PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آهنگ های یک بازی

Charismatic Enigma
01-26-2010, 04:54 PM
سلام

من آهنگ های یک بازی قدیمی - قدیمی که نه !! مال عهد تیرکمون میرزا _ به نام The Neverhood رو میخواستم.

این بازی برای سال 1996 و محصول مایکروسافت هست.

من 50-60 بار تمومش کردم هنوزم خسته نمیشم - آخرین بار : دیروز در 1 ساعت و 41 دقیقه و 52 ثانیه !

فقط آهنگهاشو زود بذارین برای Dial-Up با حجم متوسط و از 4Shared اگه شد. (از Rapid نباشه فقط ...)

کسی هم هوس کرد اینو بازی کنه و کمک خواست پ.خ بده .

مرسی ... The Hidden Enigma : DsD

The Shadow
01-26-2010, 09:24 PM
سلام.
خیلی بازی قشنگی بود این " دِ نِوِر هود " و از اون زمان خیلی معروف شد و خودم هم یکی از طرفدارای بازیش هستم که تو پلی 1 کشته مردش بودم ! این بازی تو ایران به " مرد خمیری " هم معروف بود و از دسته بازی هایی که مثل این که میگی مرد قارچ خور :4: ( ســـ و پر ماریو ) همه میشناسند ، مرد خمیری هم همه میشناختند !
راستش آهنگ بازی رو یادم نیست که چه شکلی بود ولی شما که همین دیروز بازی کردید برای 50 بار :4: خوب این رو دانلود کنید ببینید همونه یا نه !!! حجمش هم کمه ! بعد اگه همین بود برام تو پیام خصوصی یا همین تاپیک بگو اگه نبود بگو یکی دیگه بذارم !

The Neverhood (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Charismatic Enigma
01-27-2010, 07:19 PM
خیلی ممنون از شما دوست عزیز

بله این آهنگ مرحله ی اول بود که Klaymen از خواب بیدار میشود ... :52:

من دیگر فعلاً آپ نمی کنم چون فونت فارسیم پریده الانم تو کافی نتم.

خیلی ممنون از بروبچه های گل و با صفایIranWWE به امید دیدار در آینده ... :34:

IWE's Hidden Enigma : DsD