PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساموان سابمشن ماشین در WWE

KANE
03-22-2010, 09:42 AM
این چند وقت در محافل ورزشی آمریکا شاهد حضور یک شایعه بودیم

و اون چیزی نبود جز پیوستن جو به کمپانی WWE و حرکت و سیگمنت نمادین TNA در هفتگی ایمپکت

که عده ای نیروی مخفی با کلاه و لباس سیاه وی را میدزدند تفسیر های زیادی داشته این حرکت و مهمترین اون این بوده که

WWE مانند دزد عمل میکند

البته این خبر جنبه رسمی به خود نگرفته است و از سوی هیچ یک تایید نشده اما نکته مهم این است که تمام روزنامه ها و مجلاتی

که این تفسیر رو از این سیگمنت داشتند در مورد حضور جو در رسلمنیا با اطمینان خاطر سخن میگفتند

The Main Event
03-22-2010, 09:56 AM
بابا عجب مفسر های اسکولی هستند :11:
این حرکت کجاش نشون میده ساموآجو میاد دبیلو دبیلو ای ؟
ولی خدایی خیلی استوری لاین هوشمندانه ای هست .. الان من 3 هفتس دارم فکر میکنم کی ساموآ رو دزدیده .. هیچوقت هم به نتیجه نمیرسم ..

KANE
03-22-2010, 09:59 AM
هر چی باشه خیلی جالبه

منم مثل تو ام مجید حتی اون موقع که یه آدم ماسک دار به ای جی حمله میکرد نفهمیدم تامکو بود

این بار هم به نظر من یه استار جدید قراره که بیاد از این راه

نه اینکه ساموا جو بره WWE ( زبونتون رو گاز بگیرید )

will
03-22-2010, 11:38 AM
شایعات قبل از راسلمنیا همیشه زیاد میشه من که تا حالا ندیدم هیچ کدوم درست از اب دربیاد این داستان دزدیدن جو هم خیلی مسخره هست احتمالا استوری لاین نویسان tna همون فیلمنامه نویسان 24 هستن که از این قصه ها سر هم می کنن!:11:

r v d
03-22-2010, 11:42 AM
من فکر میکنم این خبر در حد همین شایعه میموننه و ساموا جو در tna خیلی موفق بوده.