PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن هـواداران منـچستر يـونايتد " شيـاطيـن سـرخ الـدترافـورد "

I Am Legend
06-14-2010, 05:02 PM
سلام.
از اونجایی که دیدم این فروم هوادارهای زیادی از تیم منچستر یونایتد رو به خودش اختصاص داده گفتم یه تاپیک از این تیم داشته باشیم بد نیست . در این تاپیک اخبار نقل و انتقالات و نتایج این تیم و کلا هر چیزی که به این تیم مربوط بشه قرار مییگره .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

-----------------------------------------------------------------------------------------------

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تیم فوتبال رئال مادرید برای خریدن مدافع منچستر یونایتد یعنی "ویدیچ" علاقه نشان داده است . این در حالی است که یونایتدی ها قصد فروش این مدافع رو ندارند . شاید یک پیشنهاد 25میلیون پوندی بتونه اونا رو به انجام این معامله راضی کنه.

SASAN
06-14-2010, 09:22 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

والپيـپـر گودباي رونالدو :4:

mahdi
07-02-2010, 12:20 AM
38 بازی منچستریونایتد در لیگ برتر مشخص شدند :

یه بازی که در فینال جام خیریه با چلسی دارند
بازی اول : مقابل نیوکاسل در اولدترافورد - 14 آگوست
بازی دوم : مقابل فولهام در زمین حریف - 21 آگوست
بازی سوم : مقابل وستهام در اولدترافورد- 28 آگوست
بازی چهارم : مقابل اورتون در زمین حریف - 11 سپتامبر
بازی پنجم : مقابل لیورپول در اولدترافورد - 18 سپتامبر
بازی ششم : مقابل بولتون در زمین حریف - 25 سپتامبر
بازی هفتم : مقابل ساندرلند در زمین حریف - 2 اکتبر
بازی هشتم : مقابل وست بروم آلبیون در اولدترافورد - 16 اکتبر
بازی نهم : مقابل استوک سیتی در زمین حریف - 23 اکتبر
بازی دهم : مقابل تاتنهام هاتسپر در اولدترافورد - 30 اکتبر
بازی یازدهم : مقابل ولورهمپتون در اولدترافورد - 6 نوامبر
بازی دوازدهم : مقابل من سیتی در زمین حریف - 10 نوامبر
بازی سیزدهم : مقابل آستون ویلا در زمین حریف - 13 نوامبر
بازی چهاردم : مقابل ویگان اتلتیک در اولدترافورد - 20 نوامبر
بازی پانزدهم : مقابل بلکبرن در اولدترافورد - 27 نوامبر
بازی شانزدهم : مقابل بلکپول در زمین حریف - 4 دسامبر
بازی هفدهم : مقابل آرسنال در اولدترافورد - 11 دسامبر
بازی هجدهم : مقابل چلسی در زمین حریف - 18 دسامبر
بازی نوزدهم(هفته آخر نیم فصل اول) : مقابل ساندرلند در اولدترافورد - 26 دسامبر

نکته : بازی رفت و برگشت ساندرلند در نیم فصل اول برگذار میشود و بازی با بیرمنگام در نیم فصل دوم

نیم فصل دوم :
بازی بیستم : مقابل بیرمنگام در زمین حریف - 28 دسامبر
بازی بیست و یکم : مقابل وست بروم آلبیون در زمین حریف - 1 ژانویه
بازی بیست و دوم : مقابل استوک سیتی در اولدترافورد - 4 ژانویه
بازی بیست و سوم : مقابل تاتنهام در زمین حریف - 15 ژانویه
بازی بیست و چهارم : مقابل بیرمنگام در اولدترافورد - 22 ژانویه
بازی بیست و پنجم : مقابل استون ویلا در اولدترافور - 1 فوریه
بازی بیست و ششم : مقابل ولورهمپتون در زمین حریف - 5 فوریه
بازی بیست و هفتم : مقابل من سیتی در اولدترافورد - 12 فوریه
بازی بیست و هشتم : مقابل ویگان اتلتیک در زمین حریف - 26 فوریه
بازی بیست و نهم : مقابل لیورپول در زمین حریف - 5 مارس
بازی سی ام : مقابل بولتون در اولدترافورد - 19 مارس
بازی سی و یکم : مقابل وستهام در زمین حریف - 2 آپریل
بازی سی و دوم : مقابل فولهام در اولدترافورد - 9 آپریل
بازی سی و سوم : مقابل نیوکاسل در زمین حریف - 16 آپریل
بازی سی و چهارم : مقابل اورتون در اولدترافورد - 23 آپریل
بازی سی و پنجم : مقابل آرسنال در زمین حریف - 30 آپریل
بازی سی و ششم : مقابل چلسی در اولدترافورد - 7 می
بازی سی و هفتم : مقابل بلکبرن در زمین حریف - 14 می
بازی سی و هشتم (هفته آخر نیم فصل دوم) : مقابل بلکپول در اولدترافورد - 22 می

El Residente
07-03-2010, 12:27 PM
عالی شد واقعا ممنونم :5:
فقط یه درخواست ترکیب ثابت منچستر تو فصل جدید رو کسی داره ؟ ممنونم :5:

mahdi
07-03-2010, 01:13 PM
من دارم اینه :

ادوین فن در سار
نمانیا ویدیچ
ریو فردیناند
رافائل داسیلوا
پاتریس اورا
اوون هارگریوز
اولیورا اندرسون
مایکل اوون
رایان گیگز
کریم بنزما(اگر به منچستر بیاد که %99 میاد)
وین رونی

Jeff-Cena
07-21-2010, 12:57 PM
تا حالا منچستر خريد يا فروشي داشته ؟؟؟؟

ŠÄÉËĐ
07-21-2010, 01:10 PM
سایت گل زده بود

B. Foster

دروازه بان بيرمنگام به منچستریونایتد

D. Welbeck

مهاجم Preston به منچستریونایتد

D. Simpson

مدافع نیوکاسل به منچستریونایتد

Manucho

مهاجم وایادولید به منچستریونایتد

C. Tevez

مهاجم منچسترسیتی به منچستریونایتد

F. Campbell

مهاجم ساندرلند به منچستریونایتد

Jeff-Cena
07-21-2010, 01:24 PM
توز برگشته؟؟؟

Jeff-Cena
07-27-2010, 05:12 PM
آقا يكي نميتونه نقل و انتقالات منچستر رو بزاره ايني كه سعيد جون گذاشته بود مال پارساله (ساسان جون خودت زحمتشو ميكشي؟؟)

SASAN
07-27-2010, 05:19 PM
آقا يكي نميتونه نقل و انتقالات منچستر رو بزاره ايني كه سعيد جون گذاشته بود مال پارساله (ساسان جون خودت زحمتشو ميكشي؟؟)

Edwin van der Sar
Gary Neville (captain)
Patrice Evra
Owen Hargreaves
Rio Ferdinand
Wes Brown
Michael Owen
Anderson
Dimitar Berbatov
Wayne Rooney
Ryan Giggs (vice-captain)
Park Ji-Sung
Nemanja Vidić
Michael Carrick
Nani
Paul Scholes
Danny Welbeck
Fábio
Rafael
John O'Shea
Jonny Evans
Darren Fletcher
Antonio Valencia
Gabriel Obertan
Federico Macheda
Darron Gibson
Tomasz Kuszczak
Ritchie De Laet
Corry Evans
Mame Biram Diouf
Tom Cleverley
Craig Cathcart
Ben Amos
Joshua King
Magnus Wolff Eikrem
Joe Dudgeon
Cameron Stewart
Oliver Norwood

دو بازيكني كه در نقا انتقالات گرفتن :

Chris Smalling
Javier Hernández

همچنين فرگوسن چند روز پيش گفت از تيم راضي است و بازيكني جذب نميكند .

okhtapoos
07-27-2010, 07:37 PM
بنزما هم با 25 ملیون ایشالا تا هفته دیگه میگیرن

The Red Devil
07-27-2010, 08:39 PM
خب مام اولین پستمونو بدیم(تو این تاپیک)
البته منچستر تیم دوممه.نه سوم:دی
چند عکس نایاب از اسطوره منچستر که خیلی دوسش دارم
مرحوم جرج بست(خدا بیامرزتش:30:)
یاد بود جرج:
خود جرج
جرج با دوس دخترش

SASAN
07-28-2010, 03:02 PM
بنزما هم با 25 ملیون ایشالا تا هفته دیگه میگیرن

بنزمـا با فرگوسن مشكل داره . و نميـاد منچستر .

حتي 2 سال پيش فرگوسن بهش پيشنهاد داد نيومد . و رفت رئال خودشو خراب كرد ...!

SASAN
08-02-2010, 09:32 AM
سر بابی چلتون: قهرمانی را پس بگیرید

سر بابی چالتون عقیده دارد حتی رتبه دوم هم برای یونایتد قابل قبول نیست....

اسطوره منچستر یونایتد اصرار دارد سر الکس فرگوسن قهرمانی را از چلسی پس بگیرد.. فصل قبلی شاگردان آنجلوتی، یک امتیاز از یونایتد پیشی گرفتند و مانع از چهارمین قهرمانی متوالی یونایتد شدند... در فصل پیش رو در حالی که سیتی ثروتمند با خریدهای زیاد در بازار نقل و انتقالات سعی می کند تا به ابر قدرت لیگ برتر تبدیل شود، کار فرگوسن برای جبران و به دست آوردن نوزدهمین قهرمانی مشکل تر شده است... طرفداران یونایتد می ترسند که با حمایت مالی مالکان ابوظبی سیتی از روبرتو مانچینی قدرت به سیتی منتقل شود.... چالتون معتقد است که یونایتد باید از سلطه خود بر لیگ برتر سخت دفاع کند...او می گوید: " برنامه این است که همواره تلاش کنیم تا قهرمان شویم...این کار بسیار سختی است... اگر موفق به این کار شوی هیچ کس نمی تواند در مورد بهترین بودن با تو مشاجره کند.... دوم بودن خوب نبوده و نیست... ما مسابقات بسیار زیادی با فشار زیاد داریم اما این توجیه خوبی نیست..."

فرگوسن تا اینجای نقل و انتقالات پول زیادی برای خرید بازیکن خرج نکرده است و ترجیح داده روی جوانانش حساب باز کند...او معتقد است این جوانان می توانند به موفقیتهای گیگز،اسکولز،بکهام و برادران نویل دست یابند و هسته اصلی تیم برای قهرمانی در سالهای پیش رو را تشکیل دهند.... سر بابی چارلتون در این باره می گوید:" ما بازیکنان جوان خوبی داریم...اما چیزی که به من اطمینان می دهد این است که آنها از فصل قبلی بهتر شده اند...من فکر می کنم امسال می توانیم دوباره در لیگ قهرمانان موفق شویم..."

SASAN
08-12-2010, 09:21 PM
در سایت باشگاه منچستر یونایتد، صفحه*ای مخصوص مسعود اوزیل در بخش مربوط به بازیکنان ایجاد شده است.

البته این بازیکن تا سال 2011 با وردر برمن قرارداد دارد. بارسلونا، چلسی، رئال مادرید و منچستر یونایتد به دنبال خرید این بازیکن دارای 17 بازی ملی هستند.

برمن به دنبال فروش این بازیکن، پیش از پایان قراردادش است تا بتواند از فروش او پولی به دست آورد. برمن چهارشنبه دیدار رفت پلی*آف لیگ قهرمانان را مقابل سمپدوریا برگزار خواهد کرد. اگر اوزیل در آن بازی به میدان برود، احتمالا در این فصل به باشگاه دیگری نخواهد پیوست، چرا که دیگر قادر نخواهد بود باشگاه جدیدش را در رقابت*های اروپایی همراهی کند. به این ترتیب احتمالا سرنوشت او در پنج روز آینده مشخص خواهد شد.

اما چه شده که پروفایل اوزیل در سایت منچستر یونایتد گذاشته شده است؟ این پروفایل کاملا ناقص است و تنها در مقابل بخش «محل تولد» نوشته شده: «هافبک»! بقیه فیلدها مانند تاریخ تولد، تعداد بازی، تعداد گل و تاریخ پیوستن به یونایتد خالی گذاشته شده*اند. معلوم نیست آیا این کار شوخی یکی از کارمندان سایت است یا این که کسی سایت یونایتد را هک کرده، یا شاید هم خبری جديد تر در راه است؟

پروفايل مسعود اوزيل (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>{FE60904B-C2A8-4E60-9B05-700DBBC29BBC}&section=playerProfile&teamid=&bioid=94383)

The Phenom
08-12-2010, 11:09 PM
یه چیزو من کاملا بهش معتقدم و اونم اینه که سر الکس فرگوسن >>>سر بابی چارلتون

SASAN
08-12-2010, 11:13 PM
بسيار زيبا بهمن جان :4: .

فرگوسن امروز رونالدو جديد پرتقالي رو خريد. دوستان كسي عكسي چيزي از ايشون داره :4: .

خيلي مشتاقيم ببينيم :4: .

The Phenom
08-15-2010, 10:20 PM
بسيار زيبا بهمن جان :4: .

فرگوسن امروز رونالدو جديد پرتقالي رو خريد. دوستان كسي عكسي چيزي از ايشون داره :4: .

خيلي مشتاقيم ببينيم :4: .

قربون حاجی:4:

اینم عکس جدید به به که شبیه امیر تتلو خودمونه:55:

SEZAR
08-16-2010, 12:52 AM
واقعا سر الکس تو خریدن بازیکن متفکره.دقت کردید همیشه بازیکنای خوب زشتند؟

در کل فرگوسن>انچلوتی

Der TitaN
08-16-2010, 01:25 AM
نه رونالدو - كاكا - ويا - لام - شوايني - دل بيه رو و خيلي هاي ديگه مگه زشتن ؟!

تنها بازيكن خوبي كه زشته با عرض معزرت ... ولش كن نميگم :4:

تابيك ماله خودتونه ميريزين سرم :4:

SASAN
08-17-2010, 09:03 PM
فرگوسن: منچستر نمايشي با*اقتدار برابر نيوكاسل نشان داد

سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در بازي با نيوکاسل از همان ابتدا مشخص بود که منچستر تيم برتر ميدان است. در اغلب اوقات بازي احاطه کامل بر توپ و ميدان داشتيم و بازيکنان نيز پاس*هاي خوبي را ميان يکديگر رد و بدل کردند و نمايشي توام با اقتدار و با ثبات داشتند.
وي از نقش پل* اسکولز،* هافبک با تجربه تيمش به نيکي ياد کرد و اظهار داشت: بخش عمده*اي از موفقيت ما برابر نيوکاسل بخاطر تلاش*هاي پل بود. او فصل گذشته در حقيقت اولين دوره بدون مصدوميتش را تجربه کرد. از اين رو اگر در بازي*هاي بعدي دچار بدبياري مصدوميت نشود، نقشي کليدي در تيم خواهد داشت.
منچستر شب گذشته در آخرين جدال هفته اول در ورزشگاه اولدترافورد به استقبال از نيوکاسل*يونايتد رفت که 3 بر صفر پيروز شد.

شروع طوفاني شياطين سرخ

شاگردان سرالکس فرگوسن در اولين ديدار خود دررقابتهاي فصل جديد ليگ برتر مقابل نيوکاسل به پيروزي رسيدند.

آخرین دیدار هفته اول رقابتهای لیگ برتر دوشنبه شب با مصاف دو تیم منچستریونایتد و نیوکاسل برگزار شد.
شیاطین سرخ در این دیدار میزبان تیم تازه صعود کرده نیوکاسل بودند و بخوبی از میهمان خود پذیرایی کردند.
اولین گل این دیدار در دقیقه 33 و توسط برباتوف از راه رسید. دارن فلچر هم در دقیقه 41 برای بار دوم دروازه تیم میهمان را باز کرد تا نیمه اول این دیدار با برتری 0-2 شاگردان فرگوسن به پایان برسد
گل دقیقه 85 رایان گیگز هم نتیجه بازی را 0-3 کرد تا شاگردان فرگوسن شروع خوبی را در رقابتهای لیگ برتر داشته باشند.

===

دانلـود عكـس هــا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | دانلــود گـل هــا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) » هفتــه اول !

HiDDen
08-30-2010, 11:18 PM
سلام چند تا عکس از وان نیستلروی گذاشتم ان زمان در منچستر بود

:59:

لینک تصاویر :

Pic 1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | Pic 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | Pic 3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | Pic 4 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | Pic 5 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
09-26-2010, 08:48 AM
سلام.

بازي هفته ششم منچستر يونايتد »

Bolton W. - Manchester United

سـاعت 14:30 به وقـت ايران . پخـش زنده از شبكـه 3 .

====

امــــــــا » گيگز بهترين بازيكن دو دهه اخير ليگ برتر است !

باور سرمربي منچستريونايتد انگليس، بازيکن ولزي* تيمش بهترين بازيکن دو دهه اخير ليگ برتر بوده است.

پس از آنکه چند سايت در مورد برترين ستاره بيست سال اخير اين کشور، از مردم اقدام به نظر خواهي کردند و اکثر آنان تيري* هانري، گلزن فرانسوي سال*هاي دور آرسنال و حال حاضر ردبولز آمريکا را برگزيدند، سرآلکس فرگوسن واکنش نشان داد.
فرگوسن گفت: از نظر من بزرگترين بازيکن اين ليگ در مدت يادشده، رايان گيگز است، البته چهره*هاي برتر ديگري هم بودند که حتي زمان حضور در رختکن ورزشگاه نيز بسيار مورد احترام بودند. نقراتي مثل برايان رابسون يا روي کين شامل اين گروه بودند.
وي ادامه داد: *با اين حال گيگز در مدتي نزديک به دو دهه افتخاراتي زياد کسب کرد و همواره در بالاترين سطح از آمادگي و قابليت*هاي فني قرار داشته و دارد.
به اعتقاد مربي 24 سال اخير يونايتدي*ها چهره*هاي مثل اريک کانتونا، کريستيانو رونالدو و حتي وين روني موقعيتي برتر نسبت به هانري داشته*اند.

SASAN
10-02-2010, 02:52 PM
×× دـو خبـر جـديد از منچستـر ××

فان*درسار: پايان فصل ماندن يا رفتنم مشخص مي*شود

دروازه*بان هلندي تيم منچستريونايتد گفت: در پايان فصل تصميم مي*گيرم بمانم يا از صحنه ورزش بروم.
ادوين فان*درسار گفت: با توجه به شرايط سني از الان نمي*توان در مورد آينده تصميم*گيري کرد. قصد دارم در پايان فصل اين کار را انجام دهم.
دروازه*بان منچستريونايتد که ماه ميلادي کنوني 40 ساله خواهد شد، افزود: در پايان فصل همه شرايط بدني*ام را در نظرخواهم گرفت تا مشخص شود هنوز هم مي*توانم در تمرينات سخت روزانه حاضر شوم يا اينکه در منزل بنشينم و استراحت کنم.
فان*درسار" گفت: با اين توضيح نمي*دانم چه سرنوشتي در انتظارم هست اما اگر آماده باشم، باز هم به کارم در دنياي فوتبال ادامه خواهم داد.
این سنگربان تيم ملي هلند در سال*هاي 1995 الي 2008، از سال 2005 تاکنون درخدمت شياطين سرخ است.

روني: دواي درد من فقط بازي كردن است

مهاجم تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس گفت: تنها دواي درد من براي بازگشت به دوران گذشته، بازي کردن است.
وين روني گفت : بازيکناني در وضعيتي مشابه من، مي*خواهند استراحت کنند يا براي مدتي دور از صحنه بمانند تا بر اوضاع غلبه کنند؛ ولي دنبال اين اهداف نيستم. مي*خواهم در همه مسابقات حاضر باشم. اين بهترين و مفيدترين راه براي بازگشت به دوران خوب گذشته* است.
مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد افزود: در اين راه تصميم سرمربي مطرح است. بهترين توصيه برايم اين است که بتوانم بازي کنم. وقتي در بهترين سنين دوران ورزشي* بازي نکنيد، نياز داريد به ميدان برگشته و کار را ادامه دهيد. بعد هم به انجام کارهاي ساده مشغول شويد. آنوقت شايد بتوانيد به فرم آمادگي خوب بازگرديد.
رونی به علت آسيب*ديدگي قوزک پا در دو بازي اخير منچستري*ها حضور نداشت.

===========

بـازي منچستر در هفته هفتم ليگ برتر انگلستان :

ساندرلند - منچستر يونايتد / شنبه / 2 اكتبر 2010 / ساعت 17:30 به وقت ايران .

اين بازي قراره از شبكه 3 به صورت زنده پخش شود .

منچستر هم اكنون با 12 امتياز در رده دوم جاي دارد .

فعلا .... .

Omid.Taker
10-02-2010, 07:10 PM
manchester united vs sanderland
0 - 0

Shayan Y2J
10-02-2010, 08:29 PM
اومدن تو این تاپیک مثل اومدن تو خونه میمونه به هر حال دمتون گرم . من دیگه واقعا خسته شدم چقدر مساوی ؟ اخه اونقدرم بازیکن داره که حداقل تو لیگ برتر حرفی واسه گفتن داشته باشه من میگم دیگه فرگوسن اون مربی قبقل نیست یه دو سالی هست اندیشه هاش کهنه شده بنظرم و گرنه ادم ون در سار رو تو دروازه داشته باشه . ویدیچ تو دفاع . نانی و اسکولز تو هافبک و رونی و برتباتوف و هرناندز و اوون تو حمله درسته شاید خیلی هاشون تاپ نباشن اما دیگه میتونه با اینا لیگ برتر رو بگیره نه ؟ :10::10::10::2::2: نظر شما چیه ؟ مشکل منچستر چیه که همش مساوی میکنه ؟ :10::10::10:

SASAN
12-19-2010, 11:59 AM
هدف جديد فرگوسن؛20 ميليون پوند براي لوريس

اين خبر را ديلي استار منتشر کرد تا گمانه زني روزنامه ها در خصوص اعلام بازنشستگي ادوين فان در سار در پايان فصل قوت بگيرند.
لوريس 24 ساله، در ديدار دوستانه فرانسه برابر انگليس که ماه گذشته برگزار شد،* بازوبند کاپيتاني خروس ها را بر بازو بست که نشان از اعتماد بالاي سر مربي به وي داشت.
فان در سار که در حال حاضر 40 ساله است،* دوران خوبي را با منچستريونايتد سپري کرد و با اين تيم قهرمان ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا شد.
منچستر براي جذب لوريس 20 ميليون پوند کنار گذاشته است.
اين نشريه در ادامه مي نويسد: ديويد دژيا سنگربان اتلتيکو مادريد، مارتين استکلنبرگ دروازه بان آژاکس و مانوئل نوير دروازه بان شالکه ديگر گزينه هاي مورد نظر پيرمرد اسکاتلندي هستند.
فرگوسن به تازگي با آندرس ليندگارد دانمارکي قرارداد امضا کرده است. وي قصد دارد از ليندگارد به عنوان يک ذخيره مطمئن استفاده کند و يک دروازه بان طراز اول را نيز براي تيمش استخدام کند .

r v d
12-19-2010, 12:12 PM
منچستر هميشه بهترين گلرهاي تاريخ رو داشته از پيتر اشمايكل و بارتز بگير تا وندرسار و ........

به نظر من فرگوسن كار خودشو خوب بلده ولي نوير گلر تيم ملي آلمان به مراتب به نظر من بهتر از لوريسه !

SASAN
12-19-2010, 12:15 PM
منچستر هميشه بهترين گلرهاي تاريخ رو داشته از پيتر اشمايكل و بارتز بگير تا وندرسار و ........

به نظر من فرگوسن كار خودشو خوب بلده ولي نوير گلر تيم ملي آلمان به مراتب به نظر من بهتر از لوريسه !

پوريا جان مشكل اينجاست الماني ها به خاطر مشكلاتشون با انگلستاني ها كم نقل انتقالات ميكنن .

بالاك و هارگيريوز استثنا بودن :4: .

r v d
12-19-2010, 12:18 PM
اون كه بله :4:

من كلي گفتم آخه ديدم تو ليست انتخابي فرگوسن هست , گفتم اين نوير خوش استيل تره :4:

SASAN
12-20-2010, 10:11 AM
خانواده سلطنتي قطر به دنبال خريد منچستريونايتد

به گزارش نشريه ميرر، خانواده سلطنتي قطر قصد دارد با پيشنهادي 1.7 بيليون يورويي باشگاه منچستريونايتد را بخرد.

قطری ها به تازگی میزبانی جام جهانی 2022 را به دست آورده اند و به نظر می رسد آنها قصد دارند با خرید این غول لیگ برتری، گام دیگری در جهت پیشرفت فوتبال در این کشور حوزه خلیج فارس بردارند.
آنها همچنین به تازگی با باشگاه بارسلونا قراردادی نجومی برای استفاده از فضای تبلیغاتی روی پیراهن این تیم امضا کردند که گفته می شود بزرگ ترین قرارداد از این نوع تاکنون است.
نشریه میرر امروز ادعا کرد که خانواده سلطنتی قطر قصد دارد این باشگاه را تحت تملک خود در آورند و از سوی دیگر قصد دارند مبلغ قابل توجهی نیز برای خرید در بازار نقل و انتقالات در اختیار سر الکس فرگوسن قرار دهند.
خانواده گلیزر که در حال حاضر مالکیت باشگاه منچستریونایتد را در اختیار دارد، تاکنون در برابر پیشنهادهایی که برای خرید این باشگاه ارائه شده، ایستادگی کرده اند اما گفته می شود قطری ها حاضرند مبلغ پیشنهادی شان را تا 2.8 بیلیون یورو افزایش دهند.

خداحافظ گليزرهـا :61:

SASAN
12-21-2010, 08:13 PM
خانواده گليزر: منچستريونايتد به هيچ قيميتي فروخته نمي شود

مالكان آمريكايي پنج سال قبل باشگاه منچستريونايتد را با مبلغي در حدود 790 ميليون پوند خريده بودندخانواده گليزر بار ديگر به شايعات فروش باشگاه منچستريونايتد پاسخ دادند و اعلام كردند كه اين باشگاه به هيچ قيميتي فروشي نيست.
روز گذشته اعلام شد خانواده سلطنتي قطر قصد دارد با پيشنهادي 1.5 بيليون يورويي اين باشگاه را بخرد؛ علاوه بر اين آنها آماده بودند تا مبلغ قابل توجهي نيز براي خريد بازيكنان جديد در اختيار سر الكس فرگوسن قرار دهند.
هرچند فروش باشگاه با چنين مبلغي مي توانست سود زيادي را نصيب مالكان فعلي باشگاه بكند اما يكي از سخنگويان خانواده گليزر در گفتگو با ديلي استار گفت:"* هيچ پيشنهادي براي خريد باشگاه ارائه نشده است. هر پيشنهادي هم كه ارائه شود، مورد بررسي قرار نخواهد گرفت زيرا اين باشگاه فروشي نيست."
خانواده گليزر پنج سال قبل باشگاه منچستريونايتد را با مبلغي در حدود 790 ميليون پوند خريده بودند.

SASAN
12-24-2010, 12:39 PM
فرگوسن: هنوز هم به توانايي*هاي مربي*گري*ام ترديد دارم

فرگوسن مي گويد تصميم گيري کار آساني نيست.

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته هنوز به توانایی هایش به عنوان یک مربی تردید دارد.

فرگوسن اخیرا رکورد سر مت بازبی را پشت سر گذاشته و طولانی ترین حضور روی نیمکت یونایتد را از آن خود کرده است. او البته همچنان به دنبال قهرمانی است.

اگر او موفق شود تیمش را فاتح لیگ برتر کند، یونایتد 19 قهرمانی به دست خواهد آورد و لیورپول را به عنوان موفق ترین تیم تاریخ انگلیس پشت سر خواهد گذاشت.

فرگوسن درباره توانایی های مربیگری اش می گوید: «البته که به آنها تردید دارم. حتی همین حالا هم هنگامی که دیداری را واگذار می کنیم این حس را دارم که "چطور از این یکی نجات می یابیم؟ و همیشه هم همین کارها را انجام میدهم.

مدیریت یعنی گرفتن تصمیم. گاهی تصمیم های شما مثبت و خوب هستند و گاهی شاید تصمیم اشتباهی می گیرید و حس میکنید شاید بهتر بود به روش دیگری حمله می*کردید یا کاری را به شکلی متفاوت انجام میدادید.

انتخاب ترکیب هم همین طور. آن شب مقابل آرسنال تصمیم گرفتیم دیمیتار برباتوف را از تیم کنار بگذاریم. تصمیم آسانی نبود. توضیح آن به دیمیتار بسیار دشوار بود. تنها راهی که میتوانستم تصمیم را توضیح بدهم این بود که حس میکردم باعث پیروزی ما میشود.

با آن که ثابت شد من راست می*گفته*ام و بازی را بردیم، اما هرگز احساس اطمینان و یقین نمی*کنید. تردید هم گاهی در آن می*آید.

SASAN
12-26-2010, 10:38 AM
الکس فرگوسن: بکام به درد ما نمي خورد

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، احتمال انتقال قرضي ديويد بکام به الدترافورد در بازار نقل و انتقالات زمستاني را رد کرد.

رقابت های لیگ ام ال اس به پایان رسیده و بکام که 10 سال برای شیاطین سرخ بازی کرد، به دنبال یک انتقال قرضی تا پایان فصل است.
لستر سیتی تنها باشگاه انگلیسی است که برای به خدمت گرفتن بکام ابراز تمایل کرده اما سون گوران اریکسون، سرمربی این تیم، اعلام کرد که دو پیشنهاد آنها پیش از این رد شده است.
بکام تاکید کرد که تنها در صورتی که منچستریونایتد او را بخواهد، به جزیره بازخواهد گشت اما فرگوسن شایعه به خدمت گرفتن این بازیکن را رد کرد.
او در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" من دیگر به بکام فکر نمی کنم. آیا به یاد دارید که من با بازیکنی در این سن قرارداد امضا کرده باشم."
آرسن ونگر، سرمربی آرسن ونگر برای به خدمت گرفتن بکام ابراز تمایل کرد اما گفت که در تیمش جایی برای او ندارد. سرمربی توپچی ها در مصاحبه با سان گفت:" من در نظر داشتم بکام را به خدمت بگیرم اما ما در تیم مان تئو والکات، سمیر نصری، توماس روسیچکی، آندری آرشاوین و امانوئل ابوئه را داریم که می توانند در کناره ها بازی کنند.

MrSAMET
01-02-2011, 02:05 AM
فرگوسن و تمجيد از روني :انگار روني از کره ديگري است

مربي اسکاتلندي پيروزي مقابل وست بروموويچ را نتيجه فوق العاده اي دانست.

سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در پایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ زبان به تمجید از عملکرد وین رونی که گل اول تیمش را در دقایق ابتدایی بازی به ثمر رساند پرداخت. فرگوسن این نتیجه را نتیجه فوق العاده ای نامید و به اسکای سپورت گفت:«وین رونی واقعا انگار از کره دیگری است. فوق العاده بود، شاهد عملکرد غیرقابل باوری از رونی بودیم و او ما را رو به جلو برد. سه مدافع او را محاصره کرده بودند و دروازه بان از دروازه بیرون آمد ولی رونی در نهایت گل فوق العاده ای زد.» تعریف و تمجیدهای فرگوسن از رونی به همین جا ختم نشد. مربی اسکاتلندی یونایتد ادامه داد:« قطعا الان اعتماد به نفس رونی زیادتر می شود. من واقعا از او راضی هستم. او گلزنی کرد و اثرش را در بازی گذاشت.» سرالکس در ادامه در مورد بازی شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ گفت:« بازی واقعا سختی بود. زمین لغزنده ای بود و تیم حریف با سه بازیکن خط میانی بازی می کردند و تیم واقعا خوبی بودند.من پیش از آغاز این دیدار گفته بودم که تیم حریف در رقابتهای امسال تجدید قوا کرده و آنها این را در دیدار شنبه شب نشان دادند. این نتیجه فوق العاده ای برای ما بود. ما واقعا حنگیدیم .ما می خواستیم تا بدون هیچ گونه آُسیبی نیمه اول را به پایان ببریم و فکر می کنم که موفق هم بودیم. در نیمه دوم اندکی بهتر شدیم ولی بعد به خاطر مصدومیت مجبور شدیم یکی دو تغییری اعمال کنیم. در هر صورت نتیجه فوق العاده ای بود.» یونایتد دراین دیدار خوش شانس بود، چون داور مسابقه خطای گری نویل برروی گراهام دورانس را ندید و بدین ترتیب یک ضربه پنالتی به نفع تیم حریف اعلام نشد. سرالکس هم این را تائید می کند:« فکر می کنم پنالتی بود.البته کار برای داور اندکی سخت بود.

تا بعد . .

SASAN
01-08-2011, 04:15 PM
سزار: حضور در ليگ برتر مايه افتخار است

دروازه*بان تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا از حضور احتمالي در منچستريونايتد استقبال کرد.

در پايان هفته گذشته عنوان شد مقامات تيم اولدترافوردي براي جانشيني ادوين فان*در*سار، سنگربان 40 ساله هلندي خود خواهان جوليو سزار شدند.
در مقابل انتشار اين خبر، دروازه*بان 31 ساله که در رقابت*هاي جام*جهاني، تيم ملي برزيل را همراهي کرد، اظهار داشت: براي من حضور در ليگ برتر مايه افتخار است. در صورتي که بتوانم در ليگ برتر حضور يابم، مسلما به تجربيات جديدي خواهم رسيد.
وي افزود: همان**گونه که شنيده*ام، جو ورزشگاه*هاي ورزشگاه*هاي انگليس و کلاً هواداران با اينجا در ايتاليا متفاوت است. اين موضوع نه فقط براي من بلکه براي هر بازيکن ديگري مجذوب*کننده است ولي من با اينترميلان قرارداد دارم. بديهي است که نسبت به اين تيم وظايفي دارم که بايد به انجام رسانم.
او ادامه داد: تصور مي*کنم در صورت جدي بودن اين موضوع، اينتر واکنش* منطقي نسبت به اين موضوع خواهد داشت.

SASAN
02-12-2011, 01:10 PM
امير قطر در يک قدمي خريد منچستريونايتد

با پذيرش پيشنهاد يک ميليارد و ششصد ميليون پوندي، امير قطر مالکيت باشگاه منچستريونايتد را در اختيار خواهد گرفت.

گليزرها که در حال حاضر مالکيت باشگاه را در اختيار دارند، فقط درباره*ي جزئيات به توافق نرسيده*اند و با امير قطر مشغول مذاکره هستند. مالکان آمريکايي در سال 2005 باشگاه منچستريونايتد را به ارزش 790 ميليون پوند خريداري کرده*اند و در حال حاضر با مبلغي بيش از دو برابر اين باشگاه را به امير قطر مي فروشند.
به اين ترتيب در صورت رسيدن به توافق نهايي، پس از منچستر سيتي که در اختيار شيخ منصور بن زايد آل نهيان اماراتي است، تيم ديگر شهر منچستر هم مالکي عربي خواهد داشت.
ديلي اکسپرس درباره*ي جزيئيات پيشنهاد شيخ حمد بن خليفه آل ثاني نوشت: «پيشنهاد ابتدايي گليزرها نزديک به دو ميليارد پوند بوده،* اما آنها سرانجام به پيشنهاد يک ميليارد و ششصد ميليون پوندي راضي شده*اند. قرارداد تقريبا نهايي شده و طرفين درباره*ي جزئيات در حال مذاکره هستند.»
گليزرها در فاصله*ي کمتر از شش سال که مالکيت باشگاه منچستريونايتد را بر عهده داشتند،* بارها به دليل بدهي و ديگر مسائل مورد انتقاد و اعتراض هواداران قرار گرفتند.

به طور رسمي خداحافظ گليزرها :4: !

فصل بعد: فصل جديد , تيم قدرتمند , بيستمين قهرماني ! :ي

OmidHBK
02-12-2011, 02:16 PM
از یه طرف از این عربا خوشم نمیاد و دوست ندارم باشگاه بیوفته دست اینا ... از یه طرف هم پول خوبی میدن و قطعا باشگاه پیشرفتای زیادی میکنه و برای سال بعد بازیکن های بزرگی رو میگیره .
به هر حال مهم موفقیت تیم و رضایت بازیکنا و کادر فنی هست و فرقی نداره که مالک باشگاه عرب یا غیر عرب باشه

SASAN
02-12-2011, 02:18 PM
با اينكه شايد كل طرفدار با وجود مالكلان عرب موافق نباشن .

اما هر چي از باشه از اين مالكان امريكايي كه با اومدنشون انواع بدهكاري هارو براي منچستر به جاي گزاشتن :70: !!!

SASAN
02-18-2011, 12:36 PM
تمدید 4ساله قرارداد پاتریس اورا

ستاره فرانسوی باشگاه منچستریونایتد برای 4 سال دیگر قراردادش را با این باشگاه تمدید کرد .

طبق گزارش منتشره در کانال + فرانسه، پاتریس اورا، ستاره فرانسوی باشگاه منچستریونایتد قراردادش را برای 4 سال دیگر تمدید کرد.

این در حالی است که اخیرا صحبتهایی از احتمال انتقال او به رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات تابستانی به گوش می رسید و گزارشهای منتشره حاکی از آن است که حتی ممکن بود تا مارسلو به عنوان بخشی از این قرارداد به اولدترافورد برود

حدود یک ماه پیش بود که فدریکو پاستورلو، مدیربرنامه های اورا در صحبتهایی اعلام کرد که ابراز تمایل تیم اسپانیایی صحت دارد و احتمال دارد که اورا در پایان قراردادش با یونایتد که در سال 2012 خواهد بود، رختکن این تیم را ترک کند ولی به نظر می رسد که باید تمام این شایعات را تمام شده دانست، چون اورا با تمدید قراردادش تا سال 2015 در رختکن این تیم خواهد ماند .

SASAN
02-18-2011, 09:48 PM
تمدید قرارداد گیگز با منچستریونایتد

این ستاره 37 ساله ولزی اکنون بیستمین فصل حضورش در جمع شیاطین سرخ را سپری می کند

رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد تا به این ترتیب تا تابستان 2012 در الدترافورد بماند.
این ستاره 37 ساله ولزی اکنون بیستمین فصل حضورش در جمع شیاطین سرخ را سپری می کند. الکس فرگوسن او را از چنگ رقیب همشهری، منچسترسیتی، در آورد و به یکی از اسطوره های باشگاه منچستریونایتد تبدیل کرد.
گیگز در رقابت های این فصل نیز بازی های بسیار خوبی در ترکیب تیمش انجام داده و همینمسئله موجب شده تا مدیران باشگاه تصمیم بگیرند قرارداد او را برای یک سال دیگر تمدید کنند.
گیگز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها چیزی که من می خواستم این بود که برای منچستریونایتد بازی کنم و خیلی خوش شانسم که 20 سال در این تیم حضور داشتم.
فکر می کنم هنوز می توانم در موفقیت های تیم نقش داشته باشم. بسیار هیجان انگیز است که می توانم در کنار بازیکنان جوانی که به تیم می آیند، بازی کنم.

ریو فردیناند: دلم برای گری نویل تنگ می شود

فردیناند معتقد است جای خالی گری نویل در رختکن منچستریونایتد و همچنین تیم ملی انگلیس احساس خواهد شد

ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد، گری نویل، هم تیمی سابقش که به تازگی از فوتبال خداحافظی کرده را مورد ستایش قرار داد.
نویل در تمام طول دوران حرفه ای 20 ساله اش در منچستریونایتد بازی کرد و 85 بازی ملی نیز برای تیم ملی انگلیس انجام داد اما در طول چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود و سرانجام چند هفته قبل تصمیم گرفت از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
فردیناند معتقد است جای خالی گری نویل در رختکن منچستریونایتد و همچنین تیم ملی انگلیس احساس خواهد شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گری فوق العاده بود. او بسیار مصمم و پرتلاش بود و ارسال های بسیار خوبی انجام می داد.
به یاد دارم وقتی برای اولین بار به تیم ملی دعوت شدم، در حالی که سرمربی در حال صحبت کردن با بازیکنان بود، گری با حرکات کششی خودش را گرم می کرد.
چنین رفتارهایی موجب شد تا همه او را به عنوان فردی جدی بشناسند. اما او فرد بسیار جالبی بود و همه دلشان برای او تنگ خواهد شد.

ّبرنامه بازي هاي منچستر در اين هفته

جام حذفي :: منچستریونایتد – کراولی تاون
ليگ قهرمانان اروپا :: منچستر يونايتد - مارسي

El Residente
03-25-2011, 11:46 AM
اسپم جهت بالا آمدن تایپیک فراموش شده !! :70: :4:

SASAN
04-09-2011, 11:54 AM
مصاحبه با رایان گیگز: مادرم برای فرگوسن تعریف می کرد که من چه کار می کنم

فرگوسن می دانست که من چه ساعتی از خانه خارج می شوم و چه ساعتی به خانه برمی گردم. فکر می کردم که او یک راننده به دنبال من می فرستد یا آمار مرا از دربانهای رستورانهای شبانه می گیرد

رایان گیگز، بیش از بیست سال پیش فوتبالش را در منچستریونایتد شروع کرد و الان هم با آرامش تمام فوتبالش را با یونایتد دنبال می کند.او یکی از اسطوره های باشگاه است و با این تیم موفقیتهای فراوانی کسب کرده. روزنامه آ.اس در گفت و گویی اختصاصی با اسطوره ولزی به بررسی دوره های مختلف زندگی او در «اولدترافورد» پرداخته است:

کلیدی ترین لحظه کارنامه ورزشی ات را چه زمانی می دانی؟

شاید اولین فصل حضورم دریونایتد در فصل 2-1991، زمانی که لیدز به قهرمانی رقابتهای لیگ برتر رسید.پس خوشبختی بودم که به تازگی به تیم اصلی پیوسته بودم و معمولا در ترکیب تیم قرار می گرفتم.به همین خاطر،زمانی که نتوانستیم به اهدافمان برسیم ناامید شدم. در آن زمان بود که یادگرفتم که نباید چنین حسی داشته باشم و نمی خواستم که کسی چنین حسی داشته باشد.همین باعث شد که از اینکه بخشی از تیم هستم لذت ببرم و با قدرتی بیشتر از قبل به کارم ادامه دهم.همان موقع بود که تصمیم گرفتم تمام تلاشم را به کار بگیرم تاتیم در فصل بعد به قهرمانی برسد.

فکر می کنی درست است بگوئیم که آن نسل بازیکنان (گیگز، اسکولز، بکام و برادران نویل) از ترس، انگیزه می گرفتید؟ ترس از شکست؟ترس از مربی؟

راستش را بخواهید این ترس به تو انگیزه می دهد و تورابه جلو هل می دهد.خیلی ازفوتبالیستها می گویند که حس پیروزی عمر کوتاهی دارد، ولی وقتی جام قهرمانی را از دست می دهی، مثل همان فصل که لیدز قهرمان شد، حس ناکامی درتمام طول تابستان باما بود. نمی توانی از آن رها شوی؛ تلاش می کنی ولی نمی توانی. از تعطیلات خسته ای و حتی وقتی که در ساحل مشغول استراحت هستی، به این فکر می کنی که چه اتفاقاتی می توانست رخ دهد، یااینکه به عنوان یک بازیکن و یک تیم از چه نظرهایی باید بهتر شوی. از شکست و واکنش مربی می ترسی و زمانی که این حس را لمس کنی، دیگر نمی خواهی که این حس تکرار شود.

این درسها برای زندگی شخصی ات، بعد از دنیای فوتبال هم به درد خواهد خورد؟

نمی دانم که آیا این درس در زندگی به درد خواهد خورد یا نه ولی من از آن دسته افراد هستم که می خواهم درکاری که انجام می دهم بهترین باشم. اکثر فوتبالیستها همین طور هستد. برای دستیابی به آنچه که می خواهی باید یک سری کارها انجام دهی: باید کاملا آماده باشی، باید این عطش و عشق به قهرمانی را داشته باشی.چه فوتبالیست باشی و یا هرکار دیگری که انجام می دهی. من زمانی که فوتبال را کنار بگذارم هم همین طور فکر خواهم کرد.

چه زمانی حس می کنی که به پایان عمر ورزشی ات رسیده ای؟

من این موضوع را روز به روز بررسی می کنم. تا زمانی که از فوتبال لذت می برم و آماده ام و تا زمانی که مربی روی من حساب باز می کند،به فوتبال ادامه می دهم .درهر صورت همچنان عاشق باشگاهم و تیم فوتبالم باقی خواهم ماند.

در اسپانیا، خیلی ها مسی را با رونالدو، هم تیمی سابقت مقایسه می کنند. رونالدو الان یکی از مهره های کلیدی رئال است و وین رونی هم مدتی زیر ذره بین رئال بود. به نظر تو چه کسی بهترین است؟

این موضوعی است که ما در ماه های اخیر در رختکن درمورد آن صحبت کرده ایم. اولا، همه ما موافقیم که خیلی خوش شانسیم که در این دوره با این بازیکنان هم بازی هستیم و در دوره «سوپراستارها» فوتبال بازی می کنیم.این فوق العاده است.

در ده سال اخیر،بازیکنان بزرگی مثل زیدان، رونالدو و کاکا را داشته ایم که هر یک دوره ای خارق العاده داشته اند. ولی الان روی این سه بازیکن حساب می کنیم که هر یک می توانند دوره جدید و فوق العاده ای را رقم بزنند. اگر بخواهم یکی از این سه نفر را انتخاب کنم، با وجود فصل پر فراز و نشیبی که رونی داشت، او را انتخاب می کنم. چون از نزدیک او را می شناسم و کارهای خارق العاده او را دیده ام. اگر بتواند مثل فصل قبل باشد، تمام تیمهای دنیا او را می خواهند، او می تواند مهمترین کار ممکن را رقم بزند: تغییر دادن سرنوشت بازی

برترین ویژگی تک تک این بازیکنان را چه می دانی؟

حرفه ای گری کریس را. مسی، توانایی فوق العاده ای در فریب دادن بازیکنان حریف دارد. او چندان سریع به نظر نمی رسد ولی سریع ترین است. مسی به نظر قوی نمی آید ولی قوی ترین است. در مورد رونی هم عشقش به فوتبال، قاطعیتش و عطشش برای پیروزی را می ستایم.

یونایتد بهترین تیم ممکن برای رونی است و با بهترین مربی که از نظرشخصیتی با او کنار می آید کار می کند و با توجه به سبک بازی اش در بهترین لیگ ممکن توپ می زند.فکر می کنی او در اسپانیا موفق بشود؟

بدون شک او در تیم ایده آلش توپ می زند. او ازبازی دریونایتد لذت می برد. خیلی سخت است که بخواهی حدس بزنی که فلان بازیکن در لیگ دیگری موفق خواهد بود یانه. کریس در اسپانیا خیلی موفق است، ولی شاید پرتغالی بودن به او کمک زیادی کرد تا بافرهنگ اسپانیا کنار بیاید؛ کاری که برای انگلیسی ها سخت تر است ولی ما درمورد بازیکنان بامهارتی صحبت می کنیم که می توانند درهرگوشه ای از دنیا موفق باشند.

پس از روند تطبیق یابی رونالدو ، متعجب شدی؟

او یک بازیکن واقعا حرفه ای است. در ابتدا به شدت تحت فشار بود. تمام نگاه هابرروی او متمرکز بود ولی او در یک کار همیشه موفق است: گلزنی. به علاوه رونالدو در تیمی تهاجمی بازی می کند، تیمی سرعتی با ضد حملات فراوان

هیچ وقت به بازی کردن در لیگ دیگری فکر کرده ای؟

راستش، نه. من در منچستررشد کرده ام و اینجا خانه من است. هرسال به چالش جدیدی نیازداری ولی یونایتد همه چیز را برای من فراهم کرده است.وقتی درکانون تمام توجهات هستی، نمی توانی چیزی را پنهان کنی.این همان چیزی است که تمام ما فوتبالیستها می خواهیم؛ کسب جامهای قهرمانی. حتی اگر در تمام فصلها به قهرمانی نرسیدم ولی می بینیم که تیم ما همیشه مملو از رقابت است.

با جدایی رونالدو، منچسترچه تغییری کرد؟

این یک جدایی سخت برای ما بود، چون رونالدو یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. آنتونیو والنسیا خیلی خوب کارش را شروع کرد ولی مصدوم شد.ما به گلزنی ادامه دادیم و مشکلات را پشت سرگذاشتیم.زمانی فرا رسید که 7 مدافع تیم ما مصدوم شدند با این وجود به حضورمان درتمام رقابتها ادامه دادیم والان هم شانس قهرمانی در رقابتهای مختلف را داریم.

25 سال است که فرگوسن دراولدترافورد است و درهمین مدت، رئال 26 مربی عوض کرده.ولی هر دو تیم، تقریبا به یک تعداد قهرمانی کسب کرده اند.این موضوع را چطور می بینی؟

درست است ولی فکر می کنم ایده آل ترین حالت ممکن، حفظ ثبات است.اگر مربی تیم دائما عوض شود، ممکن است موفقیتهای آنی ازراه برسد ولی احتمالا تیم دربلند مدت موفق نخواهد بود. رئال یک استثنا است،چون آنها پول کافی برای بازیابی ثبات را دارند

رفتار الکس فرگوسن با بازیکنان چطور است؟

درسالهای اول حضورم، رفتار سرسختانه ای با من داشت.اگر آنچه که از من انتظار داشت را انجام نمی دادم، رو در رو از من انتقاد می کرد. وقتی من 18ساله بودم، او هم خیلی جوانتر بود و با این فرگوسن که الان می بینید، خیلی فرق داشت. او این روزها خیلی خونسردتر و آرام تر شده است ولی من هم باتجربه تر شده ام و رابطه مان کاملا تغییر کرده. او دیگر بازی من را می شناسد و می تواند به من اعتماد کند. قبلا به شدت مرا تحت فشار می گذاشت.

گویا چندی پیش کشف کردی که کسی جاسوسی تو را می کرد و هرچه در سالهای جوانی ات انجام می دادی را برای او تغریف می کرد

من آن موقع نمی فهمیدم. فرگوسن می دانست که من چه ساعتی از خانه خارج می شوم و چه ساعتی به خانه برمی گردم. فکر می کردم که او یک راننده به دنبال من می فرستد یا آمار مرا از دربانهای رستورانهای شبانه می گیرد ولی بعد فهمیدم که مادرم تمام این گزارشها را به فرگوسن می داد و هر کاری انجام می دادم را برای او تعریف می کرد.

بارسلونای کنونی را چطور می بینی؟

بارسلونا از خیلی نظرها شبیه منچستر است: آنها به فلسفه فوتبالی شان وفادارند و به شدت به تیم پایه ای شان اهمیت می دهند. تیری آنری رفت و پدرو آمد. این فوق العاده است و بدین ترتیب نیازی نیست که تابستانها خرجهای هنگفتی برای خرید بازیکنان انجام دهند.آینده این تیم تضمین شده است. این تیم پایه ای مستحکم دارد و هسته این تیم هم برپایه هوادارانش بنا شده. رنگ آبی و اناری در خون بارسلوناست و این قابل قیمت گذاری نیست.

منچستر این روزها خوب بازی نمی کند و شاید سران باشگاه به دنبال یک مهاجم نوک باشند. این روزها صحبتهایی درمورد احتمال انتقال فرناندو یورنته یا کریم بنزما به اولدترافورد شنیده می شود. فکر می کنی یونایتدبه چه بازیکنی نیاز دارد؟

مصدومیتها مانع از رشد و پیشرفت رونی شد ولی اگر او از نظر فیزیکی آماده باشد، گلزنی استثنایی است.شاید مربی تیم به دنبال تازه کردن رختکن تیم باشد.شاید ما بیش از حد به رونی وابسته ایم و باید به دنبال راهکار جدیدی باشیم

نظرت در مورد ژوزه مورینیو چیست؟

او مربی خیلی خوبی است و به خوبی تیمهایش را آماده می کند. مورینیو به خوبی می داند که چطور باید از بازیکنانش محافظت کند. او از اینکه درکانون توجهات باشد لذت می برد ولی استراتژی فراوانی دراین زمینه دارد. چه حامی او باشی و چه در مقابلش، زمانی که با تیم مورینیو روبرو می شوی، می دانی که کار خیلی سختی پیش رو داری ؛چون تیم مورینیو همیشه از نظر تاکتیکی خیلی خوب آماده و منسجم است.تیمهای مورینیو خیلی خوب دفاع می کنند و اگر در رقابتهای اروپایی به تیمهای او بخوری، فرصت زیادی در اختیارت قرار نخواهند داد.

emad
04-10-2011, 11:30 AM
آقا ساسان,واقا دمت گرم,آقایی

emad
04-10-2011, 11:38 AM
منظورم واقعا بود!!

El Residente
04-23-2011, 08:58 PM
منچستریونایتد به دنبال وسلی اسنایدر

بازی*ساز هلندی توجه منچستریونایتد را جلب کرده.

وسلی اسنایدر، هافبک تیم ملی هلند طبق نوشته نشریه هلندی د تلگراف احتمالا از اینتر در پایان فصل جدا می*شود و به منچستیریونایتد می*رود.
صدرنشین لیگ برتر به دنبال بازی*سازی جدید باری جانشینی پل اسکولز است و سر الکس فرگوسن این بازیکن 27 ساله را برای افزودن به خط میانی تیمش عالی می*داند.
اسنایدر محصول آکادمی جوانان آژاکس است و پیراهن رئال مادرید را هم پیش از آن که در تابستان 2009 به اینتر برود می*پوشید.
این هافبک در همان اولین سال حضور، اینتر را به سوی قهرمانی لیگ قهرمانان، سری آ و جام حذفی رهنمون شد. او با تیم ملی هلند به فینال جام جهانی 2010 هم رسید.
اینتر در این فصل نتوانسته به بهترین فرم خود برسد و اسنایدر هم بار دیگر مورد توجه تیم*های دیگر قرار گرفته.
منچستریونایتد دو هفته پیش با ایجنت او تماس گرفته و حاضر است 30 میلیون یورو برای این هافبک تیم ملی هلند بپردازد.

