توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپيك پيشنهادات و انتقادات
Sir.Dani
06-18-2010, 10:30 PM
سلام
با اجازه از مديران فروم كه من چنين تاپيكي رو زدم.خيلي وقت بود كه فروم به يه همچين تاپيكي نياز داشت."البته اجازه از آرمان ،ناظم فروم گرفته شده"
من ميخواستم يه پيشنهادي بدم و گفتم بهتره به جاي اينكه تاپيكي بزنم تا پيشنهادم رو بدم،تاپيكي بزنم كه همه كاربران بتونن پيشنهاد بدن.
از دوستان خواهشمندم اگر انتقادي ميخوان بكنن،در كنارش حتما پيشنهادي هم باشه.
پيشنهاد خودم:
حدود 2 هفته ميشه كه اين فروم به حالت يك فروم با موضوع آزاد در اومده.در طي اين مدت با همكاري معاون مدير كل حامد عزيز،هدر سايت تغيير كرد و كلاه مديران نيز حالتي نو به خودش گرفت.
ولي الان كاربران هنوز كلاه هاي پي پر ويو هاي Wwe رو دارن.و اين يه جورايي هم شكل انجمن رو خراب كرده ، به دليل دوگانگي در كيفيت كلاه مديران و كاربران،و همچنين رسلينگ بودن كلاه ها.
از دوستان گرافيكي انجمن خواهشمندم يه فكري به حال اين كلاه ها بكنن.
Ð-i-R-Ť-Y
06-19-2010, 06:12 AM
ولي الان كاربران هنوز كلاه هاي پي پر ويو هاي Wwe رو دارن.و اين يه جورايي هم شكل انجمن رو خراب كرده ، به دليل دوگانگي در كيفيت كلاه مديران و كاربران،و همچنين رسلينگ بودن كلاه ها.
توسط حامد ساخته شدند منتها باید جایگزین ایمیج های فعلی بشه .
Jeff Hardy M
06-19-2010, 11:47 AM
چرا اين قسمت سايت اينجوريه (عكس)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
SASAN
06-19-2010, 11:51 AM
چرا اين قسمت سايت اينجوريه (عكس)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اين تالار به زودي ادقام ميشه با تالارهاي ديگه .
The Proud
06-20-2010, 12:30 PM
توسط حامد ساخته شدند منتها باید جایگزین ایمیج های فعلی بشه .
کی جایگزین میشه آرمان جان؟؟؟؟؟
I Am Legend
06-20-2010, 03:57 PM
لوگوها در اختیار ادمین قرار داره و به منم نگفتن کی قراره لوگوها رو بزارند.
1 _ بالاخره کاربران یا مدیران ؟ :21:
2 _ نوشته شده ( در این بخش اخبار انجمن قرار میگیرد ) اما چه ربطی به تشکر و قدردانی داره ؟ :15:
-------------------------------------
یه سوال هم از مدیران داشتم . با اینکه میدونم اینجا جاش نیست .
من نوشته هام رو چطوری میتونم رنگی و بزرگ بکنم ؟
The LasT MaN
06-21-2010, 07:29 PM
یه سوال هم از مدیران داشتم . با اینکه میدونم اینجا جاش نیست .
من نوشته هام رو چطوری میتونم رنگی و بزرگ بکنم ؟
اگه از برنامه Mozilla Firefox صفحات انجمن رو باز کنی به راحتی میتونی اینکار رو انجام بدی چون وقتی از فایرفاکس استفاده کنی یه کادر برای همین کارایی که گفتی به بالای صفحه ارسال پستت اضافه میشه
jhon_cena
06-21-2010, 11:57 PM
لطفا یه بخش برای کل کل بزارید
The LasT MaN
06-22-2010, 12:05 AM
لطفا یه بخش برای کل کل بزارید
تو قسمت V.I.P بخش کل کل وجود داره
The Phenom
06-27-2010, 05:00 AM
به نظر میاد بخش زیر نویس رو هم داشته باشیم بد نباشه مخصوصا با وجود حامد که یه پا قطبیه واسه خودش
The Proud
06-27-2010, 11:18 AM
یه پیشنهاد داشتم:
خواهشا تالار مصاحبه و صحبتها رو هم به بخش فوتبال اضافه کنین............
ممنون..........
HaMo0n
07-03-2010, 01:38 PM
بخش هایی که درخواست کرده بودن دوستان قرار داده شد
همچنان منتظر پیشنهادات و انتقادات دوستان هستیم
07-03-2010, 01:42 PM
اقا هامون یه بخش کل کل بزار .الان هرتاپیکی که زده میشه بعد یه مدت کل کل راه می افته.یه بخش کل کل بزار با یه سری قوانین که تاپیک ها دم ودقه بسته نشن
یه بخش برای اموزش فنهای کشتی کج بذارید :4:
mahdi
07-03-2010, 01:49 PM
اقا هامون یه بخش کل کل بزار .الان هرتاپیکی که زده میشه بعد یه مدت کل کل راه می افته.یه بخش کل کل بزار با یه سری قوانین که تاپیک ها دم ودقه بسته نشن
میشه یه تاپیکیو بگی که الان توش کلکل شده؟
Ariyan
07-03-2010, 01:56 PM
من پیشنهاد میکنم که توی پروفایل کاربرا 3 بخش اضافه بشه که مثل پرچم تیم مورد علاقه نمایش داده بشه...
1.کج کار مورد علاقه که خود شخص اسم استار رو مینویسه و نمایش داده بشه که اصالت فروم حفظ بشه..
2.با توجه به اینکه بخش ورزشی اضافه شده یه بخش تیم مورد علاقه داخلی و بخش دوم تیم مورد علاقه خارجی..
که در بخش تیم داخلی نام تیم های پر طرفدار ایرانی باشه و خارجی هم تیم های پر طرفدار خارجی..
که کاربر بعد از انتخاب تیم ارم کوچیک تیمش در زیر اواتارش نمایش داده بشه...مثل پرچم تیم ها البته خیلی کوچیکتر...
به نظرم خیلی زیباه میشه...
با تشکر
Ғ Д † Д Ł β
07-03-2010, 01:58 PM
اولا این جا جای پیشنهاد و انتقاده!!
دوما شما یه تاپیک درمورد رسلینگ تو این انجمن پیدا کن که توش کلکل نباشه!!
SEZAR
07-03-2010, 02:03 PM
تاپیک هایی با عنوان:ری اکشن رندی اورتون به مستر کندی < کدوم لیگ از بقیه برتره < همین تاپیک چون من و تو داریم کلکل میکنیم:11::11::11::11::11::11:
Mr.Carter
07-03-2010, 08:17 PM
دوستان عزیز توجه کنید!!!
بخش کل کل در بخش v.I.p موجود می باشد. شما می تونید اونجا هر تاپیکی خواستید بزنید و کل کل کنید!!
THE DARKEST SIDE
07-07-2010, 02:19 PM
سلام
بنده داشتم بخش اخبار رو نگاه میکردم این بخش در دو تا تالار چیز هایی کم دار که میگم خواهشا آقا هامون اضافه کنن
در بخش رویداد های دبلیو دبلیو ای:اخبار شو ان اکس تی باید اضافه بشه
در بخش اخبار دبلیو دبلیو ای:گفتگو درباره ی شو ان اکس تی و گفتگو درباره ی شو **** استارز باید اضافه بشه
ممنون
The Great One
07-07-2010, 05:57 PM
سـلام . تالار فیلم و سریال , بیوگرافی بازیگران و تالار موزیک خارجی هم بیوگرافی خواننده های خارجی رو اگر میشه اضافه کنید .
The-HardyZ
07-07-2010, 09:22 PM
سلام
قسمت خروج سايت خرابه
من هر چقدر خروج رو ميزنم دوباره همون جور مياد و هنوز خارج نشدم ؟! (firefox)
H H H
07-08-2010, 02:38 AM
سلام
قسمت خروج سايت خرابه
من هر چقدر خروج رو ميزنم دوباره همون جور مياد و هنوز خارج نشدم ؟! (firefox)
من هم دقیقا با این مشکل رو به رو شدم ! منتظر بودم هامون جان ان شه بهش بگم.
میتونید از اونیکی ادرس انجمن استفاده کنید ولی ، ورود و خروجش درسته.
فعلا ...
MrSAMET
07-08-2010, 03:06 AM
سلام چرا فروم یه لوگوی مختص به خودش نداره اگه میشه یه لوگو که برازنده ی iwe باشه درست کنید که وقتی عکسِی یا چیزی میزاریم , لوگوی انجمن رو هم تو عکس بزاریم که همچین با کلاس تر و با تریپ تر جلوه کنه.
بدرود تا درود...
Ғ Д † Д Ł β
07-08-2010, 07:12 AM
سلام چرا فروم یه لوگوی مختص به خودش نداره اگه میشه یه لوگو که برازنده ی iwe باشه درست کنید که وقتی عکسِی یا چیزی میزاریم , لوگوی انجمن رو هم تو عکس بزاریم که همچین با کلاس تر و با تریپ تر جلوه کنه.
بدرود تا درود...
اگه مدیرا حرفی نداشته باشن من میتونم لوگو رو حداکثر تا دو سه روز آماده کنم
SASAN
07-08-2010, 07:14 AM
لـوگو انجـمن سينـا عزيز طـراحي كرده ::
شــايد با تغييـر حـاكم شده بر فروم لـوگو جديد بســازن . خود سينـا , حـامد , آرمـان .
HaMo0n
07-08-2010, 09:46 AM
آرم فعلی ارم این سایت نیست
آرم جدید سایت تا چند روز آینده طراحی خواهد شد
Ariyan
07-08-2010, 01:21 PM
هامون جان پیشنهادای که داده میشه اگه تایید بشن واسه ی اجرا شدن همین جا اعلام میکنین یا نه...؟
El Residente
07-08-2010, 07:42 PM
هیچ مدیری حق توهین به کاربر و یا به مدیر دیگر را ندارد
آقا هامون شما خودت این قوانین رو اعلام می کنی بد نیست خودت هم رعایت کنی من نه حرف بدی زدم نه توهین کردم که پاک کردی نظرمو . پس شما برای کاربر ها احترامی قائل نیستید دیگه ؟
I Am Legend
07-08-2010, 07:50 PM
آقا هامون شما خودت این قوانین رو اعلام می کنی بد نیست خودت هم رعایت کنی من نه حرف بدی زدم نه توهین کردم که پاک کردی نظرمو . پس شما برای کاربر ها احترامی قائل نیستید دیگه ؟
پست شما رو من پاک کردم چون نه پیشنهادی بود و نه انتقادی . اون جملتون اصلا چی بود گذاشته بودید؟ به نظرتون پیشنهاد بود یا اسپم بود یا تیکه؟
El Residente
07-08-2010, 08:02 PM
انتقاد حساب می شد در واقع
Ariyan
07-08-2010, 09:25 PM
اقا اگه میشه به تالار ورزش یه بخش بیوگرافی اضافه کنین..
H H H
07-08-2010, 10:15 PM
دوستان در صورت دادن پست بیهوده در این تاپیک اخطار میگیرند.
تاپیک برای انتقاد و پیشنهاد هست نه برای اینکه بخواید تیکه بندازید.
اقای " Legend Killer 2 " شما خوشحال باش که اقا حامد به خاطر تیکه انداختن به انجمن بهت اخطار نداده اگر من جاش بودم مثل چند نفری که بهشون اخطار دادم به شما هم اخطار میدادم.
فعلا ...
