توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نام و بيوگرافي
arashkamyar
04-06-2010, 10:52 AM
سلام .
يك **** استار كشتي كچ در دهه 80 ميلادي بود كه دارنده كمربند قهرماني بود و هيكل بسيار عضلاني داشت و مثل سرخپوستها صورتش را رنگ مي كرد و گردنبند سرخپوستي مي انداخت . يكبار هم مسابقه از اورا ديدم كه تريپل اچ را كه در آن موقع بسيار جوان بود سر دست بلند كرده بود . لطفا اسم و عكس و بيوگرافي اورا اگر داريد بگوئيد .
Man Of Conviction
04-06-2010, 11:33 AM
اسمش bogeyman بود فکر کنم ولی بیوگرافی ازش ندارم.
TeZAR
04-06-2010, 11:38 AM
یا منظورتون Tatanka بوده یا Ultimate Warrior
Tatanka
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Ultimate Warrior
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
r v d
04-06-2010, 12:20 PM
گفتید دهه 80 همون The Ultimate Warrior هستش. لینک زیر بیوگرافی کامل به همراه گالری عکسهای این استار.
ŠÄÉËĐ
04-06-2010, 12:21 PM
اسمش bogeyman بود فکر کنم ولی بیوگرافی ازش ندارم.
حاجی گفته دهه 80 :4:
از اون طرف سرخپوستی کجای بوگیمن سرخپوستی بود . :4:
Sir.Dani
04-06-2010, 02:07 PM
زحمت عكس رو كه دوستان كشيدن
منم يه بيو كوتاه از ايشون ميزارم
جيمز برايان هلوينگ "James Brian Hellwig"يا د اولتيميت واريوور متولد 16 ژوئن 1569 در اينديانا آمريكا است.او 1.88سانتيمتر قد و 125كيلوگرم وزن داره.از 28 نوامبر 1985 وارد حرفه كشتي كج شداولتميت واريوور از بهترين استار هاي دهه 90 بود.او تونست در مين ايونت WrestleMania VI هوك هوگن رو شكست بده و كمربند WWF رو مال خود كنه.او در سال 1933 نامش رو به Warrior تغيير داد و داراي چهره اي مثبت شد.او از سال 1999 حرفه رسلينگ رو كنار گذاشت تا 25 ژوئن كه در بارسلوناي اسپانيا در برابر اورلاندو جردن قرار گرفت و پيروز از رينگ خارج شد.بازي آخر او به پشتيباني كمپاني NWE برگزار شد.
arashkamyar
04-09-2010, 07:12 AM
The Ultimate Warrior بود . از روی عکس شناختم . حیف که فیلمهای آن موقع در ایران بدست نمی آید وگرنه بنظر من جه مسابقه های قدیمی را دیده ام هیچکدام از قهرمانان فعلی بجز شان مایکل و آندرتیکر قابل مقایسه با The Ultimate Warrior و هالک هوگن و ... نیستند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.