خواهد بود.بازي آندري و هالك هوگان در رستلمنيا يك رو ببينيد. آخه آندري به اون گندگي نمي تونه هالك هوگان رو بندازه زمين و جفت پا بپره روي دلش!!!!!! آخه خودتون فكر كنيد.

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:27 PM
عليرضاجان قبول كن يكسري از بزرگان دارن در WWE تباه ميشن.بحث فرد خاصي نيست.اما شما دوست نداشتي مثل سابق گلدبرگ بود .براك بود و........

بله تا حدودی قبول دارم اما برای اطلاع بیشتر بگم بارک برای اختلافاتی که با گلدبرگ پیدا کرد رفت و تا مدتی قصد مسابقه نداشت تا اینکه سعی کرد خودشو اماده کنه الان تو یکی از زیر مجموعه های wwe فعالیت میکنه
بعدشم از براک حرف شد باید بگم که همین براک واقعا خیلی باید مدیون wwe باشه چون بدون کمک هایه وینس هیچی نمیشد
اصلا شما فکر میکنید وینس چون همین جو ر الکی سعی میکنه رو کسی کار کنه؟؟؟؟ نه!!
پس چرا وینس نرفت به جایه لشلی رو شلتون بنجامین برنامه ریزی کنه ...wwe رو کسایی برنامه میچنه که یه کچ کار معمولی نباشه و دارای خصوصیات و ویزگی های بخصوصی باشه

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:32 PM
wwe از همون اول از قبل تعيين شده بوده و هست و خواهد بود.بازي آندري و هالك هوگان در رستلمنيا يك رو ببينيد. آخه آندري به اون گندگي نمي تونه هالك هوگان رو بندازه زمين و جفت پا بپره روي دلش!!!!!! آخه خودتون فكر كنيد.

اصلا اون موقع ها دیگه حرفی از نمایش نبود
اقا اصلل همین که ما اینجا جمع شدیم بخاطر وینس و wwe هستش که تا حالا تونسه ما رو اینجوری به طرف مسابقات بکشه
خیلی نامردیه که اینجوری صحبت کنید ..wwe ما رو خیلی سرگرم کرده

B M C
06-24-2007, 10:34 PM
:34:

بله تا حدودی قبول دارم اما برای اطلاع بیشتر بگم بارک برای اختلافاتی که با گلدبرگ پیدا کرد رفت و تا مدتی قصد مسابقه نداشت تا اینکه سعی کرد خودشو اماده کنه الان تو یکی از زیر مجموعه های wwe فعالیت میکنه
بعدشم از براک حرف شد باید بگم که همین براک واقعا خیلی باید مدیون wwe باشه چون بدون کمک هایه وینس هیچی نمیشد
اصلا شما فکر میکنید وینس چون همین جو ر الکی سعی میکنه رو کسی کار کنه؟؟؟؟ نه!!
پس چرا وینس نرفت به جایه لشلی رو شلتون بنجامین برنامه ریزی کنه ...wwe رو کسایی برنامه میچنه که یه کچ کار معمولی نباشه و دارای خصوصیات و ویزگی های بخصوصی باشه

خیلی این حرفت درست بود!:15:(فکر کن شلتون قهرمان سنگین وزن ecw):11:

mrk
06-24-2007, 10:36 PM

اصلا اون موقع ها دیگه حرفی از نمایش نبود
اقا اصلل همین که ما اینجا جمع شدیم بخاطر وینس و wwe هستش که تا حالا تونسه ما رو اینجوری به طرف مسابقات بکشه
خیلی نامردیه که اینجوری صحبت کنید ..wwe ما رو خیلی سرگرم کرده

من نميگم wwe بد هستش من ميگم از همون اول نمايشي بوده كه اگر اين طوري نبود كسي اصلا wwe نگاه نميكرد.

The King Of Kings
06-24-2007, 10:39 PM

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تمالشگر!!!!!!!!!!!!!! نظم!!!!!!!!

ببخشید اشتباه تایپ کردم باید اینو مینوشتم

WWE ار نظر جذابیت....تماشاگر....مدیریت.... منظم بودن....سوپراستار... از TNA بهتره

monster kane
06-24-2007, 10:39 PM
اصلا اگه wwe نبود به هیچ وجه کشتی کچ اینجوری پیگری نمیشد تو حتی میتونی حرفهایی که راک درباره ی وینس زده رو بشنوی راک گفته اون یک تحول عظیم و یک انقلاب بزرگ رو در این رشته به پا کرده و الانم قصدش اینکه بره سراغ جونترا تا بتونه این کمپانی رو هم برای اینده تامین کنه...منبعشم مصاحبه ی راک با شبکه ی جهانی voa
قبول دارم وینس دنیای جدیدی رو به روی کشتی کج باز کرد ولی مطمئن باش هر نو اوری روزی دل همرو میزنه , در کنار این وینس نتونست به خوبی WWE رو رو دستش حفظ کنه اگر میتونست چرا کورت انگل بارش رو رو دوشش گذاشتو از WWE در رفت , چرا کریستن رفت , چرا RVD برای رفتنش از WWE روز شماری میکنه؟

tna داره این وسط لاشخوری میکنه
عزیزم پس میخوای لاشخوری نکنه؟!!!!
وقتی TNA میبینه که یکی از سوپراستارهای خوب WWE داره بهش ظلم میشه خوب میره رو مخش کار میکنه و به اون وعده قهرمانی میده(که به این وعده هم عمل میکنه) و به راحتی سوپراستار های WWE رو جذب میکنه
به نظر من کسی که زبل هست و سیاست خوبی داره باید همیشه موفق باشه
وینس فقط نو اوری کرد ولی اصلا سیاستی به کار نبرد

الانم قصدش اینکه بره سراغ جونترا تا بتونه این کمپانی رو هم برای اینده تامین کنه
TNA هم همین کارو میکنه و جالب اینه که علاوه بر راه دادن به جوان ها , سوپراستارهای قدیمیش هم راضی نگه میداره

