PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستان آندرتیکر؟؟؟

Farid_Batista
05-16-2010, 01:34 PM
سلام دوستان

همه ی ما راجع به دلیل خوف بودن آندر چیز هایی شنیدیم
اما بسیار زیاد بودن و بعضی ها کذب محض
برای همین از شما میخوام که توضیح بدید

جریان اینکه میگن آندرتیکر چند بار مرده و اینا چیه؟
چطور آندر تیکر جادوگری میکنه و یهو ظاهر میشه؟
...

Man On Fire
05-16-2010, 01:42 PM

مربوط به استوري لين هاش هست و برميگرده به شخصيت Dead Man !

جادوگري كيلو چنده ! برق ورزشگاه رو قطع مي كنن و آندتيكر هم از زير رينگ وارد ميشه !

The Proud
05-16-2010, 01:45 PM
سلام دوستان

همه ی ما راجع به دلیل خوف بودن آندر چیز هایی شنیدیم
اما بسیار زیاد بودن و بعضی ها کذب محض
برای همین از شما میخوام که توضیح بدید

...

آندر که وافعا جادوگری نمیکنه دوست خوب اینا همه ش حقه است

salar_cena
05-16-2010, 02:16 PM
سلام دوست عزیز شما تازه وارد این انجمن هستی ...
ورودت رو هم تبریک میگم...ولی اگه سوال داری از کشتی کج میتونی تو یه تاپیک مخصوص سوالات هست بگی تاپیک نزنی...

THE DARKEST SIDE
05-16-2010, 02:23 PM
البته باید بگم از زیر رینگ وارد نمیشه از ورودی آرنا تا رینگو میدوه ولی میدونین یه چیزی خیلی جالبه وقتی من کشتی رو به طور حرفه ای دنبال نمیکردم از این حرفا زیاد شنیدم مثلا یه دفعه یکی گفته بود آندر رفته بود ماشینشو بنزین بزنه یه دفعه پمپ بنزین منفجر میشه بعد از چند روز ار اون حادسه دست آندر یه دفعه از زیر آوار میزنه بیرون میشه تنها باز مانده بعد جالب این بود که منم یه مدت باورم شده بود

Jeff-Cena
05-16-2010, 02:24 PM
در اين تاپيك :: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Farid_Batista
05-16-2010, 02:44 PM
بابا ایول خوشم اومد
2 ساعت نشده کلی جواب میدین
همتون رو دوست دارم

ببینید اگه آندر از زیر رینگ پاشه بره
خوب یعنی یه تماشاگر نمیتونه نور بندازه و تابلو کنه؟
و این که سال 2004 در بازی آندر و مکمن ، کین اومد آندر رو دفن کرد چجوری بود؟
اصلا فلسفه ی اون بازی این بود که هر کس خاک شد انگار واقعا مرده؟
یا یه چیز سمبلی مثل مسابقات طاغوتیه؟

Ali-tp
05-16-2010, 03:46 PM
سلام دوستان منم یه سوال داشتم
میگم توی American Bash 2004 که روی پال برر سیمان میریزن جریان چی بود؟؟؟

Man On Fire
05-16-2010, 04:16 PM
البته باید بگم از زیر رینگ وارد نمیشه از ورودی آرنا تا رینگو میدوه

دو چيه :70: عزيز من اگه بخواد 10-15 متر رو بدوه كه وقتي مياد تو رينگ بايد نفس نفس بزنه ! در ضمن تو اون زمان كم غير ممكنه

اتفاقا همين چند وقت پيش همين اتفاق افتاد كه يكي از تماشاگرا هنگام عكس گرفتن نور فلشش افتاد و معلوم شد كه تيكراز زير رينگك اومده بيرون !

