PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فینال NBA / قهرمانی لیکرز

amingorgan
06-18-2010, 07:01 AM
در بازی هفتم از سری مسابقات فینال NBA بامداد امروز و در شهر لسنجلس دو تیم لیکرز و سلتیکس به مصاف هم رفتند که در پایان یک بازی نزدیک تیم بسکتبال لیکرز موفق به شکست دادن حریف خود شد.
لیکرز 83 - 79 سلتیکس
4 - 3
آمار بازی::
لیکرز::
کوبی برایانت : 23 امتیاز / 15 ریباند
پائو گاسول : 19 امتیاز / 18 ریاند
رون آرتست : 20 امتیاز / 6 ریباند
سلتیکس::
پاول پیرس:: 18 امتیاز / 10 ریباند
کوین گارنت :: 17 امتیاز / 3 ریباند
روژان روندو :: 14 امتیاز / 10 اسیست
ری آلن :: 13 امتیاز / 2 ریباند
رشید والاس:: 11 امتیاز / 8 ریباند

SASAN
06-18-2010, 08:20 AM
طرفداران بوستون كجا هستن :11: ....

قهرماني رو به تمام هوادارا تبريك ميگم .

Sir.Dani
06-18-2010, 10:27 AM
امين جان يكم كامل تر ميزاشتي:|
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
امروز صبح در يك مسابقه نفس گير ليكرز با نتيجه 83 به 79 بوستون سلتيكس رو در خانه خودش شكست داد.در اين بازي پائو گسول براي ليكرز يك برگ برنده بود.زيرا در مقابل گارنت با 19 امتياز و 4 پاس گل و 18ريباند!بازي رو انجام داد كه گارنت به عمرش نكرده بود.از سوي ديگر 23 امتياز برايانت و 15ريباندي كه برايانت كرد.نقطه قوت ديگر ليكرز بازي خانگي او بود.تعداد ريباند ها اصلا قابل مقايسه نبود!ليكرز 13 و بوستون 6!نكته بسيار جالب در اين بازي اين بود كه از 6پرتاب سه امتيازي برايانت هيچ كدام وارد حلقه نشد.
در كوارتر اول بوستون 23 به 14 پيش افتاد.جايي كه در 12 دقيقه اول لس آنجلس در ماتم فرو رفته بود.در كوارتر دوم ليكرز بهتر شد و 34 به 37 شدند و فاصله رو نزديك تر كردند.در كوارتر سوم ليكرز 53 و بوستون 57 بود.و در پايان بازي،كوارتري بود كه ليكرز استثنايي كار كرد و بازي رو 83 به 79 به سود خودش به پايان رساند.
MVP NBA Finals هم كوبي برايانت نام گرفت

amingorgan
06-18-2010, 01:06 PM
امين جان يكم كامل تر ميزاشتي:|
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ا
MVP NBA هم كوبي برايانت نام گرفت

دانیال جان من خبر را 30 ثانیه بعد از تمام شدن بازی گذاشتم و خواستم سریع اطلاع رسانی کنم!
یک توضیح:: کوبی برایانت MVP فینال شد نه MVP فصل!
MVP فصل قبلاً انتخاب شده بود و لبرون جیمز شده بود کوبی هم به عنوان NBA Final's MVP انتخاب شد. (( بهترین سری بازیکن مسابقات فینال ))

Sir.Dani
06-18-2010, 07:56 PM
برادر منظور منم همون بود ديگه:4:الان كه Mvp ديگه اي مشخص نميشه:4:

The Main Event
06-18-2010, 11:49 PM
طرفداران بوستون كجا هستن :11: ....

رفتن خونه جان سینا .. عزاداری بعد از بازی .

Mr.Carter
06-19-2010, 02:17 AM
طرفداران بوستون اینجا هستند.
ساسان جان شما کل بازی رو نگاه می کردی اشک لیکرز در اومده بود. همش از خطاها امتیاز می گرفتند. کوبی قشنگ 10تا شات 3 امتیازی رو از دست داد. FREETHROW هاش هم خراب زد.
2تا کوارتر اول که ترکوندیمتون کوارتر سه و چهار همش از خطا امتایزتون اضافه شد.
بازی شبیه اون فیلما شده شده بود که اول بازی می بازند بعد یهو قوی می شن برنده می شن.

Sir.Dani
06-19-2010, 10:24 AM
ساسان جان شما کل بازی رو نگاه می کردی اشک لیکرز در اومده بود. همش از خطاها امتیاز می گرفتند. کوبی قشنگ 10تا شات 3 امتیازی رو از دست داد. FREETHROW هاش هم خراب زد.
6تا سه بيشتر نزد:4:كه هيچكدوم تو حلقه نرفت.

2تا کوارتر اول که ترکوندیمتون کوارتر سه و چهار همش از خطا امتایزتون اضافه شد.
براي رضاي خدا خطا ميكردين؟خوب اگه خطا نميكردين كه توپ تو حلقه ميرفت:4:

4 3 2 1
Boston 23 17 17 22 79
LA Lakers 14 20 19 30 83
به جز كوارتر 1 ،در تمام كوارتر ها بوستون سر تر بود.منبع (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0061713)
ولي من كف اين جمله شدم

همچين ميگي انگار دلشون واسه ليكرز سوخت!اينترنشنال فول ميكردن كه ليكرز پنالتي بزنه:55:خوب برادر دوباره تكرار ميكنم:4:اگه بوستونيا خطا نميكردن كه توپ تو حلقه ميرفت.نيازي به پنالتي زدن نبود.اگه قرار بود توپ تو حلقه نره،پس چرا بوستونيا خطا ميكردن؟!

در كل بازي كه من ديدم و واسش 7 صبح بلند شدم!بازي بي كيفيتي بود.درصد بازيكنا و هردو تيم خيلي پائين و محطاط بودنشون به ضررشون تموم شد.
موفق باشيد