El Residente
07-09-2010, 07:34 AM
oh پس هرفی بزنیم که باعث ناراحتی شما بشه اخطار داره دیگه حتی اگه خیلی با احترام گفته بشه اگه اینطوره باشه من تشکر می کنم از آقا حامد خیلی ممنونم :34:
سلام . اگه میشه یه بخش تاریخچه به تالار ورزشی اضافه کنید .
اینطوری کامل تر میشه .
Arsalan
07-10-2010, 11:09 AM
سلام
ببخشید یه مشکلی هست و در پستهای قبلی هم بهش اشاره شده بود،اونم این هستش که با آدرس iranwwe.net میتونی وارد سایت بشی ولی هنگام خروج به مشکل برمیخوری.
اما جالب اینجاست که با اون یکی آدرس *************** موقع ورود به سایت مشکل هست،ولی هنگام خروج مشکلی بوجود نمیاد.
اولا میخواستم بدونم بچه های دیگه هم چنین مشکلی دارن یا نه،دوما بهتره این مشکل حل بشه،بدجور میره رو اعصاب.
فعلا . . .
r v d
07-10-2010, 11:12 AM
بله براي من هم همچين مشكلي بوجود مياد.
ولي بهتر نبود تو تاپيك مشكلات يا يه تاپيك ديگه ميزديد!!!!
Arsalan
07-10-2010, 11:31 AM
ولي بهتر نبود تو تاپيك مشكلات يا يه تاپيك ديگه ميزديد!!!!
دوست عزیز منظورت کدوم تاپیک هست؟ تاپیک آخرین تغییرات و مشکلات انجمن که <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بعدش به نظرت درسته که برای همچین موضوعی بیام یه تاپیک جداگانه بزنم؟
قبلا تو همین تاپیک به این موضوع اشاره شده بود ولی هنوز مشکل برطرف نشده و منم برای همین اینجا این مشکل رو مطرح کردم.
انشاالله این مشکل برطرف بشه.
فعلا . . .
r v d
07-10-2010, 12:46 PM
نه نيازي به تاپيك جداگانه نيست, منم نگفتم كه شما تاپيك جديد بزن,
فقط يه پيشنهاد داشتم : اونم اينه كه بخش صندلي داغ و همچين تاپيك هايي واقعا براي مخاطبان انجمن جذابيت و تازگي خاصي داره .
اگه امكان داره در صورتي كه تيم مديران صلاح بدونند , دوباره اين تاپيك به روز بشه و بالا بياد.
ممنون.
Sir.Dani
07-10-2010, 01:18 PM
oh پس هرفی بزنیم که باعث ناراحتی شما بشه اخطار داره دیگه حتی اگه خیلی با احترام گفته بشه اگه اینطوره باشه من تشکر می کنم از آقا حامد خیلی ممنونم 34
برادر فكر كن بري پيش رئيس جمــ هور جلوي 1000 نفر آدم بگي: سلام عليكم،خسته نباشيد،شما اخلاق خيلي گندي داريد!
مودبانه گفتيد ولي به نظرتون سر از كجا در مياريد؟
ShAhIn.StuUnEr
07-10-2010, 05:13 PM
يه سوال دارم كه جدا جوابش رو نميدونم!!!!
چرا بخش كشتي كچ فقط بر روي كاربران ويژه انجمن و مديران باز مونده؟؟؟؟ مگه ما بوقيم؟؟؟:70: خير سرمون فقط به خاطر بخش كشتي كچ اومده بوديم كه اينم پرپر داره ميشه!:70:
H H H
07-10-2010, 05:17 PM
يه سوال دارم كه جدا جوابش رو نميدونم!!!!
چرا بخش كشتي كچ فقط بر روي كاربران ويژه انجمن و مديران باز مونده؟؟؟؟ مگه ما بوقيم؟؟؟:70: خير سرمون فقط به خاطر بخش كشتي كچ اومده بوديم كه اينم پرپر داره ميشه!:70:
چون : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگر هم میخواین به این بخش دسترسی داشته باشید میتونید به گروه کاربران ویژه برید.
فعلا ...
S.H.A.Y.A.N
07-10-2010, 05:46 PM
من واقعا يه سوال خيلي مهم برام پيش اومده...
خود اقا هامون هم تو اون تاپيك گفتند كه بخش رستلينگ بدليل اون مسائل بسته شده پس چطور مقامات ارشد سايت فقط به اين بخش دسترسي دارن اگه واقعا اين بخش براي رستلينگ خطر داشته بايد براي همه برداشته ميشد نه اينكه يه سري داشته باشن يه سري نداشته باشن...انتقاد هم كه ميشه 4 تا اخطار ميزاريد تو كاسمون...
عرفان جان اين لينكي هم كه گزاشتين نفهميدم ! اخه اين چه دليلي هست ؟ خب ميشد تا موقعي كه جواب ايميل بياد براي همه بسته باشه كه دو دستگي ايجاد نشه...
SASAN
07-10-2010, 05:48 PM
نه نيازي به تاپيك جداگانه نيست, منم نگفتم كه شما تاپيك جديد بزن,
فقط يه پيشنهاد داشتم : اونم اينه كه بخش صندلي داغ و همچين تاپيك هايي واقعا براي مخاطبان انجمن جذابيت و تازگي خاصي داره .
اگه امكان داره در صورتي كه تيم مديران صلاح بدونند , دوباره اين تاپيك به روز بشه و بالا بياد.
ممنون.
پوريا جان. قبل ااسم شب شيشه اي صندلي داغ بوده .
انشالله بعد جام جهاني راه ميفته . شبهاي شيشه اي .
r v d
07-10-2010, 05:54 PM
واي آها درست ميگي شما ساسان جان , من اصلا حواسم نبود كه اسمش عوض شده , يه لحظه فكر كردم همون صندلي داغ اسمشه.
...:::... به هر حال همون شب شيشه ايي ...:::...
H H H
07-10-2010, 05:58 PM
واقعا اگر خودتون کمی فکر کنید متوجه میشید !
این بخش رو از دید عمومی هاید کردن ، اگر جواب ایمیل موافق بود که این بخش برای همه به نمایش در میاد ولی اگر مخالف بود دوباره این بخش کلا برداشته میشه.
ذوستان اگر هم خیلی دوست دارند به این بخش دسترسی پیدا کنند میتونند به گروه کاربران ویژه بیان .
فعلا ...
Ardalan
07-10-2010, 10:10 PM
دوستان ارشد و مدیران عزیز! لطف کنند یک لحظه از ID شون لاگ اوت کنند ببیند این بخش کشتی کج واسه میهمانان و موتورهای جستجو باز هست یا خیر
شما با اینکارتون فقط کاربرانتون رو از دیدن اخبار کشتی کج محروم کردید و هر کسی که در سایت عضو نباشه به این اطلاعات دسترسی داره!
برای مثال:
آخرین تاپیک بخش گفتگو همگانی کشتی کج : چه کسی با جان سینا در اکستریم رولز مسابقه خواهد داد؟
آخرین تاپیک بخش اخبار WWE : تغییر در مانی ای د بانک اسمکداون + بازگشت استار های سابق کمپانی و ...
..........
Sir.Dani
07-14-2010, 12:53 AM
هامون جان يه بخش طنز به گفتگو گوناگون اضافه بشه توپ ميشه
موفقمند:70:"عجب كلمه اي" باشيد:4:
ŠÄÉËĐ
07-14-2010, 11:48 AM
بخش آموزش هم به تالار ورزشی اضافه بشه
ممنون
MrSAMET
07-15-2010, 11:42 PM
سلام اگه میشه بخش ویندوز به بخش نرم افزار اضافه شه.
H H H
07-16-2010, 12:48 AM
من هم 2 تا پیشنهاد داشتم:
1- این قسمت " تیم شما در جام جهانی " رو بردارید.
2- تالار " جام جهانی 2010 " به کل بره زیر مجموعه " فوتبال خارجی " .( منظورم اینه که نه حذف بشه نه اینطوری به صورت تالار بمونه)
فعلا ...
The Proud
07-16-2010, 06:30 PM
بخش تاریخچه رو خواهشا به تالار ورزشی اظافه کنید...
S.H.A.Y.A.N
07-16-2010, 10:37 PM
من نميدونستم اين حرف رو كجا بزنم تو اين تاپيك ميگم :
اگه قرار نيست بخش رستلينگ دوباره برگرده زودتر يكي به ما بگه تا بريم پي كارمون ديگه الكي اميدوار نباشيم.
مرسي.
mojtabataker
07-17-2010, 03:57 AM
سلام خسته نباشین
شرمنده که من این موضوع را اینجا مطرح میکنم
آیا بخش کشتی کج برا همیشه تعطیل شد؟
ممنون که جوابمو بدبد
Ð-i-R-Ť-Y
07-17-2010, 05:11 AM
شما هنوز متوجه زیلتر شدن سایت های رسلینگ نشدید ؟!
N!(0T!NE
07-17-2010, 09:47 AM
سلام
تو قسمت فروشگاه تخصصی عصر ایران همه چی میشه خرید و فروش کرد و برای کاربرها عادی هم میشه؟
ŠÄÉËĐ
07-19-2010, 04:52 PM
اینو تو کافی شاپ میگفتی بهتر بود
باید نسخه فلش پلایرتو آپدیت کنی.
HaMo0n
07-19-2010, 05:25 PM
به درخواست دوستان رسیدگی شد و بخش ها اضافه شد
بخش جام جهانی هم برداشته خواهد شد و تاپیک هاش به آرشیو فوتبال خارجی منتقل خواهد شد
موفق باشید
joker2
07-19-2010, 09:22 PM
اقا بخش کشتی کج برا همیشه تعطیل شد؟
The Shadow
07-19-2010, 09:31 PM
خیر ، تا جایی که بنده مطلع میباشم ، این قسمت به دلیل اینکه خیلی از سایت های کــ شتی کـ چ چــ یلتر میشوند فعلاً نیست ولی بعداً دوباره خواهد آمد !
Ħ д † ε Ð
07-20-2010, 06:27 PM
منم یه سری پیشنهاد داشتم امیدوارم اگه قابل اجراست فراهم بشه.
توی هر پستی که میدیم یه بخش محل سکونت و اسم برای هر طرفی که پست میده حتما اضافه بشه.(یه چی شبیه تیم شما در جام جهانی)
محل سکونت رو خیلی جاها دیدم گذاشتن ولی اسم رو به جز چند جا ندیدم امکانش باشه حالا اگه امکانش هست اقدام بشه.
کلا هر چی قابلیت توی پروفایلها هستش گذاشته بشه.
مدل گوشی و ویندوز و ....
H H H
07-20-2010, 08:48 PM
منم یه سری پیشنهاد داشتم امیدوارم اگه قابل اجراست فراهم بشه.
توی هر پستی که میدیم یه بخش محل سکونت و اسم برای هر طرفی که پست میده حتما اضافه بشه.(یه چی شبیه تیم شما در جام جهانی)
محل سکونت رو خیلی جاها دیدم گذاشتن ولی اسم رو به جز چند جا ندیدم امکانش باشه حالا اگه امکانش هست اقدام بشه.
کلا هر چی قابلیت توی پروفایلها هستش گذاشته بشه.
مدل گوشی و ویندوز و ....
اگر اشتباه نکنم ، این قابلیت ها رو مای بی بی نداره.
Jeff-Cena
07-21-2010, 07:05 PM
احتمالا ما ديگه تالار كشتي كچ رو نخواهيم داشت ولي من يه نظر دارم زود جواب بديد درسته يا غلطه .:.
