توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپیدیت وضعیت اورلاندو جردن / شخصیت ‘Suicide’
H H H
02-19-2010, 04:39 PM
- پیش از این درباره اورلاندو جردن و بوسیدن یک مرد خبر داده بودم اکا گذارش هایی که رسید وضعیت را روشن تر کرده است.
مردی که اورلاندو او را بوسیده است دوست.پسر او در زندگی واقعی و شخصی اش هست.
قبل از برگذاری شوء انها با یکدیگر در بک استیج دیده شدند و شب با یکدیگر در شوء نیز حضور یافتند.
- کسی که شخصیت Suicide را بازی میکند Frankie Kazarian نام دارد .او در شوء 18 فبریه 2010 با شخصیت Kazarian بازگشت و همراه دو پارتنر خود یعنی "Generation Me" و "Amazing Red" در بازی تگ تیم 8 نفره برنده بازی شد.
Frankie Kazarian
02-19-2010, 06:24 PM
سلام:18:
داش عرفان آبروي منو بردي كه داش من كجام ژاپنيه؟:4:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
H H H
02-19-2010, 06:32 PM
سلام:18:
داش عرفان آبروي منو بردي كه داش من كجام ژاپنيه؟:4:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عزیز به خدا من خودمم صفحه ویکیپدیا ایشون رو نگاه کردم و حتی بازی اخری که تو خبر نوشتم از همینجا نوشتم ولی اخر خبره زده بود : او ژاپنی است.
Frankie Kazarian
02-19-2010, 06:57 PM
والله آدم نبايد تو اين دوره زمونه به هر چيزي اعتماد كنه من اول كه داشتم ميخوندم يهو منو برق گرفت داد زدم اومدن منو از برق جدا كردن:4: آخه من خودم شخصا چندين هزار بار اين بيو رو خونده بودم شك نكن كه مال خودِ خودِ كاليفرنيا هست:4:
چون كه هر چقدر هم آدم بخواد زور بزنه اونجوري انگليسي حرف بزنه نميشه من براي همين دوباره رفتم مساحبه هاشو
چك كردم كه مطمئن بشم.
:18::18::18:
به احتمال خيلي زياد منظور نويسنده كيوشي بوده (چون كيوشي ژاپنيه و فرانكي نقشش رو به اون داده)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.