-------------------------------------------------------
منچستریونایتد 1-0 اورتون

منچستریونایتد با پیروزی 1-0 مقابل اورتون، یک گام دیگر به نوزدهمین قهرمانی اش در فوتبال جزیره نزدیک شد. گل دقایق پایانی خاویر ارناندز کافی بود تا شاگردان فرگوسن به سه امتیاز حیاتی این دیدار دست پیدا کنند.
اورتونی ها که در 7 دیدار اخیرشان 5 پیروزی و 2 تساوی به دست آورده بودند، به نظر می رسید در این دیدار هم به این روندشان ادامه خواهند داد اما مقاومت آنها در فاصله 6 دقیقه به پایان دیدار در هم شکسته شد.
ارسال والنسیا از سمت راست به ارناندز رسید و او با گذشتن از مدافع پیش رویش، دروازه تیم هاوارد را باز کرد تا الدترافورد غرق در خوشحالی شود.

اکنون منچستری ها با نزدیکترین تعقیب کننده های شان، چلسی و آرسنال، 9 امتیاز فاصله دارند و در حالی که تنها چهار دیدار دیگر باقی مانده، شاگردان فرگوسن می توانند عکس شان را روی جام قهرمانی ببینند.

بزودی ...

SASAN
04-23-2011, 09:02 PM
امیدوارم امسال بیاد منچستر .

پارسال نیومد . الان دید چه اشتباهی کرده .

امیدوارم بیاد .

El Residente
04-23-2011, 09:15 PM
دیگو فورلان | بازنشستگی در منچستر ؟؟

شایعاتی در فضای جهان فوتبال پیچیده شده است مبنی بر حضور دوباره ستاره با سابقه حال حاضر اتلتیکو مادرید در منچستر یونایتد .
سایت رسمی منچستر یونایتد به این موضوع اشاره ی ریزی نیز داشته است .
همانطور که اطلاع دارید بعد از جام جهانی 2010 دیگو فورلان در مصاحبه ای اعلام کرده بود که بسیار علاقه دارم تا آخرین بازی رسمی فوتبالش را در منچستر یوایتد انجام بدهد .
با توجه به این موضوعات و همچنین نیم نگاهی به قرارداد این ستاره تمام نشدنی فوتبال جهان در اتلتیکو مادرید ، آیا باز هم اولد ترافور شاهد درخشیدن این بازیکن خواهد بود ؟؟ چیزی است که به زودی مشخص خواهد شد .

El Residente
04-24-2011, 07:19 PM
چیچاریتو: گلهای پیروزی بخش دیرهنگام بخشی از تاریخ منچستریونایتد است

خاویر ارناندس، مهاجم منچستریونایتد به عملکرد تیمش می*بالد.
آنها شنبه مقابل اورتون در خانه به سختی یک بر صفر پیروز شدند. ضربات ارناندس را بارها تیم هوارد، دروازه*بان سابق یونایتد گرفت تا این که چیچاریتو در دقیقه 84 توانست گل برتری را بزند.
او به سایت رسمی باشگاه گفت: «برای 90 دقیقه به تلاش ادامه دادیم چون گل می*خواستیم و هر چه سریع*تر می*خواستیم سه امتیاز را بگیریم.
روز دشواری بود چون هوا گرم*تر شده بود و این ما را خسته*تر کرد.
اما تاریخچه منچستریونایتد همین است. ما می*توانیم در دقیقه 1 یا دقیقه پایانی گل بزنیم. »

یونایتدیونایتد برنامه پرمشغله*ای در این فصل داشته و چیچاریتو می*گوید: «ما تنها به بازی پیش رو فکر می*کنیم و خوشبختانه در بازی با اورتون هم سه امتیاز را گرفتیم.
می*دانستیم سه امتیاز چقدر اهمیت دارد و نیاز داشتیم تمام امتیازاتی که می*توانیم را بگیریم تا بتوانیم لیگ را فتح کنیم.
این بخشی کلیدی از فصل است، ما شالکه را داریم و بعد از آن هم دو بازی با آرسنال و چلسی داریم.
این*جا همیشه در ذهن خود این را در نظر می*گیریم که باید پیروز شویم و نیاز به سه امتیاز داریم.
مهم نیست کی گل بزند. حتی مدافعان هم می*توانند گل بزنند تا پیروز شویم و این مهم*ترین نکته است.
ما نباید خودخواه باشیم و تنها به گل*زنی فکر کنیم.»
چیچاریتو در اولین فصل خود تا این*جا 19 گل برای یونایتد زده است.

بزودی ...

El Residente
04-25-2011, 01:52 PM
بررسی کوتاهی بر بازی ششم اردیبهشت ماه | منچستر یونایتد - شالکه 04

پس از غیبت طولانی یوونتوس، افت شدید میلان، نتایج مایوس کننده ی آاس رم و در نهایت، شکست سنگین اینتر مدافع قهرمانی اروپا، کاهش سهمیه ایتالیایی ها در چمپیونزلیگ به سه تیم و در برابر، افزایش تیم های آلمانی به 4 تیم را شاهد هستیم. البته اینکه چرا باید سهمیه ی آلمان با توجه به نتایج نه چندان جالب تیم های بوندسلیگا به جز بایرن مونیخ افزایش پیدا کند، پرسشی است که باید آقای پلاتینی و معاون "آلمانی"اش آقای رومنیگه که "تصادفا" سمت مدیریتی در بایرن دارد! پاسخ دهند. و صدالبته سئوال دیگری که پیش می آید این است که چرا کاهش سهمیه تیم های ایتالیایی درست پس از قهرمانی فصل گذشته اینترمیلان و پیروزی بزرگ این تیم در برابر "بایرن مونیخ" و حذف تحقیرآمیز آلمانی ها توسط یوفا اعلام می شود! حال شالکه04 تنها بازمانده ی ژرمن ها باید برای رسیدن به فینال از سد شیاطین سرخ بگذرد، کاری بس دشوار، بویژه اینکه بازی برگشت این دو در اولدترافورد برگزار می شود و منچستریونایتد تنها تیم انگلیسی است که شانس گرفتن جام در ومبلی را دارد و این انگیزه خود راه سخت شاگردان پرفسور (لقب رانگنیک مربی شالکه) را به لندن نشان می دهد. نکته عجیبی که قبل از این بازی رخ داد، هجمه ی رسانه ای، شایعه سازی و متعاقب آن مصاحبه مشکوک مانوئل نویر اسطوره باشگاه آلمانی است که هنوز ادامه دارد: ابتدا اعلام شد که باشگاه شالکه پیشنهاد دستمزد 7 میلیون یورویی در سال به نویر داده است تا قرارداد وی که یکسال دیگر بیشتر اعتبار ندارد، تمدید شود. کمی بعد اعلام شد که کار انتقال نویر به بایرن مونیخ تمام شده و او را دروازبان باواریا بدانید و اکنون پس از تکذیب تمامی شایعات، نویر طی مصاحبه ای رسمی، عدم تمدید قراردادش را تایید و تصمیم به جدایی از تیمش پس از 20 سال حضور در گلزن کرشتن را اعلام کرده است. اما این ماجراهای مرموز آیا ربطی به علاقه ی درازمدت سرآلکس به مانوئل دارد؟ آیا جانشین آینده ی ادوین فن درسار کاپیتان فعلی شالکه است؟ آیا رابطه ای بین این جنجال تبلیغاتی و بازی پیش روی شالکه و یونایتد وجود دارد؟ ... اما سرخ های منچستر پس از باخت تلخ به من سیتی در نیمه نهایی اف ای کاپ و از دست دادن سه گانه که بیشتر مرهون اشتباهات عجیب مایکل کریک در دادن پاس گل به یایاتوره و اخراج بچگانه ی پل اسکولز بود، اکنون در اندیشه ی قهرمانی در لیگ برتر انگلستان و حضور در ومبلی 2011 هستند که البته به نظر می آید با اخبار خوشی که در راه است، این اهداف دور از دسترس نباشد. درن فلچر ستون فقرات خط هافبک یونایتد پس از دوری یکماهه از تیم بدلیل بیماری ویروسی، احتمالا دربرابر شالکه بازخواهد گشت. رافائل داسیلوا دفاع راست را دوباره پس خواهد گرفت و برای بقیه بازیکنان تاکنون مصدومیتی گزارش نشده و در صورتیکه فرگوسن بتواند، سیستم چرخشی استفاده ازبازیکنان را به درستی انجام دهد، پیروزی بر شالکه دور از دسترس نخواهد بود. زیرا طی روزهای آینده باید هر سه روز یکبار به ترتیب با اورتون، شالکه، آرسنال، بازهم شالکه و چلسی روبرو شود که ریکاوری به موقع و حفظ بازیکنان از مصدومیت، الویت های اصلی مربی من یو خواهد بود. آیا منچستریونایتد از پس این دو هفته ی سرنوشت ساز برمی آید؟ آیا شالکه می تواند شگفتی حضورش را با حذف شیطان سرخ کامل کند؟

SASAN
04-29-2011, 08:16 PM
هواداران منچستر 5-3 هواداران رئال مادرید

Part1 : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Part2 : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

==============و اما حواشی بازی به نقل از کانون هواداران منچستر در ایران :

در این دیدار خیریه که با حضور جمع کثیری از بزرگان فوتبال کشور به نفع کودکان بی سرپرست موسسه فرهنگی دارالاکرام برگذار شد تیم کانون هواداران منچستریونایتد توانست با نتیجه ۵ بر ۳ تیم رئال مادرید را شکست بدهد .

داریوش محرابی 3 بار، فرشاد یکتایی و مجید لطیفی برای تیم هواداران یونایتد گلزنی کردند و گل*هاي رئالي*ها توسط محمد کشاورز، رامين ربيعي و سامان شيرنظر به ثمر رسيد .

در این دیدار ناصر حجازی به عنوان مربی تیم کانون هواداران منچستریونایتد بر روی نیمکت نشست و این تیم را هدایت می کرد .

در سوی مقابل حسین شمس به عنوان مربی تیم کانون هواداران رئال مادرید هدایت این تیم را بر عهده داشت .

این دیدار راس ساعت ۲۰:۳۰ در سالن دستگردی اکباتان برگذار شد که حدود ۲۰۰ نفر برای تماشای این بازی در سالن حضور داشتند .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قبل از شروع مسابقه مراسم تجلیل از آقای ناصر حجازی اسطوره فوتبال و هوادار قدیمی یونایتد انجام شد و از طرف کانون هواداران منچستریونایتد یک لباس رسمی باشگاه به نام ناصر حجازی به همراه یک لوح یادبود به او هدیه داده شد .
در این دیدار از حسین شمس نیز تقدیر به عمل آمد .

داوری این دیدار را آقای سعید مظفری زاده و مرتضی کریمی بر عهده داشتند.

آقای دکتر صدر نیز یکی از میهمانان ویژه این دیدار بودند .

فعلا ....

SASAN
05-05-2011, 12:45 PM
فرگوسن: براي انتخاب ترکيب اصلي ديدار مقابل شالکه يک شب نخوابيدم

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد براي انتخاب ترکيب اصلي تيمش براي ديدار برگشت مقابل شالکه در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا دچار بي خوابي شده است.
سرمربی یونایتدها در این دیدار با 9 تغییر تیمش را روانه میدان کرد و تنها ادوین فن در سار و اندرسون بازیکنان اصلی تیم بودند که در این دیدار به میدان رفتند.
علی رغم اینکه شیاطین سرخ با تیم دوم شان به میدان رفتند، اما موفق شدند با گل های آنتونیو والنسیا، دارن گیبسون و دو گل اندرسون در نیمه دوم، یک پیروزی پرگل به دست بیاورند.
فرگوسن به خبرنگاران گفت:" من شب گذشته نخوابیدم و به این مسئله فکر می کردم . چهار بار بیدار شدم و ترکیب های مختلفی را انتخاب کردم.
من به آنها افتخار می کنم . وقتی هر بازیکن را به طور انفرادی تجزیه و تحلیل می کردم، فکر می کردم چرا او نتواند بازی کند.
پیروزی 6-1 منچستریونایتد مقابل شالکه در مجموع دو دیدار، بهترین پیروزی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان محسوب می شود. آنها اکنون باید در فینال مقابل بارسلونا قرار بگیرند و به این ترتیب فینال سال 2009 تکرار می شود.
با توجه به ستایش هایی که از بارسلونا به دلیل بازی های هجومی شان می شود، فرگوسن تایید کرد که تیمش برای قهرمانی کار دشواری دارد.
من فکر می کنم آنها بی تردید بهترین تیم حال حاضر دنیا هستند. از آنها انتظار زیادی می رود. من از دیدن بازی آنها لذت می برم و فکر می کنم آنها در نیمه نهایی بدشانس بودند وگرنه باید با گل های بیشتری به پیروزی می رسیدند.

------------------

منچستر حريف بارسلونا شد؛ تكرار فينال رم

ديدار تيم*هاي منچستر يونايتد انگليس و شالکه آلمان از دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد با داوري پدرو اوليويرا گارسيا پرتغالي آغاز شد که در پايان منچستر با نتيجه 4 بر يک به برتري رسيد و در مجموع با نتيجه 6 بر يک جواز حضور در فينال رقابت*هاي ليگ قهرمانان اروپا را کسب کرد تا حريف بارسلونا اسپانيا در اين مرحله شود.

آنتوني والنسيا در دقيقه 26، دارن گيبسون در دقيقه 31 و اندرسون در دقايق 72 و 76 گل*هاي شياطين سرخ را به*ثمر رساندند و تک گل شالکه نيز توسط خورادو در دقيقه 35 زده شد.

در اين ديدار منچستر يونايتد با تغييرات زيادي گام به ميدان گذاشت. غيبت وين روني و ريو فرديناند که در ترکيب 18 نفره نماينده انگليس حضور نداشتند و نيمکت نشيني رايان گيگز، نمانيا ويديچ و خاوير هرناندز باعث شده بود که سرآلکس فرگوسن ترکيب شياطين سرخ را متفاوت نسبت به ديدار رفت برگزيند.

منچستر با اين پيروزي پرگل حريف بارسلونا اسپانيا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد تا بار ديگر فينال سال 9-2008 ليگ قهرمانان رم تکرار شود و اين بار ومبلي شاهد جدال اين 2 غول اروپا باشد.
اين ديدار روز شنبه 28 مي (7 خرداد) برگزار مي*شود.

------------------

رالف رانگنيک: منچستريونايتد خيلي بهتر از ما بود

قرارداد فعلی نویر با شالکه در انتهای فصل 12-2011 به پایان می رسد و اخیرا نیز اعلام کرده که حاضر نیست قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و همین مسئله موجب شده تا باشگاه های زیادی برای خرید او دست به کار بشوند.
نویر همچنین شایعه حضورش در منچستریونایتد را رد کرد و اعلام کرد که قصد دارد در بوندس لیگا بماند و گفته می شود که مقصد احتمالی او بایرن مونیخ خواهد بود.
رانگنیک پس از شکست 4-1 تیمش مقابل منچستریونایتد در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اظهار امیدواری کرد که نویر در این تیم بماند و به خبرنگاران گفت:" در مورد نویر در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست. او قرارداد و ما امیدواریم در تیم بماند. ما به ران روبرت زیلر (دروازه بان هانوفر) فکر نمی کنیم چون نویر را داریم.
او همچنین در مورد شکست سنگین تیمش در الدترافورد گفت:" ما شروع خوبی داشتیم. در 25 دقیقه ابتدایی ما بیشتر توپ را در اختیار داشتیم اما روی یک پاس اشتباه گل اول را دریافت کردیم.
در چنین سطحی نمی توانید چنین اشتباهاتی مرتکب شوید. بعد از این گل بازی به مسیر دیگری رفت. باید گفت منچستریونایتد برای ما حریف خیلی بزرگی بود.

-----------

فن در سار: بايد با شيوه اي متفاوت در فينال چمپيونزليگ حاضر شويم.

ادوين فن در سار، دروازه بان باتجربه شياطين سرخ، از پيروزي 6-1 تيمش مقابل شالکه در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به عنوان يک نتيجه عالي ياد کرد اما به هم تيمي هايش هشدار داد اگر مي خواهند قهرمان اين رقابت ها شوند، بايد از شکست شان در فينال چمپيونزليگ سال 2009 مقابل بارسلونا درس بگيرند.

شاگردان فرگوسن با پیروزی مقابل شالکه و رسیدن به فینال این رقابت ها باید یک بار دیگر مقابل بارسلونا قرار بگیرند.
فن در سار که یکی از معدود بازیکنان اصلی شیاطین سرخ بود که در دیدار شب گذشته به میدان رفت، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" عالی بود. البته با توجه به نتیجه دیدار رفت ما از موقعیت بسیار خوبی برخوردار بودیم و به همین دلیل توانستیم با چند تغییر، بازیکنان اصلی مان را برای دیدار یکشنبه آماده نگه داریم.
شما احساسات بارسلونایی ها را از رسیدن به فینال دیدید و به نظرمی رسد ما خیلی خوشحال نشدیم. این به آن خاطر بود که رقابت شدیدی بین رئال و بارسا وجود دارد. در حالی که ما خیلی راحت به فینال رسیدیم."
با رسیدن بارسا و منچستریونایتد به فینال لیگ قهرمانان، دیدار فینال سال 2009 تکرار شد، دیداری که آبی و اناری ها در آن 2-0 به پیروزی رسیدند و فن در سار معتقد است باید از این شکست درس بگیرند.
آنها (بارسا) خیلی خوب هستند و کار دشواری در پیش داریم. آنها این مسئله را در فینال سال 2009 نشان دادند. ما باید نشان دهیم از آن دیدار درس گرفته ایم و با شیوه ای متفاوت بازی کنیم."

بازی در فینال چمپیونزلیگ، آخرین بازی فن در سار برای یونایتدها خواهد بود و او اظهار امیدواری کرد که با قهرمانی به کارش پایان بدهد.

