PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع فعالیت پورتال مرجع تخصصي ايران

HaMo0n
06-10-2010, 10:43 AM
سلام به دوستان گرامی
امروز 10/3/89 دور جدیدی از فعالیت های سایت IRANWWE به عنوان پورتال مرجع تخصصي ايران آغاز شد
بخش هایی که حس می شد به درد کاربران بخوره اضافه شد
امیدواریم با فعالیت دوستان انجمن پیشرفت خوبی داشته باشه
اما به مناسبت این تغییر تحولات بنده خودم قصد دارم به مدت یک ماه تا دو ماه فیلم و موزیک ویدیو به صورت لینک مستقیم برای تمامی کاربران قرار بدم تا دوستان بتونن دانلود کنن
تا اون روز بخش V.I.P تعطیل هستش البته دو ماه عضو ها محفوظ هست و یک ماه رایگان هم اضافه میشه چون در بخش V.I.P هم تغییراتی داریم میدیم برای همین بخش تعطیل هستش تعرفه جدید عضویت در بخش V.I.P هم با شروع دور جدید فعالیت بخش V.I.P از طریق سایت اعلام میشه
در مورد مدیریت در بخش ها
کسانی که فکر می کنن ما رو در بخش های فعلی می تونن کمک کنن از الان می تونن فعالیت خودشون رو در بخش مربوطه آغاز کنن همینطور در این تاپیک هم اعلام آمادگی کنن تا فعالیتشون زیر نظر گرفته بشه
بخش هایی که به مدیر نیاز دارد:
تالار فیلم و سریال
تالار ورزشی
تالار تخصصی کشتی کچ(قسمت خبر و دانلود)
تالار موزیک و موزیک ويدئو
تالار موبایل
تالار کامپیوتر
تالار بازيهاي كامپيوتري
تالار *******
تالار گوناگون
-----
دقت کنید بخش های فوق به این صورت که نیست که فقط به یک مدیر نیاز داشته باشد هر فردی که فعال باشه می تونه مدیریت در بخش ها رو داشته باشه امکان داره یک بخش یک مدیر داشته باشه یک بخش دیگر 5 مدیر علت این کار هم این هست که به هیچ عنوان بخش نخوابه
مطلب دیگر این هستش که دوستانی که قصد دارن مدیر بشن یکی از شرایطش داشتن سن بالای 17 سال هستش
برای بخش هایی که نیاز به آپلود داره حتما فرد باید ADSL داشته باشد
بخش هایی که نیاز به ترجمه زیادی داره فرد باید به انگلیسی نسبتا مسلط باشد
شرط سن برای تمام بخش ها هستش
-----
دوستان همچنین می تونن نظرشون رو درباره بخش ها بگن و در صورتی که فکر می کنن بخشی کم هستش بگن تا در صورت مفید بودن اضافه بشه
تشکر از دوستان
خداحافظ

Awesome
06-10-2010, 10:46 AM
اعلام آمادگی برای بخش خبر کشتی کج

به نظر من باید یه بخش علمی آموزشی هم احداث بشه.

Ariyan
06-10-2010, 10:51 AM
هامون جون من واسه بخش ورزشی اعلام امادگی میکنم....
من 20 سالمه..
IDSL 256 دارم
زبان انگلیسیم هم که خدارو شکر خوبه..

Keyvan
06-10-2010, 10:55 AM
اینجانب ، آمادگی خویش را نسبت به مدیریت بخش موزیک اعلام می دارم .
× با تشکر .

El Residente
06-10-2010, 11:09 AM
منم آمادگیم رو در بخش اخبار کشتی کچ اعلام می کنم با تشکر ...

Olympic Hero
06-10-2010, 11:12 AM
اعلام آمادگی برای 2 بخش اخبار کشتی کچ و تالار ورزش.
ممنون.

I Am Legend
06-10-2010, 11:15 AM
دوستان عزیز اعلام آمادگی که کاری نداره سعی از همین الان فعالیت خودتون رو شروع کنید تا زودتر به درجه مدیریت برسید.

