PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه بزرگ ساخت کاغذ دیواری(IRANWWE)** برنده اعلام شد**

HaMo0n
07-05-2007, 08:06 AM
با سلام به دوستان عزیز
خوب سری تابستان مسابقه کاغذ دیواری رو آغاز میکنیم با نام خدا......
--------
سری قبلی استقبال چندان زیادی نبود چون کاربران یا بلد نبودن یا حوصله ساختن نداشتن........
اما خدا رو شکر فکر کنم ایندفعه استقبالها بیشتر باشه
خوب در این سری برنده مسابقه رو آقا پوریا انتخاب میکنن من هم نظارت میکنم
دوستان در این سری فقط هر فرد میتونه 10 کاغذ دیواری درست کنه.
فقط باید از سوپراستارهای راو درست بشه......
طول و عرض کاغذ دیواری زیاد مهم نیست اما هرگونه آرم از نوع آدرس سایت یا اسم شخصی حتی اسم خود فرد و یا حتی آدرس سایت خودمون غیر مجاز هست و فرد از مسابقه اخراج میشه فقط دوستان میتونن اسم کشتی کچ کار رو بنویسن..
هیچ کس حق نداره درباره کاغذ دیواری فرد دیگر نطر بده
دوستان فقط و فقط لینک کاغذ دیواری رو میزارن تا باعث به هم ریختن قالب انجمن نشه.
مسابقه تا آخر تیر هست اگر استقبال زیاد بود تمدید میشه......
دوستان از الان شروع کنن
جایزه مسابقه هم آخر سر خواهم گفت

Mr.DMN
07-05-2007, 03:35 PM
مرسی.هامون ترکوندی.دستت نقره

NO FEAR
07-05-2007, 03:40 PM
مرسی هامون جان......
حالا چرا فقط از **** استار های راو ..
از باتیستا ....ادج ...کین و خیلیای دیگه نمیشه درست کرد...
هامون اگه بشه **** استار ها رو آزاد بزار تا دست ما هم بیشتر باز شه...

Poriya_Johncena
07-05-2007, 04:54 PM
در این مورد با هامون صحبت میکنم ابوذر جان...

nima.cena
07-05-2007, 06:10 PM
خوب من اولین باره که تو مسابقه شرکت میکنم.
لامصب من زیر تمام wall هایی که درست کردم logo وبلاگ هم درج کردم حالا امشب باید برم دنبال فایلهای photoshop هاش بگردم اسم وب رو پاک کنم.
با نام خدا امشب اولین wall رو میزارم.

Poriya_Johncena
07-05-2007, 06:15 PM
صبر کن تا اعلام قطعی کنیم عزیز

HaMo0n
07-05-2007, 06:48 PM
والا من مسابقه رو میسپارم به پوریا جان اگر ایشون اجازه داد از ار کی دوست داشتید بزارید و اگر اجازه داد با آرم بزارید

nima.cena
07-05-2007, 10:56 PM
اقا بزاریم.

B M C
07-06-2007, 12:44 AM
بیش از 100 بار زنم گفت برو فوتوشاپ یاد بگیر نرفتم :4:
حالا یه چیزی می سازیم خدا رو چه دیدی اخر نشدیم:11:

NO FEAR
07-06-2007, 12:52 AM
ممنون....هر طور خودتون صلاح میدونین....

The King Of Kings
07-06-2007, 01:31 AM
اقا من اولین والمو ساختم از تریپل اچ خدا کنه خوب شده باشه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
07-06-2007, 01:40 AM
خب من هم هستم اگه بتونم فقط تاريخ اتمام مسابقه كي هستش <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

B M C
07-06-2007, 02:03 AM
30 tir

The Dark Knight
07-06-2007, 10:41 AM
این هم اولین والپیپر من:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امیدوارم خوب باشه! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Poriya_Johncena
07-06-2007, 11:41 AM
با اجازه ی آقا هامون ::

قوانین این جوریه : از هر سوپراستاری که خواستید میتونید بزارید..

طراح باید کنار سمت چپ پایین که درست میکنه اسم خودشو (نام کاربری ) رو کوچک نه بزرگ میتونه بزنه... و اسم سایت خودمون رو نیز باید در سمت راست پایین بنویسید...

بعد از هر طراحی من میام و والپیپرها رو سیو میکنم ...

[/align]

Poriya_Johncena
07-06-2007, 11:44 AM
تا الان ::

والپیپرهایی که درست شده سیو شده از این به بعد باید با توجه با قوانین والپیپر بزارید ::

The King Of Kings یک والپیپر
Dave Batista یک والپیپر

Rated Y2J
07-06-2007, 01:31 PM
من تا حالا تو این مسابقات شرکت نکردم.ولی میخوام این دفعه باشم! فقط یه سوال دارم.ولی جون هرکی دوست دارین مسخره ام نکنید!!!!
سایز والپیپرش باید چند در چند باشه؟

Poriya_Johncena
07-06-2007, 05:38 PM
چرا مسخره ساز ش همونطور که هامون گفت زیاد مهم نیست شما به والپیپرهای بچه ها (سینا و علیرضا ) نگاه کن میبنی ..

nima.cena
07-07-2007, 01:19 AM
اقا اولین wallpaper از عمو john میزارم امیدوارم خوشتون بیاد.
طرفدارهای edge بیات تو وبم با هم دوست شیم.
wallpaper.....cena (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ANIMAL BATISTA
07-07-2007, 01:40 AM
ببخشيد اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم فقط ميخوام بدونم از كجا اين عكس ها رو مياريد اگه ميشه يه سايت معرفي كنيد من هرچي تو ياهو و گوگل سرچ ميكنم يه عكس درست و حسابي گير نميارم

Poriya_Johncena
07-07-2007, 09:06 AM
مهدی منظورت از این حرف یعنی چی ؟؟؟

آقا نیما من ماله شما رو سیو میکنم ولی آیا ببخشید اینو میپرسم این ماله خودتون هستش یا از جایی آوردین ؟؟؟

تمام والپیپر ها باید ساخت خوده بچه ها باشه وگرنه در صورت دیده شدن از مسابقه اخراج میشوند .

The Dark Knight
07-07-2007, 11:06 AM
این هم دومین والپیپر من:

امیدوارم خوب باشه! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Poriya_Johncena
07-07-2007, 11:27 AM
سینا 2 تا والپیپر (اقا سینا یکم اندازه ی والپیپراتو کمتر کن ممنون)
علیرضا یکی
نیما.سینا یکی

فقط سینا جان یک اشتباهی کردی که دفعه ی بعد تکرار نشه قوانین رو دوباره بخون...

اسم سایت باید در سمت راست قرار گیرد نه چپ عزیز...ولی اشکال نداره دفعه ی بعد

-------------**
قوانین این جوریه : از هر سوپراستاری که خواستید میتونید بزارید..

طراح باید کنار سمت چپ پایین که درست میکنه اسم خودشو (نام کاربری ) رو کوچک نه بزرگ میتونه بزنه... و اسم سایت خودمون رو نیز باید در سمت راست پایین بنویسید...

بعد از هر طراحی من میام و والپیپرها رو سیو میکنم ...

The Dark Knight
07-07-2007, 11:35 AM
چشم پوریا جان ...ولی بزار اسم سوپرستار رو بنویسیم نه اسم کاربری رو...اخه حساب کن من رو والپیپر توری بنویسم Dave Batista,یکم ستمه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ...به نظر من کلا نوشته رو ازاد بزار...اسم سایت هم سمت راست خوبه.
ممنون.

NO FEAR
07-07-2007, 12:38 PM
پوریا جان من در حال ساختن والیپرام هستم و چند تاش رو آماده کردم...
ولی میخوام همش رو یه دفعه با هم بزارم...
بعدش میخواستم بگم که اگه میشه من روی والیپرام چیزی ننویسم... آخه به نظرم والیپر رو خراب میکنه... نه اسمم رو می نویسم نه نام سایت رو... اگه امکان داره...

بعدش پوریا جان اون والیپری که مهدی درست کرده معلومه کار خودشه... تو والیپرا میتونی به ظریف کاریشون دقت کنی...و فکرنکنم از جایی دزدیده باشه...

erfan fcbarca
07-07-2007, 12:59 PM
آره.اسم نزنیم.

NO FEAR
07-07-2007, 01:20 PM
آخه پوریا جان کلا موقعی که اسم رو میزنی و کلمه های اضافه باعث میشه والیپر زشت بشه.... نظر من که اینه... وگرنه کاری نداره که یه اسم انجمن زدن یا اسم خودمون

Rated Y2J
07-07-2007, 03:31 PM
راست میگن پوریا جان.اسم سایت رو بزنیم.چون آدرس سایت عکس رو غیر طبیعی نمیکنه.ولی اسم سوپراستار رو هم بذار بزنیم.من حواسم نبود رفتم یه دونه ساختم اسم سوپراستار رو هم بغلش نوشتم.بعد فایل psd رو هم پاک کردم و jpg رو آپلود کردم.اگه قانون تصویب نشه رو دستم باد میکنه :(

The King Of Kings
07-07-2007, 03:38 PM
اقا من فوضولی نکنم ولی دوستان سعی کنن والپیپر ها رو فقط در این سایز بسازن 1024 در 768

Rated Y2J
07-07-2007, 03:45 PM
گفتن سایزش خیلی مهم نیست عزیز.مثلا" من خودم همین اولی رو 600*800 ساختم! ولی بقیه رو سعی میکنم یه خورده بزرگتر بسازم

The King Of Kings
07-07-2007, 03:47 PM
والپیپره دوم من از شاون مایکلز مطمئنم از قبلی بهتر شده

Poriya_Johncena
07-07-2007, 07:55 PM
والله من نظرم این بود که اسم سایت رو بزنیم چون مسابقات مخصوص اینجاس و بقیه ماجرا ولی چون شما دوستان اصرار دارید چشم آقا قوانین اصلاح شد دل بخواهی شد اگه خواستی بزن اسم سایت و نام خودت رو وگرنه که هیچ ....همین ...(در مورد سایز عکس ها هم علیرضا حرف خوبی زد ...) ممنون

اما در مورد مهدی ، آقا مهدی من نمیگم کپی کرده چون هنوز چیزی نزاشته .... نه چون نظر ایشون با کاربر Nima.cena بود به نظرم ...انشا... خودش میاد و منظور حرفش رو میگه....