ّبعدشم مگه تا همین چند وقت پیش این هوگان نبود که الکی میومد و بزرگا رو میبرد یا همین رودی پیپر که تونست کمربند تگو بدس بیاره اینا مگه قدیمی نیستند ...پس مراسم hall of fame رو برایچی برگزار میکنند برای یادبود از گذشتگان این رشته دیگه
عزیزم چرا انقدر راه دور میری:11:
من که نگفتم بیان کمربند رو به لجند ها بدن
نه , یذره بیان به کسایی مثل شاون مایکل , کین , تریپل اچ , RVD و.... برسن
WWE تا الان کسایی مثل کریس جریکو . کریستن , انگل , تیم 3D , استاینر رو از دست داده حالا خدا عاقبت رو بخیر کنه

بعد دیگه به قوله دوستان مردمی که تو امریکا هستند برای پولشون ارزش قائل میشند و با شناخت اونو خرج میکنند و دیگه همه هم میدونند که طرفدارای tna یک چهارم طرفدارایه wwe هم نمیشند
نو اوری وینس باعث شد تا WWE یکدفعه خیلی طرفدار پیدا کنه ولی حالا صبر کن اینده از ان TNA هست , هنوز TNA با سوپراستارهای WWE کار داره , RVD که قطعی هست , کین هم که شاید , جریکو هم که امیدوارم , حالا باید دید که TNA دیگه با کدوم سوپراستار WWE کار داره
شاید تا دو سال دیگه یه همچین موقع هایی TNA دو برار WWE قدرت پیدا کرده باشه
میبینی همه دارن میان TNA اون موقع WWE میمونه با یه سینا:11:

H H H
06-24-2007, 10:44 PM
اگر wwe بدتر از tna بود خیلی **** استار ها قبل از کرت انگل و بیگ شو به tna میرفتند.

B M C
06-24-2007, 10:45 PM
کی گفته!
اگه wweتعیین شده نبود الان اینقدر از طرفدارای سینا کم نمیشد!
دیگه الان کالی کمربند رو میگرفت بعد تو یه مین اونت خونی به یه لایق اونو پس میداد!

B M C
06-24-2007, 10:49 PM
بعدشم بیننده و طرفدار زیاد میشد!

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:55 PM
ببینید TNA میتونه از این فرد یک اندرتیکر درست کنه..

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

monster kane
06-24-2007, 10:58 PM
اگر wwe بدتر از tna بود خیلی **** استار ها قبل از کرت انگل و بیگ شو به tna میرفتند.

نگاه کن هر کسی به یه اندازه صبور هست و این صبور بودن رو میشه به یه لیوان خالی تشبیه کرد , این لیوان تا موقعی که پر نشده هر چیزی رو طاقت میاره ولی خدا اون روز رو نیاره که اب از این لیوان لبریز بشه اون موقع هست که خودش رو بیرون میریزه
کورت و بیگ شو هم بعد از این همه سال طاقتشون تموم شد و منتظر اولین فرصت بودن تا قراردادشون تموم بشه , و هنوز خیلی از سوپراستارها موندن که به TNA منقل میشن
TNA تازه شروع به این سیاست کرده که سوپراستارهای WWE رو جذب کنه و میشه گفت این سیاست TNA از سال 2005 (شاید کمی هم قبلتر) شروع شده
در ضمن وینس تا رستلمنیا 21 خوب پیش رفت ولی نمیدونم یکدفعه چی شد که زد به سرش و این وضعیت رو به وجود اورد

Alireza Hunter
06-24-2007, 10:58 PM
اقا بیگ شو که اصلا زیاد مهم نیست فقط کارت رفتنش یکم به WWE ضربه زد..
اصلا به دوستان پیشنهاد میکنم یکم مسابقات TNA رو ببینیند واقعا مسخرست

amir-aghaei
06-24-2007, 11:00 PM
بنده این اعتقاد رو دارم که بازیهای دبلیو ای قابل پیش بینی نیستن فقط سازنندگانش واسه جذابیت این تورنمت ها بازیها رو کش میدن .شما نگاه کنید تو این چند سال اخیر اکثر کج کاران محبوب وقتی با منفورها روبرو میشن ابتدا میبازن حالا یا با نامردی تو بازی یا داستان بیرونی !! اما در نهایت پیروز میشن .نمونه اندرتیکر افسانه کشتی کج .که همیشه اگه کسی باش لج بیوفته ابتدا اندر بش میبازه ولی بعد دمارشو در میاره !! نمونه .همین اخرین بازیش ! چرا نذاشتن سوت و کور بره .اومدن اول مارک هنری بوفالو رو !! انداختن به جونش !که از الان مارک خودشو واسه یه بازی بعد از برگشت تیکر اماده کنه و بعدش هم یه مسئله تابلو !! ادج کیف رو میبره و میاد به طرز عجیبی بازی میکنه با اندر خسته و میبره و مسخره تر از اون ادج کسی که تو راو کتک خوره همه بود حالا شده **** تک اسمک دان .همه میدونیم باتیستا مرده اش هم ادج رو میبره ولی سیاست حکم میکنه و جذابیت بازیها ...
منه تماشاگر وقتی **** استار محبوبم میبازه به خودم میگم هفته دیگه یا پی پی وی بعدی میرم و واسه بردش دعا میکنم ! و همین حس باعث میشه که همه علاقه مند شن به ادامه بازیها !!
این مورد رو در حقیقتقبول دارم که اکثر بازیها از قبل نتایجش معلوم میشه الا هل این سل !!
موارد زیاد خیلی هست که حسه گفتنش نیست
در کل باید بچه ها این چیزا باید واستون عادی باشه !!ما فقط یه تماشاگریم ..

در ضمن اینا همه جهنمی ان ما رو هم با خودشون میبرن جهان اخرت جهنم !!
بزارید با خیال راحت تو بهشت صفا کنیم با حوریان بهشتی !!

B M C
06-24-2007, 11:03 PM

این حرفت منو یاد اون روز هاشمیان در برنامه 90 انداخت!(در مورد الوند همدان و پاس)
هاشمیان گفت تیم هامون باید از پایه شروع کنن نه مثل TNA برن یهو اسطوره بخرن:17:
واقعآ زدی تو خال!:24::32::34:
دمت گرم به حرفت ایمان اوردم!:34::32:

monster kane
06-24-2007, 11:04 PM

اندرتیکر خودش لیاقت پیشرفت رو داشت و WWE درصد کمی از اسطوره شدن اندرتیکر نقش داشت

دست شما درد نکنه , حالا بیگ شو هم شد هیچ , نه مثل اینکه شما فقط داری به بیگ شو سال 2006 دقت میکنی!

کسی که بخواد با نگاه بد بشینه TNA رو نگاه کنه همون نبینه بهتره

monster kane
06-24-2007, 11:07 PM
نه مثل TNA برن یهو اسطوره بخرن
کسی که لیاقت نگه داشتن اسطوره رو نداره همون بهتر که همشون رو از دست بده
TNA زبل بوذ همه خوبای WWE هم کش رفت و خواهد رفت

Mr.DMN
06-24-2007, 11:08 PM
عليرضاجان منم ميگم شما فقط از روي گذشته افراد قضاوت ميكني.اگه WWE اينارو به اينجا رسونده.به خاطر اينه كه همينه تا قبل از اين داستانها با كتك هايي كه خوردن WWE و وينسه رو به اينجا رسوندند.اگه اينا نبودند WWE الان بازم اين وضع رو داشت؟

Alireza Hunter
06-24-2007, 11:13 PM

اندرتیکر خودش لیاقت پیشرفت رو داشت و WWE درصد کمی از اسطوره شدن اندرتیکر نقش داشت

دست شما درد نکنه , حالا بیگ شو هم شد هیچ , نه مثل اینکه شما فقط داری به بیگ شو سال 2006 دقت میکنی!

کسی که بخواد با نگاه بد بشینه TNA رو نگاه کنه همون نبینه بهتره

WWE نقش کمی تو پیشرفت اندرتیکر داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

اگه اندرتیکر پشتکار نداشت که دیگه هیچی نبود ولی مطمئا باش که اگه با این پشتکارش تو TNA بود الان سطحس فرقی با ویلیام ریگال نداشت ولی چون WWE جلو راش سبز شد شد اسطوره کشتی کچ
اصلا چرا تا حالا یک اسطوره از TNA پیدا نشده ..کشتی کچ بدون WWE هیچی نمیشد و اصلا تو خودو امریکا هم گسترش پیدا نمیکرد و چه برسه به این وره دنیا تو ایران
و اونوقت ما میشنیم از مسابقات لذت میبریم بعد میگیم wwe فلان wwe فلان

B M C
06-24-2007, 11:16 PM
واقعآ ببینید !
ایا رئیس tna حاضره مثل وینس کلشو بکنن تو کونه بیگ شو !(نه واقعآ حاضره؟)

پس این کار وینس واسه محبوبیت dx بود و بها دادن به قدیمیا!

پس وینس خیلی کارا کرده که رئیس tna اگه بخواد تو خواب اینکار رو بکنه شلوارشو خیس میکنه (مثل اون ضربه ای که تریپل با پتک زد که پتک اونور پرتاب شد)

Alireza Hunter
06-24-2007, 11:22 PM
عليرضاجان منم ميگم شما فقط از روي گذشته افراد قضاوت ميكني.اگه WWE اينارو به اينجا رسونده.به خاطر اينه كه همينه تا قبل از اين داستانها با كتك هايي كه خوردن WWE و وينسه رو به اينجا رسوندند.اگه اينا نبودند WWE الان بازم اين وضع رو داشت؟

اقا هر دویه اینها به هم وابسته هستند ولی خوب اون موقع که تیکر هیچی نبود کی بیشتر به دیگری نیاز داشت؟؟

MRT619RKO
06-24-2007, 11:22 PM
واقعا بايد حلق اين كورت انگل رو بوسيد !!
به نظر من هم TNA خيلي بهتره ، واقعي تره نمايشي نيس !!
بازم خدا رو شكر اين مك من مرد شايد يكي پيدا شه كه بتونه بهتر و واقعي تر WWE رو اداره كنه !!!
داوود جان از بابت خبر ممنون ! مثل هميشه عالي بود !!!!

Alireza Hunter
06-24-2007, 11:23 PM
واقعآ ببینید !
ایا رئیس tna حاضره مثل وینس کلشو بکنن تو کونه بیگ شو !(نه واقعآ حاضره؟)

پس این کار وینس واسه محبوبیت dx بود و بها دادن به قدیمیا!

پس وینس خیلی کارا کرده که رئیس tna اگه بخواد تو خواب اینکار رو بکنه شلوارشو خیس میکنه (مثل اون ضربه ای که تریپل با پتک زد که پتک اونور پرتاب شد)

با این حرفتم موافقم

Alireza Hunter
06-24-2007, 11:28 PM
اقا من رفتم بخوابم فکر کنم با این اوصاف شب خواب وینس و tna رو ببینیم

Mr.DMN
06-24-2007, 11:34 PM
شبت بخير

B M C
06-24-2007, 11:35 PM
اره اه برو بخواب!(خواب توری و اشلی ببینی)
منم میرم میخوابم !

(میگم بحث تعطیل تا فردا)
بای بای

Eddie
06-25-2007, 01:10 AM
آقایون خدایی یک دقیقه بی هیچ تعصب فکر کنید.
اگر من یا شما انقدر کتک خورده باشیم که اسممون یادمون بره کدوممون منتظر می مونه تا بهمون پاور بمب بزنن.یا خیلی فنای دیگه که من می تونم نام ببرم.شما فکر کنید عاقلانه رفیقه من داشته شوخی می کرده چکش خورده رو دستش و دستش خورد شده حالا hhh می زنه تو سر وینس هیچیش نمی شه .الکی ول می شه هرکی جایی از بدنش شکسته می دونه چه دردی داره اولش کارد بزنن خونت در نمیاد.
من فکر میکنم کرت بیشتر بخاطر این مسئله رفت چون اون فرنگی کاره و تو فرنگی
خالی بندی نیست.حریف واقعا داره کشتی می گیره.مهم ترین عامل قدرتمند بودن کورت هم همینه فرنگی کار کردن.