SASAN
06-10-2010, 11:23 AM
دوستـان اين نكته هم توجه كنيد و بعد درخواست بدين ::

مطلب دیگر این هستش که دوستانی که قصد دارن مدیر بشن یکی از شرایطش داشتن سن بالای 17 سال هستش

Sir.Dani
06-10-2010, 11:31 AM
درخواست تالار NBA و بسكتبال دارم
ساپورت شديد هم ميكنم
مدير هم كه نميشم:4:

great undertaker
06-10-2010, 11:46 AM
RE: شروع فعالیت پورتال مرجع تخصصي ايران

به نظر میرسه همه چی بهتر از قبل میشه.عکس هدر سایت قشنگه ولی یک عکس از سوپراستارهای wwe هم در این هدر نیست.اگه میتونید عکس رو اصلاح کنید

H H H
06-10-2010, 12:27 PM
دوستان من جایی پیدا نکردم اینو بگم ، میدونمم ربطی نداره ولی باز همینجا میگم.

انجمن خیلی توووووووووووووووووووووووو ووپ شده از اونی که من فکر میکردم 10000000000000 بار بهتر شده.

کل انجمن یک طرف هدرش یکطرف ، واقعا حامد ترکوند ، قربون دستت.

جا داره از زحمات هامون و حامد عزیز و کسان دیگری که در این راستا زحمت کشیدند تشکر کنم و یک خسته نباشید بهشون بگم.

دله ما رو شاد کردین خدا دلتونو شاد کنه ::

فعلا ...

KANE
06-10-2010, 12:32 PM
اطمینان میدم با حضور من بخش تاریخ یران و جهان انجمن غیر فعال نخواهد شــد

Hunting RKO
06-10-2010, 12:45 PM
من هم اطمینان میدم با حضور من بخش تاریخ یران و جهان انجمن غیر فعال نخواهد شــد

amir-aghaei
06-10-2010, 12:50 PM
بنده هم ضمن تبریک و شادباش بابته تخصصی شدن انجمن..

از همینجا اعلام میکنم که بنده سواد مواد خارجی ندارم اما سعی میکنم با توجه به حرفه ای که دارم!بصورت مجانی یه بخشی رو در اینده اختصاص بدم به شیرینی پزی و کیک و.. واسه بچه ها و خانمهای محترمی که در اینده بهمون اضافه میشن ...

همچنین به صورت صلواتی بخش دانلود موزیک های ترنس و دنس رو در اختیار میگیرم و سعی میکنم البوم های جدید و قدیم و سایر مسائل مربوط به این بخش رو در حد توانم بچرخونم...

اگه دیدم خیلی بیکارم بحث و مطالب طنز فوتبالی و ورزشی رو نیز فعالیت میکنم...و در اینده نه چندان دور لیگ فانتزی فوتبال رو دایر میکنیم..

و در اخر از بچه ها میخوام همینگونه فعالیتشون رو داشته باشن...خیر اینده انجمن رو بخوایم نه عشق پست و مقام...من با تمام گرفتاریهام عزمم رو جزم کردم که اینجا رو گسترش بیشتر بدم . تا دیگه مجبور نباشم تو فرومهای دیگه دنبال چیزی بگردم...

با امید فردایی روشن...

Arsalan
06-10-2010, 01:18 PM
اقا میخواستم یه چیزی بگم.یه نگاه به امار افراد انلاین بندازیم و با روزای دیگه مقایسه کنیم میفهمیم که رغبت اون دسته از بچه ها که خیلی کم به انجمن میومدن بیشتر شده.انگار که تو انجمن خونه تکونی شده و ادم رفت و امدهای زیاد تو انجمن رو احساس میکنه.حالا اگه خبرای کشتی و جذابیتش پایین اومد بچه ها میتونن سری به بخشهای دیگه مثل موزیک،فیلم،موبایل،فوتبال و . . . بزنن.
فقط خدا کنه انجمن از اصل موضوع یعنی کشتی تو سایه قرار نگیره.یه تشکر هم باید از اقا حامد بابت هدر انجمن کنیم که خیلی زیباست.در ضمن چرا هیچ عکسی از کشتی توش دیده نمیشه؟

I Am Legend
06-10-2010, 01:22 PM
دوستان من دیگه از عکس کشتی کچ استفاده نکردم و اون W که وسط هستش نشانه همون کشتی کچ و WWE هستش .