توي بخش ورزش هاي رزمي يه قسمت بذاريد به اسم كشتي كچ كه ما اونجا ديگه اخبار رو روزانه بزاريم مثلا اخبار wwe به تاريخ 21 جولاي يا عكس هاي WWE به تاريخ 21 جولاي
اينجوري فكر نكنم سايت چيلت ر بشه
H H H
07-21-2010, 07:16 PM
احتمالا ما ديگه تالار كشتي كچ رو نخواهيم داشت ولي من يه نظر دارم زود جواب بديد درسته يا غلطه .:.
توي بخش ورزش هاي رزمي يه قسمت بذاريد به اسم كشتي كچ كه ما اونجا ديگه اخبار رو روزانه بزاريم مثلا اخبار wwe به تاريخ 21 جولاي يا عكس هاي WWE به تاريخ 21 جولاي
اينجوري فكر نكنم سايت چيلت ر بشه
شما هنوز متوجه زیلتر شدن سایت های رسلینگ نشدید ؟!
UniQue-M2JH
07-21-2010, 08:06 PM
بدون شرح!
ĜЁЙЗЯĂŁ
07-21-2010, 08:08 PM
بخش درخواست تو قسمت موزیک گذاشته بشه
همین طور تو قسمت فیلم
H H H
07-22-2010, 07:40 PM
طرح جدید پروفایل ها بسیار زیبا شده ولی :
1- تب ویژگی (پروفایل ثابق) درست به نمایش در نمیاد
2- وقتی پیام جدید در پروفایل داریم هیچ الارمی نمیده !
فعلا ...
خب اونوقت فکر نمیکنید سمت راست پروفایل یه خورده نا مرتب شده ؟
یه مشکل دیگه اینکه اگر غایب باشیم توی پروفایل غایب زده نمیشه .
در تاپيك تست هوشي جالب:
كدوم دوست عزيز امضاي من رو ويرايش كرد؟
دليل قانوني نبودنش چيه؟
H H H
07-22-2010, 10:10 PM
در تاپيك تست هوشي جالب:
كدوم دوست عزيز امضاي من رو ويرايش كرد؟
دليل قانوني نبودنش چيه؟
1- امضای شما رو من ویرایش کردم
2- هر امضا مختص تاپیک خاصی نیست !
3- دلیل:
قانون شماره 7-هر کاربر می تواند در امضا خود از دو عکس استفاده نماید حداکثر سایز امضا هر کاربر 500*250 و حجم آن 150 کیلو بایت می باشد
4- فرمت عکس دوم امضای شما PNG بود و حجم بالایی داشت ، اگر سایز کاهش پیدا کند مشکلی نخواهد داشت.
فعلا ...
The Shadow
07-22-2010, 11:07 PM
بخش کچ برای همیشه برگشت ؟:21:
S.H.A.Y.A.N
07-23-2010, 04:09 AM
دارم خواب ميبينم ؟ دوباره بخش رستلينگ برگشت ؟ :4:
ساعت 4 صبح بود خيلي خوابم ميومد بي ميل صفحه ي انجمن رو باز كردم چشمم خورد به بخش كشتي كج يه لحظه گفتم شايد اشتباهي ديدم و از شدت خستگي و خواب بوده:4:
حالا براي هميشه برگشت يا دوباره ميره ؟
HaMo0n
07-23-2010, 09:07 AM
بخش کشتی کچ برگشته و دوستان می تونن از این بخش استفاده کنن
موفق باشید
THE DARKEST SIDE
07-24-2010, 03:55 PM
سلام
بنده داشتم بخش اخبار رو نگاه میکردم این بخش در دو تا تالار چیز هایی کم دار که میگم خواهشا آقا هامون اضافه کنن
در بخش رویداد های دبلیو دبلیو ای:اخبار شو ان اکس تی باید اضافه بشه
در بخش اخبار دبلیو دبلیو ای:گفتگو درباره ی شو ان اکس تی و گفتگو درباره ی شو **** استارز باید اضافه بشه
ممنون
MrSAMET
07-24-2010, 11:11 PM
درود.
نمیشه تو انجمن وقتی عکس خیلی بزرگی گذاشته میشه خودش اندازش کوچیک بشه آخه چند انجمن دیگه که میرم همین جوریه لینجا نمیشه اجراش کرد؟
خدا حافظ رو بیامرزه...
THE DARKEST SIDE
07-25-2010, 10:35 AM
آقا یه مشکل دیگه هم که هست ایشالا آقا هامون لطف کنند برطرف کنند اینه که شما وقتی مثلا 3تا یادداشت داشته باشی بازم میگه شما 1یادداشت جدید در پروفایل خود دارید
ممنون
ĜЁЙЗЯĂŁ
07-25-2010, 01:57 PM
به نظرم ساعت انجمن مشکل داره.
اخه الان ساعت 3:26 دقیقه هست که اون زده 2:26
نمی دونم فقط برا منه یا برای همست؟
من یه پست دادم ساعت یک اون زد ساعت 12 در حالی که من اون موقع خواب بودم:4:
Keyvan
07-25-2010, 04:50 PM
به نظرم ساعت انجمن مشکل داره.
اخه الان ساعت 3:26 دقیقه هست که اون زده 2:26
نمی دونم فقط برا منه یا برای همست؟
من یه پست دادم ساعت یک اون زد ساعت 12 در حالی که من اون موقع خواب بودم:4:
شما برو تو پنلت ، اونجا ساعت محلیت رو درست کن .
شاید مال یه کشور دیگه یا به احتمال زیاد جی ام تی باشه .
وَ اِلّا ساعت مشکلی نداره ! :1:
1 _ بخش ( تیم شما در جام جهانی ) هنوز توی پروفایل ها هست . اگه میشه برش دارید .
2 _ بخش ( حالت من ) به پروفایل اضافه شه .
3 _ کنار ارسال ها پرچم کشور نمایش داده بشه .
4 _ قسمت ( فروشگاه کشتی کج ایران ) به ( تالار تخصصی کشتی کج ) انتقال داده بشه .
اینطوری خیلی بهتره .
The Proud
07-29-2010, 11:23 AM
آقا هامون خواهشا بخش نظر سنجی رو به بخش ورزشی اضافه کنید
Arsalan
07-29-2010, 01:45 PM
من یه پیشنهاد داشتم برای مدیران سایت
نظرتون راجبه بخش مد و فشن چیه؟ مثلا بخشی درباره آخرین محصولات دنیای مد و فشن مخصوصا برای آقایان و معرفی محصولات جدید،برندهای معتبر و . . .
میتونه از چند بخش کیف،کفش،لباس،عینک،ساعت و . . . تشکیل بشه.
فکر کنم خیلی بخش خوبی بشه.
قربان شما . . . فعلا
فریبرز
07-29-2010, 02:24 PM
من هم یک پیشنهاد دارم به نظرم این ارم هایی رو که گذاشتید مثلا کاربر تازه کار . کار آمورز و... خیلی باحال نیست .
اون قیلیا که ارم پی پی وی ها بود جذاب تر بودن.
The Red Devil
07-29-2010, 05:05 PM
آقا نمیشه این شکلک :4 رو توی شکلکای اولیه بیارین ما هی صفه وا نکنیم(نهایت گ ش ا د ی)
جدا از شوخی این بخش علمی کی اضافه میشه؟مثلا در مورد تکنولوژیه روز و همه چی مث علم پزشکی و...
TwE F-U
07-29-2010, 05:51 PM
من هم یک پیشنهاد دارم به نظرم این ارم هایی رو که گذاشتید مثلا کاربر تازه کار . کار آمورز و... خیلی باحال نیست .
اون قیلیا که ارم پی پی وی ها بود جذاب تر بودن.
خیلی هم کم هستند باید تعدادشون بیشتر باشه.
Blood Raven
07-29-2010, 07:38 PM
به نظر من همین آرم ها خیلی بهتر از پی پر ویو ها است فقط تنها بدی آن این است که تعدادشان کم است که آن هم به آسانی حل می شود، به نظر من این انجمن از سال پیش خیلی بهتر شده است و ما باید به آقا هامون تبریک بگوییم که توانسته است از این انجمن به این بزرگی را اداره کند .
H H H
07-29-2010, 08:31 PM
دوستان اون لوگو ها برای زمانی بود که تخصصی رسلینگ بودیم ولی الان دیگه انجمن فرق کرده.
فعلا ...
El Residente
07-29-2010, 09:03 PM
من می گم یه بخش آمادگی برای مدیریت تشکیل بشه تا ادمین و بقیه مقامات راحت تر بتونند روی اون شخص نظارت داشته باشند و حق کسی هم خورده نشه .
The Proud
07-31-2010, 10:39 PM
آقا هامون خواهشا این چند تا زیر مجموعه رو هم به بخش هایی که میگم اضافه کنید...
به مصاحبه و صحبتها خواهشا این ها رو اضافه کنید:
1.لیگ برتر
2.تیم ملی
3.لیگ انگلیس
4.لیگ اسپانیا
5.لیگ ایتالیا
6.جام قهرمانان اروپا
7.سایر لیگها
8.جام قهرمانان آسیا
9.جام جهانی
10.جام ملت های آسیا
----------------------------------------
به دانلود ویدیو ورزش ها هم:
1.گل ها
2.کلیپ
3.خلاصه بازی ها
با تشکر از شما:34:
Rated R Super Star
07-31-2010, 11:10 PM
میشه کسانی که می خواند آرم بالای آواتارشون لوگوهای رسیلینگ باشه دوباره ؟
برای من لوگو رسلینگ هستش اما وقتی توی پروفایلم میرم نوشته کاربر نیمه حرفه ای .
قبل از این هم ایمپکت بود .
H H H
08-01-2010, 10:22 AM
دوستان اون لوگو ها برای زمانی بود که تخصصی رسلینگ بودیم ولی الان دیگه انجمن فرق کرده.
--------
من می گم یه بخش آمادگی برای مدیریت تشکیل بشه تا ادمین و بقیه مقامات راحت تر بتونند روی اون شخص نظارت داشته باشند و حق کسی هم خورده نشه .
پیشنهاد بدی نیست عزیز ولی معمولا انجمن هایی که تازه تاسیس شدند و احتیاج سریع به مدیر دارند و یا انجمن هایی که کاربراشون کمه این کار رو میکنن !
تو انجمن ما حد اقل 4 الا 7 نفر حواسشون به تمام فعالیت کاربرا هست و اگر ببینن کاربری واقعا داره برای بخشی زحمت میکشه اعلام میکنن تا حقش خورده نشه.
فعلا ...
ŠÄÉËĐ
08-01-2010, 10:47 AM
تو قسمت ویدیو فقط دانلود گل + دانلود درخواست ها اضافه بشه .
خلاصه بازی ها خیلی سخت میشه گیر آورد اگه گیر بیاد تو همون قسمت گل اضافه بشه خوبه.
آقا مهرداد این همه زیر مجموعه چه خبره :4:
الان ما همین هایی که داریم نمیتونیم بعضی قسمت هاشو ساپورت کنیم بهتره به جای لیگ های انگلیس و اسپانیا و ...
از لیگ های اروپایی استفاده کنیم که بازدید گننده بیشتر خبر های روز دنیا اروپا تو این قسمت ببینه .
به هر حال این قسمت یه کم مشکل داره که آقا هامون مشکل نتش برطرف بشه امیدوارم رسیدگی کنه.
The Proud
08-01-2010, 02:10 PM
حق با توئه سعید جون...
بجای اونها لیگ های اروپائی استفاده کنیم بهتره...
در مورد خلاصه بازی ها هم من میتونم گیر بیارم مشکلی نیست:4:
P H E N O M
08-03-2010, 04:36 PM
سلام ... نمیدونم اینی که میگم رو قبلا گفته شده توسط دوستان یا ...
