PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنده ی مسابقات ساخت والپیپیر ( مخصوص عید نوروز )

Ð-i-R-Ť-Y
04-12-2010, 10:08 PM
با عرض سلام .
خب پس از مشورت ها و دیدن کار بچه ها به این نتیجه رسیدم که امشب برنده هارو اعلام کنم .

از نفر پنجم شروع میکنم !

نفر پنجم

Amir.Ha6
والپیپر برگزیده : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

---------------------

نفر چهارم

awwe
والپیپر برگزیده : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

---------------------

نفر سوم

3:16

--------------------

نفر دوم

Omid.Taker

---------------------

نفر اول

The Phenomenal

به آقا حسام تبریک میگم
برای گرفتن جاییزشون با ادمین تماس بگیرند دوستان :دی
آقا امید هم مثل پارسال نائب قهرمان موند !
استقبال هم نسبتاً کم بود ... ولی خب میپذیریم

امیدوارم موفق باشید .

H H H
04-12-2010, 10:14 PM
به حسام عزیز تبریک عرض میکنم

باید عرض کرد که چیزی از ارزش دوستان دیگر کم نمیشه

ای کاش دوستانی که در امر فتوشاپ واردند استقبال میکردند و از خودشون کار هایی ارائه میدادند.

HAJSAR
04-12-2010, 10:31 PM
به همتون تبريك ميگم.من مسافرت بودم.قصد شركت داشتم كه وقت تموم شد.ايشالا تابستون

Ғ Д † Д Ł β
04-13-2010, 06:59 AM
ای کاش دوستانی که در امر فتوشاپ واردند استقبال میکردند و از خودشون کار هایی ارائه میدادند.

ای کاش اطلاع رسانی بهتری میشد!

SASAN
04-13-2010, 07:39 AM

اطـلاع رسـاني كه عالي بود.

همه اومدن تايپيك عيد مبارك رو تبريك گفتن. مطالبي كه هامون گفته بود رو ميديند . در مسـابقه حاضـر ميشدن !

Ғ Д † Д Ł β
04-13-2010, 07:42 AM

اطـلاع رسـاني كه عالي بود.

همه اومدن تايپيك عيد مبارك رو تبريك گفتن. مطالبي كه هامون گفته بود رو ميديند . در مسـابقه حاضـر ميشدن !

با این حساب پس من کم لطفی کردم!!!:34:

فریبرز
04-13-2010, 02:10 PM
مسابقه جالبی بود به برو بچه ها تبریک میگم.
به نظرم جایزش اصلا مهم نیست این مهمه که هرکسی اون چیزایی رو که بلده بریزه تو میدون..:34:

Sir.Dani
04-13-2010, 02:32 PM
به حسام عزيز تبريك ميگم:7:
شركت كننده ها خيلي كم بودن و مسابقات اون جذابيت لازم رو نداشت.اميدواريم در مسابقات تابستان شركت كننده هاي بيشتري باشند:34:

The LasT MaN
04-13-2010, 02:41 PM
حسام که تهران نیست :4:
ولی اشکال نداره با پسر دایی هماهنگ میکنم من جایزشو میگیرم :4:

The Basted
04-13-2010, 03:13 PM
حسام باریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک ! :4:
علی اگه میماسه ما هم هستیما ...

The PhenomeNal
04-13-2010, 03:22 PM
با تشکر از همه.

جایزه رو می بخشمش به ادمین چون الان VIP هستم و رسمنیا رو هم دارم حالا بعدا از مدیریت افتادم بعدم نمی یاد این VIP رو استفاده کنم.

با تشکر

Omid.Taker
04-13-2010, 04:19 PM
:4:سلام:4:
منم به آقا حسام تبریک میگم کارشون واقعا قشنگ بود
:4:امسال اصلا استقبال خوبی نشد :4:
:4: