توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخباری درباره مرگ مرموز بنوا
Alireza Hunter
06-26-2007, 09:09 AM
نکنه عجبیبی که در مورد مرگ بنوا و خانواده اش هست اینکه پزشکان اعلام کردند که مرگ این 3 نفر در 3 روز انجام شده است یعنی روز شنبه نانسی زن بنوا به قتل رسیده و روز بعدم دانیل پسر 7 ساله بنوا میمره و فراداش هم بنوا فوت میکنه...ماموران پلیس اثری از شلیک گلوله ندیدند اما یک سری از الات قتل در اونجا پیدا شده اما مثله اینکه بازموسیله ی مشخصی برای قتل پیدا نشده ولی صد در صد در چند روز اینده علت مرگ هر سه نقرو مشخص میکنند این چیزی که به احتمال زیاد مشخص شده و تا اکنون به صورت فرضیه هست اینکه بنوا ابتدا نانسی رو می کشه و فرداش پسرشو و بعدشم خودکشی میکنه جنازهی نانسی در اتاق پذیرایی پیدا شده ..جنازه ی دنیال هم در اتاق خوابش و جنازه ی بنوا هم در اتاق تمریناش پیدا شده ..اگه این قتل توسط بنوا باشه حتما یک ریشه عصبی داشته ...چیزی که برایه من سوال اینکه بنوا قبل از برگزاری وینسجدی به عیادت یکی از اعضای خانوادش که به گفته ی یکی از دوستان در بیمارستان بود رفته و میخوام بدون اصلا اون چه نسبتی با کریس داشت ..به گفته خیلی از دوستان بنوا از جمله دن ملنکو و جریکو بنوا خیلی به خانوادش اهمیت میداد پس این کار از او خیلی عجیب به نظر میرسه..بنوا رابطه ی خیلی خوبی هم با خانواده ی ادی و ری میستریو داشت ...به هر حال طی چند روز اینده همه چیز مشخص میشه
ای کاش همه ی اینها خواب بود
monster kane
06-26-2007, 09:15 AM
امیدوارم این فرضیه که بنوا خانوادشو کشته و در اخر سر خودشو دروغ باشه
بنوا مرد پاکی بود
روحش شاد
MRT619RKO
06-26-2007, 09:20 AM
اين طوري كه شما ميگي به نظر مي رسه كار خود بنوا باشه !! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ولي من كه باورم نمي شه اين كارو ... !! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Alireza Hunter
06-26-2007, 09:54 AM
اصلا دلیل این کارش چی بود؟؟
NO FEAR
06-26-2007, 10:31 AM
واقعا بنوا و اددی خدا بیامرز از محبوب ترین کج کارها بودن..
من فکر نمی کنم کسی باشه که از بنوا خووشش نمیومد...
خدا بیامرزتت پهلوون.......
Alireza Hunter
06-26-2007, 10:36 AM
اینجوری که شواهد میگه بنوا به احتمال خیلی زیاد قاتل بوده..وجالب اینکه بنوا 3 روز با این جشدا زندگی کرده
Ardalan
06-26-2007, 10:39 AM
آقا شاید این هم یکی از کارهای wwe باشه بخواد مردم رو بترسونه؟
Alireza Hunter
06-26-2007, 10:44 AM
اصلا همچین چیزی امکان نداره...این مرگو کله خبر گزاریا معتبر اعلام کردند حتی خود وینس هم برگشت و گفت
monster kane
06-26-2007, 10:45 AM
چرا بنوا این کارو کرد؟!
همه چی مرموز هست ولی بالاخره تا چند روز دیگه همه چیز مشخص میشه
رفتن بنوا برای عیادت یه نفر قبل از ونجنس , مرگ مشکوک بنوا و خانوادش
از این شوک ناگهانی دارم دیوونه میشم
Ardalan
06-26-2007, 10:50 AM
اصلا همچین چیزی امکان نداره...این مرگو کله خبر گزاریا معتبر اعلام کردند حتی خود وینس هم برگشت و گفت
پس خدا بیامرزتش
ادم خوبی بود
این آخرا انگار میدونست داره میمیره!
خیلی ضعیف شده بود
خدا بیامرزتش
خیلی ناراحت شدم
NO FEAR
06-26-2007, 10:53 AM
پس خدا بیامرزتش
ادم خوبی بود
این آخرا انگار میدونست داره میمیره!
خیلی ضعیف شده بود
خدا بیامرزتش
خیلی ناراحت شدم
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه :34: :30:
براي اين كه به همه ثابت شه واقعا مرده.....<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Alireza Hunter
06-26-2007, 11:14 AM
چرا بنوا این کارو کرد؟!
