توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ضربات با صندلی به سر در WWE ممنوع شد!+دادگاه جف
Awesome
03-17-2010, 10:04 PM
-امروز WWE.com اعلام کرد که ماده زیر به اساسنامه سلامتی و امنیت این کمپانی اضافه شد :
" WWE استفاده از صندلی های فلزی را برای حمله کردن به سر حریف ممنوع کرد.در نتیجه WWE در صورت مشاهده مورد زیر اقدام به جریمه ، تذکر یا محرومیت خواهد کرد : استفاده عمدی از صندلی فلزی برای ضربه زدن به سر حریف.هرگونه حمله و یا حرکت که به این امر منجر شود ، عمدی محسوب خواهد شد. "
-جف هاردی برای حضور در دادگاهش که به خاطر موارد اتهام او در زمینه مواد مخدر است ، به کارولینای شمالی برگشت.این دادگاه امروز برگزار شده و در 5 زمینه جف متهم می باشد.
Goldberg The Man
03-17-2010, 10:10 PM
اينجانب به نمايندگي از سازمان جهاني حمايت از كودكان اين اقدام تحسين برانگيز كمپاني را كه باعث مي گردد ذهن لطيف اين غنچه هاي رنگارنگ گلستان زندگي يك موقع خداي ناكرده زبانم لال مشوش نشود و شبها خوابهاي بد بد نبينند و به خود ادرار نكنند را تبريك و شادباش عرض مي نمايم.
salar_cena
03-17-2010, 10:16 PM
ببینم این مگه از همون pg پیروی نمیکنه؟؟؟؟
بابا دوستان اصلا" نباشید ما بدون صندلی هم از این تی ان ای فنز ها جلو تریم:4:
(یکی بیاد بحث رو جمع کنه؟:4:)
قراره اوایل شو هم مراسم بادبادک بازی با حضور جان سینا و باتیستا برگزار بشه
و از این به بعد حریفان با شاخه گل به همدیگه بازی رو شروع کنند
Mr.Carter
03-17-2010, 10:17 PM
" WWE استفاده از صندلی های فلزی را برای حمله کردن به سر حریف ممنوع کرد.در نتیجه WWE در صورت مشاهده مورد زیر اقدام به جریمه ، تذکر یا محرومیت خواهد کرد : استفاده عمدی از صندلی فلزی برای ضربه زدن به سر حریف.هرگونه حمله و یا حرکت که به این امر منجر شود ، عمدی محسوب خواهد شد. "
دوستان دقت کنید صندلی های کشتی حرفه ای از پلاستیک سخت ساخته شده پس یعنی صندلی آزاد هستش فقط صندلی فلزی دیگه غیر مجازه استفاده ازش برای حمله به سر و غیره. توی TNA هم همین چند ماه پیش صندلی آهنی خورد تو سر یکی صداش در اومد.
Sherlock Holmes
03-17-2010, 10:17 PM
تنها جذابیت WWE همین بود که یکی با صندلی تو سر اون یکی بزنه یه خون علکی بیاد که اونم برداشتن !
Awesome
03-17-2010, 10:20 PM
اینا از جذابیت بازی شدیدا کم میکنه اما باعث میشه که کشتی گیر ها سالم تر بمونن.
البته خیلی عجیبه این حرکت یعنی وسط نو دی کیو اگه کسی صندلی زد تو سر اون یکی بازی چی میشه؟ حتما استاری که زده جریمه مالی میشه :12:
Vince McMahon
03-17-2010, 11:04 PM
هر كاري WWE ميكنه ...ميان ميگن جذابيتش همين بود.....الان فكر كنم جذابيتش به منفي 20000000 رسيده
كسي كه مشكل داره با اين چيزا نگاه نكنه مجبورتون نكردن ببينيد
ميبينن بعد ميان نظر هم ميدن
trust no.1
03-17-2010, 11:19 PM
اینطور که داره پیش میره با این سوپراستارهای سوسول که میارن فکر کنم تا چند روز دیگه من و شما هم میتونیم راحت بریم یک دست کشتی کج خفن بزنیم
میدونید فکر کنم بازی فوتبال خطرش بیشتر از این بازی باشه دیگه شورش را در اوردن کلا wwe شده مهد کودک برای بچه هاست یادش بخیر wwf و wcw
The Godfather
03-17-2010, 11:21 PM
از پس فردا هم طی عملی انقلابی مسابقات خرس وسطی به جای HIAC برگزار میشه :70:
The Last Outlaw
03-17-2010, 11:26 PM
WWE=Kindergarten
قراره از بعد از عيد كانال يك خودمون بجاي عمو پورنگ مسابقات جان سينا رو با نام عمو سينا پخش كنه:4:
بعد از رسلمنيا 26 من يكي كه ديگه WWE رو مي بوسم ميذارم كنار تا الانم فقط واسه بازي شاون و تيكر دنبال كردم.
خداحافظ WWE
خداحافظ كودكستان..
ولی ببینید یه نکته رو بگم که انصافا حقیقته
من خودم نه سیاست های WWE و نه جدیدا TNA رو میپسندم اما WWE حرفه ای عمل میکنه
درسته هدف TNA پخش بازی برای کیفیت بازی هست و بازی هاش بیشتر مخاطبان با سن و سال و کار کشته رو جذب میکنه
اما WWE حرفه ای تره ؛ مخصوصا طبق این قانون خریداران و بیننده های اصلی WWEمخاطبان کم سن و سال هستند که
قطعا در خانواده های اریکایی اگر خانواده ها شاهد صحنه های خــونی و هــ ــاردکور باشند به کودک اجازه دیدن مسابقه یا
حتی رفتن به آرنا و خرید محصول رو نمیدن و WWEاین رو به خوبی درک کرده
The Main Event
03-18-2010, 05:24 AM
Holly Crap :70:
بابا خون نمیومد یه چیزی .. دیگه صندلی رو هم برمیدارن :70:
This is Bullshit
Ғ Д † Д Ł β
03-18-2010, 09:02 AM
اصلا ناراحت نباشین چون همه اینا در ر راستای بالا بردن سطح WWEاست
اگه فردا پس فردا دیدید س-وپر استارها بجای دعوا و کتک کاری دارن
قصه های هزارو یک شب رو واسه بچه ها تعریف میکنن تعجب نکنین
r v d
03-18-2010, 10:03 AM
پس از این به بعد مسابقه ایی به نام تی ال سی دیگه در کمپانی وجود نداره یا اگرم وجود داشته باشه باید اسمش عوض شه چون دیگه صندلی در کار نیست بشه تی ال......
MR.JEFF HARDY
03-18-2010, 10:04 AM
WWE=Kindergarten
قراره از بعد از عيد كانال يك خودمون بجاي عمو پورنگ مسابقات جان سينا رو با نام عمو سينا پخش كنه:4:
بعد از رسلمنيا 26 من يكي كه ديگه WWE رو مي بوسم ميذارم كنار تا الانم فقط واسه بازي شاون و تيكر دنبال كردم.
خداحافظ WWE
خداحافظ كودكستان..
همین کانال یک رو چند روز پیش خواهرم داشت برنامه کودکش رو میدید یه دفعه تو پیام های بازر گانی فیلم 12 rounds رو تبلیغ کرد و گفت با بازی جان سینا از دست ندهید فکر کنم به زودی فیلم های جان سینارو دوبله شده میتونیم تو **** ها خریداری کنیم.البته زیر نظر وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی!!!!!!!!!!
Holy Diver
03-18-2010, 10:16 AM
يادتون رفته اسمك اومدن آهنگ تولد مبارك براي دختر ري خوندن.
پس اينكه چيز عجيبي نيست.
فردا اومدن استفاده از كليه ابزار ها رو منع كردن تعجب نكنين.
حالا کی کشتی کج کار های wwe کی با صندلی فلزی روی سر هم زدن که با منع کرد نش از جذابیت wwe کم بشه؟:27:
Jeff-Cena
03-18-2010, 11:05 AM
بابا دیگه خیلی مزخرف میشه یعنی تو مسابقه های NO DQ هم نمیشه؟؟؟؟:26::26::26::26:
نه دوستان منظور شایان صندلی فلزی هست
صندلی های پلاستیک فشرده هنوز استفاده میشه و در این صورت TLC هنوز هم هست
ولی دیگه اون صدای آهن نمیاد
r v d
03-18-2010, 11:26 AM
بله من اصلا حواسم به صندلی های پلاستیک فشرده نبود شما درست میگی, ایجوری بهتر شد صندلی آهنی یا پلاستیک فشرده از لحاظ ظاهری ریاد با هم توفیری نداره بهتر شد که wwe این قانونو گذاشت.
Awesome
03-18-2010, 02:18 PM
با عرض معذرت باید بگم که به نظر من در این قانون با اینکه نشوته صندلی فلزی ولی منظور همون صندلی های پلاستیکی هست.
این جریمه ها و فلان هم فیلمه عملا گفته از این به بعد ضربه صندلی به سر رو نمیبینیم.چون تا جایی که من میدونم همین الان هم که از صندلی های پلاستیکی ایتفاده میشه گزارشگرا و سایت WWE.com از اصطلاح استیل چیر یا همون صندلی فلزی استفاده میکنن.
P E E P
03-18-2010, 02:20 PM
پروردگارا ما را از دست این طرفداران که جز انتقاد چیز دیگری بلد نیستند نجات ده، الهی آمین :4: !
بابا همون وقتی که اجازه ی استفاده از صندلی (آهنی یا غیر آهنی) رو میدادن که سالی یه بار میدیدیم طرف با صندلی بکوبونه به سر حریف، حالا واسه شما چه فرقی میکنه اون یه بار صندلی ِ فلزی بخوره تو سر حریف یا پلاستیکی؟!