فعلا

-تا الان
سینا 2 تا
علیرضا 2 تا
نیما سینا یکی

Rated Y2J
07-07-2007, 10:04 PM
ایول آقا.اینم مال من.از این به بعد هم حرف آقای علیرضا رو چشم ما.

The King Of Kings
07-08-2007, 07:02 PM
خوب این سومین والپیپر من از دی اکس فکر کنم خیلی توپ شده باشه نظر خودم که همینه

Poriya_Johncena
07-09-2007, 09:00 AM
خوب تا الان

علیرضا 3 تا
سینا 2 تا
پویا یکی
نیما.سینا یکی

NO FEAR
07-09-2007, 01:48 PM
پوریا جان من به شما و هامون خان حق میدم..چون مسابقات در اینجا انجام میشه... و نمیخواین از این والیپر ها کپی به عمل بیاد...
به هر حال ازت ممنونم...
راستی من فعلا 6 تا والیپرم آماده شده ولی میخوام همه رو با هم بزارم...
چند روز دیگه صبر کنین...
مرسی

legendarp
07-11-2007, 03:18 PM
ّ] درخواست یکی از دوستان من هم شرکت می کنم . یه کم هم به خودم امید وارم
این یکیش شیاید یکی دیگه هم اضافه کردم.
-------------
------------
موفق باشین

NO FEAR
07-11-2007, 04:27 PM
سلام دوست عزیز لجن دراپ خیلی خوش اومدی...واقعا خوش حالم که شرکت کردی...
من میخوام تو این دوره باهات رقابت کنم دوست عزیز... فکر کنم رقابت جالبی بشه...
ببخشید ولی چون تو والیپر های که قبلا دیدم اصلا قشنگ نبود ولی واسه تو چرا ..امیدوار کننده بود...

legendarp
07-11-2007, 06:31 PM
من از کار آقای کینگ آو کینگ خوشم می یاد و ایشون رو تحسین می کنم .

legendarp
07-12-2007, 09:24 AM
خوب اینم یه عکس دیگه فکر کنم از قبلی بهتر باشه .
-----------------
بازم آندر هست.
----------------
-----------------
فعلا دیگه بسه

NO FEAR
07-12-2007, 02:07 PM
من یه سری عکس آماده کردم ولی حجم عکسام بالای نمیتونم بزارم تو سایت...یعنی اپلود نمیشه...
یکی راهنمایی کنه چیکار کنم ؟

nima.cena
07-12-2007, 03:24 PM
سلام به بچه های عزیز.............
آقا اینم دومین wallpaper که مربوط به GAB2007 هستش.که عکس آقای wwe روش هستش.(johncena)
خدا کنه خوب باشه.ولی خیلی وقتمو گرفت.
فقط چون من برای این wallpaper زیاد زحمت کشیدم اجازه بدید logo وبلاگم زیر عکس باشه.
ممنون.
wallpaper GAB 2007 with john cena (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Poriya_Johncena
07-12-2007, 03:59 PM
چرا آپلود نشه ؟؟؟ داش
توی سایت های Tinypic و img.majidonline.com وimagecraze یا توی سایت های آپلود فایل هم میتونی آپ کنی مثل : دیوشر . 4 شارد و 2 شارد

The King Of Kings
07-13-2007, 01:11 AM
ممنون از لطفتون لجد دراپ اینم والپیپر از اندر تیکر که به نظر عالی ترین والم هست

ANIMAL BATISTA
07-13-2007, 01:31 AM
يه سوال
اول اينكه جايزش چي هست هامون . پوريا
بعدش هم اگه جايزه داريد من پيشنهاد ميكنم حداقل به سه نفر اول جايزه بديد ( البته اگه وسعتون ميرسه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> )
در ضمن من هم هستم منتظر باشد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Poriya_Johncena
07-13-2007, 12:23 PM
در مورد جایزه با هامون صحبت کن در ضمن توی قسمت اخبار سایت جایزه اعلام شده داش ...یک سری بزنی بد نیست

legendarp
07-13-2007, 05:07 PM
من یه سری عکس آماده کردم ولی حجم عکسام بالای نمیتونم بزارم تو سایت...یعنی اپلود نمیشه...

شما عکس رو می بری داخل فتو شاپ وقتی که گزینه ی Save رو می زنی و حالت Jepg رو برای فرمت عکس انتخاب می کنی و بعد کلید سیو رو می زنی یه پنجره کوچیک باز می شه اونجا یه عدد هست اون عدد رو 10 بزار مشکلت حل می شه.

NO FEAR
07-13-2007, 10:22 PM

شما عکس رو می بری داخل فتو شاپ وقتی که گزینه ی Save رو می زنی و حالت Jepg رو برای فرمت عکس انتخاب می کنی و بعد کلید سیو رو می زنی یه پنجره کوچیک باز می شه اونجا یه عدد هست اون عدد رو 10 بزار مشکلت حل می شه.

دوست عزیز من همه اینکارا رو کردم و مشکل من این نیست..من سیستمم یه سیتم کاملا معمولی و سرعتمم با خکارت اینترنت
ولی هر سایتی میخوام اپلود کنم نمیشه چون حجم عکس بالایه .....
از شما هم منون پوریا جان...
رقابت خیلی خوبه :4:

NO FEAR
07-13-2007, 10:33 PM
ابن اولین والیپر من ....

