PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیـــــک مخصـــوص UFC 110

H H H
02-12-2010, 07:44 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در این تاپیک قصد دارم براتون تمام اطلاعات این پی پی وی رو قرار میدم.

در پی پی وی در تاریخ 21 فوریه 2010 (همون روزی که پی پی وی دبلیو دبلیو ای برگذار میشه) در اسر ارنا واقع در سیدنیه استرالیا انجام میشه.

مهمترین بازی ای رویداد Nogueira vs. Velasquez است.کارت اصلی پی پی وی در ساعت 2 شب شروع میشود.

بلیط های این رویداد در روز اول به طور کامل فروش رفت و این اتفاق (تمام شدن بلیط در روز اول فروش) برای دومین بار در تاریخ UFC اتفاق افتاد.این اتفاق قبلا برای UFC 83 افتاده بود.

این پی پی وی به طور زنده و HD از شبکه ONE پخش خواهد شد.

والپییپر :

1024x768 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

1280x960 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکس ها و اطلاعاتی از ارنایه " آسر " :

ساخت: نوامبر 1998

بهره برداری : 1999

موقعیت مکانی : Olympic Park, Sydney, NSW

ظرفیت: 21 هزار نفر

1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

4 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مسابقات مشخص شده :

کارت اولیه :

Elvis Sinosic vs. Chris Haseman

Stephan Bonnar vs. Krzysztof Soszynski

Chris Lytle vs. Brian Foster

C.B. Dollaway vs.Goran Reljic

James Te-Huna vs. Igor Pokrajac

کارت اصلی :

Antonio Rodrigo Nogueira vs. Cain Velasquez

Wanderlei Silva vs. Michael Bisping

Joe Stevenson vs. George Sotiropoulos

Keith Jardine vs. Ryan Bader

Mirko Filipović vs. Ben Rothwell

اطلاعات کلی :

درگیری های بسیاری زیادی بین Yoshihiro Akiyama و Wanderlei Silva رخ داد که زیاد در مشخص شدن بازی در این پی پی وی تاثیر نداشت و در عوض Silva برای رویارویی با Michael Bisping رفت.

درگیری هایی که بین Nate Marquardt و Chael Sonnen رویداده بود مردم انتظار داشتن که مسابقه این دو در این کارت برگذار شود که منتل شد به UFC 109 .

بحث های زیادی حول محور بازی Keith Jardine و Rich Franklin بود زیرا فرانکلین در امار بازیهاش مبارز ترسناکی از خود نشان داده .ولی به جای فرانکلین (به علت اماده نبودم) Ryan Bader جایگذین او شد که بسیار مسابقه را جذاب تر کرد زیرا او تا الان باختی نداشته است و 8 برد پیاپی داشته.

در ابتدا قرار بود که شاهد بازی بین Chris Lytle و Dong Hyun Kim باشیم ولی کیم به علت مصدومیت کنار کشید و استاری در حد و حدود کیم (از لحاظ اماری) جایگزین او شد .Brian Foster انگیزه زیادی بعد از جایگذین شدن پیدا کرده زیرا بازی قبلی او مربوط به UFC 106 است که در اون توانست استاری بسیار قدرتمند به نام براک لارسن رو شکست بده او قول داده است تا در پی پی وی هم برنده شود و روند پیروزی و غلبه بر بزرگان رو ادامه دهد.

درگیری بین Elvis Sinosic و Chris Haseman اولین مسابقه استرالیایی ها در محل (استرلیا) است که در UFC انجام میشود و جذابیت زیادی برای استرالیایی ها دارد.

به مهض رسیدن اطلاعات بیشتر در تاپیک قرار میدم.

Awesome
02-13-2010, 01:53 AM
حاجی یکی نیست به ما بگه این میر کی بازی داره؟ :4:

قرار بود تا براک بیاد سر کمربند یه بازی بکنن پس کی انجام میشه ؟

H H H
02-13-2010, 11:59 AM
حاجی یکی نیست به ما بگه این میر کی بازی داره؟ :4:

قرار بود تا براک بیاد سر کمربند یه بازی بکنن پس کی انجام میشه ؟

شایان جان والا من چند وقت که نبودم از اخبار هم بی اطلاع بودم ولی تا اونجا که تو لیست برنامه های میر مشخص شده , من اینا رو فهمیدم:

میر بازی قبلیش در UFC 107 مقابل چیـــــِک کو.نگو رو با سابمشن پیروز شد و مسابقه بعدیش در UFC 111 هست که در 27 مارچ در نیوجرسی برگذار میشه.میر باید در پی پی وی با شـِـین کارویین مسابقه بده و این مسابقه بر سر کمربند میر(Interim Heavyweight) هست.

stone cold steve austin
02-13-2010, 06:10 PM
من هم با اجازه دوستان یکم در مورد چند تا از بازیکن های این پی پی وی یه سری اطلاعات میدم
Antonio Rodrigo Nogueira: جز بازیکن های قوی و مورد علاقه خودم هست تو ufc تا حالا 4 تا مسابقه انجام داده اما رکورد اصلیش تو ام ام ای 35 برد و 5 باخت هست از بازی های معروفش هم میتونم به بازی با فرانک میر و رندی کاتور اشاره کنم که از میر باخت
از کاتور برد و قشنگترین بازیش هم تو ufc 81 بود که تیم سیلوا رو نابود کرد تخصصش هم بوکس و جوجیتسو ( برزیلی) هست
Cain Velasquez:این بازیکن هم 7 مسابقه رو انجام داده که هنوز هم بدون شکست مونده و کارشناس ها میگن حریف سختی برای
Nogueira هست اما تجربه اش کم هست تخصص خاصی هم نداره به جز سرعتش :11:
وقت کردم بقیه رو هم انالیز میکنم میزارم :32:

H H H
02-16-2010, 12:45 PM
توظــــــــــــــــــــــ ــیحات کــــــــــــــــــــلی اضــــــــــــــــــــافه شــــــــــــــــــــــــ ـــد.

KANE
02-16-2010, 02:02 PM
به نظر میرسه که پی پی وی قشنگی رو باید شاهد باشیم ولی از نظر من کل پی پی وی یک طرف و بازی سیلوا با بسپینگ هم یک طرف.خیلی بازی قشنگی میشه.