PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهای جیم راس در رابطه با راء 7 Juneو همچنین اندرتیکر و جریکو

Arsalan
06-09-2010, 12:45 PM
سلام

جیم راس وبلاگ خودش رو اپدیت کرد و در مورد چیزهای مختلف صحبت کرد.

صحبتهای جیم راس در مورد راء 7 June
من نشستم و هر 3 ساعت شو رو نگاه کردم.بخاطر اینکه شوی جذابی بود.
College Football Game ،NFL،UFC PPV یا چیزهای دیگه برای من جذاب هستند.ولی ماندی نایت راء 7 June ارزش دیدنش رو داشت.حمله روکی های ان اکس تی،گزارشگران،گوینده های رینگ،نیروهای امنیتی و چیزهای دیگه من رو شگفت زده کرد.
شوی راء که در میامی برگزار شد قطعا بهترین شوی برگزار شده در سال بود.رویدادها همه به بهترین نحو برگزار شد و به تعدادی از سوالات پاسخ داده شد.(در اشاره به تصاویر پخش شده از استارهای سابق WWE که الان در این کمپانی حضور ندارند)
همچنین در مورد فصل اول ان اکس تی و اغاز فصل دوم صحبتهایی رو انجام داد و گفت که اینده این برند روشن خواهد بود.

صحبتهای جیم راس در مورد DVD های منتشر شده از اندرتیکر
من واقعا انها را خواهم دید.این DVD ها واقعا شخصیت حقیقی اندرتیکر را بازگو خواهد کرد.در مورد مسابقات برگزار شده و حریفان اندرتیکر صحبت شده است.من از این DVD ها لذت خواهم برد و فکر کنم که همه ی طرفداران اندرتیکر هم لذت خواهند برد.مطمئنا خاطرات زیادی در ذهن هواداران از اندرتیکر باقی مانده است که در این DVD ها نمایش داده خواهد شد.

صحبتهای جیم راس در مورد جریکو
بدون درنگ جریکو هم اکنون جزء 5 کشتی گیر برتر در کار خودش هست.سربازان کهنه کار هم قطعا نمیتونند مثل جریکو به اون خوبی کار کنند.
استعداد و ارزش جریکو در تلوزیون و رویدادهای زنده پایان ناپذیر است.

فعلا . . . بای