زمانی که چند کاربر تو پروفایل یکی دیگه کامنتی میذاره وقتی باز میکنم فقط مینویسه شما 1 پیغام جدید دارید در حالیکه بطور مثال چندین پیغام رو داریم و ... در کل گهگاه موجب میشه فقط بالایی رو به همین دلیل طرف بخونه و بقیه رو نبینه اگر این مشکل رو رفع کنید ...
همچنین باشگاه ( تیم فوتبال ) مورد علاقه ی شما هم اگر باشه عالیه یعنی به جای این کشور که جلوشم هیچی نیست جایگزین بشه
HARD-METAL
08-03-2010, 11:03 PM
سلام راستی بخش دانلود کشتی کج هنوز تی ان ای رو نمیذاره چرا؟(جدا جدا و3gp )
The Great One
08-03-2010, 11:11 PM
سلام راستی بخش دانلود کشتی کج هنوز تی ان ای رو نمیذاره چرا؟(جدا جدا و3gp )
ایمپکت این هفته که کلی 3GP گذاشته شد . از این هفته به غیر کلی Wmv و 3GP قراره بازی به بازی هم آقا شروین بذاره !
The Shadow
08-03-2010, 11:46 PM
سلام ، هامون جان این بخش Wii که اضافه کردی رو هم مدیریتش رو بده به من و دو دوست دیگر مثل بقیه بخش ها.
GeorgesSt-Pierre
08-04-2010, 03:53 AM
سلام دوستان من یه سوال داشتم ببخشید اینجا مطرح میکنم من وقتی میرم تو سایت دبلیو دبلیو ای این پیغام رو بهم میده
You need to upgrade or install Flash
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:15::15::15::15::15:
فلش پلیر شما ورژن قدیمی هست و نیاز به بروز رسانی به نسخه جدید داره که البته به لطف برادران سرور دانلود ادوب فلش پلیر در ایران به کل فلنگ هست!
من به خاطر یه سرچ با موضوع ufc پام به اینجا باز شد فروم خوبی بود، مشکلی که داره cms فروم هست که mybb هست و امکانات کمی داره یه بار به ادمین اصلی سایت هم مسیج خصوصی فرستادم که cms رو به vb انتقال بدید کار چندانی هم نداره!
ولی مدیر هیچ جوابی نداد. دومین انتقاد هم رنج سنی اعضا هست ( قصد بی احترامی ندارم ) ولی فکر نمیکنم تعداد زیادی از اعضا اینجا +13 باشند، برخورد بچه ها با هم بیشتر جنبه کل کل داره که اصلا جالب نیست.
Blood Raven
08-05-2010, 08:45 AM
سلام .
اگر می شه تعداد این کلاه ها را زیاد کنید .
اگر می شه یک بخشی به تام باشگاهی شما نیز در پروفایل ایجاد کنید .
با تشکر ....
The Proud
08-05-2010, 10:28 PM
سلام آقا هامون خسته نباشید...
فکر کنم بچه ها قبلا گفتن ولی من باز هم میگم الان مدت زمان زیادی هست که برند ای سی دبلیو حذف شده بهتره که زیر مجموعه ش به آرشیو بره و ان اکس تی رو جایگزین اون کنید...
ممنون...
Jeff-Cena
08-06-2010, 11:29 AM
سلام ..... خسته نباشيد
اين پيشنهاد من به كل اعضاي انجمنه
هركي كه توانايي داره لطف كنه دوباره بخش تاپيك مخصوص امضا براي كاربران رو راه بندازه ..... ممنون
MrSAMET
08-07-2010, 08:32 PM
سلام . . ..
هامون جان ما واسه آپلود عکس به wrestleshare.Net به مشکل برخوردیم عکس ها راحت اپلود میشه , فقط وقتی میزای تو سایت عکس ها لود نمیشند و لینکشون ظاهرا فیـــــ ل تره خواهشا مشکل رو حل کنید....
بای . . . .
سلام .
تا زمانی که مشکل رسل شیر درست بشه میتونید از این سایتهای اپلود استفاده کنید :
با سلام
اگر ميشه مي خواستم بگم يه تالار جدا تويه انجمن باز كنيد راجع به بيو گرافي بازيگران ,خوانندگان, اشياء و ......
اگر شد مديريتشم با خودم :4:
ولي بي شوخي من ميتونم ادارش كنم
با تشكر
GeorgesSt-Pierre
08-09-2010, 11:38 PM
یه مطلب که باید رعایت بشه ولی نمیشه:
بچه ها تو فروم مطلب ارسال میکنند ولی خیلی از این مطالب کپی و پیست هست از مطالب دیگر سایت ها و بلاگ ها که اکثرا هم بدون منبع ارسال میشن... این سطح فروم رو پائین میاره، فروم رو تغییر کاربری دادید تا با تریلی توش مطلب درج کنید؟؟؟ اگه روزی 2 تا مطلب اختصاصی ارسال بشه شرف داره به 100 تا لیک کپی در کپی... ( فقط کافیه اول متن رو تو سرچ باکس گوگل بزنید میبینید N سایت دیگه هم همینو داره ) اینجوری پیش رفتن تولید محتوای قلابی یه جور، اشغال شیک به خورد کاربرا دادنه... لطفا کمی رو این موضوع کار کنید.
من اگر بخوام عضو V.i.P بشم تاپیکش نیست ؟؟
H H H
08-15-2010, 01:39 AM
من اگر بخوام عضو V.i.P بشم تاپیکش نیست ؟؟
باید از طریق پ.خ با هامون هماهنگ کنید.
Blood Raven
08-15-2010, 12:25 PM
الآن کلاه من آنفورگیون است ، اما آنفورگیون یک سالی می شه که اسمش عوض شده ، اگه می شه رسیدگی کنید .:7:
THE DARKEST SIDE
08-15-2010, 06:10 PM
الآن کلاه من آنفورگیون است ، اما آنفورگیون یک سالی می شه که اسمش عوض شده ، اگه می شه رسیدگی کنید .:7:
داداش من این کلاه ها خیلی وقته ورداشته شدده و بجاش کلاه های آماتور کار آموز نیمه حرفه ای و حرفه ای جایگزین شدند کلاه شما الان هم تو پروفایلتون نیمه حرفه ای هست این کلاه ها برای بعضی از کاربرا هنگام پست دادن نمایش داده میشه برای بعضی کاربر ها هم مثل شما نمایش داده نمیشه دیگه دلیل نداره این همه اسپم بدی که دوستان هم قبلا گفتند ایشالا به زودی مدریت سایت رسیدگی میکنند
The Enigma
08-17-2010, 12:30 PM
فعال سازی اکانت توسط ایمیل اگر برداشته بشه خیلی بهتره , خیلی از کاربران آماتور به هر دلیلی ( نداشتن آدرس یا ... ) نموتونن اکانتشونو فعال کنن ! همیشه حداقل نصف لیست کاربران آنلاین رو افراد غیر فعال تشکیل میدن !
Ħ д † ε Ð
08-17-2010, 01:28 PM
واقعا کیان راست میگه.
مثل این که اینجا به هیچ کدوم این پستا رسیدگی نمیشه ولی حتما به این باید رسیدگی بشه.
من که خودم هر فرومی میخوام برم اگه فعالسازی ایمیل داشته باشه بیخیالش میشم.
کلا آمار سایت به طور نجومی ای میره بالا.
حتما این کارو بکنید.
The Shadow
08-19-2010, 09:56 AM
سلام ، مشکلی پیش اومده میخواستم ببینم برای دوستان هم همین مشکل هست یا نه . اولاً که من نمیتونم به هیچ پستی تنکس بدم .
دوماً پلاگین آخرین ارسال ها برای من دو تا هست .
لطفاً رسیدگی کنید.
منم نمیتونم تنکس بدم .
وقتی کد رو میدیم عکس نمایش داده نمیشه .
شکلک ها هم نمایش داده نمیشه .
پروفایل ها هم خیلی عالی شده از نظر امکانات ( تاریخ پیام ها ) که اگه گزینه حذف هم بهشون اضافه بشه خیلی عالی میشه . کمی هم به هم ریخته شده چون شما نگاه کن :
[img]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HaMo0n
08-19-2010, 10:27 AM
کاربران پلاگین تشکر همین الان از فروم برای آزمایش سرعت فروم برداشته شد
دوستان چک کنن سرعت فروم الان بالاتر رفته یا خیر
نتیجه رو در پروفایل بنده ارسال کنن
به علت تغییرات زیاد در فروم قالب انجمن کمی ایراد داره که کم کم حل میشه
ممنون
Ғ Д † Д Ł β
08-19-2010, 10:27 AM
علاوه بر تنکس و ویرایش ابزار ارسال متن هم نیست
باید بری به پاسخ به مبحث تا بتونی پست ارسال کنی
H H H
08-19-2010, 10:32 AM
سلام
1- سرعت فروم واقعا بالاتر رفته .
2- قالب مشکل داره !
3- من نمیتونم درست پست بدم !! ( چندین بار باید ارسال رو بزنم تا بفرسته پست رو)
Blood Raven
08-19-2010, 10:37 AM
آقا هامون خیلی سرعت قالب بهتر شده ، مثلا یکی از خوبی هاش این است که قبلا وقتی می خواستی وارد سایت بشی یک حرف های عجیب می نوشت بعد وارد سایت می شد ( نمی دانم برای شما هم می شد ؟ ) ولی الآن مستقیم وارد سایت می شه .
r v d
08-19-2010, 10:54 AM
سرعت اونقدر بالا نرفته كه چشمگير باشه ولي خيلي خوب شده , يخورده تو تگها ايراد داره + پلاگين ويرايش + حذف پيام و ...... چندتا مشكل جزئي ديگه.
همچنين plugine بالاي انجمن براي من 10 تا تاپيكو بيشتر نمايش نميده بعد دوباره مياد از اول , با فايرفاكس هم امتحان كردم ولي ايراد داره.
Ariyan
08-19-2010, 11:40 AM
به اینترنت دست پیدا کردم امروز به فروم اومدم و سورپرایز شدم تو یه هفته و اینقدر تغییر.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت خیلی جالب شده.
قالب هم خیلی جالب شده ولی کار کردن باهاش سخت شده...
اقا این تشکر رو دوباره درست کنین..
Ғ Д † Д Ł β
08-19-2010, 12:28 PM
خوهشا گزینه تشکر رو برگردونید
چون بزودی فروم تبدیل به اسپم خونه خواهد شد و هر کی واسه یه تاپیک یه جمله محبت آمیز از خودش ول خواهد کرد:4:
r v d
08-19-2010, 12:40 PM
دوستان فكر نكنم هيچ جاي نگراني باشه , اين مسائل كاملا طبيعيه , مطمئن باشيد تمام نقصهاي جزئي كه هست برطرف خواهد شد ,
تگهاي توي پروفايلها هم ايراد داره فكر كنم جزئي باشه همچنين كشور هم حذف بشه عاليه.
Arsalan
08-19-2010, 01:13 PM
سلام
به نظر من قالب جدیدی که قرار گرفته بود قشنگ بود.درسته به اون عادت نداشتیم.اوایل کار سخت بود، ولی به مرور عادت می کردیم.الان سرعت یه خورده رفته بالا ولی خب چند تا ایراد کوچیک وجود داره
مهمترین گزینه ی تنکس هست که خیلی به درد میخوره،هم به قول بابک جان از اسپم جلوگیری میکنه و هم یه تاپیک خوب رو با یه تاپیک بد متمایز میکنه.
اما مثلا یه سری جزئیات تغییر کنه بد نیست
مثلا قسمت کشور حذف بشه و بجاش باشگاه (خارجی) قرار بگیره
تو پروفایل شخصی بشه پیامی رو که خودمون ارسال کردیم حذف کنیم
آخرین ارسالیهای انجمن مثل سابق به قسمت بالا انتقال پیدا کنه،چون وقتی کسی وارد انجمن میشه میتونه از همون بالا و آغاز کار،آخرین ارسالیها رو ببینه
یا مثلا در قسمت شکلک ها یه سری تغییر ایجاد بشه و شکلک هایی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره دسترسی سریع پیدا کنه که سرعت کار بره بالا
ولی خب کاربرای انجمن میدونن که مدیران در حال برطرف کردن این نواقص هستند،انشاالله انجمن کامل و کاملتر بشه.
فعلا . . .
Sherlock Holmes
08-19-2010, 04:33 PM
تغیرات خوب بوده ولی بخش موزیک واسه همیشه نابود شده یا عین بخش رستلینگ موقته !
H H H
08-19-2010, 06:18 PM
دوستان من نمیتونم پستام ( یا پست دیگران ) رو ویرایش کنم و پلاگینش کلا نیست برام :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
فعلا ...
ŠÄÉËĐ
08-19-2010, 09:14 PM
بله عرفان جان این مشکل برای همه هست.
امیدوارم هر چه زودتر این مشکل حل بشه چون یکم بی نظمی داره راه میفته.
Ғ Д † Д Ł β
08-20-2010, 12:52 PM
خوهشا این گزینه تنکس رو برگردوونید
دیگه داره حالم از یه سری اسپمها به هم میخوره
کاملا !!!
S E L E C T I V E
08-20-2010, 01:37 PM
آقا بابک من نمیدونستم که باید اسپم ندم . چون یکم تازه کارم.
در ضمن قبول دارم که اشتباه کردم ولی وقتی هامون یا مدیر ارشد سایت هیچ تذکر نداده جایی برای تذکر شما به من نیست چون من تو این انجمن به حرفهای هیچ کسی به جز مدیران و ناظمان توجهی نمیکنم.
r v d
08-20-2010, 03:00 PM
من تو این انجمن به حرفهای هیچ کسی به جز مدیران و ناظمان توجهی نمیکنم.
دوست من اگر كسي كار اشتباهي انجام داد , همه چه كاربراي تازه وارد چه كاربراي حرفه ايي ميتونند تذكر بدند و يه جور وظيفه خودشون ميدونند , كار اشتباه , اشتباهه چه مدير بگه كه كاربر معمولي .
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه بخش مرتبط با آموزش عالي خيلي ضعيف و كم محتوا هست خيلي خوب ميشه كه بجاي اين بخش , خش متنوع تري جايگزين بشه حالا اين بخش ميتونه با توجه به صلاحديد مديران جايگزين بشه.
S E L E C T I V E
08-20-2010, 03:17 PM
ولی به نظرم آقا بابک میتونستند یکم مهربون تر بگن .
یعنی چی حالم به هم میخوره اگه حالت به هم میخوره میتونی دیگه تاپیک های منو نخونی .
آقا بابک همه ی دوستان من با هیچ کس مشکلی ندارم .
ولی اگـــــر بابک یکم محترمانه نظر خودشو ارائه میداد منم تذکر ایشون رو روی *** چشمام قرار میدادم و دیگه این حرفها به وجود نمیومد !:13:
DIONYSUS
08-21-2010, 08:27 AM
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه بخش مرتبط با آموزش عالي خيلي ضعيف و كم محتوا هست خيلي خوب ميشه كه بجاي اين بخش , خش متنوع تري جايگزين بشه حالا اين بخش ميتونه با توجه به صلاحديد مديران جايگزين بشه.
منم با اقا پوریا موافقم
و پیشنهاد میدم که به جای اون بخش یه بخش بزارید که در مورد حیوانات خونگی باشه :51:
به نظرم قالب جدید خیلی بهتر از این قالب بود نمی دونم چرا برش داشتید ولی اگه اون قالب رو بزارید انجمن خیلی جالب تر و قشنگ تر میشه و اینکه شات باکس رو برنگردونید خیلی بهتره چون خیلی کم ازش استفاده می شد و کاری جز اینکه سرعت بالا اومدن انجمن رو کم کنه نداشت :15:
یه سوال هم داشتم اونم اینه که بخش موزیک ویدیو کاربران v i p رو هم بر می دارید یا اینکه سر جای خودش می مونه
سلام . اقا هامون از وقتی انجمن تغییر کرده من هر وقت بازش میکنم با این صفحه مواجه میشم .
با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
H H H
08-21-2010, 11:16 AM
سلام . اقا هامون از وقتی انجمن تغییر کرده من هر وقت بازش میکنم با این صفحه مواجه میشم .
با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم .
عزیز با فایر فاکس هم یه امتحان کن.
r v d
08-21-2010, 02:59 PM
اين احتمالا ارور Internet Explorer هستش و ربطي به انجمن نداره , اگه ورژنش هفته , هشتشو دانلود كن نصب كن ببين ارور ميده يا نه , به احتمال 90درصد ارور نميده ديگه اگه داد با فايرفاكس يا اپرا امتحان كن.
Ғ Д † Д Ł β
08-21-2010, 08:32 PM
خوهشا مدیرا گزینه تنکس رو برگردونن
وقتی ما عضو شده بودیم از ترس اینکه پستهام اسپم محسوب نشه از دو سطر کمتر نمینوشتم
حالا مدیرا این جور پستا رو نادیدع میگیرن
درسته سرعت یه کم بهتر شده ولی این جور پستا داره از بار فنی انجمن کم میکنه:
:34::13::15::9::36::11:
H H H
08-21-2010, 08:42 PM
خوهشا مدیرا گزینه تنکس رو برگردونن
وقتی ما عضو شده بودیم از ترس اینکه پستهام اسپم محسوب نشه از دو سطر کمتر نمینوشتم
حالا مدیرا این جور پستا رو نادیدع میگیرن
درسته سرعت یه کم بهتر شده ولی این جور پستا داره از بار فنی انجمن کم میکنه:
:34::13::15::9::36::11:
البته لازم به ذکره که اسپم هایی نظیر " ممنون " و " جالب بود " و ... برای کاربران تازه وارد که هنوز 20 تا پست هم ندادن زیاد نباید سخت گیری کرد، چون با جو انجمن اشنا نشدن.
---------
از نظر من پلاگین تنکس نیست خیلی بهتره !! چون قبلا فقط به خاطر کسی که تاپیک رو زده بود پایه پستش تنکس میدادن ولی الان حد اقل باید وقت بزارن و یه نظری در موردش بدن.
از همه مهم تر پلاگین ویرایش است که انشالله هرچه زودتر درست میشه.
فعلا ...
HaMo0n
08-21-2010, 08:54 PM
دوستان کمی صبر داشته باشن پلاگین تشکر حتما فعال خواهد شد
selena gomez
08-21-2010, 09:28 PM
:33:
سلام من 2 ساعت پيش يه تايپيك زدم
و توش يه كليپ كاملا استاندارد از هاردي (جفشون) گذشتم
حالا ميام ميبينم پاكش كرديد !:15:
بدون دليل !:27:
اگه مشكل داريد ما رو اخراج كن راحت شيم:17:
تشكر
البته دليلي برا پاك كردنش نياريد
كه كاملا موافق قوانين بود
من كه مسخره ي شما نيستم كه 1 ساله دارم از اين انجمن استفاده ميكنم:33:
:33:
سلام من 2 ساعت پيش يه تايپيك زدم
و توش يه كليپ كاملا استاندارد از هاردي (جفشون) گذشتم
حالا ميام ميبينم پاكش كرديد !:15:
بدون دليل !:27:
اگه مشكل داريد ما رو اخراج كن راحت شيم:17:
تشكر
البته دليلي برا پاك كردنش نياريد
كه كاملا موافق قوانين بود
من كه مسخره ي شما نيستم كه 1 ساله دارم از اين انجمن استفاده ميكنم:33:
من موندم کجای این پاک شده :
ĜЁЙЗЯĂŁ
08-21-2010, 09:39 PM
پلاگین ویرایش که خدا رو شکر برگشت.:4:
حالا فقط تشکر مونده.
راستی اگه تشکر برگرده همه تعداد تشکر هاشون صفر میشه؟:15:[hr]
یه لحظه برگشت چون من تو یه تاپیک پستم رو ویرایش کردم باز رفت.
تو این تاپیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
H H H
08-22-2010, 12:25 PM
عزیز فکر می کنم مشکل از مرورگرتون باشه چون :
فعلا ...
CROWN
08-22-2010, 06:23 PM
نوشته زیر نام کاربری رو چجوری میشه عوض کرد؟!
THE DARKEST SIDE
08-22-2010, 11:44 PM
نوشته زیر نام کاربری رو چجوری میشه عوض کرد؟!
سعید جان این امکان دیگه برای کاربر های عادی وجود نداره و فقط برای مدیران و وی آی پی هست عزیزم
OmidHBK
08-22-2010, 11:47 PM
قسمتی که مربوط میشد به نمایش ارسال های جدید حذف شده ؟
خیلی بدرد میخورد اگه میشه اضافه کنین
ĜЁЙЗЯĂŁ
08-23-2010, 12:30 AM
اگه منظورت آخرین ارسالی ها هست که نه حذف نشده
اگه منظورت اون قسمتیه که 5 تا پست و تاپیک آخر رو می گذاشت آره ولی بجاش یه قسمت دیگه اومده اون پایین.
N!(0T!NE
08-23-2010, 01:26 AM
سلام
قالب خیلی خوب هست و دیگه عوضش نکنین.
ĜЁЙЗЯĂŁ
08-23-2010, 01:47 AM
قالب اصلی انجمن 2تا آخرین ارسالی ها داره:23:
یکی همون اول بالای تبلیغات یکی دیگه هم پایین تبلیغات
TwE F-U
08-23-2010, 10:54 AM
زیر هدر سایت یک قسمت هست که نوشته
خانه ، پرتال ، جستجو
رو پرتال کلیک کن. بعد
این صفحه که بالا گذاشتم میاد
توی عکس پایین سمت راست گزینه نمایش ارسال های امروز هست.
ĜЁЙЗЯĂŁ
08-23-2010, 11:35 AM
بخش دانلود کشتی کج واسه adsl و dial-up هم حذف شده؟!:21:
اخه خواستم یه چیز رو دانلود کنم دیدم نیست:4:
حالا اگه حذف شده بر می گرده؟
تالار موسیقی چی اونم که حذف شده!
دانلود فیلم هم که حذف شده!
حالا اینا بر می گردند؟:21:
OmidHBK
08-23-2010, 02:13 PM
زیر هدر سایت یک قسمت هست که نوشته
خانه ، پرتال ، جستجو
رو پرتال کلیک کن. بعد
این صفحه که بالا گذاشتم میاد
توی عکس پایین سمت راست گزینه نمایش ارسال های امروز هست.
ممنون منظورم همین بود . البته الان نگاه کردم دیدم از قسمت منو کاربری بالا سمت چپ هست هم میشه ارسال های جدید رو دید!
OmidHBK
08-25-2010, 09:40 PM
با آدرس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> كه وارد انجمن ميشم اين ارور رو ميده : This account is disabled.
از چند نفر ديگه هم پرسيدم ديدم اينجوري هست !
ولي با آدرس بدون www كه وارد ميشم مشكلي نداره اين آدرس :<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فكر كنم خيليا خبر ندارن نميتونن بيان انجمن !