همه چی مرموز هست ولی بالاخره تا چند روز دیگه همه چیز مشخص میشه
رفتن بنوا برای عیادت یه نفر قبل از ونجنس , مرگ مشکوک بنوا و خانوادش
از این شوک ناگهانی دارم دیوونه میشم
دقیقا درست میگی
HaMo0n
06-26-2007, 11:23 AM
ای بابا عجب روزگاری شده کسی که آدم فکرش نمیکنه بمیره فرداش میمیره.خدا رحمتش کنه
Alireza Hunter
06-26-2007, 11:45 AM
اقا کسی میدونه بنوا چه جوری خودکشی کره ( یا چجوری مرده) و زنو بچشو چه جوری کشته (یا چه جوری کشتن) بگید
Eddie
06-26-2007, 11:49 AM
کارخودش نیست امکان نداره ولی یک نفر نکشتتش چند نفر بودن چون نذاشتن کسی سالم در بره هرکی بوده واقعا بی رحم بوده
Alireza Hunter
06-26-2007, 11:59 AM
کارخودش نیست امکان نداره ولی یک نفر نکشتتش چند نفر بودن چون نذاشتن کسی سالم در بره هرکی بوده واقعا بی رحم بوده
اینو که تو میگی امکان نداره ...البته من دوست دارم بدونم کاره خودش نباشه وی باید توجه کرد مرگ این سه نفر در 3 روز طول کشیده یعنی اول نانسی مرده شده بود بعد دنیل و روز سوم کریس میمره
monster kane
06-26-2007, 12:03 PM
عجیبه , دو فرضیه تا الان داریم
1.قتل خانواده بنوا توسط یک فرد یا افرادی دیگر صورت گرفته(مدرک:مدرک محکمی برای اثبات این قضیه نیست)
2.قتل توسط خود بنوا صورت گرفته(مدرک:قتل در سه روز متوالی که این نشون دهنده این هست که میتونه کار بنوا باشه چون اگر روز اول نانسی توسط شخص دیگری کشته میشد صد در صد بنوا به پلیس مراجعه میکرد و اینا همه نشون دهنده این هست که این به صورت یک راز در بنوا بود که بالاخره پس از سه روز به دلیل عضاب وجدان خودکشی کرده)
خیلی دوست دارم که هر چی زودتر این موضوع روشن بشه
Mr.DMN
06-26-2007, 12:06 PM
براتون در اولين فرصت خبرش برسه ميزارم
Eddie
06-26-2007, 12:09 PM
آقایون به یک نکته توجه نمی کنید بنوا چطور خودشو تیکهتیکه کرده آخه
بعدشم از کجا معلوم قاتلین از بنوا چیزی نمی خواستن روز اول چون قبول نکرده زنش روز دوم فرزندش وروز سوم خودشو کشتن
شاید اجساد به اونجا منتقل شده
Alireza Hunter
06-26-2007, 12:14 PM
عجیبه , دو فرضیه تا الان داریم
1.قتل خانواده بنوا توسط یک فرد یا افرادی دیگر صورت گرفته(مدرک:مدرک محکمی برای اثبات این قضیه نیست)
2.قتل توسط خود بنوا صورت گرفته(مدرک:قتل در سه روز متوالی که این نشون دهنده این هست که میتونه کار بنوا باشه چون اگر روز اول نانسی توسط شخص دیگری کشته میشد صد در صد بنوا به پلیس مراجعه میکرد و اینا همه نشون دهنده این هست که این به صورت یک راز در بنوا بود که بالاخره پس از سه روز به دلیل عضاب وجدان خودکشی کرده)
خیلی دوست دارم که هر چی زودتر این موضوع روشن بشه
درست میگی ...اصلا اگه قبل از مرگ کریس نوشته ای پیدا کنند صد در صد مشخص میشه که بنوا ........
