PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیل گــلدبرگ در حال مذاکره با WWE

KANE
03-25-2010, 07:59 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بیل گلدبرگ طی صحبت های اخیرش چه در تویتر چه در مصاحبه دیشبش با WZR به نکته جالبی اشاره کرد

" من در حال مذاکره با WWE هستم "

" هواداران بدونند که برای کسایی مثل هوگن متاسفم اونها حتی یک زنگ هم به من نزدند "

" به خاطر پسرم از میادین دور بودم اما حالا درها رو بازکردم و شاید دوباره کشتی هم بگیرم "

" من همیشه یه تگ تیم خواهم داشت و اون هم " Lights Out " خواهد بود ! " { اشاره به تگ تیم اسبقش Shawn Merriman }

گلدبرگ همچنین حضورش رو در ریـــَلیتی شو Donald Trump تایید کرد

HesaM
03-25-2010, 09:29 AM
ایشالاه که هر چه زودتر بیاد.
ریتینگ خوب میره بالا

Humanoid
03-25-2010, 10:31 AM
ایول ...... بالاخره عقل وینس سر جاش اومد . :32::32:

H H H
03-25-2010, 11:08 AM
WooW
خیلی عالیه !

فکرشو بکنین تو رسلمنیا تو بازی تریپل اچ دخالت کنه و بزنتش و دوباره درگیر شن.

DEAD MAN
03-25-2010, 11:59 AM
هواداران بدونند که برای کسایی مثل هوگن متاسفم اونها حتی یک زنگ هم به من نزدند

هواداران بدونن:24::24: منم متاسفم.از خجالت آب شن برن تو زمين.

فکرشو بکنین تو رسلمنیا تو بازی تریپل اچ دخالت کنه و بزنتش و دوباره درگیر شن.

اين فكرو بيخيال.فكر كن بياد تو بازي ايچ و شيموس و بازي 3 نفره بشه:13::13::13:

AƦAƾH
03-25-2010, 01:14 PM
چي ميشــــه:23:
TNA بايد فكر جنگو از سرش بيرون كنه با برگشت گـــــلـــــد بــــرگ

r v d
03-25-2010, 01:22 PM
من واقعا سر از کار این بشر در نمیارم , یه روز میاد خیلی با قطعیت و جدی میگه که من امکان نداره به رسلینگ برگردمو از این حرفا گذشتهو از این حرفا یه روز دیگه میاد میگه من دیگه وقتمو صرف کشتی گرفتن نمیکنم و حالو حوصله ندارم یه روزم مثل الان هوس رسلر شدن میزنه به کلش میگه شاید بیام, در هر حال گلدبرگ هر جا بره باعث ترقی و رشد دوچندان اونجا میشه.

فریبرز
03-25-2010, 02:10 PM
وای پسر خیلی عالیه اگر برگرده 100% مسابقات زیبایی بیشتری پیدا میکنه TNA هم باید دیگه .... آره.:34:

Hunting RKO
03-25-2010, 03:05 PM
اي چي ميشه تو بازي وينس و برت بياد بازي هم سه نفره بششه . يا تو بازي سينا و باتيستا و يا تو بازي اج و جريكو. :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::3 0::30:

stone cold steve austin
03-25-2010, 06:58 PM
تی ان ای فقط حرف میزنه ولی wwe عمل هم میکنه این صحبت اوردن گلدبرگ tna شروع کرد ولی wwe اگه بتونه گلدبرگ رو بیاره ریتینگش میزنه بالای 4 اونوقت TNA از رده خارج میشه

