توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه ی باز کردن قفل در SD VS RAW 2010 برای PS 2
THE DARKEST SIDE
01-11-2010, 04:10 PM
از آنجایی که طریقه باز کردن قفل های این بازی کمی با طریقه آن در کنسول های دیگر فرق دارد من این تایپیکو زدم که هر کی هر سوالی درباره ی قفل های این بازی و مراحل باز کردن قفل ها تو رسلمنیا ها داره بیاد بپرسه ومن در حد توانم جوابشو میدم من خودم بیشتر قفل های بازی رو باز کردم حدودا 4 یا5 تا قفل رو هنوز باز نکردم که حتما تا چند وقت دیگه اون ها روهم باز خواهم کرد و نحوه ی باز کردنشو خواهم نوشت
joker2
01-11-2010, 08:04 PM
من همه رو تو rtwm باز کردم اما 3 نفر قفلن نیمیدونم چیکار کنم.فکر کنم چیت بخواد
THE DARKEST SIDE
01-11-2010, 08:16 PM
من فکر نمیکنم چیت بخواد دوست عزیز شما همه ی رسلمنیا ها رو رفتی؟ رسلمنیا creat super star چی اونو رفتی یا نه؟
joker2
01-11-2010, 09:12 PM
بله اونو رفتم.خودمو کشتم.:10:اگه میشه بهم بگید.[hr]
ایا استون کلد داره؟
THE DARKEST SIDE
01-12-2010, 12:09 PM
اگر همه ی رسلمنیا هارو رفتی هنوز قفل داری نمیدونم چیکار باید بکنی ولی من فکر میکنم تو این چند تا رسلمنیا یک قفلی رو جا گذاشتی اگر هم نگذاشتی من بهت پیشنهاد میکنم که رسلمنیا رندی رو یک بار دیگه بری ولی ایندفعه درخواست کودی رو رد کنی بعد رسلمنیا رو ادامه بدی یا اگر دفعه ی قبلی پیشنهاد شو رد کردی ایندفعه قبول کن ودر مورد استون کلد من مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم که استون کلد رو برای پلی 2 نساخته باشن واحتمالا ساختنش
SEZAR
01-12-2010, 12:35 PM
من موقع بازی با created superstar هفته سوم قفل میشه.
C.M.PUNK
01-12-2010, 01:03 PM
سی ام پانک توی این بازی لباس دوم داره چون لباس اولش خیلی مسخره است؟
The Shadow
01-12-2010, 01:16 PM
آقا من فکر نمیکنم نیازی به تاپیک باشه چون باز کردن قفل ها در نسخه ی PS3 و PS2 و XBOX 360 یکی هست !
اینم تاپیک : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یکی امتحان کنه و جوابشو بگه ! ولی میدونم که یکیه !
THE DARKEST SIDE
01-12-2010, 05:13 PM
اقای c.mpunk سی ام پانک در این بازی لباس دوم نداره آقای the shadow اگر متن اولیه که من نوشتم رو بخونید من این تایپیک رو برای این زدم که طریقه ی باز کردن قفل ها برای پلی 2 یکمی با کنسول های دیگه فرق میکنه مثلا شما برای x box باید برای باز کردن باب اورتون فستوس رو بدون کتک خوردن ببرید ولی برای پلی 2 بدون زدن مشت ولگد ببرین و مثال های دیگه ولی اگر شما فکر میکنیم تاپیک زایده حذفش کنین ممنون[hr]
آقای taekwondo شما هم یکم منظورتون رو واضح تر بگید ممنون
mahyar-hhh
01-13-2010, 12:17 PM
با سلام.
آقاي taekwondo راست ميگه و اين اتفاق براي من هم پش مياد.وقتي تو RTWM با CREATED SU*P*ERSTAR ميري بازي تو هفته سوم كه يه بازي FATAL 4 WAY هستش وسط LOADING متوقف ميشه.من اولش فكر كردم مشكل از DVD بازيه رفتم يكي ديگه هم خريدم ولي بازم تو لودينگ هنگ ميكنه.اگه كسي ميدونه بايد چي*:ار كرد يا تجربه*اي چيزي داره مارو راهنمايي كنه كه دهم سرويس شده همه چيزا رو آزاد كردم فقط CREATED S*U*P*E*RSTAR مونده.
