PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهای جدید جیم راس+عذرخواهی جریکو و مهمان اینده RAW

Arsalan
06-05-2010, 12:51 PM
سلام

صحبتهای جیم راس در مورد JBL
جیم راس در جواب به این سوال که JBL کجاست؟ چنین گفت:
مگر شما نگفتید که اسکاتلند جایی هست که استعداد فراوانی دارد و کسانی که باهوش باشند برای بازی گلف به انجا میروند و برای بدست اوردن انعام بالا پیروز میشوند.(اشاره به JBL) من همیشه میخواهم اعلام کنم که در PPV بعدی JBL حضور دارد که چنین اتفاقی نمی افتد.شانسی برای بازگشت هر دوی ما "جنوبی ها" (JR & JBL) فکر نکنم بوجود بیاد.

صحبت های جیم راس در مورد سرسخت ترین تگ تیم تاریخ WWE
همچنین جیم راس در جواب به این سوال که سرسخت ترین تگ تیم WWE کدام است چنین گفت:
این یکی برای من اسون هست.به خاطر اینکه قدرت فیزیکی و قدرت حکمرانی دو تن از اشخاص رو من دیدم.
Steve “Dr. Death” Williams و Terry “Bam Bam” Gordy . نیست تگ تیمی بهتر از اینها در WWE یا هر جای دیگری که فکرش رو کنیم.

غیبت جریکو در شوی ABC
اما جریکو در تو.ییتر خودش در مورد غیبتش در این شو چنین اعلام کرده است:
از همه ی کسانی که به ان ساختمان برای دیدن من امده بودند عذرخواهی میکنم.من قول میدم که در اولین فرصت برای دیدنتان به این شو خواهم امد و در خدمتتان خواهم بود.

مهمان اینده RAW
WWE اعلام کرده است که در تاریخ June 28 مهمان شوی هفتگی راء Rob Zombie خواهد بود.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فعلا . . . بای

ezraieel
06-05-2010, 02:41 PM
می*تونم در مورد Rob Zombie بپرسم؟

UniQue-M2JH
06-05-2010, 05:10 PM
Rob Zombie کارگردان، خواننده، و نویسنده (فیلم) هست. ایشون سبک Heavy Metal کار میکنه و سازنده گروه White Zombie هست.