Eddie
06-25-2007, 01:20 AM
راستی محبوبیت wwe اصلن ربطی به داستانش نداره .چطور 2000 سال پیش امپراطوری رم 50000 نفر رو در کلوزیم جمع میکرد. در صورتی که هیچ چیزی قابل پیشبینی نبود.

Mr.DMN
06-25-2007, 07:08 AM
بچه ها WWE فيلم هندي شد رفت.تمام WWE آماده تحويل كمربند ادج به تريپل اچ است .اين وسط باتيستا هم قرباني بازيهاي از پيش تعيين شده شد

Mr.DMN
06-25-2007, 07:16 AM
من شب قبل ونجنس تو تاپيك مين ايونت ونجنس نوشتم بازي مارلا با اوماگا قراره دي كيو بشه پس ميبينيد WWE از پيش تعيين شدست

Alireza Hunter
06-25-2007, 02:12 PM
من شب قبل ونجنس تو تاپيك مين ايونت ونجنس نوشتم بازي مارلا با اوماگا قراره دي كيو بشه پس ميبينيد WWE از پيش تعيين شدست

خوب اونو منم قبول دارم چون نمیخواستند مارلا ببازه و مارلا هم به هیچ صورتی نمیتونست امگا رو ببره
ولی خوب میخوای اسم چند تا مجله معتبرو ببرم که توش نوشته بودند و گفتند سینا چون با وینس مشکلات زیادی پیدا کرده بود لشلی قهرمان میشه و به گفته ی فردی به نام Meyroun که یکی از اعضا کلیدی پشت صحنه ی wwe هستش گفته بود قراره این لیگ نیاز به تنوع دارد و به احتمال زیاد لشلی کمربندو میبره

Mr.DMN
06-25-2007, 03:50 PM
عليرضاجان مثل يه زماني كه وينس باتيستا رو گنده و نفر اول كرد و الان يهو كوبيدش زمين.يه روزم اينكار رو با جان سينا ميكنه.فعلا جان سينا چون داره پول سازي ميكنه نفر اول هستش.اين مجلات هم باور كن از WWE پول ميگيرند.ميخواي من برات مجله اي نام ببرم كه شب قبل مسابقات ونجنس حتي نوشته بود كه جان سينا قراره فولي رو پين كنه

The Dark Knight
06-25-2007, 04:19 PM
فقط بگم بازی باتیستا رو تو لیگ های قدیمی کشتی کج رو که می دیدم (لیگ معروفی نیست) که بازی ها از پیش تعیین شده نبود...براک با اون همه قدرتش از باتیستا باخت...خیلی دلم واسه باتیستا می سوزه که این جوری داره بازی داده می شه...باتیستای واقعی تو WWE حریف نداره...شاید کالی فقط بتونه کاری بکنه ولی مطعین باشین که هیچ کس دیگه ایی از پسش بر نمی یاد.

Mr.DMN
06-25-2007, 04:25 PM
اگرقرار به بازي هاي واقعي باشه خيليها هستند كه حريف ندارند

Slipknot
06-25-2007, 05:59 PM
آقاي مانستر كين! خدا مي دونه كه من اين حرفا رو از روي تعصب اج نزدم...خودتون ببينيد خدايي تو بحث تركيب شدن اج با ليتا كدوم ضرر كرد؟ كدوم از زنش جدا شد؟(اج) پس در اين صورت كه ليتا به اج توسط wwe غالب شده بود پس wwe اج رو به نامردي توي بازيها محكوم كرده بود!!!! خودتون ديديد ليتا با اون مسخره بازياش چطوري باعث كم شدن تماشاچي هاي اج مي شد؟؟؟!!! اگه ليتا به اج غالب شده بود پس Live *** در راو و طلاق از زن اج يعني النا هم به اج غالب شده بود و اج به خاطر سياست هاي كثيف wwe همه چيزش رو باخت حداقل قبول دارم بدون اون نامردي ها لاقل چند تا بازي رو مي برد مثلا بازي ميك فولي رو كه برد اگه ليتا باهاش نبود تماشا چي ها آخر بازي اونجوري هوش نمي كردن...پس دقت كنيد كسي كه در اين بين نابود شد اج بود طوري كه بهش القاب متقلب و دزد رو دادن!!! البته خودم قبول ندارم كه ليتا به اج غالب شده بود ولي با بررسي اين چرندياتي كه ليتا گفت در واقع متوجه مي شيم كه در صورت واقعي بودن اين چرنديات اج همه چيزشو باخت نه ليتا كه هرروزبا يكي بود!!!!! انشالله تو يكي دو روز آينده عكس زنه قبلي اج رو واستون ميذارم.

Slipknot
06-25-2007, 06:02 PM
البته اينو بدونيد اگه گفتم سياست كثيف wwe منظورم در صورتي بود كه ليتا درست گفته باشه كه نگفته.

NO FEAR
06-25-2007, 06:02 PM
به نظرم من که ما اصلا مجله های آمریکایی رو نمیشناسیم...
پس بهتره رو حرفای اونا حساب نکنیم..چون مجله ها و روزنامه ها فقط به فکر تیتراژ خودشون هستن... مطلب دروغ یا راست واسشون فرق نمیکنه..
مشالله روزنامه ها و مجله های آمریکایی هم که به خالی بندی معروفن...

NO FEAR
06-25-2007, 06:07 PM
اگه قرار بود به هر کس نقشی بدن به نظرم نقش ادج از همه بدتره و ادج باید از همه اینا ناراضی تر باشه..
چون ادج با این بردای مسخرش نه تنها طرفداراش بیشتر نمیشن...بلکه کمترم میشن...مگه میشه کسی بیاد تو رینگ ...کسی که یه عمر تو رینگ بوده مثل ادج بعد از دو تا مشت باتیستا بترسه...اینا فیلمه...

NO FEAR
06-25-2007, 06:10 PM
من با اینکه باتیستا رو خیلی قبول دارم ولی باور نمیکنم که ادج بیاد تو رینگ و از باتیستا بترسه و باتیستا اون جور تحقیر آمیز مسخرش کنه...

Mr.DMN
06-25-2007, 06:13 PM
ابوذر جان اينا براي پول هركاري ميكنند.يعني شما ميگي بازي ادج با باتيستا تو جاجمنت دي و به خصوص وان نايت استند خالي بندي نبود؟ديگه تابلو بود اگه باتيستا حتي خودش رو قل ميداد برنده بازي بود تو وان نايت استند اينا همه برمامه ريزيه.يكي اگه يه روز WWE رو ببينه ميفهمه

Slipknot
06-25-2007, 06:13 PM
,واقعا ممنونم دوست عزيز! no fear

NO FEAR
06-25-2007, 06:20 PM
داوود جان منم حرفت رو قبول دارم... باتیستا خیلی تابلو بازی رو باخت...
ولی راست میگی این بازی های جدید تو این یه سال دیگه خیلی تابلو دارن میکنن...
در مورد ضربات حق با شمای اددی...اینا همه ورزشکارای برجسته ای هستن ولی شرایط براشون اینطور پیش اومده..

reza
06-25-2007, 08:53 PM
آقا تا کی میخواین این بحثو ادامه بدین؟
همین که 1 ساعت یا بیشتر مارو سرگرم میکیه خودش خیلیه هر چی باشه از این سریالای آبکی ایرانی که بهتره!

Alireza Hunter
06-25-2007, 08:58 PM
به نظرم من که ما اصلا مجله های آمریکایی رو نمیشناسیم...
پس بهتره رو حرفای اونا حساب نکنیم..چون مجله ها و روزنامه ها فقط به فکر تیتراژ خودشون هستن... مطلب دروغ یا راست واسشون فرق نمیکنه..
مشالله روزنامه ها و مجله های آمریکایی هم که به خالی بندی معروفن...

اقا فکر کردی اونجا مثله ایرانه؟؟؟ اونجا اگه مطلبی رو از خودت بنویسی چوب تو استینت میکنند
بعدشم فکر کنم مجله ی استریکشن ورلد رو همه بشناسند و اگه اطلاع داشته باشی این مجله یکی از معتبرن مجلاته و همین که چند تا از صفحاتشو اختصاص به wwe داده خیلیه...تو این مجله نوشته بود که لشلی کمربندو میگره و این خیلی قاطع بیان کرده بود

Alireza Hunter
06-25-2007, 09:03 PM
عليرضاجان مثل يه زماني كه وينس باتيستا رو گنده و نفر اول كرد و الان يهو كوبيدش زمين.يه روزم اينكار رو با جان سينا ميكنه.فعلا جان سينا چون داره پول سازي ميكنه نفر اول هستش.اين مجلات هم باور كن از WWE پول ميگيرند.ميخواي من برات مجله اي نام ببرم كه شب قبل مسابقات ونجنس حتي نوشته بود كه جان سينا قراره فولي رو پين كنه

اقا درسته که wwe به باتیستا بد کرده ولی مطمئا باش باتیستا تو همین سال کمربندو میگره ...اقا علت اینکه Wwe با باتیستا اینجوری طی کرده 1 _افت باتیستا
2 اختلافات خانواده مکمهن با باتیستا
حالا هم که اختبافات وینس و سینا به اوج خود رسیده بود اما باز سینا کمربند دستشه اصلا سینا قرار نوبد تو رستلمنیا فهرمان بمونه

Mr.DMN
06-25-2007, 09:10 PM
شانس باتيستا رفت تا بعد رويال رامبل 2008.بعدم رسلينگ تاون معتبرترين مجله كشتي كچ امريكا كه فقط در همين كشور وجود داره و بعضي از سايتها مطالبشو نقل ميكنند.شب قبل ونجنس نوشته بود كه بازي مارلا دي كيو ميشه و جان سينا با پين كردن فولي ميبره

Mr.DMN
06-25-2007, 09:11 PM
آقا تا کی میخواین این بحثو ادامه بدین؟
همین که 1 ساعت یا بیشتر مارو سرگرم میکیه خودش خیلیه هر چی باشه از این سریالای آبکی ایرانی که بهتره!

رضاجان مسئله فقط سرگرمي نيست بلكه واقعيتها مثله سال 2003 و ما قبلش مهمه

The Dark Knight
06-25-2007, 09:23 PM
اقا درسته که wwe به باتیستا بد کرده ولی مطمئا باش باتیستا تو همین سال کمربندو میگره ...اقا علت اینکه Wwe با باتیستا اینجوری طی کرده 1 _افت باتیستا

اختلافات خانواده ی مک ماهون با باتیستا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Mr.DMN
06-25-2007, 09:27 PM
سينا راست ميگه باتيستا با مك من اصلا اختلافي نداره چه برسه به اختلاف خانوادگي.در ضمن مك من داره باتيستا رو مخصوصا خراب ميكنه.شايد بخواد در سال 2008 روش سرمايه گذاري كنه

monster kane
06-25-2007, 10:07 PM

اختلافات خانواده ی مک ماهون با باتیستا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اگه از علیرضا بپرسی میگه وینس با تمام سوپراستارهای کمپانی خودش اختلاف داره:11:

The King Of Kings
06-25-2007, 10:20 PM
من از اون اول گفتم WWE نتایجش رو از قبل میزاره ولی فن هاشون از 85 تا 90 درصد واقعی هست

Eddie
06-25-2007, 10:30 PM
دوستان بازی باتیستا با آندر رو تو بکلش نگاه کنید.
مخصوصا اون قسمت آخرش که باتیستا به آندر اسپیر می زنه .
آندر دست کم 15 سال داره کج کار می کنه .ا.ن وقت می بینید . که باتیستا از دوشش میاد پایین آندر هیچ کاری نمی کنه . باتیستا باهاش چشم تو چشم می شه آندر هیچی نمی **.باتیستا صافش می کنه اندر هیچی نمی که باتیستا می ره عقب فیگور میگیره واسپیر می زنه و آندر مثل یک تازه کار وای میسته نگاش می کنه.واقعا مسخرست