ولی خوب یه چیزم هست کریس که بی دلیل این کارو نکرده حتماباید یم موضوعی پیش مییمود یا اینکه کریس بنوا مشکلات روانی داشته که تونست یک پسر 7 ساله که ماله خودشه بکشه در حالی که از زبون بهترین دوستای کریس شنیده شده که کریس خیلی خانوادشو دوست داره و به اونا اهمیت میده
The King Of Kings
06-26-2007, 12:15 PM
دوستان پلیس یه فرضیه گفته که اینا در یک شب و در سه ساعت متوالی کشته شدن اینجوری
همسر بنوات در ساعت 10 شب پسر وی در ساعت 12 و وقتی که بنوات میاد و جنازه تکه تکه شده اینا رو میبینه شوکه میشه و به اتاقه تمریناتش میره و در ساعت 2 شب همانجا کشته میشه
Alireza Hunter
بعدشم از کجا معلوم قاتلین از بنوا چیزی نمی خواستن روز اول چون قبول نکرده زنش روز دوم فرزندش وروز سوم خودشو کشتن
شاید اجساد به اونجا منتقل شده
جسد کریس تیکه تیکه نشده بود
monster kane
اگر اینطور بود من مطمئن هستم که بنوا دست رو دست نمیزاشت و منتظر نمیشد که هر روز یکی از عزیز ترین کسانشون رو از دست بده و صد در صد یه اقدامی میکرد
حرف محکمی رو زدی و شاید این حرف رو بشه یه اثباتی برای بی گناه کردن بنوا دونست
ولی باید دید شدت ضربات به بنوا تا چه حدودی هست اگر واقعا بدنش قطعه قطعه شده باشه که حق با شماست ولی اگر فقط چند ضربه عمیق باشه بازم میشه این حادثه رو بر گردن بنوا انداخت
Alireza Hunter
06-26-2007, 12:20 PM
دوستان پلیس یه فرضیه گفته که اینا در یک شب و در سه ساعت متوالی کشته شدن اینجوری
همسر بنوات در ساعت 10 شب پسر وی در ساعت 12 و وقتی که بنوات میاد و جنازه تکه تکه شده اینا رو میبینه شوکه میشه و به اتقه تمریناتش میره و در ساعت 2 شب همانجا کشته میشه
این مرگ ها تویه 3 روز متفاوت بود ..بعد یک سوال دارم یعنی شما میگی کریس به پلیس اطلاع نمیده و میره و خودکشی میکنه؟؟؟؟؟
The King Of Kings
06-26-2007, 12:23 PM
نه من میگم بنوا نمیره به پلیس بگه چون الاخره اون یه کج کاره و میره تو اتاقش همون قاتل زن و بچش وی رو هم میکشه
Eddie
06-26-2007, 12:25 PM
دوستان ممکنه بنوا خودش اسیر بوده باشه اگه خود بنوا هم تو دست قاتلین اسیر بوده باشه چطور می تونسته از زن وبچه ی بدبختش دفاع کنه
Alireza Hunter
06-26-2007, 12:28 PM
اگر اینطور بود من مطمئن هستم که بنوا دست رو دست نمیزاشت و منتظر نمیشد که هر روز یکی از عزیز ترین کسانشون رو از دست بده و صد در صد یه اقدامی میکرد
[quote]
درسته بنوا نمیزاشت اینشکلی بشه..بعدشم مثله اینکه اصلا کریس بدون علت تو وینسج شرکت نکرده چون مثله اینکه کریس دروغ گفته بود که برای یکی از اعضای خانوادش اتفاقی افتاده و این یک بهونه بود؟؟؟به نظر شما دلیلش چیست؟؟؟
این امکانم هست که اگه مجرم کسه دیگه باشه و او را تهدید کرده که کسی رو مطلع نکند و وقتی بنوا بدون اطلاع به خونش میاد ................
Alireza Hunter
06-26-2007, 12:36 PM
آقا اول زنشو بعد بچشو بدم خودشو کشتن
بای بای
خوب این مطلب چند بار تکرار شده
Eddie
06-26-2007, 01:10 PM
امکان نداره بنوا کشته باشه یکی بنوارو تح فشار گذاشته احتمالا تو چنگ اونا بوده و ازش چیزی می خواستن و چون قبول نکرده اینطوری شکنجه ی روحیش دادن
monster kane
06-26-2007, 01:33 PM
البته این فرضیه هم که خانواده بنوا گروگان بوده تا حدی میشه پذیرفت
Captain.Rey
06-26-2007, 01:45 PM
شاید خانواده اش گروگان بودن بعد بنوا را تحت فشار قرار دادند بعد هم زن و بچش را کشتند که بنوا هم خود کشی میکنه
Ardalan
06-26-2007, 01:53 PM
بنوا نمیتونه کشته باشه چون فرداییش به WWE Mobile اس ام اس داده میشه و گفته میشه که ما کریس بنوا و زن و بچه اش رو کشتیم!
پس 100% کشتنش
The MASTER OF Submission
monster kane
06-26-2007, 01:55 PM
شاید خانواده اش گروگان بودن بعد بنوا را تحت فشار قرار دادند بعد هم زن و بچش را کشتند که بنوا هم خود کشی میکنه
اگر زن و بچه بنوا توسط افراد دیگری کشته شده باشن صد در صد بنوا هم توسط قاتل ها کشته شده , چون قاتل هیچ وقت اثری از خودش باقی نمیزاره و اگر بنوا زنده میموند به ضرر قاتل ها بود
Alireza Hunter
06-26-2007, 03:02 PM
بنوا نمیتونه کشته باشه چون فرداییش به WWE Mobile اس ام اس داده میشه و گفته میشه که ما کریس بنوا و زن و بچه اش رو کشتیم!