HaMo0n
08-25-2010, 10:45 PM
سلام
بله این مشکلی هستش که پیش اومده
مشکل بزرگی نیست به دلیل زیر
ما تا دیشب در سرور قبلی بودیم
سرور قبلی دیشب قرار دادش با ما تمام شد و اکانت ما رو غیر فعال کرد در نتیجه ارور This account is disabled نمایش داده شد
بعد از انتقال سرور تا زمانی که سرور جدید و DNS های سرور جدید برای کاربران مخصوصا کاربران ایرانی ست بشه حداقل 48 ساعت زمان میبره برای همین هستش که ما هنوز برامون سرور قبلی لود میشه
مشکل خود به خود حل میشه
می تونید کش مرورگرتون رو پاک کنید که احتمالا مشکل برطرف میشه
موفق باشید
The Basted
08-25-2010, 11:38 PM
تشکر بک نمیشه ؟
تو این آمارا زده کی چقدر تشکر ولی از خودش خبری نیس .
S.a.A
08-25-2010, 11:54 PM
میتونم بپرسم که این انجمن دیگه به چه دردی میخوره؟
کتاب مداحی و روضه ی انلاین رو هم اضافه کنید تا برید توی لیست سایتهای مفید
منظورم همونجاست که یه سایت رو که پیلطر میکنن سایتهای مفید رو معرفی میکنند
متاسفم برای سایت به این توپی
I Am Legend
08-26-2010, 10:21 AM
میتونم بپرسم که این انجمن دیگه به چه دردی میخوره؟
کتاب مداحی و روضه ی انلاین رو هم اضافه کنید تا برید توی لیست سایتهای مفید
منظورم همونجاست که یه سایت رو که پیلطر میکنن سایتهای مفید رو معرفی میکنند
متاسفم برای سایت به این توپی
دوست عزیز ما هم از شرایط فعلی خیلی راضی نیستیم ولی باید از این قوانین پیروی کرد چون نادیده گرفتن این قوانین پیامدهایی بدی از جمله جریمه نقدی برای صاحب سایت ، ***** سایت و ... داره . پس خوشحال میشیم کاربران یکم درک کنند و سعییشون شکوفایی بخش هایِ تازه و دیگر باشد .
Jeff Hardy M
08-31-2010, 08:35 PM
سلام
نميدونم اين انتقاد رو كسي كرده يا نه ... ولي لطفا يه سايز استاندارد براي امضا ها مشخص كنيد ... طرف عكس اندازه والپيپر گذاشته چيزي نميگيد ... لطفا يه سايز مشخص كنيد تا همه همون اندازه بزارن ... اين انجمن حجم خوره داره تا بياي توش نصف حجم adsl ت ميپره :4:- اگه هم بخواي يه عكس رو تو يه تاپيك ببيني واسه همه باز ميشه كه ديگه حجم تموم ميشه :4:
H H H
08-31-2010, 08:37 PM
سلام
نميدونم اين انتقاد رو كسي كرده يا نه ... ولي لطفا يه سايز استاندارد براي امضا ها مشخص كنيد ... طرف عكس اندازه والپيپر گذاشته چيزي نميگيد ... لطفا يه سايز مشخص كنيد تا همه همون اندازه بزارن ... اين انجمن حجم خوره داره تا بياي توش نصف حجم adsl ت ميپره :4:- اگه هم بخواي يه عكس رو تو يه تاپيك ببيني واسه همه باز ميشه كه ديگه حجم تموم ميشه :4:
میشه بگید کی همچین امضایی گذاشته؟!
Jeff Hardy M
08-31-2010, 08:41 PM
سلام
چند روز پيش يكي رو ديدم فكر كنم تو تاپيك مخصوص بازيه smackdown vs raw 2011 بود يه والپيپر 1024*768 گذاشته بود كه نصفش رفته بود بيرون ... كلا سايز ها نصبت به جاهاب ديگه خيلي بزرگترن و صفحه هم دير لود ميشه هم حجم... [hr]
اين امضا به نظر شما بزرگ نيست؟ : (براي يكي از كاربراس) حد اقل يكم قشنگ بود باز يه چيزي :4:
H H H
08-31-2010, 09:38 PM
سلام
چند روز پيش يكي رو ديدم فكر كنم تو تاپيك مخصوص بازيه smackdown vs raw 2011 بود يه والپيپر 1024*768 گذاشته بود كه نصفش رفته بود بيرون ... كلا سايز ها نصبت به جاهاب ديگه خيلي بزرگترن و صفحه هم دير لود ميشه هم حجم... [hr]
اين امضا به نظر شما بزرگ نيست؟ : (براي يكي از كاربراس) حد اقل يكم قشنگ بود باز يه چيزي :4:
عزیز من اسم کاربر میخوام ، شما برای من عکس میزاری؟!
من دقیق همه امضاها رو چک میکنم ، هر کس هم امضاش مشکل داشته باشه بچه ها پ.خ میکنند اسمش رو.
The Survivor
08-31-2010, 09:44 PM
:55:
واقعا خندم گرفت از این کامنت
هنوز امضارو نمیدونید چیه؟:55:
عرفان جان این آقا مهران فکر کرده امضا گذاشتن کاربر HBKISSEL
منظورشون هم این تاپیک هست
خودتون ببینید :55:
Jeff Hardy M
08-31-2010, 11:03 PM
اين عكس رو امضا يكي بود بعد مثل اينكه برداشته شده ... اگه اين رو قبول نداريد امضا زير رو ببينيد ديگه اين رو كه قبول داريد ؟ از كاربري كه اين امضا براي اونه معذرت ميخوام ولي اينا تا با چشم نبينن چيزي رو باور نميكنن !
تاپيك :
خوب بسه دیگه انقدر کل کل نکنید
اقا از وقتی این قالب جدید رو گزاشتید دیگه تو پیام های پروفایل نمیشه از شکلک و سایر امکانات مربوط به متن اسفاده کرد لطفا رسیدگی شود:34:
بهادرسینا
09-01-2010, 02:02 AM
سلام مدیر عزیز سایت iranwwe.net من الان 2 تا پست گذاشتم هر 2 تاش پاک شد چی کار کنم؟
The Phenom
09-01-2010, 03:06 AM
واسه خاطر اینکه پستی که دادی اسپم محسوب میشه اقا جان
و اگه نمیدونی اسم چیه باید بگم به پست فاقد ارزش اسپم گفته میشه
H H H
09-01-2010, 12:30 PM
سلام مدیر عزیز سایت iranwwe.net من الان 2 تا پست گذاشتم هر 2 تاش پاک شد چی کار کنم؟
4 پست از شما رو من پاک کردم چون :
2 تا تبلیغ وبتون در اخبار انجمن بود.
2 تاش هم لینک کپی در انجمن گذاشته بودید.
---------
دلیل اخراجتونم این هست که تذکرات رو جدی نگرفتید و باز هم تبلیغ وبتون رو کردید.
فعلا ...
Jeff Hardy M
09-03-2010, 07:43 PM
سلام
يه پيشنهاد داشتم : يه بخش يا يه تاپيك براي بررسي انجمن ها و سايت ها و وبلاگ هاي كشتي كج ايراني بزنيد و هر هفته بررسي كنيد و روي يه جدول (مثل پاور 25) رتبه بديد به اين سايت ها و 10 سايت اول رو انتخاب كنيد (بر اساس فعاليت .. كيفيت پست ها و..) و اخبار در مورد سايت ها در تاپيك گذاشته شه :34: من خودم هم در اون بخش فعاليت ميكنم
H H H
09-03-2010, 07:49 PM
سلام
يه پيشنهاد داشتم : يه بخش يا يه تاپيك براي بررسي انجمن ها و سايت ها و وبلاگ هاي كشتي كج ايراني بزنيد و هر هفته بررسي كنيد و روي يه جدول (مثل پاور 25) رتبه بديد به اين سايت ها و 10 سايت اول رو انتخاب كنيد (بر اساس فعاليت .. كيفيت پست ها و..) و اخبار در مورد سايت ها در تاپيك گذاشته شه :34: من خودم هم در اون بخش فعاليت ميكنم
سلام
مهران جان میشه بگی که :
1- کی میخواد به این همه وب رسلینگ نظارت کنه !!
2- چه سودی برای انجمن داره؟!
فعلا ...
Jeff Hardy M
09-03-2010, 07:53 PM
سلام
سلام
مهران جان میشه بگی که :
1- کی میخواد به این همه وب رسلینگ نظارت کنه !!
2- چه سودی برای انجمن داره؟!
فعلا ...
نيازي نيست كه همه ي سايت ها رو چك كرد ... اگه هم براي اخبارش باور كنيد خود دارندگان سايت هم اگه اون قسمت بگيره راحت ميان اخبار ساتشون رو ميزارن ... چن وقت پيش يه وبلاگ اين كار رو ميكرد فقط رتبه نميداد كه بازديد خوبي هم داشت ... ميتونيد يه كاري كنيد مثلا هر سايت كشتي كج يا فن سايتي كه ميخواد سايتش در اين انجمن بررسي شه و در رتبه بندي ها حضور داشته باشه بايد بنر اين انجمن رو در سايتش بزاره .. باور كنيد چنين بخشي خيلي ميگيره
El Niño
09-03-2010, 10:49 PM
اين عكس رو امضا يكي بود بعد مثل اينكه برداشته شده ... اگه اين رو قبول نداريد امضا زير رو ببينيد ديگه اين رو كه قبول داريد ؟ از كاربري كه اين امضا براي اونه معذرت ميخوام ولي اينا تا با چشم نبينن چيزي رو باور نميكنن !
تاپيك :
یه سوال لطفا فقط آقا عرفان جواب بدن:
اگه من همون امضایه قبلیم که اقا مهران لینکشو گزاشتن بزارم مشکل داره یا نه؟اگه اره چطوری میشه سایزشو تغییر داد؟؟؟
H H H
09-03-2010, 10:54 PM
تاپيك :
اگه من همون امضایه قبلیم که اقا مهران لینکشو گزاشتن بزارم مشکل داره یا نه؟اگه اره چطوری میشه سایزشو تغییر داد؟؟؟
سلام
عزیز شما میتونی از برنامه های " اسنیگیت " و " فتوشاپ " برای دستکاری عکس استفاده کنی.
فعلا ...
تاپيك :
با پینت خود کامپیوتر هم میشه عکسها رو کوچیک و بزرگ کنی .
Batista Unlimited
09-04-2010, 11:34 PM
تشکر در پستها دیگه فعال نمیشه؟
قالب قبلی انجمن جذاب تر بود!
El Niño
09-04-2010, 11:39 PM
داداش چند ساله انجمن نیومدی؟
تشکر فعالتر از همیشست.:11:
Batista Unlimited
09-04-2010, 11:43 PM
هر وقت از شما پرسیدن جواب بده
گزینه تشکر نه نمایش داده میشه نه اینکه عمل میکنه(حداقل واسه من اینطوره)
The Shadow
09-04-2010, 11:50 PM
درسته ، منم گزینه تشکر رو دارم ولی اصلاً نه تشکر ها رو میبینم نه میتونم تشکر کنم ، ولی برا بعضی ها فعاله چون تشکر های من هر روز افزوده میشه :15:
ĜЁЙЗЯĂŁ
09-05-2010, 12:47 AM
اما من هم تشکر هارو می بینم هم تشکر می کنم:9:
دیگه مشکل از خودتونه:4:یا مرورگرتون
S.H.A.Y.A.N
09-05-2010, 01:27 AM
براي منم تشكر نه عمل ميكنه و نه نمايش داده ميشه . لطفا رسيدگي بشه .
اينطوري اصلا معلوم نيست تاپيك چقدر بازديد داره و ...