دمه همه گرم:34:
The Shadow
01-13-2010, 12:27 PM
آقای the shadow اگر متن اولیه که من نوشتم رو بخونید من این تایپیک رو برای این زدم که طریقه ی باز کردن قفل ها برای پلی 2 یکمی با کنسول های دیگه فرق میکنه مثلا شما برای x box باید برای باز کردن باب اورتون فستوس رو بدون کتک خوردن ببرید ولی برای پلی 2 بدون زدن مشت ولگد ببرین و مثال های دیگه ولی اگر شما فکر میکنیم تاپیک زایده حذفش کنین ممنون
خوب اگه فقط فرقش در همون یک مسابقه ی باب اورتن و فستس هست که میشد تو تاپیک قبلی هم گفت ولی اگه شما میدونید که چندین تغییر دیگه نسبت به کنسول های پلی 3 و ایکس باکس 360 داره ، هیچ ایرادی نداره و موفق باشید و به کارتون ادامه بدید !
با سلام.
آقاي taekwondo راست ميگه و اين اتفاق براي من هم پش مياد.وقتي تو RTWM با CREATED SU*P*ERSTAR ميري بازي تو هفته سوم كه يه بازي FATAL 4 WAY هستش وسط LOADING متوقف ميشه.من اولش فكر كردم مشكل از DVD بازيه رفتم يكي ديگه هم خريدم ولي بازم تو لودينگ هنگ ميكنه.اگه كسي ميدونه بايد چي*:ار كرد يا تجربه*اي چيزي داره مارو راهنمايي كنه كه دهم سرويس شده همه چيزا رو آزاد كردم فقط CREATED S*U*P*E*RSTAR مونده.
دمه همه گرم34
آقا مهیار ، شما این مشکل رو به من پ.خ هم کردید و من راهنمییتون کردم که به یک تعمیر کار نشون بدین چون مشکل سخت افزاری میباشد.شما این کار رو کردید ؟؟؟
THE DARKEST SIDE
01-13-2010, 03:03 PM
خب سلام به همه ی دوستان من قبل از اینکه جواب دوستامون در رابطه ی با سوالاشون بدم یک موضوعی رو اینجا بگم قطعا طریقه ی باز کردن قفل ها در پلی 2 با کنسول های دیگه فرق داره چون **** استار هایی که تو این بازی برای کنسول پلی 2 ساختن با کنسول های دیگه فرق میکنه وچون فرق میکنه وکلا پلی 2 یک سری از قابلیت ها رو نداره طریقه ی باز کردنش هم فرق میکنه چون اگر فرق نمیکرد منم تاپیک نمیزدم تو همون تاپیک قبلیه توضیح میدادم ولی اگر آقای THE SHADOW فکر میکنه که میشه این کار رو توی تاپیک قبلیه انجام داد من حرفی ندارم واگر خود ایشون بخوان من بعداز این جواب سوال دوستان رو همونجا میدم .
اقا مهیار من مشکل شما رو داشتم ولی وقتیکه بازی رو عوض کردم مشکلم حل شد شاید شما هم بد شانسی
اوردی ودوباره یک سی دی خراب بهتون دادن بعد من یک سوال داشتم آیا سی دی که شما استفاده میکنی کپی است؟ اگر کپیه من پیشنهاد میکنم که سی دی تو از یک جای دیگه بخر ممنون
مدیر : نه دیگه اگه شما میدونید که فرق داره که من حرفی ندارم.خیلی ممنون که کمک میکنید.من همون طور که گفته بودم برای پلی 2 مهارت ندارم چون دیگه چند سالی هست که پلی ندارم و ایکس باکس خریدم ، پس شما میتونید کمک کنید و من هم از شما تشکر میکنم.
mahyar-hhh
01-16-2010, 01:52 PM
آقا مهیار ، شما این مشکل رو به من پ.خ هم کردید و من راهنمییتون کردم که به یک تعمیر کار نشون بدین چون مشکل سخت افزاری میباشد.شما این کار رو کردید ؟؟؟
بله به يكي از آشناها گفتم گفت احتمالا از cd هستش.در هر صورت ممنون از راهنماييت.ببخشيد ناراحتت كردم:34:
اقا مهیار من مشکل شما رو داشتم ولی وقتیکه بازی رو عوض کردم مشکلم حل شد شاید شما هم بد شانسی
اوردی ودوباره یک سی دی خراب بهتون دادن بعد من یک سوال داشتم آیا سی دی که شما استفاده میکنی کپی است؟ اگر کپیه من پیشنهاد میکنم که سی دی تو از یک جای دیگه بخر ممنون
بله dvd من رايتيه.فكر نكنم تو ايران كسي اورجينال داشته باشه.نميدونم شايد از اينيكه شما ميگي باشه.من دوباره ميرم يكي ديگه ميخرم.خيلي ممنون از راهنماييت
ERFAN_CENA
01-16-2010, 09:21 PM
من اورجينال دارم
راستي بايد تو مرحله آخر رستلمنيا شاون مايكل چيكار كني؟
من مسابقه ي بازنشستگي رو قبول نكردم
wwe-vala
01-17-2010, 04:59 PM
cena_rey عزیز.باید جی بی ال رو بزنی و وقتی افتاده میکروفن رو برداری و بری کنار بدنش و بعد مثل پین بدی پایین.چند بار انجام بدی می بازه و تسلیمت می شه.