Mr.DMN
06-25-2007, 10:37 PM
چرا اين رو ميگي اسپيرهاي ادج رو جديدا ببينيد با دست يارو رو حمل ميكنه .ديگه اسپير نميزنه.حتي اسپير لشلي تو بازي وان نايت استند

NO FEAR
06-25-2007, 10:51 PM
چرا منو نمیگی داوود :4: تازگی میخوام بمب باتیستا بزنم...یا چوک اسلم اصلا نمیزنم :4:
نمیدونم چرا :4:

The King Of Kings
06-25-2007, 11:50 PM
دوستان با اینکه بعضی از پی پی وی های WWE بده مثل همین ونجنس امسال اما واقعا بعضی از پی پی وی هاش هم خیلی زیباست مثل رسل منیا 23 که بیشترین بازدیدکننده رو در تاریخ داشته تازه با اینکه نتایجه مسابقاتش مورد پیشبینی هست اما واقعا کاراش غیری پیشبینیه مثل امریکن بش 2005 که یه شب مونده به پی پی وی سه بازیه اصلی تعقیر کرد یا همین قهرمانی ادج خدایی کدومتون فکر میکردین بعد از مسابقه باتیستاو اندر ادج بیاد !!!!!!! پس نگید نتایج افتضاحه شاید WWE داره خودشو واسه سامراسلام اماده میکنه که بهترین پی پی ویشو نشون بده کی میدونه ؟!؟!؟!؟

NO FEAR
06-26-2007, 01:17 AM
آره راست میگه علیرضا...
شاید علیرضا رئیس wwe شد...کی میدونه :4:
بعد منو میفرسته سراغ ادج....
ما هم یه شکم چوب میخوریم میام :11:

B M C
06-26-2007, 01:27 AM
آره راست میگه علیرضا...
شاید علیرضا رئیس wwe شد...کی میدونه :4:
بعد منو میفرسته سراغ ادج....
ما هم یه شکم چوب میخوریم میام :11:

نترس من کمکت میکنم!:24:
من دل پری از ادج دارم و جدیدا دارم روی فن اسپیر تمرین میکنم:34:
نترس هر موقع کمک خواستی زنگ بزن در کمترین فرصت(24 ساعته)خودمو بهت میرسونم!:33::32::34:

NO FEAR
06-26-2007, 01:33 AM
آقا دمت گرم...
ولی فکر نمیکنی 24 ساعت دیره :11: یه بار دیدی افتاد دنبالم...
ما هم کمر درست حسابی نداریم میگیره کمر مارو میشکونه بابا..
من مسابقه نمیدم تو نمیری :4:

B M C
06-26-2007, 01:44 AM
غم نخور اگه بعدش پول بلیط هواپیما رو حساب میکنی
فقط 6 ساعت فقط 6 ساعت باتیستا (ورژن جدید )در خدمت شماست!

NO FEAR
06-26-2007, 01:51 AM
بازم دیره جون داداش...:4:
پول بلیط رو میدم ولی زودتر بیا... بیا با هم میریم پیشش باهاش صحبت کنیم شاید دیگه مسابقه هم ندادیم :4: دعوا آخر و عاقبت نداره :4:

B M C
06-26-2007, 01:57 AM
پول بلیط رو میدم ولی زودتر بیا... بیا با هم میریم پیشش باهاش صحبت کنیم شاید دیگه مسابقه هم ندادیم :4: دعوا آخر و عاقبت نداره :4:

نه این ادج ادم بیجنبه ایه:17::33:
یا میگه پول بدین یا .....:23::2::17:
پس یه هندیکپ میزاریم همه بروبکس محل رو جمع میکنیم میایم:24::32: 17 1vs
:17::17:

NO FEAR
06-26-2007, 02:03 AM

نه خطرناکه حسن :4:
جون داداش میره آدم میاره بچه های ما خون ندارن چوب میخوریما :4:
پس به بچه ها بگو دارن میان هر چی شیشه، چاغو، قمبه ،چوب،چماغ،پلاستیک:23:،لویی کهنه،پلاستیک کهنه خریداریم :4: :11::11:

B M C
06-26-2007, 02:09 AM

نه خطرناکه حسن :4:
جون داداش میره آدم میاره بچه های ما خون ندارن چوب میخوریما :4:
پس به بچه ها بگو دارن میان هر چی شیشه، چاغو، قمبه ،چوب،چماغ،پلاستیک:23:،لویی کهنه،پلاستیک کهنه خریداریم :4: :11::11:

تو دیگه کی هستی!:34:
باشه نه بکس ما همشون کج کارن!
در لیگ:ZWE
Zahedan Wrestling Entertainemet

NO FEAR
06-26-2007, 02:11 AM
بروبچ ما هم همه کج کارن داداش :4:
لیگ جهانی چوب خوران بازی میکنن دیگه... :4:

B M C
06-26-2007, 02:14 AM
پس فقط بکس ما بسشه!
تو بکستو بزار واسه مواقع خطرناک(چوب خوردن)!

NO FEAR
06-26-2007, 02:19 AM
آقا ما اصلا بکسی نداریم که داداش :11:
بکس ما یه نفرست اونم منم :4:
کمک خواستی صدام کن بیام چوبم رو بخورم برم :4: :11:

B M C
06-26-2007, 02:25 AM
اختیار داری داداش:11:
تو خودت نمره ی 20:4:
شما پیشکسوت مایی(در چوب خوری):11::11::4:
ما هم بکس نداریم!:11:

The King Of Kings
06-26-2007, 02:30 AM
اقا من از راه دور همایتتون میکنم

B M C
06-26-2007, 02:32 AM
ایول پس شدیم 3vs1
حالا دوست دارید مسابقه چی باشه!

