PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هری پاتر : برای اولین بار فکر کردم جاستین بیبر دختر است!!

I Am Legend
06-23-2010, 04:41 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دنیل ردکلیف که دیگه تمام طرفداران هری پاتر با او آشنا هستند در جدیدترین مصاحبه اش گفته که فکر می کردم جاستین بیبر دختر است . بازیگر نقش اول هری پاتر می گوید : من صدای جاستین بیبر را برای اولین بار دو هفته پیش شنیدم و اولش فکر کردم این صدا متعلق به یک جنس مونث است . قبل از اون تا به حال به گوشم نخورده بود.
همچنین در قسمت دیگری از صحبت هایش : من میدونم لیدی گاگا کی هستش و به نظرم یه جورایی فوق العادست . واقعا صدا داره ولی جزء سبک موزیک هایی نیست که من گوش میدم ولی بلده آهنگ بخونه!!

The Proud
06-23-2010, 05:03 PM
ببخشید این جاستین بیبر کیه؟؟؟:4:

TeZAR
06-23-2010, 05:27 PM
ببخشید این جاستین بیبر کیه؟؟؟:4:

یه بچه سوسول که تازه رفته تو 16 سال !
رفته خواننده شده واس ما !!

Mr.Carter
06-23-2010, 06:49 PM
جاستین بیبر رو خودم به این شروین و مرتضی نشون دادم.
کارش بدک نیست اما خوب هنوز واسش خوانندگی زوده. فقط بیاید ببینید دخترا اینجا واسش چیکار می کنند!!!

The Proud
06-23-2010, 07:07 PM
میشه یکی از آهنگاش رو بزارید؟؟؟

Mr.Carter
06-23-2010, 07:13 PM
بفرمایید اینم آهنگ Baby از جاستین بیبر به همراهی Ludacris
Baby Baby Baby oooooooooooooooh!!! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

اینم عکسش:
JB (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)