" فکر می کنم این برای باشگاه، بازیکنان و هواداران معنای زیادی خواهد داشت. این موقعیت بسیار خوبی است و با توجه به اینکه بازی در ومبلی برگزار می شود، امیدواریم که بهتر از دو سال قبل نتیجه بگیریم."

----------

الکس فرگوسن: براي ديدار فينال با مورينيو مشورت مي کنم

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، پس از رسيدن تيمش به فينال چمپيونزليگ اعلام کرد دليلي براي ترسيدن از بارسلونا وجود ندارد.

او در کنفرانس مطبوعاتی شب گذشته اش گفت:" فکر نمی کنم لازم باشد با ترس و لرز مقابل بارسلونا قرار بگیرم. بارسلونا تیم بسیار خوبی است و ما مقابل تیم بسیار فوق العاده ای قرار خواهیم گرقت اما فکر نمی کنم دلیلی برای ترس وجود داشته باشد. در واقع نباید بترسیم. باید راه حلی برای بازی مقابل آنها پیدا کنیم."
سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد در انتظار دیداری با کیفیت و کلاسیک در ومبلی است و اعلام کرد که از مورینیو برای دیدار مقابل بارسلونا مشورت خواهد گرفت.
در مورد بازی های آنها در این فصل به اندازه کافی صحبت شده است و من بازیهای زیادی از آنها در این فصل دیده ام اما من اطلاعاتی هم از مورینیو خواهم گرفت زیرا اطلاعات او در این مورد بسیار کارآمد است."
او همچنین در مورد برگزاری دیدار فینال در ومبلی گفت:" ومبلی یک زمین بی طرف است اما انتظار دارم هواداران ما در این دیدار بیشتر باشند و ما شرایط بهتری برای بازی در این ورزشگاه داشته باشیم."

----------

تئاطر رویاها پایان کار 16 ساله رائول در ليگ قهرمانان

در زندگي هر چيزي روزي به پايان مي رسد و ديدار شب گذشته شالکه مقابل منچستريونايتد، آخرين ديدار رائول، شماره 7 دوست داشتني آبي ها، در ليگ قهرمانان بود. رائول کارش در اين رقابت ها را در "تئاتر روياها" به پايان رساند.

رائول اولین بازی اش در لیگ قهرمانان را روز 13 سپتامبر 1995، یعنی 16 سال قبل، انجام داد و آخرین دیدارش نیز روز 4 می 2011 اتفاق افتاد. او کارش را با رئال مادرید آغاز کرد و با پیراهن شالکه با این رقابت ها خداحافظی می کند. رائول 144 بازی در لیگ قهرمانان انجام داد که تنها 12 بازی آخر آن با شالکه بود. او همچنین بهترین گلزن این رقابت هاست (66 گل با رئال و 5 گل با شالکه). او اکنون با نزدیک ترین تعقیب کننده اش یعنی رود فن نیستلروی 5 گل فاصله دارد. در دیدار شب گذشته حتی طرفداران منچستریونایتد هم این ستاره اسپانیای را مورد تشویق قرار دادند و رانگنیک هم اجازه داد تا او در آخرین بازی اش در لیگ قهرمانان تا پایان در زمین بماند. حتی گواردیولا، سرمربی بارسلونا که از دوستان رائول است، در پایان بازی، دقایقی ایستاده او را تشویق کرد.

----------------

حضور گوارديولا در اولدترافورد

ديدار تيم*هاي منچستر يونايتد انگليس و شالکه آلمان از دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد برگزار شد و پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا اسپانيا از نزديک نظاره گر اين بازي است.
مردان گوارديولا شب گذشته در مجموع با برتري 3 بر يک مقابل رئال مادريد جواز حضور در فينال را بدست آوردند و بايد با يکي از اين 2 تيم در مرحله نهايي بازي کنند.

-------------

رایان گیگز: حالا بهترین فرصت برای انتقام از بارساست

رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، معتقد است رسیدن به فینال چمپیونزلیگ، فرصت خوبی برای گرفتن انتقام شکست مقابل بارسا در سال 2009 است.

یونایتدها شب گذشته با پیروزی 4-1 مقابل شالکه در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، به فینال رسیدند و باید روز 28 می در ومبلی مقابل بارسلونا قرار بگیرند.

تیم سر الکس فرگوسن دو سال قبل در همین مرحله 2-0 مغلوب بارسا شد و از رسیدن به قهرمانی چمپیونزلیگ بازماند.

اما گیگز امیدوار تیمش ابن بار حریف اسپانیایی را شکست دهد. او به خبرنگاران گفت:" وقتی در یک فینال شکست می خورید، همیشه به دنبال انتقام هستید. مشکل ما در فینال رم این بود که نتوانستیم نمایش همیشگی مان را ارائه دهیم.
امیدوارم این بار در ومبلی جبران کنیم. امیدوارم بتوانیم در فینال نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم. آنها تیم خوبی هستند و بهترین بازیکنان دنیا را در اختیار دارند و این اکنون بزرگترین مشکل ماست. ما باید به به زمین برویم و نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم.

این برای ما بسیار مهم است که به عنوان یک تیم انگلیسی در فینال ومبلی حضور داریم. ومبلی یک ورزشگاه فوق العاده و تاریخی است. منچستریونایتد در این ورزشگاه اولین جام اروپایی اش را به دست آورده و ما امیدواریم این کار را تکرار کنیم.

رسیدن به فینال چمپیونزلیگ یک دستاور بزرگ است زیرا ما در چهار سال گذشته، 3 بار به فینال رسیدیم."

-------------------------

هم اکنون منتظر فینال لیگ قهرمانان اروپا باشید . شیطان های تاریخ , تاریخ رو رقم خواهند زد :138:

The Shadow
05-05-2011, 03:06 PM
اول از همه پیروزی مقتدرانه و صعود منچستر یونایتد به خانه ی خودش یعنی ومبلی رو تبریک میگم . واقعاً قشنگ بازی کردن و امیدوارم همین بازی قشنگ رو هم در مهمترین بازی فصل یعنی 8 می فینال چلسی و یونایتد ببینیم !

یه چیزی که برام واقعاً جالب بود حضور گواردیولا در اولدترافورد بود ! بیچاره این همه راه اومده بوده منچستر رو آنالیز کنه ، فرگوسن آچمزش کرد و تاکتیک متونع با بازیکنای فرعی رو بازی داد و گواردیولا از دست کشیدن به سرش و باز بودن دهنش مشخص بود که احساس بدی داره از اینکه وقتش رو تلف کرد و اومد منچستر تا هیچ چیزی از بازی تیم فرگوسن حالش نشه !!! :d

The Shadow
05-05-2011, 04:34 PM
این هم عکس زیبا که نشان دهنده ی فینال لیگ قهرمانان 2011 بین یونایتد و بارسا هست

El Residente
05-05-2011, 08:44 PM
پژمان با این آچمز شدن گواردیولا خیلی حال کردم !! :d دمت گرم !! :d

بازی تو انگلیسه !! امیدوارم طرفدار های تیم هایی مثل لیورپول ( آق آرمان با تو ام !! :d ) و مخصوصا تیم های لندنی یعنی چلسی و آرسنال تو این بازی از منچستر طرفداری کنن !! طرفدارای انگلیسی این تیم ها هم باشگاه رو پر کنن !! انتقام نزدیک هست !! و همچنین خداحافظی رویایی برای اسطوره منچستر ادوین ون در سار !!!

سر الکس هم بهتره از مورینیو مشورت نخواد !! :d مورینیو اگه طبیب بود سر خودشو دوا می کرد !! :d

و در آخر باید بگم ( اندرسون > لیونل مسی !!!! ) :d :x

بزودی ...

The Shadow
05-05-2011, 09:04 PM
پژمان با این آچمز شدن گواردیولا خیلی حال کردم !! :d دمت گرم !! :d

بازی تو انگلیسه !! امیدوارم طرفدار های تیم هایی مثل لیورپول ( آق آرمان با تو ام !! :d ) و مخصوصا تیم های لندنی یعنی چلسی و آرسنال تو این بازی از منچستر طرفداری کنن !! طرفدارای انگلیسی این تیم ها هم باشگاه رو پر کنن !! انتقام نزدیک هست !! و همچنین خداحافظی رویایی برای اسطوره منچستر ادوین ون در سار !!!

سر الکس هم بهتره از مورینیو مشورت نخواد !! :d مورینیو اگه طبیب بود سر خودشو دوا می کرد !! :d

