PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : TNA رسما با جیم راس مذاکره کرد!

Awesome
04-22-2010, 01:14 PM
در منابع خبری اعلام شده که سران TNA از جمله خود دیکسی کارتر با راس به طور حضوری ملاقات کرده اند.

دین هدربورد و پدر دیکسی نیز با او مذاکراتی داشته اند.نکته اصلی ای که جیم راس در شرایطش برای پیوستن به کمپانی تعیین کرده است ، جدایی کامل وینس روسو از TNA می باشد.او گفته اگه حتی یک درصد وینس روسو در استوری لاین ها تاثیر داشته باشد روی پیشنهاد TNA فکر هم نخواهد کرد.

او همچنین به دیکسی گفته در صورت پیوستن به TNA ، انونسر بودن او را قانع نمیکند و او باید در کارهای اجرایی رده بالا هم دخیل و شریک باشد.با توجه به اینکه جیم راس در مدت زمان حضورش در WWE یک مهره کلیدی در بکستیج محسوب میشود ، این درخواست عجیب و غریب به نظر نمی آید.

البته گفته شده که او ملاقاتی رو با سران ROH هم داشته تا شاید پست بزرگتری در آنجا نیز بگیرد.

The Last Outlaw
04-22-2010, 05:18 PM
واقعا از جي آر بعيد بود كه خيانت كنه!
با اين كارش خودش رو پيش طرفداران بيشمار WWE منفور خواهد كرد!:27:

Goldberg The Man
04-22-2010, 05:38 PM
اي بابا خيانت كجا بود حاج پويان...مثل اون زمان كه اگه يكي از پرسپوليس ميرفت اس اس يا بر عكس بهش ميگفتن خائن!!...دنياي حرفه اي كه اين حرفا حاليش نيست...قراردادش با يه كمپاني داره تموم ميشه،با يه كمپاني ديگه مذاكره كرده...چه عيبي داره؟؟

The Last Outlaw
04-22-2010, 05:46 PM
حاج علي جيم راس سال ها تو WWE كار كرده يعني يجوريايي همه جي آر رو با WWE ميشناسن بعد يهو بلندشه بره TNA خودش رو خراب كرده!
مثل اين ميمونه كه الان شاون بره TNA بنظرت كارش قشنگ و حرفه اي هست؟ يا خود تيكر؟ اينا اسطوره هستن نبايد بخاطر پول دست به هر كاري بزنن.

The Main Event
04-22-2010, 05:53 PM
عیبی نداره پیش طرفداران بیشمار تی ان ای محبوب میشه :4: !
کار کردن تو یکجا در اختیار طرف هست .. با بحث قدیمی خیانت نمیشه موضوع رو پیچوند اونی که خیانت میکنه دبیلو دبیلو ای هست که اگه جیم راس بره تی ان ای دیگه اسمی ازش نمیبرند .
همینطور شایعه پیچیده که اریک و هوگن برای این راب رو قهرمان کردند که پاول هیمن رو راضی کنند بیاد تو تیم کریتیو .. وینس روسو هم گته از بوکینگ خسته شده .. شایعه در کل زیاده این روزا .
ولی من دوست دارم 3 نفری گزارش کنند .. :2: مایک تنای از اولین شوی تی ان ای باهاش بوده .. نمیونن برش دارند ... خودش یجا تو ایمپکت 4 ماه پیش گفت 8 سال گذشته تا الان هر مسابقه ای که ای جی داشته رو اون گزارش کرده !!
تنای .. تز . جی آر .. چی بشه .

GeorgesSt-Pierre
05-10-2010, 07:49 PM
اصلا دیدن مسابقه بدون گزارش جی آر مزه نداره
باورم نمیشه این یه حماقته از طرف وینس که گذاشته جی آر بره..
اون همه تجربه

S.a.A
05-11-2010, 12:34 AM
از این کلفت ترهاش اومدن تی ان ای و هیچ اتفاقی نیفتد،به جز رسوا دن یه عده که سابقه و محبوبیت خودشون رو زیر سوال بردن چیز دیگه ای نداشت

Arsalan
05-11-2010, 12:35 AM
ولى واقعا اگه tna جى ار رو بخره يه پيشرفت بزرگ کرده.جى ار خيلى طرفدار داره(يه جورايى مثله فردوسى پور خودمون محبوبه) و اين باعث ميشه امار بيننده هاى tna بره بالا.
ولى هر دو حرف صحيح هستش.اينکه دنياى حرفه اى اين حرفارو نداره و جى ار هر جا دوست داشت ميتونه بره.و اينکه جى ار سالها تو wwe بوده و نبايد به اين کمپانى خيانت کنه.

MrSAMET
05-11-2010, 01:19 AM
شک نکنید جی آر بهترین گزارشگر رستلینگ به حساب میاد گزارشگری اون همراه با کینگ رو خیلی دوست داشتم فقط جی آر هر جا بره براش آرزوی موفقیت می کنم از یه طرف هم اصلا دوست نداشتم WWE رو ترک کنه.

I Am Legend
05-11-2010, 07:11 AM
پس این لک لک هم تو زرد در اومد...

THE DARKEST SIDE
05-11-2010, 03:32 PM
ولی آقا شایان من بلاگش رو دیدم همچین چیزی ننوشته نوشته که ممکنه به ufc بره

SASAN
05-11-2010, 03:35 PM
ولی آقا شایان من بلاگش رو دیدم همچین چیزی ننوشته نوشته که ممکنه به ufc بره

خبـر براي يك ماه پيش است .

انتظار داري الان اين خبرو ببيني !