PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقات احتمالي براي MITB در هردو برند

S.H.A.Y.A.N
06-28-2010, 02:40 PM
طبق اخباري حواشي كمپاني Wwe افراد زير براي مسابقات MITB در هردو برند راو و اسمك دان لو رفته اند (به احتمال فراوان هردو مسابقه 8 نفره خواهد بود.) :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

RAW MITB MATCH:

Edge vs. Randy Orton vs. Chris Jericho vs. Evan Bourne vs. Ted Dibiase Jr. vs. The Miz vs. R-Truth vs. John Morrison

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

SMACKDOWN MITB MATCH:

Christian vs. Matt Hardy vs. CM Punk vs. Kofi Kingston vs. Big Show vs. Kane vs. Cody Rhodes vs. Dolph Ziggler

Holy Diver
06-28-2010, 02:48 PM
امیدوارم اینبار مت یا کریستین برنده بشن.

El Residente
06-28-2010, 02:52 PM
من دوست دارم تو اسمکدام کریسچن ببره تو راو هم رندی ولی منطقیش اینه که تو راو میز یا موریسون ببرند تو اسمک هم کریسچن با کوفی :26:

DarKSideR
06-28-2010, 03:01 PM
شانس اول اسمک داون کین تا تایتلو بگیره تو سامر با تیکر بازی کنه

THE DARKEST SIDE
06-28-2010, 03:02 PM
کودی مصدومه شایان عزیز:4:

S.H.A.Y.A.N
06-28-2010, 03:18 PM
کودی مصدومه شایان عزیز:4:

بله اطلاع دارم اما منبعي كه از روش برداشتم اسم كودي هم زده بود ثانيا كيه كه از كار وينس و كمپاني سر دربياره !!!؟:4:

big red m@chine
06-28-2010, 04:34 PM
همونطور کهthe icon sting گفت برنده اسمکدان کین هست تا به بازی با تیکر در سامراسلم برسه.گرچه واسه کسایی مثل کین بیگشو اج و رندی زشته که تو بخوان تو مسابقه mitbشرکت کنند.

welcome to your worst nightmare