و در آخر باید بگم ( اندرسون > لیونل مسی !!!! ) :d :x

بزودی ...

`````````````````````````````````

امیر جان به تعصب انگلیسی که تو دنیا حرف اول رو میزنه شک داری ؟؟؟ مثل اینکه قراره منفور ترین تیم اروپا بیاد در فوتبالی ترین و پاک ترین شهر فوتبالی دنیا ! نه تنها طرفداران لندنی چلسی و آرسنال و تیم های دیگه مثل تاتنهام و اورتن و نیوکاسل و ... میان بلکه بزرگترین دشمن منچستر یعنی لیورپولی ها هم برای دفاع از فوتبال انگلیس در ورزشگاه حاظر میشن !

یعــنی بارسلونا ، کــــ...ت پارَس :d

SASAN
05-07-2011, 03:51 PM
فرگوسن: با غلبه بر چلسي به همه ترديدها پايان مي*دهيم

به نقل ديلي*ميل، از سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در جدال با رقيب سرسختي همانند چلسي، با کسب پيروزي به همه ترديدهايي که در مورد قهرماني*مان بوجود آمده، پايان مي*دهيم. از ابتداي فصل بيشترين سزاواري براي کسب مقام نخست داشته*ايم. اکنون ديداري بسيار حساس پيش آمده که لياقت خود را به بهترين شکل ممکن اثبات کنيم.

اين مربي اظهارات فوق را در آستانه جدال هفته سي*وششم ليگ برتر که فردا در ورزشگاه اولدترافورد برگزار مي*شود بيان کرد. فرگوسن که تيمش اينک با 73 امتياز در صدر جدول قرار دارد، پس از آنکه هفته گذشته به خاطر باخت يک بر صفر از آرسنال،* فاصله امتيازات تيمش با *آبي*هاي استامفوردبريجي به سه امتياز کاهش يافت، فشار زيادي از سوي رسانه*ها مبني بر احتمال کسب عنوان رقيب را در روزهاي اخير تحمل کرد.
اين مربي 69 ساله افزود: اکنون يکبار ديگر وقت آن رسيده که بگويم بهترين هستيم. قدر مسلم با برد برابر حريف اين نکته را به منتقدين خود نشان خواهيم داد.

////

اسکولز: چه مربي اي بهتر از فرگوسن آرامش مي دهد؟

شیاطین سرخ روز یکشنبه میزبان چلسی خواهند بود و این در حالی است که تنها 3 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.اسکولز در صحبتهایش به اهمیتی که فرگوسن در برقراری آرامش در رختکن تیمش دارد، اشاره کرد و به اینساید یونایتد گفت:«نمی دانم که آیا مربی دیگری هست که در طول رقابتهای این فصل این آرامش را به بازیکنانش داده باشدیا نه.ولی فرگوسن تاثیر خیلی زیادی در آرامش ما دارد. با نزدیک شدن به بخش پایانی رقابتهای این فصل ، هیچ مربی ای بهتر از فرگوسن نیست.فرگوسن نزدیک 20 سال است که همیشه برای جام قهرمانی جنگیده.به همین خاطر همیشه می داند که به دنبال چیست و چطور باید ما را در این مسیر هدایت کند.»

اسکولز در ادامه به این نکته اشاره کرد که هم تیمی هایش مثل فصل گذشته، عطش قهرمانی دارند و معتقد است که ناکامی یونایتد در دستیابی به جام قهرمانی در فصل گذشته، به آنها عزم راسخی داده است:« ما مثل سال گذشته عطش داریم ولی این اصلا خوب نیست که ببینی تیم دیگری قهرمانی را جشن می گیرد. قطعا می خواهیم که امسال ما جام قهرمانی را به خانه ببریم.»

////

منچستريونايتد - چلسي؛ جنگ قهرماني در اولد*ترافورد

در شرايطي که منچستر با 73 و چلسي با 70 امتياز در رده اول و دوم جدول مسابقات حضور دارند و در فاصله سه هفته به پايان فصل جاري اين پيکارها،* تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن بطور آشکار از بخت زيادي براي کسب مقام نخست برخوردار است؛ ولي کارشناسان اعتقاد دارند نبرد اين دو برابر هم که فردا شب (يکشنبه) در ورزشگاه اولد*ترافورد انجام خواهد شد، در عمل تکليف فاتح اين دوره را مشخص مي*کند.

اين باور به لحاظ وضعيتي است که دو تيم در هفته*هاي اخير داشته*اند. از يک سو وقتي شياطين سرخ از سه هفته قبل با تساوي بدون گل مقابل نيوکاسل يونايتد دچار لغزش اوليه شدند، پيشتازي مطلق آنان کمرنگ* شد. اين حالت از زماني که هفته قبل آرسنالي*ها در بازي تهاجمي در الامارات، منچستريونايتد را يک بر صفر شکست دادند،* پايه*هاي قدرت فرگوسن و بازيکنانش را لرزان*تر از هر زمان ديگري کرد.

از طرفي چلسي در پنج هفته اخير به 15 امتياز رسيد و اوج*گيري محسوسي داشت تا جايي که در شرايط نزديک به فصل قبل که به مقام نخست رسيد، ظاهر شد.
ظهور اين دو وضعيت متفاوت نزد دو تيم، سبب شد سرخ*هاي اولدترافوردي دچار هراس شوند و در مقابل شاگردان کارلو آنچلوتي، از روحيه*اي مضاعف برخوردار بوده تا بلکه در واپسين روزهاي فصل،* بتوانند بخت تکرار قهرماني را پيدا کنند.

در اين حال حتي آرسنال خود با غلبه بر يونايتدي*ها،* نيز بختي اندک براي دسترسي به مقام قهرماني را پيدا کرد.
با توجه به چنين فضايي، مسابقه برگشت من*يونايتد و چلسي انجام مي*شود. ضمن آنکه اين نکته را نيز در عين حال بايد در نظر گرفت، بازيکنان تحت امر آنچلوتي انگيزه جبران باخت 2 بر يک بازي رفت را نيز دارا هستند.

////

فرگوسن:شايد مقابل چلسي هم تغييراتي داشته باشيم

تيم*هاي منچستريونايتد و چلسي در هفته سي و ششم رقابت*هاي ليگ برتر انگليس در حالي به مصاف هم مي*روند که سه امتياز اين بازي مي*تواند سرنوشت قهرمان فصل جاري رقابت*ها را مشخص کند.

فرگوسن که قصد ندارد انديشه*هايش را پيش از آغاز بازي براي حريف مشخص کند، درباره اين بازي گفت: مقابل شالکه با چند تغيير اساسي وارد ميدان شديم و نتيجه خوبي هم گرفتيم. شايد لازم باشد براي بازي با چلسي هم يک يا دو بازيکن را در تيم عوض کنيم.

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ با اشاره به بازي گذشته مقابل چلسي در ليگ قهرمانان اروپا عنوان کرد: در بازي*هاي حذفي هم تغييراتي داشتيم و از پارک جي سونگ به جاي ناني استفاده کرديم که جواب داد.

فرگوسن در پايان گفت: با توجه به شرايطي که دو تيم در جدول دارند نتيجه گرفتن در اين بازي مي*تواند خيال ما را براي بازي*هاي دو هفته آتي آسوده کند.

تيم منچستريونايتد و چلسي در هفته سي و ششم رقابت*هاي ليگ برتر انگليس يکشنبه در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف هم خواهند رفت.

////

گری نویل: دیدار مقابل چلسی می تواند به یکی از دیدارهای کلاسیک منچستریونایتد تبدیل شود

مدافع سابق منچستریونایتد، معتقد است دیدار فردای شیاطین سرخ و چلسی یک دیدار کلاسیک خواهد بود.

کاپیتان سابق یونایتدها که سه ماه قبل از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، اعتقاد دارد دیدار پیش روی دو تیم بزرگ جزیره، همه فاکتورهای لازم برای تبدیل شدن به یک دیدار تاریخی را دارد.

با توجه به کاهش اختلاف بین چلسی و منچستریونایتد از 15 به سه امتیاز، نویل می داند که تیمش دیگر فرصتی برای اشتباه ندارد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" اینکه جلو برویم و خودمان را امتحان کنیم، همیشه یکی از اهداف ما بوده است. اگر ما مقابل آرسنال به پیروزی می رسیدیم یا امتیاز کسب می کردیم، آنگاه از حساسیت دیدار یکشنبه اندکی کاسته می شد.

منچستریونایتد هیچ وقت به دنبال کارهای آسان نیست. دیدار روز یکشنبه دیدار بسیار بزرگ است. یکی از آن دیدارهایی است که فشار زیادی به بازیکنان وارد می شود، شور و اشتیاق زیادی در آن وجود دارد و طرفداران با اشتیاق زیادی به این بازی خواهند آمد.

همه چیز برای انجام یکی از آن بازی های بزرگ منچستریونایتد فراهم است. در مقابل چلسی ما می توانیم یکی از بهترین اتمسفرها را در الدترافورد داشته باشیم. این یک فرصت استثنایی است.این احساس من است و به همین دلیل در انتظار دیدار یکشنبه هستیم.

تا زمانی که بازیکنان از اهمیت این دیدار آگاه باشند و با شور و هیجان پای به این دیدار بگذارند، ما بیش از هر تیم دیگری شانی قهرمانی خواهیم داشت. قهرمانی در دست ماست."

////

فرگوسن: نگرانی بزرگ ما در بازی با چلسی، تصمیمات اشتباه هوارد وب است

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته بزرگ*ترین نگرانی*اش برای دیدار با چلسی، تصمیمات اشتباه هوارد وب است.

داور فینال جام جهانی قضاوت این دیدار حساس را به عهده خواهد داشت. فرگوسن می*گوید: «او بهترین داور است، و تردیدی در آن نیست.

اما گرفتن تصمیم اشتباه بی*تردید نگرانی بزرگ ماست.

ما بازیکنانی داریم که کارشان را به خوبی انجام دهند. تنها امیدواریم که نوبت تیم ما شود که اندکی بخت داشته باشد.»

مربی 69 ساله می*گوید بازی با چلسی برای مردان کارلو آنچلوتی بسیار دشوار خواهد بود: «هر فردی که به اولدترافورد می*آید باید بداند که بازی دشواری پیش رو دارد. هر تیمی که به اولدترافورد می*آید برنامه*ای دارد.

چیزی که مهم است این است که چه رویکردی به بازی داشته باشیم و چطور بازی کنیم. فرم ما در خانه خیلی خوب بوده. در تمامی فصل تنها دو امتیاز در خانه از دست داده*ایم و این رکورد یکی از بهترین*های اروپا است.

نمی*دانم که در هر هفته چقدر از چلسی پیش بوده*ایم، این مهم نیست.

مهم نیست یکشنبه پیش، یا چهار یکشنبه پیش چه شد، یا چهار ماه یا چهار سال پیش چه اتفاقی افتاد. ما فعلا در این مرحله هستیم.

ما سه امتیاز پیش هستیم، و تفاضل گل ما با چلسی برابر است. ما در خانه با آنها بازی می*کنیم و سه بازی مانده – دو بازی در خانه و یکی هم خارج از خانه.»

اگر یونایتد این فصل قهرمان شود قهرمانی نوزدهم خود را در لیگ کسب کرده و از این حیث لیورپول را پشت سر می*گذارد و تبدیل به پرافتخارترین تیم لیگ می*شود.

فرگوسن می*گوید: «از نظر شخصی این هیچ معنایی ندارد. این بیشتر به درد سابقه باشگاه می*خورد.

این مانند جام باشگاه*های اروپا است. رئال مادرید و میلان بیشترین قهرمانی را دارند و سپس نوبت به لیورپول، آژاکس و بایرن مونیخ می*رسد. ما هم باید در این جمع باشیم.»

فرگوسن در سال 1986 مربی یونایتد شد و می*گوید باور نمی*کرد که رکورد 18 قهرمانی لیورپول را پشت سر بگذارد: «نه، بی*تردید در آن هنگام چنین چیزی را تصور نمی*کردم. هدف این بود که به سطح لیورپول برسیم و موفق باشیم.

من آمدم تا قهرمانی کسب کنم. هنگامی که قهرمانی کسب کردیم باشگاه اوج گرفت.

دوره*ای فوق*العاده را این جا گذراندم و هر کسی باشد تمایلی ندارد تعداد قهرمانی*هایش را بشمارد.

قهرمان شدن و اول شدن همیشه هدف ما بود.»

////

فردیناند: در این برهه از فصل با لمپارد حرف نمی*زنم

ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد پیش از دیدار با چلسی تمام ارتباطاتش با فرانک لمپارد، دوست دیرینش را قطع کرده است.

این دو بازیکن در گذشته در وستهم هم*بازی بودند و در تیم ملی انگلیس هم کنار هم هستند. فردیناند می*گوید آنها توافقی نانوشته دارند تا در اواخر فصل با هم حرف نزنند.

فردیناند می*گوید: «در این برهه از فصل، من و فرانک حقیقتا حرفی به هم نمی*زنیم.

این توافقی نانوشته بین ماست. در طول فصل مرتبا به هم پیامک می*فرستیم اما وقتی به پایان نزدیک می*شویم، اگر هر دو در کورس قهرمانی باشیم هیچ حرفی بین ما رد و بدل نمی*شود.»

یونایتد دارد به رکورد 19 قهرمانی در لیگ می*رسد و فردیناند می*گوید بازیکنان روی قهرمانی تمرکز کرده*اند، نه روی گرفتن رکورد لیورپول: «در ابتدای فصل همه می*گفتند ما یا چلسی قهرمان می*شویم.

آرسنال روند خوبی داشت اما آن را از دست داد. حتی پس از دیدار یکشنبه هم دو دیدار بزرگ داریم، و به نظرم این بازی سرنوشت*ساز نیست، اما به هر حال نقش مهمی در قهرمانی دارد.

فکر کردن به قهرمانی نوزدهم برای ما عامل مهمی نیست. ما تنها می*خواهیم فاتح لگی شویم.

چند بازیکن هستند که هنوز قهرمان لیگ نشده*اند و چند نفر مانند رایان گیگز و پل اسکولز هم قهرمانی*های زیادی به دست آورده*اند. ما در نقاط متفاوت طیف هستیم اما اشتیاق ما برای موفقیت یکسان است.»

////

فرگوسن: اگر چلسی را ببریم قهرمان می شویم

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته به بازیکنان تیمش اطمینان دارد.

یونایتد قرار است با چلسی دیدار کند. مردان کارلو آنچلوتی از ماه مارس تاکنون فاصله را با یونایتد کمتر کرده*اند و از 15 امتیاز به تنها 3 امتیاز رسانده*اند، و اگر یونایتد را ببرند با تفاضل گل بیشتر صدرنشین می*شوند.

فرگوسن می*گوید: «اگر ببریم، به نظرم قاعدتا قهرمان لیگ می*شویم. رکورد خانگی ما رویایی است و احتمالا در اروپا بهترین است، و باید در روز یکشنبه هم این روند ادامه یابد.»

شیاطین سرخ در خانه از ماه آوریل تاکنون شکستی نخورده*اند، اما مربی سابق آبردین می*گوید حریف در دیدار دو تیم در استمفورد بریج نشان داد چه اراده*ای دارد. چلسی باخت را با پیروزی مقابل یونایتد عوض کرد و فرگوسن می*گوید: «آن نتیجه مقابل ما باعث شد روند آنها تغییر یابد. باخت ما مقابل آرسنال هم درها را به رویشان باز کرد.

قهرمانی در این لیگ دشوار است، و این را می*دانیم چون 19 سال است درگیر کورس قهرمانی هستیم.»

---------------------
به اميد 19همين قهرماني منچستر در ليگ جزيره و شكستن ركورد ليورپول :138:

The Survivor
05-07-2011, 04:07 PM
گیگز: ما برای گل زدن و پیروزی به میدان می رویم

رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، تاکید کرد که تیمش در دیدار حساس یکشنبه مقابل چلسی به دفاع مطلق روی نخواهد آورد.

در حال حاضر اختلاف دو تیم در صدر جدول سه امتیاز است و نتیجه دیدار یکشنبه آنها تاثیر زیادی در تعیین قهرمان این فصل لیگ برتر دارد.

در صورتی که چلسی بتواند در این دیدار به پیروزی برسد، به دلیل تفاضل گل بهتر در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت ها به صدر جدول صعود می کند.

نتیجه تساوی نیز اختلاف سه امتیازی دو تیم را حفظ خواهد کرد و به نفع یونایتدها خواهد بود اما گیگز تاکید کرد که هدف تیمش پیروزی در این دیدار مهم است.

او در گفتگو با نشریه میرر گفت: فکر می کنم بسیار خطرناک است که بخواهید در مقابل تیمی مانند چلسی تنها بخواهید شکست نخورید زیرا آنها می توانند دروازه شما را باز کنند.

ما تهاجمی بازی خواهیم کرد زیرا منچستریونایتد همیشه در الدترافورد این طور بازی کند. طرفداران هیچ شیوه دیگری را نمی پذیرند.

اگر ما برای ۱۰ یا ۱۵ دقیقه عقب بکشیم، هواداران ناراحت می شوند بنابراین ما برای گل زدن و پیروزی به میدان می رویم.

هر دو تیم می دانند اگر منچستریونایتد پیروز شود، رقابت قهرمانی عملا تمام است و به همین دلیل ما به دنبال پیروزی هستیم.

البته پیروزی در این دیدار بسیار دشوار است زیرا آنها تیم بزرگی هستند اما ما نیز در شرایط خوبی قرار داریم و همیشه در ورزشگاه خودمان نتایج خوبی می گیریم.

××××××××
××××
××

چــیــچــاریــتــو : قهرمانی یک پایان عالی برای من است

خاویر هرناندز، مهاجم جوان منچستریونایتد، معتقد است قهرمانی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر، بهترین پایان برای یک فصل موفقیت آمیز است.

این مهاجم ۲۲ ساله مکزیکی در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد بسیار فراتر از انتظارات ظاهر شد و ۱۲ گل در لیگ برتر و ۱۸ گل در همه رقابت هایی که به میدان رفت به ثمر رساند.

این بازیکن سابق چیواس گوادالاخارا که بسیاری او را با نام مستعار چیچاریتو می شناسند، سخت به دنبال قهرمانی در رقابت های لیگ برتر است و در مصاحبه با نشریه اختصاصی باشگاه منچستریونایتد، “یونایتد اینساید” گفت: این قهرمانی می تواند معنای زیادی داشته باشد. من می خواهم این قهرمانی را به دست بیاورم و این جام را بالای سر ببرم. این پایانی عالی برای اولین فصل حضور من در اینجا خواهد بود.

بازیکن یونایتد بودن خود به معنای پیروزی است. شما نمی توانید به شکست یا تساوی فکر کنید. این شیوه ای است که به ما کمک می کند تا به قهرمانی برسیم.

ما نباید اشتباهات احمقانه مرتکب شویم تا از بیشترین شانس برای قهرمانی برخوردار باشیم. باید در هر دیدار طوری بازی کنیم که انگار آخرین بازی ماست.

SASAN
05-10-2011, 07:28 AM
فرگوسن به اسنايدر هفته*اي 200 هزار پوند مي**پردازد

باشگاه منچستريونايتد از مدت*ها قبل براي جذب وسلي* اسنايدر ابراز تمايل کرد. با توجه به اخبار موجود به*نظر مي*رسد توافق* ابتدايي براي اين منظور صورت گرفته است.
يک مقام مرتبط به منچستري*ها در اين باره گفت: براساس توافقات صورت گرفته، سرآلکس فرگوسن سرمربي منچستر مي*کوشد تا هرچه سريع*تر پاسخ قطعي خانواده گليزرها به عنوان مالک منچستر را در اين زمينه دريافت کند تا براي جذب بازيکن تيم هلند، وارد عمل شود.
سرمربي اسکاتلندي 69 ساله اولدترافوردي*ها در صورت دريافت پاسخ مثبت، مي*خواهد حقوق هفتگي بالغ بر 200 هزار پوند را براي بازيکن دو فصل گذشته اينترميلان ايتاليا در نظر گيرد.
اين مربي بر اين باور است کمربند مياني تيمش با وجود بازيکن تحت قرارداد تيم ايتاليايي، بيش از پيش محکم خواهد شد.

---------

تعظيم فرگوسن به هواداران:آنها تماشاگراني رويايي هستند

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد پس از پیروزی دو بر یک تیمش مقابل چلسی به تماشاگران تعظیم کرد.

فرگوسن در آستانه رسیدن به دوازدهمین قهرمانی خود با یونایتد است؛ عنوانی که برای اولین بار در سال 1993 آن را به دست آورد و آنها تنها یک امتیاز از دو دیدار باقی*مانده با بلکبرن و بلکپول می*خواهند.

یونایتد می*تواند فصل را با دو جام به پایان ببرد، البته اگر بارسلونا را در فینال لیگ قهرمانان در 28 می ببرد.

فرگوسن درباره تعظیمی که به هواداران کرد گفت: «این نشانی از تشکر من از آنها بود. آنها در نهایت شکوه و وقار بودند، به ویژه در 10 یا 15 دقیقه پایانی دیدار.

آنها تماشاگرانی رویایی هستند.»