omid-rko
05-16-2010, 05:08 PM
من یه بار مسابقه هفتگی اسمکدون رو میدیدم. تو مسابقه steel cage اج با یه نفر دیگه که اسمش الان یادم نیست مبارزه میکرد.
یهو همجا تاریک شد. اج بعداز اینکه همجا روشن شد داشت به ورودی نگاه میکرد. ولی آندرتیکر تو رینگ دقیقا پشت سرش بود.
حالا سوال من اینجاست چجوری تو مسابقه seel cage آندرتیکر میتونه از وسط رینگ بیاد داخل ؟ وسط رینگ که شکافی چیزی مشخص نبود. اگر هم از بالای قفس بیاد داخل رینگ که خیلی وقت میبره. با 5-6 ثانیه نمیشه این کارو کرد.

win
05-16-2010, 06:26 PM
من هم یه سوال داشتم این که میگن آندر شیطان پرسته حقیقت داره؟؟؟؟:27::27::21:

Kaj
05-16-2010, 06:59 PM
من هم یه سوال داشتم این که میگن آندر شیطان پرسته حقیقت داره؟؟؟؟:27::27::21:

هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه اهاهاها..........
اين چه حرفيه ميزنين...
چطور به اين مرد شريف و بزرگوار خدا... چنين تحمت بزرگي رو ميزنيد
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهااهاها هاهاهاها........
:9::9::9::9::9:

من یه بار مسابقه هفتگی اسمکدون رو میدیدم. تو مسابقه steel cage اج با یه نفر دیگه که اسمش الان یادم نیست مبارزه میکرد.
یهو همجا تاریک شد. اج بعداز اینکه همجا روشن شد داشت به ورودی نگاه میکرد. ولی آندرتیکر تو رینگ دقیقا پشت سرش بود.
حالا سوال من اینجاست چجوری تو مسابقه seel cage آندرتیکر میتونه از وسط رینگ بیاد داخل ؟ وسط رینگ که شکافی چیزی مشخص نبود. اگر هم از بالای قفس بیاد داخل رینگ که خیلی وقت میبره. با 5-6 ثانیه نمیشه این کارو کرد.

يعني توي مسابقه ي steel cage نميشه كسي بره زير رينگ؟
من فكر ميكنم كلا اين رينگ كشتي كج يك راه زير زميني هم داره....
در steel cage هم شايد يك دريچه اي چيزي هست ولي به احتمال بيشتر يك قسمت همون قفس قابليت باز شدن داره..(شايد)

آها يه چيز ديگه هم يادم اومد توي مسابقه ي آندر تيكر با ادج در قفس بود ( كه آندر آخر بازي ادج رو از رو نردبون پرت كرد پايين ....) كاملا مشخص بود كه اون قسمت زير رينگ خالي شده بود و فقط يك پرده ضخيم در اون محلي كه ادج سقوط كرد وجود داشت...

تريپل اچ و منكيند هم چنين حالتي بود ( كه منكيند از بالاي قفس پرت شد كف رينگ)
پس ميشه نتيجه گرفت قسمتي از گوشه ي رينگ رو ميشه زيرش رو خالي كرد و يك محل عبوري بوجود آورد
(شايد)

r v d
05-16-2010, 07:00 PM
نه آقا كي اين حرفارو زده شيطان پرست كجا بود.
آقا ديگه خواهشا بحثو جمع كنيد كه مردم از خنده.

Farid_Batista
05-16-2010, 08:01 PM
میشه فیلم 3gp ضایع شدن آندر رو بذارید
در ضمن آقای jeff_cena لطفا امضاتون رو عوض کنید
قباهت داره

The Proud
05-18-2010, 07:46 AM
البته باید بگم از زیر رینگ وارد نمیشه از ورودی آرنا تا رینگو میدوه

دو چيه :70: عزيز من اگه بخواد 10-15 متر رو بدوه كه وقتي مياد تو رينگ بايد نفس نفس بزنه ! در ضمن تو اون زمان كم غير ممكنه

اتفاقا همين چند وقت پيش همين اتفاق افتاد كه يكي از تماشاگرا هنگام عكس گرفتن نور فلشش افتاد و معلوم شد كه تيكراز زير رينگك اومده بيرون !

