PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکست تیم جدید راو + حضور بث فینیکس در میان مردم و ...

El Residente
06-07-2010, 06:24 PM
سلام به همگی با چند خبر کوتاه در خدمتم .

شکست اوسو ها در اف سی دبلیو

همانطور که می دونید در هفته پیش راو تیم جدیدی به هارت داینستی حمله کرد که این تیم عبارتند از جان فاتو و جاش فاتو که با نام مستعار دوقلو های اوسو در راو حضور دارند و دیوایی به نام تانیما بود . همچنین ضمن حضور این تیم در راو این دو قهرمان تگ تیم لیگ اف سی دبلیو هم بودند تا این که هونیکو و دوس اکیوس ( تیتو کولون ) این دو را شکست داده و قهرمان جدید اف سی دبلیو تگ تیم شدند .

حضور بث فینیکس در سیرک

دیوای مصدوم دبلیو دبلیو ای یعنی " د گلمزان " بث فینیکس اعلام کرده که در روز یکشنبه به تاریخ 28 آگوست در ساعت سه بعد از ظهر در سیرکی که در نیویورک واقع شده است حضور خواهد یافت .

نظر جان سینا درباره ان اکس تی

جان سینا در صفحه توی**تر خودش اعلام کرده که من تمام این هفته مخصوصا در این دو روز مشغول فکر کردن بودم و آخر هم نفهمیدم که چه برنامه هایی برای روکی های فصل دوم ان اکس تی در نظر گرفته شده است . من فکر می کنم که چیزی از ان اکس تی و روکی ها نمی فهمم .

حضور لیلان گارسیا در برنامه ای در سن دیگو

گزارشگر سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای یعنی لیلیان گارسیا به همراه استار سابق تی ان ای کریستوفر دنیلز به شویی در سن دیگو در تاریخ 22-24 جولای دعوت شده اند اعلام شده که از دنیای رستلینگ افراد بیشتر دعوت خواهند شد .