پس 100% کشتنش
The MASTER OF Submission
اقا مطمئا هستی؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا ما رو از صحت این خبر مطمئا کن
Alireza Hunter
06-26-2007, 03:08 PM
اگه واقعا پای کسان دیگری در میان باشد خدا کنه هرچه سریعتر بتونند پیداشون کنند و معلوم بشه که واقعا قضیه و علت این قتل چه بوده و قاتل چه انگیزه ای داشته .....خدا کنه هم پلیس و هم کچ کارا دست به دست هم بدند و هر چه سریع تر این طرفو پیدا کنند..البته اگه این فرضیه واقعیت داشته باشه
The King Of Kings
06-26-2007, 03:10 PM
بچه ها ممکنه کسایی که بنوات را کشتند به سراغ استارای دیگر WWE بروند
monster kane
06-26-2007, 03:14 PM
بچه ها ممکنه کسایی که بنوات را کشتند به سراغ استارای دیگر WWE بروند
اره خوب , سوپراستارهای WWE باید از این به بعد یکم بیشتر مراقب خودشون باشن
Ardalan
06-26-2007, 03:34 PM
البته مثل اینکه نظر پلیس عوض شده و گفته:هیچ ورود و خروجی در خانه ی انها شکل نگرفته . و فقط این سه نفر در خانه بودند . و هیچ اثری هم از چاقو یا تفنگ یا خون نیست و فقط اثر از خفه کردن هستش . که گفته اند بنوا زن و بچه ی خود را کشته و سپس خود کشی کرده . اثر انگشت بنوا رو روی گلوی زنش هم پیدا کردند. اما اینکه بنوا چه جور خود کشی کرده معلوم نیستش
بای بای
<br />
مطمعنی؟
Alireza Hunter
06-26-2007, 03:35 PM
البته مثل اینکه نظر پلیس عوض شده و گفته:هیچ ورود و خروجی در خانه ی انها شکل نگرفته . و فقط این سه نفر در خانه بودند . و هیچ اثری هم از چاقو یا تفنگ یا خون نیست و فقط اثر از خفه کردن هستش . که گفته اند بنوا زن و بچه ی خود را کشته و سپس خود کشی کرده . اثر انگشت بنوا رو روی گلوی زنش هم پیدا کردند. اما اینکه بنوا چه جور خود کشی کرده معلوم نیستش
بای بای
منم همینو گفته بودم ولی خدا کنه خبری که میدی غلط باشه...از بنوا واقعا بعیده یعنی اون تو چه شرایطی قرار گرفته بود که این کارو کرد..نمیشه گفت که اینا صحنه سازیه ؟؟؟
monster kane
06-26-2007, 03:53 PM
البته اثر انگشت رو نه میشه صحنه سازی کرد و نه میشه انکارش کرد
اگر واقعا اثر انگشت بنوا روی گلوی همسرش هست دیگه باید تسلیم شد
خیلی مسئله گیج کننده هست , اگر بنوا همسرش رو کشته پس فرزندش رو کی کشته اصلا اثر انگشتی هست که نشون بده که بنوا فرزندش رو کشته , گیریم که فرزندش هم توسط بنوا کشته شده , پس کی بنوا رو خفش کرده , خودش خودش رو خفه کرده ؟ اگر خودشو خفه کرده پس باید اثاری هم مبنی بر اینکه خودش خودشو خفه کرده پیدا بشه
یا چیزی خورده که مرده؟ و یا کس دیگری در کشتن بنوا نقش داشته؟
صد در صد پلیس ها هنوز نمیتونن به این پرونده جواب قطعی رو بدن چون جای سوال هنوز باقی هست
پلیس ها با پرونده خیلی پیچیده ای رو به رو شدن
Alireza Hunter
06-26-2007, 04:27 PM
خیلی مسئله گیج کننده هست , اگر بنوا همسرش رو کشته پس فرزندش رو کی کشته اصلا اثر انگشتی هست که نشون بده که بنوا فرزندش رو کشته , گیریم که فرزندش هم توسط بنوا کشته شده , پس کی بنوا رو خفش کرده , خودش خودش رو خفه کرده ؟ اگر خودشو خفه کرده پس باید اثاری هم مبنی بر اینکه خودش خودشو خفه کرده پیدا بشه
صد در صد پلیس ها هنوز نمیتونن به این پرونده جواب قطعی رو بدن چون جای سوال هنوز باقی هست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئا هستی که اثری روی گلو دنیل نیست؟؟؟
monster kane
06-26-2007, 04:36 PM
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FGI فقط نوشته که اثر انگشت روی گلئ نانسی هست و حرفی از دنیل نزد
در ضمن اگر این تصور هم بکنیم که بنوا پسرشو کشته پس خودش چه جوری خودش رو کشته؟
به نظر من این پرونده حالا حالاها باید باز باشه تا پلیس ها به یه جواب قطعی برسن
Alireza Hunter
06-26-2007, 04:39 PM
ای کاش ما هم میتونستیم کاری بکنیم
Alireza Hunter
06-26-2007, 04:44 PM
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FGI فقط نوشته که اثر انگشت روی گلئ نانسی هست و حرفی از دنیل نزد
در ضمن اگر این تصور هم بکنیم که بنوا پسرشو کشته پس خودش چه جوری خودش رو کشته؟
به نظر من این پرونده حالا حالاها باید باز باشه تا پلیس ها به یه جواب قطعی برسن
اخه اصلا به کریس نیمخوره همیچین کاری رو بکنه..این کار مخصوص کسانی هست که مشکلات راوانیه حادی دارند...کریس بنوایی که تا دو روز پیش واسه بهترین رفیقش ادی اینجوری اشک میریخت چه طوری این کارو کرده
اما خوب متاسفانه تمام شرایط بر علیه اون هستش
Alireza Hunter
06-26-2007, 04:51 PM
اقا کریس بنوا فرزنده دیگری نداشته؟؟
sadri_therock
06-26-2007, 04:55 PM
سلام
آخه این چه وضیعه هر هفته یک داستان داریم دیوار کوتاه تر از بنوا پیدا نکردند
Alireza Hunter
06-26-2007, 05:00 PM
سلام
آخه این چه وضیعه هر هفته یک داستان داریم دیوار کوتاه تر از بنوا پیدا نکردند
اقا این واقعیت داره
monster kane
06-26-2007, 05:12 PM
اقا کریس بنوا فرزنده دیگری نداشته؟؟
یه جا نوشته که بنوا دو فرزند دیگه هم از ارتباط قبلی خودش داره!
حالا اون دو کی هستن و کجا هستن اطلاعی ندارم
اگر قضيه خود كشي بوده.بنوا حتما يه چيزي خورده.فكر نكنم هنوز هم كالبد شكافي كرده باشن
Eddie
06-26-2007, 05:40 PM
دوستان مطمئن باشید پلیس برای دور کردن خبرنگارا خالی زیاد می بنده چند سال پیش یه قتل توی آمریکا اتفاق افتاد که طی اون 4 دوست که با هم زندگی میکردن مرده بودن پلیس می گفت یکی از اونها بقیه رو کشته براشم دو تا دلیل داشت.
انگشتهای دست بقیه بریده شده بود.
اون با یک گلوله ک وارد مغزش شده بودمرده بود.
اما یه پلیس fbi فهمید کار اون نبوده چون گلوله از فاصله ی2متری وارد سرش شده بود وکسی به این موضوع توجه نمی کید.عجله نکنید قاتلین همیشه سعی می کنن صحنه سازی کنن
monster kane
06-26-2007, 05:59 PM
کسی خبر جدیدی از اقدامات و ازمایشات پلیس نداره؟
H H H
06-26-2007, 06:35 PM
اقا اگر اثر انگشت نبود میشد گفت گاز خفشون کرده.
Eddie
06-26-2007, 07:04 PM
اثر انگشت مدرک کافی نیست
H H H
06-26-2007, 07:10 PM
یکی از رفیقام که خیلی سال کشتی کچ میبینه بهش زنگ زدم که بهگ بگم گفت خودم توی یه سایت خوندم پلیس هم بیشترین درصد مشکوک بودنشون به کریس هست 1درصد هم احتمال گاز میدن.
Eddie
06-26-2007, 07:18 PM
گاز چیه گاز می تونه جسدارو تیکه تیکه کنه؟
Alireza Hunter
06-26-2007, 07:31 PM
ای بابا !!!!!
شما رستلمنیایه 20 یادتون میاد اخرش نانسی و پسرش میان تو رینگ دید کریس چطوری اونا رو بقل میکنه پسر بنوا فقط 7 سال سن داشت یعنی کریس میتونه اونارو خفه کنه..خواهشا اگه اخبارتون معتبر نیست نگید
NO FEAR
06-26-2007, 07:33 PM
بیچاره بنوا :4:
اومد زنش رو بزنه زد زنش رو تیکه تیکه کرد :4: کج کاره دیگه .....
