PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیاز: زن ها را دوست دارم اما لزبیـــ.ن نیستم!!!

Olympic Hero
06-17-2010, 10:43 AM
سلام..

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامرون دیاز بازیگر زنه هالیوود گفته که به زن ها علاقه مند است و آنها را جذب میکند ولی یک لزبیـــــ.ن نمیباشد!!
او در این مورد گفته است: « روابط جنسی وعشق 2 چیز کاملا متفاوت هستند.من میتونم به یه زن از دید نگاه جنسی علاقه ند باشم که این علاقه هیچ معنی خاصی نمیده.من میخوام با یک زن رابطه عشقی برقرار کنم و این برام مهمه.اگر هم قرار باشه کخ من وارد یه رابطه جنسی با یک زن بشم این به آن معنا نیست که من لزبیـــــ.ن هستم. ما خیلی سعی میکنیم ه این چیزا مطموعاتی شه ولی مثل اینکه جلوی این کارو گرفت»

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** خانم چقدر راحته میگه اگه حتی رابطه با یه زن داشتم لزبیــــ.ن نیستم.پس ببخشید چی هستید؟؟ این خارجی ها هم عجب جونورایی هستن ها!! با اجازه....**

El Residente
06-17-2010, 11:29 AM
نه خیر اگه لز*بین نیستید چی هستید ؟ عاشق زن می شید چی هستید ؟ زنیکه دیوانه :4:

Sir.Dani
06-17-2010, 11:37 AM
مثل اينكه درك لزبـــ ين براتون خيلي سخته:4:يا شايد اطلاعات نداريد:4:
لزبـــ ين به زني گفته ميشه كه تمايلاتي به مرد ها نداره.حتي ميشه گفت از رابطه با مرد ها متنفره.و نميتونه جز با زنها با كس ديگه اي رابطه داشته باشه.
منظور ايشون اين بوده كه اگه با يك زن هم بخوابه باز هم به رابطه با مرد ها تمايلاتي داره.و وارد موضوع خط بالايي نميشه:4:

فكر كنم منظور اين بوده كه bise x ual هست ! 4
اونم ميشه:4:

Man On Fire
06-17-2010, 11:50 AM
فكر كنم منظور اين بوده كه bise x ual هست ! :4: