PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری : Wwe 7 استار خود را اخراج کرد .

H H H
04-23-2010, 02:10 AM
دقایقی قبل این خبر ها منتشر شد :

- سایت Wwe.com دقایقی قبل اخراج " کتی لی بورچیل " را به صورت رسمی اعلام کرد.

- " میکی جیمز " نیز از کمپانی اخراج شد .دلیل اخراج وی ناراضی بودن کمپانی از کریر موزیک او بود.

- " Jimmy Wang Yang, Shelton Benjamin and Kung Fu Naki" نیز از اخراجی های دیگر کمپانی بودند .

- "Ray Gordy (Slam Master J)" فرزند " Terry Gordy" نیز اخرین اخراجی کمپانی تا الان بوده است.

احتمال اخراج کسان دیگری هم هست.

به محض منتشر شدن جزییات براتون در همین تاپیک قرار میدهم.

فعلا ...

S.a.A
04-23-2010, 07:54 AM
عجب!چهار تا د-یوای درست حسابی داره که اونها رو هم داره به *** میده...
شلتون بنجامین که کارش حرف نداشت،البته همون بهتر رفت چون داشت حروم میشد!

H H H
04-23-2010, 08:53 AM
- طبق خبر های منتشر شده " مایک ناکس " نیز از Wwe اخراج شد.

اخراج شده به قرار زیر اند :

* Mickie James

* Katie Lea Burchill

* Shelton Benjamin

* Kung Fu Naki

* Slam Master J

* Jimmy Wang Yang

* Mike Knox

The Shadow
04-23-2010, 09:05 AM
اخراج میکی جیمز و شلتون بنجامین اشتباه محض بود !!! دلیل کارشون چی بوده ؟؟؟

Sir.Dani
04-23-2010, 09:24 AM
كمپاني كه بي دليل كاري نميكنه
حتما يه كاره اشتباهي كردن و كمپاني اونو تو رسانه ها نميگه
وگرنه كسي رو واسه كرير موزيك اخراج نميكنن!

Kaj
04-23-2010, 09:56 AM
:23::23::23::23::23:
عجب كمپاني اي شده....سخت گيري كرده يا اينكه....؟... ادم ياد ايران مي افته!
به هر حال شايد دليلي داشته باشه اخراج اين افراد ولي به هر حال ضرر بزرگي خورده مخصوصا با اخراج
ميكي جيمز و شلتون بنجامين:23:

Ariyan
04-23-2010, 10:06 AM
این wwe هم ........خوله ها...
چرا میکی جیمز؟؟؟

DEAD MAN
04-23-2010, 10:48 AM
نگران نباشيد روزهاي آتي اين اخراجي ها رو تو تي ان اي خواهيد ديد.

شك نكنيد،انجمنو ترك نكنيد

El Residente
04-23-2010, 12:40 PM
ای بابا دیگه میکی و شلتون نباید می رفتند مخصوصا شلتون :10:

new ratt
04-23-2010, 12:48 PM
خداییش حق شلتون با اون همه تجربه نبود!:10::17:انشاالله تو همین انجمن می شنویم که "شلتون بنجامین به TNA پیوست!":30::32::30:

kia_the game
04-23-2010, 12:54 PM
لعنت به این کمپانی که دم به دقیقه یکی رو اخراج میکنه

کم مونده وینس خودشو هم اخراج کنی

PAWKY
04-23-2010, 12:58 PM
انصافا شلتون افت کرده بود و دیگه مشخص بود WWE برنامه ای برای اون نداره
کسی به درد WWE میخوره که بعد از یه مدت بازی سر کمربند های IC و US بتونه یک مدعی برای کسب کمربند WWE و یا کمربند سنگین وزن بشه
مثلا یکی از رقبای رندی موقعی که کمربند IC را داشت همین شلتون بود.رندی پیشرفت کرد و الان یکی از بهترین هاست ولی شلتون نتونست پیشرفت کنه والانم اخراج شد

parsa wwe
04-23-2010, 01:33 PM
وای میکی جیمز:23::23::23::23::23:
شلتون بنجامین:23::23::23::23::23:
وای فکر کنم اثرات اون ضربه ای که استون کلد با گیتار به وینس زد داره تازه نمایان میشه:11:
شلتون بنجامین با اون مانی این د بنک هاش و میکی جیمز فوق العاده:23:
ولی مطمئن باشید هر دو تا شون تو تی ان ای خواهند بود:32:

bret hart_hitman
04-23-2010, 10:29 PM
زنده باد تی ان ای زنده باد تی ان ای زنده باد تی ان ای.
میگم مرتیکه کله خر داره سرشو میخوره اگه میکی بد کاره هم بود نباید اخراجش میکرد با اون همه طرفدار الان میفهمم که وینس داره از س و پ ر استارا سو استفاده میکنه ولی شلتون با اون امادگی بدنش جاش تو تی ان ای هست.

