PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شــایعه فوری ! : ادج در مقابل کریسشــن در رسلمینیا

KANE
03-13-2010, 12:25 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

---------------------

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

طبق شایعات اخیر در لاکر روم WWE خیلی از استار ها اعتقاد دارند که کریسشن برنده مانی این د بنک امسال است

گفته میشه طبق جدیدترین خبر ها مانی این د بنک امسال با اضافه شدن درو مک اینتایر و کوفی کینگستن 10 نفره است

و طبق عقیده خیلی ها برنده مانی این د بنک خیلی زودتر از حد معمول تایتل شات خود رو میگیره

به نظر میرسه در بازی مانی این د بنک کریشن برنده خواهد شد و بعد از بازی جریکو و ادج که برنده بازی ادج است

کریسشن کیف رو میزاره و کمربند رو از ادج میگیره

با این کار وینس نشون میده همیشه یه برگ برنده در دست داه

البته این خبر در حد شایعه در لاکر روم WWE است

Awesome
03-13-2010, 12:38 AM
نمیدونم چرا ولی امسال حس بین همه یه جوریه که مانی این د بنک در رسلمینیا کش میشه.

شایدم به خاطر پی پر ویوی مانی این د بنک باشه.

در مورد کریسچن هم با یک نگاه میشه فهمید برزگترین استار مانی این د بنک هست و به همین خاطر احتمالش اصلا کم نیست.ولی به نظر من اگه قرار باشه کش کنه بهتره جریکو بازی رو ببره و کش کنه :4:

bomb5
03-13-2010, 08:51 AM
جالبه تمام استارهای کمپانی رو ریختن تو مانی این د بنک امسال. تا الان 10 نفرن شاید تا قبل رستلمنیا به 20 نفر هم برسن:11::11:
من میگم اگه قرار باشه همون شب کش بشه پس جریکو اج رو میبره و کریسچن با اون بازی می کنه.

Ð-i-R-Ť-Y
03-13-2010, 09:46 AM
دقیقاً عین همین شایعه برای راسلمنیای پارسال رخ داد اگه یادتون باشه
ولی خیلی جالب میشه ...

KANE
03-13-2010, 09:51 AM
البته سال پیش واقعیت داشت ؛ چون میگن وقتی این خبر پخش شده بود وینس برنامه رو به طور کامل عوض کرد

خدا رو چه دیدی شاید امسال هم عوض کنه

از دست ما خبر نویسها چه ها که نمیکشه وینس :4

AƦAƾH
03-13-2010, 10:33 AM
حالا كي تو اين درگيري فيس هست؟چون الان هردو محبوب هستن![hr]
كوفي كي مشخص شد واسه ماني اين د بنك؟

will
03-13-2010, 12:22 PM
من به این فکر می کنم که اصلا کریسشن مانی این د بانک رو می بره یا نه!

r v d
03-13-2010, 12:31 PM
در هر صورت امیدوارم شاهد یک مسابقه زیبا و پر تحرک از اج و جریکو باشیم, به نظر من جریکو مسابقه رو برنده بشه ریوالری بین اج و جریکو جذابتر میشه, اصلا دوست ندارم در شرایط فعلی کریسچن خودشو دخالت بده جریان قشنگی میشه ولی یه ذره زوده.

CHA
03-13-2010, 12:42 PM
جریکوی wm 17 کجا و جریکوی الان کجا ...:26:
تریپل اچ wm 17 کجا و تریپل اچ الان کجا...:26:

KANE
03-13-2010, 12:50 PM
كوفي كي مشخص شد واسه ماني اين د بنك؟

این یه احتمال هست

من شاید یکم بدنوشتم اما احتمالا این هفته راو معلوم میشه

AƦAƾH
03-13-2010, 01:54 PM
مرسي از پوريا جان.

اگر جريكو تايتلش رو نگه داره و ههمچنين با نامردي باشه.يعني حسابي بخوره ولي با نامردي ببره جالب ميشه و كريسچن هم كش كنه و ببره از جريكو عالي ميشه.و با بازي 3نفره در پي پي وي بعد جالبتر هم ميشه!
حتي شايد اينجوري راهي براي بازگشت تگ تيم رويايي كريسچن و ادج باشه!

Goldberg The Man
03-13-2010, 05:58 PM
من خيلي اميدوارم مظلوم ترين استار يعني كين ببره...

MR.CHRISTIAN CAGE
03-13-2010, 06:24 PM
من فکر نکنم که کریسچن به این زودی ها کیفش رو کش کنه به دو دلیل اولیش که به قول این دوستمون captain rvd یه ذره زوده دومیش اینکه اگر تو رسلمنیا کش کنه دیگه حساسیت ppv های بعدی از بین خواهد رفت.در کل احتمال این که همچین اتفاقی بیفته از نظر من تو رسلمنیا کمه.

KANE
03-13-2010, 06:36 PM
من خيلي اميدوارم مظلوم ترين استار يعني كين ببره...

ای داش علی زدی تو خال !

گفتم من این رو بگم بچه ها میریزن رو سر و کله ام

درست شانس امسال کین خیلی پایینه ولی این رسلمینیا نوبت برد کین هست

Olympic Hero
03-13-2010, 07:05 PM
الان یه چی میگم همه کف کنید...:4:

من میگم هر کی که برنده کف میشه تا PPV مانی این د بنک کش نمیکنه...بعد اونور یکی دیگه کیفو میبره.
بعد یکی ازاینا کیفه خودشو کش میکنه بعد سریع بعدش اونیکی میاد کش میکنه قهرمان میشه.....
چیزه ***.ی ای شد؟نه؟:4:
ول در کل جالب میشه .......

P E E P
03-14-2010, 03:27 AM
چه شب رویایی ای میشه :4:. منتظر تابلو های بیشمار PEEP در داخل آرنا و پرت شدن اون تابلو ها به هوا بعد از پیروزی کریسچن باشید :4:. وای پسر چه شبی میشه ... :4:.

KANE
03-14-2010, 08:45 AM
شاید اینبار کریسشن هیل بشه ؛ ادج فیس بمونه

ایول ! این با اعلام WWE برای هوس شو هفته بعد منیا هم میخونه

will
03-14-2010, 10:41 AM
کریسچن چه با جریکو بازی کنه چه با ادج هر دو تاش جالب میشه بی صبرانه منتظر این اتفاق هستم :13::30:

ShAhIn.StuUnEr
03-14-2010, 04:33 PM
به نظر من که دعوای بین ادج و کریستین خیلی باحال میشه و از همه جالب تر اینه که یه حسی از سال 2010 و از موقعی که رویال رامبل رو دیدم فهمیدم که سال 2010 نصفش یا دوسومش رو با قیافه ی ادج میگذرونیم.

D.S.N-14
03-14-2010, 10:10 PM
به نظر من اگه قراره كريسچن كمربندو ببره بايد يه استوري لاين 3 نفره باشه

فرض كنيد عجب باري بين كريسچن . ادج . كريس جريكو مي شه