توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تمام والپیپر های با کیفیت از باتیستا
pouriawwe
06-26-2010, 11:37 PM
سلام دوستان عزیز هر کسی والپیپر با کیفیت از باتیستا تو ابعاد بزرگ با کیفیت و زیبا داره مثلا سایز:1200*1920
کمترین کیفیت اگه میشه 1024*1280 باشه تا کیفیتش واسه دسکتاپ خوب باشه و کم کمش اون کیفیت دومی باشه از همین الان ممون از دوستان عزیزم
pouriawwe
07-01-2010, 11:21 PM
اگه میشه یکی به درخواست ما رسیدگی ممنون دوستان عزیزم
only batista
07-02-2010, 01:05 AM
ببین این خوبه؟البته سایزش کمتره من یه زمانی همه والپیپراش و داشتم متاسفانه هاردم پرید
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فریبرز
07-02-2010, 10:45 AM
من 3 تا دارم از لینک زیر بگیرشون :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
autodia
07-07-2010, 04:17 PM
X8Q7fn <a href="<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>">qizgqavrcnwq</a>, sebsbebsyngy (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), dhjnipagzkdv, <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.