The Main Event
03-25-2010, 07:04 PM
خیلی ببخشید اگه همین گلدبرگ میومد تی ان ای میگفتید تی ان ای دوباره پیرمرد هارو اورده و به گلدبرگ بی گناه لغب اخراجی دبیلو دبیلو ای هم میدادید .. !! اما حالا که داره میاد دبیلو دبیلو ای ادم خوبه شده .... این واقعا یک خصلت خیلی باحال ما ایرانی ها هست ..
استون کلد رو اوردید ریتینگتون 4 نشود .. گلدبرگ هم بیارید چون ریتینگ ها اینجور نیست که فط گلدبرگ باشه تو شو .. فوقش 2 تا سگمنت از گلدبرگ باشه .. بعدم تی ان ای همینجور دست رو دست نمیزاره .. اون هم تهمیدات خودش رو داره ..
البته من موندم اجازه میدن گلدبرگ ازون دادهاش رو بزنه یا صورتش رو اونجوری کنه ؟ اخه بچه ها شبا خوابشون نمیبره :11:

BiTE ME

Olympic Hero
03-25-2010, 07:11 PM
این گلدبرگ WWE بیا نیست.تمام این حرفاشم من احتمال میدم برا حال گیری از هوگان گفته.چون هوگان تمام افراد سرنشناس WCW رو به TNA ااورده یا حداقل مذاکره کرده ولی با گلدبرگ نه!!!(همونطور که خوده گلدبرگ گفته)
پس اینم میخواد حاله اونو بگیره و این حرفا رو میزنه.
پس: گلدبرگ WWE بیا نیست..حداقل تا زمان وجود PG و وینس مکمن.خلاص.
.
به هر حال باید صبر کرد.....صبر...یا علی

stone cold steve austin
03-25-2010, 07:28 PM
خیلی ببخشید اگه همین گلدبرگ میومد تی ان ای میگفتید تی ان ای دوباره پیرمرد هارو اورده و به گلدبرگ بی گناه لغب اخراجی دبیلو دبیلو ای هم میدادید .. !! اما حالا که داره میاد دبیلو دبیلو ای ادم خوبه شده .... این واقعا یک خصلت خیلی باحال ما ایرانی ها هست ..
استون کلد رو اوردید ریتینگتون 4 نشود .. گلدبرگ هم بیارید چون ریتینگ ها اینجور نیست که فط گلدبرگ باشه تو شو .. فوقش 2 تا سگمنت از گلدبرگ باشه .. بعدم تی ان ای همینجور دست رو دست نمیزاره .. اون هم تهمیدات خودش رو داره ..
البته من موندم اجازه میدن گلدبرگ ازون دادهاش رو بزنه یا صورتش رو اونجوری کنه ؟ اخه بچه ها شبا خوابشون نمیبره :11:

BiTE ME

البته حرف شمااز یک جهت درسته اگه WWE از استون کلد استفاده درست میکرد و این قانون PG میزاشت ریتینگ میرفت بالای 4 اما با این وضع فکر کنم با یه داد گلدبرگ یه YOU ARE NEXT بچه ها خودشون رو خیس کنن و شو سانسور بشه:11:

Sir.Dani
03-25-2010, 08:11 PM
مجيد جون.يكي پيدا شد مارو درك كنه.
البته اكثر تي ان اي فن هاي انجمن همچين خسلتي دارن.من تي ان اي فن هستم ولي اينجوري نيستم.دبليو دبليو اي با وجود گلدبرگ ميتونه خيلي پيشرفت كنه.ولي گلدبرگ هم پيره.نميشه رو اين حساب نكرد.ولي گلدبرگ به اندازه هوگن و ريك فلير پير نيست!
تي ان اي چرا پيشرفت كرد؟يه كشتي نسبتا واقعي رو به نمايش گذاشت"حداقل خيلي واقعي تر از دبليو اي"
با وجود گلدبرگ.طرفداراي WCW به جاي تي ان اي به آرنا دبليو اي ميرن.
منم تائيد ميكنم كه هوگن و بيشاف جمع نميكنن برن.بيشاف مخش خوب كار ميكنه و قطعا ميتونه كاري كنه كه طرفداراي دبليو سي دبليو رو به آرنا تي ان اي بياره.
البته من خيلي اميدوار بودم كه گلدبرگ به تي ان اي ميرفت.چون در دبليو اي جايي نداره.
همچنين حاضرم شرط ببندم كه گلدبرگ پاشو تو رينگ دبليو دبليو اي نميزاره!

