PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رویال رامبل 2010

76107611
01-10-2010, 06:53 PM
سلام
من از همین الان یه در خواستی داشتم
مسابقه رویال رامبل 2010 رو با لینک مستقیم و قابلیت رسیوم بذارین تا ما که هم سرعت اینترنتمون کمه و هم محدودیت دانلود داریم بتونیم دانلود کنیم -کیفیتشو پایین نیارین تا حجمش کم بشه با بالاترین کیفیت باشه-یک سرور برای اپلود فایل هم معرفی می کنم که هم لینک مستقیم میده و هم قابلیت رسیوم داره:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Basted
01-10-2010, 07:19 PM
سلام .
اولا که رویال رامبل 2010 هنوز برگزار نشده ! :70:
دوما , در صورت امکان از هاست فوق استفاده خواهیم کرد .

Ð-i-R-Ť-Y
01-10-2010, 07:24 PM
این هاست اینطور هام که زیاد میگید خوب نیست
چون هم Limit هست هم فایلاش پس از مدتی پاک میشند .

76107611
01-11-2010, 10:45 AM
سلام دوباره
عزیزم می دونم برگزار نشده من از سال 2004 کشتی کج میبینم و از همه چی اطلاع دارم از الان گفتم که بعدا مشکلی پیش نیاد.
هر جایی که صلاح میدونین اپلود کنین فقط لینک مستقیم باشه و قابلیت رسیوم داشته باشه.

TeZAR
01-11-2010, 10:48 AM
سلام دوباره
عزیزم می دونم برگزار نشده من از سال 2004 کشتی کج میبینم و از همه چی اطلاع دارم از الان گفتم که بعدا مشکلی پیش نیاد.
هر جایی که صلاح میدونین اپلود کنین فقط لینک مستقیم باشه و قابلیت رسیوم داشته باشه.

سلام ...
خوب مدیا فایر و مگاآپلود هم قابلیت رسیوم دارند فقط لینک مستفیم نیست ... شما مشکلی با این 2 سرور دارین ؟

76107611
01-11-2010, 10:55 AM
نه مهم نیست کجا باشه فقط قابلیت رسیوم داشته باشه . مطمئنین اینایی که گفتین قابلیت رسیوم داره؟ رسیوم که می گم یعنی اینکه کمی از فایلو امروز و کمی فردا و ... دانلود کنم!
من 3 گیگ رو در یک هفته دانلود کردم. در ضمن اینایی که گفتین سرعت دانلود رو پایین میارن چون من کاربر free هستم و اکانت ندارم.

TeZAR
01-11-2010, 11:09 AM
نه مهم نیست کجا باشه فقط قابلیت رسیوم داشته باشه . مطمئنین اینایی که گفتین قابلیت رسیوم داره؟ رسیوم که می گم یعنی اینکه کمی از فایلو امروز و کمی فردا و ... دانلود کنم!
من 3 گیگ رو در یک هفته دانلود کردم. در ضمن اینایی که گفتین سرعت دانلود رو پایین میارن چون من کاربر free هستم و اکانت ندارم.

بله هردو سرور قابلیت ریزوم دارن ... حالا من از مدیافایر تست میکنم ببینم مشکلی وجود داره یا نه .
فردا بهتون اطلاع میدم .

Ð-i-R-Ť-Y
01-11-2010, 11:58 AM
مدیافایر قابلیت ریزوم داره ولی مگاپلود نه ...
بهترین هم همین مدیافایر هستش به نظرم .

The Godfather
01-11-2010, 12:09 PM
ارمان جان مگاآپلود هم این قابلیت رو داره و اتفاقا بهتر از مدیافایر هم هستش
اما برای این که لینکت در مگاآپلود قابلیت ادامه دانلود داشته باشه باید در سایتش عضو بشی که عضویتش هم رایگانه ( البته یک نوع عضویت پرمیوم هم داره که با اینی که گفتم تفاوت داره . )
در ضمن برتری مگاآپلود نسبت به مدیافایر اینه که در مدیا فایر اگر دیسکانکت بشی و آی پیت عوض بشه دیگه نمیتونی ادامه دانلود داشته باشی و صفحه HTML دانلود می کنه . اما در مگاآپلود اگر عضو باشی حتی اگر آی پیت هم عوض بشه تا یک( یا شاید حتی دو بار ) میتونی دانلودت رو ادامه بدی
ولی متاسفانه تنها مشکل مگاپلود که تقصیر خودش هم نیستش اینه که برای خیلی از ISP ها فیــ لتره

Ð-i-R-Ť-Y
01-11-2010, 12:13 PM
والا منم عضو سایتشم ولی قابلیت ادامه ی دانلود رو بهم نمیده ...

The Godfather
01-11-2010, 12:15 PM
از چه نرم افزاری برای دانلود استفاده می کنی ؟
( یا بعدا پست ها رو ادغام کن یا ادامش در چت ! )

R . I . P
01-11-2010, 12:18 PM
دوستان جوری حرف میزنید انگار نه انگار که هم مدیافایر هم مگاآپلود فـیلتر شده ها ...
لینک مستقیم خود انجمن چی ؟ قطعه ؟

---------------------------------------------------------------------
هامن جان هاست رو تمدید نکرد ولی طی صحبت هایی که داشتم طرحی واسه بخش VIP دادم که طی اون طرح قرار سرور انجمن دوباره باز خرید شد عضویت بگره که مزایای بالایی داره و هفتگی ها + پی پی وی ها زود تر د راون هاست قرار می گیره و با تاخیر یک یا دو روز به دست کاربران معمولی می ره این همون سیستم Donater فروم های خارجی ولی قیمت ما ارزون تر و قرار هر ماه هم مسابقات راه بیفته و جایزه بدیم که یکیش همین اکانت یک ماه مجانی برای برندست.

The Godfather
01-11-2010, 12:28 PM

R . I . P

فعلا بسته شده ( فضا پر شده ، اما این طور که میدونم و شاید نباید می گفتم قراره به زودی بخش عضویتی به وجود بیاد که فقط ان ها توانایی دیدن لینک های مستقیم انجمن رو داشته باشند که الته عضویت در این گروه هم رایگان نیست ولی کاملا ارزانه . قیمت عضویت در یک سالش هم فکر کنم حدود 8 تومان باشه ( اگر این اتفاقات نیافتاد و شاید قیمت کمی گران تر شد بعدا خر من رو نگیرید ! )

The LasT MaN
01-11-2010, 12:29 PM
دوستان جوری حرف میزنید انگار نه انگار که هم مدیافایر هم مگاآپلود فـیلتر شده ها ...

:15: برای من که هر دوشون باز میشن :15:

76107611
01-12-2010, 11:23 AM
اقایان کجا رفتین موضوع ما رویال رامبل بود من یک درخواست دادم که رویال رامبل رو تو یه سروری که قابلیت رسیوم داره بذارین در ضمن خط من adsl و ای پی عوض نمیشه.