حالا رقابت شروع میشه :4:

NO FEAR
07-13-2007, 10:38 PM
این هم والیپر بعدی من..

حالا خوباش مونده :4:

NO FEAR
07-13-2007, 10:48 PM
اول بگم که والیپر اول و دوم من از جان سینا بود...
این والیپر سوم من از کریس مسترز..

legendarp
07-14-2007, 09:02 AM
این هم والیپر بعدی من..

داداش نمی خوام فوضولی یا بی احترامی یا اینکه .....

ولی فکر کنم من اون عکس رو توی یه جایی دیدم . حالا فقط یه جان سینا پایینش نداشت ولی مطمئنم خودشه . شما چی .
-------------------------
والپیپر قشنگی هست . خیلی هم خوب درست شده ولی من جایی دیدمش. حدودا چند وقت پیش .

legendarp
07-14-2007, 03:54 PM
اینم ایشالا والپیپر آخر من کلا شد سه تا
---------------

NO FEAR
07-14-2007, 08:13 PM
این هم والیپر بعدی من..

داداش نمی خوام فوضولی یا بی احترامی یا اینکه .....

ولی فکر کنم من اون عکس رو توی یه جایی دیدم . حالا فقط یه جان سینا پایینش نداشت ولی مطمئنم خودشه . شما چی .
-------------------------
والپیپر قشنگی هست . خیلی هم خوب درست شده ولی من جایی دیدمش. حدودا چند وقت پیش .

بله دوست عزیز....
من اینکارم رو به تقلید از خود سایت wwe درست کردم... و والیپر اصلی اون از آندر بود...
خود wwe اینجوری پوستر درست میکنه منم از تقلید اون اینو درست کردم..
اصلا تمام والیپرها اینجوریه و کسی که میخواد والیپر درست کنه به نظرم باید یه پوستر قشنگ انخاب کنه و از روش یه وال بزنه..حتما نباید از کج کارها باشه..
مثلا من تو والیپر اولی که درست کردم به تقلید از یه والیپر براد پیت درست کردم که فکر کنم خیلی زیبا شد...
یا پستری که کریس مسترز درست یه والیپر از ارباب حلقه ها بود که به تقلید اون درست کردم..البته تموم بکگراند و عکساش فرق میکرد...
به نظرم یه والیپر که بتونی چهار تا عکس رو بزاری کنار هم کاری نداری یا والیپر های معمولی که درست میشه...
توی درست کردن والیپر سلیقه و ظریف کاری به نظرم خیلی مهمه..الته دوست عزیز لجندراپ بدون رو در وایستی و تارف میگم شما خودت اوستای مایی...و من کمتر از اونم که بخوام اینا رو به شما بگم و مطمئنم که خودت همه اینا رو میدونی..:34:

The King Of Kings
07-14-2007, 09:45 PM
اینم والپیپره بعدیه من از جان سینا

I Am Legend
07-15-2007, 09:30 AM
اینم مال من از ادج

NO FEAR
07-17-2007, 01:05 AM
اینم کار بعدی من

از رندی اورتون

NO FEAR
07-17-2007, 01:11 AM
اینم یه والیپر که به نظرم خیلی زیبا شد از باتیستا...

NO FEAR
07-17-2007, 01:19 AM
اینم والیپر بعدی من

از تریپلچ...

من والیپرا رو شب میزارم چون حجم عکسای من بالاست و شب موقع خوبی برای اپلود کردنشون...

Mohsen Rock
07-17-2007, 02:51 AM
حیف که کامپیوتر من ویروس Folder EXE گرفته یعنی هرچی عکس تو کامپیوترم باشه پاک میشه و گرنه بهتون میگفتم...
در ضمن از دوستان کسی می تونه این ویروس رو از بین ببره؟

Mr.DMN
07-17-2007, 03:11 AM
داداش یه ناد32 از طریق Safe Mode نصب کن همونجا بزار سرچ کنه در حین سرچ تو هیچ فولدری نرو.بعد هرچی پیدا کرد دیلیت کن.در ضمن من خودم از این طریقی که گفتم این ویروس رو برای دوستم پاک کردم.امیدوارم موفق باشی

legendarp
07-17-2007, 01:03 PM
حیف که کامپیوتر من ویروس Folder EXE گرفته یعنی هرچی عکس تو کامپیوترم باشه پاک میشه و گرنه بهتون میگفتم...
در ضمن از دوستان کسی می تونه این ویروس رو از بین ببره؟

اولا شما نباید این مشکل رو اینجا مطرح می کردید چون ما بخش کامپیوتر داریم و اونجا خیلی درباره این ویروس بحث شده بود .
---------------------------
دقیقا طبق نظر دوست خوبم MRDMN شما باید یه آنتی ویروس NOD32 نصب کنب و با این آنتی ویروس پاکش کنی و هیچ راه دیگه ای نداره . تنها راهش همینه
-----------------------------
موفق باشی
مشکلی بود توی بخش کامپیوتر بپرس

Rated Y2J
07-17-2007, 01:09 PM
خدایی بهترین سوپراستار برای ساخت والپیپر آندر هست.این هم دومین کاغذ دیواری من که از قبلی بهتر شده.قبلی خداییش آشغال بود!
Rest In Peace

The Dark Knight
07-17-2007, 08:39 PM
این هم سومی:
نمی گم از کیه...خودتون ببینین.