joker2
01-17-2010, 06:18 PM
سلام.فقط یکی مونده؟:30:شما تمامشو باز کردین؟
ERFAN_CENA
01-22-2010, 07:06 PM
بايد مرحله ي چهارم و دوم استار ساختگي رو چيكار كنم؟؟
راستي سانتينو رو زدم
THE DARKEST SIDE
01-24-2010, 08:25 PM
آقا ببخشید من فکر کردم دیگه کسی نمیاد سر نزدم اولا این مرحله ی اخر رسلمنیا شاون اگر بازنشستگی رو قبول کنی باید این کار رو بکنی اگر نکنی نمیدونم باید چیکار کنی من تو استار ها همه رو باز کردم دو تا لباس باز نکردم راستی استون کلد رو هم داشت ولی نامرد ها راک رو نساخته بودن قدرتش هم 97 هست راستی من تو رسلمنیا **** استار بازی کین رو که تو INFERNO MATCH هست رو با لدر مچ رو باز نکردم کسی اگر بلده بنویسه ممنون میشم آها راستی شما هم بنویس که مرحله ی چهارم چیست تا برات بگم چیکار کنی
bomb5
01-25-2010, 11:51 AM
مطمئنی؟ من راک رو باز کردم تو ps2
استون رو چطوری باز کردی؟
joker2
01-25-2010, 07:30 PM
من سبز و قرمزو باز کردم.فقط یکی مونده اگه استون کلد داشته باشه فکر کنم همونه.راستی کسی کاریر مود تموم کرده فکر کنم اخرش یکی باز بشه.هرکی رفته بگه.:30:
bomb5
01-25-2010, 08:14 PM
من رفتم کسی رو باز نکرده.
THE DARKEST SIDE
01-27-2010, 07:42 PM
سلام این موضوع خیلی عجیب است چون من یه دوست دارم اون راک رو باز کرده من استون کلد رو من استون رو آخر رسلمنیا اج باز کردم آخر رسلمنیا رو هم باختم چون عجیب بود من چند بار دیگه هم رفتم ولی بازم باختم ولی دوستام رسلمنیا رو بردن براشون راک باز شد حالا من آخر سر نفهمیدم چرا اینجوری شد کسی اگر اطلاعات داره بزاره بعد به من تو رسلمنیا **** استار مشکل دارم کسی اگه میدونه چیکار باید بکنم بزاره مشکلاتم هم صفحه ی قبل نوشتم ممنون
JOHN MORRISON
01-28-2010, 02:31 PM
من آهنگ.فیلم و ورودی استون کلد را باز کردم ولی خودش را نه.البته هنوز قفل دارم.
ERFAN_CENA
01-28-2010, 06:00 PM
آقا ببخشید من فکر کردم دیگه کسی نمیاد سر نزدم اولا این مرحله ی اخر رسلمنیا شاون اگر بازنشستگی رو قبول کنی باید این کار رو بکنی اگر نکنی نمیدونم باید چیکار کنی من تو استار ها همه رو باز کردم دو تا لباس باز نکردم راستی استون کلد رو هم داشت ولی نامرد ها راک رو نساخته بودن قدرتش هم 97 هست راستی من تو رسلمنیا **** استار بازی کین رو که تو INFERNO MATCH هست رو با لدر مچ رو باز نکردم کسی اگر بلده بنویسه ممنون میشم آها راستی شما هم بنویس که مرحله ی چهارم چیست تا برات بگم چیکار کنی
مرحله ی فاتال فور وی که خودت هم دخالت میکنی و اون بازی ای که تنهایی با دیبی اسی و ردز داری
مرحله ای که با کین داری باید وقتی که خیلی کتک خورد درجه رو به حداکثر برسونی و بندازین اینور و اونور رینگ.وقتی داره اخ و اوخ میکنه شماr1+l1+ار رو به راست یا چپ یا بالا یا پایین بزن و بعدش ال رو تا میتونی تکون بده
اون قضیه ی راک وکلد هم سادست اگه میخوایی راک رو باز کنی چیت کدش رو بزن
The Great One
THE DARKEST SIDE
01-28-2010, 08:28 PM
بابت راه حلات ممنون دوست عزیز لدر مچه رو نگفتی بعد در مورد استون کلد هم موضوع به این راحتی ها نیست چون من دیگه استار قفل ندارم ممنون
ERFAN_CENA
01-29-2010, 03:55 PM
اگه وقتي تو خريدي رو جلد جاي سي ديت عكس باتيستا بوده لابد اينجوريه چون من امروز يكي ديدم چون اكثرا عكس سينا و اج و ري و تيكر و... روشه.اون چيز هايي هم كه من بلد نبودم نگفتي{توي پست قبلي}