HAJSAR
04-23-2010, 10:44 PM
ا ا ا.مرتيكه ي خر شلتونم اخراج كرد.اون از ماريا اينم از ميكي.اي تو وجون وينس و فك و فاميلاش.دهن اين كمپاني رو اسفالت نكنه دس ور نميداره.معلومه ديگه پير شده مغزش نميكشه

Awesome
04-23-2010, 10:57 PM
ای بابا :4:

دوستان عزیر خواهش میکنم یک دقیقه صبر کنن به این کلمه فکر کنن : بیزنس

عزیزان وینس مکمن بازی SD vs RAW بازی نمیکنه که!! فلانی خوب بود ، فلانی اینجور بود ... چرا اخراج شد؟

همین میکی جیمز.میدونین دلیل اخراجش چی بوده>خانوم دو بار تو تور انگلیس دیر رسیده باعث تعویق پرواز WWE شده.وینس که مفت خور زیادی نمیخواد.همین شلتون.وینس خودشو جر داد از این چیزی بسازه ، نشد که نشد.آقا کاریزما نداره حرف هم بلد نیست بزنه ، زوری که نیست.سه بار قهرمان بین قاره ای ، یه بار یو اس ، قهرمان تگ تیم ، نشد که نشد.شلتون تنها کاری که خیلی خوب بلده بازی های لدره که فکر نکنم وینس به صرفه دیده باشه.

در ضمن فراموش نکنید WWE دو برنده هست ، به همین خاطر اخراجی ها زیادن.

در ضمن این اصل رو هم یادتون نره : اینها کارمند وینس هستن ، نه وینس کارمند اینا.کسی که اضافه وزن داره ، تازه زنم هست و کمپانی رو هم پشـ ـمش حساب نمیکنه رو باید با اردنگی انداخت بیرون.

همین استارهای اسمکدان بعضیاشون 54 ساعت بی خوابی کشیدن.حق اینا خورده میشه یه مشت لاشی ( معذرت :4: ) همکارشون باشن.

از همین ابولفضل خودمون بپرسید.بهش بگید یه کارگر تو قنادیتون استخدام کنین یارو دیر بیاد سر کار تازه شیرینی ها رو هم خراب کنه ، حاضرین نگهش دارین حقوق هم بهش بدین؟این آقا هادی زده وینس تا دهن کمپانی رو ... ول نمیکنه.باید گفت اگه وینس استار بیخودی نگه داره هم زندگی استار ها رو خراب کرده هم جیب خودشو خالی!الان شلتون و جیمی ینگ ونگ راحت میتونن برن TNA ، ROH اونجا حداقل بیشتر ازشون استفاده بشه.

بقیه هم که اصلا شاید خیلی ها متوجه حضورشون هم نبودن!

bret hart_hitman
04-23-2010, 11:14 PM
ای بابا :4:

دوستان عزیر خواهش میکنم یک دقیقه صبر کنن به این کلمه فکر کنن : بیزنس

عزیزان وینس مکمن بازی SD vs RAW بازی نمیکنه که!! فلانی خوب بود ، فلانی اینجور بود ... چرا اخراج شد؟

همین میکی جیمز.میدونین دلیل اخراجش چی بوده>خانوم دو بار تو تور انگلیس دیر رسیده باعث تعویق پرواز WWE شده.وینس که مفت خور زیادی نمیخواد.همین شلتون.وینس خودشو جر داد از این چیزی بسازه ، نشد که نشد.آقا کاریزما نداره حرف هم بلد نیست بزنه ، زوری که نیست.سه بار قهرمان بین قاره ای ، یه بار یو اس ، قهرمان تگ تیم ، نشد که نشد.شلتون تنها کاری که خیلی خوب بلده بازی های لدره که فکر نکنم وینس به صرفه دیده باشه.

در ضمن فراموش نکنید WWE دو برنده هست ، به همین خاطر اخراجی ها زیادن.

در ضمن این اصل رو هم یادتون نره : اینها کارمند وینس هستن ، نه وینس کارمند اینا.کسی که اضافه وزن داره ، تازه زنم هست و کمپانی رو هم پشـ ـمش حساب نمیکنه رو باید با اردنگی انداخت بیرون.