Eddie Guerrero
07-18-2007, 03:14 AM
آقا اسمكدان يه چيزه ديگه ست.

Eddie Guerrero
07-18-2007, 03:28 AM
فقط اگه ممكنه بگين تا كي وقته ؟
يه والپيپرهايي بسازم همه كف كنين

legendarp
07-18-2007, 06:18 AM
تا آخر تیر

I Am Legend
07-18-2007, 09:28 AM
یک دیگه از بابی لشلی و جان سینا

Mohsen Rock
07-18-2007, 09:07 PM
باز هم ببخشید از همه معذرت می خوام....
این Safe Mode دیگه چیه؟
شرمنده که باز هم اینجا مطرح کردم...

ANIMAL BATISTA
07-19-2007, 12:40 AM
فقط اگه ممكنه بگين تا كي وقته ؟
يه والپيپرهايي بسازم همه كف كنين

شما درست كن ما هم كف كنيم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من كه منتظرم ببينيم چيكار ميكني دوست عزيز <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من هم روز جمعه والپرها رو ميزارم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

legendarp
07-19-2007, 02:07 PM
باز هم ببخشید از همه معذرت می خوام....
این Safe Mode دیگه چیه؟
شرمنده که باز هم اینجا مطرح کردم...

یکی از حالتهای بالا اومدن ویندوز هست در حالت Safe Mode کارت گرافیک و ابزار آلتی که سرعت کامپیوتر ور کم می کنن و همچنین به ویروس اجازه فعالیت می دهند وجود ندارن برای همین هست که این حالت برای ویندوز تعبیه شده که بشه باهاش راحت کار کرد.
-----------------
ولی شما اگر می خواهی اون ویروس رو پاک کنی حالا اگر توی حالت Safe Mode هم نرفتی زیاد مهم نیست NOD32 اون ویروس رو همین جوری هم پاک می کنه چون هیچ ویروسی نمی تونه اون رو آنتی ویروس تشخیص بده و جلوی باز شدنش رو بگیره پس کارت رو بکن .
----------------
موفق باشی
--------------
دفعه دیگه توی قسمت کامپیوتر یه تاپیک بزن اونجا سوئالاتت رو مطرح کن .
-----------------------
از بقیه دوستان هم واقعا معذرت می خوام که دارم اینجا به کسی جواب می دم ببخشید واقعا
------------
دفعه ی آخرم هست ( پوریا)

NO FEAR
07-19-2007, 07:55 PM
ببخشید پوریا جان من آخر سر نفهمیدم جایزه این دوره چیه ؟
تو بخش اخبارم پیدا نکردم..اگه میشه لینک بده ؟

NO FEAR
07-19-2007, 08:06 PM
اینم کار بعدی من...

The Dark Knight
07-19-2007, 08:06 PM
معین جان جایزه یه PPV هست.

NO FEAR
07-19-2007, 08:15 PM
اینم والیپر بعدی من از جان سینا

قبلی هم از لشلی بود....

سینا جان ممنون عزیزز....

H H H
07-20-2007, 12:53 AM
[size=x-large]اینم مال منه از توری ویلسون هست:

The King Of Kings
07-20-2007, 11:42 AM
والپیپر بعدی من از بازگشته عشقم در سامراسلم

لینک ویرایش شد

در ضمن اقا R 619 M لینک شما نیومده پستتونو ویرایش کنید

The Dark Knight
07-20-2007, 11:56 AM
علی رضا جان هیچکدوم هاست ها چیزی نشون نمی دن.

The King Of Kings
07-20-2007, 12:30 PM
ممنون سینا جان ویرایش شد

H H H
07-21-2007, 01:27 PM
اینم یه 3 تا دیگه از من:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg

The Dark Knight
07-21-2007, 04:02 PM
[size=x-large]اینم مال منه از توری ویلسون هست:

این که والپیپر نیست!:27:

ANIMAL BATISTA
07-22-2007, 01:51 AM
دوستان اين هم والپرهاي من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از باتيستا :

از كين :

از گروه دي ايكس :

از جان سينا :

ANIMAL BATISTA
07-22-2007, 01:53 AM
البته يه 4 تا ديگه مونده كه اونم تا چند ساعت ديگه ميزارم چون هنوز اپلود نكردم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Eddie Guerrero
07-22-2007, 03:14 AM
اينم دو تا پوستر از من.دفعه بعد جبران مي كنم.
1-Undertaker (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
2-Eddie Guerrero & Chris Benoit (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Poriya_Johncena
07-22-2007, 09:59 AM
آقا مجتبی ورودت به این مسابقه رو خوش آمد میگم به علت استقبال فراوان مسابقه تمدید شد ...مدتش رو با هامون صحبت میکنم

Poriya_Johncena
07-22-2007, 10:01 AM
با هامون مشورت کردم قرار شد تا 15 مرداد این مسابقه به کارش ادامه بده ....