The King Of Kings
06-26-2007, 02:36 AM
بنظرم استریت فایت در یه کوچه بونبست

B M C
06-26-2007, 02:40 AM
البته باید بگیم که لیتا رو هم بیاره(بعد کتک زدن ادج :4:)
ایول ایول

Mr.DMN
06-26-2007, 11:28 AM
با بازگشت مك من شكها به يقين تبديل شد كه دبليو دبليو اي فيلمه

amir
06-26-2007, 12:50 PM
اقایون اگه تی ان ای از دبلیو دبلیو ای واقعی تر هست پس چرا امار مصدومینش در سال نصف دبلیو دبلیو ای هم نیست دبلیو دبلیو ای در این دو سه سال مصدومینی مثل تیکر - باتیستا- بنوا- کینگ بوکر - مارک هنری - جوی مر کوری- تریپل ایچ - شاون مایکلز- ری مستریو و چندتایی که من یادم نیست داده در حالی که در تی ان ای فقط ران کلینگز مصدوم شده.

Mr.DMN
06-26-2007, 01:01 PM
آيا برات مصدوميت ملاكه امير جان؟آيا شما به تخيلي بودن بازيها پي نبردي؟بازي ادج و باتيستا تو وان نايت استند اوجه تابلويي.اگه يكي يه بار ببينه ميفهمه

hossein_wwe
06-26-2007, 03:20 PM
من کاملا با حرفت موافقم داود جان الان دیگه کشتی کج طوری شده اگر یه پسر بچه 5 ساله ببینه میتونه بازی بعدیشم تشخیص بده به نظرم از اون موقعه ای که راک رفت wwe مثل فیلمهای هندی شده واقعا برای مکمن متاسفم اصلا درک نمیکنه شایدم خودشو زده به خریت یا فقط به خاطر پول این کارا رو میکنه

Alireza Hunter
06-26-2007, 03:34 PM
مکمهن لایق ترین مدیر دنیاست و ما هم ناسپاس ترین طرفدارا هستیم..بعد از این همه مدت میرم سراغ یک لیگ در پیت ..اما مهم نیست ایرانیا کلا این شکلی هستند مهم اینکه تو کله دنیا محبوبیت wwe باورنکردنی هستش

amir
06-26-2007, 04:27 PM
در ضمن نفوذ دبلیو دبلیو ای به جایی رسیده که قرار هست جرج بوش رستلمینیای 24 رو افتتاح کنه.این خود از بهتر بودن دبلیو دبلیو ای خبر میده.شما یک **** استار نمیتونی از تی ان ای بگی که توسط خود تی ان ای پرورش یافته باشه و الان یک اسطوره باشه در حالی که دبلیو دبلیو ای کسایی مثل هوگان تیکر برت هارت و.... رو به اسطوره تبدیل کرده.

armin 3:16
07-12-2007, 10:31 AM
ب

تو دیگه کی هستی!:34:
باشه نه بکس ما همشون کج کارن!
در لیگ:ZWE
Zahedan Wrestling Entertainemet

خیلی جالب چون ما هم که یه لیگی برای خودمون داریم اسمش:
ZWE
هست.
zibashahr wrestling entertainment
توی پستهای قبل هم گفته بودم حدودا 5 ماه قبل.[/size]

07-12-2007, 10:48 AM
...
چون TNA معنای کشتی کج واقعی رو داره و Storyline تو TNA به هیچ وجه معنی نداره ولی پایه و اساس WWE فقط Storyline هست شما در ادامه گفتی:
1.TNA:دادن کمربند به کریستن:نمونه ای از راه دادن به افراد نسبتا تازه کار و2.TNA:دادن کمربند به کورت انگل برای قدر دانی از سوپراستارهای قدیمی
, E

اگه دقت کنی در خط اول گفتی که تی ان ای واقعیه و در چند تا پست بعد در مطالب شماره 1و2 رو گفتی: دادن کمربند به کریستین و انگل.

حالا به نظرت این حرفات همدیگر رو نقض نمیکنن !!

چون دادن کمربند توسط یک کمپانی به فردی خاص به معنای اینه که حریف اون فرد
باید ببازه و اون فرد [/size]باید [/size] پیروز بشه. واین به معنی نمایشی بودن هست . دور از واقعیت !

پس با واقعی بودن تی ان ای که شما گفتی تناقض داره.!!

شایدم 1-2 رو اشتباه گفتی نمیدونم.![/size]

07-12-2007, 04:51 PM
یکی از دوستان گفت که هوگن در WWE همیشه باید برنده بشه.!
اگه از WM2003 بخوایم حساب کنیم بله.

و همونطور که میدونید قرار بود در رسلمنیا 2007 (23) هوگن و استین با هم بازی کنن و در این مورد صحبتهایی که قبل از بازی شده بود و در چند انجمن و سایت خارجی هم روش بحث شده بود همین موضوع بود که به استون کلد گفته بودن باید از هوگن ببازی ولی اون قبول نکرد و بازی کنسل شد.
اگه WWE توی سالهای اخیر اینطوری نشده بود الان یه بازی بسیار زیبای دیگه توی رسلمنیا 2007 میدیدیم.

ali_big_red_monster_kane
07-12-2007, 06:11 PM
بابا من نمیدونم چرا شما دارین WWE رو با TNA در پیت مقایسه میکنین ؟
اصلآ قابل مقایسه نیستن. اسطوره هایی که WWE داره TNA تو خواب هم اونارو نداره.
تازه اگه کشتی کچ فیلم باشه TNA که خیلی فیلم تره.