بچش اومد بگه بابا چی کار کردی...عصبانی بود زد اونم تیکه تیکه کرد...فکر کنم سالتو بهش زد :4:
بعد عذاب وجدان گرفت.... حساب خودشم رسید...ای روزگار ...
ادامه فیلم هفته آینده ...
Alireza Hunter
06-26-2007, 07:36 PM
شرایط همش بر ضد بنوا هستش ولی ای کاش اینا همش کاره قاتل باشه که میخواد صحنه سازی بکنه
Alireza Hunter
06-26-2007, 07:46 PM
جسد کشتی گیر حرفه ای WWE کریس بنویت و همسرش و پسرش را در خانه اشرافی در آمریکا پیدا میکنند اجساد بنویت و همسرش و پسر هفت ساله شان را در روز دوشنبه در اتاق های متفاوت خانه شان پیدا میکنند
بو تر نر یابنده به ایستگاه تلویزیونی گفت: مورد شبیه یک قتل خودکشی بود ولی نمیتوانست تائید کند
اسوشيتدپرس نمايندگى خبرى گزارش داد كه يك همسايه پليس را صدا زد
پس چه کسی اجساد را در اتاق های متفاوت خانه پیدا کرده؟
کالبد شکافی نتیجه را تا فردا گزارش میدهد
بنویت قهرمان سابق سنگین وزن بود
WWE برای کشتی گیرش احترام 3 ساعته انجام داد
فرياد مرگش يك مصيبت وحشتناك و يك زيان غيرقابل تحمل است
كريس ميان سوپرستارگان هم*قطارش را محبوب بود
WWE تسلیتش را بر بنویت و خانواده اشتمدید میکند و برای آن خانواده دعا میکند
اقا منم دقیاق این خبرو پیدا کردم ولی چون برنامه ی مترجم خوب ندارم نتونستم درست ترجمش بکنم..میتونی ادرس دانلود یک مترجم که تپ باشه بدی..من یکی دارم افتضاح هستش
HaMo0n
06-26-2007, 08:00 PM
مثل میگن کریس بنوا زنش و بچش خفه کرده و سپس خود کشی کرده تا چه حد واقعیت داره دیگه خدا میدونه
amir-aghaei
06-26-2007, 08:15 PM
رو صندلی ام خشکم زده !! از ته دل دارم گریه میکنم .یکی از جوانمردترین کج گیرا از پیش ما رفت ای خدا چرا خوبان باید برن ما بدا بمونیم :2:!!
.بخدا اندازه یه سر سوزن بعد از خبر مرگ مک ماهون (که امروز فهمیدیم خالی بندی بوده !!) ناراحت نشدم .
ولی مرگ بنوا کمرمو خورد کرد!!
کریس عاشقانه دوست داشتم . دیشب ناراحت بودم که تو ونجیس بازی نکرد .امشب خبر رو خوندم تا مرز سکته رفتم .کریس اخه چرا رفتی !!
دیگه نمیبینمت !!!
روحت شاد
(لطفا بیخود تهمت ادم کشی رو بش نزنید . اخه یه جوونمرد تو رینگ کشتی کج اونطوره تو دنیای واقعیش میتونه برعکس باشه !!)
کریس بنوا خدا رحمتت کنه
فکر نمیکردم روزی واسه یه کشتی کج کار از ته دل گریه کنم !!
Eddie
06-26-2007, 08:24 PM
منم شوکم امکان نداره کریس این کارو بکنه
Alireza Hunter
06-26-2007, 09:54 PM
طبق گفته ي آسوشيتد پرس بنوا در آخر هفته به علت نوعي پارانويا (جنون و يا ايجاد سوئ ظن شديد) همسرش را در اتاقي از خانه به قتل رسانده و سپس پسرش را در راه پله به قتل رسانده و نحوه ي دو قتل به صورت خفه كردن با دست بوده است.بنوا در روز دوشنبه در اتاق وزن كشي خودش را كشته است و پليس گفته تنها مظنون اين پرونده خود بنوا هست.خوب يا بد ولي اين انتظاري نبود كه من از بنوا داشتم
نقل قول از slipknot
Alireza Hunter
06-26-2007, 10:08 PM
اقا سایت wwe هم از مطلبی که مربوط به بنوا بود کمتر کرده اگه برید تو سایتس متوجه میشید فکر میکنید منظورش چی بوده؟؟
Eddie
06-26-2007, 10:39 PM
بیشتر توضیح بده
The Dark Knight
06-26-2007, 11:22 PM
من دو تا نظریه می دم:
1.زن و بچه ی بنوا رو کشتن و بعد وقتی بنوا نبوده به خونش بردن...زمانی که بنوا این صحنه رو می بینه اون قدر شکه می شه که خودکشی می کنه...قاتلین هم از موقعیت استفاده می کنن و اثر انگشت بنوا رو رو گردن اون دو می زارن.