The Phenom
06-10-2010, 01:41 PM
من هيچ اطميناني به هيچ كس نميدم :4:

ولي غير از موزيك كار ديگه اي هم بلدم مگه؟

UniQue-M2JH
06-10-2010, 05:17 PM
بنده در قسمت بازی های کامپیوتری فعالییت میکنم.
انگلیش هم که در صطح فول هستم، از فارسیم بهتره :|
من Reviewer/Assistant Journalist سال 2009-2010 سایت X360A.Org بودم، به خاطره همین هم با کسایی اشنا شدم که گردن کلفتی در صنعت Gaming دارند.(به خاطره همین میتونم که مصاحبه و اخبار های اختصاصی بزارم) و اینکه 13 سال هست که دارم بازی میکنم. من نمیخوام مدیر شم ولی با اقای The Shadow صحبت کردم و قرار شد که یک سیستم جدید راه بندازیم برای بخش Gaming که فقط ترجمه سایت های انگلیش نباشه بلکه نظرات و اخبار های اختصاصی خودمون باشه.
ببخشید سرتون را درد اوردم. :4:

Sherlock Holmes
06-10-2010, 05:56 PM
بخش رپ خارجی از امروز ترکیده خواهد شد ! :36:

The Shadow
06-10-2010, 06:00 PM
بنده در قسمت بازی های کامپیوتری فعالییت میکنم.
انگلیش هم که در صطح فول هستم، از فارسیم بهتره :|
من Reviewer/Assistant Journalist سال 2009-2010 سایت X360A.Org بودم، به خاطره همین هم با کسایی اشنا شدم که گردن کلفتی در صنعت Gaming دارند.(به خاطره همین میتونم که مصاحبه و اخبار های اختصاصی بزارم) و اینکه 13 سال هست که دارم بازی میکنم. من نمیخوام مدیر شم ولی با اقای The Shadow صحبت کردم و قرار شد که یک سیستم جدید راه بندازیم برای بخش Gaming که فقط ترجمه سایت های انگلیش نباشه بلکه نظرات و اخبار های اختصاصی خودمون باشه.
ببخشید سرتون را درد اوردم. :4:

پژمان هستم :4:

ولی اگه فعالیت کنید و مدیر بشید امیدوارم خدا خیرت بده که بیای و کمک کنی تا یه باری از دوشم برداشته شه.

The Last Outlaw
06-10-2010, 06:41 PM
بنده هم از امروز فعاليتم رو در بخش موزيك ايراني از سر گرفتم. به اميد پويايي هر چه بيشتر فروم در آينده اي نزديك.

S.H.A.Y.A.N
06-10-2010, 08:55 PM
منم تا حد توانم به منظور پيشرفت فروم كمك خواهم كرد...
با تشكر از همگي دوستان...

win
06-10-2010, 10:30 PM
من هم به زودی زندگی مو می گذارم پای این سایت:4:

The Proud
06-10-2010, 11:04 PM
بنده هم از امروز فعالیت خودم رو در بخش جام جهانی 2010 شروع کردم
به امید موفقیت هرچه بیشتر فروم........

Sherlock Holmes
06-11-2010, 02:07 AM
یه بخشی هم به اسم اخبار روز یا دیدنی ها و شنیدنی ها و از اینجور چیزا تو فروم بذارید چون بخوای مطلب یا اخبار بذاریم باید تو بخش گفتگو گوناگون بذاریم و خبر و مطلب هم اصلا ربطی به گفت و گو نداره !

Awesome
06-11-2010, 06:18 AM
ببخشید میتونم بپرسم معنی اسم سایت چی هست ؟

THE DARKEST SIDE
06-11-2010, 07:34 AM
من هم از دیروز فعالیتم رو در بخش اخبار شروع کردم به امید اینکه تاپیک اخبار کشتی هیچ وقت زیر تاپیک گوناگون نمونه

Olympic Hero
06-11-2010, 07:13 PM
آقا انجمن خیلی خوب شده فقط یه بخش به نظر من کمه.

اونم گفتگو آزاد در مورد فیلم و سریال هاست که خیلی میتونه مفید باشه.الان مثلا اگه یکی بخواد در مورد یک سریال جدید توزیع بده مجبوره بره تو بخش دانلود این کار رو انجام بده.

اگه رسیدگی شه ممنون میشم.

The Great One
06-11-2010, 09:38 PM
سلام . تبریک به مدیران و کاربران به خاطر تغییرات جدید در انجمن ...

یک درخواست داشتم اینکه تو تالار ورزشی دانلود ویدیو ورزش ها هم بذارین . با تشکر .

MEĦRSĦAÐ
06-11-2010, 11:27 PM
فقط رییسا مواظب باشن این سایت از اسم واقعیش یعنی iranwwe فاصله نگیره

Awesome
06-12-2010, 02:48 PM
کسی نبود به سوال ما جواب بده ؟

SASAN
06-13-2010, 05:02 PM
کسی نبود به سوال ما جواب بده ؟

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>