PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاور مجله رسلمینیا اعتراض جف هاردی را برانگیخت

Awesome
03-21-2010, 03:16 PM
-همانطور که میدانید ، WWE مجله مخصوص رسلمینیا امسال را با 26 کاور مختلف ارائه کرده است.

مسوول انتشارات WWE در مصاحبه ای اعلام کرد که مجلات با کاور مختلف در سرتاسر آمریکا پخش میشود اما در خارج از آمریکا فقط کاور های سینا ، تریپل ایچ ، آندرتیکر و ری میسیتریو ارائه خواهد شد.

همچنین کاور شان مایکلز نیز فقط مخصوص مشترکین این مجله است.

اما نکته جنجالی این قضیه از آنجا شروع شد که مت هاردی بین این کاور ها حضور نداشت.در حالی که در این بیست و شش کاور عکس هایی از سانتینو ، اون بورن ، ام وی پی و سوئگر دیده می شود.

در پی این تصمیم ، هواداران در توئیـ ـتر غوغا به پا کردند و از مت حمایت کردن.مهم ترین شخصی که دست به اعتراض زد ، جف هاردی بود :
" مت هاردی روی هیچ یک از 26 کاور نیست؟این حرکت واقعا آشغاله.ای هواداران WWE ، در مورد این حرکت فکر کنید.آیا این کارها درسته؟"

خود مت نیز در توئیـ ـترش اینگونه نوشت : " از تمام کسانی که برای من دعوا کردند متششکرم.این کارتون خیلی منو خوشحال کرد.صدای اعتراضتون رو به اونایی که قدرت دارن برسونین.ممنون!"

به نظر میرسه WWE رسما شروع به لج و لجبازی با مت هاردی کرده و بعید نیست که بعد از مدتی این داستان ها بیشتر هم بشود.

The Proud
03-21-2010, 03:21 PM
دبلیو دبلیویی بسیار غلط کرده که لجبازی میکنه

P H E N O M
03-21-2010, 03:54 PM
مت هاردی مت قبلی نیست نقش خیلی کمرنگی داره ! ضعیف شده کمتر مسابقه ای ازش میبینیم پس باید گفت که حتی سنتینو یا همون سوئگر نقش بهتر و پر رنگ تری نست به مت دارند و دلیلی نداشت که اینچنین اتفاقاتی بیوفته اما جف هاردی هم دیگه از این لیگ رفته پس نیازی نیست اعتراضی بکنه !!!

AƦAƾH
03-21-2010, 06:24 PM
واقعا نامرديه!
آخه مت نباشه سانتينو كه فقط دلغك بازي در مياره و تو مسابقه هاش نميتونه يه سوپلكس بزنه باشه؟!؟!
مــت هم بايد بره TNA!

SASAN
03-21-2010, 06:36 PM
ســـلام .

بلخره مكمن يك كار درست كرد !!! ( كــاورهـاي مجله هم از بهتريـن استـارهـا بود ) !

Holy Diver
03-21-2010, 09:08 PM
مت يكي از قديمي ترين استار هاست و طرفدارهاي زيادي داره.
wwe بي عقلي كرده كه اين كار رو كرده.
بنظر من مت بايد بره tna.
از همون اوّل كه مت 26 ثانيه اي توي رامبل حذف شد من همين حرف رو زدم اما بعضي ها به من تاختند.

Sir.Dani
03-21-2010, 09:12 PM
مت كلا آدم ضعييفيه
به پشتي جف بالا اومد
اونقدري كه مت طرفدار داره به پشتيباني جف پيدا كرده
مت به تنهايي در حد كمربند بين قاره اي هم نيست

The Main Event
03-21-2010, 09:42 PM
اخر حرفهاش باید مت میگفت :
اطلاع رسانی کنید .. رسانه شمایید :4:
ولی بی شوخی دبیلو دبیلو ای میخواد با این کارها بنظرم جف رو تحت فشار بزاره .. که در نهایت باعث میشه مت بیاد تی ان ای .. و فک کنم دوباره هاردی بویز شکل بگیره ..

Sir.Dani
03-21-2010, 09:52 PM
WWE چيزي به اسم تگ تيم رو كم داره
تگ تيم ريشه دار
ولي چيزي كه تي ان اي زياد داره تگ تيمه.و اين از مزيت هاي تي ان اي هست
اگه هاردي بويز به TNA اضافه بشه،درگيري هاردي بويز و تيم 3D ميتونه خيلي جالب باشه

r v d
03-23-2010, 01:21 AM
ضعیف شده کمتر مسابقه ای ازش میبینیم

ضعیف شده یا ضعیفش کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه مصدومه و نه مشکلی تو اندامش داره درسته یه ذره چاق شده ولی از هر لحاظ برای یک استوری مناسب برای کمربند یونایتد استیس یا بین قاره ایی تمام شرایطو داره, به نظر من همنجوری که دوستان گفتند سیاست همیشگی دبیلو دبلیو ایی = لجبازی.