توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات شما در مورد پایان پربینده ترین سریال تاریخ امریکا » 24
The Main Event
06-13-2010, 09:40 AM
الان حدود 3 هفته گذشته و فکر کنم دیگه همه طرفدارا . دنبال کننده ها دیده باشن .. اگر کسی هنوز ندیده یا در حال دیدن سیزن های قبل هست سریع صفحه رو ببنده .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظر خودم : قشنگ ترین پایانی که میتونست باشه بود . از یه طرف جک بالاخره حرفی که مدت ها میخواست به کلویی بزنه رو زد . از طرف دیگه بازم به دخترش اشاره کرد .. ولی زیبا ترین قسمت اون لانگ شات از چهره جک در اخر بود و اون تیکه که کلویی گفت خاموشش کن .. دقیقا اخرین تصویر از سریال نگاه همیشه مرموز جک بود .
و صد البته اون شمارش معکوس ساعت که 3 2 1 گفت و این ساعت 24 برای همیشه صفر شد .
منتظر نظرات شما هم هستم .
TeZAR
06-13-2010, 03:39 PM
اینو به چند نفر گفتن بازم میگم
ساعت 2 صبح بود با علی داشتیم میدیدم ( بابک هم 1 ساعت قبل دیده بود )
5 دقیقه ی آخر بود .. جـــ اکشا عجب آهنگی گذاشته بود !
نفسم بند اومده بود .. عرق کرده بودم .. داغ داغ بودم .. قلبم نتد نتد میزد !!
اونجا که جک برگشت نگاه کرد هواپیما بدون سرنشین رو تهش بود
در کل بهترین پایانی بود که میتونستن بسازن !! ولی اون لحظه رو هیچوقت فراموش نمیکنم !!
نیم ساعت داشتم گریه میکردم نفسم اصلا بالا نمیومد .. بابک گفت برو سرتو بگیر زیر شیرمیمیرا ! :4:
اون تیکه Pull The Trigger هم خیلی خفن بود .. یه لحظه فکر کردم جک خودشو زد ! :70:
:10::10::10::10:
Mr.Carter
06-13-2010, 09:36 PM
من پیش بینی کرده بودم جک شهید بشه. اما خواست خدا و تهیه کنندگان بود که شهید نشه.
خودم هم شرط بندیو تو مدرسه باختم به خاطر همین پایان.
اما به نظر خودم به هیچ وجه این پایان رو ادامه ندن بهتره.
Sir.Dani
07-22-2010, 10:56 PM
به نظرم خيلي قشنگ تر ميشد اگه يه 10 ثانيه آخرش ميزاشتن مثل:
سال 2030...
بچه اي مجسمه ي بزرگ ميدان رو به مادرش نشون ميده و ميپرسه: اون كيه؟
مادر"كلوئي ابرايان":اون جك بائره،...بار كشور و .. بار رئيس جمهور رو نجات داده و End
ببخشيد كه تاپيك رو بالا اوردم:4:
poyangodfather
07-23-2010, 01:24 PM
نکته ی مهم این بود که تو 24 ساعت تمومش کردن اما اگه آخرش جوری می شد که جکو می کشتن بعد رئیس جمهور تیلور زنگ می زد بهتر بود بعدشم باید یه توضیحاتی یا چند صحنه در مورد این که مشکلات کامستان و روسیه چی شد و سرنوشت سواروف رو می زاشتن در کل فوق العاده بود و من فکر نکنم سریال رو دستش ببینم:34::34::34::34::34:
TeZAR
07-23-2010, 01:26 PM
خدمت عزیزانی که نمیدونن بگم که .. قرار سال 2011 فیلم سینمایی 24 با شنل سیاهی وارد بشه که پروندش کامل بسته بشه .
we are legends
08-04-2010, 08:05 AM
خدمت عزیزانی که نمیدونن بگم که .. قرار سال 2011 فیلم سینمایی 24 با شنل سیاهی وارد بشه که پروندش کامل بسته بشه .
tezar جان فیلم سینمایش الان پخش شده و من تا فردا توی انجمن میزارم
TeZAR
08-04-2010, 01:24 PM
tezar جان فیلم سینمایش الان پخش شده و من تا فردا توی انجمن میزارم
اون فیلم سینمایی نیست
یه فیلم تلوزیونی که بین فصل 6 و 7 پخش شد .
این فیلمی که میگم ادامه ی فصل 8 هستش و الان در حال ساخته .
اوت فیلی که شما میگین هم اسمش : 24: Redemption هست .
راجع به فیلمی که تو 2011 میاد مطمئنید؟
Arsalan
03-07-2011, 03:47 PM
تاپیک قدیمی رو بالا نیارید !
قبل از پست دادن یه نگاه به تاریخ تاپیک بندازید .
فعلا .!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.