Poriya_Johncena
07-22-2007, 10:03 AM
دوست من R 619 M اون عکس های شما به عنوان کاغذدیواری قابل قبول نیست باید 600 در 800 باشه عکس ها

Eddie Guerrero
07-22-2007, 02:30 PM
پوريا جون قربونت برم داداش خيلي مخلصيم.خداييش تالارتون بي رقيبه.اگه اشكالي نداره يه پوستر ديگه هم درست كردم بذارم.
Vieaw >>>WWE Superstars Wallpaper (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

NO FEAR
07-22-2007, 04:25 PM
رقابت خیلی خوب شده..آفرین... خیلی مزه داره :4:

ANIMAL BATISTA
07-23-2007, 01:24 AM
آقا مجتبی ورودت به این مسابقه رو خوش آمد میگم به علت استقبال فراوان مسابقه تمدید شد ...مدتش رو با هامون صحبت میکنم
با هامون مشورت کردم قرار شد تا 15 مرداد این مسابقه به کارش ادامه بده ....

پوريا و هامون بابا بي خيال فكر كنم مهلتي رو كه داده بوديد كافي بوده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
به نظر من ديگه كسي حس و حال درست كردن والپر رو نداشته باشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هر كدوم از دوستان كه تو مسايقه شركت كردند اگه با نظر من موافق هستند بگن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The King Of Kings
07-23-2007, 01:27 AM
اینم یه والپیپر دیگه از من که در مورده مسابقه سینا و لشلی در گریت امریکن بش هست

The King Of Kings
07-23-2007, 01:52 AM
من میگم تا 5 روز دیگه تموم شه البته من دخالت نمیکنما . ولی اگه سی دیگه والپیپر نساخت 5 روز بسته

ANIMAL BATISTA
07-23-2007, 02:09 AM
به نظر من اگه ميخواهيد تمديد كنيد تا اخر همين هفته باشه 5شنبه يا جمعه بيشتر نه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

legendarp
07-23-2007, 05:15 PM
آقا چرا اینقدر کشش می دید برنده که معلومه با والپیپر هایی که ساخته من هم شانس برنده شدن ندارم چه برسه بچه های دیگه .

The Dark Knight
07-23-2007, 06:26 PM
یعنی چی؟
هادی جان داشت ازت تعریف می کرد.
علی رضا جون مسابقه بدون شما هیچ لطفی نداره...دفعه بعد باز هم باید شرکت کنی.:7:
مگه اصلا سری بعد هم هست؟:27:فکر کنم یه سال دیگه!:4:

The King Of Kings
07-23-2007, 06:31 PM
نه بابا وقتی این تموم شه هامون جان یه دونه دیگه میزاره

Poriya_Johncena
07-23-2007, 07:52 PM
بچه ها بحث نکنید خواهشا ...تا همون موقع هستش ...تموم چون واقعا انتخاب شخص برنده خیلی سخته ...

Eddie Guerrero
07-24-2007, 12:55 AM
آقا هرجور راحتي داش پوريا.مي خواي زودترتموم كن يا مي خواي تمديد كن.صاحب اختياري

legendarp
07-24-2007, 03:43 PM
بچه ها بحث نکنید خواهشا ...تا همون موقع هستش ...تموم چون واقعا انتخاب شخص برنده خیلی سخته ...

واسه همین بود که بهت گفتم تیم داوری انتخاب کن گوش نکردی
------------------------------------------
وقتی تعداد نظر دهنده بالا بره دیگه نظر شخصی و انتخاب یک نفر نمی شه و عدالت برپا می شه حتی دادگاه هم هیئت منصفه داره و یه قاضی ولی ما اینجا فقط قاضی داریم بدون هیئت منصفه

Poriya_Johncena
07-24-2007, 05:23 PM
داش هادي رو هوا چيزي نگفتم به خدا من و هامون و يكي ديگر از دوستانم اينا رو انتخاب ميكنيم

NO FEAR
07-25-2007, 12:53 AM
به نظر من درست نیست که آقای لجن دراپ اینقدر زود برنده رو اعلام میکنه...
چون هنوز خیلی 15 مونده و هنوز من والیپر آخرم رو ندادم
البته این رو شوخی میکنم ولی قبول دارین یه مسابقهه بین منو علیرضا بزارین :4:
سر چی شرط :4: :11:
شوخی میکنم... :11:

legendarp
07-26-2007, 07:41 AM
داش هادي رو هوا چيزي نگفتم به خدا من و هامون و يكي ديگر از دوستانم اينا رو انتخاب ميكنيم

باشه .
---------------------
ای خدا بگم این هامون رو ............
هامون به من گفت : به من مربوط نمی شه همه کارش پوریاست .
------------------
ای هامون ........
بزار ببینمت !!??!!