بعد wwe چجوری این گند رو درست کرد عکس رو از طرف خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که بحث اسمک دان پیش اومد یه چیز جالب بگم که توی یکی از سایت ها خوندم برای آخرین تیپینگ اسمک دان بوده قبل از این که هوادارها وارد آرنا بشن توی یه صف توی لابی ورزشگاه منتظر بودن تو لابی هم یه مانیتور بوده که خاموش بوده معلوم نیست کی چی کار کرده یه دفعه مانیتور روشن میشه پشت صحنه ی اسمک دان رو نشون میده که سواگر داره فیلم نامه ش رو با یکی از برنامه ریز ها تمرین میکنه کوفی و کریسچن هم دارن حرکت های بازیشون رو که در فیلمنامه تعریف شده رو تمرین میکنن.مسولان wwe که ماشالا باهوش تا شروع شدن رسمی شو این مانیتور روشن بوده و اکثر تماشا گران تو آرنا نرفتن و وایسادن و پشت صحنه رو نگاه کردن یه شکم سیر خندیدن:12::12::12::12::12::12::12:

Ali-tp
05-18-2010, 04:19 PM
کسی جریان توی American Bash 2004 که روی پال برر سیمان میریزنرو نمیدونه؟؟؟

bentaker
08-22-2010, 01:48 AM
هر چی هست چه واقعی چه خالی بندی. چه جادوگری چه حقه آندرتیکر فوق العاده است با همین کاراش من عاشقشم هر چی هست سگش به جان سینا شرف داره

mmcmmo
08-22-2010, 04:46 AM
اوله مسابقه آندرتيكر و مكمن وقتي دوربين داخل قبرو نشون ميده يه چيزه خط مانندي روي ديواره قبر معلومه پس قبل از ريختن خاك آندر صفحه اي رو از طرف مقابل كه دوربين نشون نميده و تاريكه به سمت اون خطه ميكشه و صفحه كامل كيپ ميشه و به آندر آسيبي نميرسه اما با اين حال خطر داشت چون بايد تا وقتي كه مردم از آرنا برن اون تو ميموند:34:[hr]
درباره پال برر يه كپسول فشرده اكسيژن كارش رو راه مينداخت يا يه لوله كه از بيرون اكسيژنو بفرسته تو دهنش:21:

majid_dx
08-22-2010, 04:45 PM
من هم یه سوال داشتم این که میگن آندر شیطان پرسته حقیقت داره؟؟؟؟

چندین عکس از تیکر هست که نشون میده این حرفها فقط جزء استوری لاین هست...یعنی فقط داخل رینگ همچین حرکتی هست

اگه عکسهایه بیرون از رینگش رو ببینید صلیب میندازه گردنش و شیطانپرستها هم از مسیح متنفرن و نشون میده که این حرف دروغه...

من فكر ميكنم كلا اين رينگ كشتي كج يك راه زير زميني هم داره....

اینطوریها هم نیست...اگه اسمکدان سال 2009 همونجایی که شان با لباس سفید میاد و تیکر رو مسخره میکنه رو دیده باشین بعدش تیکر از زیره رینگ میاد یعنی به نوعی رینگ رو پاره میکنه مثله صفحه کاغذی...

این که سال 2004 در بازی آندر و مکمن ، کین اومد آندر رو دفن کرد چجوری بود؟

این قضیه ها معمولا به حقه هایه سینمایی و شعبده بازی بیشتر نزدیکه...اگه مسابقه ای که تیکر (اسمش رو یادم نیست)رو دار میزنه اگه یکم دقت کنین میفهمین که اینم یه حقه هست و از نخ نامرئی استفاده شده و بیشتر حرکاته استارها بیشتر شبیه بدل کاری هست...

حالا اون لحظه با تیکر چی کار کردن دیگه خدا میدونه و خود مسئولان کمپانی...