H H H
09-05-2010, 02:07 AM
دوستانی که تنکس براشون نمیاد ، از نظر من این کار رو بکنند :
کلیر هیستوری + ریست کردن فایر فاکس
فعلا ...
The Basted
09-05-2010, 08:52 AM
عرفان من این کارا ر. کردم ، کوکی هام رو هم پاک کردم ... تاثیری نداشت .
راهنمایی ! :1:
" با اُپرا هم تست کردم نشد ! :| "
تنکس .
Jeff Hardy M
09-05-2010, 10:05 AM
واسه من هم نه معلوم ميشه نه ميتونم تشكر كنم ( 2 تا اررور مياد واسم وقتي رو دكمه تشكر كليك ميكنم)
اون كاري هم كه گفتيد انجام دادم نشد (کلیر هیستوری + ریست کردن فایر فاکس)
Ð-i-R-Ť-Y
09-08-2010, 10:20 PM
اینجا تاپیک مخصوص پیشنهادات و انتقادات از فروم هست , برای درخواستتون تو بخط مربوطه تاپیک بزنید .
HARD-METAL
09-08-2010, 10:20 PM
اما من اپرا دارم و کلید تشکرم هم هست
The Basted
09-08-2010, 10:22 PM
کلید تشکر هست اما وقتی میزنم دو ارور متوالی میده و آخرشم کار نمیکنه و تشکر ها رو هم نمیتونم ببینم ! :70:
یکی مشکل ما رو حل کنه پیلیز !
The Red Devil
09-08-2010, 10:31 PM
ببخشید دیگه پایین صفحه اصلی فروم نمینویسه تولد کیه ؟یا فقط مال من اینجوریه
INTERNET EXPELORER 8 دانلود کنید و نصب کنید صد در صد جواب میده .
Ғ Д † Д Ł β
09-09-2010, 10:18 AM
تو رو خدا ابزار نوشتن رو تو پروفایل برگردونین
مرسی
H H H
09-09-2010, 03:04 PM
ببخشید دیگه پایین صفحه اصلی فروم نمینویسه تولد کیه ؟یا فقط مال من اینجوریه
خیر عزیز فقط برای شما اینجوریه !
selena gomez
09-09-2010, 03:15 PM
چرا نبايد لينك دانلود مسابقات رو قرار داد:23:
H H H
09-09-2010, 03:18 PM
چرا نبايد لينك دانلود مسابقات رو قرار داد:23:
Batista Unlimited
09-10-2010, 05:02 PM
اینجا تاپیک مخصوص پیشنهادات و انتقادات از فروم هست , برای درخواستتون تو بخط مربوطه تاپیک بزنید .
من روی این حرف تاپیک زدم
cmpunk
09-10-2010, 05:09 PM
دوستان عزيز كسي آدرس فيلتر نشده هات فايل و فايل فكتوري را نداره اين دو سايت هاست دانلود هستند اگر كسي داره اون رو بگه با تشكر
Ð-i-R-Ť-Y
09-10-2010, 05:12 PM
من روی این حرف تاپیک زدم
یکی از دوستان اومد گفت گل سپر حیدری رو برام بزارید , من گفتم اینجا تاپیک مخصوص پیشنهادات و انتقادات از فروم هست
Mr.Carter
09-17-2010, 02:52 AM
اهم....
Plug-In 5 پست جدید رو میشه از اون پایین بیارید بالا. این آخرین ارسالیها جون آدم رو در میاره....
البته اگه میشه.
با تشکر براداها
تم جدید انجمن فقط برای صفحه اصلی هست . وقتی یک تالار جدید رو باز میکنیم همون تم قبلی ضاهر میشه . بعضی وقتا هم تم قبلی برای صفحه اصلی میاد . :11:
لطفا رسیدگی کنید .
The Basted
09-17-2010, 01:47 PM
دیدم بعد این همه که گفتیم تشکر مشکل داره و اینا ، الان که درست شده صحیح نیست .
مرسی ادمین ! :1:
Jeff-Cena
09-17-2010, 04:27 PM
ميگم هامون جون حالا كه چت روم باز شده اين نوشته زير اسم كاربري رو هم واسه دو سه روزي باز كن:7::7:
SEZAR
09-17-2010, 10:04 PM
لطفا یه بخش کلکل به صورت ازمایشی برای بخش کچ و ورزشی بزارید.قول میدم استقبال میشه
Ғ Д † Д Ł β
09-18-2010, 04:26 PM
يه فكري هم براي ابزار نوشتن تو پروفايل بكنيد!!
Sir.Dani
09-22-2010, 12:57 PM
ببخشید بخش دانلود فیلم و سریال کجاست؟
Arsalan
09-22-2010, 01:09 PM
ببخشید بخش دانلود فیلم و سریال کجاست؟
سلام
فکر کنم به این تاپیکـ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) برید جوابتون رو می گیرید
فعلا . . .
The Proud
10-02-2010, 09:08 PM
سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقا هامون!!!
میخواستم ببینم اگه امکانش هست با موافقت شما و مدیر بخش مربوطه دو تا زیر مجموعه به هر کدوم از بخش های فوتبال ایران و خارج اضافه کنید به نام های:حواشی و خبر فوری!
Awesome
10-03-2010, 02:45 AM
سامبولی.
میخواستم ببینم بحث مذهبی که البته به جامعه امروزی هم مربوط باشه مجازه یا نه.
ممنون.
H H H
10-03-2010, 07:54 AM
سامبولی.
میخواستم ببینم بحث مذهبی که البته به جامعه امروزی هم مربوط باشه مجازه یا نه.
ممنون.
خیر.
THE DARKEST SIDE
10-04-2010, 12:42 PM
آقا من یه درخواست دارم که حرف دل خیلی از کاربرا هست
این ابزار ها رو به پروفایل برگردونید:5:
ممنون...
the big red machine kane
10-07-2010, 01:33 PM
من یه سوال داشتم چجوری می تونم حالت منو فعال کنم
r v d
10-07-2010, 01:44 PM
بالاي انجمن سمت چپ كنار *نمايش ليست دوستان* حالت من وجود داره كه از اون قسمت ميتونيد فعال كنيد !
H H H
10-07-2010, 01:45 PM
من یه سوال داشتم چجوری می تونم حالت منو فعال کنم
the big red machine kane
10-07-2010, 01:49 PM
وقتی که اونو میزنم صفحه اصلی انجمن میاد
H H H
10-07-2010, 01:58 PM
وقتی این رو میزنید یک صفحه کوچیک جدید باز میشه و میتونید درش حالت خودتون رو اتخاب کنید.
OmidHBK
10-07-2010, 02:04 PM
باید مستقیم روش کلیک کنید
شما احتمالا کیک راست و open link in new tap یا new window میزنی که همون صفحه دوباره باز میشه
omid_edge_shohreh
10-17-2010, 12:41 PM
سلام اگه میشه قسمت سوپراستارز رو بذارید منظورم اینه که هر سوپراستار و ***** که درفت میشه یا از کشتی کج میره رو تو یک بخش بذارین و اسم تمامشون رو بنویسید و قسمت قسمت کنین لطفا قسمت مصدومات رو هم بذارید
مصدومها
aliwwf
11-03-2010, 09:40 PM
سلام و خسته نباشید
میخواستم ازتون خواهش کنم که از لیگ ام ام ای اخبار بیشتر بذارید.
همچنین از استارهایی مثل براک لسنر و باتیستا و بابی لشلی و ...
واقعا بخش اخبار ام ام ای جذاب هستش
خیلی خیلی ممنون:34:
THE DARKEST SIDE
11-03-2010, 10:42 PM
سلام و خسته نباشید
میخواستم ازتون خواهش کنم که از لیگ ام ام ای اخبار بیشتر بذارید.
همچنین از استارهایی مثل براک لسنر و باتیستا و بابی لشلی و ...
واقعا بخش اخبار ام ام ای جذاب هستش
خیلی خیلی ممنون
اخبار ام ام ای که بسیار عالی داره رسیدگی میشه توسط آقا ارسلان اخبار و تاپیک مخصوصش زده میشه و در مورد صحبت های
اخیر پیرامون لنسر هم که بخش ما بهترین پوشش رو داشت و هیچی چی جا نمونده در مورد باتیستا هم همینطور البته
دوستان اگر تمایل دارند که رسیدگی بیشتری بشه خوب بازدید هاشون رو بالا ببرن تا خبر نویس ها تشویق بشند هر چند به نظر
بنده استقبال از یو اف سی ام ام ای و استرایک فورس خوب بوده تا الان
The Basted
11-09-2010, 04:49 PM
علیک !
آقا با این حساب بخش دی ال بر نمیگرده ؟ :|
مرسی .
El Residente
11-09-2010, 08:26 PM
آقا لطفا جعبه ابزار هم به پیام پروفایل ها اضافه کنید ! خسته شدیم از بس شکلک ها معلوم نشدن تو پروفایل ها ! :4:
ممنون ...
با سلام خدمت بچه هاي گل انجمن
يه سوال داشتم
اين تصوير استار مورد علاقه كه پايين اواتار مياد رد از كجاي پروفايل بايد فعال كنم؟
من همه جا رو گشتم اما همچين گزينه اي نديدم
اگه ميشه يكي راهنمايي كنه
با تشكر
ŠÄÉËĐ
11-12-2010, 07:28 PM
با سلام خدمت بچه هاي گل انجمن
يه سوال داشتم
اين تصوير استار مورد علاقه كه پايين اواتار مياد رد از كجاي پروفايل بايد فعال كنم؟
من همه جا رو گشتم اما همچين گزينه اي نديدم
اگه ميشه يكي راهنمايي كنه
با تشكر
تو قسمت ویرایش پروفایل می تونی فعالش کنی و ازش استفاده کنی
WALLS OF JERICHO
11-12-2010, 07:40 PM
سلام.منم یه سوال داشتم::15:
زیر نام کاربری بعضی کاربرا یه اسم کوچیک دیگه هم وجود داره،چجوری میشه فعالش کرد؟
El Residente
11-12-2010, 07:49 PM
سلام.منم یه سوال داشتم::15:
زیر نام کاربری بعضی کاربرا یه اسم کوچیک دیگه هم وجود داره،چجوری میشه فعالش کرد؟
باید به آرمان یا عرفان جان ( ناظم یا مدیر ارشد ) بگین تا براتون این کار رو انجام بده !
فعلا ...
The Last Outlaw
11-12-2010, 08:10 PM
تو قسمت ويرايش پروفايل ميتوني تنظيمش كني
اين تصوير كمكت ميكنه
در ضمن اون دوستمون كه گفت چجوري استار مورد علاقه رو انتخاب كنه تو قسمت ويرايش پروفايل يه گزينه هست به اسم User Country اونجا ميتونيد استار مورد علاقه رو انتخاب كنيد.
El Niño
11-12-2010, 08:24 PM
تو قسمت ويرايش پروفايل ميتوني تنظيمش كني
اين تصوير كمكت ميكنه
در ضمن اون دوستمون كه گفت چجوري استار مورد علاقه رو انتخاب كنه تو قسمت ويرايش پروفايل يه گزينه هست به اسم User Country اونجا ميتونيد استار مورد علاقه رو انتخاب كنيد.
اخه تو پروفابل من همچین چیزی نیست اصلا.
H H H
11-12-2010, 08:29 PM
کاربران عادی این امکان رو ندارن ، یکی دیگر از قابلیت های کاربران ویژه این هست که خودشون میتونن این رو عوض کنن مثل یوزرشون.
ولی برای کاربران عادی رو من یا ارمان با تاخیر ( ! ) چینج میکنیم.
فعلا ...
