PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکسهای بازی « هلند 1 - 0 ژاپن » | گروه E ( لینک مستقیم )

TeZAR
06-19-2010, 09:31 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Group E - 2010 FIFA World Cup

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

حجم : 20.7 مگ - تعداد 245 عکس

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

j.c
06-19-2010, 09:51 PM
اما تا اونجا که من میدونم بازی 1 - 0 شده !

Sherlock Holmes
06-19-2010, 09:59 PM
اما تا اونجا که من میدونم بازی 1 - 0 شده !

یعنی چی مثلا میای سوتی میگیری شروین کلی زحمت میکشه عکس ها رو تکی سیو میکنه بعد کلی اپ میکنه که من و تو راحت باشیم بعد اینو میتونستی تو پروفایلش هم بگی اومدی تو تاپیک گفتی که چی بشه !