2.زن و بچه ی بنوا رو کشتن و بعد وقتی بنوا نبوده به خونش بردن...زمانی که بنوا می یاد او هم می کشن و اثر انگشت بنوا رو رو گردن اون دو می زارن.
.....................
یکم فکر کنین...کدوم دیونه ایی می زاره هر روز یه قتل انجام بده...خوب همه رو همون موقع انجام می ده...حالا می گیریم که بنوا این کار رو کرده...یعنی می گین که یه پسر 7 ساله یه روز تو یه خونه ایی که جسد مادرش هست,زندگی می کنه و هیچ گونه اقدام به فرار یا تماس به پلیس یا دوست نمی کنه...اصلا با عقل جور در نمی یاد.
B M C
06-27-2007, 12:10 AM
اقایون من وقتی دیشب قضیه رو فهمیدم !
همون اول حدس زدم که کاره یکی دیگه باشه من حاضرم سرمو گرو بزارم ولی نمیگم که بنوا قاتل بوده!
The King Of Kings
06-27-2007, 12:22 AM
بچه ها من یه نظریه دارم که احتمالش زیاده که کسی یا گروهی به بنوات چیزی خوروندن بعد بنوات جونو گرفتتش و این کارا رو کرده[/align]
The King Of Kings
06-27-2007, 12:22 AM
بچه ها من یه نظریه دارم که احتمالش زیاده که کسی یا گروهی به بنوات چیزی خوروندن بعد بنوات جونو گرفتتش و این کارا رو کرده
B M C
06-27-2007, 12:41 AM
nدر این مورد باید بگم :
نوچ
NO FEAR
06-27-2007, 12:57 AM
(لطفا بیخود تهمت ادم کشی رو بش نزنید . اخه یه جوونمرد تو رینگ کشتی کج اونطوره تو دنیای واقعیش میتونه برعکس باشه !!)
ابولفضل همچین میگی انگار پهلان بود :14:
نه پسر یه پهلوون هیچ وقت از زورش بیخود استفاده نمیکنه :34:
اون فقط یه آدم معمولی بود...ولی چون تو کشتی کج بود و قشنگ بازی میکرد بچه ها بهش علاقه دارن..
ولی به نظرم ارزش ناراحت شدنم نداره...:34:
ما هزار تا مشکل تو کشور خودمون داریم..هزار نفر بیخود الکی میمیرن..بعد داریم واسه کی.........
nima.cena
06-27-2007, 01:22 AM
خدا بیامرزش.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
B M C
06-27-2007, 01:30 AM
مثل سهمیه بندی بنزین:4:
پدر ملت و در میارن شما ها غصه کی رو میخورین!
monster kane
06-27-2007, 08:11 AM
من دو تا نظریه می دم:
1.زن و بچه ی بنوا رو کشتن و بعد وقتی بنوا نبوده به خونش بردن...زمانی که بنوا این صحنه رو می بینه اون قدر شکه می شه که خودکشی می کنه...قاتلین هم از موقعیت استفاده می کنن و اثر انگشت بنوا رو رو گردن اون دو می زارن.
2.زن و بچه ی بنوا رو کشتن و بعد وقتی بنوا نبوده به خونش بردن...زمانی که بنوا می یاد او هم می کشن و اثر انگشت بنوا رو رو گردن اون دو می زارن.
نه , پلیس میگه که هیچ اسلحه ای یا چاقویی استفاده نشده و فقط جای اثر انگشت بنوا هست و مشخص کردن که کس دیگه ای زن و بچه بنوا رو نکشته
مشخص بود که بنوا فقط قسط پیچوندن ونجنس رو داشته و WWE رو با پیغام های خودش سرگرم کرده تا بتونه کارهاش رو عملی کنه
Alireza Hunter
06-27-2007, 09:05 AM
اقا کریس قبلا از مرگ یک پیغام نامفهوم به چاووگررو فرستاده بود ....اینو همه جا تعیید میکنند .