Eddie Guerrero
07-18-2007, 03:17 AM
به نظر من اين مطلب فوق العاده بود.واقعا ممنون.بخدا من عاشق Angle هستم و از رفتنش به TNA ناراحت بودم اما حالا خيلي خوشحال شدم.واقعا راست مي گن.Eddie رو بخاطر يه مشت چرت و پرت با Rey دشمن كردن و بعد تو بازيهاي اين دو Rey هفته اي يه وعده Eddie Guerrero رو با اون همه قدرت و تعصب مي برد.

daryoush_14
08-06-2007, 04:37 PM

با این حرفات مخالفم .
-------------------------------------------------------------------
1 - تی ان ای یکی از لیگ های بزرگ دنیاست و به هیچ وجه در پیت نیست . این حرف ما طرفداران دبلیو ای هست که میگیم تی ان ای در پیته .
2 - یکی یکی اسطوره های دبلیو دبلیو ای دارن میرن تی ان ای و دیگه الان دبلیو دبلیو ای باید خواب اسطوره های خودش رو ببینه چون تا سه چهار سال دیگه ما ممکنه بابی لشلی و اوماگا رو هم در تی ان ای ببینیم و دیگه دبلیو دبلیو ای میشه پوچ .
3 - میتونم بپرسم کجای تی ان ای فیلمه ؟ اگه منظورت اینه که سوپراستارهای تی ان ای هی کتک می خورن و هیچیشون نمیشه باید بگم کسایی که تو تی ان ای هستن جزو استثناهای دنیای کشتی کچ اند . مثل ساموا جو و یا استینگ .
---------------------------------------------------------------------
راستی بعد از پیوستن تست و گلداست به تی ان ای ، گلدبرگ هم یه چشمکی به مسئولان تی ان ای زده و باید بگیم که همه چیز تمومه و کم کم تی ان ای پر طرفدارترین لیگ خواهد شد .:3:

batista121
09-06-2007, 08:22 PM
این باتیستا بره دیگه این کار رو نمیکنند

AMIRWWE619
09-07-2007, 12:25 AM
[/code][/code][/quote]
[/quote]
عجب اين وينس آدم كثيفيه![quote]

Sage Abyss
09-07-2007, 01:17 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> TNA <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Morteza-WWE
04-12-2008, 04:57 PM
فقط تی.ان.ای

Morteza-WWE
04-12-2008, 05:02 PM

با این حرفات مخالفم .
-------------------------------------------------------------------
1 - تی ان ای یکی از لیگ های بزرگ دنیاست و به هیچ وجه در پیت نیست . این حرف ما طرفداران دبلیو ای هست که میگیم تی ان ای در پیته .
2 - یکی یکی اسطوره های دبلیو دبلیو ای دارن میرن تی ان ای و دیگه الان دبلیو دبلیو ای باید خواب اسطوره های خودش رو ببینه چون تا سه چهار سال دیگه ما ممکنه بابی لشلی و اوماگا رو هم در تی ان ای ببینیم و دیگه دبلیو دبلیو ای میشه پوچ .
3 - میتونم بپرسم کجای تی ان ای فیلمه ؟ اگه منظورت اینه که سوپراستارهای تی ان ای هی کتک می خورن و هیچیشون نمیشه باید بگم کسایی که تو تی ان ای هستن جزو استثناهای دنیای کشتی کچ اند . مثل ساموا جو و یا استینگ .
---------------------------------------------------------------------
راستی بعد از پیوستن تست و گلداست به تی ان ای ، گلدبرگ هم یه چشمکی به مسئولان تی ان ای زده و باید بگیم که همه چیز تمومه و کم کم تی ان ای پر طرفدارترین لیگ خواهد شد .:3:

تو که به تی.ان.ای میگی دره پیت....یه سوپراستاره اختصاصی از TNA نام ببر !! دیدی بلد نیستی و یخوای کله گوگل رو واسه خوابوندنه کله من سرچ کنی ؟ :33::33: اصلا تو عقلت نمیرسه که تی.ان.ای چیه ؟ برو فیلم کمدیه WWE رو ببین و اصلا با تی.ان.ای حرفه ای کاری نداشته باش !!!

Ð-i-R-Ť-Y
04-12-2008, 07:36 PM
اره Diva های تی ان ای اصله حالن :4:

kian
04-12-2008, 07:55 PM
دقیقا همینه من که بعد از رسلمنیا کم کم حالم داره از کشتی کج به هم می خوره بازی ای که ترایپل اچ
حق قهرمانی رو داشت مخصوصا اینکه بازی انقدر مزخرف بود من طرفدار ترایپل اچ ام اما بازی سینا رو
واقعا دوست دارم و اصلا رندی در برابر این دو هیچه اما قهرمان شد یا آنگل راست می ** کین یکی از بهترین هاست اما قهرمان نمی شه یعنی نمی گذان که بشه یا مثلا ترایپل اچ داماد مک من است اما 2 ساله که نمی گذاره قهرمان شه

Pedi.Bati
04-12-2008, 11:10 PM
این باتیستا بره دیگه این کار رو نمیکنند

دیگه این حرفو نزنیا !!! ناراحت میشم بدجور ...

scooter
04-12-2008, 11:21 PM
دقت کردید WWE داره کمبود ستاره پیدا میکنه!!!!
بیشتر ستاره هاش هم بالای 35 ساله هستند!!! این میتونه برای wwe یه تهدید باشه!!!

Pedi.Bati
04-12-2008, 11:26 PM
تو که به تی.ان.ای میگی دره پیت....یه سوپراستاره اختصاصی از TNA نام ببر !! دیدی بلد نیستی و یخوای کله گوگل رو واسه خوابوندنه کله من سرچ کنی ؟ :33::33: اصلا تو عقلت نمیرسه که تی.ان.ای چیه ؟ برو فیلم کمدیه WWE رو ببین و اصلا با تی.ان.ای حرفه ای کاری نداشته باش !!!
[/quote]

داداش عقلت نمیرسه چیه چرا اینجوری حرف میزنی ؟؟؟ درست اقا شما تی.ان.ای رو دوست داری دیگه چرا به کاربرا توهین میکنی حالا کدوم کاربری خواست کله شما رو بخوابونه این اقا نظر خودش رو مطرح کرد نظر شما هم برای ما قابل احترام هست . ممنون

arman
04-13-2008, 12:28 PM
زياد خوشم نيومد ،..... اما ممنون آقا داوود

The Phenom
04-26-2008, 02:20 AM
خب حقیقت تلخه