PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فــوری : زلزله در محل برگزاری اسمک دَون

KANE
03-17-2010, 02:40 AM
امشب در جریان تپینگ اسمک دَون که در حال حاضر هم در حال ریکورد میباشــد زلزله رخ داد

این زمین لرزه که ساعت 4:04 AM رخ داد به قدرت 4.4 ریشتر بود و زمین و آرنا WWE را لرزاند !

مرکز زمین لرزه آمریکا گزارش داد که زمین لرزه در Los Angeles روی داده و طبق

داده های این موسسه ؛ گسل زلزله که در 11 مایلی آرنا اسمک دَون داده است

ستاره های WWE همه از این رویداد شوک زده شده اند

----------------------

نظر ستاره ها در این باره :

Maryse: : من از خواب بیدار شدم موقعی که زلزله اومد ! واو ! ترسناک بود ! من همون لحظه خواب زلزله میدیدم !

Savannah: : صبح به خیر !!! میانه شب من حس کردم زمین داره میلرزه ! و من هم پناه گرفتم . خدا رو شکر ریشتر زیادتر نبود

Daniel Bryan: : من بر روی هواپیما بودم ! و موقعی که زلزله اومد خواب بودم !

Stacy Keibler : وقتی به خاطر زلزله از خواب بپری ترسناک ترین صحنه است

Der TitaN
03-17-2010, 03:03 AM
Stacy Keibler : وقتی به خاطر زلزله از خواب بپری ترسناک ترین صحنه است

من اینو تجربه کردم همچین ترسناک هم نیست :4:

تنها خونه مادر بزرگم خواب بودم یهو شنیدم سر و صدا میاد فکر کردم گربه ای چیزی هستش اومده پشت پنجره حیاط بیخیالش شدم رفتم برای ادامه خواب :4: که یهو دیدم همسایمون اومد در خونه رو باز کرد میگه رسول پاشو زلزله اومده :4:

لباسم رو پوشیدم اومدم بیرون دیدم ملت همه ریختن تو کوچه :70: یه دو ساعت بیرون بودم بعد رفتم خونه ادامه خواب ...:4:

blackspeed_2008
03-17-2010, 11:53 AM
من دراز کشیده بودم خوابم نمی برد یهو زمین لرزید من تا اومدم پاشم زلزله تموم شد.همین:4:

ShAhIn.StuUnEr
03-17-2010, 02:57 PM
والا ما که تجربه نکردیم البته یه بار داشتم با دوچرخه تو شهرک تکباتان ( خونه ی خالم ) میچرخیدم که یه سری ها میگفتن زلزله ، زلزله منم توجهی نکردم!:4:

KANE
03-17-2010, 05:46 PM
ای چی میشد زلزله هشت ریشتر میومد کاسه کوزه وینس رو به هم میریخت