The Dark Knight
08-02-2007, 11:33 AM
حدود یک هفته یا بیشتر هست که کسی دیگه والپیپر نزاشته.
فکر نمی کنید که دیگه باید برنده رو انتخاب کنید؟
(البته همه با مقایسه ی کار ها می فهمند که برنده کیست...من بهش پیشاپیش تبریک می گم...علی جون مبارکه!:7:)

ANIMAL BATISTA
08-03-2007, 02:30 AM
حدود یک هفته یا بیشتر هست که کسی دیگه والپیپر نزاشته.
فکر نمی کنید که دیگه باید برنده رو انتخاب کنید؟
(البته همه با مقایسه ی کار ها می فهمند که برنده کیست...من بهش پیشاپیش تبریک می گم...علی جون مبارکه!:7:)

من هم از اول گفتم ولی گوش نکردن و حالا دیگه باید تا 15 صبر کنن چون من چندتا والپر ساختم که روز اخر میزارم و شاید هم زودتر چون میخوام برم مسافرت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:05 PM
خب دیگه فکر کنم دیگه وقت تمومه این هم 4 تا والپر اخر من که فکر کنم عالی شدن

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:06 PM
اولین از شان مایکل :

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:07 PM
این هم از باتیستا : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:08 PM
بقیه بروبچ کجایی وقت تموم شدها والپرهاتون رو بزارید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:09 PM
این هم از اندر تیکر عالی شده به نظر خودم :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
08-06-2007, 03:12 PM
و این هم اخرین شاهکارم ( <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> شوخی کردم ) به یاد اددی و بنوا حالشو ببرید :

HaMo0n
08-06-2007, 08:12 PM
دوستان وقت شرکت در مسابقه تمام شد
انشاالله بعد از صحبت با پوریا برنده رو در همین قسمت اعلام میکنیم
با تشکر
خداحافظ

ANIMAL BATISTA
08-07-2007, 12:21 AM
یادتون نره والپرهای من رو هم ببینید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ولی به نظر من خودتون انتخاب نکنید بهترین والپرها رو انتخاب کنید و یه نظر سنجی بزارید تا همه بچه های سایت نظر بدن اینجوری خیلی بهتره

The King Of Kings
08-07-2007, 05:14 PM
خب امیدوارم حق به حق دار بره ...... نه به من ..... شوخی

ممنون هامون جان بابت مسابقه

ANIMAL BATISTA
08-10-2007, 01:57 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پس چی شد چرا برنده رو معرفی نمکنید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
راستی به پیشنهاد من هم فکر کنید بد نیست <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

HaMo0n
08-13-2007, 01:51 PM
به نظر من برنده بازی آقا علیرضا هستن
حالا ببینیم نظر پوریا خان که اصل کاری هستن چیه

The Dark Knight
08-13-2007, 02:06 PM
علی رضا جون مبارکه...دیدی...من از همون اول گفتم.

I Am Legend
08-13-2007, 02:53 PM
فعلا که چیزی معلوم نیست بزار پوریا هم بگه بعد خوشحالی بکنید

Poriya_Johncena
08-14-2007, 01:19 PM
نفر اول طبق مشورت با بچه های دیگر و نظر خودم و هامون

نفر اول علیرضا
نفر دوم ابوذر
نفر سوم هادی

بقیه رو اعلام نمیکنم تا بعد ...
استقبال خوبی از این مسابقه شده بود و این با عث خوشحالی هستش ...رقابت بین ابوذر و علیرضا خیلی خوب بود بقیه هم بر اساس توانشون والپیپیراشون رو به نمایش گزاشتن از همه تون ممنونم امیدوارم دفعه ی بعد با شکوه تر و سطح بالاتر از این برگزار شود ...در ضمن به نفراول یک پی پی وی به انتخاب خوده شخص از سال 2006 تقدیم خواهد شد ...

با تشکر پوریا

The Dark Knight
08-14-2007, 01:26 PM
علی رضا جون مبارکه...دیدی...من از همون اول گفتم.

The King Of Kings
08-14-2007, 02:28 PM
ممنون

البته والپیپر های همه زیبا بود برا من یخورده بالاتر به دید میومد ....

از تمام شرکت کننده ها هم تشکر میکنم که پا به پا اومدن ...

مخصوصا سینا جان که فرت فرت روحیه میده ....

از هامون و پوریا هم برای راه اندازی مسابقه سپاسگذارم....

Eddie Guerrero
08-15-2007, 01:35 AM
منم بهت تبريك مي گم عليرضا جان.اميدوارم بازهم موفق باشي.جايزت هم كمك هزينه سفر به اتبات عاليات (رستلمنياي 24) هست.ما رو هم دعا كن :30::11:

legendarp
08-15-2007, 03:26 PM
مبارکه منم که گفتم کارش عالیه ایشالا سری بعد شاید قدر تر بودم

Poriya_Johncena
08-16-2007, 11:48 AM
جايزت هم كمك هزينه سفر به اتبات عاليات (رستلمنياي 24) هست.ما رو هم دعا كن :30::11:

خیلی باهال بود داش مجتبی

Ardalan
08-16-2007, 12:50 PM
دوست عزیز به شما تبریک میگم!
ولی من هم خواستم یک کاری کرده باشم تا همه از انجمن ما راضی باشند!
فروشگاه کشتی کج ساردیان به برندگان اول و دوم و سوم نفری یک PPV تقدیم میکنه!
دوستان عزیز اول تا سوم یکی از PPV های موجود در فروشگاه رو انتخاب کنید و به بنده پیغام خصوصی بدید تا در اولین فرصت براتون فرستاده بشه!

legendarp
08-17-2007, 12:40 AM
شکر خدا یکی هم به فکر ما بود خیلی ممنون داداش دیگه داشتم کم کم نا امید می شدم
-----------------------
توی پیغام خصوصی برات چی بنویسم داداشم

