PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مگان فاکس درباره نامزد خود صحبت میکند

I Am Legend
07-01-2010, 11:41 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مگان فاکس که به تازگی با Brian Austin Greenدوباره نامزد کرده است درباره اولین رابطش با این آقا صحبت هایی را کرده که بدین شرح است : در حین فیلمبرداری ناگهان دست او به پای من اصابت کرد و من الکتریسیته ای که در من به وجود اومد رو هنوز به یاد دارم و این مثل یه جادو بود. من هیچ وقت نمیتونم با کسی که واقعا عاشقش نیستم همبستر بشم و تنها در طول زندگیم تنها با دو نفر بودم و اونم رفیق دوران کودکیم و برایان بودند. من عاشق کسی هستم که فوق العاده نجیب و پرانرژی هستش . من خودم واقعا نجیبم و از پسری ام که اینطور با من رفتار کنه خوشم میاد .
یکبار برایان (نامزد مگان فاکس) به مجله مردم گفت : من عاشق دیدن مگان در صبح هستم. مهم نیست یه خلوار آرایش رو صورتش بزارید یا نه . وقتی در کنارش وایمیسم مثل داستان beauty and the beast میشه.

P H E N O M
07-02-2010, 12:57 AM
خدا شانس بده !
اما باید مخ زنی رو از این آقا یاد بگیریم !!! قابل توجه دوستان

only batista
07-02-2010, 01:07 AM
چجوری به این یارو با این قیافه ضایش پا داده؟؟؟؟؟؟؟؟:23:

UniQue-M2JH
07-02-2010, 01:11 AM
چجوری به این یارو با این قیافه ضایش پا داده؟؟؟؟؟؟؟؟:23:

همه چی به قیافه نیست عزیز من. اخلاق خیلی مهم تر از قیافست.