من اونو كامل نرفتم {لدر مچ}
THE DARKEST SIDE
02-05-2010, 07:09 PM
اگه وقتي تو خريدي رو جلد جاي سي ديت عكس باتيستا بوده لابد اينجوريه چون من امروز يكي ديدم چون اكثرا عكس سينا و اج و ري و تيكر و... روشه.اون چيز هايي هم كه من بلد نبودم نگفتي{توي پست قبلي}
من اونو كامل نرفتم {لدر مچ}
نه مال من اینجوری که تو میگی نیست دوست عزیز تو اون فاتال هم نمیدونم باید چیکار کنی اگه کسی بلده بنویسه ممنون
ERFAN_CENA
03-06-2010, 09:19 PM
جواب:
توي فاتال بايد وقتي كه 3 نفر ديگه بيرون رينگ هستند{خودت 3 تا شونو از يه طرف رينگ بنداز بيرون تا با هم دعوا كنند}ونفري كه باخودت توي رنگه رو كاور كني{سوبميشن هم ميشه}
توي لدر مچ بايد از بالاي لدر روي هر جفتشون بپري
سوال:
مرحله3 رسملنيا رندي اورتون اگه كمك ردز رو قبول نكني بايد چيكار كني؟؟
مرحله9 رسلمنيا رندي اورتون {بازي با فستوس} بايد چيكار كني؟
ThE JuDgE KiLlEr CaNcEr
03-06-2010, 09:25 PM
جواب:
توي فاتال بايد وقتي كه 3 نفر ديگه بيرون رينگ هستند{خودت 3 تا شونو از يه طرف رينگ بنداز بيرون تا با هم دعوا كنند}ونفري كه باخودت توي رنگه رو كاور كني{سوبميشن هم ميشه}
توي لدر مچ بايد از بالاي لدر روي هر جفتشون بپري
سوال:
مرحله3 رسملنيا رندي اورتون اگه كمك ردز رو قبول نكني بايد چيكار كني؟؟
مرحله9 رسلمنيا رندي اورتون {بازي با فستوس} بايد چيكار كني؟
برای رد کردن کمک رودس باید ضربدر بزنی تا بهش حمله کنه ....(فکر میکنم..)
در مقابل فستوس نباید از استرایک استفاده کنی یعنی نباید مربع بزنی باید فقط از فنون استفاده کنی....یعنی R3
ERFAN_CENA
03-08-2010, 07:00 PM
نه من منظرم بازي با باتيستا هستش كه تيكر دخالت مي كنه
THEKINGOFKING
03-08-2010, 08:39 PM
سلام عزیز جون من و دوستم راک رو باز کردیم ولی استون کجاست؟؟؟؟:21::21::21::21::21::21::21:
The Proud
03-09-2010, 01:42 PM
نه من منظرم بازي با باتيستا هستش كه تيكر دخالت مي كنه
باید 3 تا از حرکت های باتیستا رو خنثی کنی.اگه باز هم سوالی بود در خدمتم.[hr]
سلام عزیز جون من و دوستم راک رو باز کردیم ولی استون کجاست؟؟؟؟:21::21::21::21::21::21::21:
خونه شون
ERFAN_CENA
03-09-2010, 08:19 PM
من فقط يه نفر قفل دارم كه اون هم فكر ميكنم لجند هست چون علامت دبليو دبليو اي داره ولي نميدونم كيه
آقاي مستر باتيستا يعني من بزارم باتيستا كتكم بزنه كه خنثي كنمش؟
I-MAN
06-23-2010, 03:00 AM
سلام بچه ها
من تازه کشتی کج 2010 گرفتم برای کنسول Xbox 360
نمیدونم دقیقآ چطوری باید بازیکن های قفل رو باز کنم
من وسلمنیا رو کامل رفتم !
برای من دراک . جکسون . مستر مک مان . میلیونر من و یکی از زن های کشتی کج کار که اسمش رو یادم نیست باز کده + 4 تا مکان بازی
7 تا بازیکن قفل دیگه دارم و نمیدونم باید چطوری بازشون کنم
ببخشید اگر توی تاپیک اشتباهی پیام گذاشتم خواهشن پاکش نکنید چون ادرس رو گم میکنم !
باید دوباره وسلمنیاها رو بازی کنم و گزینه های دیگه ای رو انتخاب کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید !
The Shadow
06-23-2010, 08:35 AM
برای آزاد کردن قفل های بازی به لینک زیر بروید
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.