PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود کامل :: Wrestlemania 26 | HDTV.XViD

The Basted
03-31-2010, 08:37 AM
سلام .

WWE.Wrestlemania.XXVI.2010.PPV.HDTV.XviD

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

-----------------

Big Show & The Miz (c) vs. John Morrison & R-Truth

HDTV XviD - 41.22 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes
(Triple Threat Match)

HDTV XviD - 82.07 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Triple H vs. Sheamus

HDTV XviD - 56.46 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

CM Punk vs. Rey Mysterio

HDTV XviD - 97.49 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Bret Hart vs. Vince McMahon

HDTV XviD - 132.82 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Chris Jericho (c) vs. Edge

HDTV XviD - 142.29 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

10-Diva Tag Team Match

HDTV XviD - 36.65 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Batista (c) vs. John Cena

HDTV XviD - 135.40 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Shawn Michaels vs. The Undertaker
(Career vs The Streak)

HDTV XviD - 250.13 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Money in the Bank Ladder Match

HDTV XviD - 161.53 MB : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ShAhIn.StuUnEr
03-31-2010, 04:32 PM
سلام اگرمیشه لینک اون کاور رسلمنیا رو لطف کنید البته این عکس نه اون عکسی که عکس کاغذ هستش و با سایز اصلیش!:4::34:

Ariyan
04-03-2010, 04:56 PM
من حقیقتش بلد نیستم از 2 شارد دانلود کنم میشه بهم بگین چطور میشه دانلود کرد یا از مدیا فایر استفاده کنین چون سرعت دنلودش هم بیشتره:34::30:

The Basted
04-03-2010, 05:04 PM
من حقیقتش بلد نیستم از 2 شارد دانلود کنم میشه بهم بگین چطور میشه دانلود کرد یا از مدیا فایر استفاده کنین چون سرعت دنلودش هم بیشتره:34::30:

سلام .
روی لینک فایل که کلیک کردی و پنجره باز شد , میری پایین صفحه و روی گزینه ای که در این عکس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) می بینی , کلیک میکنی .

همین چند تایی هم که از مدیا فایر تونستم بذارم جای شکرش باقیه .
دست به آپلودش خوب نیست .

- با تشکر .

ezraieel
04-04-2010, 07:19 PM
سلام دوستان
از شما خواهش می*کنم لینک کلی پی* پی* وی رو از رپیدشر بذارین
ممنونم

The Basted
04-04-2010, 07:21 PM
سلام دوستان
ممنونم

رپیدشیر اکانت میخواد واسه آپلود اون حجم که فعلا در بساط ندارم .

ezraieel
04-04-2010, 08:17 PM
سلام دوستان
ممنونم

رپیدشیر اکانت میخواد واسه آپلود اون حجم که فعلا در بساط ندارم .

من نوکرتم آخه از ۲شرد نمیتونم باIDM دانلود کنم

amin0643
04-26-2010, 05:29 PM
گفته شده که در رسلمنیا 27 (گلدبرگ) هم هزور دارد.