توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حریف جدید رندی در سامراسلم(اختصاصی)
Mr.DMN
07-12-2007, 03:44 PM
کمپانی WWE قصد داره از Cody Rhodes که از نزدیکان لنجند این کمپانی یعنی داسی رود هست یک ستاره جدید بسازه و او رو برای سامراسلم آماده کنه تا بتونه برای سامراسلم رخ در رخ رندی بازی کنه.اگر خود Cody Rhodes قبول کنه حضور دائم در کشتی کچ رو او حریف رندی ارتون در سامراسلم خواهد شد
erfan fcbarca
07-12-2007, 04:08 PM
***اخطار***
دوست عزیز خواهشمندم موضوع تاپیک ها رو عوض نکنید!
در صورت اقدام مجدد با شما برخورد جدی خواهد شد!
ممنون - ناظم سایت
چی شد؟؟؟؟بدت اومد؟؟؟؟بایدم بدت باد.بایدم هر چی پست دارمو پاک کنی.چون تو مدیری.هر کار عشقت بکشه میکنی.پاک میکنی.مال بچه ها رو ویرایش میکنی.اصلا غمتم نیست.چون بالاخره این قدرتو داری.{مطمئنم برا اینکه... این پست منو هم پاک میکنی}
Mr.DMN
07-12-2007, 04:10 PM
نیازی نمیبینم اینجا جوابتو بدم .آیدیم هست
Alireza Hunter
07-12-2007, 06:08 PM
***اخطار***
دوست عزیز خواهشمندم موضوع تاپیک ها رو عوض نکنید!
در صورت اقدام مجدد با شما برخورد جدی خواهد شد!
ممنون - ناظم سایت
چی شد؟؟؟؟بدت اومد؟؟؟؟بایدم بدت باد.بایدم هر چی پست دارمو پاک کنی.چون تو مدیری.هر کار عشقت بکشه میکنی.پاک میکنی.مال بچه ها رو ویرایش میکنی.اصلا غمتم نیست.چون بالاخره این قدرتو داری.{مطمئنم برا اینکه... این پست منو هم پاک میکنی}
متاسفانه مدیراناینجورین
ولی mrdmn بچه ی گلی هستش که
Mr.DMN
07-12-2007, 06:53 PM
ممنون علیرضا جان خوبی از خودته .عرفان شوخی با من کرده بود من یخورده جدی برداشت کردم خودش تو یاهو بهم گفت
Alireza Hunter
07-12-2007, 07:24 PM
عرفان من ایدیتو میخوا چکار کنم؟؟
Alireza Hunter
07-12-2007, 07:28 PM
ولی خدایی Cody Rhodes خوشتیبه ها ...اینطور نیست؟؟؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.