فرگوسن درباره بازی گفت: «به نظرم درخشان ظاهر شدیم. شروعی فوق*العاده داشتیم و حقیقتا عالی کار کردیم.

نمایش تیمی ما خوب بود. هنگامی که توپ را روی گل آنها از دست دادیم، کمی عصبی شدیم اما طرفداران بسیار به ما کمک کردند.

ما به فرصت*سازی ادامه دادیم و وین رونی می*توانست امروز شش گل بزند.»

طرفداران هم از فرگوسن تشکر کردند. یونایتد در 18 دیدار لیگ برتر در اولدترافورد در این فصل 17 بازی را برده. آنها در آستانه گرفتن رکورد لیورپول و تبدیل شدن به پرافتخارترین تیم لیگ انگلیس هم هستند.

هنگامی که فرگوسن در سال 1986 به یونایتد پیوست آنها هفت قهرمانی داشتند و لیورپول 16 قهرمانی. فرگوسن وعده داده بود و گفته بود: «لیورپول را از روی تخت سلطنت به کنار می*اندازیم.»

او حالا می*گوید: «تبدیل شدن به موفق*ترین تیم این کشور در زمینه قهرمانی رویایی است.

هنگامی که به این جا آمدم اگر چهار یا پنج سال می*ماندم خوشحال می*شدم. گذاشتن پایه*های باشگاه طول کشید، اما هنگامی که اولین قهرمانی را کسب کردیم، در باز شد و ما بهتر شدیم و بهتر شدیم و بهتر شدیم.»

Kaj
05-11-2011, 03:15 AM
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاکيد کرد که تيمش مي تواند در فينال ليگ قهرمانان اروپا براي بارسلونا دردسر ساز شود.

یونایتدها با پیروزی 6-1 مقابل شالکه در مجموع دو دیدار مرحله نیمه نهایی پای به فینال ومبلی گذاشتند در حالی که آبی و اناری ها در این مرحله 3-1 از سد رقیب دیرینه شان، رئال مادرید گذشتند. فرگوسن در گفتگویی گفت:" بی تردید بارسلونا در حال حاضر تیم بسیار بزرگی است. همه می دانند بارسلونا چه تیم بزرگی است اما منچستریونایتد با بازیکنانی در این فینال شرکت می کند که می توانند برای هر تیمی دردسرساز شوند.
ما بازیکنان تهاجمی ای داریم که می توانند برای بارسلونا مشکل ایجاد کنند. امیدوارم فینال هیجان انگیزی باشد. "

سرمربی اسکاتلندی همچنین از نمایش های تیمش در رقابت های این فصل اظهار خوشحالی کرد و گفت که گواردیولا باید پیش از فینال خیلی در مورد ترکیبی که روانه میدان می کند، فکر کند.
" همه می گویند این تیم منچستریونایتد، تیم خوبی نیست و اینکه ما مثل این تیم یا آن تیم نیستیم. اما ما بیش از هر تیم دیگری گلزنی کرده ایم.

ما در دیدارهای خانگی فوق العاده بودیم. ما در اروپا شکست نخوردیم. ما به فینال چمپیونزلیگ رسیدیم و با تنها یک امتیاز دیگر قهرمان لیگ برتر می شویم.

آنچه ما باید انجام دهیم، یافتن راه حلی برای مشکل ژاوی، مسی و اینیستا است. همه به دنبال چنین راه حلی هستند زیرا آنها فوتبالیستهای فوق العاده ای اند اما ما هم بازیکنان بزرگی داریم."

.

SASAN
05-21-2011, 08:29 AM
فرگوسن بهترين مربي سال ليگ برتر انگليس

سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد براي نوزدهمين بار بهترين مربي سال ليگ برتر انگليس شناخته شد.

نمانيا ويديچ مدافع منچستريونايتد هم براي دومين بار به خاطر حضور مستمر و موثر در قلب دفاع تيم جايزه بهترين بازيکن را گرفت.
ويديچ و فرگوسن هر دو از جمله عوامل نوزدهمين قهرماني منچستريونايتد در ليگ برتر انگليس بودند.
اين تيم اميدوار است که با غلبه بر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا به افتخارات خود بيفزايد.

SASAN
05-21-2011, 04:20 PM
پپ گواردیولا: اسکولز بهترین بازیکن نسل خودش است

پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، پل اسکولز، هافبک باتجربه منچستریونایتد را بهترین بازیکن نسل خود معرفی کرد و اعلام کرد دو تیم بارسا و منچستریونایتد در فینال ومبلی از شانس برابر برای پیروزی برخوردارند.

دو تیم در حالی روز 28 می در ومبلی مقابل هم قرار خواهند گرفت که تیم بارسا در آخرین رویارویی اش با یونایتد در فینال رم 2-0 به پیروزی رسید.

گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت:" منچستریونایتد حریف فوق العاده ای است. آنها از این امتیاز برخوردارند که دو سال پیش مقابل ما شکست خورده اند! پیروزی مقابل چنین تیمی همیشه شما را گیج می کند.

وقتی مقابل منچستریونایتد بازی می کنید، نمی توانید برای خودتان شانس بیشتری قائل شوید. آنها تیم فوق العاده ای هستند. من آنها را تحسین می کنم.

آنها بازیکنی مانند کریس رونالدو را فرورختند اما همچنان به پیروزی های شان ادامه می دهند.

گواردیولا زمانی که برای بارسا بازی می کرد، مقابل بازیکنانی مانند اسکولز و رایان گیگز قرار گرفته بود. او در مورد این دو بازیکن گفت:" در بین همه بازیکنان منچستریونایتد، من پل اسکولز را انتخاب می کنم. او بهترین هافبک نسل خود است. من همیشه دوست داشتم کنار او بازی کنم.

SASAN
05-21-2011, 08:56 PM
به نقل از سايت رسمي goal.com اروپا »

منچستریونایتد داوید دخئا را به زودی می*خرد , منچستریونایتد به شدت به خرید این بازیکن جوان مطمئن است.

منچستریونایتد مطمئن است که داوید دخئا، دروازه*بان 17.5 میلیون پوندی اتلتیکو مادرید را در دو هفته آینده می*خرد.
سر الکس فرگوسن دخئا را به عنوان جانشینی بلندمدت و عالی برای ادوین فان*درسار در نظر گرفته و با او صحبت کرده است.
دخئا گفته بود تا پایان ماه ژوئن صبر می*کند اما سایت گل خبردار شده که این انتقال تا یک هفته پس از فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا در 28 می انجام می*شود.
دیوید گیل، مدیر اجرایی یونایتد گفت: «می*دانیم کدام دروازه*بان را می*خواهیم و در وضعیت خوبی هم برای خرید او هستیم و مطمئنیم که می*توانیم قرارداد را امضا کنیم.»
او درباره دخئا 20 ساله صحبت می*کرد که گفته بود پیشنهاد منچستریونایتد به حتی خوب است که نتواند آن را رد کند و آماده رد کردن پیشنهاد قرارداد جدید از سوی اتلتیکو است.
قرارداد او در سال 2013 به پایان می*رسد و بر سر اصول قرارداد انتقال او به یونایتد به ارزش 17.5 میلیون پوند توافق حاصل شده.
فرگوسن حتی دیدار یونایتد در خانه اسکانتورپ در جام اتحادیه را از دست داد تا برود و بازی دخئا را از نزدیک ببیند.
دلیل دیگر برای خرید دخئا این است که نماینده*های مارتن استکلنبرگ تایید کرده*اند که او به رویایش، یعنی حضور در یونایتد نمی*رسد.
دخئا که او را با ایکر کاسیاس مقایسه می*کنند در سال 2009 در تیم اتلتیکو جای خود را باز کرد و کمک کرد آنها فصل پیش لیگ اروپا را فتح کنند و سپس فاتح سوپرجام یوفا شوند.

El Residente
05-23-2011, 07:38 PM
دیوید بکهام :: هربار به این فکر می کنم که در اولدترافورد قدم خواهم برداشت مو به تنم سیخ می شود !!

دیوید بکام گفت که نمی تواند بیش از این برای پوشیدن دوباره پیراهن منچستریونایتد در دیدار مقابل یوونتوس صبر کند. این بازی برای خداحافظی گری نویل برگزار می شود.

کاپیتان سابق انگلیس بهترین دوران بازی خود را در منچستریونایتد گذراند و با امثال برادران نویل، نیکی بات، پل اسکولز و رایان گیگز عضوی از تیم اسطوره ای «کلاس 1992» بود که 15 افتخار بزرگ کسب کرد.

این بازیکن 36 ساله تیم لس آنجلس گلکسی می گوید: «پوشیدن دوباره پیراهن یونایتد احساسی است که هرگز قدیمی نمی شود.

هربار به این فکر می کنم که در اولدترافورد قدم خواهم برداشت مو به تنم سیخ می شود.

این که بتوانیم کاری برای گری و خانواده اش انجام دهیم یعنی شبی پراحساس پیش رو است.»

بکام از نویل، دوست صمیمی و هم تیمی سابقش هم تمجید کرد: «سال ها کنار او بازی کردم. ما هم اتاقی بودیم (!)، او در عروسی من ساقدوش بود و یکی از بهترین دوستان من است. منتظر دیدن بازی او هستم. پس از چند ماه بازی نکردن و تمرین کردن، بازی او جالب خواهد بود.

گری هنوز بسیار متعهد است. به همین دلیل است که به چنین دستاوردهایی در دوران بازی رسیده و طرفداران یونایتد عاشق او هستند. او استعدادی بومی است، از آن استعدادهایی که یونایتد به پرورش آنها شهره است.

او همیشه در طول این سال ها بسیار من را نصیحت می کرد و اغلب حرف های او خوب بود.

او استعدادی بزرگ و بازیکنی سخت کوش است که شایسته این شب است.»

SASAN
05-26-2011, 04:13 PM
فرگوسن : هدف ما جذب بهترين بازيکنان جهان هست

با بودجه 170 مليون پوندي گليذرها براي فصل بعد جدا كرده اند
كه در نوع خودش شگفتي قرن 21 محصوب ميشود
, فرگي قادر به هر گونه انتقالي خواهد بود .

The Survivor
05-26-2011, 09:36 PM
اورا به نصری : اگر میخواهی پادشاه شوی به منچستر بیا

پاتریس اورا، ملی پوش فرانسوی به سمیر نصری توصیه کرده که در تابستان به منچستریونایتد برود.

به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل ، این بازیکن ۲۳ ساله بر سر قرارداد جدید با آرسنال به توافق نرسیده است و در هفته های گذشته گفته می شد که او ممکن است به قهرمان لیگ برتر برود.

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد حاضر نشد در نشست خبری سه شنبه درباره این موضوع صحبت کند، اما اورا گفت: «من از علاقه یونایتد به سمیر نصری آگاهی ندارم. در هر حال او باید درک کند که اگر می خواهد به یونایتد بیاید فرصتی برای اشتباه ندارد.هر سال ما برای قهرمانی بازی می کنیم.

این فرهنگ منچستریونایتد است. این جا تضمین می شود که قهرمانی به دست می آورید. من پنج سال است در این باشگاه بازی کرده ام و یادم نمی آید چند قهرمانی به دست آورده ایم: ۱۳؟ ۱۵؟شاهزاده کوچک (لقب نصری)، اگر می خواهی پادشاه شوی، بدان که باید به کجا بروی.»

نصری در سال ۲۰۰۸ از مارسی به آرسنال پیوست. قرارداد فعلی او تا تابستان ۲۰۱۲ اعتبار دارد.

ŠÄÉËĐ
05-27-2011, 11:21 PM
گفت و گو با چیچاریتو:نمی خواهم مسی باشم؛یک فوتبالیست ساده ام

تنها یک فصل از حضور خاویرارناندس در ترکیب منچستریونایتد می گذرد ولی بلافاصله مبدل به یکی از بازیکنان کلیدی فرگوسن شد.خیلی ها او را یکی از تهدیدهای یونایتد در دیدار فینال می دانند.

در اولین فصل حضورت در منچستر،20 گل زدی و جایزه بهترین بازیکن سال «سر مت باسبی»را مال خودت کردی. چطور توانستی در طول مدت کوتاه این قدر در یونایتد جا بیفتی؟

تمام آنچه برایم اتفاق افتاد فوق العاده است.احساس خوشبختی می کنم وخدا را شکر می کنم. از خانواده ام که به من کمکهای زیادی کردند هم متشکرم.

گواردیولا و مسی اخیرا گفتند که تو یک پدیده ای.نظرت دراین باره چیست؟

به خاطر تمام این تعریفها تشکرمی کنم.این فوق العاده است که افسانه های فوتبال در این سطح و اندازه و با این کارنامه های درخشان از من نام ببرند.

دلیل تطبیق سریعت با شهر منچستر،با لیگ برتر و با تیم جدیدت چه بود؟

کلیدموفقیتم، خانواده ام بود که در کنارم بودند. من در بهترین تیم دنیا هستم. تمام افراد و حتی اعضای کادر فنی به من کمک کردند.آنها طوری با من رفتار می کردند که انگار اعضای خانواده ام هستند.حضور در چنین تیمی باعث می شود تا بدون نگرانی،100% تلاشت را برروی کارت قرار دهی.در جریان مسابقات از زندگی ام درمنچسترلذت می برم.

خودت رایک ستاره و «مسی آینده» دنیای فوتبال می دانی؟

نه من هم یکی از بازیکنان تیمم هستم

از بازی مقابل بارسا بگو.فکر می کنی درترکیب اصلی تیم فرگوسن باشی؟

بازی زیبایی برای هواداران خواهد بود. ما به بهترین نحو ممکن خودمان را آماده کرده ایم، مثل همیشه آماده ایم تا بازی خوبی انجام دهیم. حضوریا عدم حضور درترکیب اصلی به مربی تیم بستگی دارد ولی چه درترکیب اصلی باشم یا نه خوشحالم.

فکرمی کنی سرنوشت این بازی را جزئیات مشخص کند.

نمی دانم.فوتبال غیرقابل پیش بینی ترین ورزش دنیاست. ممکن است دیدار خیلی باز و یابازی خیلی بسته ای باشد.

تو یک گلزن حرفه ای هستی. به نظر تو ویکتور والدس، نقطه ضعفی دارد؟

نظری ندارم.برای گلزنی وسواس ندارم.آنچه برای من مهم است این است که تا پای جان برای این پیراهن عرق بریزم و دست از دویدن نکشم. گلها نتیجه تلاش تمام تیم هستند.ما مهاجمان تنها شانس به ثمر رساندن آنها را داریم. درتیمی مثل منچستر، حتی ادوین (فان درسار) هم می تواند گلزنی کند.

خیلی ها بارسا را مدعی اول قهرمانی می دانند

باید این رافراموش کنیم. بارسا تیم فوق العاده ای است که بازی زیبا و جذابی را ارائه می کند ولی حتما بنا به دلایلی است که ما در فینال حاضریم.

sajad
05-28-2011, 11:37 AM
ببخشید یکی میشه جریان حادثه هوایی که برای منچستر اتفاق افتاده به طور کامل توضیح بده

The Survivor
05-28-2011, 11:46 AM
فرگوسن : مورينيو برايم آرزوي موفقيت كرد

الكس فرگوسن ، مربي منچستر يونايتد ،در صحبتهايي پيش از فينال چمپيونزليگ برابر بارسلونا گفت كه خوزه مورينيو برايش آرزوي موفقيت كرده است .

در كنفرانس مطبوعاتي روز جمعه فرگوسن ، مربي منچستر يونايتد فاش كرد كه مورينيو براي اين بازي آرزوي موفقيت كرده است : در صحبتي كوتاهي كه داشتيم ، برايم آرزوي موفقيت كرد و انتظار داشت كه برنده شويم .

در اين باره كه بازيكنان بارسلونا در بازيهاي گذشته دست به تئاتر زده اند هم صحبتي نكرد : نمي دانم از چه حرف مي زنيد .

ŠÄÉËĐ
05-31-2011, 12:41 PM
پل اسكولز از دنياي فوتبال خداحافظي كرد

اسكولز در سال 1994 فوتبال خود را با منچستريونايتد آغاز كرد و در اين مدت 676 بار براي شياطين سرخ به ميدان رفت.
وي از اين پس قرار است به كادر مربيگري باشگاه منچستريونايتد ملحق شود.
اسكولز بعد از اينكه كفش هايش را آويزان كرد، گفت: اين تصميمي نبود كه به راحتي بتوانم بگيرم اما احساس مي كنم اكنون زمان مناسبي براي خداحافظي است.

'الكس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد نيز در اين باره اظهار داشت: پل هميشه براي تمامي بازيكنان در هر سني كه بودند، الگو بود. مي دانيم كه او به فوتبال خود در مسووليت جديدي كه بر عهده خواهد گرفت، ادامه مي دهد.

اسكولز از جمله بازيكنان تك باشگاهي است كه تمام دوران فوتبال خود را در منچستريونايتد سپري كرده است.
وي در بين سال هاي 1997 تا 2004 نيز پيراهن تيم ملي فوتبال انگليس را پوشيد و با اين تيم در دو جام جهاني 1998 و 2002 و همچنين رقابت هاي يورو 2000 و يورو 2004 شركت كرد.

چاوي : مي خواستم به منچستر بروم

به نقل از ايوينيگ استاندارد، چاوي دو روز پس از پيروزي 3 بر يك يارانش مقابل منچستريونايتد در بازي نهايي پيكارهاي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: وقتي چند سال قبل با پيشنهاد منچستريونايتد مواجه شدم، مدت ها درباره پذيرش يا رد آن فكر كردم. به چالش جديدي نياز داشتم، در گذشته زماني وجود داشت كه وضعيتم در بارسا روبراه نبود. بتدريج به اين باور رسيدم كه بايد به مجموعه نفرات منچستر اضافه شوم و فكر مي كردم آينده من در انگليس و در گرو چنين حضوري خواهد بود.

وي ادامه داد: واقعيت همين بود كه در يك مقطع طولاني از دوران ورزشي ام كه به نظر مي رسيد من وارث گوارديولا در در خط مياني هستم، بازيكني به نظر رسيدم كه حاشيه نشين شده است. جواني ضعيف و سرخورده كه قابليت جانشيني گوارديولا را در تيم ندارد.

هافبك توانمند بازي ساز بارسا اظهار داشت: به رغم همه اين احساسات من به جايي رسيدم كه به خودم گفتم چاوي ديگر بس است لازم است خودت را به همه نشان دهي. از آن پس بود كه تلاش كردم و به حد و اندازه اي كه الان هستم، رسيدم.

SASAN
07-10-2011, 10:55 AM
فرگوسن قصد دارد با فروش برخي از بازيکنانش 21 مليون پوند از مخارج خود بکاهد

به نظر ميرسد فرگوسن قصد خلوت کردن تيم و صرفه جويي در مخارج تيم را دارد وي در همين راستا قصد دارد 10 بازيکن خود را بفروش برساند
براون و اوشي به تازگي با مبلغي حدود 10 مليون پوند راهي ساندرلند شدند و به نظر ميرسد بازيکناني از قبيل برباتوف , کوژاک , اوبرتان , اوانز , گيبسون , ماکدا , ديوف و آموس نيز راه خروج را در پي گيرند

منبع (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
07-11-2011, 08:46 AM
نشریه آبولا چاپ پرتغال نوشته سرالکس در اقدامی عجیب از گلیزرها خواسته هر جوری که شده فالکائو معروف به ببر پورتو رو به اولدترافورد بیارن که به نظر خرید خیلی خوبی نیست ولی این خبر نه تایید شده نه تکدیب!

ĜЁЙЗЯĂŁ
07-11-2011, 08:05 PM
گاسپرینی: اسنایدر می خواهد در اینتر بماند

جیان پیرو گاسپرینی، مربی باشگاه اینتر معتقد است که وسلی اسنایدر، ستاره هلندی تیمش می خواهد در اینتر بماند. این در حالی است که در هفته های اخیر گمانه زنی های متعددی درمورد آینده اسنایدر به گوش می رسید.

مربی 53 اینتر به گاتزتا دلوسپورت گفت:« اسنایدر اینجاست و می خواهد بماند.عملکرد او در اردوی پیش فصل خیلی خوب است.»

صحبتهای گاسپرینی در حالی است که تنها یک روز پیش سورن لربی، مدیربرنامه های اسنایدر در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ پیشنهاد مشخصی از باشگاه های انگلیسی دریافت نکرده است
این درحالی است که این روزها صحبتهای متعددی از احتمال انتقال اسنایدر به تیم یونایتد به گوش می رسید و ارنستو بروتزتی، ایجنت صاحب نام فیفا اخیرا گفته بود که مالاگا پیشنهادی 35 میلیون یورویی برای خرید ستاره سابق رئال داده است.

مربی اینتر در ادامه صحبتهایش گفت:« تیم ما بسیار قدرتمند است و درهر بخش کاملا مجهز هستیم. تیم ماعملا تیم کاملی است.»

گاسپرینی درمورد انتقال جاناتان از سانتوس به تیمش گفت:« فکر می کنم این انتقال در آستانه انجام است و به زودی سران باشگاه این خبر را اعلام می کنند.»

جاناتان 25 ساله یک مدافع است و شنیده می شود که با قراردادی 3.5 میلیون یورویی به عنوان جانشین مایکون که در مسیر جدایی از اینتر است به رختکن نرآتزوری خواهد آمد.