The Last Outlaw
11-12-2010, 08:31 PM
عزيز من كه نگفتم پروفايل گفتم ويرايش پروفايل از توي كنترل پنل ميتوني بري تو ويرايش پروفايل تنظيمش كني
El Niño
11-12-2010, 08:35 PM
عزيز من كه نگفتم پروفايل گفتم ويرايش پروفايل از توي كنترل پنل ميتوني بري تو ويرايش پروفايل تنظيمش كني
تو ویرایش پروفایلم نیست فقط کاربرای ویژه و مدیرا میتونن خودشون عوضش کنن.
SASAN
11-12-2010, 09:00 PM
تو ویرایش پروفایلم نیست فقط کاربرای ویژه و مدیرا میتونن خودشون عوضش کنن.
اگه براي شما مقدور نيست . به مديران ارشد + مدير كل بگين براتون هر اسمي كه دوست دارين ميگزارد .
great undertaker
11-28-2010, 06:05 PM
سلام.من يه پيشنهاد دارم.وقتي كاربرا تو سايت نظر ميدن تو قسمت مشخصاتشون وضعيت آنلاين يا آفلاين بودن اونا هم مشخص باشه كه اگر خواستيم جواب نظر اونارو بديم بدونيم تو سايت هستن يا نه.
با تشكر:13:
Keyvan
11-28-2010, 06:29 PM
سلام.من يه پيشنهاد دارم.وقتي كاربرا تو سايت نظر ميدن تو قسمت مشخصاتشون وضعيت آنلاين يا آفلاين بودن اونا هم مشخص باشه كه اگر خواستيم جواب نظر اونارو بديم بدونيم تو سايت هستن يا نه.
با تشكر:13:
هنگامیکه در کنار یوزر , این شکلک که در پائین می بینید , آبی باشـه , شخص مورد نظر آنلاین هستش .
اگر این شکلک رنگی متمایل به خاکـستری داشـت , شخص مورد نظر آفلاین هستـش .
الان , در این شکل , شما آنلاین هستـی .
- بـا تشکـّــر .
Xtreme
03-02-2011, 06:54 PM
هامون جان لطفا بخش موسیقی رو یجوری برگردون چون یکی از مهمترین بخش های انجمن هست .
© The Phantom Pain
04-30-2011, 09:03 PM
درود بر شما
می خواستم بپرسم نمیشه رنگ پس زمینه ی قالب انجمن (توسی) رو عوض کنید . چون زمانی که به پروفایل کاربران میریم خیلی مشکل میشه نوشته ها رو دید
Anathema
04-30-2011, 09:14 PM
به زودی قراره تغییراتی در قالب به وجود بیاد که اینم یکی از اوناس .
فعلا
Shayan Y2J
04-30-2011, 09:26 PM
اینجا که همه تاپیک های عکس و ویدئو و اهنگش ویپه حتی بعضی تاپیک های خبری هم ویپ میشه . چی میشد لا اقل یه چت باکس آزاد می بود ؟؟؟
حرف زدنم با رفقا تو این دوره زمونه پولی شده ؟؟؟
آدم دلش میگیره میاد اینجا با کسی حرف نمیزنه !!!! خدایی حیفه
بازم رئیس شمایید . صلاح مملکت خویش خسروان دانند !!!
ArasH.Soleymani
05-01-2011, 08:29 AM
لطفا تاپیک مخصوص دریافت آهنگ های خارجی رو برای همه کاربران باز کنید. این تاپیک طرفدار بسیاری داره و همه دوست دارند از این تاپیک استفاده کنند.
SASAN
05-01-2011, 08:41 AM
لطفا تاپیک مخصوص دریافت آهنگ های خارجی رو برای همه کاربران باز کنید. این تاپیک طرفدار بسیاری داره و همه دوست دارند از این تاپیک استفاده کنند.
-----
والا تا موقعه ای که سایت به طور کامل تغییراتش انجام نشود . این امر امکان پذیز نیست .
به دلیل مسایل چیلترینگ !
فعلا ...
H H H
05-01-2011, 08:48 AM
اینجا که همه تاپیک های عکس و ویدئو و اهنگش ویپه حتی بعضی تاپیک های خبری هم ویپ میشه . چی میشد لا اقل یه چت باکس آزاد می بود ؟؟؟
حرف زدنم با رفقا تو این دوره زمونه پولی شده ؟؟؟
آدم دلش میگیره میاد اینجا با کسی حرف نمیزنه !!!! خدایی حیفه
بازم رئیس شمایید . صلاح مملکت خویش خسروان دانند !!!
عزیز معذرت میخوام که اینو میگم ، اصلا روی حرفم با شما و شما نیست ولی یک سری هستند که واقعا بویی از شعور و فرهنگ نبردند !
میان همونطور که تو خانوادشون صحبت میکنن تو چت باکس هم صحبت میکنن.
بعدم باید یک فرقی هایی بین کاربری که وی ای پی هست و کاربری که عادی هست باشه.
شما میتونید ایدی هرکسی که میخوایید ازش بگیرید و در یاهوو باهاش صحبت کنید
ارش جان همونطور که ساسا گفت به دلیل یک سری از مسائل که ... هست نمیتونیم فعلا این بخش ها رو داشته باشیم.
در اولین فرصت و بعد از تغییرات انجمن یک سری از این بخش ها رو بر میگردونیم تا دوستان بتونند استفاده کنند.
قربانت
فعلا ...
Sgt.Wollek
05-01-2011, 12:18 PM
عرفان جان شما درست میگی ولی خوب کسایی که همچین مشکلی دارن تو چت باکس رو خوب میتونی از چت باکس اخراجشون کنی یا تو تاپیک قوانین یه قانون واسه همین بزاری ولی خوب به قول آقا شایان مدیر سایت شمایی :d
Shayan Y2J
05-01-2011, 01:28 PM
هزار ماشالا ما فرقای زیادی بین کاربران ویپ و معمولی تو این سایت مشاهده میشه آقا عرفان اما دیگه خودتونم میدونید چت باکس با یاهو خیلی فرق داره !!!
عیب نداره ما چوب اون آدمایی رو که شعورشون رو قاب کردند چسبوندن دیوار رو میخوریم مسئله ای نیست .
شرمنده مزاحم بحثتون شدم !!!!
The Dark Knight
05-03-2011, 09:35 PM
امتیازات در بخش بازی ها یه یه هفته ایی می شه که ثبت نمی شه (شاید مربوط به چند بازی به خصوص بشه, چون من همه رو امتحان نکردم).
ممنون.
موفق باشین.
batiiista
05-05-2011, 08:20 PM
با سلام خدمت همه بچه ها دوتا پیشنهاد داشتم که میگم و میرم تا فردا صبح که برمیگردم
1:امکان قفل کردن تاپیک ها باشه
2:واسه فروم لیگ بزارید برای کمربندهای us,wwe.wh,و..... که زیر اوتار پستهای برنده اون کمر عکس کمربند نمایش داده بشه که اگه بشه خوب میشه!
bye!
SASAN
05-05-2011, 08:35 PM
با سلام خدمت همه بچه ها دوتا پیشنهاد داشتم که میگم و میرم تا فردا صبح که برمیگردم
1:امکان قفل کردن تاپیک ها باشه
2:واسه فروم لیگ بزارید برای کمربندهای us,wwe.wh,و..... که زیر اوتار پستهای برنده اون کمر عکس کمربند نمایش داده بشه که اگه بشه خوب میشه!
bye!
فعلا ....
Anathema
05-09-2011, 02:21 PM
امتیازات در بخش بازی ها یه یه هفته ایی می شه که ثبت نمی شه (شاید مربوط به چند بازی به خصوص بشه, چون من همه رو امتحان نکردم).
سلام
این هم بخشی از مشکلاتِ قالبِ جدید هست که به زودی با عوض شدنِ قالب این مشکل هم برطرف میشه
فعلا
The Last Outlaw
05-13-2011, 11:24 AM
من يه پيشنهاد دارم:
توي هر بخش تاپيك هايي كه قديمي هستن رو ببنديد و به بخش آرشيو همون بخش منتقل كنيد. اينجوري هم كاربراي ناشي تاپيك هاي قديمي رو بالا نميارن و هم بخش ها نظم بهتري پيدا ميكنن.
Arsalan
05-13-2011, 11:40 AM
من يه پيشنهاد دارم:
توي هر بخش تاپيك هايي كه قديمي هستن رو ببنديد و به بخش آرشيو همون بخش منتقل كنيد. اينجوري هم كاربراي ناشي تاپيك هاي قديمي رو بالا نميارن و هم بخش ها نظم بهتري پيدا ميكنن.
اتفاقا پویان من خودم تو این فکر هستم .
احتمال داره بزودی این کار رو انجام بدیم.
اما قرار یه تغییراتی تو بخش کج بوجود بیاریم که منتظرم بعد از تغییرات این کار انجام بدم.
ممنون از پیشنهادت ..
فعلا .!
© The Phantom Pain
06-21-2011, 04:48 PM
امروز داشتم توی گوگل دنبال یه آپلود سنتر می گشتم که چند تا عکس بر انجمن آپلود کنم که یادم افتاد اون قدیما (منظور 1-2 سال پیش) یه آپلود سنتر به نام خودمون داشتیم . حد اقل اون موقع خیالمون راحت بود که عکس هایی که میزاریم حالا حالا ها از بین نمیره . من خودم رو عرض می کنم یه تاپیک زدم برای عکس های بازی بتمن که حدود 70 تا عکس داخلش برای دوستان آپلود کردم . امروز بعد چند هفته رفتم دیدم هیچ کدوم باز نمیشه . کلی قاطی کردم .
خواستم عرض کنم اگر بخواهیم مثل اون موقع یه آپلود سنتر داشته باشیم (درست کنیم) که خیالمون راحت باشه ، حدود هزینه اش چقدر میشه تا دوستان انجمن از جمله خودم یه هزینه ای کنیم و کمکی به مدیران کرده باشیم ؟
یا اگر امکانش نیست یه آپلود سنتر دایمی معرفی کنید تا حد اقل زحمات دوستان از بین نرود.
ممنون از آقا عرفان
SASAN
06-21-2011, 05:36 PM
© The Phantom Pain
07-13-2011, 07:16 PM
ببخشید یک سوال داشتم .
این بخش ها که گفته می شود برمی گردد ، دقیقا کدام بخش ها است و چه زمانی بر میگردد؟؟؟
ممنون
Arsalan
07-13-2011, 07:29 PM
ببخشید یک سوال داشتم .
این بخش ها که گفته می شود برمی گردد ، دقیقا کدام بخش ها است و چه زمانی بر میگردد؟؟؟
ممنون
---
بخش موزیک
دانلود فیلم، سریال و کشتی کج
بخش گالری عکس
و ....
زمانش معلوم نیست، ( نمیشه روز، ساعت، دقیقه و ثانیه اعلام کرد :ی ) ولی تا چند روز دیگه وضعیت بخشای فروم درست میشه .
فعلا ;)
ĜЁЙЗЯĂŁ
07-13-2011, 07:47 PM
چت باکس هم واسه همه میشه یا فقط واسه وی ای پی و مدیران؟
H H H
07-13-2011, 10:18 PM
چت باکس هم واسه همه میشه یا فقط واسه وی ای پی و مدیران؟
چت باکس برای همه باز خواهد شد .
فعلا ...
Sgt.Wollek
07-13-2011, 10:24 PM
سلام به مدیران عزیز
این بخش بازی ها رو اگه میشه زودتر درست کنید و بازی های بیشتر و بازی هایی که قابلیت چلنج دارن رو بزارین هنوزم که هنوزه امتیازا ثبت نمیشه :d
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.