بنظر من این طرح بسیار هم مفید هست :4: !!! چون دیگه با اولین برخورد صندلی به سر آندرتیکر، تیکر سرش خون نمیاد :4: (میدونید که تیکر پوست سرش از کیسه زباله هم نازک تره).
به هر حال همین کارارو کردن که یه لدر مچ معمولی بین کپتن و شلتن بنجامین به حدی تماشاگرارو به وجد میاره که همه دهناشون تا ته مسابقه باز میمونه و بعد تو ECW هم از هر دو بخاطر بازی قشنگشون تشکر میکنن :4:.
دابلیو دابلیو ایه دیگه... چی کار میشه کرد :4:.
H H H
03-18-2010, 02:44 PM
دوستان همونطور که شایان عزیز گفت صندلی ممنوع شد(حتی برای گذارشگرها هم قراره مبلمان راحتی بزاریم) و رویه این تصمیم ما مسئولین کمپانی جلسات زیادی رو پشت در های بسته انجام دادیم و اقای مکمن نیز انجام این کار را باعث پیشرفت کمپانی میدانست.
اما
اگر همینطور پیش بره و کم کم همه چیز رو ممنوع کنن مین اونت رسلمنیای 50 به صورت زیر برگذار میشه :
The Undertaker Vs Bryan Danielson
قوانین بازی :
1- در صورتی که فحش نا.موسی بدن بازی DQ میشود.
2- در صورتی که یکی از طرفین بگوید فحشم را با صدام بودم بازیGive Up میشود و طرف مقابل برنده بازی است.
------------
زنگ بازی زده میشه و بازی به طور رسمی اغاز میشه.تیکر گارد میگری و شروع میکنه : بی ادب ، زشت ،چولمن ، دماغو .
در طرف دیگر رینگ هم دنیلسون بعد از گرفتن فیگورش شروع میکند :
بی ادب اون باباته
زشت خودتی با اون چشم های چپو چولت
کولمن
تیکر در جواب: شو.مبو.ل کوتاه حرف نزن با اون موهای رنگ گو.هت
دنیلسون: بزا بازی تموم شه میرم به مستر مکمن میگم فحش بد میدی . اگه شو.مبو.ل من کوتاهه اون بابات که اصلا نداره!
تیکر : هووو با کیی تو ؟؟!!
دنیلسون : با صدام بود.
زنگ بازی به صدا در میاد وبازی تمام میشه و تیکر توانست با Give Up برنده بازی شود.
Olympic Hero
03-18-2010, 02:50 PM
داریوش راست میگه..ما همینطوریش سالی یه بار میدیدیم یکی با صندلی زد تو سره یکی دیگه که خونم نمیومد.
حالا بزار این کار ممنوع شه که هم سنگین تر شه و هم ما ک.ونمون نسوزه که چرا با صندلی همدیگرو نمیزنن..
من میگم این بهترین کار بود..زیرا صندلی آبرو داره و نباید تو صورت عموهایه مهربون بخوره و آبروشون بره :4:
.
به هر حال باید صبر کرد.....صبر...یا علی.
Awesome
03-18-2010, 02:52 PM
البته به نظر من این کارا واسه کشتی گیرا خیلی خوبه.همین ادی گررو مشهوره که میگن سر ضربه صندلی به سر مرد.
اگه دقت کرده باشید هیچ گونه ضربه ای به سر وارد نمیشه دیگه.نه تومبستون ، نه پدیگری و ... سر طرف کوچکترین ضربه ای رو نمیبینه.
به نظر من بهتر هم شد چون این طوری قدرت واقعی کشتی کج کارها معلوم می شود
TwE F-U
03-19-2010, 06:08 PM
از فردا مسابقات این طور میشه
خوب زنگ بازی به صدا در میاد
داور شعر رو اتل متل اعلام میکنه هردو بازیکن شعر رو درست میخونن
شعر بعدی یه توپ دارم قلقلیه است که خوب پیش میره
شعر بعدی لیلی لیلی حوضک است
ولی نه بازیکن 1 شعر اشتباه میخونه و2 بازی رو میبره
جوایز: سی دی های شعر عمو پورنگ و پنگول و...
البته به نظر من این کارا واسه کشتی گیرا خیلی خوبه.همین ادی گررو مشهوره که میگن سر ضربه صندلی به سر مرد.
اگه دقت کرده باشید هیچ گونه ضربه ای به سر وارد نمیشه دیگه.نه تومبستون ، نه پدیگری و ... سر طرف کوچکترین ضربه ای رو نمیبینه.
فكر كنم ادي به خاطر بيماريه قلبي فوت شد .
به خاطر دارو و فعاليت زياد قلبش فكر كنم بزرگ شده بود :27:
شايدم اشتباه كنم !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.