PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غوغای مت هاردی +شایعه ی مردن اندرتیکر+سینا/رندی و . . .

Arsalan
06-06-2010, 11:08 AM
سلام

اندرتیکر هنوز زنده است
همونطور که میدونید شایعات بسیاری مبنی بر مردن اندرتیکر در چند روز اخیر بوجود امده بود که در این بین چندین وبسایت چنین شایعه ای رو روی خروجی خبرگذاری های خودشون گذاشتند. تیتر خبر به این شکل بود: "The Undertaker is dead"
اما در اخرین شوی اسمکدان این خبر تکذیب شد و اعلام شد که این یک شایعه است و اندرتیکر زنده است و حالش هم خوب است.

طوفان دوباره مت هاردی در صفعه ی تو.ییتر خودش در جواب به انتقادها
در رابطه با ریتینگ پایین اسمکدان و افت ان: اسمکدان رو روپا نگه دارید.از دستش ندید . . .
اما در عکس العمل به شایعه ی رفتن به TNA : من دیگه ارزشی ندارم. من احتیاجی به WWE ندارم.من چیزی رو برای باختن ندارم.
در عکس العمل به نادیده گرفتن از سوی WWE : بخاطر اینکه من بعضی از شروطی رو که برام در نظر گرفته شد نپذیرفتم.
در عکس العمل به انتقاد تماشاگران از یکنواختی بازیش: واقعا این حرفها نادرسته،جون اونها از تلوزیون وقایع رو دنبال میکنن و از همه چیز خبر ندارند.من گفتم که یا باید خیلی زود شکل WWE تغییر کنه یا من.
در عکس العمل به این جمله: تو تمام شهرت خودت رو از دستگیری برادرت و استعمال مواد مخدرش بدست اوردی: شما همتون دوست دارید نصفه زندگی من رو داشته باشید.اما هیچ موقع نمی تونید.شما میخواهید از کوچکترین اشکال من یه ایراد بزرگ درست کنید تا من عصبانی بشم و صدام در بیاد.اما من جلوی همه ی این حرف ها می ایستم.HAHA!
در عکس العمل به اینکه از WWE خواهش میکنه که درو مکینتایر رو جلوش قرار ندن: چنین چیزی امکان نداره،من عاشق این شدم که هر هفته یه Twist Of Fate براش کنار بزارم.
و در پایان: همه ی حمایتهایی که از من شد رو به یاد خواهم داشت.خیلی ممنونم.

تقابل دوباره ی تیم سینا و رندی در مقابل تیم اج و شیمس
اما WWE تصمیم دارد در تاریخ July 12 در شوی راء تیم سینا/رندی در مقابل تیم اج/شیمس را روبروی هم قرار دهد.اما باید منتظر بمانیم تا مشخص شود که این یک دارک مچ خواهد بود یا مین اونت.

فروش بلیطهای Hell in A Cell
اما بلیطهای این PPV از امروز صبح در 10 مرکز به فروش میرسد.این PPV قرار است October 3 در American Airlines Arena واقع در Dallas به انجام برسد.

فعلا . . . بای

Holy Diver
06-06-2010, 06:22 PM
ویدیو مربوط به مت هاردی.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*******.com/watch?v=FERRQP5O10w

THE DARKEST SIDE
06-06-2010, 06:39 PM
اندرتیکر هنوز زنده است

همونطور که میدونید شایعات بسیاری مبنی بر مردن اندرتیکر در چند روز اخیر بوجود امده بود که در این بین چندین وبسایت چنین شایعه ای رو روی خروجی خبرگذاری های خودشون گذاشتند. تیتر خبر به این شکل بود: "The Undertaker is dead"
اما در اخرین شوی اسمکدان این خبر تکذیب شد و اعلام شد که این یک شایعه است و اندرتیکر زنده است و حالش هم خوب است

سلام ارسلان جان این مطلبی که شما میگی اصلا صحت نداره چون این موضوع حمله به تیکر و از این حرفا فقط برای این هست که مصدومیتشو لا پوشونی کنند و گرنه اصلا همچین چیزی صحت نداره که یکی بهش حمله کرده بعد در ضمن این قسمتی که میگه تو سایتها خبری میری نوشته باشه The Undertaker is dead" رو من تو هیچ سایتی ندیدم

UniQue-M2JH
06-06-2010, 07:01 PM
Undertaker is dead :11: مردم چه چیزا که نمیگن.
مت هاردی هم خودشو مسخره کرده بابا. 12 سال داره برا این کمپانی کار میکنه بعد US بهش بزور میدن. بره خیلی بهتره.

DX -Army
06-06-2010, 10:52 PM
واقعا به این مت هم ظلم شده .خیلی سخته داداش کوچیکش wwe چمپ بوده اما به قول دوستان usa رو به زور بهش می دن.

Arsalan
06-06-2010, 10:55 PM
اندرتیکر هنوز زنده است

اما در اخرین شوی اسمکدان این خبر تکذیب شد و اعلام شد که این یک شایعه است و اندرتیکر زنده است و حالش هم خوب است

سلام ارسلان جان این مطلبی که شما میگی اصلا صحت نداره چون این موضوع حمله به تیکر و از این حرفا فقط برای این هست که مصدومیتشو لا پوشونی کنند و گرنه اصلا همچین چیزی صحت نداره که یکی بهش حمله کرده بعد در ضمن این قسمتی که میگه تو سایتها خبری میری نوشته باشه The Undertaker is dead" رو من تو هیچ سایتی ندیدم

منم بهت سلام ميکنم دوست من.
در مورد خبر مردن اندرتيکر شک نکن 100 درصد شايعه است.من خودم تقريبا 3,4 روز پيش بود تو يه سايتى اين شايعه رو خوندم.ولى انعکاس ندادم.
تا اينکه خبر تکذيبش رو امروز صبح ديدم.
ايجاد اين شايعه بيشتر براى جو دادن و ايجاد هيجان هستش.
فعلا . . .

salar_cena
06-07-2010, 01:18 PM
واقعا به این مت هم ظلم شده .خیلی سخته داداش کوچیکش wwe چمپ بوده اما به قول دوستان usa رو به زور بهش می دن.

ببخشید یه زمانی تو ای سی دبلیو داشت پادشاهی میکرد کمربند ای سی دبلیو رو هم داشته...فکرم یکنم افتخاراتش با بابی لشلی یکی هست شاید مت بیشتر....چون لشلی هم فقط یو اس و ای سی دبلیو را داشت هیچوقت سنگین وزن و دبلیو ای چمپ رو نگرفت با اون زور و توانایی و هیکل بعد مت اینجوری میگه.........

Holy Diver
06-07-2010, 01:42 PM
اونوقت بابی لشلی از سال 1993 وارد رسلینگ شده بود و انقدر مسابقه انجام داده بود؟
کمربند ای سی دبلیو رو وقتی بهش دادن دیگه ارزش زیادی نداشت و از اینترکانتینتال کمتر بود الان هم شده کیسه بوکس درو مکینتیر.خوبه یکم مسابقه های مت رو ببینید و بعد بیاین بگید مت ارزشش از لشلی کمتره.