PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتایج تپینگ ایمپکت به تاریخ چهاردهم ژانویه 2010

The Hitman
01-06-2010, 02:00 PM
تپینگ تی ان ای ایمپکت به تاریخ چهاردهم ژانویه 2010

جنریشن می در یک مسابقه موفق شد تا دِ موتور سیتی مشین گانز را شکست بدهد.

کرت انگل بیرون میاد و وارد رینگ می شه می ** که ای جی استایلز ثابت کرد که برنده شدنش در مسابقه هفته گذشته ( چهارم ژانویه ) شانسی نبوده است. انگل ادامه داد که ای جی به همه چیزش رسید و آن شب ای جی واقعا بهتر بود.کرت انگل گفت در جنسیس او مرد بهتر خواهد بود و قهرمانی را از ای جی استایلز خواهد گرفت.
در این لحظه ای جی استایلز وارد می شه و ضمن قدر دانی از سخنان انگل در مورد خودش می ** که در جنسیس آخرین فرصتی هست که در سال 2010 به کرت انگل داده می شود. انگل می ** که بله درسته چرا که من تنها به یک مسابقه دیگر در برابر تو نیاز دارم تا این عنوان را از تو بگیرم.
ای جی استایلز از رینگ خارج میشه و قصد ترک کردن ارینا را دارد که ناگهان توسط یک مرد ناشناس مورد حمله قرار می گیره.
مرد ناشناس ای جی استایلز را میزنه و بعد ماسک صورتش را بر می داره و معلوم میشه که تایسن تامکو هست. ( برگشت تایسن تامکو ) تامکو به ای جی استایلز و کاری که انجام داده می خنده.

آنجلینا لاو در جمعیت به عنوان تماشاگر در ردیف اول نشسته است.

بیوتیفل پیپیل وارد رینگ می شوند تا مسابقه خود را اجرا کنند که ناگهان متوجه آنجلینا لاو می شوند و هم دیگه را بغل می کنند.
قهرمانان تگ تیم ناک اوت یعنی آسم کانگ و هامادا موفق به شکست ولوت اسکای و مدیسن رین می شوند.
بعد از مسابقه آنجلینا وارد رینگ میشه و به ولوت ، مدیسن و لیسی حمله می کند.

در بک استیج ای جی استایلز در حال صحبت کردن با رایک بیشاف در مورد حمله تامکو به او می باشد. ای جی استایلز می ** که او امشب یک مسابقه در برابر تامکو می خواد. بیشاف می ** در صورتی این مسابقه را ترتیب میدم که بازی بر سر کمربند تو باشه. ای جی استایلز هم قبول می کنه.

دوباره اریک بیشاف به همراه جرمی براش در بک استیج هستند و در مورد میک فولی صحبت می کنند. جرمی براش از میک فولی دفاع می کنه و می ** که باید با فولی صحبت کنه و سپس محل را ترک می کنه.

در این لحظه بیر مانی وارد می شند و از بیشاف می خواند تا در جنسیس با اسکات هال و کوین نش بازی کنند. بیشاف عصبانی میشه ولی می ** باید در موردش فکر کنم.

در مسابقه بعد مت مورگان و هرناندز موفق می شند که با قانون دی کیو بیر مانی را شکست بدند. چون راب تری به هرناندز حمله کرد.

بعد از مسابقه مت مورگان و هرناندز همچنان با بیر مانی درگیر هستند که ناگهان شان والتمن و اسکات هال و کوین نش به بیر مانی حمله می کنند.
در این هنگام بیشاف وارد میشه و به هال و نش می ** که نمی دونه با اونا چیکار کنه و بعد اعلام می کنه که در جنسیس ، هال و نش باید در برابر بیز مان قرار بگیرند.

در مسابقه بعد دسموند ولف موفق به شکست ساموا جو میشه.

لتال کانسیکوانسیز قبل از مسابقه شان از طرف بابی لشلی مورد حمله قرار می گیرند.
لتال کانسیکوانسیز از تیم 3 دی شکست می خورد.

بعد از مسابقه صحبت هایی توسط ری در مورد نستی بویز صورت می گیره.

در بک استیج اریک بیشاف و هاک هوگن در حال صحبت با جف جررت هستند. جررت می ** که این کمپانی را من بوجود آوردم و درستش کردم ولی بیشاف می ** که این دیکسی کارتر بود که این کمپانی را نجات داد. او ادامه میده که کمپانی هم اکنون دگرگون شد چون من و هوگن اومدیم و انجام دادیم. سپس هوگن به جررت می ** که بره بیرون!

در این لحظه ریک فلیر به میز گذارشگران اضافه میشه.

در مسابقه آخر ای جی استایلز موفق میشه که تایسن تامکو را شکست بده.
بعد از مسابقه تامکو به ای جی حمله می کنه که ناگهان انگل وارد میشه و به ای جی کمک می کنه. در آخر انگل می خواد که با ای جی استایلز دست بده اما ای جی دست او را رد می کنه و به ریک فلیر نیز توهین می کنه و میره.
ریک فلیر و انگل خیره به یکدیگر نگاه می کنند.

در این قسمت شوء از ایر خارج میشه .

بعد از خارج شدن شوء از ایر تارا موفق به شکست دافنی میشه.

.................................................. ............................................

اخبار به صورت خلاصه

جنریشن می در یک مسابقه موفق شد تا دِ موتور سیتی مشین گانز را شکست بدهد.

مسابقه ای جی استایلز و کرت انگل در جنسیس دوباره تایید میشه.

بازگشت تایسن تامکو

بازگشت آنجلینا لاو

قهرمانان تگ تیم ناک اوت یعنی آسم کانگ و هامادا موفق به شکست ولوت اسکای و مدیسن رین می شوند.

در مسابقه بعد مت مورگان و هرناندز موفق می شند که با قانون دی کیو بیر مانی را شکست بدند. چون راب تری به هرناندز حمله کرد.

اعلام مسابقه اسکات هال و کوین نش در برابر بیر مانی در جنسیس

در مسابقه بعد دسموند ولف موفق به شکست ساموا جو میشه.

لتال کانسیکوانسیز از تیم 3 دی شکست می خورد.

در مسابقه آخر ای جی استایلز موفق میشه که تایسن تامکو را شکست بده.

The Main Event
01-14-2010, 10:44 PM
دوستان امشب این ایمپکت پخش خواهد شد . خواستم بیارم بالا که ببینید + اینکه سایت تی ان ای برای پریویو این ایمپکت عکسی گذاشته که منو بدجوری برده تو فکر که بین ای جی و هوگن چه اتفاقی خواهد افتاد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>