The Main Event
03-25-2010, 08:20 PM
ما که خصلت اینجوری نداریم .. من همیشه هوگن و فلیر رو دوست داشتم .. مخصوصا فلیر به قول تز رو ویلچر هم استالین پروفالین داره :4: شما فکر کردی سینا بیاد تی ان ای من طرفدارش میشم :70: ؟ Hell no .. که البته نمیاد خدا رو شکر
بعدم موضوع الان ارنا نیست .. ارنا دبیلو دبیلو ای جایی برای دبیلو سی دبیلو نداره .. پر شده از بچه هایی که حتی یه مسابقه از استینگ ندیدن ..
موضوع الان ریتینگ هست و میزان مخاطب تلویزیونی ..
البته فکرکنم گلدبرگ قراردادش واسه دی وی دی هایه کمپانی و ویدیو گیم ها باشه و رسلمنیا سال بعد که تو هدکوارتر دبیلوسی دبیلو هست یه بازی Last Run بکنه و بعد بره تو هال او فیم .. شایدم یکبار گست هوست بشه

Goldberg The Man
03-26-2010, 12:45 AM
يا قمر بني هاشم...يعني ميشه دوباره اين مرد بزرگ و اسطوره رو بعد 6 سال دوباره تو بيزنس كچ ببينيم؟؟
براي من كه از ته قلب عاشق گلدبرگم فرق نميكنه كجا بره...فقط اميدوارم برگرده...حتي موقع اون آخرين مصاحبه اش كه گفت هرگز برنميگرده گفتم هنوز يه روزنه اميدي هست...اميدوارم حالا يا مكمن يا شايد هم بيشاف و هوگن اين روزنه رو باز كنن...
ولي البته موضوعي كه هست اينه كه اون كاراكتر گلدبرگ و سبك كشتي گرفتن و اون گيميكش اصلا و ابدا به درد PG نميخوره...برا همين بعيد ميدونم حتي اگه قرارداد ببنده كشتي بگيره...و اينم بگم كه گلدبرگ اصلا پير نيست،متولد 1966 هستش و 44 سالشه و همسن كسايي مثل تيكر هست و قطعا اگه بخواد ميتونه كشتي بگيره،همونطور كه فكر كنم سال پيش بود تو يه مصاحبه مفصلي گفته بود كه همين الان بدنش از خيلي از استارهاي مين ايونتر آماده تره.
به هر حال تنها آرزوي كشتي كچي من بازگشت گلدبرگه...اميدوارم بعد 6 سال كه صبر كردم بالاخره برآورده بشه.

The Main Event
03-26-2010, 12:56 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

" بیل گلدبرگ خبر داده که در حال مذاکره با دبیلو دبیلو ای هست . بهترین حدس من اینه که این درباره ی برگشت به رینگ نیست . بیل یک کارگشای باهوش و ستاره ی سابق راگبی دنبال یک قراداد تبلیغاتی با دبیلو دبیلو ای میگرده . که یتونه شامل ویدیو گیم ها و احتمالا هال او فیمر دبیلو دبیلو ای در سال اینده در اتلانتا باشه . "

" بعد از خودن چند بار صحبتهاش فهمید مزیت اینکارش چیه . گلدبرگ فرصت اینو داره که پول اضافی ای دربیاره بدون این که مجبور بشه بدنش رو وارد جهنم کنه ( رینگ ) . و جلوی دوربین خیلی خوب میتونه ارائه بده . دبیلو دبیلو ای میتونه از راه های زیادی از گلدبرگ پول دربیاره . میتونه بعنوان " کشتی خداحافظی " سال بعد در اتلانتا در رسلمنیا 27 استفاده کنه ؟ این یک چیزی که میشه ازش برداشت کرد "

Goldberg The Man
03-26-2010, 01:43 AM
البته نظر بنده به نظر رييس جمهور منتخب نزديكتره!!تكبير!!!
نظر منم به نظر جي آر خيلي نزديكتره:4:ولي يه جورايي ته دلم روشن شد كه بزرگترين رويام يعني بازي تيكر و گلدبرگ تو رسلمنيا شايد سال بعد اتفاق بيفته...مطمئنا از بهترينها و رويايي ترين بازي تاريخ ميشه و عالي ترين صورت براي بازنشسته شدن رسمي گلدبرگ و شايد هم خود تيكر هست.