Eddie Guerrero
08-17-2007, 02:09 AM
ايول :24: ما كه نشديم ولي اقدام جالبي بود

ali_big_red_monster_kane
08-17-2007, 02:56 AM
بهت تبریک میگم علیرضا جان. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مبارکت باشه. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کارت درسته. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
امضای من هم کار زیبای علیرضا گل هست. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Ardalan
08-17-2007, 11:11 PM
البته دوستان تا الان آقای king of kings به بنده پیغام شخصی دادند و جایزه اش رو هم ارسال کردم
من نفر دوم و سوم رو نمیدونم کیا هستند!؟
اگه میشه user شون رو اینجا بنویسید
ممنون

The Dark Knight
08-18-2007, 09:22 AM
البته دوستان تا الان آقای king of kings به بنده پیغام شخصی دادند و جایزه اش رو هم ارسال کردم
ممنون

نفر دوم :No Fear
نفر سوم:legendarp

Ardalan
08-18-2007, 01:57 PM
آقای No Fear که هم شهری در اومد و حضوری بهش داده میشه فقط میمونه آقای legendarp که قبلا بهم پیغام داد ولی من نمیدونستم که جزء برنده ها هست!

ANIMAL BATISTA
08-19-2007, 12:03 PM
من هم تبریک میگم به برنده ها
ولی اصلا انتظار نداشتم جزء 3 نفر نباشم
اقایون والپرهای من رو هم دیدید 8 تا بود

legendarp
08-19-2007, 12:29 PM
ممنون

نفر دوم :No Fear
نفر سوم:legendarp

ممنون جیگر که یاد ما بودی

ANIMAL BATISTA
08-19-2007, 12:37 PM
حداقل اون کاغذ دیواری هایی رو که اول تا سوم شدن رو بزارید ببینیم کدوم ها هستن

Ardalan
08-20-2007, 12:08 PM
ان شاالله مسابقه بعدی شما هم برنده خواهی شد

ANIMAL BATISTA
08-20-2007, 12:34 PM

نه عزيز اصلا بحث برنده شدن يا نشدن نيست بحث چيزي ديگه اي هستش كه بهتره نگم خودت هم ميدوني كه من تو اولين دوره همين مسابقه اول شدم

Poriya_Johncena
08-20-2007, 05:40 PM
مهدی جان چرا ناراحت میشی ؟؟؟ شما دفعه ی قبل اول شدی ایندفعه من تشخیص دادم که اون 3 تا برندن آیا اینقدر ارزش داره یک پی پی وی که اینقدر کدورت پیش بیاد آره ؟؟ خوب اگه اینطوریه من به هامون میگم یک پی پی وی برات بفرسته ....که قضیه حل شه خوبه ؟

NO FEAR
08-25-2007, 02:15 PM

نه عزيز اصلا بحث برنده شدن يا نشدن نيست بحث چيزي ديگه اي هستش كه بهتره نگم خودت هم ميدوني كه من تو اولين دوره همين مسابقه اول شدم

عزیز چرا ناراحتی اخه..
ماک ه بردیم الان جایزمون رو نگرفتیم...:4:
2 هفته احمد رضا میخواد ادرسش رو بده من بیام پی پی وی رو بگیرم..ولی کو :4:
بیا برو واسه منو بگیر نصف نصف :4:

Ardalan
08-25-2007, 05:28 PM

عزیز چرا ناراحتی اخه..

سلام
واقعا" شرمنده سرم یک خورده شلوغ بود!
آقا این ای دی من : khashayare_mostofi_naaa_gholam بهم PM بده در کمترین زمان بهت میدمش
شرمنده

NO FEAR
08-25-2007, 07:14 PM

عزیز چرا ناراحتی اخه..

سلام
واقعا" شرمنده سرم یک خورده شلوغ بود!
آقا این ای دی من : khashayare_mostofi_naaa_gholam بهم PM بده در کمترین زمان بهت میدمش
شرمنده

کوچیکتم عزیز...این چه حرفیه..شوخی کردم ناز

ANIMAL BATISTA
08-26-2007, 09:01 PM
مهدی جان چرا ناراحت میشی ؟؟؟ شما دفعه ی قبل اول شدی ایندفعه من تشخیص دادم که اون 3 تا برندن آیا اینقدر ارزش داره یک پی پی وی که اینقدر کدورت پیش بیاد آره ؟؟ خوب اگه اینطوریه من به هامون میگم یک پی پی وی برات بفرسته ....که قضیه حل شه خوبه ؟

خوشگل پسر ناراحت برای چی بشم اخه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من فقط به نحوه داوری اعتراض دارم همین <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
که نباید یه نفری داوری کرد

Poriya_Johncena
08-27-2007, 05:18 AM

خوشگل پسر ناراحت برای چی بشم اخه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من فقط به نحوه داوری اعتراض دارم همین <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
که نباید یه نفری داوری کرد

من چی بگم خوب من توی پست های قبلیم هم نوشتم که تنهایی قضاوت نمیکنم از چند نفر هم کمک میگیرم با توجه به نظر اونها و خودم اینا رو گفتم این 10000 بار

ANIMAL BATISTA
09-10-2007, 02:13 AM
من باز اومدم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ولی یادت باشه اخر نگفتی کدوم کاغذ دیواری ها رو انتخاب کردی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>