Alireza Hunter
06-27-2007, 12:58 PM
بعدم الان فهمیدم بنوا زنگ زد گفت بستگانم مریض هستند
گفت همسر و پسرم مریض هستند فامیل نبود خود همسر و پسرش بود
بای بای
به کی گفته بود؟؟
Alireza Hunter
06-27-2007, 01:00 PM
اقا خواهشا یکم بیشتر به انجمن سر بزنید و پست بدید دییگه
Alireza Hunter
06-27-2007, 01:03 PM
اقا کسی که جنون داره صد در صد از قبل مشخص میشه و باید از بچگی باشه نه یهو تا 40 سالگی مشخص بشه
بنوا خیلی احساسی بود..تو همو ویدیوش وقتی از پدرش صحبت میکردند گریش میگرفت ..در زمان عزاداری ادی حتی نتونست درست پیام تلیت بده و از ته دل گریه میکرد
The King Of Kings
06-27-2007, 02:40 PM
بچه ها من از یه منبع معتبر خوندم که در روز شنبه همسر بنوات کشته میشه در رو ز یک شنبه پسر بنوات و بنوا که میاد و میبینه اینا رو تاغت نمیاره و خود کشی میکنه
monster kane
06-27-2007, 03:18 PM
بچه ها من از یه منبع معتبر خوندم که در روز شنبه همسر بنوات کشته میشه در رو ز یک شنبه پسر بنوات و بنوا که میاد و میبینه اینا رو تاغت نمیاره و خود کشی میکنه
به پلیسم اطلاع نمیده
بیخودی هم تو ونجنس شرکت نکرده
اثر انگشتم از نظر شما حتما شبیه کریس بتوا بوده و اشتباه شده!!!
لطفا وقتی حرف میزنی تمام موارد رو بررسی کن تا با هم بخونن اگر حرف شما حقیقت داشت بنوا صد در صد به پلیس اطلاع میداد , تو ونجنس هم شرکت میکرد و اثر انگشتم ثابت میکرد که کار بنوا نبوده
Alireza Hunter
06-27-2007, 03:39 PM
به پلیسم اطلاع نمیده
بیخودی هم تو ونجنس شرکت نکرده
اثر انگشتم از نظر شما حتما شبیه کریس بتوا بوده و اشتباه شده!!!
لطفا وقتی حرف میزنی تمام موارد رو بررسی کن تا با هم بخونن اگر حرف شما حقیقت داشت بنوا صد در صد به پلیس اطلاع میداد , تو ونجنس هم شرکت میکرد و اثر انگشتم ثابت میکرد که کار بنوا نبوده
اقا این قطعی هستش که این سری قتل ها تو 3 روز طول کشیده است روز اول ناسی میمیره روز دوم دنیل روز سوم خود بنوا ..این مطلب دقیقا ثابت شده است یعنی میخوای اینو انکار کنی
جنازه ی بنوا تو اتقاه بدنسازیش بود جنازه ی نانسی تو پذیرایی و جنازه ی دنیل تو اتق خوابش
همین خیلی عچیبه اگه بنوا روز اول زنشو کشته پس چرا دنیل فرار نکرده چرا تو مدت 24 ساعت هیچ کاری نکرده حداقل میتونست فرار کنه اگه هم جیغ میزد همسایه ها می فهمیدند اصلا اگه بنوا واقعا به قصد کشتن خانوادش برمیگرده به خونش کارو باید تو یک روز تموم میکرد نه سه روز بعدشم حالت جنون فقط در چند دقیقه به ادم دست میده نه سه روز
NO FEAR
06-27-2007, 04:41 PM
دوست عزیز خیلی ببخشید ولی خدای نکرده تو اگه بری تو خونه ببینی زنت افتاده مرده نمیری بهش دست نمیزنی :4:خدا نکنه مثال بودا :4:
خب بیچاره دیه زن و بچش افتادن رفته بالا سرشون اینور اونور کرده دیده مردن
Alireza Hunter
06-27-2007, 07:54 PM
دوست عزیز خیلی ببخشید ولی خدای نکرده تو اگه بری تو خونه ببینی زنت افتاده مرده نمیری بهش دست نمیزنی :4:خدا نکنه مثال بودا :4:
خب بیچاره دیه زن و بچش افتادن رفته بالا سرشون اینور اونور کرده دیده مردن
افرین
Alireza Hunter
06-27-2007, 08:10 PM
استریلید ها....مثله اینکه پزشکان متوجه شدند بنوا قبل چند روز قبل از مرگ از دارو های استریلید استفاده کرده این دارو امکان داره تخللات عصبی شدید رو در فرد درست کنه البته اگه داروش تقلبی باشه داروی معمولیش از این جور عوارض نداره
بعد باید بگم زن و بچه بنوا هم قبل از مرگ دچار مصمویت غذایی شدید شده بودند
و پزشکانم علتشون رو نمیدونستند
NO FEAR
06-27-2007, 08:27 PM
درسته ولی علی راست میگه...
اگه بحث های سیاسی وسط باشه هر جوری هست قتل و میندازن گردن بنوا....
من که فکر نمیکنم بنوا تو چند روز مختلف خود زن و بچش رو بکشه....
حتما کسای دیگه ای بودن..و حرفه ای بودن و قتل رو گردن بنوا انداختن...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.