The Great One
07-12-2011, 11:14 AM
مصاحبه ی جدید اسنایدر و گاسپرینی

" می خواهم در اینتر بمانم. دوستان زیادی از جمله خاویر زانتی در اینجا دارم که نمی توانم آنها را به سادگی ترک کنم."
این در حالی است که اسنایدر از اینکه باشگاه او را بفروشند به شدت ناراحت خواهد شد.
اسنایدر می گوید:"اگر باشگاه بخواهد مرا بفروشد هر جا که آنها بخواهند می روم اما بدون شک ناراحت خواهم شد. از حضور در اینتر راضی هستم و اگر این تیم را ترک کنم دلم برای آن تنگ خواهد شد اما کاری نمی شود کرد این فوتبال است."
"اوایل وقتی رئال مرا به اینتر فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمانم."
هفته گذشته جیان پیرو گاسپرینی سرمربی جدید اینتر اعلام کرد اسنایدر مطمئنا در این تیم باقی خواهد ماند.

----------------------------------------------------

خود اسنایدر میخواد تو اینتر بمونه و گاسپرینی هم گفته باهاش مشکلی نداره . اینتر هم امسال خرید بزرگی نداشته و مشکل مالی هم نداره و موراتی هم مثل سال های پیش بازیکن های محبوب هوادارهارو الکی از دست نمیده ( مثل ویری و آدریانو که بعد از اوج بازیشون با اینکه مربی های وقت بهشون اعتقاد نداشتند بازم 2 سالی نگرشون داشت )

سال پیش هم منچستر دنبال اسنایدر بود ولی از آخر اینتر رو به منچستر ترجیح داد . :heh:

فرگوسن هم گیر داده به بازیکن ما :107:

ĜЁЙЗЯĂŁ
07-12-2011, 11:24 AM
فرگوسن :نصری به یونایتد نمی آید

سر الکس فرگوسن سرمربی باشگاه منچستریونایتد احتمال پیوستن سمیر نصری هافبک فرانسوی باشگاه آرسنال را به این تیم رد کرد.
این مربی اسکاتلندی پیوستن نصری به یونایتد را تکذیب می کند اما احتمال پیوستن او به یک باشگاه دیگر را رد نمی کند.
فرگوسن در کنفرانس خبری در اردوی پیش فصل یونایتد در آمریکا گفت:" نصری، نه. او به یونایتد نمی آید."
" به نظرم او با یک باشگاه دیگر به توافق رسیده است، شاید هم در آرسنال بماند. نمی دانم."
قهرمان لیگ برتر بعد از خداحافظی پل اسکولز به دنبال جانشینی برای او بوده است و فرگوسن در این مورد می گوید:" جایگزین کردن اسکولز تقریبا غیرممکن است. اگر به من بگویند نام سه هافبک برتر دنیا را بگو من می گویم ژاوی، اینیستا و اسکولز. او در بین 3 یا 4 هافبک برتر دنیا قرار دارد و پیدا کردن جانشین برای چنین بازیکنی کار آسانی نیست."
این در حالی است که گفته می وشد ونگر از ماندن سمیر نصری و سسک فابرگاس دو ستاره تیمش در امیریتس مطمئن است.بحث پيوستن نصري به منچسترسيتي نيز در رسانه هاي انگليسي مطرح است. او در حال حاضر همراه با آرسنال به تور آسيايي رفته و آرسن ونگر سرمربي اين تيم هم گفته است مي خواهد اين بازيكن فرانسوي را تا پايان قراردادش كه سال آينده خواهد بود در اين باشگاه نگهدارد.

SASAN
07-12-2011, 10:21 PM
مذاکرات اينتر ويونايتد براي انتقال 40 ميليون يورويي اسنايدر

وسلی اسنایدر، ستاره خط میانی باشگاه اینتر یک گام دیگر به پیوستن به منچستریونایتد نزدیک تر شد؛ چرا که سران دو باشگاه مذاکراتی را برسر انتقال 40 میلیون یورویی این ستاره هلندی به اولدترافورد آغاز کرده اند
سران باشگاه ایتالیایی اعلام کرده اند تا سران یونایتد می توانند با پیشنهادی 40 میلیون یورویی بازی ساز 27 ساله هلندی را به رختکن تیمشان ببرند.
این در حالی است که سران یونایتد هنوز خبر ارائه این پیشنهاد را رسما اعلام نکرده اند ولی سران اینتر منطقا پذیرفته اند که اسنایدر در آستانه جدایی از تیمشان است و ممکن است او را حتی به قیمت 34 میلیون یورویی به فروش برسانند
یکی از منابع آگاه دراین رابطه گفت:« یونایتد در طول 48 ساعت اخیر تمایلش برای جذب اسنایدر را افزایش داده.سران دو باشگاه درحال مذاکره هستند ولی باید برسر قیمت این ستاره هلندی به توافق برسند. سران اینتر ارزش اسنایدر را می دادند و می خواهند او را بین 34 تا 40 میلیون یورو به فروش برسانند. آنها آماده فروش ستاره شان هستند ولی تحت شرایط اقتصادی مناسب. اسنایدر بازیکنی نیست که سران اینتر او را غیرقابل فروش بدانند. پس همه چیز به سران یونایتد بسته است، اگر آنها بتوانند از نظر مالی سران اینتر را راضی کنند، اسنایدر را در فصل بعد در یونایتد خواهیم دید.

SASAN
07-13-2011, 11:10 AM
پس از جلسه نمايندگان فرگوسن و ايتاليايي*ها انتقال اسنايدر به منچستريونايتد جدي شد

به نقل از سان، پس از مدت*ها بحث و ارائه پيشنهاد*هاي مختلف، شب گذشته نمايندگان منچستر، اينترميلان و وسلي اسنايدر، در شهر منچستر باهم ملاقات كرده و جلسه گذاشتند.

در اين جلسه ديويد گيل، مدير داخلي يونايتدي*ها رياست گروه*اش را برعهده داشت. وي به خواسته سرآلكس فرگوسن، سرمربي منچستري*ها در اين جلسه مهم شركت كرد.

براساس اخبار منتشر شده از اين جلسه، وي پيشنهادي به همتاهاي ايتاليايي و اسنايدر ارائه كرد كه شامل 35 ميليون پوند به اضافه يكسري امكانات رفاهي است.

با توجه به برگزاري اين نشست و ارائه پيشنهاد فوق، در صورت توافق طرفين، به نظر مي*رسد رقم هزينه*شده يونايتدي*ها بابت خريد بازيكن جديد در تابستان سال جاري با توجه به خريد فيل جونز، اشلي يانگ و ديويد دخه*آ در كنار اسنايدر هلندي، بالغ بر 85 ميليون پوند شود كه تاكنون سابقه نداشته است.

يونايتدي*ها اميدوارند در ساعات آينده به توافق نهايي رسيده تا جانشين پل اسكولز، هافبك بازنشتسه خود را به اين ترتيب معرفي كنند

فارس نیوز

SASAN
07-14-2011, 03:26 PM
گزارش بازی " نیو انگلند رولوشن - منچستر یونایتد

New England Revolution 1 - 4 Manchester Utd

13July 2011 Gillette Stadium | Attendance: 51,523

نیمه اول نکته خاصی برای گفتن نداشت ، اما طوفان نیمه دوم همراه با گل های پر شماری بود . شامل 4 گل در 11 دقیقه آتشین .

نخستین بازی یونایتد در تورآمریکا 2011 ، با پیروزی پر گل همراه شد و هواداران مشتاق در ورزشگاه Gillette را وادار به تشویق کرد .

شیاطین بازی اول را با نتیجه 4-1 پیروز شدند ، در حالی که در اکثر دقایق بازی از حریف خود برتر بودند ، حتی در نیمه اول که موقعیتهای

گل کم و دست و پا شکسته ای در بازی بوجود امد .

اما این اتفاقات در نیمه اول ، تا دقیقه 50 به طول کشید تا زمانی که اوون در این دقیقه موفق به زدن گل اول شد .

او که به عنوان یار تعویضی وارد میدان شده بود ، توانست قفل دروازه حریف را بگشاید و یونایتد صاحب برتری در بازی شود .

قبل از آن ، وین رونی و دیمیتار برباتوف در دقایق ابتدایی ، موقعیتهای قابل توجهی را از دست دادند .

دروازه بان اول Rev در این بازی ، Matt Reis ، دو واکنش عالی داشت .

این اتفاقات در 5 دقیقه پایانی ، نیمه اول رخ داد . قبل از آن در یک سوم پایانی نیمه اول ، دو تیم به ندرت و با ضربات از راه دور شانس خود را امتحان میکردند .

تعویض دیگر نیمه دوم سرآلکس ، کیکو ماکدا زننده گل دوم بود .

یونایتد 2 بر 0 جلو افتاد ، گل ماکدا 3 دقیقه بعد از گل اول به ثمر رسید .

اما گل دوم ماکدا و گل سوم یونایتد ، در دقیقه 61 به ثمر رسید . بعد از انکه ماکدا از سانتر رافائل در محوطه جریمه و

ازدحام بازیکنان به خوبی استفاده کرد و صاحب گل دوم خودش شد .

بعد از ان ، Rev ، که سرمربی آنها بر عهده Steve Nicol ، بازیکن سابق لیورپول است . موفق به کم کردن فاصله شدند .

گلی که بر حسب اتفاق و تصادفا به بار نشست . ضربه آزاد Benny Feilhaber ، به هم تیمیش یعنی Kenny Mansally برخورد کرد

و مانع از ان شد که لیندگارد واکنش خوبی روی این توپ داشته باشد ، به این ترتیب نتیجه 3 بر 1 شد .

بهترین گل بازی در دقیقه 80 از راه رسید .

زمانی که همکاری عالی اوبرتان ، گیگز و پارک ، به پارک ختم شد ، تا بازیکن کره ای با ضربه ای عالی ، Shuttleworth را مغلوب سازد .

اگر تماشاگران در نیمه اول از نمایش دو تیم و بازی ناامید بودند ، در پایان بازی ، شکایت و انتقادی نسبت به آن نداشتند .

این اولین مسابقه بعد از آخرین بازی فصل گذشته یونایتد در فینال اروپا بود ، با این حال نکات مثبت زیادی در اولین بازی به چشم می خورد .

شیاطین در بیشتر بازی روی توپ و بازی کنترل داشتند ، اشلی یانگ نخستین بازی خود را انجام میداد .

و شاید مهمتر از همه این بود که مصدومی روی دست فرگی به جای نگذاشت .

تور 2011 همچنان ادامه دارد ... با پیروزی در شروع آن !

بهترین بازیکن زمین : ماکدا !

SASAN
07-21-2011, 07:40 PM
گزارش بازی - سیاتل ساندرز 0-7 منچستریونایتد

Owen (15), Diouf (49), Rooney (51, 69, 72), Park (71), Obertan (88

20July 2011 CenturyLink Field | Attendance: 67,052

مردان سرآلکس ، در بازی دیشب ، با ارائه یک بازی انرژیک در زمین بازی موفق به پیروزی درخشان 7 بر صفر شدند .

پیروزی که در دومین بازی این تیم در تور امریکا در سیاتل رقم خورد .

نتیجه بازی به نظر همچون گردش در پارک است !! اما حقیقت این بود که در نیمه اول دو تیم بازی پایاپای و عادلانه ای انجام دادند

و تنها تفاوت دو تیم ، انفجار یونایتد در نیمه دوم بود که باعث برتری 7 گله این تیم شد ، که 3 گل در 4 دقیقه در نیمه دوم بازی بود .

بدنسازی ، همیشه مهمترین هدف در تورهای پیش فصل است ، اگرچه که فرگوسن ، از نمایش و خونسردی و تسلط یارانش بسیار راضی و خوشنود به نظر میرسد !

با شروع بازی ، این تیم میزبان بود که شروع بهتری داشت و تمایل به کارهای تهاجمی بیشتر در این تیم دیده میشد .

در همان دقایق اولیه بازی ، فردی مونترو ، بازیکن محبوب هواداران ، دو بار با دو ضربه چیپ دروازه لیندگارد را به خطر انداخت .

برخلاف اغلب تورهای پیش فصل یونایتد ، این بار هواداران خواستار پیروزی تیم حریف بودند .

زیرا سیاتل بزرگترین شهر فوتبالی آمریکا به حساب می آید و آنها بهترین تماشاگران را انجا دارند .

اما انها خیلی زود ناامید شدند ، زمانی که در دقیقه 15 یونایتد یک بر صفر جلو افتاد .

اشلی یانگ از سمت چپ ، پاتریس اورا را تغذیه کرد و حرکت او و سانتر او به مایکل اوون رسید و او توانست گل اول یونایتد را به ثمر برساند .

ضربه سر اوون از فاصله نزدیک تبدیل به دومین گل او در تور یونایتد شد .

بعد از دقایق شروع بازی ، این یونایتد بود که بر بازی تسلط یافته بود و ابتدا یانگ بود که با ضربه خود ، کیسی کلر را مجبور به واکنشی عالی کرد .

سپس ماکدا و اوون صاحب موقعیتهایی شدند که هیچ یک تبدیل به گل نشد .

قبل از پایان نیمه اول ، مونترو و دفاع راست سیاتل ، ( جیمز رایلی ) هر دو با ایجاد موقعیت هایی ، آندرس لیندگارد را وادار به واکنش کردند

اما دو واکنش هوشمندانه از دروازه بان هلندی ، باعث شد که اختلاف یونایتد در نیمه اول با تیم حریف از بین برود .

اوون میتونست در دقیقه 43 ، گل دوم خودش و یونایتد را به ثمر برساند اما او در حالی که با کلر تک به تک بود ، کیسی کلر با پای خود ، مانع از گلزنی دوباره اوون شد .

سرآلکس در نیمه دوم 4 تعویض انجام داد و این در حالی بود که فقط 6 دقیقه از نیمه دوم گذشته بود و در این بین

دو نفر از جمع تعویضی ها در بین افراد گلزن بازی قرار گرفتند .

ابتدا مامه بیرام دیوف ، از پاس نانی استفاده کرد و در حالی که با دروازه بان تعویضی حریف ( تری باس ) تک به تک بود ، توانست گل دوم تیم را به ثمر برساند .

سپس وین رونی در دقیقه 51 ، با ضربه خود که به سقف دروزاه نشست ، گل سوم یونایتد را روی پاس نانی به ثمر رساند .

البته که این بازی ، تبدیل به بازی یک طرفه نشده بود و سیاتل نیز تلاشهای برای گلزنی انجام میداد .

در این بین ، بن آموس که به جای لیندگارد در نیمه دوم وارد میدان شده بود ، مجبور به دو مهار عالی شد .

ابتدا ضربه Mike Fucito مهار کرد و سپس ضربه والی Pat Noonan را با مهار عالی خود دور کرد .

سپس در دقیقه 69 این بار باز هم نوبت یونایتد بود که به گل برسد ، و باز هم رونی تعویضی در نقض گلزن ظاهر شده بود .

او فرصت کنترل توپ را داشت و سپس با ضربه ای دقیقه به گوشه دروازه گل بعدی یونایتد را به ارمغان آورد .

سپس نوبت به پارک رسید تا 2 دقیق بعد گل پنجم یونایتد را به ثمر برساند . او پس از اینکه رونی توپ را رها کرد ، توانست صاحب گل دوم خود در تور 2011 شود .

اما رونی برای هتریک در این بازی ، خیلی منتظر نماند و یک دقیقه بعد از گل پنجم یونایتد ، صاحب گل سوم خود شد . او روی سانتر اوبرتان توانست هتریک خود را کامل کند.

سپس این بار خود اوبرتان بود که در نقش گلزن نشان داد و توانست گل هفتم یونایتد را به ثمر برساند .

مسئولین سیاتل مطمئنا به زودی این باخت را فراموش نخواهند کرد .

United: Lindegaard (Amos 46); Rafael, Ferdinand, Vidic (Evans 56), Evra (Fabio 56); Nani (Obertan 56), Anderson, Giggs (Park 46), Young (Carrick 65); Owen (Diouf 46), Macheda (Rooney 46).

Subs not used: de Gea, Smalling, Jones, Cleverley, Welbeck

بهترین بازیکن زمین : وین رونی !

The Survivor
07-27-2011, 07:43 PM
× سر الکس فرگوسن: ما مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر هستیم ×

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، مصمم است تا شروع ضعیف فصل گذشته را جبران و تیم بهتری را راهی رقابت ها لیگ برتر کند.

سرمربی اسکاتلندی معتقد است عدم آمادگی مناسب بازیکنان تیمش موجب شد تا چلسی در رقابت های فصل گذشته، در هفته های ابتدایی فاصله زیادی از بقیه تیم ها بگیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت: سال گذشته من اشتباه کردم که در بسیاری از بازی های پیش فصل از بازیکنانم در یک نیمه استفاده کردم، به جای اینکه آنها را 90 دقیقه آزمایش کنم.

به همین دلیل وقتی ما در ابتدای فصل مقابل تیم هایی مانند اورتون و فولام قرار گرفتیم، فاقد آمادگی کافی بودیم.

ما در تابستان 5 بازیکن بالای 3 سال را از دست دادیم. این به ما کمک کرد تا 3 بازیکن جوان، اشلی یانگ، فیل جونز و داوید دخه آ، را برای باشگاه به خدمت بگیریم.

در حال حاضر، به خرید دیگری فکر نمی کنم. آن بازیکنانی که ما مد نظر داریم، در دسترس نیستند. من از بازیکنانی که در اختیار دارم، راضی هستم و در حال حاضر تنها به همین بازیکنان موجود فکر می کنم.

او همچنین در مورد رقابت قهرمانی در رقابت های فصل آینده لیگ برتر گفت: هر تیمی می تواند قهرمان شود، ما، منچسترسیتی، لیورپول، آرسنال یا چلسی.

اما من وقتی به این جمع نگاه می کنم، خودمان را بزرگترین مدعی می بینم.

منچستریونایتد امشب در آخرین دیدار تور آمریکایی اش به مصاف ستارگان ام ال اس خواهد رفت.

Olympic Hero
08-23-2011, 09:48 AM
سلام .

× سر الکس فرگوسن ! ×

سرالکس فرگوسن سرمربی بزرگ تیم منچستر یونایتد سخنانی جدید و جالب را پیرامون تیم و دنی ولبک بازیکن جوان تمیش انجام داده که به شرح زیر است :

" دنی همیشه یک قدرت و استعداد خاصی داشته اما روند رو به رشدش خیلی کند هست . "

" اون زمانی که داشت بزرگ میشد و رشد میکرد از ناحیه زانو به مشکل برخورد و از اون به بعد همیشه مسائلی بوده که نمیزاشته ما از اون استفاده کنیم . "

" زمانی که اون به ساندرلند رفت من با خودم گفتم که اون الان به این تیم میره و اونجا کسب تجربه میکنه و وقتی به تیم ما برگرده تازه 20 سالش هست و تجربه هم داره . اون یک آینده خیلی خیلی روشن داره . "

" من فکرک نم دنی با بقیه فرق داره . یک پسر پا دراز که خیلی سریع هست . هنگامی که صاحب توپ میشه خیلی سریع حرکت میکنه و یک فوتبالیست کامل هست . اون حتی وقتی توپ هم از دست میده برای بدست اوردن توپ هر کاری میکنه . "

" بدترین اتفاقی که الان برای من افتاده این است که خاویر هرناندز هم برگشته و من نمیدونم باید چیکار کنم . این یک مشکل خیلی بزرگ برای من هست . "

او در مورد بازی دیشب هم گفت : " من خیلی از نتیجه خوشحالم چون این نتیجه نشون داد که هنوز میشه به جوان ها اعتماد کرد . تماشاگر ها هم اینو تایید کردند . شما فقط به توانایی که ان ها الان دارند نگاه کنید و متوجه میشید . "

" تاتنهام برنامه ی ویژه ای برای این بازی داشت و نیمه اول بازی بسیار بسیار نزدیک بود . اما در نیمه دوم ما بازی را با یک نمایش عالی بدست گرفتیم . "

××××

مخلص ...

The Survivor
08-24-2011, 01:05 PM
^ حمایت فرگوسن از ونگر : او باورنکردنی است ^

سر الکس فرگوسن ، سرمربی منچستریونایتد ، از آرسن ونگر ، سرمربی تحت فشار آرسنال ، دفاع کرد .

سرمربی فرانسوی آرسنال به دلیل سیاست های عجیبش در بازار نقل و انتقالات که در نهایت موجب جدایی ستاره های تیم از جمله سسک فابرگاس شد ، از طرف طرفداران تیم تحت فشار قرار دارد .

این فشارها در یک هفته اخیر و با شکست 2 - 0 توپچی ها مقابل لیورپول و جدایی قریب الوقوع سمیر نصری به اوج رسیده است .

با این وجود ، فرگوسن گمانه زنی ها در مورد جدایی ونگر از آرسنال را مضحک توصیف کرد .

او در گفتگو با نشریه سان گفت : ما در دنیای دیوانه ای زندگی می کنیم . شرایط خیلی بحرانی است . کافی است در چند بازی شکست بخورید تا سیل انتقادات به سوی شما روانه شود .

در گذشته ونگر و فرگوسن بارها با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند اما سرمربی اسکاتلندی این بار در ستایش از رقیب سنگ تمام گذاشت .

این مرد باورنکردنی است . او الگویی برای آرسنال ساخت که این باشگاه هرگز از آن برخوردار نبود . او باید به کارش ادامه بدهد . او نباید به انتقادات توجهی کند . در فوتبال باید یاد بگیرید که به هیچ چیزی گوش ندهید .