r v d
03-26-2010, 01:48 AM
گلدبرگ یک دفه قید رسلینگ و دبلیو دبلیو ایی رو زد و به نظر من حالا حالا ها خیلی جا داشت و الان میتونه پس از چند سال دوباره برگرده و با فراموش کردن گذشته این چندسالی که نبودرو جبران کنه.خدا کنه در حد یک شایعه نباشه.

Mr.Carter
03-26-2010, 03:32 AM
اذغام شد با تشکر....

Hunting RKO
03-26-2010, 03:42 AM
نظر من اين هست كه اون ميخواد پول بيشتري در بياره و ميخواد به همين دليل برگرده به بيزينس كج اما اين به نفع همه ي طرفدار هاش هست.

Batista Unlimited
03-26-2010, 08:14 AM
در کل اگه برگرده خوب میشه و اگه به مسابقات هم برگرده دیگه....
چی بشه این PG برداشته بشه و خشونت زیاد تو مسابقات مثل سالای گذشته

Awesome
03-26-2010, 10:38 AM
شما فکر کردی سینا بیاد تی ان ای من طرفدارش میشم 70 ؟ Hell no .. که البته نمیاد خدا رو شکر

به قول حاجی جریکو یو آر آل هیپوکریتس اند لایرز.:4:

خیلی دوست دارم TNA یه روزی انقدر بزرگ بشه که بتونه سینا رو بیاره اونوقت تو ایمپکت زون هر 10 دقیقه یه بار هوگن بیاد بگه جان سینا رو آوردیم ، برادر.

نیازی به طرفدار شدن شما نیست و لی مسلما داشتن جان سینا آروزی دست نیافتنی TNA هست.

گلدبرگ هم کار درست میکنه اگه واقعا نمیخواد فول تایم کشتی بگیره همین بیاد WWE بهتره حداقل استوری لاین های تکراری WCW رو واسش نمیزارن.

The Main Event
03-26-2010, 11:01 AM
هو هو هو ....
استوری لاین تکراری ؟
اصلا یه اپیزود نایترو دیدی ؟ گلدبرگ با بیش از 200 کشتی گیر "مختلف" کشتی کرفت ... استوری لاینش با کوین نش رو که هیچ جا تو پرو رسلینگ شاهدش نبودیم .. استوری لاینش با برت هارت ..
میدونی چیه .. سعی کن هر حرفی رو نزنی ..
نه پس استوری لاین های دبیول دبیلو ای تکراری نبود :70: ؟ گلدبرگ فکر کنم فقط 5 ماه از 1 سالش رو با تریپل اچ درگیر بود .. با باتیستا و فلیر .. 3 ماه با لزنز بقیه هم خورده پا .. واقعا چقدر استوری لاین های جالبی .. من که غبطه دارم میخورم .
دوما ما قهرمان حوصله سر بر نمیخوایم .. :11: سوما جان سینا شوهرش یعنی وینس رو ترک نمیکنه بیاد تی ان ای .. بحمدالله ...

H H H
03-26-2010, 12:05 PM
همانطور که WWE در آوردن برت هارت به کمپانی موفق بود

فعلا در مذاکره با بیل بسیار عالی پیشرفته و به نظر میرسد وی در

آینده ای نه چندان دور با WWE قرارداد امضا کند

گفته میشود سال بعد هال آف فیمر WWE در آتلانتا میشود و بعد از رسلمنیا برای

وی برنامه جالی در نظر گرفته شده است که میهمان راو در یک هفته باشد

البته در مورد کشتی گرفتن یا نگرفتنش شک و تردید است

Hunting RKO
03-26-2010, 12:12 PM
عالي ميشه اگر بياد ديگه خوبه و من امسال رو تقريبا با خبر هاي خوبي شروع كردم.

