PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تویـــ.تر برایان در مورد حذف شدن - روکسی از TNA رفت - نظر JTG در مرود بر

Olympic Hero
06-14-2010, 01:31 PM
با سلام....

برایان بالاخره در تویـــ.ر خود صحبتی در مورد حذفش از WWE کرد که به این صورت است:
"در حال وقت گزرانی هستم و منتظر اینم که به موقع شروع به صحبت کنم."

----------------------------------------------------------

امروز تایید شد که روکسی ناک اوت TNA از این کمپان جدا شد.او قبلا هم این کار رو کرده بود و دوباره دست به این اقدام زد و TNA را ترک کرد.دلیل اینم گفته شده که روکسی از مسئولان TNA ناراضی بوده و قبل از PPV اسلمی ورساری از این کمپانی جداشده بود!! که همین دلیل بد بازی کردن او در این PPV بوده.به خاطر این اخراج دیگر کشتی گیران TNA از ینکه در یه همچین روز بزرگی کشتی گیری رو اخراج کردن نگران وضعیت خود شدن و اعتراض کردن.

--------------------------------------------------------

JTG هم برای کمک به برایان با سینا یکی شد و خواهان بازگشت این کشتی گیر شد. او در تویتــــ.ر خود نوشت:
" قبل از اینکه برم به تخت خواب بزارید یه چیزی رو روشن کنم. برایان یکی از بهترین کشتی گیران جهان بوده و هست.امیدوارم خیلی زود دوباره ببینمت رفیق."

--------------------------------------------------------

فعلا...

Arsalan
06-14-2010, 02:18 PM
حسین جان بابت خبرا دمت گرم
ولی خودمونیم این دنیل برایان رو دیگه خیلی دارن گندش میکنن.بنده خدا کارلیتو رو اخراج کردند یه نفر نیومد ازش دفاع کنه،بگه این مواد مصرف نمیکرده قرصایی بوده که دکتر براش تجویز کرده.
شاید فردا که از خواب بیدارشیم یهو ببینیم اندرتیکر هم گفته دنیل سروره و استاد ما هست باید برگرده و از این حرفا . . .:55:

KANE
06-14-2010, 06:29 PM
عزیز شما اصلا خبری از سوابق بریان دَنیلسن دارید ؟

H H H
06-14-2010, 07:14 PM
حسین جان بابت خبرا دمت گرم
ولی خودمونیم این دنیل برایان رو دیگه خیلی دارن گندش میکنن.بنده خدا کارلیتو رو اخراج کردند یه نفر نیومد ازش دفاع کنه،بگه این مواد مصرف نمیکرده قرصایی بوده که دکتر براش تجویز کرده.
شاید فردا که از خواب بیدارشیم یهو ببینیم اندرتیکر هم گفته دنیل سروره و استاد ما هست باید برگرده و از این حرفا . . .:55:

عزیز من اطلاعاتتون درست نیت بیخودی استاری رو کوچیک نکنید ،همین اقای برایان دنیلسون رو اگه کمپانی کوچیکش نمیکرد راحت یه مین اونتر بود در حد سینا !

AƦAƾH
06-14-2010, 11:43 PM
يه استاراي مسخره درجا ميان تو برند اصلي ولي يكي مثل اين ستاره مياد NXT بعدم اخراج ميشه!:17:
كاش برگرده:30: