PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مهم

j.c
05-04-2010, 01:05 PM
سلام دوستان.

اگر کسی بازی تیم جان سینا ( کین - لشلی - سابو - ار وی دی - جان سینا ) در برابر تیم بیگ شو ( اوماگا - فینلی - ام وی پی - بیگ شو ) در سورویور سریز 2006 را داره لطفا برای دانلود بذاره.

خیلی ممنون

H H H
05-04-2010, 05:30 PM
سلام دوستان.

اگر کسی بازی تیم جان سینا ( کین - لشلی - سابو - ار وی دی - جان سینا ) در برابر تیم بیگ شو ( اوماگا - فینلی - ام وی پی - بیگ شو ) در سورویور سریز 2006 را داره لطفا برای دانلود بذاره.

خیلی ممنون

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .part1.rar
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .part2.rar

فعلا ...

اگه پسورد خواست بزنید : IranWwe

فعلا ...

THE DARKEST SIDE
05-04-2010, 05:30 PM
خوب چرا خود PPV رو نمیخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ð-i-R-Ť-Y
05-04-2010, 05:39 PM

می ارزه بخاطر یک مسابقه پی پی وی رو خرید ؟
اگرم مشکل خرید نداشتند که مطرح نمیکردند ...

THE DARKEST SIDE
05-04-2010, 05:49 PM

نه عزیز ولی میگم هم مسابقه ی رو که میخواد میبینه هم بازی های مین اونت اون پی پی وی رو از نظر من که ارزششو رو داره

SASAN
05-04-2010, 05:57 PM

نه عزیز ولی میگم هم مسابقه ی رو که میخواد میبینه هم بازی های مین اونت اون پی پی وی رو از نظر من که ارزششو رو داره

كسي كه پول ADSL ميده . ميشينه دانلود ميكنه . نياز به خريد نداره دوباره پول بده !

THE DARKEST SIDE
05-04-2010, 06:25 PM

كسي كه پول ADSL ميده . ميشينه دانلود ميكنه . نياز به خريد نداره دوباره پول بده !

یه جوری میگین ADSL انگار سرعتش چقدره والا من هم ADSL دارم ولی سرعتش با معمولی فرقی نمیکنه ومیبینید که مجبورم بخرم به جای اینکه دانلود کنم

Comiser Jacobs
05-04-2010, 06:28 PM
دوست عزیز شما چه کاری به کار دیگران دارید این آقا ای دی اس ال با سرعت بالا داره و دوست داره دی ال کنه و حاضر نیست پول بده ! مشاوره در امر خرید که نخواستن که الکی تاپیک رو هی بالا می یاری !

THE DARKEST SIDE
05-04-2010, 06:30 PM
دوست عزیز شما چه کاری به کار دیگران دارید این آقا ای دی اس ال با سرعت بالا داره و دوست داره دی ال کنه و حاضر نیست پول بده ! مشاوره در امر خرید که نخواستن که الکی تاپیک رو هی بالا می یاری !

آقا من که نیومدم بگم حتما بخر که پیشنهاد دادم اگه به شما بر خورده که من نظر دادم بنده رو عفو بفرمایید:11::11::11::11: برو ببین اول از کجا شروع شده بعد بیا بست بده:9::9::9:

CHA
05-04-2010, 06:41 PM

آقا من که نیومدم بگم حتما بخر که پیشنهاد دادم اگه به شما بر خورده که من نظر دادم بنده رو عفو بفرمایید:11::11::11::11: برو ببین اول از کجا شروع شده بعد بیا بست بده:9::9::9:

خب اول از خودت شروع شده :70:

Comiser Jacobs
05-04-2010, 06:46 PM

به بنده بر نخورده ولی داری چرت و پرت تحویل مردم می دی و الکی هی تاپیک می یاری ! اگر کمی خرد ذخیره کردی بودی که متاسفانه این کارو نکردی و به جای این شکلک ها که خیلی دوستشون داری می بینی که بحث تاپیک رو خودت شروع و ادامه داری می دی !

TeZAR
05-04-2010, 06:46 PM
شروع شد باز , قفل شد .