همین استارهای اسمکدان بعضیاشون 54 ساعت بی خوابی کشیدن.حق اینا خورده میشه یه مشت لاشی ( معذرت :4: ) همکارشون باشن.

از همین ابولفضل خودمون بپرسید.بهش بگید یه کارگر تو قنادیتون استخدام کنین یارو دیر بیاد سر کار تازه شیرینی ها رو هم خراب کنه ، حاضرین نگهش دارین حقوق هم بهش بدین؟این آقا هادی زده وینس تا دهن کمپانی رو ... ول نمیکنه.باید گفت اگه وینس استار بیخودی نگه داره هم زندگی استار ها رو خراب کرده هم جیب خودشو خالی!الان شلتون و جیمی ینگ ونگ راحت میتونن برن TNA ، ROH اونجا حداقل بیشتر ازشون استفاده بشه.

بقیه هم که اصلا شاید خیلی ها متوجه حضورشون هم نبودن!

من نمیدونم اضافه وزن شد دلیل میکی میگه من راضی هستم میتونم کار کنم اونا نمیدونن چجوری بهونه بیارن و اینکه شما میگن میگی دیر رسید به هواپیما ایشون تو توئیتر گفتن من دستشئوی بودم که هی به من اس ام اس میدادن سریع بیا بعد با یکی دو دقیقه تاخیر کسی حرفش در نمیاد.
و سر شلتون بیچاره همین هالا به من ایمیل دادن اولا اخراج نشد دوما خودش خواست بره با یه کمپانی دیگه قرارداد ببنده.
لطفا به س و پ ر استار ها توهین نکنین...

Awesome
04-23-2010, 11:31 PM
دوست عزیز بنده توهین نکردم.

شما نرو سر جلسه امتحان به معلم یا استادت بگو من درسو بلدم و راضیم و میتونم ترم یا سال بعد ادامه بدم.استادت قبول میکنه یا درجا صفر میزاره واست؟

شلتون هم من گفتم که به نفعشه بره.اصلا وینس در حقش خوبی کرد به نظر من.

نمیدونم درک این حقیقت سخته که صاحب کار از کارگرش راضی نباشه میتونه با احترام بندازتش بیرون؟

bret hart_hitman
04-23-2010, 11:52 PM
دوسته عزیز واسه من سخت نیس حرفه شما متین من میگم وقتی میکی میگه نمیتونم مگه زوره اگه وزن کم کنم واسم سخته بعد تشبیه شما راجع به امتحان اشتباه هست من کم بنیوسم استاد بگه اگه میتونی بیشتر بنویس من میگم همین نمره واسم کافیه.
بدل نگیرید شما هم دوسه من هستید و شما رو به عنوان هم دوست و هم اخبار نویس قبول دارم بابت پست ها هم ازت ممنونیم که به پیشرفت سایت کمک میکنید.

Awesome
04-24-2010, 12:02 AM
خواهش میکنم.به قول اونوریا It's just a matter of opinion یعنی فقط اختلاف نظره که اختلاف نظر دوستانه مهمترین عامل پیشرفت بشره.

در مورد میکی هم همونطور که گفتید قضیه رو پیچیده نمی کنیم ه نظر من وینس از دهه 90 متوجه شده که به کشتی گیر رو بدی کمپانی رو نابود میکنه.اصلا تو همین تاپیک هزار و یک شب نوشتم که تد ترن فهمید باید WCW رو بده دست آدم خارج از کشتی اه مبخواد کماپنیش درست بشه.نمیدونم خبر داشتین یا و ولی وینس دهه 90 به یکی از این ها رو داد کمربند زنان WWF رو انداخت تو سطل آشغال ، اونم توی شوء رقیب.اینکه کسی بخواد خودشو گنده بدونه تو کمپانی و یا مخل آسایش بشه دقیقا باید مساوی با اخراجش باشه.

bret hart_hitman
04-24-2010, 12:26 AM
اره اون شو رو دیدم کار خوبی کرد ولی خدایئ میکی حیف شد نمیدونم چقدر قبولش دارید ولی میکی رو خیلی اذییت کردن و این حقش نبود ما دعا میکنیم بهتر از این نصیبش بشه وینس یکم Get Carried Away بقول امریکای ها (جو گیر شده)!!!

Humanoid
04-26-2010, 06:41 AM
Shelton Benjamin ???? :23::23:

از این بازیکن میتونستند یک مین ایونتر قدرتمند بسازند ... !

استایلش ، هیکلش ، حرکاتش .... !

من که میگم بره تی ان ای بهتره اونجا میتونن خیلی بیارنش بالا !