HesaM
03-26-2010, 12:14 PM
انشالاه که کشتی هم میگیره.

KANE
03-26-2010, 12:15 PM
بیل گلدبرگ توئیتر خودش رو با اعلام این موضوع به روز کرد :

" فکر میکنید انجان 1 مسابقه دیگر برای من سخته ؟ ... البته که نه .... پسرم تا حالا ندیده که من چجوری مبارزه میکنم

و کشتی میگیرم . میخوام بهش نشون بدم که پدرش چجوری کشتی میگیره "

به نظر میرسه با این خبر دیگه احتمال حضور بیل در TNA یا WWE جدی بشه

r v d
03-26-2010, 12:22 PM
پسرم تا حالا ندیده که من چجوری مبارزه میکنم
و کشتی میگیرم . میخوام بهش نشون بدم که پدرش چجوری کشتی میگیره "

به سرش هوای رسلینگ زده و برای حرف های قبلیش که مبنی بر عدم بازگشت بود داره چه بهانه هایی درمیاره, خوب اگه میخوای پسرت مسابقهاتو ببینه تمامه dvd هاش موجوده که روهم 150 دلارم نمیشه.

HesaM
03-26-2010, 12:27 PM
صد در صد میاد wwe .
چون این روزها wwe سخت دنبالشه

wrestlemania21
03-26-2010, 12:55 PM
خوب جمعمون تو تی ان ای جمع بود فقط گلمون کم بود که اونم اومد دبلیو ایم باس بره مهدکودکشو جمع چون استاراش فقط به درد ماچ کردن میخورن.

r v d
03-26-2010, 01:00 PM
البته دوست عزیز لازم به ذکره که طی اخبار انجمن داشتیم که گلدبرگ با wwe مذاکراتی رو انجام داده اگرم به رسلینگ برگرده پیوستنش به wwe درصد بالایی داره تا tna.

KANE
03-26-2010, 01:12 PM
کاملا درسته

احتمال حضورش در WWE بسیار بیشتر هست

H H H
03-26-2010, 01:21 PM
نمیدونم چرا ولی به دلم افتاده احتمال اینکه بره TNA بیشتر از اینه که بیاد Wwe !

ولی اگه بیاد دبلیو دبلیو ای و خوب ازش استفاده بشه ریتینگ ها رشد چشم گیری خواهند داشت.

H H H
03-26-2010, 01:38 PM
پس با این خبر صد درصد تو WWE میاد

البته 100% که نه !

عمر و تقدیر دست خداست:4: یهو همین الان صاعقه زد به گلدبرگ و پودر شد:4: یهو سکته کرد و به دیار باقی شتافت:4:

ولی احتمالش زیاد هست که خیلی زودتر از اونی که خیلیها فکرشو رو میکردند او دوباره در رینگ ظاهر شود.

Mr.Carter
03-26-2010, 09:58 PM
فرض کنید تو رستلمینیا یهو بیاد و همه سرود گـــــــلدبــــــــــرگــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ ، گـــــــلدبــــــــــرگــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ رو سر بدن .
(oh my god) :30:

دفعه دیگه اسپم بدید بهتون اخطار داده میشه.

Goldberg The Man
03-27-2010, 12:36 AM
اين داستان كه دوست داره پسرش اونو تو رينگ ببينه همون چند سال پيش كه پسرش به دنيا اومد گفته بود و اتفاقا يكي از دليلهايي كه من هميشه ته دلم روشن بود دوباره كشتي ميگيره همين موضوع بود.
اينم كه دوستمون گفتن دي وي دي هاشو بذاره پسرش ببينه منظور گلدبرگ اينه كه پسرش از نزديك بابا جونشو تو رينگ ببينه نه از تو تلويزيون!

Mr.Carter
03-27-2010, 04:22 AM
دوستان عزیز خواهر مادر مارو به F دادید.
لطفا این تاپیک رو آپدیت کنید و تاپیک جداگانه نزنید.
اذغام شد و پست های اضافه حذف شدند.