PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگیری پول میسازه » ویژگی های ادم خوبها و ادم بدها !

The Main Event
04-22-2010, 07:18 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Following Annoucment Has Been Paid For
By Easy Brotha Group inc .
EB

نوشته زیر از فصل Ken Doll .. صفحه ی 51 کتاب اریک " درگیری پول میسازه " برداشته شده .

" کشتی گیرای خوب - میخواد ریک فلیر ، هانتر یا هوگن باشه - اونها میدونند چطوری واکنش بینندگان رو بدست بیارن . اونها میتونند با مهارت ( واکنش ) بینندگان رو بخونند . منتقدان هالک رو بخاطر نداشتم فن های فیزیکی زیاد نقد میکنند ولی من هیچکسی رو تو خوندن واکنش بینندگان بهتر از هالک نمیشناسم . اون میدونه کی اون نگاه مخصوصش رو به فرد مورد نظر از تماشاچیا بندازه در حالی که کل آرنا فکر میکنند هوگن داره به اونا نگاه میکنه . عکس العملی که هالک با یک نگاه دریافت میکنه از هر ورزشکاری که بتونه تو کل یک مسابقه دریافت کنه بیشتره . بعضی وقتا تغییرات زیرکانه ای پیش میاد و اتفاقاتی میوفته ولی اون میدونه چطوری اون واکنشی که دلش میخواد رو از جمعیت دریافت کنه . "

آدم خوبها و آدم بدها

" در کشتی تو به یک ادم خوب و یه ادم بد احتیاج داری . مشکل الان اینه که هیچکسی نمیخواد ادم بده بشه .
ما همه میخواییم دوست داشته بشیم. این یک خاصیت انسانی هست . ما همه نفس مون رو دارید . منم یکی دارم - یه گندشو -
وینس مکمن از من کار هایی خواست انجام بدم که از نظر خودم ، اریک بیشاف ، دوست نداشتم انجام بدم چون نمیخواستم همچین راهی رو طی کنم . اما از لحاظ کاراکتر ( رسلینگ ) کار درستی بود . به قدر کافی برای انجامش بالغ شدم و باهاش راحت برخورد میکنم .
من میتونم به راحتی خودم شخص واقعی رو با کاراکترم تفکیک کنم. اگه بهتون بگم تعجب میکنید که چقدر از کشتی گیرا زمانی سختی رو میگزونند تا یک تصویر ذهنی از کاراکتری ازشون خواسته شده بازی کنند دست پیدا کنند . "

" خیلی از کشتی گیرایی که قرار داده شدن بعنوان ادم بد واقعا توانایی این کار رو ندارن . بعضی وقتا این موضوع اتفاقا در افراد با تجربه هم دیده میشه - اونها نمیخوان ادم بده باشن . نمیخوان بوو بشن . اما برای اینکه یه داستان موفق بشه باید یک ادم بد زات وجود داشته باشه . تو باید شخصیت هایی داشته باشی که مردم ازشون واقعا متنفر باشند . تو باید یک دروغگو ، متقلب ، دزد و ترسو باشی - و طرفدار ها باید باور کنند این هارو . "

" به کسی مثل تریپل اچ نگاه کنید . ببینید وقتی میاد مردم چطوری باهاش برخورد میکنن . با اون نگاه هالک باورنکردنی وارد میشه . اب رو تو همه تـــوف میکنه انگار که صاحب آرنا هست . "
" چرا یکی نباید دوست داشته باشه جای اون باشه "
" نمیخوام بگید به تریپل اچ گیر دادم ولی تو این مورد متاسفانه مثال درست اونه . اون یکی از بهترین مدرن هیل های امروزی هست . ولی انترنس اش عین ابر قهرمان ها میمونه . اگه شما به کسی انترنس ابر قهرمانی هر هفته بدید ، پاسخش که اون دریافت میکنه مثله ابر قهرمان هاست . مردم از این شخص بدشون نمیاد و نمیتونند که بدشون بیاد - میخوان جای اون باشن "

The Preciding Anouncemnt Has been Paid for
By Easy Brotha inc.
Easy Brotha EaAAsy
:4:

new ratt
04-22-2010, 07:37 PM
ببخشید،حالا که بحث این کتاب پیش اومد،هیچکس می دونه که چجوری میشه این کتاب رو تهیه کرد؟از کجا و یا از کدوم فروشگاه اینترنتی؟:27::21:

Mr.Carter
04-22-2010, 07:39 PM
این کتاب رو میشه از WWEShop.Com تهیه کرد.

The Main Event
04-22-2010, 07:40 PM
و یا به سایت اریک ---> EricBischoff.com برید و نسخه ی امضا شده رو تهیه کنید :24: :9: :4:

new ratt
04-22-2010, 07:45 PM
و یا به سایت اریک ---> EricBischoff.com برید و نسخه ی امضا شده رو تهیه کنی
من سم دارم یا گوشام خیلی درازه؟:28::28::28:بابا فروشگاه ایرانی رو می گم!

Awesome
04-22-2010, 09:19 PM
در مورد اینترنس تریپل ایچ باید بگم که عجیبه که با فیس شدنش تغییر نکرده.همین جریکو بعد از هیل شدن کلا اون شمارش اول اینترنسش رو برداشت ، یا باتیستا هم که هیل شد دیگه مسلسل کاری نمیکنه ، رندی هم که فیس شد گاها اون تانت قدیم رو انجام میده ولی واسه هانتر همون مونده.حتی شان هم قر دادنش رو کم کرد!

کلا اینترنس هانتر به یک آدم منفور اصلا شبیه نبود.البته من میتونم حس کنم که تریپل ایچ خیلی دوست داره که ملت تشویقش کنن.از حرکاتش بعد بازی با شیمس یا تو همین راء این هفته واضحه.اصلا تو همون بازی رسلمینیا 22 تمام توانشو خرج کرد که ملت سینا رو بوو کنن.مسلما اگه داماد نبود جراتشو نداشت.

نکته ای که در مورد آدم بده ها هست اینه که تکلیفشون معلوم نیست.آیا آدم بدها باید کاری کنن که ملت ازشون متنفر بشن؟برای مثال استون کلد هیل بود هر هفته میزان فحش های ناجوری که به هوادارا میداد رو زیاد میکرد و در نتیجه هر هفته بیشتر تشویق میشد!همین جریکو در حد امکان سعی میکنه لبخندی نزنه تا تماشاچیا تشویق نکنن ولی کافیه ببینید که با مشت کردن دستش ملت تشویق میکنن.رندی هم همینطور بود.پارسال وقتی به مکمن پانت زد مثلا باید شدیدا بوو میشد ولی آرنا رفت روی هوا.

نکته اینه که هنوز معلوم نیست آدم بده ها رو چجور باید ارزیابی کرد.چون بهترین آدم بده های تاریخ در نهایت به محبوب ترین فیس ها تبدیل شدن.